Politica locală

1 octombrie 2020

FB Leo Tănase

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 16:36

Contestatia privind rezultatul alegerilor la Mangalia a fost respinsa. Asta inseamna ca urmatorii 4 ani vor fi ca ultimii 8. Cu toate relele pentru noi, mangaliotii,cu toate abuzurile, amenintarile, razbunarile si teroarea care deja incep sa devina normalitate in Mangalia. Dar cel mai mult regret sansa pe care a ratat-o Mangalia. Sansa de a deveni orasul pe care il visam cu totii. Regret ca multi oameni au ales sa creada mai degraba in lucrurile rele care s-au spus despre un om decat in ceea ce reprezinta si ceea ce poate sa faca pentru noi. Au ales minciuna in detrimentul sperantei. Soarta noastra a fost, din pacate, hotarata nu de cei care si-au dorit binele Mangaliei ci tocmai de cei care nu fac cinste acestui oras. Nu de cei care vor sa ii educe pe copiii nostri ci de cei care vor sa le vanda droguri. Le multumesc celor care ne-au fost alaturi si ne-au acordat increderea lor. Incredere care ne onoreaza si ne obliga. Am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru a schimba in bine Mangalia si asta voi face in continuare.

63 Comments

 1. https://www.cotidianul.ro/pom-in-timpul-campaniei-electorale/

  Comentariu by nabuco — 1 octombrie 2020 @ 18:34

 2. Nabuco, am urmarit mai toate postarile tale si inteleg ceva: sigur nu traiesti zi de zi in acest oras!
  In plus, si ceva frustari personale….
  Asa ca – mars si fa lege unde locuiesti tu, daca ai coaie!
  Stii cum e, boule, sa fii umilit in orasul tau, la tine acasa, zilnic, pentru ca nu esti ca ei?
  Urmeaza zile, luni, ani de chin si lupta pentru supravietuire pentru cei cativa cinstiti care vor sa ramana acasa la ei, cu bune si rele.
  Ne decid soarta tiganii si interlopii. Si o parte a serviciilor, aliniate interesului politic de moment.
  Sunt prosti, dar multi…
  Si tu esti unul dintre ei. Dintre cei prosti.

  Comentariu by Anonim — 2 octombrie 2020 @ 9:57

 3. Corect!
  In completare: ne decid soarta tigani adusi cu microbuze sub directa supraveghere a interlopilor, coordonati de directorul Politiei Locale (penal si el!), si… pachetarii , acest segment de populatie imbatranita, cu mentalitate comunista, care sa vand pe 24 de lei pentru ca le da ceva primaru’… sa le dea si votu-i gata…
  Ieri, 1 octombrie, la Casa de Cultura, primaru’ le-a multumit de la inaltimea scenei „pentru sustinere” cu promisiunea ca nu vindem orasul.
  Asta e majoritatea!

  Comentariu by Anonim — 2 octombrie 2020 @ 11:02

 4. Ati infrant din nou!
  Erati pe cai mari,dadeati petreceri saptamana trecuta pe la Neptun si pe la Panoramic,va puseseti deja toti pe posturi care mai de care
  Acum joc de glezne zdrentelor

  Comentariu by Anonim — 2 octombrie 2020 @ 12:41

 5. Tot pentru Nabuco si cei ca el: citeste bine comentariul 4. Cam asta e Mangalia, conducatorii si masa de manevra.

  Comentariu by Anonim — 2 octombrie 2020 @ 12:59

 6. Lasa ca era buna Mangalia lui Murad,Iorgus,Ciobanel,Craciun,Tanase,Sucuri,Genghiz,Sinan,Nitoi!

  Comentariu by Anonim — 2 octombrie 2020 @ 13:29

 7. Pt. #2

  Ai dreptate.
  🙁

  https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Efectul_Dunning-Kruger

  Comentariu by nabuco — 2 octombrie 2020 @ 15:12

 8. Da, stiu ca am.
  E bine ca citesti, vad ca stii exact de ce suferi. E bine pentru tine, mai e o speranta sa intelegi.
  Si sa inveti sa taci, atunci cand trebuie.

  Comentariu by Anonim — 2 octombrie 2020 @ 16:10

 9. Pt. #8
  Ai si mai multa dreptate!
  Asa ca eu o las mai moale cu cititu’ iar tu te apuci de citit:
  https://www.riseproject.ro
  😉

  Comentariu by nabuco — 2 octombrie 2020 @ 16:39

 10. D.N.A PE CAND? SAU REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI. SA SE INDEPLINEASCA VOINTA MAJORITATII VOTANTILOR ADICA JUMATATE DIN EI DIN PACATE. PARCA AM TRAI IN TARA PROSTILOR AICI. CUM ALTFEL DACA MAI PUTIN DE UN SFERT DIN CETATENII CU DREPT DE VOT SUSTIN DECADEREA MANGALIEI SI CEILALTI SUNT DOAR MARTORI INDIFERENTI?

  Comentariu by Dana — 2 octombrie 2020 @ 17:30

 11. Dana sau de fapt Dan mai suge o acadea.Latri de cativa ani pe aici si uite ca tot la acadea ai ajuns.Enjoy

  Comentariu by Anonim — 2 octombrie 2020 @ 18:12

 12. I-AUZI LA ANONIMUL DE LA 11… TE CARACTERIZEAZA MODUL IN CARE TE ADRESEZI.ESTI DINTRE GOLANII CARE S-AU PUS IMPARATI IN TARA PROSTILOR. SA AUZIM DE BINE DESPRE D.N.A. SAU DESPRE REFERENDUM.

  Comentariu by Dana — 2 octombrie 2020 @ 18:49

 13. Pt.Nabuco
  Si tot ce ne postezi tu pe aici sa citim, nu citim doar sa ne informam, suntem dintre cei care au luat si atitudine, dar ce te faci cu cei ca tine? Care doar stau pe margine, se amuza, vezi doamne, de ” saracul popor bogat”. De aceea s-a ajuns la halul asta de coruptie din cauza multora ca tine, care stau deoparte, si doar se
  ” informeaza”. Degaba sunt cativa doritori de bine, daca ceilalti prefera sa stea doar intr-o letargie totala, sa-si umfle matul, si sa astepte ” sa cada frunza”!
  Asta e romanul!

  Comentariu by Anonim — 2 octombrie 2020 @ 21:22

 14. Pt.Leo, cu patimă:
  Leo, ti-am spus că schemele tale de kkt o să îl facă pe Radu primar.
  Mai dă-te în pustii cu aroganța ta care distruge Mangalia! Dacă te mai bagi vreodată în politică, te fac paria Mangaliei.

  În primul rând, ți-ai permis să minți execrabil despre mine. În presă, mizerabilule! Ai făcut lucruri care nu se fac.
  Și tot tu încă mă acuzi de minciună?

  Cu strategiile tale de kkt ai distrus Mangalia. Și în 2016, și în 2020. M-ați atacat atâta de mult in 5 ani, încât a trebuit să mă preocup cu cretinismele voastre, în loc de Radu.
  Ca să nu mai faci atâta rău Mangaliei, dacă te mai prind în politică îmi fac scop să șterg cu numele tău de toate mizeriile pe care le-ai făcut.

  De-asta nu m-am asociat cu ticăloși la fel ca Radu Cristian, pentru că infectați în jur cu mizeriile voastre. Trebuia să nu uit că de mână cu Radu ai fost, ori că de mână cu Iorguș ai fost, trebuia să vă arăt așa cum sunteți, ca să nu se mai uite nimeni în gura voastră.

  Si in 2016, și în 2020, același rahat ați avut în cap. Tu personal, cu iorgușii tăi cu tot, sunteți totuna cu Radu. Mai răi, pentru că locuiți aici.

  Despre trădarea lui Iorguș:
  Iorguș a contribuit la trădarea PSD. Am fost cu el și Murad toată ziua de alegeri și a spus același lucru peste tot după ce l-a sunat Tase. A dat telefoane si le-a zis: „Sună pe rețele și anunță: Murad și Iorguș. A fost singura dată când am urcat în aceeași mașină și nu s-a prins ca sunt acolo. La ora 18:00, când țigănimea era adunată la Casa Tineretului să voteze, Iorguș le-a ținut cuvântare „Nu uitați: Murad și Iorguș!”.
  Și asta au făcut: au votat Murad, dar și pe Iorguș. Numai la secția 226 au fost 124 buletine anulate astfel.

  853 au votat Iorguș. Câteva sute au votat Murad și Iorguș, nu am mai stat să număr pe toate la BEJ. Noi, PER, am făcut cerere să renumărăm nulele, am numărat la BEJ.
  Din 2.000 de voturi, de când a făcut alianța cu Murad, Iorguș nu a transferat decât 300 voturi pe Murad.

  Mai mult, ce a dat Murad la tigani a dat prin PSD. Care PSD le-a zis Sambata să voteze pe Radu la primar, iar pe PSD la consiliu. Așa a ajuns PSD la 3.600 voturi pe consiliu: 2.000 ale lor și 1.600 pe banii lui Murad.
  Nimeni din Mangalia nu se are mai bine ca mine cu țiganii.

  Apoi l-au capcanat pe omul lui Murad, l-au chemat să suplimenteze suma, pt că Radu a licitat votul la 700 lei. Cacialma o numesc ei, pesediștii.
  L-au trântit pe Murad la ordinul lui Felix, care s-a înțeles cu Radu.

  De ce?
  La masă i-a sunat telefonul lui Iorguș și l-am auzit pe Stroe: „Ce ați făcut acolo, Zanfire? V-a amețit și v-a învârtit Ozzy până v-a luat totul!”.
  Atunci am știut că va urma vânzarea PSD la Radu Cristian.

  Iorguș a recunoscut-o prin atitudine, când le-am pus seara cifrele pe masă și le-am dovedit trădarea: „Dar ce vroiați, mă? V-ați înjurat 2 luni și vroiați să câștigați?” Nu sa câștigăm, ca până in ziua aceea, ci „să câștigați”.

  Ce va urma?
  4 ani am fost înjurat ca nu cumva să cresc politic. De Iorguș, de Leo, de Radu, de pesediști, de peneliști, de useriști, inclusiv de Vișa. Sunt arogant cu aroganții, sunt ferm cu cei răi. Pe unii îi supără atitudinea mea, dar te poți baza pe ceea ce spun.
  Când astăzi mulți au crezut că Ozzy moare politic, la cacialma, de fapt l-ați consacrat pe Ozzy. Nu mai ai unde sa te plângi în Mangalia, nici macar la biserică. Doar la Ozzy și organizarea pe care o are acum în spate, pentru că vom fi singurii care avem puterea de a îndrepta lucrurile strâmbe.

  Dacă până acum am fost ca un Che Guevara, de acum voi fi o forță care spulberă la orice măgărie a lui Radu, folosind celelalte instrumente: media, avocați și servicii.
  Lupta de gherila s-a terminat!

  Comentariu by Mentalistul — 3 octombrie 2020 @ 5:48

 15. Abia acum ti ai dat seama că iorgus l a vandut pe murad si i a facut cartile lui radu.Pentru libertatea si interesul lui calcă pe cadavre.Din păcare ozzy are dreptate.

  Comentariu by lolo — 3 octombrie 2020 @ 6:42

 16. După ce ai mîncat ca porcul la masa lui Murad acum arunci cu mizerie în toată lumea . Ești prostul orașului . A venit vremea să te duci la muncă om de nimic ce ești . S-au vrei să trăiești din indemnizația de consilier ? Gata șantajul și prosteala nu mai merge golane .

  Comentariu by Anonim — 3 octombrie 2020 @ 7:47

 17. Pt. #13
  https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri-extrasport/nadia-si-nicu-ceausescu-au-avut-o-relatie-dorita-nu-fortata-611983.html
  Vezi paragraful cu … 12/89

  Comentariu by nabuco — 3 octombrie 2020 @ 10:34

 18. https://www.replicaonline.ro/curg-demisiile-din-functiile-de-conducere-ale-psd-constanta-dupa-alegeri-447461/

  Comentariu by nabuco — 3 octombrie 2020 @ 11:06

 19. Un vandut ce luase pozitia de ghiocel langa Murad incearca acum sa ne spuna ca de fapt el e Batman.Mai du-te ba lache flausat pe pustii ca nu te mai crede nimeni.

  Comentariu by Anonim — 3 octombrie 2020 @ 12:17

 20. OZZY, BAGA-I IN PUSCARIE SAU FA REFERENDUM, FA CEVA. TU CHIAR VEI DEVENI O FORTA, AI APTITUDINI.

  Comentariu by Dana — 3 octombrie 2020 @ 12:56

 21. Pt .nabuco
  O dai de gard ca de fiecare data! Pacat ca ai fost militar, se pare ca nimic nu s-a prins de tine! Asta e, in definitiv ai trait cel mai mult in comunism. Dar un om deschis, destept, pana la varsta asta, altfel ar fi trebuit sa gandeasca si sa priveasca lucrurile! Si nu-mi mai irosesc timpul degeaba, nu are rost!

  Comentariu by Anonim — 3 octombrie 2020 @ 14:31

 22. Fomistul de Ozzy era cu Colgiu in masină ieri după amiază în parcarea de la Tosca . Se roagă de el să facă majoritatea in CL . Un jeg ordinar acest tătar vînzător .

  Comentariu by Anonim — 3 octombrie 2020 @ 16:28

 23. Ozzy,n-am stat sa citesc toata polologhia ca dupa primele randuri mi s-a făcut scârba. Din ultimii 4 ani, 3 ani ai stat breloc după mine si Nicu si nu te-a atacat nimeni. Ai fost frecvent la mine acasă, ti-am dat sa manânci, ti-am dat bani de țigări și te-am tratat ca pe un prieten si ca pe un om onest, ti-am acordat toata increderea. După care ai furat semnăturile de referendum. Spre deosebire de tine eu am facut tot ce am facut pentru a scăpa Mangalia de Radu. Nu am negociat, nu am cerut si nu am primit nimic. Tu poti sa spui acelasi lucru? Fără să minți? Si iti mai spun un lucru: toți prietenii mei, toți oamenii alături de care am intrat în politică in 2008, sunt încă alături de mine si-mi sunt încă prieteni. Asta pentru ca nu am trădat, nu i-am vândut si nu m-am vândut niciodată. Uită-te și tu putin in jurul tau si vezi daca poti sa spui acelasi lucru. E ultima oara cand iti raspund. E timp pierdut sa port discutii cu unul care minte cum respira.

  Comentariu by Leonard Tanase — 3 octombrie 2020 @ 16:58

 24. Pt. #21
  Esti ca Gigi Becali, tu faci echipa si de vina ca s-a pierdut sunt eu ca am postat LINK-uri pe aici.
  Apropo: http://www.mangalia.tv/40627-2/

  Comentariu by nabuco — 3 octombrie 2020 @ 17:09

 25. Leo, esti dezgustător cu minciunile tale.
  Aminteste-ti ce ți-am spus la ultima discuție: nu știți sociologie. Nu vă pricepeți la oameni. Ați creat un bau-bau mai mare decât Radu și lumea votează sentimental.

  Normal ca nu am alături pe nimeni din cei care erau in politică atunci când am intrat, pentru ca sunteti prea avizi de putere si prea disperati după banii publici. Creez un nou tip de politică în Mangalia, am creat un partid în 2 luni și cu el am scos 3 consilieri, la momentul de cea mai mare pierdere pentru noi, o pierdere pe care am sacrificat-o rațional.

  Sunt un nimic, nu mă votează nimeni, bla-bla, dar aveam 3.500-4.000 voturi, mai bine decât PSD și Iorguș la un loc.

  Pentru că ați f….t meciul și ați făcut pe Radu primar, o să aveți din partea mea ceea ce meritați. Nu voi face nicio deosebire.

  Și am mai auzit că i s-a pus cuiva pata rău, încât toate firmele pe care le aveti, toate activitățile, ale voastre sau ale rudelor, vor fi călcate de controale până vor fi închise. Pentru orice rău pe care îl face RC cuiva din Mangalia, veti primi și voi câte un blestem, ca să nu uitați ce ați făcut.

  Comentariu by Mentalistul — 4 octombrie 2020 @ 9:04

 26. În dimineața alegerilor, la 6:30, am scris acest comentariu într-un articol aici:
  „Scriu aceste cuvinte și după ce se încheie votarea am să le conexez:
  târziu – Radu – Iorguș – blocaj – scop – minciuni – PSD”

  Acum le aveți conexate.
  Am știut de Sâmbătă trădarea lor.

  Comentariu by Mentalistul — 4 octombrie 2020 @ 9:11

 27. Meciul l-ai f…t tu Mentalistule care in loc sa bombardezi pe RC ai tăvălit toată campania doar pe Iorgus și pe Murad. Tu l-ai facut primar pe Radu. Mai ai si tupeu sa deschizi gura.

  Comentariu by Anonim — 4 octombrie 2020 @ 12:53

 28. Vrajeala multa,scuze si mai multe,viteji destui dupa razboi.
  Adevarul e acesta:Radu de unul singur v-a batut pe toti!

  Comentariu by Anonim — 4 octombrie 2020 @ 13:41

 29. Ozzy ai început munca ? Din ce trăiești săracule ce ești ? Ești mort de foame tătar puturos ce ești ?

  Comentariu by Anonim — 4 octombrie 2020 @ 14:50

 30. Ne spune si noua, cineva, care au fost voturile ? Prntru primar, CL , etc ?

  Comentariu by Anonim — 4 octombrie 2020 @ 14:54

 31. @28… Radu de unul singur si=a batut joc de vointa majoritatii cetatenilor care au votat pentru schimbare. Cu voturile anulate si cele acordate candidatilor care s-au retras pentru a oferi sprijinullui Murad, alianta era castigatoare si am fi avut schimbarea. asteptam DNA sau Referendum. Majoritatea a aratat clar ca vrea schimbarea.Radu a castigat prin manipulare ordinara cu filme in strada si zvonuri false lansate chiar in timpul scrutinului. Iar a mintit cetatenii si si-a batut joc de vointa lor. Sper sa plateasca cat de curand.

  Comentariu by Dan — 4 octombrie 2020 @ 16:23

 32. Pt. #31
  (E pe )vine: https://www.replicaonline.ro/cristoiu-iohannis-a-indicat-procurorilor-dna-sa-reporneasca-in-forta-dosare-447535/

  Comentariu by nabuco — 4 octombrie 2020 @ 19:24

 33. Pt 27: Cum să am eu vreo influență în alegeri, când ziceați că sunt zero?

  Răzeșul pe de o parte, Leo pe de altă parte, chiar m-au convins că sunt zero:
  „Scopul comentariilor mele este de a le arata celor din tabara castigatoare ca nu trebuie sa te ia in seama, ca esti nesemnificativ, ca nici semnaturi nu ai, ca nu vei avea forta sa faci campanie, ca facebook nu inseamna mai mult de 200 de voturi, ca tu esti zero!
  ……
  Sa vedem cu cine vei face campanie? Cine iti va plati pliante, oameni care sa le distribuie, cine va organiza evenimente pentru tine, cine va merge pe strada cu tine, cine va organiza intalniri pentru tine si multe altele care inseamna structuri! Ti am zis, tu esti cu tine si cu Doru Marinescu, dar 0+0=0!”

  A greșit cine spunea că sunt zero?
  Au greșit cei care au insistat să nu fiu luat în calcul?
  Tot eu sunt vinovat pentru că nu m-au luat în calcul mai devreme?
  Acum mă găsesc vinovat pe mine, pentru că nu am fost un zero?

  Și acum ce ați făcut? Ati anulat voturile voastre?

  Comentariu by Mentalistul — 4 octombrie 2020 @ 23:42

 34. Repet întrebarea pt Ozzy … cind începi odată munca ca orice om normal ? Din ce trăiești ? Faci umbră pămîntului puturosule ……chiar nu îți este rușine ?

  Comentariu by Anonim — 5 octombrie 2020 @ 8:14

 35. Pt 34:
  Ai idee măcar cu ce mă îndeletnicesc eu? Ai idee că, în timp ce am făcut campanie, am și muncit? Că m-am împărțit toată vara între Vama Veche și Mangalia. Eu locuiesc vara în Vama Veche. Ai idee că noi am dezvoltat vara aceasta „Grădina pe Roți”, ca să pot continua „Grijă pentru Vârstnici”?
  Ai idee câți bani am băgat în campanie, banii mei? Crezi că au picat din cer? Noi am avut o campanie organizată. Inclusiv spionii băgați în echipa de tineri i-am știut. Am folosit să ajungă la adversari ce am vrut să se știe. În spate, în underground, am avut echipe de PR, de social-media, de IT-iști și producători video. Dezvoltatori în marketing, pe care a trebuit să îi bag într-o lume nouă, a politicii.

  Am ridicat un partid în 2-3 luni. USR, PMP, partide parlamentare nu au prins un loc în CL. Iar noi, chiar și în momentul de cea mai mare pierdere, am obținut 3 consilieri. Aveam 6, dar am sacrificat pentru ultima șansă pentru Mangalia.

  Nu o să-ți mai spun cu ce mă ocup. Am tot spus, dar nu te-a interesat. O să vezi singur cu ce mă voi mai ocupa. O să deschidem o televiziune în Mangalia. O să mergem cu ziarul tipărit în continuare. Orice hoție o să fie știută de toată Mangalia.

  Am alocat resurse pentru o armată de avocați. Toți judecătorii și toți procurorii care au fost la BEC și au acceptat o astfel de hoție electorală vor fi mulțumiți că vor avea de lucru. Orice măgărie va avea plângere la DNA, orice derapaj de la legalitate va avea acțiune în contencios, orice refuz va avea acțiune pe legea 544, pe obligația de a face. Se va duce RC cu plicuri în fiecare zi la procurori si judecatori, pentru fiecare ilegalitate.
  Nu am nevoie să mă cert cu ei în CL. Am declanșat alte resurse și alte arme, care îmi cheltuie mai puțin timp.

  În paralel, vom dezvolta economia Mangaliei. O să construim un Hub de Antreprenoriat, să ajutăm tinerii să dezvolte afaceri. 50Days Challenge. Îți susținem tot dacă ai un plan să dezvolți o afacere în 50 de zile lucrătoare, adică să începi să produci. Vom implementa un accelerator de afaceri.

  Impactul acestui Hub este că locuitorii Mangaliei, în special tinerii, își vor satisface o nevoie acută pentru oportunități de afaceri, un alt impact obținut este că poți face o afacere în mod sustenabil, cu claritate pentru calea de urmat și identificănd concret cine îți sunt clienții; un alt impact este continuitatea și rezistența afacerii, până când produsele și serviciile își obțin portofoliul propriu de clienți. Clienți pe care îi asigurăm până când afacerea devine sustenabilă.

  Printre altele de până acum, și cu asta o să mă ocup pe viitor. Am făcut planul de finanțare, dar încă sunt cu calculele la factorul uman. Cred, totuși, că tinerii merită o șansă.
  O să dăm drumul și la Patrula Ecologică, imediat după ce se termină cu Covid. Momentan, mascarada de măsuri dictată de guvern aduce un beneficiu mediului. Cât poate să fure Radu Cristian? Nu poate să fure aerul, nu poate să fure marea, nu poate să se impună în mediul privat dacă îl respingem. Vom face afaceri să vindem în altă parte, altor oameni, dacă aici nu putem.
  Îi vom ține preocupat dacă se împotrivește unei dezvoltări economice a Mangaliei. Preocupat cu DNA, preocupat la Parchet, preocupat să își spele imaginea pe care i-o vom prezenta la nivel național, dacă face rele.

  V-a surprins faptul că am făcut campanie? V-ati tot intrebat de unde are Ozzy bani, singura rațiune a voastră a fost că m-aș fi vândut lui Radu Cristian. Iată că acum se știe că nu era adevărat.
  A fost o perioadă din viața mea când am vrut lupta de gherilă, dar rolul de Che Guevara s-a terminat când au fost încălcate regulile jocului. Ne vom folosi resursele, poate vom reuși ori poate nu vom reuși, dar asta muncesc.

  Tu ce muncești? Ceea ce faci tu are vreun impact asupra oamenilor sau e doar sclavie ce faci tu? Ori faci hoție, prin contracte cu primăria?

  Când te mai întrebi cu ce mă ocup sau din ce trăiesc, gândește la ce am reușit să fac în politică, în timp scurt.

  Comentariu by Mentalistul — 5 octombrie 2020 @ 9:32

 36. Pt. #35
  https://www.cotidianul.ro/pazea-se-relanseaza-anticorruption-ul/
  O2zy spune pe sleau ca ai „t.O.” cu Presedentia.
  🙂

  Comentariu by nabuco — 5 octombrie 2020 @ 12:49

 37. @36-Tot pe sleau : https://www.podul.ro/articol/cotidianul-fostului-colaborator-securist-cornel-nistorescu-revarsa-cea-mai-mizerabila-propaganda-rusa-atacuri-si-minciuni-la-adresa-sua-principalul-partener-strategic-al-romaniei-9204.html

  Comentariu by I.S — 5 octombrie 2020 @ 13:53

 38. Măi Ozzy tu nu ai casă nu ai muncă nu ai un venit nu ai chiar nimic dar vrei să te credem că tu esti tare si mare nu ? Ești un bolnav mintal măi tătare iar oamenii care au fost lîngă tine acum știu cine ești …. adică o hahaleră mincinoasă care nu are din ce trăi . Minciuna a ieșit la suprafață vagabondule ce ești ….. acum chiar că ești înmormîntat definitiv . … hai sictir

  Comentariu by Anonim — 5 octombrie 2020 @ 14:32

 39. ce dracu aveti cu bietu om chiar nu mai stiu.a facut performanta in conditiile date.si poate facea mai mult daca..
  n are ce sa manance?nu munceste? nu are ce fuma?da mai lasati l in pace.nu bea nu mananca nu sta pe spatele vostru.
  mai bine deschideti ochii ca aveti presedinti de partide , consilieri si locali si judeteni care ,da, au ce manca, dar mananca din banii vostri. stau pe banii vostri.fumeaza banii vostri.
  aia sa va doara.

  Comentariu by wow — 5 octombrie 2020 @ 14:55

 40. like @37
  https://evz.ro/emil-constantinescu-iese-atac.html

  Comentariu by nabuco — 5 octombrie 2020 @ 15:59

 41. Bai astia cu muschi si prea destepti gen Ozzy si Leo..cum era aia cu tic-tac,tic-tac pleaca acasa navetistii?

  Comentariu by Anonim — 7 octombrie 2020 @ 13:15

 42. Pt 41:
  Dacă navetiștii vor continua cu aroganța la modul ăsta, va fi revoltă în Mangalia.
  De aceea, te încurajez să te urci și mai sus în corcoduș. Mă ajuți.

  Comentariu by Mentalistul — 7 octombrie 2020 @ 19:11

 43. @41, ati furat si vointa mangaliotilor si v-ati bagat pe gaturile noastre iar acum va umflati in pene ca v-a mai mers odata cu minciunile si hotiile. Era morcovul la dosurile voastre cu tot cu iepure si pajiste, erati innebuniti, de altfel au fost mai multe voturi pentru alianta. Asa ca mucles ca vine Ozzy si va da puie mnl.

  Comentariu by Dan — 7 octombrie 2020 @ 19:18

 44. Ozzy nu va fi validat in CL .

  Comentariu by Anonim — 7 octombrie 2020 @ 21:42

 45. Pt 44:
  Unde ar fi să am norocul acesta?
  Mi-ar fi mult mai ușor.

  Comentariu by Mentalistul — 7 octombrie 2020 @ 21:54

 46. Revolta a fost printre oamenii de la PER de care ti-ai batut joc cand te-ai vamdut pe 5000 euro.Esti patetic si bati campii de nici copiii nu te mai cred.

  Comentariu by Anonim — 7 octombrie 2020 @ 23:22

 47. @44, visezi frumos dar cred ca urmeaza cosmarul vostru, PER este deja validat prin numarul de voturi obtinut si procesul-verbal incheiat dupa numaratoarea voturilor. Ati vrea voi sa scapati de ei ca va vad si va impiedica furaciunile.

  Comentariu by Dan — 8 octombrie 2020 @ 7:05

 48. Pt Dan . Tu esti prea prost ca să ințelegi ceva …..PER este in CL….Ozzy nu va fi măi cap de tugă . A încasat 5000 E și îi ajunge de legale 4 ani .

  Comentariu by Anonim — 8 octombrie 2020 @ 8:29

 49. Pt. #41
  https://www.replicaonline.ro/plante-benefice-pentru-sanatatea-orala-447912/

  Comentariu by nabuco — 8 octombrie 2020 @ 10:53

 50. Pt 48:
  Vă e teamă sau care e treaba?
  A intrat RC pe lista neagră a celor de la diverse servicii.

  Atât de pueril Radu Cristian…e ca un copil râzgâiat. Și-o face singur, cu caracterul lui.

  Întrebarea mea pentru frustratul de la pct. 48: Cine să mă invalideze? Conducerea PER pe județul Constanța? Adică eu să mă invalidez pe mine. Aș putea să fac și asta.

  A mai greșit unul care se credea stăpânul județului. Se numește Stroe. E pe cale să devină nimic.
  Vrea să fugă parlamentar, pentru imunitate. Altfel ajunge lângă Mazăre.
  Nu-l văd bine nici pe RC. Dacă forțele universului decid, soarta îi este pecetluită, orice ar face.

  Comentariu by Mentalistul — 8 octombrie 2020 @ 12:25

 51. https://www.per.ro/filiale-per/

  Comentariu by nabuco — 8 octombrie 2020 @ 13:55

 52. Deci Dl Drogat Menabit nu va fi consilier . Ești mort și neîngropat tătare drogat ….ești rîsul orașului . Tu vb de Radu Cristian și Stoe măi cîrpă-n cur ce ești …sictir mizerie de om ce ești !!!!

  Comentariu by Anonim — 8 octombrie 2020 @ 15:37

 53. Maa 52-ule, suparat esti bre,te deranjeaza rau Ozzy, ia baga-le un referendum Ozzy! Sa nu-i apuce 4 ani ca majoritatea alegatorilor care au votat au inclinat balanta in partea opusa mincinosului.

  Comentariu by Dan — 8 octombrie 2020 @ 19:09

 54. O perioadă m-a amuzat frustrarea unora. De la un timp au devenit dezgustători. Dar asta e, ai grijă să nu uităm că există și astfel de oameni.

  Dintre câți actori politici sunt în Mangalia, unii tot insistă să îmi păstrez notorietatea amintind de mine cu fiecare ocazie. Haterii aceștia mă fac popular, ei obțin exact contrariul.

  Pentru mine politica e doar unul dintre toate lucrurile pe care le fac. Am și alte îndeletniciri, mă bucur că nu sunt cunoscute de hateri. Nu că nu le-ar vedea, dar ei singuri s-au băgat în negație și nu vor să le vadă.
  Și după atâția ani se întreabă din ce trăiesc. Ori de unde am eu bani sa fac actiuni caritabile. Ori evenimente. Cănd am facut campanie, singura lor explicatie a fost că m-am văndut lui Radu Cristian. S-a dovwdit și asta că nu. Apoi au inceout ceilalti, ai lui Radu, ca m-am vândut lui Murad. Pentru că refuza să îmi recunoască puterea de a realiza ceea ce li se pare greu.

  La momentul de cea mai mare pierdere am obþinut 3 consilieri. Dacă mergeam înainte cu candidatura, mai scoteam 2-3. Cănd aceiași hateri insistau ca sunt zero, ca nu o sa obțin niciun consilier.
  Cine să le mai creadă aberațiile?
  Dar ei contimuă, să nu se dezmintă. Și să mă facă popular.

  Acum, pentru că au trecut alegerile, o să continui programul Grijă pentru Vârstnici. O să măresc numărul celor ajutați la 500 de persoane.
  Cei care se cred mai buni și mai bogați decăt mine sunt invitați să contribuie și să finanțeze la fel ca mine acest program, din care beneficiază cei care au nevoi.

  Dar dacă sunt zgârciți sau dacă nu își permit ce pot eu, asta e diferența dintre mine și hateri.

  Comentariu by Mentalistul — 8 octombrie 2020 @ 23:38

 55. Tu nu ai bani de țigări dar faci acte caritabile nu ? Cît poți să ne mai minți măi drogatule ? Marș hahaleră vîndută ce ești …

  Comentariu by Anonim — 9 octombrie 2020 @ 11:26

 56. https://romania.europalibera.org/a/alde-si-pro-romania-fuzioneaza/30882670.html
  „12-B”_urile si „4-B”_urile si-au dat mana …

  Comentariu by nabuco — 9 octombrie 2020 @ 16:56

 57. @56-Ponta şi Tăriceanu, favoriți la Premiul Nobel pentru Fizică după ce au reuşit să fuzioneze 0,6% cu 1,6%!…A rezultat o gaură neagră!

  Comentariu by I.S — 9 octombrie 2020 @ 18:25

 58. @56- Daca se unesc Leo cu ai lui Ponta vor lua si nobelul pentru chimie…Fac „foarfeca genelor” cu care îl „taie” pe Iorgus ! Il fac oltean…din moldovean !https://m.hotnews.ro/stire/24335510?amp

  Comentariu by I.S — 9 octombrie 2020 @ 18:35

 59. Pt. #58
  https://www.euractiv.ro/justitie/dosarul-revolutiei-21239

  Comentariu by nabuco — 9 octombrie 2020 @ 19:05

 60. Pt 55:
  Pentru fiecare 10 pâini pe care le cumpăr acelor oameni, dai tu banii pentru 1 pâine?
  Tu, care te crezi avut față de mine, hahalera care nu am bani nici de țigări, îți permiți să dai măcar 10% din ce dau eu?
  Ori ești și tu un pârlit?

  Comentariu by Mentalistul — 9 octombrie 2020 @ 20:33

 61. Cred că au dreptate cei care te critică Ozzy …. nu mai ești credibil după aceste alegeri și cred că ar fi trebuit să te lași de politică după aceste alegeri în care te-ai făcut de rîs . Acum chiar că trebuie să te duci la muncă pt că nu mai ține minciuna că tu ai afaceri și faci bani . Tot orașul și toată fosta ta echipă știe că ești sarac și nu ai din ce să trăiești . Nu este o rușine să muncești Ozzy ….

  Comentariu by Anonim — 9 octombrie 2020 @ 21:43

 62. Deci nu vrei să contribui și tu cu 10% din ceea ce contribui eu?

  E o cauză bună, alungăm foamea din vârstnicii singuri sau din cei cu dizabilități.
  10% din ce dau eu. Hai că nu este mult! Doar sunt un om sărac.

  Comentariu by Mentalistul — 9 octombrie 2020 @ 23:31

 63. Nu incerca sa duci discuția în altă zonă …..tu nu ai nici 10% și nici alți bani . Încearcă să fi serios și să nu mai minți . Gata ajunge cu prosteala domnule . Munca este sfîntă .

  Comentariu by Anonim — 10 octombrie 2020 @ 14:21

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress