Mangalia – politica locală

20 august 2020

PRM îl susține pe Zanfir Iorguș la funcția de primar al Mangaliei

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 15:44

Partidul România Mare Organizația Mangalia, reprezetat de președinte Marian Trandafir și alianța PSD+ALDE+PNTCD Mangalia, îl susțin pe candidat la funcția de primar, Zanfir Iorgus.

Protocolul are ca obiect susținerea candidaturii lui Zanfir Iorgus pentru funcția de primar al Municipiului Mangalia. Astfel, PRM susține programul privind accesul nemijlocit al cetățenilor din Mangalia la locurile de muncă din administrația publică locală; susține programul privind accesul direct la execuția lucrărilor publice din oraș a societăților cu sediul în Municipiul Mangalia; susține programul privind accesul preferențial al societăților din Mangalia la închirierea spațiilor comerciale din oraș și stațiuni.

S-a semnat protocolul de colaborare

Filiala Mangalia a Partidului România Mare, condusă de către Presedinte Marian Trandafir, a semnat un protocol de colaborare cu Alianţa PSD, ALDE, PNŢCD, care susţine candidatura lui Zanfir Iorguş pentru functia de primar, la alegerile locale din data de 27 septembrie. „Ceea ce m-a determinat să închei această colaborare este tema din programul electoral al lui Zanfir Iorguş care vizează susţinerea agenţilor locali Mangalia. Din păcate, în ultimii opt ani, am asistat la o îngenunchere a întreprinzătorilor locali prin creşterea taxelor şi impozitelor, prin selectarea de către echipa Cristian Radu doar a agenţilor economici din ţară pentru executarea lucrărilor din oraş, în defavoarea celor din Mangalia. Asistăm, practic, la o prăbuşire a economiei locale, investiţiile nu există, firmele din Mangalia, împovărate de dări şi indiferenţă, s-au închis cu sutele, astfel că nu putem sta pasivi, ci trebuie să ne implicăm pentru redresarea acestei situaţii foarte grave. Fără agenţi economici, nu există locuri de muncă în Mangalia, şomajul fiind tot mai crescut, nu există putere de cumpărare, firmele locale îşi închid porţile, oamenii părăsesc municipiul şi pleacă să lucreze în străinătate. Nu mai putem tolera aceste lucruri. Firmele din Mangalia au de nevoie de ajutor. Se impune reducerea taxelor şi impozitelor, implicarea societăţilor în lucrările ce se execută pe raza municipiului, trebuie create locuri de muncă, trebuie atraşi investitori. Toate aceste măsuri le-am regăsit în programul electoral al lui Zanfir Iorguş, tocmai de aceea nu am ezitat să-I susţinem pentru alegerile locale de luna viitoare” a declarat preşedintele filialei locale PRM, Marian Trandafir.

D.B., Replica 20.08.2020

9 Comments

 1. https://www.replicaonline.ro/peste-500-de-cosuri-de-gunoi-montate-pe-strazile-mangaliei-442405/

  Comentariu by nabuco — 20 august 2020 @ 15:45

 2. Doamne ajută!Să plece navetiști!

  Comentariu by Marian Trandafir — 20 august 2020 @ 16:21

 3. Cu 2 de “ i “

  Comentariu by Anonim — 20 august 2020 @ 17:10

 4. https://www.ct100.ro/zanfir-iorgus-sprijinit-si-de-prm-in-cursa-pentru-primaria-mangalia/

  Comentariu by nabuco — 20 august 2020 @ 17:53

 5. Vadim s-a aratat intrigat de faptul ca Iorgus a zbughit-o din librarie chiar in momentul in care el incepuse sa vorbeasca in termeni nu tocmai elogiosi la adresa lui Mohammad Murad, intrebandu-se ce legaturi de afaceri pot exista intrei cei doi.

  Patronul lantului de fast-food-uri Spring Time si al Perlei Majestic a fost practic „crucificat” de Vadim: „Mohammad Murad este un mafiot cum se nasc o data la 100 de ani. Inca zece ca astia si nu mai ramane nimic din tara asta, nu numai din litoral”.

  https://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1718500-corneliu-vadim-tudor-mohammad-murad-este-mafiot-care-naste-data-100-ani-8221.htm?fbclid=IwAR0L1d-Gvjq77xUOcu-6pf30e-PuzAFLMkqDet8naDA5aVKE0RubE4dRAPM

  Comentariu by Vadim Tudor — 21 august 2020 @ 8:24

 6. PRM nu mai exista au probleme fiind in instanta. De asta au adoptat sustinerea unui al candidat.

  Comentariu by Oana — 21 august 2020 @ 12:08

 7. Și era mai bine ca Panoramic, Amfiteatru și Belvedere să rămână în paragină ?

  Comentariu by lucian visa — 21 august 2020 @ 15:00

 8. Au fost în paragină de când le-a luat Murad în 2016. În 4 ani am avut stațiunea blocată din cauza ca Murad nu a avut bani de investiții, cum se lauda. Am cumparat cu aproape 10 milioane euro împrumutate de la Banca Transilvania și a investit tot cu bani împrumutați de la Libra Bank.
  Dar nu are da banii înapoi, nici măcar ratele. Acum vrea primar să plătească împrumuturile lui cu banii contribuabililor Mangaliei.

  Nu va lua voturi decât de la pensionarele care speră pachete, rupe voturi doar de la Radu. Am văzut afișajul pe o remorcă prin oraș, cu culorile PER, a lăsat și loc să scrie peste 2-3 saptamani „Alege viața!” a lui PER.

  Peste 60% din votanți nu vor nici pe Radu, nici pe Iorguș. Nici pe Murad.
  Eu acolo fac campanie, să obțin cât mai multe voturi. PER are cea mai bună poziție, singurul candidat care mai poate crește.

  Comentariu by Mentalistul — 22 august 2020 @ 6:45

 9. ,,Cine a îndrăgit strainii manca- i – ar inima câinii!”

  Comentariu by Ioana — 22 august 2020 @ 9:47

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress