Politica locală

5 septembrie 2020

Spitalul din Mangalia, spital COVID și cu Pavilionul B

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:56

Având în vedere dublarea numărului de cazuri confirmate într-o zi, în Pavilionul B al Spitalul Municipal Mangalia se va asigura asistența medicală necesară bolnavilor infectați cu SARS-CoV-2. Spitalul din Mangalia va avea suportul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța a decis ca Spitalul Municipal Mangalia să intre în rețeaua de Spitale COVID și cu Pavilionul B, conform Planului Alb pe Județul Constanța reactualizat pe 6.08.2020, care prevede posibilitatea de extindere a numărului de paturi după necesități, până la preluarea integrală. În Pavilionul B funcționează un Compartiment ATI cu zece paturi. Managerul spitalului va asigura linia de gardă pe ATI.

Pentru consultanță de specialitate în boli infecțioase, Spitalul din Mangalia va avea suportul Spitalului Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța – dr. Lucia Zecra și dr. Aura Gherghina.

Spitalul Municipal Mangalia va păstra din Pavilionul B, pentru celelalte patologii, CPU și Ambulatoriul de adulți, care au circuit separat, dar și Pavilionul A, care are în structură Ambulatoriul de pediatrie, maternitatea și oncologia.

V.I., focuspress.ro 05.09.2020

12 Comments

 1. Mai e vreun dubiu cum Mangalia e vândută ? De acum pensionarii se vor trata cu diplomele primite de la primar. Ceilalți, oricum nu contează, pentru că nu-i vor da votul.

  Comentariu by lucian visa — 5 septembrie 2020 @ 16:00

 2. O forțezi la greu împotriva primarului.Echidistanța pe care o clamai s-a evaporat.Esti un Iorgusist vândut chiar dacă nu recunoști.
  O sa câștige tot Radu să crape fierea-n voi de ciudoși!

  Comentariu by Anonim — 5 septembrie 2020 @ 16:58

 3. Nu sunt echidistant și n-am fost niciodată de când scriu pe blog. De vândut nici nu se pune problema, tu ești vândut și după 27 o să pleci la Constanța. Deasemenea nu sunt niciun ”-ist”. A vinde spitalul Mangalia pe 5000 de euro per pacient covid înseamnă că sunt cu Iorguș ? Poate țin cu Paris sau cu Murad, e vreo diferență pentru bolnavii din zonă ? Faptul că poți comenta aici contra mea sau contra unui candidat sau altuia, arată că sunt democrat. Dacă Mangalia va vota încă odată un mincinos, asta este. Își merită soarta, iar tu vei avea ce suge în continuare.

  Comentariu by lucian visa — 5 septembrie 2020 @ 17:02

 4. Foarte bine punctat domnule Visa!

  Comentariu by Anonim — 5 septembrie 2020 @ 19:39

 5. like #3

  Comentariu by nabuco — 5 septembrie 2020 @ 20:02

 6. Cred cà cei care au hotărat acest lucru sunt cu cel putin 10 etaje deasupra primarului.Cine nu joacà zboarà din peisaj.Ce se intampla la noi,in Europa sau in toatà lumea depaseste cu mult limita noastrà de gandire rationalà.Suntem niste praştii intr un război cu arme nucleare.

  Comentariu by lolo — 5 septembrie 2020 @ 20:42

 7. Asta a fost cererea primarului la Tataru. A făcut intervenții. Ca nu mai are bani de trotuare. Mare canalie.

  Comentariu by Anonim — 5 septembrie 2020 @ 22:46

 8. Manipulezi grosolan in stilul iorgusist.Banii se duc la bugetul de stat.Pentru fiecare pacient covid, statul incaseazà o suma frumusicà de la UE.Si cum romanul este excroc,declarà cat mai multe cazuri.Il doare la bascheti pe Orban sau altul ca nu ai tu unde sa ti faci o injectie.

  Comentariu by lolo — 6 septembrie 2020 @ 1:30

 9. Pt.2
  Ce sa castige, ma, Radu? Intrebarea este, a castigat vrrodata? A jucat cinstit, ca sa casige ceva? NU, ma, N-A CASTIGAT NICIODATA, cand sunteti pusi in fata acestui fapt toti, dar absolut, toti din preajma lui bagati capul in nisip! A fost IMPUS, a primit ceva voturi, dar nu suficiente ca sa castige si…… stim cu toti, ce gainarii s-au facut ca sa vina pe aceasta functie nemeritata si sa faca un oras PRAF SI PULBERE! Aveti un tupeu, porcesc, de altfel!

  Comentariu by Anonim — 6 septembrie 2020 @ 10:43

 10. pt.2
  Nimeni n-ar fi „ciudos”, bai, daca orasul ar fi aratat dupa 8 ani intr-un anumit fel, ca multe alte orase din tara, care au avut primari gospodari, si care si-au iubit orasul si au dorit cu adevarat orase la nivel europen, nu ca la Radu, doar pe hartie! Auzi, „ciudosi”, de parca am juca fotbal pe maidan! Orasul moare incet, incet dar voi nu vedeti dincolo de nas! Sa-ti fie clar, pana aici v-a fost, ati demonstrat foarte clar, ce puteti, cat puteti, cat sunteti de pregatiti si cate viziune aveti! ZERO, de fapt sub zero.

  Comentariu by Anonim — 6 septembrie 2020 @ 11:03

 11. https://www.replicaonline.ro/persoane-infectate-din-aproape-toate-judetele-tarii-internate-in-spitalele-constantene-444368/

  Comentariu by nabuco — 6 septembrie 2020 @ 13:52

 12. Pt 3:la Bucuresti,nu la Constanta.Desi s-a dedulcit la viata de Mangalia incat nu cred ca mai vrea acasa.

  Comentariu by anonim — 7 septembrie 2020 @ 12:56

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress