Politica locală

18 august 2020

Oficial: Mohammad Murad candidează la Primăria Mangalia

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 23:04

Mohammad Murad şi-a depus dosarul de candidatură pentru Primăria Mangalia, confirmând astfel speculaţiile de după retragerea intenţiei de candidatură la Primăria Constanţa.

Remintim că, iniţial, Mohammad Murad a declarat că va candida la Primăria Constanţa, lucru anunţat şi cu ocazia inaugurării reabilitării complexului Panoramic -Belvedere din sudul litoralului. La scurt timp, Murad s-a răzgândit, spunând că îl susţine pe Vergil Chiţac, candidatul PNL la Primăria Constanţa.

focuspress.ro 18.08.2020

36 Comments

 1. Mult interes spre deloc.

  Comentariu by Anonim — 19 august 2020 @ 8:22

 2. Manevra marca RC . Votăm Iorguș și gonim navetiști din oraș . Nu vă fie frică . Ne-au terorizat 8 ani ….ajungeeeee

  Comentariu by Anonim — 19 august 2020 @ 11:06

 3. Este manevra PNL, merg la Mangalia cu doi candidatii – Radu si Mohamed. Cred ca il vor retrage pe Radu Cristian si va fi sustinut Mohamed.
  Negocierea s-a facut la PNL Constanta, Mohamed a renuntat in favoarea lui Chitac iar in schimb i-au dat Mangalia.

  Comentariu by Florin — 19 august 2020 @ 12:34

 4. https://www.impact.ro/cine-este-noul-iubit-al-innei-e-un-artist-cunoscut-in-romania-76073.html

  😉

  Comentariu by nabuco — 19 august 2020 @ 12:49

 5. Este manevra lui iorgus sa rupă voturi.radu nu se inghite cu mohamad.A mai ramas ceva in comorova?

  Comentariu by alina nicolae — 19 august 2020 @ 13:01

 6. Cine i-a dat in concesiune lui Murat la inceputul acestui an terenul de 5000 mp pe plaja Olimp? Radu sau Iorgus…
  Murat e omul PNL Constanta, Radu va fi retras!

  Comentariu by Florin — 19 august 2020 @ 13:58

 7. https://flux24.ro/liberalii-l-au-dus-pe-murad-la-mangalia/

  Comentariu by Amet — 19 august 2020 @ 14:02

 8. PNL are trei candidati: Radu Cristian, Menabit Ozghiun si Mohammad Murad.

  Comentariu by Anonim — 19 august 2020 @ 14:33

 9. Din păcate pentru PNL, voturile celor 3 nu se adună la unul dintre ei.

  Eu cred că intrarea lui Murat are în spate o luptă pentru acapararea Mangaliei. Parese că Radu nu a îndeplinit ”criteriile” de performanță, dar nici nu vrea să plece de bună voie.
  Murat nu poate lua atâtea voturi ca Radu, dar poate lua voturi de la PNL și va netezi calea lui Iorguș. Eventuala retragerea a lui Radu, nu va duce voturile la Murat.

  Poate greșesc, e greu de spus când n-ai niciun sondaj credibil la dispoziție.

  Comentariu by lucian visa — 19 august 2020 @ 15:36

 10. Alina Nicolae este chiar fl COLGIU in persoană . Se zbate si el cum poate să ne convingă că tot Iorguș face aceste jocuri . Dorule mai aveți un pic și plecati acasa .

  Comentariu by Anonim — 19 august 2020 @ 16:05

 11. Pe bune?
  Chiar nu mai aveți logică de 3 simplă?
  De la cine iau voturi? De la Radu sau de la Iorguș? 4 ani am făcut opoziție lui Radu mai mult ca oricine, am creat votul anti-radu din cei care au votat Radu în 2016. Cele mai multe voturi pe care le avea Radu le-am luat eu.
  Se stie asta, dar e mai usor sa mintiti, în loc să gândiți o campanie? E chiar hilar cum toți ai lui Iorguș au acceptat să promoveze minciuna. Aveti impresia ca daca 20 spun aceeasi minciuna devine adevar si pentru restul? Doar pentru voi, iar restul vă văd mici și frustrați.
  Iorguș mi-a copiat subiectele și proiectele, râde lumea de el în oraș.

  Prostia asta că m-am vândut lui Radu chiar vă descalifică. Aici nu trebuie să mai mințiți, nu e public, suntem între noi. Sa simti nevoia sa repeți aici aceeași minciună, până la autosugestie de a crede propria prosteală, e dovadă de mare slăbiciune.

  Asta ar fi de geniu, să îmi plătească Radu o campanie să o am mai bună decât a lui și să-i iau din votanți.
  Minciuna asta, repetată, poate prinde la proști. Dar repetată aici ce înseamnă? Că pesediștii lui Iorguș și Stroe îi consideră proști pe cei care intra aici? Adică pe ei înșiși.

  Nu au înțeles niciodată că din aroganța și minciună au pierdut toți.

  Comentariu by Mentalistul — 20 august 2020 @ 10:33

 12. Apropos, când ziceam că Radu e terminat, am afirmat și că se vor întâmpla multe până la alegeri.
  Candidatura lui Murad e una din aceste întămplări.

  Comentariu by Mentalistul — 20 august 2020 @ 10:42

 13. Explica un lucru simplu Ozzy: De ce Ordinea.ro, care te promoveaza la greu a sters toate articolele referitoare la Radu Cristian? Cine l-a cumparat pe Carlescu? Tu sau Radu? Daca l-a cumparat Radu de ce te promoveaza pe tine? Daca l-ai cumparat tu de ce a sters articolele despre Radu. Si sa n-o bagi pe aia ca si-a dat sema Carlescu dupa atatia ani ca tot ce a scris despre Radu era neadevarat si te sustine pe tine pentru ca te crede solutia.

  Comentariu by Cpt.Ahab — 20 august 2020 @ 17:07

 14. Azi masina masina de la primarie care schimba becurile intindea un baner cu Menabit. Mi-e scarba de marele luptator. Doru stie ca te-ai vandut?

  Comentariu by Anonim — 20 august 2020 @ 21:41

 15. pt.14 Inseamna ca miscarea de eliminare a lui Ozzy din consiliu de acum cateva luni a fost destul de ingenioasa pana la un anumit moment……. Ozzy a facut in aceste luni o campanie negativa pentru R pana la momentul cand a aparut Iorgus si si-a indreptat campania negativa catre Iorgus. Logic ar fi fost sa continue pe linia inceputa avand in vedere circumstantele. Foarte ingenios dar lumea a inceput sa vada! Va fi o campanie interesanta!

  Comentariu by votant — 20 august 2020 @ 23:05

 16. Se stie valoarea lui Iorgus! Este primarul care a inscris Mangalia in randul oraselor de elita!

  Comentariu by Anonim — 20 august 2020 @ 23:06

 17. Este singura masina cu nacela din oraș. M-a costat cât 2 bannere de-ale lui Iorguș.
  Despre articolele lui Radu de la Ordinea habar nu am să fie șterse.
  Eu nu pot să cumpăr pe Cârlescu sau pe altcineva, sunt un sărăntoc, ați uitat?
  Fac campanie negativă împotriva lui Iorguș pentru că merită, la fel ca împotriva lui Radu, pentru că merită. E un alt Radu, dar mai bătrân. Iar echipa lui sunt huliganii care abereaza și mă înjură.
  Din unghiul meu de vedere, Radu e terminat și își face bagajele. Intrarea lui Murad candidat, sprijinit de Rareș Bogdan și Orban e un fel de trimitere în dizgrație a lui Radu chiar de către PNL.
  Când afirmam că e posibil să fie mazilit Radu chiar de PNL, că l-a dat jos de pe scenă, ziceati ca bat câmpii.
  Când am zis ca voi avea campanie, am primit înjurături și aroganțe. Și iată că am campanie. Pe cheltuiala mea, dar aceeași iar bat câmpii că m-aș fi vândut.
  Este doar o rentabilitare a voturilor și strategia mea în cronologia campaniei pe cine să bag în seamă și pe cine nu. Nu candidez să mă aflu în treabă, ci pentru a-mi învinge contracandidații. E problema celor care m-au subestimat, nu a mea, eu îmi văd de drumul meu. Pe care mi-l hotărăsc eu, nimeni altcineva. În acest aspect am dovedit că face lucruri mari, e o realizare pe care locuitorii Mangaliei o admiră, iar pentru cei aserviti intereselor de la Constanța, fie Radu, fie Stroe, este o durere.
  Acestea fiind zise, totuși nu am văzut un comentariu despre pe cine încurcă Murad cu candidatura lui. În declarația de presă a scris că este deschis alianțelor cu partide locale.
  Oare la cine s-a referit?
  Murad candidat independent e usor de contracarat, nu are consiliu. Predicționez că își va declara sprijinul către cineva. Cine să fie acest cineva? Radu, Iorguș sau Menabit? Vom vedea! – a zis orbul.

  Comentariu by Mentalistul — 21 august 2020 @ 0:55

 18. E singura masina din oras? Si crezi ca lui Iorgus i-ar fi dat-o Dan Georgescu cu toti banii din lume? Il dadea Radu afara in secunda doi. Tie cum ti-a dat-o? Adica ala cu masina care suge bani de la primar ii da masina lui Ozzy, „inamicul primarului”? Hai las-o ca macane. Nu ai habar de articolele cu Radu de pe ordinea? Ne crezi prosti? Radu a dat o suma mare sa cumpere ordinea si sa stearga articolele. Si culmea, ordinea te promoveaza pe tine si da in Iorgus. De ce ar fi platit Radu ordinea sa te promoveze pe tine? Si tu si ordinea ii faceti jocul lui Radu – v-a cumparat. Cat despre intrarea lui Murad, asta inseamna pentru tine ca esti istorie. Si Radu la fel. Tu nici nu mai intri in consiliu. Chiar crezi in nebunia ta ca o sa vina Murad sa sustina un plutonier somer de 15 ani jucator la pacanete si omul lui Radu? Sau asta e ultima gaselnita cu care ii mai prostesti pe aia de mai stau langa tine? Sezi bland ca se prind toti, nu sunt prosti. Unii au inceput deja sa se prinda.

  Comentariu by Cpt.Ahab — 21 august 2020 @ 1:39

 19. Ozzy este vindut la RC . Este un mincinos de care a aflat tot orasul . Ați mai auzit ce de RC din gura lui ? A facut niște banii și acum tinta lui impusa de RC este Iorguș . Ieșim la vot fară frică pr Iorguș și gonim toți golanii și toți navetiști

  Comentariu by Anonim — 21 august 2020 @ 7:49

 20. 18: nu are nimeni norocul alora din primarie.Despre ce pacanele vorbim?

  https://www.dezvaluiri.ro/noroc-chior-la-primaria-mangalia-primarul-si-3-apropiati-au-castigat-sume-fabuloase-la-jocuri-de-noroc-cel-putin-asta-reiese-din-declaratiile-de-avere/

  Comentariu by anonimul — 21 august 2020 @ 8:16

 21. Posteaza te rog factura cu cat te-a costat masina cu nacela sa-ti intinda banerele prin oras.

  Comentariu by Anonim — 21 august 2020 @ 10:28

 22. Unde tine de primarie au dat voie numai la banerele lui Moldovan si Ozzy slugile lu Radu.

  Comentariu by Anonim — 21 august 2020 @ 11:44

 23. O2zy are dreptate: „3,1415-ticu'” e
  pe faras la Mangalia:
  https://www.replicaonline.ro/rares-bogdan-il-sustine-pe-mohammad-murad-la-primaria-mangalia-442414/
  merge la CJ …

  Comentariu by nabuco — 21 august 2020 @ 14:01

 24. @21 O sa posteze factura cum a postat si diploma de studii si cartea de munca. Da vine el cu niste explicatii d’alea lungi, stati fara grija

  Comentariu by Anonim — 21 august 2020 @ 15:34

 25. Pt.21
  Foarte bună solicitarea.

  Comentariu by lucian visa — 21 august 2020 @ 15:59

 26. Masina este a unei societăți private administrată de dna Popa, nu e masina lui Țața, faceți confuzie.
  Acest utilaj deservește în alte localități de lăngă Constanța.
  Cine cunoaște nacela lui Țața poate să verifice aici:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4805388282820648&id=100000485715789

  Comentariu by Mentalistul — 21 august 2020 @ 21:46

 27. Pt 18: Ai vreo rațiune în ce afirmi?
  Adică Radu Cristian a cumpărat Ordinea și mă promovează pe mine si da contra lui Iorguș?
  Ca să ce? Ca să câștig eu? Vrea Radu se adune tot votul anti-radu pe mine? Doh?
  Îl bat pe Radu din orice poziție.

  La ora asta am mai multe intenții de vot decât Iorguș. Vrea Radu să se asigure că eu câștig? Asta zici?

  Eu îmi fac mie campanie. Sunt candidat si oamenii pot sa ma voteze. Căți mă votează vom vedea. Dar am cea mai frumoasă campanie. După 28 August va fi si mai interesant ce fac. E munca mea. V-am spus că voi avea campanie, dar ca de obicei unii nu au putut înțelege mai mult decât limitarea minții lor.
  Îi întreb pe aroganții care zic de mine toate tâmpeniile care le trec prin cap: cui faceți voi campanie? Vouă sau altuia? Sunteti sclavi la altul, pentru o functie sau pentru un contract? Cine e săracul, eu care am făcut acțiuni caritabile, mi-am facut singur notorietatea, mi-am facut singur campania, sau cel care face campanie altuia pentru o functie sau un contract cu primăria promis de Iorguș sau Radu?
  Iorguș sau Radu pot vorbi cu mine de pe picior de egalitate, niciunul nu are de să îmi vorbească cu aroganță. Și își permit cei care s-au angajat la stăpân? Mai au ei vreo credibilitate, dacă sunt in stare de orice pentru o functie sau pentru un contract?

  Dacă este adevărat ce tot urlă unii, că aș fi vai de capul meu, că nu am bani de tigari, dar am reusit sa dau 6.000 de pranzuri, am reusit sa aduc medici si sa dau medicamente, dacă am reusit sa fac organizatie de partid, dacă am reusit sa fac campanie mai bună decât PNL și PSD la un loc, ar înseamna ca sunt un om care realizează lucruri mari plecand de la nimic. E un lucru de admirat, nu de ponegrit. Nu dusmanii, ci oamenii din oras admiră. Cu toată experiența de primari, nu au reusit sa faca ce am făcut eu. Ăsta e necazul celor care își exprimă frustrarea pe aici: de ce Iorguș și Radu nu pot ce pot eu, fără mare partid, fără milioanele lor furate, doar pe munca si priceperea mea. În realitate nu e perceput ceva rău faptul că eu pot, e ceva rău pentru că ai lor nu pot.

  Si tot cu nimicuri se ocupă unii: că de ce pun bannere, ca de ce ei nu… Păi ați facut cerere, ati urmat procedura? PNL, USR, Pro România, PER, PMP și-au pus bannere. Cine a mai ramas? Prostii școlii, PSD. Face gât, dar nu a făcut nicio cerere. A făcut și Murad cerere, pt 20 de bannere. Nu aveti bani de bannere, corturi, de materiale de campanie, de dar faceti scandal că de ce am eu și de ce sunt eu mai sunt eu mai organizat. Chiar credeti ca mai halește cineva din minciunile voastre?

  Comentariu by Mentalistul — 21 august 2020 @ 22:52

 28. Te tot lauzi si îți repeți ce ai făcut, dar n-am auzit pe nimeni în oraș să vorbească despre „faptele tale”. Ești un om cu probleme psihice, un mitoman periculos, perfid ai manipulator.
  Vai de orașul ăsta dacă ajunge pe mana ta, măi Ozzy!

  Comentariu by Anonim — 22 august 2020 @ 0:16

 29. Si au venit si explicatiile dar nu a explicat nimic. Masina primariei care e singura masina din oras si care l-a costat o avere de fapt nu e aia e una din alte localitati.
  Ca Ordinea a sters articolele cu Radu, da in Iorgus si te promoveaza pe tine e un fapt. Poate verifica oricine. Intrebarile astea ca de ce ar face-o sunt prostesti. Radu te-a platit si pe tine si pe Ordinea si incearca sa te umfle la un 10-15% din 5% cat esti acum ca sa rupi din voturile nemultumitilor. Cert e ca si-a luat teapa si a pierdut banii cu intrarea lui Murad ca nici la 5% nu mai ajungi. Bine ca ramai cu banii. Pacat ca sunt ai nostri.
  Si daca tot suntem la intrebari ne spui si noua de ce face Cautis interventii sa-l bage pe Radu in emisiune la Realitatea? Pai nu erati dusmani stimabililor?
  Mai pun cateva intrebari? Ca mai am dar toate la timpul lor. Raspunde intai la astea si la alea dinainte: Ce studii ai? Cand ai muncit ultima oara cu carte de munca? Joci sau nu la pacanete?
  Eu te intreb asa de sanchi ca am raspunsurile si o sa le si fac publice.

  Comentariu by Cpt.Ahab — 22 august 2020 @ 1:57

 30. Si poti sa-i spui si lui prostul ala de Colgiu cand te vezi cu el ca si-a luat teapa si cu Ordinea. Articolele nu dispar asa de pe net doar daca le stergi. A dat banii degeaba.

  Comentariu by Cpt.Ahab — 22 august 2020 @ 2:11

 31. Singura nacela disponibilă din oraș (a lui Țața nu e disponibilă, e a lui Radu) este a unei societăți comerciale din Mangalia, a dnei Popa, care face treabă cu ea în alte localități, oricine poate închiria, ceea ce am făcut și eu.
  Și PSD dacă vrea să pună bannere, are tot o singură posibilitate: aceasta societate comercială. Pentru că de a primăriei nu se poate atinge, cum nu am putut nici eu.
  Și atunci, de ce atatea minciuni? Asta e propaganda voastră? Minciuna?

  Încă o dată, să priceapă și pesediștii: societatea comercială este din Mangalia și are nacelă, fiind angajată de alte localități pentru că la Mangalia nu are loc de Radu. Ce e greu de priceput? Chiar așa bătuți în cap?

  Căutiș a rupt-o cu Realitatea de vreo 2 ani, iar pe Rareș Bogdan îl atacă de la europarlamentare pentru că nu s-a debarasat de Radu Cristian. Iar manânci rahat!

  La restul întrebărilor tale ti-ai dat răspuns singur și văd că te satisfac aberațiile tale mai mult decât adevărul. Fă politică cu ele, să vedem dacă ai vreun succes.

  Comentariu by Mentalistul — 22 august 2020 @ 6:28

 32. Rahat manaci tu. Cautis a facut interventii sa il bage pe Radu in emisiune pe Realitatea. Lasa povestile cu Rares Bogdan ca nu au nici o legatura. Ordinea a sters toate articolele cu Radu si il ataca pe Iorgus. Bonus te mai si promoveaza pe tine. Tu ai luat bani de la Angelescu. Joci la pacanete , nu muncesti de 15 ani, nu ai scoala. Astea sunt fapte clare la care eviti sa dai un raspuns. Restul sunt povesti.

  Comentariu by Cpt.Ahab — 22 august 2020 @ 13:45

 33. Pt. Ozzy
  Ai factura sau nu ?

  Comentariu by lucian visa — 22 august 2020 @ 17:17

 34. Chitanță e bună?

  Comentariu by Mentalistul — 23 august 2020 @ 7:09

 35. După cum pui problema e clar că n-ai nimic. Nu ești în stare să ai o campanie corecta, onesta si transparentă, in schimb minți că vei conduce orasul cum o face Boc la Cluj. Ești mai periculos ca Radu Cristian.

  Comentariu by Anonim — 23 august 2020 @ 7:46

 36. Pt 35:
  Nu suntem în campanie, în precampanie pot să fac orice tip de campanie care nu contravine legii. De exemplu, pot să am susținători care nu mă taxează pentru diverse servicii, fără să fie nevoie de vreo contorizare. Dar in aceasta speță am plătit cu transfer de pe telefon, cu Orange Money, care este o aplicație gen Revolut.

  Este lamentabil că inventati tot felul de tâmpenii, denotă frustrare.
  Cine m a intrebat a primit raspuns. Întrebarea „Chitanța e bună?” este o intrebare tehnică. Am comandat, am platit cu cardul, pa și pussy, extrasul de cont devine chitanță.
  Corect ar fi să întrebi și îți răspund. Să zici de mine că sunt curvă, fără să mi-o trag cu nimeni, deja ai frustrarea impotentului.

  Află de la mine: Cu cât se mărește cercul cunoasterii,cu atât se mărește și granița cu necunoscutul.

  Comentariu by Mentalistul — 23 august 2020 @ 12:02

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress