Mangalia – politica locală

24 august 2020

Rareș Bogdan: La Primăria Mangalia susțin candidatul PNL, Cristian Radu

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 16:07

Alegerile locale din 27 septembrie vin cu surprize: Mohammad Murad, spre exemplu, a decis să candideze la Mangalia, după ce inițial spusese că țintește scaunul de edil al Constanței.

Pe data de 20 august Mohammad Murad a susținut o conferință de presă la Mangalia, în cadrul căreia a explicat motivele candidaturii sale (detalii AICI) și a făcut referire și la europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, despre care se știe că îi este prieten.

„M-am consultat cu dânsul ca prieten, nu ca om politic. I-am explicat proiectul meu. A fost foarte încântat. Ca opinie politică, probabil că are politica partidului liberal. Suntem prieteni, a fost aici acum câteva zile, am vorbit de toate. L-am rugat să nu se implice public. E normal să separăm lucrurile”, a spus Murad.

Acestea fiind spuse, s-a speculat că Rareș Bogdan l-ar susține pe Mohammad Murad, în detrimental candidatului PNL la Primăria Mangalia, actualul primar Cristian Radu.

Contactat de Focus PressRareș Bogdan a precizat clar că el susține toți candidații PNL la primării și că nu amestecă prietenia cu Mohammad Murad cu chestiunile legate de partid.

“Eu sunt prieten cu Mohammad Murad, dar fac parte din Partidul Național Liberal, nu am cum să îl susțin, dar mi-ar fi făcut plăcere să candideze de la PNL. La Mangalia primarul Cristian Radu face parte din partidul liberal, nu am cum să mă duc să îi fac campanie lui Moha, dar este prietenul meu și vorbim ori de câte ori mă sună”, a declarat Rareș Bogdan. Îl aștept pe Moha după alegeri în PNL. Suntem în campanie acum, sunt în PNL, susțin candidații PNL. La Mangalia susțin candidatul PNL la primăriea adăugat Rareș Bogdan. Adică, îl susține pe Cristian Radu.

El a mai spus că evită să vină pe litoral în această perioadă pentru ca aceste chestiuni să nu se interpreteze greșit: “Nu vin pe la mare tocmai ca să nu dau vreo explicație de genul. Însă ce pot spune este că prietenul meu Mohammad este un om extrem de valoros și a vitalizat litoralul atât în zona de nord, Phoenicia, asemenea celor din Turcia sau Dubai, iar acum a realizat, din punctul meu de vedere, un fenomen în sudul litoralului. Eu sunt un fan al litoralului încă de copil, exact în sudul litoralului. Am și lucrat pe litoral, în Costinești de exemplu. Veneam și la Vama Veche foarte des. Iar ce face Moha, revitalizează acea zonă care este mult mai frumoasă decât nordul care este supraaglomerat. Toată salba aceea de stațiuni, în sud este nevoie de investitori. Dar, repet, eu fac parte din PNL și mi-ar fi plăcut să facă parte din acest partid. Din păcate, din acest motiv nu pot veni să îi fac campania. Politica și prietenia sunt două lucruri diferite, nu se încurcăm”, a declarat, pentru Focus Press, Rareș Bogdan.

Loredana MIHAI, focuspress.ro 21.08.2020

15 Comments

 1. Rareș îl susține pe Radu pentru că e în PNL, dar Moha e mai bun. Cu alte cuvinte, spune că în loc de Radu să-l votăm pe Moha. Se vede că Rareș e ziarist și știe să jongleze cu cuvintele.

  Comentariu by lucian visa — 24 august 2020 @ 16:08

 2. Iar tu nu esti ziarist si nu ai habar sa jonglezi deloc. Mai termina cu fitilele astea ca nu le înghite nimeni. Nici macar aia cu scuipat la gura.

  Comentariu by Anonim — 24 august 2020 @ 16:20

 3. @2
  Pupincuristule,îți înțeleg frustrările!
  Dar să spui că Vișa bagă fitile,arată că ești doar un analfabet funcțional!

  Comentariu by Zozo — 24 august 2020 @ 17:29

 4. Cred că l-ai supraestimat ca analfabet funcțional. Pentru ei nu există dezbatere, argumente, ci doar ură. La fel ca administrația RC. Golani cărora le fuge nisipul de sub picioare.

  Comentariu by lucian visa — 24 august 2020 @ 17:38

 5. ura incepe sa rabufneasca din ce in ce mai mult.
  in parcarea de la inceputul digului s a instalat un nene care face fum si mizerie.cica gratar.
  cei care au investit in restaurante sau terase sunt afumati si concurati de mizerabil
  mai nou a aparut si amenda de 1miliard.vechi.pentru cei care nu sunt de acord cu miseria si balciul.dar cineva il iubeste pemizerabil
  abuzurile sunt mai mult decat evidente

  Comentariu by salvamaru — 24 august 2020 @ 18:28

 6. @4
  Like

  Comentariu by Zozo — 24 august 2020 @ 18:44

 7. Lupta se inteteste!
  https://focuspress.ro/dosar-penal-la-mangalia-pentru-coruperea-alegatorilor/

  Comentariu by marin vasile — 24 august 2020 @ 20:18

 8. Dovada clară că rc îi plătește articolele lui Ozy!
  Carlescu e un mercenar care scrie doar după ce îi dai banu!
  De unde atâta promptitudine?Seara Murad la baltă,dimineața articolului în ordinea și la prânz plangerea penală!

  Comentariu by Zozo — 24 august 2020 @ 21:16

 9. Pt. #7
  https://www.mediafax.ro/editorialistii/dezvaluiri-2-426-de-fosti-acoperiti-ai-securitatii-au-privatizat-comunismul-acum-au-pensii-speciale-19133812

  Comentariu by nabuco — 24 august 2020 @ 22:38

 10. Nu am nici un sentiment fata de tine, domnule Visa ! Ceea ce faci dumneata nu inseamna dezbatere si nici argumentație. Doar ii bagi vorbe in gura lui Rareș Bogdan. Si da, ceea ce faci se numeste vrajeala politica. Adica…. fitile ! Nu cred ca eu sunt cel plin de ura

  Comentariu by Anonim — 25 august 2020 @ 0:46

 11. Pentru 7. Pai Raducu nu facea la fel?

  Comentariu by Anonim — 25 august 2020 @ 8:58

 12. Și eu am constatat asta! Credeam ca înțelepciunea vine odata cu vârsta , dar cred ca m-am înșelat, nu la toți! Iar ura nu este atributul oamenilor intelepti!

  Comentariu by Ioana — 25 august 2020 @ 11:38

 13. Am făcut comentariul pt nr 10

  Comentariu by Ioana — 25 august 2020 @ 11:39

 14. „Manifestaţie mare, mare, lumea striga:
  – Ceauşescu, PCR! Ura! Ura!
  Unul singur, mai amărât, stă mai în spate şi nu spune nici un cuvânt. Un „om de ordine” se apropie de el şi îl întreabă:
  – Ce faci, tovarăşe, de ce nu strigi ura?
  – Sunt răguşit, răspunde acesta, dar ura e aici, în suflet.”

  Comentariu by nabuco — 25 august 2020 @ 13:08

 15. Salvarea este Dànuț Moldovan.Votati Puie Monta.

  Comentariu by alina nicolae — 25 august 2020 @ 14:46

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress