Mangalia – politica locală

28 septembrie 2020

BREAKING NEWS MANGALIA! În atenția lui Marcel Vela și Bogdan Despescu:

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 17:43

FILMUL FRAUDĂRII ALEGERILOR CU CONCURSUL POLIȚIEI MUNICIPALE. M.A.I. TREBUIE SĂ DEMAREZE ANCHETĂ URGENT!DESCRIEREA RELAȚIILOR DE TIP MAFIOT ÎN 9 PUNCTE.

Fiind și jurnalist de investigații la originile mele din presă, începând de ieri am cercetat faptele ilegale care-au marcat alegerile de la malul mării. Marea surpriză este că am găsit implicați polițiști, ba chiar pe șeful Poliției Mangalia.

Ce scriam azi dimineață?”

Mangalia, locul devenit celebru în campanie prin candidatura independentului Murad, dar și prin acuzele dovedite despre corupția primarului în funcție, favoritul Lu’COVID, a fost ieri ca un teatru de război de gherilă urbană. Cu polițiști în civil dar cu pistoalele la vedere (!), care defilau demonstrativ pe străzi, dar și cu un episod ca-n filme, pe care vi-l relatez: unul dintre responsabilii campaniei lui Murad, a fost oprit în trafic de 7 mașini de Poliție pentru faptul că avea geamurile mașinii acoperite cu folie; fără mandat din partea vreunui procuror, polițiștii-milițieni L-AU ÎNCĂTUȘAT și l-au dus la secție, unde au început să-l amenințe dur, neaceptând prezența vreunui avocat; după vreo 2 ore omului i s-a făcut rău, fiind cardiac și cu un atac de cord la activ petrecut acum câțiva ani; abia atunci polițiștii au cedat și l-au dus rapid la spital unde l-au și abandonat fără explicații.”

CE-AM AFLAT CĂ S-A ÎNTÂMPLAT ÎNSĂ CU ADEVĂRAT IERI?

1. În timpul dimineții de ieri, polițistul Cristian Bozolan, care se afla în afara orelor de serviciu, și-a folosit mașina personală (cu numere de Bulgaria) și pe cea a finului său (interlopul Verde, cu Mercedes Vito identificat cu numerele), pentru a duce cetățeni ai Mangaliei la vot, în scopul de a vota pentru candidatul Cristian Radu, primarul în funcție. Există declarații ale oamenilor care confirmă ceea ce am scris mai sus, plus aspecte pecuniare!

2. De la orele 14.00, odată cu intrarea în servicu, Cristian Bozolan l-a urmărit în trafic pe unul dintre susținătorii campaniei candidatului independent Murad, și l-a oprit asistat de încă 2 echipaje de poliție. Pretextul principal a fost legat de centura de siguranță, apoi de foliile de pe parbriz, apoi de asigurarea mașinii, cum se poate observa și din filmarea postată ieri de către activistul civic Dorian Ioan Hapurnea. La această operațiune a asistat, ÎMBRĂCAT ÎN CIVIL, CHIAR ADJUNCTUL POLIȚIEI MANGALIA, DRAGOȘ CRISTEA, cu pistolul afișat ostentativ la curea. Operațiunea s-a finalizat cu ducerea la Poliție și ÎNCĂTUȘAREA OMULUI DIN CAMPANIA LUI MURAD. Acest fapt s-a desfășurat ilegal fără vreun mandat emis de procuror, deși era de serviciu la Parchetul Mangalia, GABRIELA RUGEA, SOȚIA CANDIDATULUI PNL LA CONSILIUL LOCAL DE PE POZIȚIA 2!

3. În minutele imediat următoare operațiunii, șeful Poliției Mangalia, CRISTIAN POPESCU, a comunicat pe messenger către alți colegi polițiști știrea că MURAD A FOST ARESTAT!

4. La scurt timp, primarul Cristian Radu postează și el pe contul de facebook faptul că un contracandidat împreună cu oameni din echipa sa au fost reținuți de poliție (captura FOTO anexată), confirmat la scurt timp de o postare a viceprimarului DRAGOȘ ANGELESCU , care chiar îl nominalizează pe Mohammad Murad ca fiind reținut de poliție.

5. Cristian Radu și a premeditat isprava, printr-o adresa trimisă lui Marcel Vela, cu 2 zile înaintea votului (anexată).

6. Stirea este multiplicată instantaneu pe presa locală și centrală (cu sprijinul direct al lui LuCOVID!), și prin intermediul a cca 15 site-uri de știri, cei din Mangalia AFLĂ CĂ INDEPENDENTUL MURAD A FOST ARESTAT, deci n-ar mai avea pe cine să voteze. Iar aceste lucruri se petrec exact după orele 16.00, și continuă până la 21.00, când votanți de bază ai lui Murad erau așteptați la vot.

7. În același timp, primarul Cristian Radu distribuia de pe telefonul său mobil, mesaje pentru a fi votat, faptă ilegală și pedepsită de legea penală, art.385 (anexă foto). Altă faptă penală este cea conform căreia exact în intervalul de timp în care Murad a fost scos din cursă pentru câteva ore prin incidentul creat, în câteva dintre secții se desfășura operațiunea SUVEICA și MITA ELECTORALĂ pentru Cristian Radu, plus buletine false distribuite sau făcute dispărute (la Spitalul Municipal condus de către Alina Dan, amanta dovedită de presă ca fiind amanta lui Cristian Radu). Pentru aceste fapte sunt depuse plângeri la Poliție, cu dovezile anexate!

8. Care sunt legăturile de notorietate dintre cei trei CRISTIENI, polițiștii menționați și primarul Cristian Radu? Cristian Bozolan deține o terasă, COLȚUL VESEL, unde în toată luna de campanie s-au strâns susținătorii lui Cristian Radu, fiind omeniți corespunzător.

9. CRISTIAN BOZOLAN este într-o relație de prietenie cu celebrul procurorul Teodor Niță de la Parchetul Constanța, cel care are în cercetare toate dosarele de corupție ale lui Cristian Radu, pe care le trenează de ani mulți. Atenție, fratele procurorului Niță, de profesie avocat, a avut contracte bănoase cu primăria Mangalia, pe care a reprezentat-o în diverse procese. Mai sunt nenumărate dovezi despre sistemul mafiotizat din Mangalia, pe care oamenii mi le-au povestit, și care pot fi și ele baza nu doar pentru ancheta MAI, dar și pentru sesizarea pentru anularea alegerilor și repetarea lor. Dar asta, doar dacă instituțiile statului doresc să păstreze aparența că avem încă democrație în România!

FB Cosmin Gusă 28.09.2020

38 Comments

  1. LA PUSCARIE CU PENALII ASTIA. CRED CA ASTA URMEAZA SA VEDEM. NU CRED CA II MAI VALIDEAZA MANDATUL.

    Comentariu by Dana — 28 septembrie 2020 @ 18:01

  2. Nu am vazut nicio declaratie a liderilor coalitiei. Inseamna ca accepta situatia si rezultatul! Dezamagitor pentru unii!

    Comentariu by marin vasile — 28 septembrie 2020 @ 18:05

  3. PARE CA lIDERII COALITIEI VOR CONTESTA REZULTATUL ALEGERILOR CEL MAI PROBABIL AVAND TEMEI CELE DIN ARTICOL.SI SUNT DOVEZI SA FIE ANULATE ALEGERILE.

    Comentariu by Dana — 28 septembrie 2020 @ 18:27

  4. Deja a fost inregistrată plîngerea la BEC . O să fie furtună mare prin Mangalia

    Comentariu by Anonim — 28 septembrie 2020 @ 18:38

  5. https://focuspress.ro/la-costinesti-a-fost-reluat-procesul-de-votare-cu-buletinele-de-vot-tiparite-gresit/

    Comentariu by nabuco — 28 septembrie 2020 @ 18:47

  6. https://m.ziuaconstanta.ro/stiri/eveniment/dosar-penal-pentru-coruperea-alegatorilor-la-mangalia-politistii-au-descoperit-o-avere-intr-o-masina-729974.html.html

    Cam greu in situatia de fata!

    Comentariu by marin vasile — 28 septembrie 2020 @ 18:49

  7. @6 CE ARE SULA CU PREFECTURA? FIECARE DOSAR CU TREABA LUI.

    Comentariu by Dana — 28 septembrie 2020 @ 18:51

  8. Pt. #6
    https://m.emag.ro/set-5-piese-tip-sula-pentru-gaurit-insurubat-si-agatat-manere-t-silverline-245060/pd/D6R7C9BBM/

    😉

    Comentariu by nabuco — 28 septembrie 2020 @ 18:57

  9. Muuulte încălcări ale legii și ale moralității făcute de micul stăpân! Cam greu de înlăturat!

    Comentariu by Anonim — 28 septembrie 2020 @ 19:10

  10. Better the devil you know!

    Comentariu by Reporter — 28 septembrie 2020 @ 19:43

  11. MAI EXISTA O CALE DE A-L ALUNGA PE PINOCHIO ASTA SATANA. REFERENDUMUL PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI. OZZY STIE. DACA MAI MULT DIN JUMATATE DIN CETATENI NU-L MAI VOR ATUNCI VA FI SIMPLU DE STRANS SEMNATURILE. ASTA DACA NU CUMVA SE ANULEAZA ALEGERILE DIN MOTIVELE ARATATE.

    Comentariu by Dana — 28 septembrie 2020 @ 19:58

  12. https://www.stiripesurse.ro/nebunie-totala-la-mangalia-mohammad-murad-cere-anularea-alegerilor-si-repetarea-scrutinului-document_1510670.html

    Comentariu by Anonim — 28 septembrie 2020 @ 20:30

  13. Asta e, n-am fost în stare să-l trimitem la Constanța, sau Poarta Alba, mai stăm aplecați 4 ani. Fiecare popor(comunitate), are conducătorii pe care îi merită. Ne merităm soarta. Am să mă retrag pentru o bună bucată de timp să-mi văd doar de afacerile mele, familia mai presus de orice.

    Comentariu by Lute — 28 septembrie 2020 @ 21:00

  14. Anulam anulam dar stiti nu ca spaga e mai mare ca in 2012 … inflatia, covidu alea alea intelegeti..

    Comentariu by BEC — 28 septembrie 2020 @ 21:19

  15. Ați înfrânt din nou și s-a p.ș.t iar pe voi!

    Comentariu by Anonim — 28 septembrie 2020 @ 22:23

  16. Alegerile din Mangalia si plangerea inaintata de MM la BEC au ajuns subiect la Romania Tv!

    Comentariu by marin vasile — 28 septembrie 2020 @ 22:53

  17. CUM A FOST ÎNFRÂNTĂ MANGALIA.
    DE PSD.
    PENTRU RADU CRISTIAN.

    ASTA AȚI FĂCUT toți cei anti-Radu de pe acest blog, dar mai ales vreau să „felicit” pe Leo Tănase, pe Iorguș Zanfir, pe PSD, pentru că au reușit să facă primar pe Radu Cristian, când acesta nu mai avea nicio șansă.
    Sunteți geniali pentru Cristian, la fel ca în 2016.
    Fi-v-ar proștii să vă fie.

    Voturile lui Radu nu ar fi depășit 4.000. Cu tot cu pensionarii, cu tot cu tiganii platiti, cu toți cei aserviti, nu depășea 4.000.

    Orgoliul și prostia din capul cui a avut ideea asta, ori reaua intenție, să fie blestemată!
    Murad nu venea neinvitat. L-ati mai si băgat aiurea. Pentru propriul orgoliu de a fi la butoane? Ori intenționat? Dar ne-ati blestemat Mangalia.

    Prima: Nu venea neinvitat. Dar l-ați invitat.

    A doua: Iorguș se retrage. Trec voturi la Murad, dar vreo 1.000 la Radu Cristian, speriați de interesele mai străine. După 4 ani de blestemat „navetiștii”, pentru o parte din populație ați adus un bau-bau mai mare decât Radu Cristian.
    Consecință: Radu urcă la 5.000 voturi.

    A treia: Ați tăbărât pe mine cu minciuni și manipulări, cu convingerea că se duc voturi la Murad. De la atacuri pe mine și până la renunțarea mea, au trecut 1.700 voturi la Radu Cristian.
    Consecință:
    Radu urcă la 6.700.
    Menabit a fost votat de 557, altă pierdere.

    A patra: pentru disperarea lui Felix Stroe (care v-a vândut de fiecare dată), Murad s-a afisat in susținere reciprocă cu cineva care e urât de populație.
    Consecință: Radu ajunge la 7.500 voturi.

    Așa a ajuns Radu Cristian sa castige cand nu avea nicio șansă. Pe prostia celor care se cred buni în politică.

    Ce se întâmpla dacă nu îl invita nimeni pe Murad? Ce se întâmplă dacă Iorgus & Co, dacă Leonard Tănase, nu erau atât de frustrați să preia ei puterea?

    Ce se întâmpla daca Iorguș, PSD, PMP in loc să sustina pe Murad, m-ar fi sustinut pe mine? Ar fi fost invins Radu cu cele 4.000 de voturi ale lui?
    Cu siguranță.

    Dar mai mult.
    La rezultatul alegerilor văd așa:
    – 850 voturi pe Iorguș
    – 850 voturi anulate, mare parte cu ștampile duble pe Murad și Iorguș.

    = total 1.700 voturi pierdute din cele 2.000 ale Iorguș+PSD.

    În 4 săptămâni, Iorguș+PSD a reușit să transfere doar 300 voturi.

    Spre comparație, în 24 ore PER a reușit să transfere 1.200 voturi.

    Și când cu sacrificiul meu mă strădui să repar, ei ce fac? TRĂDEAZĂ!
    Mai mare a fost ura lui Iorguș și PSD să nu ajungă Ozzy la butoane, decât dorința de a pleca Radu Cristian.

    Comentariu by Mentalistul — 29 septembrie 2020 @ 5:56

  18. Mentalistule, nu mai arunca cu noroi in unul și altul ca nici tu nu aveai nici o șansa , și nu mai blestema pe nimeni ca se întoarce blestemul asupra ta, dacă nu cumva s- a întors deja!

    Comentariu by Anonim — 29 septembrie 2020 @ 6:30

  19. Din 2.000 de voturi PSD/Iorguș, au votat doar 300 pe Murad.

    Radu a câștigat la 1.300 de voturi distanță.

    Comentariu by Mentalistul — 29 septembrie 2020 @ 7:39

  20. Pt 18:
    Ati fost buni. Trăiți așa!

    Comentariu by Mentalistul — 29 septembrie 2020 @ 7:56

  21. Prin atitudinea ta se pare sau chiar se confirma zvonurile potrivit cărora tu chiar îl susții pe Radu! ( mi- a confirmat asta chiar o persoana apropiată lui) Tu chiar nu iti dai seama ca prin aceste fapte te discreditezi in fata locuitorilor care te- au simpatizat și care doresc schimbarea?!

    Comentariu by Simpatizant PSD! — 29 septembrie 2020 @ 8:00

  22. @19-Am incercat sa atentionez aici ce bulversare produce retragerea lui Iorgus in înțelegerea votantului care îl vede la 5 si trebuie sa puna ștampila la 8 ! Si inca,atunci,nu ai anunțat nici d-ta …intentia de renunțare! Si uite asa s-au dus pe apa sîmbetei 850+850+550 ! (Sa tii cont ca ei sunt cei care au încă telefoane cu disc si putini dintre ei au mobile,dar cu taste ! Canci acces la informatie ! Va facurati de bacanie cu chestia asta din Caragiale : „Va rog sa nu ma votati” ! Uite aici cum s-au pornit sa ma scuipe „-istii” infumurati si dastepti ! https://www.lucianvisa.ro/2020/09/24/fb-leonard-tanase-6/

    Comentariu by I.S — 29 septembrie 2020 @ 8:10

  23. Politica nu are legatura cu matematica

    Comentariu by Murat — 29 septembrie 2020 @ 9:31

  24. In logica ta, daca tu nu te-ai fi retras, Radu Cristian nu ar mai fi primit vreo 2200 de voturi. Adica ar fi pierdut. Asa ca, de ce te-ai retras ?

    Comentariu by Anonim — 29 septembrie 2020 @ 12:16

  25. Mangalia se învîrte în jurul Soarelui Ozzy…

    Comentariu by Albert — 29 septembrie 2020 @ 12:46

  26. Domnilor astrele au decis sa fie RC primar inca un mandat, nu trebuie sa fiti dezamagiti, o primarie cu conturile blocate, cu un personal supradimensionat si rezistent la schimbare sau lipsit de profesionism nu ajuta cu nimic noul primar.Administratia publica este destul de dificila pentru neinitiati,in opinia mea Murad nu avea ce sa caute pe listele de alegatori, este bun in domeniul sau iar mangaliotii nu merita atat sacrificiu.Fara ura, discriminare si revanse nergem mai departe.Promisiunile sunt promisiuni, mai multi factori economici, sociali, politici, etc. pot conduce la realizarea lor.Toti trebuie sa dam dovada de civism, sa avem grija cum ne comportam de la iesirea din locuinta si in urbe. Daca vom arunca gunoaiele oriunde avem chef si dupa aceea criticam primarul nu vom avea un oras curat.Prin atitudinea tuturor putem schimba si atitudidea functionarilor publici in relatia cu noi inclusiv a primarului.

    Comentariu by Ella — 29 septembrie 2020 @ 12:57

  27. Ozzy, esti un cretin. Mai ai tupeu sa faci pe desteptu dupa ce l-ai facut pe Radu primar? De luni de zile dai daor in contracandidatii lui Radu ca sa ii slabesti. L-ai luat pe Moroianu la tinta, pe urma pe Iorgus si pe Murad. Ce voturi ai transferat tu la Murad dupa ce l-ai facut in toate felurile? Nici voturi nu i-ai dat si te-ai facut si de cacat. Nu cred ca mai raman decat cativa prosti langa tine. Dar nici nu ai nevoie de cineva sa te incurce sa va faceti manglelile cu primarul tu si Marinescu nu e asa?
    Ia verifica calculele tale vechi cu Radu la 25%. Ai bun simt sa recunosti ori ca ai fost prost ori ca ai mintit.

    Comentariu by Anonim — 29 septembrie 2020 @ 16:20

  28. Pt.15
    „S-a pisat pe voi” zici, implicit si pe tine! Si de asemenea si pe toti aia de-l sustin, cu un jet si mai mare atunci cand nu pupa poala micului frustrat impus! Ti-am raspuns in felul in care ai tu capacitatea sa intelegi!

    Comentariu by Anonim — 29 septembrie 2020 @ 19:42

  29. Cum naiba eu reușesc să transfer 1.200 voturi pe Murad, în condițiile în care nu voiau niciun Murad? Și asta în 24 ore.

    Dar PSD nu poate în 4 săptămâni sa transfere doar 300 de voturi din 2.000?

    Cine credeți că a rămas să facă opoziție lui Radu pe viitor? PSD?

    Am scos 3 consilieri la momentul când sunt pe cea mai mare pierdere. În continuare proiectați propria neputință pe alții.

    Ani de zile ati fost aroganți și răi, m-ați atacat tot timpul. Ați sabotat orice înțelegere care s-ar fi putut face. S-a pierdut pe trădarea PSD.
    Și astea fiind faptele, tot pe mine proiectați frustrările?
    Cine nu se vinde lui Radu, îl aștept alături de mine.

    Comentariu by Mentalistul — 30 septembrie 2020 @ 6:26

  30. Mentalistule, chiar continui sa te faci da ras si sa plictisesti la maim! Scoti flacari pe nas non-stop dand cand in unul, cand in altul, chiar esti batut in cap! Ai latrat si ai scuipat vis a vis de alianta asta, apoi ai lins cu pofta tot ce ai scuipat. Continui sa te manifesti ca un animal in lant! Stai dracu in banca ta, asuma-ti re4zultatul si daca chiar iubesti orasul si oamenii fa ce trebuie sa faci, nu sa latri vrute si nevrute! Cu asemenea comportament nu ajuti pe nimeni nici chiar pe tine, cu atat mai putin sa te faci credibil. Gata! Ne-ai intoxicat cu cacaturi si nimic constructiv! Faci ca astia cu conturile false ale micului urat impus, care nu stiu altceva decat sa jigneasca si sa se creada buricul pamantului, cand de fapt sunt doar cei cu mana intinsa la cascaval, semidocti si total needucati! Luati- va de manuta si lasati-ne! Aia au luat un rahat de voturi 1300, se cred victoriosi, dar vad ca latra pe aici in loc sa puna mana pe treaba, ca si tine!

    Comentariu by Anonim — 30 septembrie 2020 @ 13:34

  31. sa ne plictisesti maxim!

    Comentariu by Anonim — 30 septembrie 2020 @ 13:37

  32. Care 1300 de voturi ai transferat tu la Murad? Ai luat tu voturi de la Murad ca l-ai sustinut. Ai facut manevra asta ca nu intrai in consiliu singur. Mai lasa-ne cu vrajelile tale de doi bani. Au plecat deja toti de langa tine ca s-au lamurit cum i-ai mintit si ai facut jocul lui Radu. Si acum Radu are majoritate fara tine, o sa-ti dea prin gura ce ti-a promis. Apuca-te iar sa latri in consiliu si pe urma te duci iar la Angelescu sa spui ca daca vrea liniste sa te alimenteze. O sa mai traiesti 4 ani din ciupeli si baloane daca ai fost prost.

    Comentariu by Anonim — 30 septembrie 2020 @ 23:35

  33. Cat de prost, Leo…
    Ti-am zis ca ai f…t tot meciul, cu ideile tale.

    Comentariu by Mentalistul — 1 octombrie 2020 @ 4:05

  34. https://www.ordinea.ro/mangalia-doi-barbati-prinsi-cu-droguri-asupra-lor-au-fost-arestati/

    Comentariu by nabuco — 1 octombrie 2020 @ 12:51

  35. https://www.replicaonline.ro/sofronie-si-barbu-arestati-in-urma-unui-flagrant-447142/

    Mai exact!

    Comentariu by marin vasile — 1 octombrie 2020 @ 13:11

  36. Ozzy, cand o sa am ceva sa-ti spun o voi face cu numele asumat. M-ai tot racait si am evitat sa-ti raspund. Nu e deloc constructiv sa tot arunci cu rahat in directii gresite doar pentru a iesi tu deasupra din orice situatie. Ti-am spus-o si acum 7 luni, ti-o repet si acum. Lasa-ti cultul personalitatii deoparte si incearca sa faci ceva bun pentru ceilalti. In principal pentru cei care te-au sustinut. E un oras mic si minciuna are picioare scurte. Daca sunt si multe se calca unele pe altele pe picioarele alea scurte, se inghesuie si la un moment dat ceva cedeaza.

    Comentariu by Leonard Tanase — 1 octombrie 2020 @ 16:09

  37. Pt.Leo, cu patimă:
    Leo, ti-am spus că schemele tale de kkt o să îl facă pe Radu primar.
    Mai dă-te în pustii cu aroganța ta care distruge Mangalia! Dacă te mai bagi vreodată în politică, te fac paria Mangaliei.

    În primul rând, ți-ai permis să minți execrabil despre mine. În presă, mizerabilule! Ai făcut lucruri care nu se fac.
    Și tot tu încă mă acuzi de minciună?

    Cu strategiile tale de kkt ai distrus Mangalia. Și în 2016, și în 2020. M-ați atacat atâta de mult in 5 ani, încât a trebuit să mă preocup cu cretinismele voastre, în loc de Radu.
    Ca să nu mai faci atâta rău Mangaliei, dacă te mai prind în politică îmi fac scop să șterg cu numele tău de toate mizeriile pe care le-ai făcut.

    De-asta nu m-am asociat cu ticăloși la fel ca Radu Cristian, pentru că infectați în jur cu mizeriile voastre. Trebuia să nu uit că de mână cu Radu ai fost, ori că de mână cu Iorguș ai fost, trebuia să vă arăt așa cum sunteți, ca să nu se mai uite nimeni în gura voastră.

    Si in 2016, și în 2020, același rahat ați avut în cap. Tu personal, cu iorgușii tăi cu tot, sunteți totuna cu Radu. Mai răi, pentru că locuiți aici.

    Despre trădarea lui Iorguș:
    Iorguș a contribuit la trădarea PSD. Am fost cu el și Murad toată ziua de alegeri și a spus același lucru peste tot după ce l-a sunat Tase. A dat telefoane si le-a zis: „Sună pe rețele și anunță: Murad și Iorguș. A fost singura dată când am urcat în aceeași mașină și nu s-a prins ca sunt acolo. La ora 18:00, când țigănimea era adunată la Casa Tineretului să voteze, Iorguș le-a ținut cuvântare „Nu uitați: Murad și Iorguș!”.
    Și asta au făcut: au votat Murad, dar și pe Iorguș. Numai la secția 226 au fost 124 buletine anulate astfel.

    853 au votat Iorguș. Câteva sute au votat Murad și Iorguș, nu am mai stat să număr pe toate la BEJ. Noi, PER, am făcut cerere să renumărăm nulele, am numărat la BEJ.
    Din 2.000 de voturi, de când a făcut alianța cu Murad, Iorguș nu a transferat decât 300 voturi pe Murad.

    Mai mult, ce a dat Murad la tigani a dat prin PSD. Care PSD le-a zis Sambata să voteze pe Radu la primar, iar pe PSD la consiliu. Așa a ajuns PSD la 3.600 voturi pe consiliu: 2.000 ale lor și 1.600 pe banii lui Murad.
    Nimeni din Mangalia nu se are mai bine ca mine cu țiganii.

    Apoi l-au capcanat pe omul lui Murad, l-au chemat să suplimenteze suma, pt că Radu a licitat votul la 700 lei. Cacialma o numesc ei, pesediștii.
    L-au trântit pe Murad la ordinul lui Felix, care s-a înțeles cu Radu.

    De ce?
    La masă i-a sunat telefonul lui Iorguș și l-am auzit pe Stroe: „Ce ați făcut acolo, Zanfire? V-a amețit și v-a învârtit Ozzy până v-a luat totul!”.
    Atunci am știut că va urma vânzarea PSD la Radu Cristian.

    Iorguș a recunoscut-o prin atitudine, când le-am pus seara cifrele pe masă și le-am dovedit trădarea: „Dar ce vroiați, mă? V-ați înjurat 2 luni și vroiați să câștigați?” Nu sa câștigăm, ca până in ziua aceea, ci „să câștigați”.

    Ce va urma?
    4 ani am fost înjurat ca nu cumva să cresc politic. De Iorguș, de Leo, de Radu, de pesediști, de peneliști, de useriști, inclusiv de Vișa. Sunt arogant cu aroganții, sunt ferm cu cei răi. Pe unii îi supără atitudinea mea, dar te poți baza pe ceea ce spun.
    Când astăzi mulți au crezut că Ozzy moare politic, la cacialma, de fapt l-ați consacrat pe Ozzy. Nu mai ai unde sa te plângi în Mangalia, nici macar la biserică. Doar la Ozzy și organizarea pe care o are acum în spate, pentru că vom fi singurii care avem puterea de a îndrepta lucrurile strâmbe.

    Dacă până acum am fost un Che Guevara, de acum voi fi o forță care spulberă cu celelalte instrumente. Lupta de gherila s-a terminat.

    Comentariu by Mentalistul — 3 octombrie 2020 @ 5:40

  38. N-am stat sa citesc toata polologhia ca dupa primele randuri mi s-a făcut scârba. Din ultimii 4 ani, 3 ani ai stat breloc după mine si Nicu. Ai fost frecvent la mine acasă, ti-am dat sa manânci, ti-am dat bani de țigări și te-am tratat ca pe un prieten si ca pe un om onest, ti-am acordat toata increderea. După care ai furat semnăturile de referendum. Spre deosebire de tine eu am facut tot ce am facut pentru a scăpa Mangalia de Radu. Nu am negociat, nu am cerut si nu am primit nimic. Tu poti sa spui acelasi lucru? Fără să minți? Si iti mai spun un lucru: toți prietenii mei, toți oamenii alături de care am intrat în politică in 2008, sunt încă alături de mine si-mi sunt încă prieteni. Asta pentru ca nu am trădat, nu i-am vândut si nu m-am vândut niciodată. Uită-te și tu putin in jurul tau si vezi daca poti sa spui acelasi lucru. E ultima oara cand iti raspund. E timp pierdut sa port discutii cu unul care minte cum respira.

    Comentariu by Leonard Tanase — 3 octombrie 2020 @ 16:52

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress