Mangalia – politica locală

27 august 2020

Iorguș Zanfir la Dobrogea TV

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 16:31

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

19 Comments

 1. Trebuie ca acest Radu sa plece , cubtoata echipa. Mincinosi , fatarnici, plini de ura acesti oameni! Dintre toti cei care candideaza , Iorgus este cel mai potrivit la acest moment. Bine ar ca ceilalti contracandifati reali si luibRadu sa se uneasca si sa-l sustina. Este bine pentru oras sa faca schimbarea , deci fiti rationalu sib sustineti omul cel mai puternic!

  Comentariu by Anonim — 27 august 2020 @ 20:39

 2. Cine vrei sa se uneasca? Ozzy si Moldovan, uneltele primarului? Lasa-i in plata lor ca oricum sunt morti. Or sa stea la geam la consiliul local ca fetita cu chibrituri.

  Comentariu by Anonim — 27 august 2020 @ 21:49

 3. Pt 2:
  Ia dezvoltă matale de ce aș fi o unealtă a primarului?
  Nu mă vând nimănui! Niciunui hoț de oraș.
  Nici lui Radu, nici lui Iorguș, nici lui Murad. Nici PSD-ului, nici PNL-ului.

  Am puterea sa am politica mea. Si cand eram la PSD am avut politica proprie.
  De ce ai vrea să te unești cu un „mort”? Contrazice frustrarea dumitale.

  Comentariu by Mentalistul — 28 august 2020 @ 1:48

 4. Ozzy tu ești prea prost ca să înțelegi ceva . Ai ciugulit ceva de la Radu și acum te dai la Iorguș chipurile tu stai mai bine ca el . Ești un vîndut și lumea știe foarte bine ce specie defectă ești . Dute la muncă puturosule . SICTIR

  Comentariu by Anonim — 28 august 2020 @ 6:55

 5. Asta pt pct.4, cu dedicație.
  Cu cât devin mai agresivi pesediștii sau peneliștii, cu atât mai mult îl ard pe Iorguș și pe Radu.
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4839222036103939&id=100000485715789

  Comentariu by Mentalistul — 28 august 2020 @ 7:46

 6. Murad iubește atât de mult Mangalia, încât a angajat nepalezi și pakistanezi.
  Am deveni Mangalistan.

  Comentariu by Mentalistul — 28 august 2020 @ 8:33

 7. Iorgus nu mai este in stare nici sa vorbeasca cum trebuie si voi va asteptati sa fie in stare sa conduca un oras?Au trecut taica 20 de ani de cand era omul in toata puterea ce nu pricepeti.

  Comentariu by Anonim — 28 august 2020 @ 9:39

 8. Ozzy tu îi arzi așa cum spui tu pe cei care i-ai mințit că o să fi primar adică cei care aleargă fără rost prin oraș . Să te vedem ce o să faci și cum scoți cămașa după alegeri . Tu o să rămîi singur pe străzi fără muncă și fără un ban în buzunar . Banii de la Radu Cristian se duc cît de curîd . Încă puțin și ești îngropat de viu .

  Comentariu by Anonim — 28 august 2020 @ 10:05

 9. Pentru 8, cu dedicație:

  https://www.ordinea.ro/iorgus-i-a-vandut-lui-mohammad-murad-13-hectare-din-padurea-comorova-si-asta-explica-totul/

  La fiecare atac aiurea asupra mea, câte o dedicație.

  Comentariu by Mentalistul — 28 august 2020 @ 12:48

 10. V-am rugat și vă repet. Lăsați-l în pace pe Ozzy ! Cu cât îl băgați în seamă, se crede mai grozav. E clar că face jocurile lui RC.

  Comentariu by lucian visa — 28 august 2020 @ 14:15

 11. Nene Visa, ca de obicei, ai mare dreptate

  Comentariu by Anonim — 28 august 2020 @ 15:16

 12. Ce dedicatii dai pe banii lui Radu…Bravo Ozzy, bairam nu gluma. Articolele sunt platite de Radu cu bani grei. A si sters Ordinea tot ce scrisese de Radu. Te promoveaza si pe tine… Ce armonie…

  Comentariu by Anonim — 28 august 2020 @ 17:50

 13. Uff, atât de fixați pe o idee… nu mai sunteti in stare sa vedeti realitatea.
  Radu era terminat, dacă nu intra Iorguș candidat. Agresivitatea campaniei lui Iorguș îl victimizeaza pe Radu. Una e să dau eu în Radu, altă e să dea cineva care este urât de mare parte din populație. Este ca si cum pe Ceaușescu îl atacă Stalin. Oamenii urăsc mai mult pe Stalin, așa scapă Ceaușescu de revoluție.

  De aceea, fac politica mea. Există și altii pe lumea aceasta, în afara de Iorguș și Radu. Eu exist în afara lor. Am avertizat, cine mă atacă mai agresiv, mă ocup de candidatul lor.

  Vișa zice bine, lăsati-mă în pace! Dacă zic ceva de cineva, întotdeauna documente să justific. Și știu să le rup capul, și lui Radu, și lui Iorguș, și lui Murad, apoi merg ei cu capul strâmb. Nu ați învățat din câtă opoziție am făcut lui Radu, când restul stăteai ascunși sau vânduți? Aceeași opoziție pot să fac lui Iorguș sau oricui care e hoț și mincinos.
  Pt 12, mâine mai dau o dedicație.

  Comentariu by Mentalistul — 28 august 2020 @ 22:02

 14. niunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania (UDTTMR)
  2 h ·
  Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România (UDTTMR) a intrat în campania electorală pentru alegerile locale pentru mandatul 2020 – 2024 cu peste 45 de reprezentanți care se regăsesc pe listele pentru consilii locale și pentru Consiliul Județean Constanța, în urma protocolului încheiat cu Partidul Național Liberal. Numărul mare al etnicilor tătari care se regăsesc pe liste la alegerile de anul acesta este o premieră pentru organizație, reușita unei reprezentări cât mai bune la nivelul administrațiilor locale constănțene în următorii patru ani depinzând acum numai de mobilizarea comunității.
  În acest context, în cadrul Consiliului Reprezentanților întrunit vineri, 28 august, s-a analizat posibilitatea obținerii cât mai multor mandate de consilieri, prilej cu care președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, a făcut apel la liderii organizațiilor locale ale uniunii să mobilizeze cât mai mulți etnici în vederea desfășurării unei campanii susținute, al cărei mesaj să fie concentrat pe unitate și pe promovarea politicii liberale. Rezultatul final al implicării și al dedicării membrilor comunității dezideratului comun de a accede într-un număr cât mai mare în administrațiile locale constănțene va fi cuantificat în urma numărării voturilor valabil exprimate înregistrate la alegerile din 27 septembrie 2020.
  În cadrul aceleiași întruniri a membrilor Consiliului Reprezentanților, președintele Gelil Eserghep a reiterat importanța prezenței la vot și a asumării publice, de către candidații UDTTMR, a alianței cu PNL, astfel încât comunitatea să fie cât mai bine informată și să aibă premisele unui vot în cunoștință de cauză.
  În calitate de candidați și de viitori consilieri pe listele Partidului Național Liberal, etnicii tătari turco – musulmani vor participa atât la elaborarea viitoarelor strategii de guvernare locală de dreapta, la implementarea unor proiecte noi care să confere județului Constanța locul care i se cuvine în calitate de județ cu ieșire la Marea Neagră și, cel mai important, vor avea posibilitatea de a susține și dezvolta proiecte a căror miză va fi promovarea valorilor identitare ale tătarilor din Dobrogea.
  În perioada următoare, toți liderii filialelor locale ale UDTTMR vor desfășura activități de promovare și vor avea o comunicare permanentă atât cu liderii centrali și cu echipa de coordonare de la UDTTMR, cât și cu membrii echipelor PNL.
  Lista cu etnicii tătari, reprezentanți ai UDTTMR, care se regăsesc pe listele pentru desemnarea consilierilor locali și județeni pentru mandatul 2020 – 2024 va fi făcută publică pe localități în perioada imediat următoare.

  Comentariu by UDTTMR MANGALIA — 28 august 2020 @ 22:33

 15. Ozzy nu te mai umfla ca te calca in picioare Iorgus

  Comentariu by Anonim — 29 august 2020 @ 0:36

 16. VA MANANCA PE TOTI IORGUS. IORGUS ARE DISCURS, PERSONALITATE, VALOARE, COMPETENTA SI ASTA SE VEDE SI-I SUBCLASEAZA PE TOTI.

  Comentariu by Dana — 29 august 2020 @ 10:38

 17. Pt 16.
  SURCLASÁ, surclasez, vb. I. Tranz. A depăși, a întrece (un adversar, mai ales la sport). – Din fr. surclasser.

  Comentariu by Anonim — 29 august 2020 @ 13:30

 18. Iorgus e un batranel balbait si ramolit.In toate interventiile live si la tv se vede ca nu mai e ce a fost.

  Comentariu by Anonim — 30 august 2020 @ 0:38

 19. Șoldovene du-ti băi la nămol prostovani

  Comentariu by Anonim — 30 august 2020 @ 9:35

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress