Mangalia – politica locală

1 septembrie 2020

Administrația din Mangalia, imaginea imposturii, hoției și nesimțirii

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 14:33

Dacă privim cu obiectivitate situația în care se află Mangalia la această oră înțelegem că actualul primar al municipiului și-a bătut joc, la propriu, de orașul cu cel mai mare potențial turistic de pe litoralul românesc.

Șapte stațiuni din care autoritățile locale ar fi putut să facă un paradis zac în paragină, în timp ce Cristian Radu nu uită să meargă constant prin Italia pentru a-și remodela corpul prin operații estetice.

În timp ce Primăria Mangalia are conturile blocate și este cea mai îndatorată din țară, Cristian Radu acumulează averi amețitoare. Întrebarea pe care ar trebui să și-o pună locuitorii, dar și instituțiile abilitate este simplă: ce a făcut primarul cu banii publici?


În timp ce oamenii din Mangalia rămân fără locuri de muncă, fără bani și fără perspective, Cristian Radu are grijă să-și cumpere costume și pantofi de mii de euro.

Administrația din Mangalia este imaginea imposturii, hoției și nesimțirii.

Încă patru ani cu Cristian Radu înseamnă distrugerea definitivă a unui municipiu care ar fi putut să devină cea mai frumoasă zonă turistică din sudul Europei.

Cristina Ionescu, AtacDeConstanta.com 27.08.2020

Update

FB salut.mangalia Florin Răican

4 Comments

 1. Între banii publici și declarația de avere a lui RC, singur nu e nicio legătură, el fiind un om cinstit, corect și dedicat Mangaliei. Ar fi o mare pierdere să nu-l avem în următorul mandat. Nu la primărie !

  Comentariu by lucian visa — 1 septembrie 2020 @ 14:38

 2. Domnul Raican este ditamai avocatul de ce nu denunta direct la DNA?
  De ce nu face ca Talpan in cazul Steaua/Becali?

  Comentariu by nabuco — 1 septembrie 2020 @ 20:13

 3. De ce ? Pt ca domnul av Raican Florin a avut foarte multe contracte de asistenţă juridică încheiate cu ADPP instituţie aflată în subordinea CL Mangalia. După ce ADPP s-a desfiinţat nu a mai fost primarul bun pt că nu a mai putut legal semna contractele de asistenţă juridică cu domnul avocat. Motiv pt care acesta a trecut în opziţie !

  Comentariu by ION@yahoo.com — 2 septembrie 2020 @ 20:08

 4. Si eu care credeam ca ardelenii sunt mai cizelati nu balcanici de la coturile Dunarii, dar ce sa-i faci s-a lasat asimilat…

  Comentariu by nabuco — 2 septembrie 2020 @ 21:14

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress