Mangalia – politica locală

15 octombrie 2020

Cameră: Impozit mai mic cu 50% pe clădirile şi terenurile utilizate pentru prestarea de servicii turistice

Filed under: Ştiri naţionale — lucian visa @ 16:36

Deputaţii au dat miercuri vot favorabil asupra proiectului de Lege pentru modificarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal.

Proiectul de lege, adoptat cu majoritate de voturi, are ca obiect de reglementare modificarea Codului fiscal în vederea eliminării neclarităţilor privind interpretarea stabilirii scutirilor pentru clădirile şi terenurile utilizate pentru prestarea de servicii turistice. Modificările aduse vin în sprijinul celor care, din cauza caracterului activităţii, încasează venituri doar pe parcursul unei perioade limitate de timp, scrie Agerpres.

Potrivit proiectului, impozitul pe clădirile aflate în proprietatea persoanelor fizice şi juridice care sunt utilizate pentru prestarea de servicii turistice, pe o durată de cel mult 180 de zile consecutive sau cumulate, în cursul unui an calendaristic, se reduce cu 50%. Reducerea se aplică în anul fiscal următor celui în care este îndeplinită această condiţie.

„Prezenta lege intră in vigoare la 1 ianuarie 2021”, mai prevede proiectul de lege care a fost iniţiat de senatorul PSD Eugen Dogaru.

Senatul a adoptat acest proiect de lege în şedinţa din 7 octombrie, Camera Deputaţilor fiind decizională în acest caz.

Replica 15.10.2020

74 Comments

 1. https://evz.ro/cea-mai-saraca-comuna-intra-in-istorie-primarul-a-reusit-o-performanta-unica.html

  Comentariu by Anonim — 15 octombrie 2020 @ 17:21

 2. E valabil si pentru inchiriatul la negru?

  Comentariu by nabuco — 15 octombrie 2020 @ 17:29

 3. https://www.formaremedicala.ro/educatie-pacienti/regimul-de-viata-al-pacientului-cu-epilepsie/

  Comentariu by treos — 16 octombrie 2020 @ 1:12

 4. CÂT TURISM MAI AVEM? ☀️⛵
  – ATÂT CÂT ESTE DECLARAT ÎN ACTE!!

  Cod CAEN: 5510 : Hoteluri si alte facilitati de cazare similare

  Numar agenti economici in Mangalia, Judetul Constanta (hoteluri, pensiuni etc):
  ▪︎72 agenti economici (din care 7 cu cifre de afaceri 0/zero în anul 2019)

  Cifra de afaceri 2019 a agenților economici din turism, înregistrați în Mangalia :
  ▪︎274,5 milioane lei (62,4 milioane euro)
  ▪︎21,18% din cifra de afaceri din Mangalia

  Profit
  ▪︎62,6 milioane lei (14,2 milioane euro);
  ▪︎29,38% din profitul net realizat in Mangalia;
  = contribuții impozit pe profit 10,01 milioane lei (2,27 milioane euro)

  Restul agenților economici cu activitate reală în Mangalia pe Cod CAEN: 5510 : „Hoteluri si alte facilitati de cazare similare”, dar care nu au sediile sau puncte de lucru în UAT Mangalia, plătesc impozitele pe profit, impozitele pe salarii și TVA în alte localități.

  ▪︎1.230 angajati în turism în anul 2019;
  ▪︎14,34% din totalul de angajati din Mangalia;
  _____________________________________
  Numarul angajati din Mangalia în sectorul privat:
  ▪︎ 8.580 angajati în anul 2019;
  ▪︎ comparativ, erau 12.400 angajați în anul 2015;
  _____________________________________

  MODIFICĂRI ÎN CODUL FISCAL

  Noua modificare de astăzi din Codul Fiscal precizează că „agenții economici care au activitate în turism mai mică de 180 zile consecutive, au scutire de impozite pe clădiri de 50%”.
  Sunt de acord, mi se pare firesc.

  În interpretarea acestor modificări, se înțelege că beneficiază de scutire 50% la impozitele pe clădiri și terenuri cei care sunt înregistrați în Mangalia cu activitate economică în turism, deci plătesc taxe și impozite la administrația financiară din Mangalia.

  Ceilalți, care nu sunt înregistrați în Mangalia cu taxe și impozite pentru activitate în turism, nu beneficiază de scutire.
  Cei care dețin clădiri-hoteluri fără activitate economică de turism în Mangalia nu beneficiază de scutire!

  Cei care doresc să beneficieze de scutirea de impozit să facă bine și să își declare punct de lucru în Mangalia, să plătească impozitele pe salarii, impozitele pe profit și TVA la administrația financiară din Mangalia.

  AI AUZIT, PRIMARE?! ☝️

  Comentariu by Mentalistul — 16 octombrie 2020 @ 4:40

 5. Ia uite ca a prins glas VÂNDUTUL

  Comentariu by Anonim — 16 octombrie 2020 @ 23:25

 6. Poate Ieftinu ai vrut sa zici.Un papagal mai mare nici ca am vazut

  Comentariu by Anonim — 17 octombrie 2020 @ 0:36

 7. Ati tot răspândit zvonul că m-aș fi vândut lui Radu Cristian. S-a dovedit că a fost minciună.
  Acum cui m-am mai vândut?

  Comentariu by Mentalistul — 17 octombrie 2020 @ 9:36

 8. CE VA FI?

  Nu mă pricep la religii, dar am citit „scripturile” din toate religiile. Ele conțin adevăruri când fac referire la comunități și manifestările lor. Până la urmă, conțin filosofii cumulate pe parcursul a sute de ani, în teritorii diferite.

  În Biblie.
  Când a fost de ales, oamenii au ales Barabas-hoțul, în loc să aleagă viața Învățătorului. Deoarece învățămintele Învățătorului erau noi, voia dreptate și iubire în lume, iar lumea nu era obișnuită cu așa ceva. Noul a venit prea brusc, voia schimbarea imediat, nu a dat timp oamenilor să judece ce fel de schimbare e aceasta. Noul este străin, iar ce este străin este respins, până nu mai este strain.

  Astfel că L-au dus pe Învățător pe drumul Golgotei, să îl rastignească. Oamenii au dat cu pietre, L-au lovit, L-au hulit, L-au numit trădător, L-au numit vrăjitor, L-au repudiat. Au ridicat piatra și fără milă au aruncat cu ea în cel care a vrut binele oamenilor.

  De ce au făcut oamenii această nedreptate?
  Pentru propria conștiință. Au inventat motivele pentru care ei au ales pe Barabas-hoțul, pentru nesiguranța din cauza căreia au respins schimbarea, pentru că de prea mult timp au trăit ca sclavii și după ce te obișnuiești cu o viață asuprită, capeți un confort psihologic al sclavului: are o viață chinuită ca asuprit în ziua care urmează, dar are siguranța zilei de mâine, știe ce face mâine – își continuă viață cu care s-a obisnuit.

  Iar o altă parte din oameni, dornici să nu mai sufere, au fost atrași de bogat precum fluturii de noapte atrași de becul aprins. Au fost atrași de sclipire, de neoane aprinse în beznă, au proslăvit bogăția altuia. Și acești visători au dat cu pietre, pentru că i-a durut comparația, existența luptătorului pentru binele tuturor arăta că servitutea față de bani și față putere nu este vreo calitate. Fiecare pentru motivele lui, a dat cu pietre în cel care a vrut binele oamenilor.

  Iar dușmanii poporului au hlizit și au căutat să îl denigreze, l-au răstignit, râzând și profitând de felul de a fi al poporului.

  A greșit poporul? Poporul e popor.
  Schimbarea bruscă este respinsă, poporul s-a obișnuit să îi fie teamă.

  Apoi a venit momentul în care poporul a realizat consecințele. Fiecare s-a întrebat dacă a făcut bine când a dat cu piatra în nevinovat. Cei care au ales Barabas și apoi au dat cu piatra și-au proiectat păcatele pe cel nevinovat. Cel pe care l-au lovit a luat asupra sa păcatele lor. Oamenii au dorit atât de mult să continue existența ideilor de libertate și de bunătate, încât l-au ținut în viață în mintea lor. Au spus și cred cu tărie că a înviat. Pentru că Binele nu poate fi mort, altfel nu mai rămâne decât Răul pe lume.

  Pentru a se ierta de propriile păcate, poporul a îmbrățișat ideile binelui, ale libertății și ale celui în care au dat cu piatra și l-au răstignit.
  Ceva s-a întâmplat în lume, s-a întâmplat schimbarea pentru care se lupta cel care a fost lovit cu pietre, cel pe care l-au repudiat când au ales pe Barabas.
  Asta am învățat din filosofia Bibliei.

  Sunt convins că asta se va întâmpla și în Mangalia. Poporul a ales Barabas. Dar ideea de libertate și de binele orașului va deveni mai importantă decât orice, pe viitor.

  PS: Și totuși, pe capul listei de semnături pentru Referendum de destituire a primarului scrie „Semnături pentru susținerea Referendumului pentru destituirea primarului Radu Cristian….”. Legea nu stipulează vreun termen în care să se adune semnăturile. Când va veni momentul, se poate continua strângerea semnăturilor?

  Comentariu by Mentalistul — 17 octombrie 2020 @ 9:43

 9. Esti un prost si un ignorant deosebit ! In Biblie nu scrie de nici un învățător. Tu vorbesti de Domnul nostru, Isus Christos , Fiul lui Dumnezeu !!!
  Si nu esti tu in masura sa judeci ceea ce s-a intamplat in acele momente. Mai ales sa te compari cu El !
  Vei pieri in neant distrus de orgoliul tau si numele-ti va fi uitat.

  Comentariu by Anonim — 17 octombrie 2020 @ 10:14

 10. @ 8 vrem referendum pentru demiterea primarului mincinos. A prostit pe toti batranii sa-l voteze trimitand functionarii pe la usile lor. Nu merita 4 ani. Sa-i dam suturi in fund cat incape, sa nu stea 4 ani. la puscarie u mincinosul, este un accident nefericit ca a iesit primar din nou. Ozzy, pe tine contam sa facem referendum, sa vezi ca vor semna oamenii in numar mare, cat trebuie.

  Comentariu by Dana — 17 octombrie 2020 @ 11:54

 11. Pe Ozzy il doare la bască . A încasat niște lovele în campanie si are cu ce să trăiască pînă începe să primească salariul de consilier . O să aibe bani 4 ani de țigări și legale . Un puturos care pute carnea pe el .

  Comentariu by Anonim — 17 octombrie 2020 @ 12:06

 12. Pt 9:
  Comparația e în capul tău de nevolnic în ale gândirii. Dacă povestesc despre Prâslea și merele de aur, înseamnă cumva că mă asemuiesc lui Prâslea? Nicidecum. Spun povestea lui Prăslea.

  Asemuirea e doar în capul tău, care judecă stricat! Ai citit și ai asemuit cu mintea ta, nu din vorbele scrise de mine. Am scris despre ce povestește Biblia, ce pilde ne învață.

  Eu sunt tătar. Adică nu am o cultură creștină din familie, știu doar ceea ce am citit și am învățat singur.

  Isus Hristos este considerat Marele Învățător și de către Biserica Ortodoxă.
  Eu am folosit această denumire deoarece am găsit-o des în documente istorice vechi pe care le-am studiat.

  Sunt curios dacă dumneata hulești Biserica Ortodoxă din ignoranță; ori dacă ești atât de plin de dușmănie și dornic de a mă huli pe mine, încât nu contează că defaimezi ce zice ortodoxia:
  https://www.crestinortodox.ro/carti-ortodoxe/dogmatica-ii/iisus-hristos-invatator-prooroc-80146.html

  Sau dogma catolică, spune același lucru:

  «Când Isus pleca la drum, un om a venit în fugă şi, îngenunchind, l-a întrebat: „Învăţătorule bun, ce trebuie să fac ca să moştenesc viaţa veşnică?”
  Isus i-a zis: „De ce-mi spui bun? Nimeni nu este bun decât numai Dumnezeu.
  Cunoşti poruncile: Să nu ucizi! Să nu comiţi adulter! Să nu furi! Să nu dai mărturie falsă! Să nu înşeli! Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta!”
  Atunci el i-a zis: „Învăţătorule, toate acestea le-am păzit din tinereţea mea”.
  Isus, privindu-l, l-a îndrăgit şi i-a spus: „Un lucru îţi lipseşte: mergi, vinde ceea ce ai şi dă săracilor şi vei avea comoară în cer, apoi vino şi urmează-mă!”
  Întristat de acest cuvânt, el a plecat mâhnit pentru că avea multe bogăţii» (Mc 10,17-22).

  Comentariu by Mentalistul — 17 octombrie 2020 @ 12:24

 13. Pt 11:
  Nu mă doare nici la bașcheți din alt motiv: Nu am nevoie de bani. Nu-mi lipsesc.
  Ai idee cât am cheltuit în campania pentru alegerile locale? Nu am cerut nimănui și niciunul din lista de candidații PER pentru Consiliul Local nu a contribuit cu nimic, pentru că nu a fost nevoie.

  Murad mi-a spus că am fost singurul care nu a pomenit de bani. Asta înseamnă că toți ceilalți au pus banii în discuție. Ceilalți nu au cheltuit de la ei în campanie, eu am cheltuit. Și nu am amintit de vreo recuperare a cheltuielilor, ca să mă retrag. Am unit voturile mele cu ale lui Murad, ca singura șansă să plece Radu. Am considerat că este contribuția mea ca să plece Radu. A mai investit altcineva cât am investit eu să plece Radu?
  Pe raportul AEP privind contribuțiile personale o să vedeți la Mangalia doar pe Menabit Ozghiun și pe Marinescu Teodor.

  La fel, au afirmat prostii când mă acuzau că m-am vândut lui Radu. Am dovedit că era doar o minciună mizerabilă a ticăloșilor.

  Cel de la 11 este un exemplu de astfel de ticălos, vinovat cu minciunile sale pentru rezultatul alegerilor.

  Pe cine o să creadă oamenii? Pe ticăloși, cum mă atacă mincinos? Ori pe mine, tocmai pentru că mă atacă ticăloșii?

  Comentariu by Mentalistul — 17 octombrie 2020 @ 12:43

 14. https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-are-un-nou-sponsor-parteneriat-cu-mohammad-murad-613344.html

  Comentariu by nabuco — 17 octombrie 2020 @ 13:00

 15. cum spuneam mai js.dupa ce ca s prosti habotnicii se mai dau si n stamba.
  un musulman stie mai bine aspecte ale religiei crestine.voi nu faceti decat sa va ascundeti dupa pupatul de moaste, traditii pe care oricum nu le intelegeti si lozinci de genul hotului de hot i e frica.
  atunci ramaneti in obscuritatea si saracia voastra.si pupati i mana hotului care va da cate o frimitura.furata tot din painea voastra.

  Comentariu by wow — 17 octombrie 2020 @ 14:37

 16. lasa ca stie Murad religie.. a concediat toti Romani de la complxul Panoramic.. era sa uit.. a pus si bariera la intrar
  e spre Panoramic..

  Comentariu by Anonim — 17 octombrie 2020 @ 17:06

 17. Mai Ozzy si stat 3 zile la Olimp cu Marinescu și Căutiș și ați mîncat non stop de se mirau toți ospătarii și bucătarii lui Murat . Așa hămesiți de foame și sete nici că mai există pe la noi . Murat nici nu te băga in seamă și chiar le-a zis să te lase să mănînci toată ziua ca să îți mai revii un pic

  Comentariu by Anonim — 17 octombrie 2020 @ 17:31

 18. Pt 17:

  Știm toți că a fost invers, Murad a cerut să îl bag in seamă, nicidecum nu am avut nevoie să mă bage în seamă.

  Eu am dat de la mine lui Murad, nicidecum Murad mi-a dat ceva mie.
  Mie nu-mi trebuie nimic.

  Un lucru nu am să-l las uitat: tradarea PSD-ului pe care a facut-o Mangaliei. O sa amintesc sistematic, până la următoarele alegeri.
  Dacă PSD nu trăda, Radu era plecat.

  Comentariu by Mentalistul — 17 octombrie 2020 @ 19:40

 19. Măi Ozzy tu trebuie să ne amintești timp de 4 ani că ești PROSTUL orasului iar noi o să te aplaudăm . Murat și PSD se p..ă pe tine timp de 4 ani non stop . Dute la muncă puturosule . O să te facem praf pînă te apuci de muncă jegule trădător ce ești .

  Comentariu by Anonim — 17 octombrie 2020 @ 20:53

 20. @ 19, tu esti o lepra din primarie, va pricepeti sa faceti praf orice dar va roade ca l-ati aruncat pe Ozyy la lupi si s-a intors conducand haita. De asta va perepeliti, rupe-i Ozzy, sa le auzim scancetele de durere. Leprelor, veti primi ceea ce meritati, nu va lasa nici Murad nici Iorgus.

  Comentariu by Dan — 18 octombrie 2020 @ 8:54

 21. Pt. #18
  https://www.romaniacurata.ro/romania-are-nevoie-de-paduri-harta-pe-judete/

  Comentariu by nabuco — 18 octombrie 2020 @ 18:07

 22. Una peste alta trebuie să recunoaștem că Ozzy este o hahaleră . Este doar meritul lui .

  Comentariu by Anonim — 18 octombrie 2020 @ 20:23

 23. Se pot spune multe despre acest Ozzy.Adevaruri si probabil minciuni.Eu il am in memorie cum statea ghiocel langa Murad in ziua in care au capitulat in fata banilor/puterii (nici nu mai conteaza).
  Ghiocel si extrem de umil in fata unuia din afara orasului,unul care si-a aratat iubirea pentru Constanta,ca mai apoi sa se suceasca catre Mangalia din motive numai de el stiute.

  Comentariu by Zorro — 18 octombrie 2020 @ 21:41

 24. https://www.replicaonline.ro/politistul-godina-pe-litoral-dai-doar-de-comercianti-care-vor-sa-te-jecmaneasca-449162/

  Comentariu by nabuco — 19 octombrie 2020 @ 10:08

 25. zorro, de ce l tii minte doar asa?
  de ce nu l tii minte cum timp de 4 ani s a batut cu radu?
  cum a fost singura voce impotriva lui in cl?
  de ce nu l tii minte pe iorgus care si el era ghiocel langa murat?sau pe ciobanel care si a vazut sacii n caruta.sa vedem acum ce va face fara taticu stroe?si cati altii..
  si nu, nu l apar pe ozzy,l am si apostrofat p aici, dar sa fim cat de cat rezonabili nu?

  Comentariu by wow — 19 octombrie 2020 @ 10:53

 26. Cu siguranță o să aveți viață grea, cei ai lui Radu, dar și cei de la PSD.

  Am așa … o atracție că i-aș vota tot lui Radu, toate proiectele de patrimoniu. Să îi las pe PSD cu mațul gol. Așa, degeaba.
  Depinde doar de mine…

  M-am maturizat politic și am realizat că nu din consiliul local pot avea vreo forță, ci altfel, nu am nevoie să fac opoziție în consiliu. De fapt, depinde mai mult de ceea ce vor locuitorii Mangaliei. O să îi întreb, o să fac ce vor ei, referitor la opoziție.

  Iorguș a murit politic, PSD va fi îngropat de la sine, USR și alte partide nu au voce, la nimeni altcineva nu se mai poate plânge cetățeanul Mangaliei, nici măcar la biserică.
  Acum am maturitatea politică să pot construi ceva ce nu a mai avut Mangalia, in ultimii 30 ani. Am așezat piesele astfel încât să se poată realiza.

  Dacă nu făceam alianța electorală cu Murad și mergeam pe candidatura mea, scoteam 6 consilieri. Asta o știu toți care se pricep la politică. Dar nu câștigam primăria. Am preferat să pierd 3 consilieri pentru șansa de a pleca Radu. A fost atractiv la un momentdat, Radu ar fi luat maxim 8, PSD 4. Iar PSD nu mai ajungea in poziția de negociere să trădeze. Mă acuzau pe mine 4 ani că m-am vândut lui Radu pt ca nu am vrut sa unesc voturile, dar era clar pe ce voturi stau.

  De la asta plec pe viitor.
  Prin ceea ce fac, prin ceea ce voi reprezenta, o să am o notorietate maximă.

  O simt și ei, cei care își exprimă frustrarea prin insulte, de parcă nu s-a terminat campania. Insultele nu mă mai ating demult. Când socotești la ordinul miilor în sprijin, nu mai contează cei câtiva care se străduie în van să mă atace.
  E chiar benefic să mă atace ticăloșii, contribuie la notorietate.

  Încă un lucru care m-a determinat să accept alianța electorală a fost că știam că va fi o dezamăgire, dar in același timp și un șoc pentru mulți din Mangalia, mai mulți vor conștientiza ce reprezint. Astăzi am de partea mea mai mulți decât am avut înainte de alegeri.
  Iar de lucrul acesta sunt conștienți toți din politica Mangaliei. Dacă voi reuși ce am de gând, vom vedea…
  Se va naște o nouă garnitură de politicieni în Mangalia.

  Comentariu by Mentalistul — 19 octombrie 2020 @ 11:26

 27. Ozzy ai latrat 4 ani non stop si nu ai realizat nimic . Acum ne zicii ca o sa faci si o sa dregi . Nu te mai baga nimeni in seama iar in consiliu vei fi lasat pe dreapta de Radu . Nu va face nimic cu tine pentru ca esti prea prost sa te bage intr-o combinatie . El si cu PSD+ Moldovan îți va da la m..e . Va fi alta generatie de politicieni dat fara drogatul vorbareț și tradator . Nu mai ai credibilitate minciunel . SICTIR TAtTAR MINCINOS

  Comentariu by Anonim — 19 octombrie 2020 @ 12:43

 28. Va dați seama că o sa ne înebunească tătarul 4 ani de zile cu ce o sa facă el în CL . Vai de capul nostru cu drogatul prin primărie .

  Comentariu by Anonim — 19 octombrie 2020 @ 12:53

 29. Și Doru Marinescu se droghează cu el . Păcat de băiatul ăsta că sa înhăitat cu pramatia de Ozzy .

  Comentariu by Anonim — 19 octombrie 2020 @ 12:55

 30. eu pun pariu că, în maxim jumătate de an, PER îl exclude pe ozi din partid și, automat, zboară din consiliu

  Comentariu by Adrianooo — 19 octombrie 2020 @ 16:30

 31. Daca nu te vindeai lui Murad nici nu treceai pragul. Ramaneai cu alea 500 de voturi pe care le-ai luat la primar.

  Comentariu by Anonim — 19 octombrie 2020 @ 16:42

 32. https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri-extrasport/dumitru-dragomir-instanta-i-a-invalidat-mandatul-de-consilier-general-al-capitalei-613578.html

  Comentariu by nabuco — 19 octombrie 2020 @ 17:31

 33. Cel mai amuzant este că ăștia ai lui Radu mă numesc trădător, de parcă aș fi fost vreun aservit de-al lui Radu și l-am trădat pe iubitul lor. Aloo, nu vi se pare ilogic sa insistati ca am tradat pe Radu?
  Ori cumva aveau speranțe în mine să câștig și le-am trădat așteptările?

  Iar pesediștii…? S-au panicat deja?
  Cred ei că îi mai ia în calcul Radu cu ceva, când va obține totul pe gratis?
  O să-i las pe pesediști să facă opoziție. Sau să tacă pe degeaba.

  Comentariu by Mentalistul — 19 octombrie 2020 @ 18:24

 34. ozghiun si doru v-am votat acum sa vad ce puteti face succes

  Comentariu by vioara aleman — 19 octombrie 2020 @ 19:06

 35. PSD iștii sunt șunt ok iar tu ești un prost și vei rămîne un prost . Ce să facă Radu cu un sărac ca tine și mincinos lăudăros și puturos ? Vei primi un nare flit prostovane . Singura ta șansa este munca băi puturosule drogat . Dacă tot vrei să tragi liniuțe mai dute și la muncă că acum nu mai merge cu șantajul și cerșitul prostule . Ai aproape 50 de ani și înca nu ai carte de muncă tatar puturos ce ești .

  Comentariu by Anonim — 19 octombrie 2020 @ 19:55

 36. @ Neamul lui anonim
  Se zvonește prin târg de strângerea de semnături pentru un nou referendum. Semnăturile strânse de Ozzy sânt se pare valabile. De asta vă e frică în continuare de el. Iar cum la parlamentare PNL va cam fi refuzat la Mangalia e posibil ca Ali Baba să-și piardă comoara și voi tainul.

  Comentariu by Marian Vasile — 19 octombrie 2020 @ 23:39

 37. Pt 35:
  Nu am nicio nevoie să mă bage Radu în seamă, îi dau totul pe gratis. Îi votez tot! Să văd ce voturi o să mai vindeți, dacă le are pe gratis!
  Așa, să muriți de oftică.

  Până se satură poporul de ceea ce face, sau de ceea ce nu face, și semnează Referendumul.

  Comentariu by Mentalistul — 20 octombrie 2020 @ 0:19

 38. Nu ai înțeles nimic tătare puturos . Poți sa votezi cît vrei și ce vrei ….. nimeni din CL nu te va băga în seamă . O să fi în plus . Bufonul drogat vei fi panaramă vîndută ce ești ….

  Comentariu by Anonim — 20 octombrie 2020 @ 7:53

 39. Doamne ferește! …ce comportament infantil

  Comentariu by nabucco — 20 octombrie 2020 @ 9:25

 40. Asta si-a facut deja aranjamentele cu Radu si acum ne serveste motivul. Ca noi il si credem.

  Comentariu by Anonim — 20 octombrie 2020 @ 13:03

 41. Colgiule, ești atât de disperat ca Ozzy va va pune frână în a mai fura ca nesimțiții din banul public încât încerci să-l batjocorești în cel mai jegos mod posibil. Dacă îți imaginezi ca va mai prinde prosteala și de data asta la mangalioti, poți să-ți faci alte planuri împreună cu gașca ta de tâlhari hamesiti și incompetenți. Știu ca amantele tale au pretenții de cuconete cu mate fine dar sa nu uite ca au venit cu coc în frunte și șosete flausate în sandale. Se vor întoarce acolo unde le e locul iar tu și preapiticul veți primi chiftele din urzici la mititica. Ai sa vezi. Tu ești puturosul puturosilor pentru ca nu ești în stare de nimic inafără de ciordeala de la noi, adică din banul public. A, apropo’s ai dat banii înapoi? Cum, care? Aia pe care ți i-a cerut Curtea de Conturi. Puturosule și imbarligatorule care ești.

  Comentariu by Claudiu — 20 octombrie 2020 @ 13:17

 42. Am un restaurant cu specific turcesc in Ct și aș vrea să îi ofer domnului Ozzy postul de bucătar . Am auzit că este pasionat și aș vrea să îl ajut . Salariul este peste media practicată de alte restaurante . Dacă vrea postul eu pot da nr meu de tel aici . Aștept un semn

  Comentariu by Anonim — 20 octombrie 2020 @ 15:45

 43. …………………./´¯/)
  ………………..,/¯../
  ………………./…./
  …………./´¯/’…’/´¯¯`·¸
  ………./’/…/…./……./¨¯\
  ……..(‘(…´…´…. ¯~/’…’)
  ………\……………..’…../
  ……….”…\………. _.·´
  …………\…………..(
  …………..\………….\…

  Comentariu by nabuco — 20 octombrie 2020 @ 16:42

 44. @43-https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1601297446709852&id=100004888359078

  Comentariu by I.S — 20 octombrie 2020 @ 17:48

 45. @43- https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1601297446709852&id=100004888359078

  Comentariu by I.S — 20 octombrie 2020 @ 17:56

 46. Intrebarea legitimă este: de ce se străduie cineva să mă atace cu astfel de prostii și cu atâta disperare? Atât de mult suferă pentru că exist?

  Manifestările de acest gen confirmă că le este teamă.

  Comentariu by Mentalistul — 21 octombrie 2020 @ 5:48

 47. Teamă de un drogat în nici un caz ….trebuie sa fi pedepsit pentru că ești mincinos și trădător și puturos fără muncă .

  Comentariu by Anonim — 21 octombrie 2020 @ 8:02

 48. Nu mor caii când vor câinii!

  Comentariu by Mentalistul — 21 octombrie 2020 @ 10:28

 49. Mintosule de la nr. 48

  Mai Ozzy, dragul meu!
  Tu ca tu! Dar stai sa vezi ce are pe lista PNL-ul de la Mangalia pentru alegerile parlamentare.
  Se aude prin targ ca, daca tot a re-castigat primaria din Mangalia, Cristi Radu o sa-si puna si el un deputat! Ce zici de asta?
  Si cine crezi ca este ala? Tocmai ala care a fost si la Cultura si e acum la Spital!
  Da! Ai ghicit! Lucian Nichita!

  Comentariu by Informatul — 21 octombrie 2020 @ 16:12

 50. Pt 49:
  Nu știu cum judeci lucrurile, dar parcă îți lipsește atenția.
  În primul rând, Lucian Nichita e pe locul 13. Mai aproape e Sorin Mihai pe locul 5.
  Apoi… Lucian Nichita nu e la spital, e la sanatoriul balnear.

  La PSD mai aproape de locurile eligibile e Tase, decât e Nichita de locurile eligibile de la PNL. Dar cine știe, mai dispar unii pe drum și poate au șanse să se ducă deputați.
  Din partea mea, să se ducă!

  Vrei să mă pun candidat? Așa, să folosim alegerile parlamentare ca pe un sondaj în Mangalia?

  Comentariu by Mentalistul — 21 octombrie 2020 @ 19:53

 51. Hai să facem un sondaj cu intrebarea : Credeți că Ozzy se va apuca de muncă în următorii 4 ani ? Da sau nu ?

  Comentariu by Anonim — 22 octombrie 2020 @ 16:27

 52. La ce îți trebuie ție să știi ce muncesc eu?

  Comentariu by Mentalistul — 22 octombrie 2020 @ 18:37

 53. Stați liniștiți că tatarul nu a muncit si nu va munci niciodata . Traieste din ce primeste de la unul sau altul dar ne minte pe noi ca el face afaceri si ca produce destul cit sa o duca bine . Adevarul este ca el minte foarte mult si se minte si pe el . Este un puturos si un mincinos .

  Comentariu by Anonim — 22 octombrie 2020 @ 22:25

 54. :)))))))
  Ai o perseverență precum unul dus cu capul, care si-a impus un scenariu și îl tot repetă catatonic.
  Ar fi amuzant, dacă nu ai inspira mila pentru tine.

  Comentariu by Mentalistul — 23 octombrie 2020 @ 5:53

 55. cred ca anonimul ala care l toaca mereu pe ozzy e un boot.

  Comentariu by wow — 23 octombrie 2020 @ 9:13

 56. Iar eu îi țin isonul, de sarcastic ce sunt. Facem trafic pe blog.

  Comentariu by Mentalistul — 23 octombrie 2020 @ 20:55

 57. Tătare cum este să trăiești pe spinarea părinților și din ce mai cerșești pe la unul sau altul ? Chiar nu îți este rușine măi mincinosule și puturosule ce ești ? Dute la muncă că nici Make de la Prana nu te nai ține oe mîncare și țigări ….. s-a săturat și el de minciunile tale …sictir

  Comentariu by Anonim — 23 octombrie 2020 @ 22:02

 58. Tata e mort de ceva timp.
  Hai că întreci măsura!

  Comentariu by Mentalistul — 24 octombrie 2020 @ 2:22

 59. Dar cu pensia mamei tale ce ai măi tatare ? Dar cu banii pe care îi ceri de la sora ta cum este tătare ? Dar cu banii pe care i-ai cerut de la Angelescu și de la Murat cum este tătare ? Dute la muncă tătare

  Comentariu by Anonim — 24 octombrie 2020 @ 8:45

 60. @59
  Câtă nesimțire crasă și lipsa celui mai elementar bun simț poți să ai, Colgiule! Ați câștigat alegerile prin fraudă și neimplicarea cetățenilor dar vă tremură în continuare chiloții de frica lui Ozghiun. Aceste atacuri murdare vă demonstrează caracterul infect și josnic, nu pe Ozghiun îl compromit ci pe voi. Deja lumea este tot mai revoltată și nu veți prinde un an la butoane.

  Comentariu by Marian Vasile — 24 octombrie 2020 @ 9:32

 61. @60, leprele au umblat miseleste pe la usile batranilor trecuti de 70 ani, rupti de senilitate si boli, fara informatii si i-au imbrobodit sa-i voteze ba i-au mai si carat cu masinile personale la vot. Asteptam dreptatea divina, referendumul sa le dam ceea ce merita.

  Comentariu by Dan — 24 octombrie 2020 @ 15:46

 62. Ozzy bea și se droghează de 3 zile cu Marinescu la Prana . Ajutațil să se lase

  Comentariu by Anonim — 25 octombrie 2020 @ 8:29

 63. Ozzy e candidat la Senat pentru PER, iar Marinescu la Camera Deputaților.

  Asta te informez ca să îți intre unghia în gât și mai adânc.

  Comentariu by Mentalistul — 25 octombrie 2020 @ 13:52

 64. Ar fi tare să avem drogatul nostru în senat nu ? Este mai greu să ajungă pînă în Buc dar odată ajuns se descurcă el prin gara de nord cu aurolacii lui . Glumeam Ozzy . Totuși te sfătuiesc să te lași de droguri pentru că vezi ce ai pățit cu dantura dacă tragi așa mult . Chiar nu este ok să rămîi fară dantură din cauza stupefiantelor .

  Comentariu by Anonim — 25 octombrie 2020 @ 14:28

 65. Lasă că ne face campanie Radu Cristian, să scape de noi.

  Comentariu by Mentalistul — 25 octombrie 2020 @ 14:42

 66. Dantura se repară la Ozzy dar ce facem cu creierul care s-a prăjit ?

  Comentariu by Anonim — 26 octombrie 2020 @ 19:31

 67. Vezi că mă confunzi! Alții își prăjesc creierul.

  La fel si cu păcănelele, unii își trec câștiguri din jocuri de noroc în declarația de avere, dar tot pe mine mă acuză.

  Alții sunt prinși cu droguri și își prăjesc creierii, dar tot pe mine mă acuză.

  Unii se vând lui Radu Cristian și trântesc meciul pentru bani, dar tot pe mine mă acuză.

  Unii nu fac nimic pentru oameni din funcția de consilieri locali, dar tot pe mine mă acuză.

  Și de fiecare dată îi plesnesc peste bot cu rezultatele și cu ce fac.

  Comentariu by Mentalistul — 27 octombrie 2020 @ 16:33

 68. Ozzy din ce trăiești că muncă nu ai măi tatare ? Chiar nu îți este rușine să ne minți ? Lasă dracu drogurile și apucăte de ceva serios . Nu ai realizat nimic pînă la vîrsta asta măi puturosule ….sictir

  Comentariu by Anonim — 27 octombrie 2020 @ 20:28

 69. O să afli în curând din ce trăiesc. Se va afișa pe site-ul primăriei declarația de venituri.
  Mi-am recuperat averea, in mod oficial.

  Comentariu by Mentalistul — 27 octombrie 2020 @ 21:58

 70. Ești penibil tătare )))))) acum chiar că ești de rîsul orașului …..adică un puturos care nu a muncit și nu muncește își recuperează averea nu ? Sictir mincinosule fără muncă care trăiești din cerșit . Lasăte de droguri

  Comentariu by Anonim — 28 octombrie 2020 @ 7:29

 71. După ce ați urlat unii că m-am vândut lui Radu, alții că m-am vândut lui Murad, am făcut avere din cum m-am vândut.

  N-ai idee cât mă flatează orice optică și orice durere a ta pe care o exprimi pe aici!

  Comentariu by Mentalistul — 28 octombrie 2020 @ 10:22

 72. Avem un drogangiu in CL . Să sperăm că Doru Marinescu se lasă de tras și fuge de lîngă drogatul de Ozzy .

  Comentariu by Anonim — 28 octombrie 2020 @ 14:03

 73. Săraci și drogați în CL . Așa da consilieri .

  Comentariu by Anonim — 28 octombrie 2020 @ 15:47

 74. Pt. #69
  https://adevarul.ro/entertainment/tv/video-marian-vanghelie-emisiunea-denise-rifai-nu-intram-politica-printre-cei-mai-bogati-oameni-romania-1_5f9987575163ec42714c6d53/index.html

  Comentariu by nabuco — 28 octombrie 2020 @ 18:03

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress