Mangalia – politica locală

3 septembrie 2020

FB Leonard Tănase

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 17:01

Primaria are conturile blocate, firmele au stopat in mare parte lucrările pentru ca nu au fost plătite. Se vor pierde toate fondurile europene pentru ca trebuie sa ai bani ca să plătești lucrările si fondurile sa-ti ramburseze banii. Nu s-au plătit bursele copiilor de 1 an, nu s-au dat bani la școli ca să se pregătească pentru noul an școlar, nu sunt bani pentru minimul necesar la spital. În schimb se arde tot bugetul pentru satisfacerea clientelei de casa care sa mai aducă câteva voturi.

03.09.2020

Update

5 Comments

 1. Votati Dănuț Moldovan primar.Salvati orasul de cei care au furat.Mai sunt si altii la coadă..Te bufneste si rasul ce specimene avem candidati la primàrie.Să mor de nu l regret pe Tusac.

  Comentariu by alina nicolae — 3 septembrie 2020 @ 17:23

 2. Alinuța, vezi că pe internet sunt multe bancuri cu tine.
  Poate ai și o părere despre conținutul articolului. Chiar nu te interesează cum se jefuiește Mangalia ? Și Dănuț al tău a votat bugete supraevaluate în mandatul Tusac și în primul mandat al lui Radu.
  Dar de ăsta care pufăie în ședința de CL n-ai nicio părere ?

  Intervenția lui Leo e foarte bună, iar echipa Mangaliei unite ar trebui să explice populației mecanismul jafului organizat.

  Comentariu by lucian visa — 3 septembrie 2020 @ 17:40

 3. https://www.cotidianul.ro/piperea-pune-punctul-pe-i-partidul-securistilor-de-bine/

  Comentariu by nabuco — 3 septembrie 2020 @ 20:44

 4. Alina Nicolae, Cod Roza ,Marian Danut „prostut” ( n-am gasit alta rima) conturi false, sub care isi ascund adevarata identitate personaje la fel de meschine ca si primarul inca in functie si asta nemeritata! Pierdere de vreme cu asemenea specimene, multa lume ignora de mult aberatiile postate de acesti „nimeni in drum”. Postarile lor egal ” mult, prost si fara rost”, variatiuni pe aceeasi tema, asa ca dupa mintea si educatia lor! Ce sa le ceri? Dau inainte cu ce pot si ei, saracii, pentru cateva firmituri aruncate asa, in ochi! Oricum, pregatiti-va bagajele, pana aici v-a fost!Dar voi sunteti precum sobolanii, cand vedeti ca se scufunda barca, o luati la fuga catre cel cu sansele cele mai mari! In zadar!

  Comentariu by Anonim — 3 septembrie 2020 @ 23:01

 5. cont. @3
  https://www.romaniacurata.ro/bati-coruptia/

  Comentariu by nabuco — 3 septembrie 2020 @ 23:15

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress