Mangalia – politica locală

24 septembrie 2020

FB Leonard Tănase

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 13:27

Dragii mei, pe 27 septembrie putem schimba soarta Mangaliei. 8 ani de dezastru sunt prea mulți.
Zanfir Iorgus s-a retras si, împreună cu toți cei nemulțumiți de Radu Cristian, ne-am unit pentru a-l trimite acasă.

❗ NU votați Iorgus, chiar dacă apare pe buletinul de vot !

❗❗ VOTATI DOAR MOHAMMAD MURAD,  POZIȚIA 8️⃣ PE BULETINUL DE VOT❗❗

Nu vă lăsați păcăliți de mesajele mincinoase pe care le distribuie, pentru ca minciuna este principala armă a lui Radu Cristian!

AJUNGE ❗❗❗

7 Comments

 1. Indiferent de ceea ce votam intreaga lume ne stie ca pe niste cai breji:
  https://www.rti.ci/info/international/2251/dan-diaconescu-le-populisme-extravagant-a-la-roumaine
  /
  https://stiripebune.com/2020/09/23/se-ingroasa-gluma-si-nelu-minca-il-sustine-pe-murad-pentru-primaria-mangalia/

  Comentariu by nabuco — 24 septembrie 2020 @ 14:49

 2. https://youtu.be/qRz2wWKq5Eo….cei de la vodafone au redus abonamentul de la 8 la 5 euro ! Aci se vrea…scumpire( de la 5 la 8 !) ORICUM…bulversarea e totală pentru toți…iștii! In cabina de vot au sa faca ochii cruciș: citesc Iorgus si da cu ștampila…cis !

  Comentariu by I.S — 24 septembrie 2020 @ 15:28

 3. Serios, I,S? Hai ca nu reusesti sa ne innebunesti, cu glumele tale rasuflate! E bine ca „toți…iști” sa faca cateva minute ochii crucis in cabina de vot ,dar mintea sa le ramana sanatoasa, decat sa aiba mintea in crucis!

  Comentariu by Anonim — 24 septembrie 2020 @ 19:19

 4. @3-N-ai mintea in cruciș si văzând că ” toti…istii” suna ca dracu (fără diacritice) ai copiat de la mine însă ai păpat un „i” ! Persoana „i-suficienta”…de !

  Comentariu by I.S — 24 septembrie 2020 @ 19:57

 5. Măi Fănică, dacă te-ai îndrăgostit de Pinocchio e nasol. Se pare că te atinge scleroza. Bine, e normal la vârsta ta. Dacă te-ai ramolit și simți că nu mai poți altfel decât sâcâindu-ne cu inepții încearcă cel puțin să ai o linie, o direcție. Spune ce vrei, de-a dreptul, fără cloceli scremute și pretenții de filozof nebăgat în seamă de nedemnii trăitori în paralel!

  Comentariu by Popa Nartea — 24 septembrie 2020 @ 20:54

 6. @5- Popo- neinspirat nume ti-ai ales in cazul asta.Pai ,Nartea i-ar fi ridicat osanale Piticului !Da’ daca tot o facusi atunci cred ca trebuie sa te pregătești sa-i citesti prohodul lui Iorgu daca Moha nu iese primar ! Pai tu sa fi fost in locul lui si dupa ce ai băgat milioane in terenuri la Comorova,plus spaga,pentru ca ai fost păcălit…ca-ti poti face acolo crescatorie de camile…sa vina pispiricu asta(alt hot!) Si sa-ti spuna ca acolo va fi parcul Carol si nu se poate construi nimic acolo…nu -ți vine să tocmesti un ucrainean cu bani putini…sa dea de lucru unui popa ca tine ? Si hai sa spunem ca Moha l-ar ierta pe moment,dar nu aveti nicio certitudine ca nu-l pune vice…la biobaza sa-i creasca berbecuti pentru export ! Si dupa alegerile astea urmeaza parlamentarele -taman bine ca orasul sa devina psd-ist impotriva guvernului ! Sa va intre in cap Ciuma rosie se inlocuieste cu Ciuma galbena !

  Comentariu by I.S — 24 septembrie 2020 @ 21:54

 7. I.S
  Are dreptate Popa, aberezi doar ca sa te bagi in seama! De care oras vorbesti, probabil de Constanta, ca daca tu crezi ca locuiesti intr-un oras la ora actuala,ai,intr- adevar, mintea in crucis! Se spune ca batranetea vine si cu putina intelepciune, pe tine te-a ocolit!

  Comentariu by Anonim — 24 septembrie 2020 @ 22:25

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress