Mangalia – politica locală

28 august 2020

Convocatorul ședinței extraordinare a CL Mangalia din 31.08.2020

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 14:20

6 Comments

 1. niunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania (UDTTMR)
  2 h ·
  Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România (UDTTMR) a intrat în campania electorală pentru alegerile locale pentru mandatul 2020 – 2024 cu peste 45 de reprezentanți care se regăsesc pe listele pentru consilii locale și pentru Consiliul Județean Constanța, în urma protocolului încheiat cu Partidul Național Liberal. Numărul mare al etnicilor tătari care se regăsesc pe liste la alegerile de anul acesta este o premieră pentru organizație, reușita unei reprezentări cât mai bune la nivelul administrațiilor locale constănțene în următorii patru ani depinzând acum numai de mobilizarea comunității.
  În acest context, în cadrul Consiliului Reprezentanților întrunit vineri, 28 august, s-a analizat posibilitatea obținerii cât mai multor mandate de consilieri, prilej cu care președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, a făcut apel la liderii organizațiilor locale ale uniunii să mobilizeze cât mai mulți etnici în vederea desfășurării unei campanii susținute, al cărei mesaj să fie concentrat pe unitate și pe promovarea politicii liberale. Rezultatul final al implicării și al dedicării membrilor comunității dezideratului comun de a accede într-un număr cât mai mare în administrațiile locale constănțene va fi cuantificat în urma numărării voturilor valabil exprimate înregistrate la alegerile din 27 septembrie 2020.
  În cadrul aceleiași întruniri a membrilor Consiliului Reprezentanților, președintele Gelil Eserghep a reiterat importanța prezenței la vot și a asumării publice, de către candidații UDTTMR, a alianței cu PNL, astfel încât comunitatea să fie cât mai bine informată și să aibă premisele unui vot în cunoștință de cauză.
  În calitate de candidați și de viitori consilieri pe listele Partidului Național Liberal, etnicii tătari turco – musulmani vor participa atât la elaborarea viitoarelor strategii de guvernare locală de dreapta, la implementarea unor proiecte noi care să confere județului Constanța locul care i se cuvine în calitate de județ cu ieșire la Marea Neagră și, cel mai important, vor avea posibilitatea de a susține și dezvolta proiecte a căror miză va fi promovarea valorilor identitare ale tătarilor din Dobrogea.
  În perioada următoare, toți liderii filialelor locale ale UDTTMR vor desfășura activități de promovare și vor avea o comunicare permanentă atât cu liderii centrali și cu echipa de coordonare de la UDTTMR, cât și cu membrii echipelor PNL.
  Lista cu etnicii tătari, reprezentanți ai UDTTMR, care se regăsesc pe listele pentru desemnarea consilierilor locali și județeni pentru mandatul 2020 – 2024 va fi făcută publică pe localități în perioada imediat următoare.

  Comentariu by ISMAIL FACREDIN — 28 august 2020 @ 22:16

 2. Mars ma de-aicea. Exact pe tine si pe Radu o sa va sustinem noi tatarii. Si pe interlopul de Gelil. Nu aveti nici o treaba cu etnia vandutilor.

  Comentariu by Pentru sluga Facredin — 29 august 2020 @ 1:49

 3. Nea Facredine, mare caracter, pe timpul lui Tusy complotai cu Maganu împotriva tuturor transportatorilor locali. Acum te-ai aliat cu Radu cel Bătrân? Hai SICTIR!

  Comentariu by Anonim — 29 august 2020 @ 8:57

 4. Radu cel Hoț !
  Dati Incompetentului ce e al Incompetentului!

  Comentariu by normalitate — 29 august 2020 @ 10:49

 5. Punctul 4 din ședință. La grădinița 3 au început de vre-o 10 zile lucrările de izolare termică (după școala 3) iar acum primăria se grăbește cu actualizarea documentației tehnice (ce or mai actualiza că doar e făcut odată proiectul cu 100 de mii de lei, de arhitectul cu nota 3 la titularizare) până nu se termină lucrarea.Cu banii plătiți fictiv pe actualizare mai cumpărără 30-40 de voturi.

  Comentariu by Marian Vasile — 29 august 2020 @ 11:32

 6. „modernizarea” scolilor, mai putin gen 5, acolo au cladire noua….cita minciuna si hotie…
  Poate vom scapa de aceasta gasca de nesatui..

  Comentariu by pop — 29 august 2020 @ 16:55

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress