Politica locală

21 august 2020

RAREȘ BOGDAN îl SUSȚINE pe MOHAMMAD MURAD la PRIMĂRIA MANGALIA

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 15:01

Mohammad Murad a susținut o conferință de presă, joi, 20 august, prin intermediul căreia a explicat de ce a ales să candideze la Primăria Mangalia. Referitor la prietenia cu Rareș Bogdan, a spus ca s-a consultat cu el înainte de a-și depune candidatura la Mangalia. „Suntem prieteni, a fost aici, am vorbit. I-am spus să nu se implice public pentru că el are o linie, eu mă duc pe altă linie. E normal să separăm lucrurile”, a spus Mohammad Murad.

Sunt o persoană care provine din mediul privat

„Sunt o persoană care provine din mediul privat, onest, prompt. Am făcut investiţii de peste 15 milioane de euro. După ce am anunţat că voi candida la Constanţa, ultimul sondaj anunţa că aveam şansa cu 18-20 la sută, fără campanie. În pandemie am fost prezent pe străzi să ajut constănţenii, mangalioţii, năvodărenii, în timp ce politicienii se uitau la seriale turceşti”, a declarat Murad.

Acesta susţine că este o persoană ambiţioasă: „Consider că după 25 de ani în Mangalia am dovedit că sunt o persoană ambiţioasă, puternică, de caracter şi uman cu toată lumea. După 25 de ani, consider că e un nou început, nu pentru mine, pentru Mangalia. A trebuit să aleg între Constanţa şi Mangalia. Am ales cu sufletul, nu cu mintea. Am ales să mă întorc aici, să schimb litoralul în bine. După 5 luni, aşa cum am promis, am onorat această obligaţie faţă de românii care au avut amintiri în Perla Litoralului Românesc. Sunt pregătit pentru a munci şi pentru soluţii. Nu mi-e frică de muncă, nici de un prim ministru. Nimic nu mă poate opri. Am ales Mangalia nu pentru că am fost nevoit să vin aici, ci pentru că are nevoie de ajutor urgent. E nevoie de o prezenţă, de investiţii majore şi nu declarative. Am investit şi voi investi, nu numai în companiile mele, ci şi în staţiunile din sudul litoralului”, a mai precizat Murad.

Candidatul la Primăria Mangalia a declarat că „numai aşa putem schimba România. Se poate, avem tot ce ne trebuie să facem ce n-au făcut alţii în ani de zile. Clasa politică trebuie să-şi asume eşecul. Astăzi, oamenii de afaceri trebuie să-şi asume proiecte administrative, să fim alături de oameni, de cetăţenii care au nevoie de noi. Voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei, împotriva corupţiei, împotriva birocraţiei. Aduc o normalitate acolo unde e nevoie. Voi fi primar simbol pentru România. Nu mai am nevoie de nimic”, a mai spus Murad.

Murad a vorbit şi despre discuţiile cu primul ministru „Domnul prim ministru mi-a spus că nu sunt membru de partid. A fost o discuţie destul de aprinsă. Am plecat cu gândul că mă sună pentru o decizie. Nu am mai primit acel telefon. Înainte de culoarea politică ar trebui să existe interesul cetăţeanului. A fost o discuţie şi cu alti membri ai PNL, au spus să nu cumva să piardă PNL şi să câştige PSD. Am înțeles din discuţii voalate că trebuie să fac un pas înapoi. Îl respect pe domnul preşedinte al PNL, am simţit că trebuie să fac un pas înapoi şi să mă implic pentru Mangalia”, a mai declarat Mohammad Murad.

Referitor la actualul primar al Mangaliei, Cristian Radu, Murad a declarat: „habar nu are administraţie. Nu sunt duşman cu el, dar nu sunt mulţumit de Cristian Radu. M-a ajutat mult, recunosc, m-a ajutat să fac această investiţie. L-am sprijinit şi eu. Dar n-aş vrea să trăiesc ce am trăit ani de zile. Vreau să trăiesc cu demnitate. I-am spus că cetăţenii nu vor mai avea încredere în el”. Murad a mai precizat faptul că proiectele din Constanţa le va lăsa moştenire pentru a le susţine, lui Chiţac.

M.P., L.I., Replica 21.08.2020

19 Comments

 1. Vad ca liberalii au doi candidati la Mangalia, Radu si Mohamad. Pe Mohamad in sustine Bucurestiul iar pe Radu Constanta!
  Oare Mangalia pe cine sustine?

  Comentariu by Matias — 21 august 2020 @ 15:05

 2. Doar slugile din PNL Mangalia îl mai susțin pe RC. Unii, pentru că sunt câțiva care au început să dea târcoale la Iorguș. Parcă sună cunoscut.
  Se pare că noul președinte al PNL Mangalia va fi Murad.

  Comentariu by lucian visa — 21 august 2020 @ 15:47

 3. Ce-s astea ? Fumigene ? Speculații ? Campanie ? Chestii din astea cu “ se pare “ sunt vrăjeli de adormit bebeluși

  Comentariu by Anonim — 21 august 2020 @ 16:44

 4. Poate asa se va gasi ceva de munca si pentru cele mai importante achiziții făcute de PNL Mangalia-Menabit Ozghiun si Paul Soare

  Comentariu by Anonim — 21 august 2020 @ 17:39

 5. https://fr.wikipedia.org/wiki/Parti_national-lib%C3%A9ral_(Liban)

  Comentariu by nabuco — 21 august 2020 @ 19:11

 6. Vreti sa ne vindeti Orasul unui Arab am ajuns de rasul Europei,eu nu am nimic cu RC dar a facut foarte multe in oras ,a facut cat toti primarii la un loc de dupa 1990,Iorgus a furat tot din Mangalia ,are avere prin interpusi de sute de milioane.

  Comentariu by Ion — 21 august 2020 @ 21:02

 7. Relax baieti,o fortati zilnic cu fel de fel de fumigene,stiind rezultatul propriului sondaj(Iorgus 26%,Radu 49%) si iar va da cu terenul in cap Radu Cristian

  Comentariu by Anonim — 21 august 2020 @ 23:05

 8. Radu 35% , Iorguș 31 % ……acum două zile pe sondajul PNL

  Comentariu by Anonim — 22 august 2020 @ 6:57

 9. Pt.5
  Daca am vandut tara unor sasi si unguri dece nu am da si orasul unui arab?Marile ilegalitati ale primarului Radu Cristian le stiu (nu au facut toti primarii la un loc dupa 1990 cate a facut el)insa maretele realizarii nu le stiu si nu le vad.Le poti enumera?

  Comentariu by VUCEA DAN — 22 august 2020 @ 8:40

 10. Acum 8 ani, gasca mazare-constantinescu anula alegerile si ni la impus pe radu cristian primar.
  Acum vine rares bogdan si cu orban sa ni-l impuna pe Murat. Posibil sa faca treaba, dar oare acest oras nu are un Om capabil sa fie primar???
  470 angajati la o primarie?? Asta a facut rc, e plina primaria de constanteni si pnl-isti, sotii de pnl-isti, fosti pdl-isti.

  Comentariu by pop — 22 august 2020 @ 9:35

 11. Romanii noștri unde sunt?

  Comentariu by Ion — 22 august 2020 @ 9:42

 12. Sa-i spuna cineva tarancutei de la Limanu ca mersul in minicaravanele PNL in tricou cu sigla primariei nu e prea legal pentru un functionar public.Fara tricou era mai bine si mai sincer pentru activitatea ei.

  Comentariu by anonim — 22 august 2020 @ 10:38

 13. https://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/fosta-miss-bikini-si-campioana-la-bodybuilding-olivia-stan-candideaza-la-primaria-radauti-am-inceput-de-la-curatenie-si-am-ajuns-la-locul-1-607928.html

  Comentariu by nabuco — 22 august 2020 @ 11:19

 14. Ion dela 5,treci 2 saptamini macar pe la PALAZU si apoi treci prin Mangalia daca esti localnic macar de 20 de ani si atunci il mai evaluezi pe raducu.Daca esti un lingau din Mangalia sau un venetic adus de gasca constanteana atunci HAI SICTIR.

  Comentariu by doru — 22 august 2020 @ 12:12

 15. Ion dela 5,treci 2 saptamini, macar, pe la PALAZU si apoi treci prin Mangalia daca esti localnic macar de 20 de ani si atunci il mai evaluezi pe raducu.Daca esti un lingau din Mangalia sau un venetic adus de gasca constanteana atunci HAI SICTIR.

  Comentariu by doru — 22 august 2020 @ 12:19

 16. Pent 14 am 55 de ani in Mangalia iar la Palazu trimite pe mata.

  Comentariu by Ion — 22 august 2020 @ 16:40

 17. Băi Ioane! Se pare că ai făcut școala cu repetentul rc, la Palas. Scrie mă-ta! Asa mai ridicați nivelul specialiștilor din corul lingăilor celui pitic. Încerc să-mi imaginez cât de jos vă aplecați pentru a reuși lucrarea….

  Comentariu by colgiu, ciuraru & co — 22 august 2020 @ 17:32

 18. Rares e mincinosul care taia pensiile speciale iar Radu si Iorgus cei care au muncit si muncesc pentru oras. Asta e realitatea pe scurt. A … scuze mai e vamesul corupt flamand , parisul de la Constanta si arabul cu Haysan in spate dar nu vorbim aici despre cei cu sub 500 de voturi.

  Comentariu by Dan — 22 august 2020 @ 20:04

 19. https://focuspress.ro/rares-bogdan-la-primaria-mangalia-sustin-candidatul-pnl-cristian-radu/

  Comentariu by nabuco — 23 august 2020 @ 19:07

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress