Mangalia – politica locală

8 septembrie 2020

FB Iorguș Zanfir

Filed under: Uncategorized — lucian visa @ 16:47

Impreuna pentru Mangalia !

Locuitorii din Mangalia merită ca apa și caldura să fie la preț redus! E nevoie de soluții inteligente, care pot fi implementate rapid, pentru ca noi toți să putem trăi decent cu un cost rezonabil. Oamenii din zona Negru Vodă mi-au adus în atenție această problemă care trebuie soluționată cât mai rapid.

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

37 Comments

 1. Nu înțeleg de ce nu se spune integral adevărul. Soluția propusă de Iorguș pentru reducerea facturilor la apă, este prin subvenție. E subvenția o soluție inteligentă ? E soluția corectă ? Hai s-o dezbatem public. Poate Mangalia să subvenționeze orice și pentru toată lumea ?
  Dacă RC aruncă în media o prostie cu un referendum idiot, înseamnă că trebuie reacționat în același mod ?
  Populismul nu duce la nimic bun. De aceea România a ajuns azi să lupte cu Bulgaria pentru penultima poziție din UE la bunăstare.

  De ce nu se propune în Mangalia deschiderea un centru IT cu ajutorul primăriei, cel puțin la început. În loc de prosoape, hai să încercăm să facem programe pentru calculatoare după exemplu de succes Cluj. În IT nu contează de unde lucrezi. Când termini facultatea, nu o să te întorci să coși cearșafuri. Dar dacă ești deștept și n-ai diplome fără acoperire, ca majoritatea ”politicienilor” de azi, poate reușești în IT sau alte domenii de top. Hai să încercăm să investim într-o Mangalie altfel. Să trecem de la fabrica de pâine a lui Ozzy, la viitor.

  Despre reducerea facturii la căldură se amintește doar în titlu. RC a făcut mari eforturi publicitare în acest sens și a sfârșit prin a pierde, a câtea oară, un proiect european priviind cogenerarea. Așteptăm soluții concrete de la inginerul Iorguș. Nu politic prin subvenții, ci tehnice.

  Comentariu by lucian visa — 8 septembrie 2020 @ 17:12

 2. Pt. #1
  https://www.replicaonline.ro/ce-propune-iorgus-mangaliei-caldura-ieftina-si-un-turism-prosper-60628/
  „Așteptăm soluții concrete si de la inginerul Tanase. Nu politic prin subvenții, ci tehnice.”

  Comentariu by nabuco — 8 septembrie 2020 @ 17:56

 3. Așteptăm.

  Comentariu by lucian visa — 8 septembrie 2020 @ 18:01

 4. https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP82-00457R007900730009-0.pdf
  ||
  \/
  https://evz.ro/submarin-la-mangalia-792930.html

  😉

  Comentariu by nabuco — 8 septembrie 2020 @ 18:43

 5. like@1
  dar, popu;ismul ieftin prinde.
  ne intoarcem la 1leu mc de apa??
  subventionare duce la risipa si abuzuri.unii consuma si altii platesc
  total impotriva ideii asteia.

  Comentariu by wow — 8 septembrie 2020 @ 19:43

 6. Astazi primaria plateste circa 400 ron/luna/apartament subventie la caldura. Doar o treime dintre locuintele din Mangalia sunt bransate la Goldtherm. Asta inseamna ca eu, care locuiesc la casa, imi platesc integral caldura si mai platesc inca mai bine de jumatate din caldura pe care o consuma D-nul Sorin Andrei sau Ciuraru. Sunt doar niste exemple. Vad ca la aceasta subventie nu are nimeni nimic de obiectat. Spre deosebire, subventia la apa ar costa primaria maxim 35 ron/luna/apartament. Si s-ar acorda tuturor locuitorilor Mangaliei,in mod echitabil, in limita a 7 mc/luna doar pentru locuinta de domiciliu. Conform statisticilor acesta este consumul mediu al unei familii. In anul 2020 apa, chiar n-ar trebui sa fie un lux. Primaria trebuie sa vina in intampinarea problemelor cetatenilor si sa le rezolve. Petul mare al apei este o problema. Subventia este o solutie temporara ori pana lumea incepe sa traiasca mai bine si cei 10 lei/mc nu mai par o suma asa de mare, ori pana se vor gasi solutii pentru scaderea pretului.

  Comentariu by Leonard Tanase — 8 septembrie 2020 @ 21:43

 7. Cat despre pompele de caldura,sarind peste caracterul tendentios, daca chiar sunteti curios putem purta oricand o discutie tehnica. Surprinzator pentru dumneavoastra, chiar ma pricep destul de bine.

  Comentariu by Leonard Tanase — 8 septembrie 2020 @ 21:50

 8. No comment @7
  https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/actualitate/proiectul-elvetian-de-la-sanatoriul-balnear-mangalia-finalizat-cu-peste-un-an-intarziere-13876-271231.html

  Comentariu by nabuco — 8 septembrie 2020 @ 22:01

 9. Pt. #6
  https://www.eea.europa.eu/bg/signals/signali-2018-g/statii/potreblenieto-na-voda-v-evropa

  Comentariu by nabuco — 8 septembrie 2020 @ 22:27

 10. Iorgus consumat,Leo trubadurul fara serviciu din 2012,un mincinos notoriu

  Comentariu by Anonim — 8 septembrie 2020 @ 23:52

 11. Dle Vișa,
  Dacă nu mi-ai cunoscut proiectele, te rog nu vorbi despre ele ca și cum le-ai cunoaște.
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4652071214819023&id=100000485715789

  Cât despre fabrica de pâine, piața pâinii în Mangalia e de 4.000.000 de euro, fără să includ stațiunile.

  Iorguș bate câmpii cu subvenția la apă, din 01.04.2021 intră în vigoare legea 196/2016. Se elimina orice subvenție, inclusiv cea la prețul de producție al gigacaloriei.

  Timpul cogenerarii termice a trecut, banii pierduti erau de la stat, ca să cumpărăm gaz românesc din SNT RO.
  https://m.ziuaconstanta.ro/stiri/administratie-locala/shhaideh-a-deschis-pusculita-milioane-de-lei-ajung-la-cernavoda-si-mangalia-pentru-investitii-633853.html

  Pentru a reduce costul de productie al căldurii, eu propun centralele ecologice. E vb de 2 magneti care se învârt la 10.000 rotații pe minut și încălzesc un ulei special, care devine boiler. Pt un bloc e mare cât o mașină dd spălat, se produc la o firmă care fabrica roboți industriali din Parcul Tehnologic Oradea. Produce căldură și energie electrică, e mare cât o mașină de spălat.

  Cel mai rapid și mai ieftin mod de a micșora prețul la apă este să piardă Felix Stroe consiliul județean, ăla de susține acum pe Iorguș.

  Comentariu by Mentalistul — 9 septembrie 2020 @ 1:55

 12. Ozzy nu mai este băgat în seamă de nimeni . Pe ultima sută de metri încearcă să mai sugă niște lovele de la Radu Cristian . Un mincinos și un trădător . Sictir tătăr fără muncă și fară viitor .

  Comentariu by Anonim — 9 septembrie 2020 @ 6:59

 13. Decat doi magneti care se invart singuri intr-o masina de spalat nu mai bine faci un tunel in viitor si captezi energia soarelui cand devine supernova?

  Comentariu by Anonim — 9 septembrie 2020 @ 9:48

 14. Cum dispar banii Mangaliei.

  Comentariu by george — 9 septembrie 2020 @ 11:38

 15. https://constanta.ro/2020/09/09/o-firma-anonima-din-valu-lui-traian-a-sifonat-miliarde-de-lei-din-primaria-mangalia-de-ce-a-permis-jaful-primarul-cristian-radu/

  Comentariu by george — 9 septembrie 2020 @ 11:39

 16. Pt.11
  Ca o cutie de dimensiunea unei mașini de spălat să dea energie pentru un bloc, înseamnă că e vorba de un reactor nuclear. Iar investiția e prea scumpă.
  Poți să freci tu magneții cât vrei și uleiul să-l folosești la cartofi prăjiți. Dacă era o soluție viabilă, existau investitori care ar fi făcut mulți bani din asta. Există niște legi în fizică. Numai o tranformare nucleară poate degaja suficientă energie timp de mulți ani. Vezi submarinele nucleare. Sau poate e ca povestea lui Aladin. În mașina de spălat e un duh.

  Comentariu by lucian visa — 9 septembrie 2020 @ 15:11

 17. Dle Vișa, am o mare dezamăgire, pentru că v-am crezut om inteligent.
  Poate sunteți inteligent, asta ar însemna că aveți caracterul de a ataca pe cineva cu o aroganță bazată pe minciună intenționată.

  Fabrica de pâine e proiectele mele de peste 2 ani, dar zilele acestea e în gura lui Iorguș. Dacă eu sunt prost pentru asta, înseamnă că Iorguș e și mai prost, pentru că a fost primar 12 ani și tot mă copiază.
  Vezi în clipul de mai jos:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4839222036103939&id=100000485715789

  Apoi, tot Iorguș îmi copiază discursul. Iorgușiștii fac mișto de mine cu proiectele mele, dar acum sunt în gura lui Iorguș.
  Navetiștii fac mișto de proiectele mele, dar acum sunt în gura lui Radu Cristian, care e și mai ignotant decât Iorguș.

  Referitor la centrala ecologică:
  Sunt intr-un partid în care sunt cei mai mari investitori în proiecte ecologice, în smart city etc. De exemplu, presedintele pe jud.Constanta este si managerul proiectului parcului fotovoltaic Oltenia. Un altul produce acele centrale la Oradea. Până si cele 80 miliarde euro cu care de lauda Iohannis, mare parte sunt pe proiecte ecologiste. Pentru a atrage marii afaceriști in aceasta zonă, sa mai echilibreze in CE, deoarece dreapta a urcat prea mult si este pericol de multe „exit”. În ultimele 6 luni au intrat în PER multi afaceristi din top Forbes din România.
  Se poate distinge din ce campanie am avut, mai finanțată decât a lui Iorgus sau decât a lui Radu Cristian.

  Poate pe timpul matale și pe timpul lui Iorguș era o fiță motorul cu păcură. In vremurile noastre suntem obisnuiți cu altele mai performante. Cine scrie încă de pe Pentium 2 nu o să înțeleagă asta:

  https://autoblog.md/foto-stiai-asta-motorul-de-masina-care-a-ajuns-sa-incapa-pana-si-intr-o-geanta-sportiva/

  Să îmi spună un iorgușist, pesedist sau nu, cum a primit Iorguș caterinca despre fabrica de pâine de la Vișa.

  Comentariu by Mentalistul — 9 septembrie 2020 @ 21:28

 18. Maine-poimaine iti fura si masina de spalat cu magneti si ulei. Tine-o ascunsa, macar asta sa nu ti-o ia. Bag-o in debara.

  Comentariu by Anonim — 9 septembrie 2020 @ 22:11

 19. Pt 18, cu dedicație:
  Zanfir Iorguș este în stare să vă promită și hârtia igienică gratuită de la primărie, ca să fie votat. Bineînțeles, legal nu poate, dar asta nu-l oprește să vă mintă.

  Și încă una:
  Să faci un partid de la zero în Mangalia, cu oameni integri și profesioniști, este o capabilitate mai mare decât milogeala lui Zanfir Iorguș la PSD, să îl pună candidat.

  Comentariu by Mentalistul — 10 septembrie 2020 @ 0:07

 20. Si o întâmplare reală:
  Ajung copiii de campanie ai lui Iorguș la ușa unei doamne de 70 ani. Zic ei că primar, că bla-bla…
  – Cine vreți să fie primar?
  – Zanfir Iorguș.
  – Păi nu a murit?
  – Nuuuu! Candidează pentru primar.
  – Cum să fie primar? E de-o seamă cu mine.

  Comentariu by Mentalistul — 10 septembrie 2020 @ 0:14

 21. ozghiun, ai un discurs total segregationist, cine nu e cu mine e împotriva mea. Am o întrebare simplă care va sublinia si demonstra ce am afirmat: primul popor din Dobrogea a fost poporul român sau poporul cuman?

  Comentariu by Varain — 10 septembrie 2020 @ 7:21

 22. Like @19

  Comentariu by nabuco — 10 septembrie 2020 @ 9:05

 23. Pt. OZZY
  Ideea cu fabrica de pâine este a ta fără drept de apel.
  Într-o emisiune TV cu Iorguș și cu Bănceanu de la PSD, acesta din urmă părea supărat că nu mai avem fabrică de pâine în Mangalia. Și am comentat împotrivă. La fel și pentru confecținarea de prosoape.

  Toți cei care susțin că primăria trebuie să aibă o fabrică de pâine, sunt în afara economiei de piață și populiști !

  Iar cu mașina de spălat n-am înțeles, trebuie și detergent ? Ți-am spus că fizica are legile ei, nu merge orice și oricum. În politică nicio problemă. Chemați-l pe Dragnea la tablă și economia merge singură. Românii doar merg în concedii. Să-ți reamintesc că Dragnea a fost șeful tău de partid ? Ai fost la PSD și acum ești la PER. Ai cumva vreo ideologie sau ești după cum bate vântul ? Dacă-ți place ecologia, de ce nu ai candidat acum 4 ani la PER ? Să-ți amintesc cum te contraziceai cu mine aici pentru gloriosul candidat al PSD, Maganu ? În ultima zi și spre sfârșitul înscrierilor la judecătorie din 2016, Stroe aranja la poliție să-ți facă buletin, că nici asta n-ai fost în stare să rezolvi. Te-a impus pe lista PSD, iar tu ai luat-o razna.
  Ai participat la vânzarea Mangaliei în 2016, o faci și acum, chiar dacă nu conștientizezi. Dar conștientizezi, pentru că pe FB-ul tău tot ce e rău e la Iorguș și nu la Radu.

  Iorguș se apropie de 63 de ani. Trebuia să moară deja ? Asta e părerea ta despre cei de peste 60 de ani ? Eliminarea persoanelor în vârstă din viața socială e programul tău electoral secret ?
  După logica ta și tu ești prea bătrân. De ce să nu avem un primar de 18 ani, tânăr în putere ? Nu se compară cu un hodorog ca tine. Dacă erai inteligent, așa cum te crezi, în loc de polițist de frontieră, făceai și tu o facultate tehnică având în vedere rezultatele la matematică cu care te lauzi. Învățai și tu cum e cu energia și poate în loc de bucătar erai proiectant de sisteme de încălzire ieftine. Nu că bucătar ar fi ceva rău, dar ca un bucătar să se creadă stăpânul inelelor, e o mare problemă. Psihică.

  Comentariu by lucian visa — 10 septembrie 2020 @ 16:40

 24. Pt. #19
  Are dreptate @23, in ceea ce priveste studiile.
  Si Leo a fost la vama dar a facut o facultate e inginer ( in grad de Cavaler ) ceea ce-i permite sa cunoasca destul de bine (adica ceea ce a uitat Buhnici) pompele de caldura.
  https://m.youtube.com/watch?v=jIocIVF-aPg

  Comentariu by nabuco — 10 septembrie 2020 @ 18:01

 25. Felicitări dl Vișa pentru comentariul anterior . Acum știm cine este acest Ozzy . Noi cei din Mangalia chiar știm cine vrea să ne manipuleze și cine vrea să ne ia de proști . Vom vota cu Iorguș pentru că acum este singurul care mai poate îndrepta ceva in acest oraș supt de acești navetiști flămînzi .

  Comentariu by Anonim — 10 septembrie 2020 @ 18:15

 26. Hienele între ele se încurajează când atacă pe cineva.
  „În lumea proștilor geniul pare că este nebunul.”
  Nu că aș fi eu vreun geniu, dar e o filosofie acolo. Ignoranții vor sări acum că ia uite, Ozzy se crede geniu. Cine o s-o facă, demonstrează afirmația mea.

  Dle Vișa, ești mai rău decât Iorguș și mai mincinos decât Radu Cristian.
  Ce fel de om este acela care mă atacă pe mine că am fost la PSD, dar îl pupă în fund pe Iorguș care ESTE la PSD. Apartenența politică nu este o problemă pentru mine, cu ceea ce face omul în ea. Cine este ticălos nu primește încrederea mea. Văd că îți este ușor să susții un ticălos, dar să te rățoiești la mine, care nu am avut nicio funcție de putere, dar mă ataci în fals ca și cum aș fi avut.

  Ești atât de limitat încât ai impresia că pe lumea asta există doar Zanfir Iorguș și Radu Cristian. Dacă nu ești cu Iorguș, ești cu Radu! – asta este dictatura proștilor. Pt că Radu și Iorguș sunt același lucru.
  Să insiști că pe lume există doar Iorguș împotriva Radu, dovedește oportunismul dumitale, care a devenit agresiv. Iorguș a lipsit 4 ani, când eu luptam pe baricade, ce merit are să proslavesti un om slab în fața mea?
  Un om atât de slab, încât a acceptat complicitatea la distrugerea turismului în stațiunile noastre, când au închis discotecile.
  Care a jefuit patrimoniul GOLD RA, adică serviciile de utilități publice și banii pe toate apartamentele din Mangalia, pe care oamenii le-au cumpărat de la GOLD dupa Revolutie, în rate. Atunci a fost distrusă Mangalia, când Zanfir Iorguș a creat borcanul cu miere, după care vine mafia asta politică de 20 ani.

  Cât de slab să fie acela care mă atacă pe persoană fizică, aberând despre ce am făcut sau nu am făcut în viață? Cine vorbeste despre oameni atunci când se vorbesc idei? Eu vorbesc despre ce au făcut în calitate oficială, nu m-ați văzut pe mine să comentez despre amantele lui Radu, sau despre faptul că Iorguș s-ar căca pe el. Ce am scris sus este o întâmplare reală și are un tâlc, pe care dta nu l-ai înțeles, din prea mult haterism.

  Să presupunem că este adevarat că aș fi bucătar de meserie (nu sunt, nici diploma aceasta nu am, pt ca nu sunt de meserie), că aș avea doar 4 clase, că aș fi un sărăntoc care nu are bani să își cumpere de mâncare.
  Și totuși, azi mă înjuri pentru că scad electoratul altora. De 4 ani am creat votul anti-Radu, acum nu mai e bine ce am făcut, mă denigrezi?
  Și totuși, am făcut cele mai multe fapte caritabile în ultimii ani! Eu săracul! Poate pentru că doar un nefericit stie ce este fericirea?
  Sunt așa sărac și sunt de ponegrit de Vișa, că nu aș fi capabil de nimic, dar totusi când am ajuns într-un moment prin care nu a trecut nimeni din cei care trăiesc, printr-o pandemie, eu am organizat și am reusit sa asigur în momentele grele sprijin pentru cei în nevoi și pentru disperați. Unde a fost Iorguș in aceste momente? Unde au fost restul?
  Eu, băiet sărac și horopsit, cerșetor nebun – cum zice excrocul de Iorguș… am reușit lucrurile acelea.

  Sunt de denigrat pentru că am reusit ca om sărac ce nu au facut cei îmbogățiți prin devalizarea Mangaliei? Nu vă e rusine așa puțin de ceea ce faceti? Nu vă e rusine de Dumnezeu? De copiii voștri?

  Chiar și cu campania aceasta, am cele mai bune proiecte, gândite de mine, povestite de 4 ani. Altfel nu le copiau toți candidații.
  Am avut cea mai bogată precampanie. Cum am reusit eu, băiet sărac și horopsit?

  Pentru că cei care sunt în negație refuză să accepte că există oameni potenți ca mine, îl iau pe NU în brațe și inventează minciuni pentru a justifica limita lor: s-a vândut lui Radu, s-a vândut lui Iorguș pentru postul de viceprimar.

  Nu mai bine mă întrebați de ce acum zic de Iorguș mai mult decât de Radu?
  Nu e mai corect așa? Să mă întrebați și eu să răspund? Nu vă place răspunsul, nu vă place adevarul?

  Hai, dle Vișa, uită-te în sufletul tău și vezi ce spune, e corect ce faci?

  Comentariu by Mentalistul — 11 septembrie 2020 @ 10:53

 27. Văd că înțelegi nimic, iar eu nu am poftă de explicații.

  O singură precizare, dacă ai fi fost în turul 2 cu RC sau cu Iorguș, pe tine te votam și te-aș fi susținut înainte de vot. Acum fiind doar un singur tur, orice vot pentru tine e un vot anti Mangalia și pentru RC. Mangalia trebuie să voteze pragmatic, altfel nu-i văd bine viitorul apropiat. Dar cu oameni ca tine, poate că și-l merită.

  Și încă ceva, prezintă-ne și nouă mașina de spălat de la Oradea. Să vedem și noi prospectul, dacă e omologată în România sau într-o țară din UE, prețul și parametrii tehnici. Dacă nu se vinde legal, nu te mai obosi.

  Comentariu by lucian visa — 11 septembrie 2020 @ 15:11

 28. super comentariul 23,dle visa! pacat ca nu se pot pune like-uri ca pe fb
  sa il vedem pe 28,isi pune cenusa in cap? nu mai are limita ridicolului.

  Comentariu by marcu — 11 septembrie 2020 @ 18:50

 29. Masina de Spalat cu magneti chiar exista. L-am vazut pe unul o avea intr-un break in portbagaj si avea caldura in masina. La fel se poate face si pentru un bloc.

  Comentariu by Anonim — 12 septembrie 2020 @ 9:46

 30. La una dintre galele finale ale „FACS-ului”:
  – Si cu ce va incalziti iarna?
  – Avem calorifere cu zbaturi.
  – Cum adica?
  – Da, te zbati pe langa ele si te incalzesti!

  Comentariu by nabuco — 12 septembrie 2020 @ 10:06

 31. In plan secund se vede construcția ilegală a S.C. Biamar Focus S.R.L. construită pe timpul Tusac și ocrotită de Radu. Acolo a fost un chiosc care nu primea niciodata autorizatie de functionare pentru ca nu avea autorizatie de constructie. Dar a primit una de … MODERNIZARE si a apărut un loc care vinde bautura la 10 metri de gradinita 7 si butelii la 2 metri de bloc. Ce zice Iorguș ? O sa ia si cladirea aia urma garajelor ?

  Comentariu by Fane — 12 septembrie 2020 @ 18:15

 32. O intamplare si mai reala.
  La usa unei bate bate un tatar Ozghiun care se vrea primar
  – Nu e unul care a lucrat la vama ?
  – Ba da
  – Si nu e inca arestat ?
  – Nu …..
  – Nici Cautis pentru santajul la Stroe ?
  – Nuuu
  – Nici ala de la judecatorie care a permis schimbarea listelor PSD in 2016 după termenul legal ?
  – Nu…
  Mare norocos Ozghiun asta, la fel ca Iorguș

  Comentariu by Fane — 12 septembrie 2020 @ 18:19

 33. Domnule Visa aveti dreptate la pc.27! Batalia va fi intre Iorgus, Murad si Radu. Locuitorii Mangaliei trebuie sa voteze cu inteligenta astfel incat sa ofere votul celui care are cele mai mari sanse de castig dintre Iorgus si Murad astfel incat Radu sa nu mai castige un nou mandat.

  Comentariu by Anonim — 13 septembrie 2020 @ 15:13

 34. Dle Vișa,
  Faptul că nu sunt de acord nu inseamna ca nu inteleg. Nu sunt de acord să fii dta bully peste mine pentru că îmi place principiul că fiecare om are libertatea de a alege. Dumneata dorești pe Iorguș, altcineva dorește pe Murad, alții mă doresc pe mine. Pentru că vrei să fie Iorguș, vii peste ceea ce doresc alții și prin agresiune, prin atac, cu răutate vrei să impui ce doresti dumneata. Nu mi se pare această o dreptate, ci o răutate a omului.
  Dacă Iorguș ar fi iubit si ar avea oamenii încredere în el ar câștiga alegerile. Dar nici dumneata nu crezi asta, pentru că îți vezi dorința neindeolinită și cauti un vinovat în mine. Nu accepti ca Iorguș este slab să îl bată pe Radu, chiar știind asta, lucru dovedit prin manifestarea bully-ului.
  Altă variantă care să îl bată pe Radu nu accepti. De exemplu, despre USR sau Murad nu zici nimic, chiar dacă voturile lor sunt voturi anti-Radu. Cine e pro-Radu votează cu Radu, cine nu, nu votează cu el. Dar găsești motiv să mă ataci pe mine. De ce? După spusele celor care cred în câștigul lui Iorguș, sunt cantitate neglijabilă, un nimic în alegerile acestea. Doar cei care văd amenințată dorința lor de a câștiga Iorguș mă atacă. Eu cred că există un electorat al meu care a fost câștigat prin munca, cu 4 ani de opoziție la măgăriile lui Radu, în timp ce Iorguș trăia ascuns cu ceea ce a devalizat de la Mangalia.
  Pentru mine Iorguș este un om slab, cu ajutorul căruia mafia politică de la Constanța s-a instaurat la putere în Mangalia, este cel care a distrus drumul bun al Mangaliei distrugând GOLD RA să devalizeze cu externalizarea serviciilor de utilități publice, este cel care a distrus turismul în stațiunile noastre când a interzis discotecile.

  Chiar și acum, candidează după o milogeală la PSD să îl pună candidat, când eu am lăsat PSD în curul gol. Dacă nu se înscria cu cei de la ALDE în PSD, sa-l reînvie, astăzi era doar o forță politică unită împotriva lui Radu Cristian, avea acum deja bagajele făcute. Iorguș si-a dorit atât de mult să fie primar în ultimele două mandate încât a fost de acord să fie devalizată Mangalia de clientela politică a celor care l-au impus/susținut. Acum face la fel, tine interesul Constanței, a lui Felix Stroe. Consilierii cu care trebuie să lucreze sunt PSD, va fi mai încălecat decât Tusac. Este slab, a ajuns incoerent, recită discursurile mele, dar îi este greu să țină o idee până la capăt. Nu mai are energie să facă ceva în Mangalia, dar oricum vă fi marioneta mafiei politice care prin el vrea să continuie stăpânirea Mangaliei.

  Până și eu iau mai multe voturi decât Zanfir Iorguș, așa o simt.
  Am construit un nume și un partid de la zero. În timp ce Iorguș se agață de un trecut, se bazeaza pe voturile unui partid în scădere, personal nu poate să mai aducă mai mult de 1.000 de voturi, dar pierde din voturile PSD mai multe.

  Dar discuția este despre opiniile dvs. Dati cu pietre în mine pentru că nu e în stare Iorguș să atragă electoratul meu. Care este un electorat care nu il vrea pe Iorguș, dar nu il vrea nici pe Radu Cristian. Eu am muncit pentru asta și ce ati vrea? Să îl obțină Iorguș fără muncă?
  Mai e o chestiune de dimensionare greșită a realității. Nu ati crezut că voi avea campanie nici când vă asiguram că voi avea. Prin muncă o am. Campania mea a fost mai „bogată” decât a PSD și chiar a PNL. Am o campanie atipică, prefer să nu fac figurație pe scena politică, mă interesează votul oamenilor. Am ceea ce am și ați vrea să obțină Iorguș ce am obținut eu.

  Povestea asta că nu poate pleca Radu decât dacă e votat Iorguș e falsă. Ia să nu mai voteze nimeni pe Iorguș, să vedeți ce umilit va fi Radu în rezultate… Asta știm toți, ca daca Iorguș nu e votat, Radu pleacă sigur.
  Dar mai important e să fie votat Iorguș pt dvs, unul care a distrus viitorul Mangaliei de atunci, care este prezentul în care trăim astăzi. Din partea mea nu merita votul meu, așa cum nu il merita nici Radu Cristian.
  Eu fac ceea ce este corect să fac. Frustrarea că fac asta e a dvs, nu a mea. Eu am făcut ce trebuie făcut, l-am făcut mic pe Radu in 4 ani. Iorguș ce a făcut 4 ani? Nimic. Dacă se lupta pentru oameni îl apreciam, dar nu e decât un afis după putere și un frustrat care a văzut că mecanismul lui de jaf organizat a fost folosit de alții. E vinovat la fel de mult ca aceștia.
  Dar asa cum ii sunteți complice lui Iorguș, fiind agresiv cu mine pentru că va doriti altceva, nu sunteți la fel precum cățeii lui Radu Cristian?

  Dar dacă nu ați luat totul în calcul și cumva va treziți că obțin cele mai multe voturi? Ar insemna ca dorinta să plece Radu ar fi îndeplinită, dar nu vă satisface asta, de fapt vreți să câștige Iorguș. Nu am avut ocazia să arăt ce pot face ca primar, dar am arătat că și fără să fiu primar am putut să fac ce sperati să facă Iorguș pentru Mangalia ca primar. Am făcut mai mult, am construit electorat pe persoană fizică, am construit o forță politică. Sunt de acord ca fiind nouă nu este la apogeu. Dar nu accept să mă mânjesc sprijinind niste distrugători de Mangalia cum sunt Iorguș și Radu. Este dreptul meu să fiu dreot și integru, să nu accept compromisuri rele. Din punctul meu de vedere sint corect, iar dvs vedeți corectitudinea mea că fiind ceva rău, asta nu o face decât cine vrea răul să se înfăptuiască. Radu și Iorguș sunt totuna, doar că Iorguș e mai în vârstă. Si dacă nu pot accepta abominția administrația Radu, nu pot accepta nici abominția Iorguș. De la asta să mă atacați pe mine că nu accept să câștige nici Radu, nici Iorguș, mi se pare o agresiune pentru susținerea unui alt rău. Adică ați ucis spiritul dreptății din dvs.

  Comentariu by Mentalistul — 14 septembrie 2020 @ 2:36

 35. Ozzy, ia zi-ne si noua despre cei doi copii ai tai. Ca nu ne asteptam sa ai grija de noi cand o sa fii primar mai bine decat de copiii tai. Cum ai avut grija de ei? Demonstreaza-ne ca esti un om bun, capabil si gospodar. Dar incearca sa nu sari calu.

  Comentariu by Anonim — 14 septembrie 2020 @ 10:41

 36. Pt. #34
  Un sfat:
  https://www.etymonline.com/word/jujitsu
  De ce? Pentru viitoarele alegeri!
  Politica LOCALA influentata de la „judeteana” si de lobby-uri trebuie sa dispara, e secolul trecut.

  Comentariu by nabuco — 14 septembrie 2020 @ 14:56

 37. Pt.34
  Să fii sănătos !

  Comentariu by lucian visa — 14 septembrie 2020 @ 15:32

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress