Mangalia – politica locală

10 septembrie 2020

FB Mangalia MEA

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 17:54

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

12 Comments

 1. Tare, bravo !

  Comentariu by nabuco — 10 septembrie 2020 @ 19:11

 2. Cu astfel de mizerii credeti ca se poate produce progresul?
  Lumea stie, ce este de stiut, pentru fiecare candidat in parte. Asteptarile sunt altele de la contracandidati, doar ca de data asta nici unul nu ofera ce ar trebui pentru oras: seriozitate, corectitudine si patriotism. Mult patriotism. Suntem in cadere libera. Doar Dumnezeu sa mai faca o minune si sa ne salveze.
  La porcarii de clipuri, imnuri si alte mizerii de genul asa, doar prostii pot aplauda.
  P.S. astept hateri-ii sa ma faca praf ca am indraznit sa nu fiu de acord cu marele clip 🙂

  Comentariu by Reporter — 11 septembrie 2020 @ 7:56

 3. Ce e de știut nu e tot una cu ce e în realitate. Cam cum ar trebui afișat patriotismul contracandidaților în această campanie locală? Dar patriotismul candidatului 3,14tic unde este? Probabil că din patriotism nu a acceptat cele 3 proiecte europene cu fonduri nerambursabile, de peste 10 milioane de euro, Aleea teilor, Parcul Nevergreen și Callatis istorie la malul mării și le-a făcut cu bani din bugetul local.

  Comentariu by Marian Vasile — 11 septembrie 2020 @ 8:48

 4. https://youtu.be/A0laG8S9NgQ

  Comentariu by Adrianooo — 11 septembrie 2020 @ 9:46

 5. https://libertateadeopinie.ro/2019/07/02/iata-cine-este-cu-adevarat-masonul-arabmohammad-murad-de-la-phoenicia-securistul-de-dinainte-de-89cel-care-avea-legaturi-cu-teroristul-pkk-keser-fatih-in-hotelurile-sale-perla-majestic-mamaia/

  Comentariu by Anonim — 11 septembrie 2020 @ 9:57

 6. Pt.2
  E doar un clip, simplu, nicidecum „marele clip”! Probabil, asa a fost perceput de tine! Asteptarile au fost, desigur, altele, si pentru cei care l-au votat in anul 2012 pe Radu, cei care s-au lasat amagiti de acel proiect cu „orasul european” si multele locuri de munca promise, platite ca in occident. E de ras, daca nu de plans, asta, apropo de corectitudine si seriozitate. Eu nu m-am numarat printre cei care sa-si dea votul unui oarecare, pentru ca, asa cum e firesc, m-am interesat cine e, ce fel de persoana este, ce studii are, ce a facut ca sa merite votul meu. Si, iata, ca nu m-am inselat, ca n-am mers asa, cu capul inainte ca e tanar si este din Mangalia. Si ce daca? Nu aceste aspecte primeaza! Contracandidatii astia, sunt, oricum, unii dintre ei, daca stai sa-i asculti, ofera muuult mai multa seriozitate in ceea ce transmit decat a oferit actualul primar care din start, nu s-a dovedit a fi un candidat serios. Iti amintesc ca alegerile din anul 2012 au fost castigate de un alt candidat, dar, alegerile s-au reluat pentru ca nu a castigat cine trebuia. Si uite asa, prin
  „seriozitate maxima” s-a cocotat pe o functie nemeritata actualul primar. Iata, „progresul, seriozitatea, patriotismul”!
  In alta ordine de idei, folosesti cuvinte, care te cam depasesc, probabil vrei sa pari „modern”, se pare ca din categoria „hateri”, tu faci parte, ca este vorba de cei nemultumiti de fel, care urasc, provine din engleza. Parca vorbeai de patriotism, n-ar fi mai bine sa folosim corect cuvintele limbii romane? Si in alta ordine de idei, intr-un comentariu ceva mai vechi spuneai ca te retragi de pe acest blog, ca de, n-ai cu cine sa intri in polemici. Ma gandeam ca ai uitat!

  Comentariu by Anonim — 11 septembrie 2020 @ 19:40

 7. #6
  Ai scris mult, dar ai transmis putin. Ai pus multe virgule corect, dar si mai multe in plus.
  Noi nu avem Academia Franceza sa ne alcatuiasca DEX-ul. La noi se construieste din mers. Noi spunem desktop, laptop, gameing, si tot asa. Asrfel de cuvinte au devenit parte din vocabularul prezent al limbii romane. Era o vreme cand se numeau neologisme, acum nu mai este cazul. Sunt luate ca atare si adaugate limbii noastre. Asa ca partea cu patriotismul sa o lasam deoparte, pentru ca nu acolo se regaseste, in cuvintele folosite, ci in sistemul de valori.
  Si da, nu voi mai vota niciodata un strain sa ma conduca. Am fost pacalit odata, de KWI si nu voi mai repeta niciodata greseala. Un ales trebuie sa rezoneze profund cu cei pe care ii reprezinta.

  Inchei cu o stire: indiferent de votul vostru, arabul este viitorul primar. Asa functioneaza astazi democratia in Romania. O democratie a serviciilor si a intereselor altora.

  Comentariu by Reporter — 12 septembrie 2020 @ 0:25

 8. Pt. #7
  https://www.egaliteetreconciliation.fr/local/cache-vignettes/L518xH422/Je_suis_Charlie_Manipule-150e9-de485.jpg

  Comentariu by nabuco — 12 septembrie 2020 @ 1:12

 9. Pt.7
  Multumesc, sa inteleg ca am luat nota de trecere! Asta e bine, ma motiveaza ca pe viitor sa-mi exprim punctul de vedere in cuvinte ceva mai putine!In schimb, tu te-ai abatut de la subiect. Era vorba despre cuvantul „hateri” pe care tu nu l-ai folosit corect in text si da, despre seriozitatea contracandidatilor, eu venind cu un exemplu in acest sens.E bine, totusi, ca ne-ai luminat, spunandu-ne cine va fi viitorul primar al Mangaliei. Cu alte cuvinte, ce rost are sa ne mai prezentam la vot, daca deja avem primar stabilit de altii, asa cum s-a intamplat in 2012.

  Comentariu by Anonim — 12 septembrie 2020 @ 11:05

 10. Mai știți ceva de Ozzy ? Că de cînd stă cu Colgiu zi de zi nu mai se aude de loc . Oare echipa lui știe că s-a vîndut iar pe ei îi minte că iese primar . În sondaje sta la 2%

  Comentariu by Anonim — 14 septembrie 2020 @ 7:08

 11. Am 0% în sondaje.
  Nici nu figurez în ele.

  Comentariu by Mentalistul — 15 septembrie 2020 @ 0:10

 12. Ai dreptate Ozzy ….important este sa ieși din treaba asta cu un plus ( în buzunar ) … restul nu mai contează

  Comentariu by Anonim — 15 septembrie 2020 @ 16:21

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress