Politica locală

26 septembrie 2020

FB Antena 3 Constanța

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 6:58

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

23.09.2020

4 Comments

 1. Ură și disperare plus minciuni. Era foarte bun de inchizitor. Mai vorbește și de biblie la un moment dat. Dar de preacurvie în formă continuată, unul din cele 7 păcate capitale, a auzit ?

  O parte a parcului Diana a fost retrocedată în mandatul lui Tusac. Datoria preluată de la Tusac nu era de 12 milioane de euro, dar chiar dacă ar fi fost, nu era de la Iorguș sau Murad. În 2013, după ajutorul guvernului privind arieratele, datoria primăriei era zero. La concursul de cine are mai multe hectare de teren, nu pot spune care e câștigătorul. Vorbește despre mafia terenurilor cel care a propus CL aprobarea de terenuri pentru vile tinerilor ”sărmani” din Mangalia în Venus-Jupiter. Iar consilierii obedienți din PNL și și UNPR s-au grăbit să le voteze.
  Parcul Comorova spune că va fi redenumit parcul Carol. Nu ar fi fi mai bine să se numească Saveta Georgescu, proaspătul cetățean de onoare și fostă lăudătoare al lui Iorguș ?
  Referitor la dialogul cu cetățeanul la telefon. Când eu eram viceprimar, nu era necesar să vorbești cu primarul. Oamenii veneau la funcționarii primăriei, își spuneau problema și ea se rezolva. Nu trebuia să te rogi de primar sau de viceprimar dacă problema era pertinentă.
  Mai zice că n-a pierdut niciun proiect cu finanțare europeană. Dar Aleea Teilor, Parcul din beton Nevergreen sau Istoria betoanelor de la malul mării au fost plătite gras, doar din împrumuturi.
  Mai zice și că stațiunea Saturn se reabilitează. Da, cu străzi mai înguste și sensuri giratorii inutile și care încurcă circulația. Propun ca Megaconstruct să lucreze numai noaptea, pentru ca cetățenii Mangaliei să meargă până acolo luminați de noul proiect european. Eventual și cu bicicleta, când pe pistă, când pe partea carosabilă. Cam jumi-juma.
  Despre centrul Mangaliei, cu un singur cuvânt îl pot caracteriza, beton! De la amicul Cucoranu ?

  Mai bine arabul decât xenofobul mincinos ! Mergeți la vot și feriți-vă ca de dracu de poziția 2 ! Dumnezeu să ajute Mangalia !

  Comentariu by lucian visa — 26 septembrie 2020 @ 15:38

 2. Doamne Dumnezeule mare…a scăpat porcii in ograda…omul joaca intr-un film prost…dl primar Radu Cristian minte cum respira …este revoltător ca acest om ne-a condus urbea 8 ani de zile, este destul…pare deja ca suferă de o boala psihică …eliberați-l și sa-l trimitem la constanta are ce administra…averea de milioane “mostenita’” și probabil sa-și deschidă o sala de jocuri de noroc…pariuri sportive sau macar pacanele …ptr ca se pricepe…clar!!! La administrare clar este repetent…conturile la banci oprite, vânzări preconizate de terenuri de executori ptr creanțele neplătite și obținute in instanțele judecătorești de către diferite companii ce au avut lucrări cu acesta…un mincinos și un hot fără pereche…sper sa răspundă ptr toate ilegalitățile făcute…un geniu malefic și extrem de ranchiunos, infatuat și prost crescut!!!! Rusine!!!!!

  Comentariu by Veritas — 26 septembrie 2020 @ 16:27

 3. Ce suflete rele, roase de invidie fata de un barbat frumos…dar la duamna manager de la spital nu va ginditi? Cui ramine saracuta?? O veni vreun hain si o schimba…si ramine si fara barbat.
  Si directoarele din primarie?? Ce se va intimpla cu ele?
  Dar cu fratii angelescu?

  Comentariu by Pop — 26 septembrie 2020 @ 19:18

 4. https://cugetliber.ro/stiri-special-politica-administratie-mohammad-murad-il-sustine-la-presedintia-consiliului-judetean-constanta-pe-stroe-felix-412138

  Comentariu by nabuco — 28 septembrie 2020 @ 10:11

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress