Politica locală

19 septembrie 2020

“ÎMPREUNĂ PENTRU MANGALIA” – Zanfir Iorguș merge pe mână lui Mohammad Murad, pentru a trimite acasă, la București și Constanța, actuala administrație!

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 20:55

“ÎMPREUNĂ PENTRU MANGALIA”, așa se numește textul pe care Zanfir Iorguș l-a dedicat tuturor celor care erau deciși să îl voteze la scrutinul ce va avea loc peste o săptămână. Primar al Mangaliei timp de trei mandate și deputat în parlamentul României, Zanfir Iorguș a ales să reintre în tumultul politicii locale pentru Primăria Mangalia, dar, pe ultima sută de metri, punând în balanță procentele pe care le avea, în sondaje, cu acelea ale independentului Mohammad Murad, a ales să facă o coaliție menită să îndepărteze, fără drept de apel, administrația Cristian Radu.

“Am spus încă de la început că intru în această cursă pentru a convinge toate forțele politice de opoziție din Mangalia că numai împreună putem să stopăm degradarea vieții sociale și economice din orașul nostru.

Numai uniți vom putea reuși ca tinerii noștri să nu mai plece pentru că nu mai au un viitor aici iar părinții noștri să nu primească atenția și respectul cuvenit din partea administrații locale!

Acest lucru trebuie să înceteze iar actuala administrație trebuie să plece acasă, în Constanța sau în București, de unde i-a adus actualul primar!

Interesul Mangaliei trebuie să primeze iar orgoliile politice sau personale trebuie lăsate la o parte. Împreună suntem mai puternici și tot împreună putem reclădi orașul nostru care este blocat în timp dar și înglodat în datorii.

Vremurile politice sunt altele astăzi! Fiind un singur tur de scrutin, votul cetățeanului este minimalizat când sunt mai mulți candidați.

Am spus-o și o repet: nu vom câștiga decât dacă vom fi mulți și uniți. Am reușit să aduc alături de mine mai multe partide politice și în continuare cred că este nevoie de toate forțele de opoziție și de bună credință care pot aduce un plus la această construcție. Politica națională a partidelor blochează posibile colaborări benefice la nivel local.

Mohammad Murad are două calități importante: este independent și poate să rezolve aceste divergențe politice, indiferent de orientare și a doua este liderul sectorului turistic din România, cu o experiență dovedită în pilonul principal de dezvoltare al orașului nostru- turismul.

Experiența mea în administrație întărită de o echipă de profesioniști cu oameni din Mangalia, alături de forța în turism pe care o are Mohammad Murad pot face din orașul nostru unul în care putem trăi și munci cu onoare.

Mi-am asumat toate deciziile, luate cu responsabilitate și bună credință. De fiecare dată, am fost conștient de acestea și întotdeauna le-am luat numai cu gândul de a putea face bine tuturor celor care au nevoie și încredere în mine.

Tocmai de aceea, cer sprijinul celor care au încredere în mine să îl votăm pe Mohammad Murad la funcția de primar și echipa mea de consilieri PSD + ALDE + PNȚCD la Consiliul Local. Asta, pentru binele orașului nostru.

Această colaborare politică este o garanție că tinerii noștri rămân acasă alături de familie și să își construiască un viitor stabil aici. De asemenea, părinții noștri trebuie să aibă parte de atenție și respect!

În noi toți poate renaște mândria de a trăi în orașul nostru- Mangalia!” a declarat Zanfir Iorguș.

editiadesud.ro 19.09.2020

15 Comments

 1. https://m.youtube.com/watch?v=427WCLlo3iM
  Avea Carlescu dreptate!

  Comentariu by nabuco — 19 septembrie 2020 @ 23:15

 2. @1-Da ! Carlescu a „transat” …cu bisturiu alegerea primarului ce va sa vina ,mai ales în serialul II (din ordinea.ro),de unde Iorgus s-a prăvălit in sondaje si a gasit acu de cuviință să frece ” lamba” si sa scoată duhul…pe moldoveneste! Grav este ca ordinea.ro a anunțat si seria a III a : „…-am trecut în revistă, ca să nu ne lungim prea mult, sumele fabuloase obținute de firma lui Petru Mihai Crăciun de la Primăria lui Iorguș, prin diverse contracte de lucrări. Însă asupra acestui subiect vor reveni cu un articol aparte.”

  Comentariu by I.S — 19 septembrie 2020 @ 23:49

 3. Pt. #2
  https://www.replicaonline.ro/iorgus-s-a-retras-in-favoarea-lui-murad-felix-stroe-e-cea-mai-buna-decizie-445913/

  Comentariu by nabuco — 20 septembrie 2020 @ 0:26

 4. Crăciun sa se duca la mistrie ca altceva nu știe, iorgus sa- și vadă de mosie , iar murat …. la furat( mințile proștilor)

  Comentariu by Anonim — 20 septembrie 2020 @ 6:20

 5. Murat primar și Iorgu vice.

  Comentariu by Lute — 20 septembrie 2020 @ 6:46

 6. Da nu v-o bate iar Radu să vă apucați toti de munca câmpului?

  Comentariu by Anonim — 20 septembrie 2020 @ 10:29

 7. Pt 6/Da…. DACĂ „ne bate” Radu, VOM merge TOTI la munca campului….La așa comună înfloritoare…. Cu ogoare mărginite cu borduri scumpe…. super viitor

  Comentariu by Anonim — 20 septembrie 2020 @ 11:34

 8. Pt 7
  Bravo, inteligent raspuns! Culmea, Radu ” n-a batut” niciodata , doar a trisat de fiecare data si iata ce a iesit, comuna Mangalia.

  Comentariu by Anonim — 20 septembrie 2020 @ 12:29

 9. Radu pleaca in suturi. Nu are cum, nu exista nici un motiv sa mai fie votat. Sunt altii mai buni, care pot ridica Mangalia. Iorgus si Murad.

  Comentariu by Dana — 20 septembrie 2020 @ 13:32

 10. Pt. #7
  Piata de desfacere a fost deja inaugurata:
  https://www.replicaonline.ro/banner/data0/phoenicia_zilele_recoltei.gif
  Must, pastrami, mici, … mici de tot suntem.

  Comentariu by nabuco — 20 septembrie 2020 @ 13:41

 11. Stroe face jocul celor ce au furat acest judet cu ajutorul garzii financiare pe vremea lui Radu Cristian el ii are la mina acum si daca mangaliotii pun botu la ultimile miscari facute de Stroe asa cum a facut si acum 4 ani,vom ramine cu RC inca 4 ani.In mod normal ar trebui sa alegem un gospodar din Mangalia caruia ii putem reprosa zi de zi ce nu a facut.

  Comentariu by doru — 20 septembrie 2020 @ 13:51

 12. Pt. #11
  Ai dreptate, cei din Mangalea vom avea cel putin 1000 …
  https://www.replicaonline.ro/persoanele-cu-handicap-vizual-vor-putea-primi-intre-1-000-si-3-000-de-euro-445942/

  Comentariu by nabuco — 20 septembrie 2020 @ 13:57

 13. Pt nabuco
  Da, suntem mici de tot pentru ca am acceptat indobitocirea. Pentru ca romanul s-a vandut si continua sa o faca pe nimic, pt ca nu a avut coloana vertebrala si a inghitit tot ce i s-a bagat pe gat, si nu a luat niciodata vreo atitudine serioasa! Prefera sa stea de o parte si sa posteze fel si fel de articole ca sa arate ca e informat.

  Comentariu by Anonim — 20 septembrie 2020 @ 14:33

 14. Prima duminica in ultimii 4 ani in care l-am vazut pe radu cristian in Mangalia. In ” tirgul” amenajat de el.
  O fi mincat ” mici” linga wc ale ecologice, alaturi de hotii din primarie, ce-i cinta imnuri??
  Politia locala cu un ins ” galbejit” se luase de doi tineri ce vindeau gogobele. De ce ? Ptr ca aveau si poza iubitului lor conducator linga gogonele.
  Super comentariul de la 7….

  Comentariu by Anonim — 20 septembrie 2020 @ 16:24

 15. ,, Cine a îndrăgit strainii mânca- i- ar inima câinii! “Doar nu ați înnebunit cu toții sa- l alegeți pe murat primar!!!!

  Comentariu by Anonim — 20 septembrie 2020 @ 19:44

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress