Mangalia – politica locală

1 septembrie 2020

Zanfir Iorguș la City TV

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 15:14

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

29 Comments

 1. Cam multe postari numai cu Zanfir.

  Comentariu by Anonim — 1 septembrie 2020 @ 16:40

 2. E vreo problemă ? Critică-l dacă dorești. Ai liber.
  Am postat și despre RC acum două articole. Când o să apară la TV și o să ne lămurească cum Mangalia a sărăcit și el s-a îmbogățit, voi fi primul care va posta filmul.

  Comentariu by lucian visa — 1 septembrie 2020 @ 17:02

 3. https://www.ordinea.ro/competitie-trucata-la-mangalia-legaturi-spectaculoase-intre-murad-si-oamenii-lui-iorgus/

  Comentariu by I.S — 1 septembrie 2020 @ 17:05

 4. Domnule Ștefan, eu te înțeleg că ești supărat pe Iorguș și ai dreptate. Cândva a fost total nedrept cu tine. Și cu mine. Dar eu încerc să mă detașez și să aleg din ce mi se oferă.
  Aș vrea să vii cu argumente clare de ce Radu e mai bun decât Iorguș și nu cu simțăminte personale. Ceilalți candidați oricum n-au șanse.
  Îți place ce s-a întâmplat în ultimele două mandate ? Ai lucrat cu mulți primari, a mai fost un așa jaf organizat asupra orașului de când există Mangalia modernă ? Știu că au fost golănii și mandatele lui Iorguș, dar nici pe departe la același nivel. Pentru asta să-i dăm credit în continuare lui RC ? Și eu fi vrut un alt candidat decât Iorguș care să-l bată pe Radu, dar dacă nu este ?
  Lista de candidați e bătută în cuie. Spune-mi și mie te rog, care e cel mai bun. Au ceilalți ceva în spate, i-ai auzit spunând ceva înainte de campanie ? Unde au fost până acum ?

  Oricum titlul articolului din ordinea.ro e bun pentru probă în justiție la o viitoare repetare a alegerilor, când nu iese favoritul serviciilor.

  Ca titlu informativ, campania lui Murad mi se pare cea mai inteligentă. Se vede că are niște profesioniști în spate. E o campanie pentru un oraș dintr-o țară civilizată. Deci n-are cum să câștige la Mangalia.

  Comentariu by lucian visa — 1 septembrie 2020 @ 17:17

 5. Tot detașat,pragmatic si gandindu-ma la interesul general al orașului in raport cu alegerile ce au sa vina…cu sprijin financiar guvernamental chiar si la acoperirea părții noastre la proiectele europene,unele dintre ele pornite si nu sa asteptam altele obținute după cat timp de Iorgus si sprijinit financiar…cu piedici ! Cand ne-am cunoscut prima dată aveați o vorba cu care începeți orice frază:” Deci” !Cu alte cuvinte incepeati cu „concluzia” ! DECI!- pragmatic si pentru ca tin la orașul asta-pentru care am depus suflet si mi-au iesit peri albi…nu gandesc „subiectiv” fata de Iorgus!(Dealtfel fata de greseala facuta cu mine a recunoscut-o singur ! Subiect incheiat !) Cat priveste pe Radu,am mai spus-o : Am lucrat cu 9 primari,iar la furt…asta-i bate pe toti ! Nu traim insa vremurile in care parerea noastra sa atarne…juridic ! De furturile lui trebuie sa se ocupe altii…in robe ! Pana una alta trebuie sa gandim simplist : Macar…ramane ceva si pentru oras ! Nici pe Tusac nu l-am inghitit,dar a trantit trotuare de la 2 colonei pana la Olimp…chiar daca ne-a bagat in rahat financiar !(Apropo – si Radu a fost absolvit de guvrernul de alta culoare de datoriile facute de alt…hot !)

  Comentariu by I.S — 1 septembrie 2020 @ 17:55

 6. Și pe cine să votăm ? Asta e întrebarea campaniei.

  Comentariu by lucian visa — 1 septembrie 2020 @ 18:03

 7. PS- Va rog sa cautati si sa vedeti ce spune Pacuraru-patron la Realitatea…pornit pe un avocatel care se juca cu ipocrizia „cinstei” si sa „analizati” daca are sau nu dreptate( tinand cont chiar de exemplu lui personal : cata pușcărie a facut…cat i s-a confiscat si iata-l conducând formatori de opinie la un post de televiziune…absolvit de datorii !

  Comentariu by I.S — 1 septembrie 2020 @ 18:12

 8. Nu mă interesează Realitatea. Noi trăim în Mangalia și probabil aici vom muri. Hai să revenim la cestiune. Cu cine votăm ? Radu sau Iorguș ?

  Comentariu by lucian visa — 1 septembrie 2020 @ 18:17

 9. Acolo era si raspunsul ! Ala spune tare acolo fără să bage în seamă pe nimeni din ăștia din tara nici care trebuie să voteze nici pe cei care conduc…inclusiv coercitiv! „Cine nu e infractor…e Un prost” ! Acuma din experienta mea si a d-tra stim ca „La ordin” vine unu’ numit de sus sa „schimbe macazul” ! Va aduceți aminte cand cu afișele electorale puse pe toți stâlpii si ceilalti n-aveau loc si „cineva” de la primarie( un vice care chiar ii ținea locul lui Tusac-suspendat se certa cu mine p’aci ca nu poate fi amendat(Radu) ca stâlpii nu erau ai primăriei! Si atunci…brusc mi-ati spus pe nume !

  Comentariu by I.S — 1 septembrie 2020 @ 18:31

 10. Domnul Visa ți-a pus o întrebare care vine cu un singur răspuns. Dar dumneata, domnule IS, în stilul caracteristic, bați câmpii cu fonfleuri si te eschivezi. Ai rămas un om frustrat, care nu poate ierta si nu se poate împăca cu trecutul. Z.I. nu a greșit când te-a dat afara:mirosea rapid ipocrizia.

  Comentariu by Anonim — 1 septembrie 2020 @ 19:29

 11. Vorbesti prostii ! Nu m-a dat nimeni afara si nici nu am avut contre cu Iorgus ! Probabil esti unul dintre cei care nu inteleg de ce ulterior la organizarea unui concurs am participat,deși stiam cine primise intrebarile(Vaida) unde la scris am iesit pe primul loc însă nu „corespundeam politic” Nu m-a afectat de nici un fel- de fapt am castigat un pariu cu cel care imi spusese cine urma să fie câștigător!

  Comentariu by I.S — 1 septembrie 2020 @ 19:53

 12. Like #11
  Mai au putin si te roaga sa fii preot ca sa-i … uiti.

  Comentariu by nabuco — 1 septembrie 2020 @ 20:17

 13. @12-Nici nu sunt departe ! Nu vedeti mai sus ca d-l Visa spune ca,probabil,vom muri in acest oras ! Ce credeti sa o intrebam pe Margareta daca Iorgus si Radu au locuri de veci la cimitirele din Mangalia…oras pentru care se bat pana la moarte ?!(mi-am adus aminte ca ne vazuram p’acolo cu zeci de ani in urma !- da’ noi cu mortii nostri nu cu candidaturi la primărie!)

  Comentariu by I.S — 1 septembrie 2020 @ 20:34

 14. Pt. #13
  Foarte probabil vom fi inmormantati la locurile de veci pe care le avem la Mangalia, cat despre „moarte” sigur nu voi muri de rusine ca marea majoritate a politicienilor de carton.

  Comentariu by nabuco — 1 septembrie 2020 @ 20:44

 15. EU MURAD O SA DAU DE LUCRU LA TOATE FETELE DE LA 18 30 ANI.VOI INFINTA 4-5 HAREMURI PENTRU MINE SI ARABII MEI.DUPA CARE MANGALIA V-A DEVENI PASALAC ,SE VOR NASTE IN MANGALIA NUMAI ARABI.

  Comentariu by MURAD — 1 septembrie 2020 @ 22:43

 16. Votăm Iorgus .

  Comentariu by Anonim — 1 septembrie 2020 @ 23:22

 17. Ce scriu acum o să rămână scris, bănuiesc că dl Vișa nu o să șteargă.

  O scurtă analiză a mea a strategiilor politice:
  Dacă se dovedește că am dreptate, Iorgus & Co. sunt atât de naivi încât nu a realizat că a lucrat la propria groapă și la menținerea lui Radu Cristian. Nu cred că este atât de actor încât să se prefacă, plus că l-am studiat, chiar crede că i-a oferit vreo strategie să câștige primar. De fapt, este o păpușă a lui Stroe în încercarea de a menține pe Radu Cristian. Ori poate și Stroe o fi crezut în mascaradă, pentru că este disperat să nu piardă RAJA, încât din „tătuța” care conducea din umbră jocurile, a ajuns sa candideze pt președinte CJC.
  La fel de naiv a fost Iorguș și în 2016, când fără să știe de fapt l-a mentinut primar pe RC cu votul a 2 din 10 locuitori ai Mangaliei cu drept de vot.

  Candidatura lui Murad a venit ca o schemă chipurile să fure din voturile lui Radu, că Murad sprijinit de PNL și bla-bla-bla, cum se poate 2 candidați din zona PNL?
  Au folosit aceeași schemă și la Constanța.

  Cu mare bucurie chiar Iorguș & Co au contribuit cu logistică la campania lui Murad, a dat oameni pe care Murad i-a plătit pentru propagandă și i-a făcut oamenii lui. Prima zonă din care a venit să ia Murad voturi a fost din musulmani, din turci și cei săraci din cartier. Le-a dat lui nea Gică, lui Mutu, lui Gabriela, zece în total, câte 2.000 lei și carne, tot ce mai trebuie penteu grătar, să adune vecini din cartier și să le dea cate 100 lei să voteze pe Murad, au cântat lăutarii și Feri la manele până târziu. În seara aceea s-a umplut orașul de jandarmi și cu cei de la operațiuni speciale, i-au verificat pe toți în pungi. Cu o zi înainte i se începuse dosarul penal lui Murad. Dar nu din partea lui Radu, stati linistiti. Nici din partea lui Iorguș, cu siguranță. Rămâne să înțelegeți din partea cui.

  După ce se întâmplă eu văd așa: repetarea schemei de la Constanța.
  Murad vine cu o poveste că va face din Mangalia ce a făcut cu hotelurile. Ce voturi atrage cu mirajul acesta și cu atracția pentru sclipici? Pe ale lui Radu? Nicidecum! Ale lui Radu sunt sigilate, ce a fost de luat de la Radu, acesta le-a pierdut în decursul a 4 ani. Murad e chitit pe voturi de la mine, de la nehotărâți și de la … Iorguș.

  După ce i-am aruncat un declanșator de emoție și după ce am dus ideea la București, cum că ar face jocurile lui Stroe, Murad a ieșit ieri să declare că este împotriva PSD.
  Azi a ieșit cu Rareș Bogdan întt-o conferința de presă, unde Rareș a spus că e prieten cu Murad, dar și PNL are un candidat, iar el e și om de partid. De aceea, o luna de zile nu va veni Rareș Bogdan la Mangalia, ca să nu supere nici pe unul, nici pe celălalt. Sanchi, de parcă ar fi venit până acum, iar acum să facă pauză…

  Sa presupunem ca Radu are 4.000 de voturi fidelizate pentru el. Ce a fost de furat de la Radu, a fost furat.
  Nici Murad nu poate fura de la Radu. Astfel ca Murad ia voturi de unde poate. A atras și din nehotărâți”. Sa presupunem că fidelizeaxa Murad cca 2000 voturi.

  Apoi, Murad iese și declară că e foarte scurt timpul, că a vorbit cu Radu Cristian și cu acesta s-a angajat să facă proiectele sale. Iar Orban și Rareș Bogdan stau chezășie. Și va fi și el acolo, să se asigure că primarul face.
  Așa că Iorguș a contribuit cu logistica și oameni, pe care Murad le-a racolat. Adaugă cele 1-2.000 voturi la Radu, astfel câștigă Radu un nou mandat.

  Când l-am luat pe Murad la „omor”, au sărit iorgușiștii că m-am vândut lui Radu. Sunt legați la ochi că până acum, Iorguș în sine fiind atât de slab.

  Sunt convins că se va întămpla astfel. Si va apare si Rares Bogdan ca prietenii lui s-au inteles, astfel ca poate veni si el, pentru campanie la Mangalia.
  Sper sa nu fie așa, pt ca nu vreau pe Radu un nou mandat. Lucru dezastruos pentru Mangalia, dezastru la care contribuie și Iorguș.

  Comentariu by Mentalistul — 2 septembrie 2020 @ 3:09

 18. @17
  Sictir!

  Comentariu by Zozo — 2 septembrie 2020 @ 6:22

 19. Ozzy, de ce il sustii si vrei sa iasa primar Radu?

  Comentariu by Anonim — 2 septembrie 2020 @ 8:12

 20. Pt. #17
  O2zy stie ceva din ceea ce au uitat altii, adica i-a fost explicat fara ca el sa aprofundeze (*).
  Acum este o lupta intre „agenturili” vechilor partide, iar noi suntem victime doar cu voia noastra. Am mai spus-o, Mangalia in mozaicul ei social-economic-cultural a fost si este „un laborator” pentru a estima evolutiva la nivel national.
  (*): https://www.academia.edu/3811122/Arta_de_a_avea_întotdeauna_dreptate?auto=download

  Comentariu by nabuco — 2 septembrie 2020 @ 10:08

 21. https://www.mangalia.tv/din-cauza-intereselor-politice-cetatenii-din-cartierul-dobrogea-1-nu-au-utilitati-de-10-ani-se-roaga-de-alesii-local/

  Comentariu by anonimul — 2 septembrie 2020 @ 12:48

 22. Ozzy, esti istorie. Macar ai facut niste bani de pacanele de la Radu. Stai sa vezi ce iti vine. Sa te vad cum o sa mai dai ochii cu Zamosteanu si cu Leo cand o sa le fie clar ca esti vandut lui Radu. Ce minciuni o sa mai inventezi? Cat de prosti crezi ca sunt?

  Comentariu by Anonim — 2 septembrie 2020 @ 15:02

 23. #21

  Fermecatu’ asta de gaOZZY ,ca si acum,ii tinea spatele lu’ 3.14 -ticu

  Un nebun nu va recunoaste NICIODATA ca e nebun.

  Comentariu by normalitate — 2 septembrie 2020 @ 15:36

 24. Vă mai rog încă odată. Lăsați-l în pace pe Ozzy. Să scrie ce vrea. Fără comentarii.

  Comentariu by lucian visa — 2 septembrie 2020 @ 15:49

 25. Socrate: Ce este mai important, Binele sau Adevărul?

  Când va ieși Murad să spună că a intrat tarziu în cursă și ca nu are consilieri locali, iar de aceea sprijină candidatul PNL, că Orban că sanchi… Iorguș o să cadă ca un naiv care a fost păcălit de-o vulpe proastă.
  Și atunci l-ați căuta pe Ozzy să ucidă voturile lui Murad, să nu ajungă la Radu?

  Ce o să faceți voi, ăștia care mă înjurați aiurea și folosiți minciuna pentru nu știți alt atac asupra mea, ce o să faceți când Murad va ieși că îl sprijină pe Radu și va încerca să convingă pe nehotărâți să voteze cu Radu, pt ca i-a promis Orban și Rareș Bogdan că Radu îl va asculta?
  Ce o să faceți, o să vă cereți scuze pentru minciuni și atacurile asupra mea? Nicidecum, ar însemna să vă recunoașteți prostia.

  Nu este obligatoriu să se întâmple. Din ce am văzut, sunt cele mai multe șanse să se întâmple. Doar existența posibilității este o dovadă de naivitate.
  Dacă Murad continuă să facă aceeași campanie pe stil arăbesc, de maniera fesenistă a anilor 1990, va rupe mai mult din electoratul Iorguș, pentru că nostalgicii vor fi mai atrasi de trecutul pe care l-au visat, decât de trecutul pe care l-au trăit.
  În loc să rupă electoratul lui Radu, Murad rupe electoratul lui Iorguș. Și o face într-un stil circăresc, iar Conu’ îl aplaudă. Uff, câtă prostie…!
  Conu’ a lucrat la consolidarea numărului de votanți pentru Radu. O face dinadins sau pentru că e rupt de realitate?

  Va sprijini Murad pe Radu până la alegeri?
  Al cui electorat fură Murad?

  Comentariu by Mentalistul — 3 septembrie 2020 @ 7:50

 26. Aici s-ar putea sa ai dreptate.Murad isi face reclama la hoteluri pe pagina unui candidat la consiliu local pnl.Deci nu-i exclusa o vrajeala maxima.

  Comentariu by anonim — 3 septembrie 2020 @ 10:42

 27. Murad preia din electoratul lui Radu si implicit din electoratul lui Ozzy.

  Comentariu by Anonim — 3 septembrie 2020 @ 15:19

 28. Cît mai costă o legală sau o liniuță domnule candidat Menabit ? Dacă tu nu ști atunci cine ?

  Comentariu by Anonim — 3 septembrie 2020 @ 19:16

 29. https://www.replicaonline.ro/proiect-10-august-ziua-nationala-a-demnitatii-cetatenilor-romani-a-luptei-impotriva-coruptiei-abuzurilor-si-injustitiei-444165/

  Comentariu by nabuco — 4 septembrie 2020 @ 11:41

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress