Mangalia – politica locală

22 august 2020

A fost reamenajat parcul din centrul Mangaliei

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:55

PrimăriaMangalia a finalizat, recent, lucrările de reamenajare peisagistică a parcului din zona fostului Oficiu Poștal, situat în centrul orașului. Conform planurilor de sistematizare, în mai multe zone ale localității, au avut loc lucrări de reamenajare a parcurilor, spațiilor verzi și zonelor de recreere.

Astfel, vechiul parc din apropierea fostei Poște a fost desființat, iar pe terenul respectiv s-a amenajat o nouă zonă de relaxare cu mai multe spații verzi, alei pietonale, băncuțe și iluminat ambiental cu led-uri.

Pe platoul din centrul parcului, s-au montat dale noi, iar aleile de acces din zona de umbrar au fost pavate cu dale din piatră. Intervențiile din teren au cuprins și lucrări de înfrumusețare a spațiilor verzi. S-a refăcut complet sistemul de irigații automatizat din parc și s-a schimbat pompa de apă potabilă.

”Modernizarea orașului și atragerea banilor europeni au fost principala mea preocupare de la prima învestire în funcția de primar. Eu și locuitorii Mangaliei ne dorim să avem un oraș curat, modern, civilizat. De aceea, am conceput proiecte pentru fiecare cartier care să aibă locuri de joacă, mai mult spațiu verde, locuri de recreere. Astfel, am redimensionat spațiul de relaxare din această zonă și l-am reamenajat din punct de vedere peisagistic pentru a fi pe placul tuturor”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Potrivit unor proiecte similare ale municipalității, asemenea spații de relaxare, dar și locuri de joacă vor fi create și în alte zone din oraș.

A.F., Replica 22.08.2020

5 Comments

 1. Prin acțiunea inutilă de reamenajare, fântâna arteziană a fost desființată. O realizare idioată, tipică actualei administrații publice locale ! A pus în loc un sens giratoriu. Trebuia distrus ce a făcut Iorguș. La fel ca festivalurile și altele. De nu se spune și valoarea ”investiției” ? De ce nu ni se spune câte mii de euro costă o bancă din acest parc și de pe lângă parc ? Câte bănci costă cât un apartament din zonă ? Sau invers, câte apartamente fac cât o bancă ?

  Banii din proiecte europene ? Evident că nu. Doar din împrumuturile Mangaliei.

  Și parcul Diana s-a reabilitat. Deosebirea este că deseori noaptea se aude muzică și niște câini care trezesc pe cei care locuiesc în apropiere. Evident băncile sunt altele. Față de cele dinainte, te gâdilă prin părțile dorsale. Poate pe unii îi face fericiți.

  Comentariu by lucian visa — 22 august 2020 @ 18:00

 2. Las ca vin si fac fantana inapoi. Chiar daca Ozzy e platit sa sparga votul lumea nu e chiar asa tampita.

  Comentariu by Zanfir — 22 august 2020 @ 20:01

 3. Auzi cu ce se lauda acest primar impus si gasca de lingai! Pai ala este parc, nu tu spatiu verde, aceleasi betoane, un sens giratoriu si niste banci? Astia chiar ne insulta inteligenta! Oare Ciuraru, care se lauda ca are o scoala militara serioasa si la timp facuta, rezista sa stea in „minunatul parc” atat de laudat pe o banca de la ora 12 pana seara la 18 si sa-l bata soarele toata ziua in cap? S-ar putea, de data asta, sa nu-l ajute scoala militara! Sa-i ducem pe astia care lauda maretele realizari ale sefului lor, pe fiecare in parte in parcuri adevarate in alte orase, poate ,cine stie, saracii, n-au fost scosi in lume, sa vada ce inseamna un PARC! Sunt disperati, asta este adevarul, DISPERATI, nu stiu ce sa mai posteze, ce sa mai debiteze, doar, doar o mai castiga ceva voturi primarul lor IMPUS.

  Comentariu by Anonim — 22 august 2020 @ 23:15

 4. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4810959985596811&id=100000485715789

  Comentariu by Mentalistul — 22 august 2020 @ 23:31

 5. Material bun pentru viitorul primar. Îi va supenda imediat din funcții și orice instanță îi va da dreptate.
  Poate mai apar și alții, ca tranziția să fie mai simplă.

  Comentariu by lucian visa — 23 august 2020 @ 16:31

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress