Politica locală

15 august 2020

Nicio contestatie a concursului pentru conducerea Sanatoriului Balnear: Bogdan Maganu ramane managerul institutiei!

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 15:13

La Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia (SBRM) a avut loc, miercuri, 12 august, concursul de ocupare a postului de manager al unității medicale de la malul mării, dupa expirarea mandatului șefului instituției. La concursul organizat de Consiliul de Administrație al sanatoriului, a participat actualul conducător al unității sanitare, Bogdan Maganu (fostul viceprimar al municipiului Mangalia) dar şi fostul director financiar contabil al SBRM, actual șef serviciu administrativ al Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol, Arsene Claudiu Liviu.
La sesiunea de prezentare a proiectului de management, managerul in funcție a susținut proiectul de concurs cu tema “Performanța clinică și financiară a spitalului”. Acesta a prezentat proiectul de modernizare a SBRM, care a obținut deja avizul CNI și se află în avizare la Ministerul Lucrărilor Pubice, Dezvoltării și Administrației.
Conform Comisiei de concurs numită prin Decizia nr. 3289/30.06.2020, Bogdan Maganu este, in continuare, manager al Sanatoriului Balnear din Mangalia.
Din comisia de concurs au făcut parte Cristina Schipor, directorul Direcției de Sănătate Publică din Constanța, dr. Ramona Iliuță, directorul adjunct al DSP, în calitate de președinte al Consiliului de Administrație, Liviu Mocanu, fost președinte al Casei Județene de Sănătate Publică și Alina Dan, manager al Spitalului Municipal Mangalia.
Întrucât rezultatele concursului nu au fost contestate, consiliul de administrație a validat un nou mandat pentru actualul manager al sanatoriului, Bogdan Maganu.

editiadesud.ro 14.08.2020

32 Comments

 1. O întrebare pentru cei din PSD. Maganu a trecut la PNL sau e iarăși un joc dublu la alegeri, folosind același cal troian ?

  Comentariu by lucian visa — 15 august 2020 @ 15:15

 2. In Mangalia nu exista nici PSD si nici Iorgus. Totul este un simulacru de democratie.
  Voi, cei de aici de pe blog, nu faceti nimic altceva dacat sa intretineti aceasta stare de lucruri. Lipsa unei dezbateri constructive, pe idei, clare lipsete cu desavarsire.
  Am incercat sa ajut, prin prezenta mea aici din ultimele doua luni, dar cred ca m-am lamurit. Democratia nu este pentru noi. Ne asteapta urmatoarea dictatura, pe care o lasam cu totii sa se instaleze acum. Nu mai este mult pana la lovitura finala.
  Cu astea fiind spuse, acum am sa ma retrag definitiv de pe acest blog.

  Comentariu by Reporter — 15 august 2020 @ 16:07

 3. A fost așa de rău comentariul meu ?

  Comentariu by lucian visa — 15 august 2020 @ 16:23

 4. sa ne asteptam iar la o tradare a psd ului ca acum 4 ani ?

  Comentariu by wow — 15 august 2020 @ 16:41

 5. Ha ha ha! Vai de capul nostru dc un consumator de prafuri ajunge manager de clinica de recuperare!!!!! Oare cata spaga a dat sa ramana pe post? Aviz viitorilor angajati: spaga managerului a crescut..!
  O familie de hoti ordinari!!! Ma sa se da mare ca merge pe la biserici, dar eu cred ca merge sa faca vraji la cat de ordinari sunt ca familie!!!!
  Iar parchetul, politia dorm in post , ca isi iau si ei partea de la bogdanel!!!
  Ia zi bogdanelr cate pahare bei inainte sa te urci la volan, ca eu ultima oara ti am numarat 3!

  Comentariu by Yalcin — 15 august 2020 @ 20:52

 6. Dosarul penal pentru accidentul cu gipul stagneaza ,drogatu unde este gipul ,la-ai facut praf .Drogatule

  Comentariu by Andone — 15 august 2020 @ 23:33

 7. Vă roade stomacul invidioșilor . Vai de capul vostru .

  Comentariu by Anonim — 15 august 2020 @ 23:37

 8. Pt.#2
  LIKE
  Pt.#3
  La H. Corsa e mana lu’ tov. Iliescu, ca si curtea spitalului …
  https://foto.agerpres.ro/foto/watermark/163708

  Comentariu by nabuco — 16 august 2020 @ 1:13

 9. Încã vă înttebați de vânzarea PSD-ului? Nu vã este clarã de peste 1 an?

  Episodul 1:
  Într-o luptă Menabit versus Radu, navetistul pierde umilitor. Dar Stroe nu a acceptat insistenta mea de a lasa Mangalia in pace sa se dezvolte, macar 8 ani. La început cã da, apoi s-a panicat cã sunt in stare sa o fac contra Radu.

  Episodul 2:
  Chiar si dupa vanzarea PSD, m-am mutat in zona neutra de unde tot il bat pe Radu. Dar pentru ca vanzarea e vanzare, Stroe le-a aratat celor de la ALDE mirajul voturilor PSD, care de fapt nu mai sunt la nivelul 2016, cand la parlamentare a obtinut 47% in Mangalia. A fost promovat Moroianu pentru a se uita de imaginea proasta a PSD.

  Episodul 3: Pentru ca Moroianu sucks in politica, administratie si credibilitate, Ozzy il bate in continuare pe Radu. Si atunci au lins unde au scuipat, si Stroe, si Iorgus, au repetat schema clasica cu Iorgus. (Apropos, am niste conversatii ale lui Stroe cu mine despre Iorgus, de ar dezgusta si pe cei de la baraci, atunci cand a incercat sa ma opreasca cu Referendul, in timpul conversatiei Radu era in biroul lui Stroe, atunci i-am dat cu flit lui Stroe. Leo si Moroianu stiu, pentru ca le-au ascultat de la mine. Macar atata lucru sa admire, forta mea care s-a suit pe Stroe si i-am inchis pliscul. I-a luat inca 2 ani pana sa isi permita sa ma excluda.)

  Episodul 4: Candidatura lui Iorgus a alungat multe voturi spre mine, ale celor care votau traditional PSD. Iorguș o arde prin oras cu un sondaj pe notorietate, dar notorietatea nu inseamna si intentia de vot. Cu tot textul de perdant ca Radu ar fi puternic si mai sta 8 ani, de fapt nu atrage voturi spre el, ci il intareste pe Radu. Dar strategia merge prea putin si am lasat sa decurga, pentru ca imi ajuta mie, pana in alegeri ii aduc cu votul pe mine.
  Data fiind situatia, apare posibilitatea candidaturii lui Murad la Mangalia. Ar fi cireasa de pe tort. Consecinta este o fidelizare a votului pentru un candidat din Mangalia.

  Episodul 5: Nu s-a intamplat inca si nu vreau sa il divulg.

  Cert este ca Iorgus nu are bani de campanie. La toate furturile alea de terenuri pe care le stim, de fapt a furat pentru altii. In ultimele 2 mandate a devalizat Mangalia pentru altii, ca acestia sa il tina primar. La fel face si acum, Mangalia va fi devalizata in comtinuare cu Iorgus.
  Iorgus este PSD. De ce nu apare sigla PSD in campania lui Iorgus? Pentru ca nu ar putea sa mai atraga niciun alt vot in plus. E de ajuns sa bat toba cu PSD si il tin la maxim 2.000 voturi.
  Cine este seful lui Iorgus la PSD Mangalia? Tase. Ce consileri ar avea Iorgus la propunerea PSD de primar? Pe cei ai PSD. Stroe ar detine hãțurile pe primarie. Voua chiar va place sclavia?

  Pozitionarea mea este clara, sunt singura solutie sa isi recapete Mangalia controlul asupra primariei. Restul candidatilor reprezinta interesele mafiei politice de la Constanta.
  M-ati vazut in consiliu, am tinut si cu cei care imi erau impotriva, doar pentru ca erau din Mangalia contra firmelor cliemtelei politice aduse de aiurea.
  Nu am cautat sprijin politic traditional pentru aceasta incredere ca nu as avea cu cine sa lucrez, doar cu mangalioti. Oferta mea este ca toate partidele sa contribuie la reconstructia Mangaliei, cu cineva tot trebuie sa lucreze primaria. Nelucrand cu nimeni de afara, trebuie sa lucrez cu cei din Mangalia, indiferent de afinitatile lor politice.

  Toata brambureala asta va face ca cetateanul de rand sa aiba de ales astfel: Radu, Iorgus si Ozzy. Oamenii care nu au interese cu primaria sau cu politica, adica majoritatea, nu mai vor nici pe Radu, nici pe Iorgus. Pe cine credeti ca vor vota acestia?

  Nu inteleg impotrivirea unora, ce aveti de castigat daca pun mana pe primarie tot cei de la Constanta?
  Am aratat ca am un coeficient de inteligenta mai mare decat Iorgus si Radu la un loc, doar ca am avut o politica diferita, cea pentru Mangalia. Am dovedit ca ajut oamenii, prieteni si dusmani deopotriva, problema de rezolvat a fost mai importanta. M-am luptat in consiliu chiar si pentru cei care au tinut cu Radu si au fost inselati de acesta.
  Cu cine as putea sa lucrez, daca nu tot cu mangalioti? Nu aveti sentimentul ca problemele fiecaruia vor fi rezolvate cu mine? Nu am ranchiuna că de ce sa faca altul ceva pentru el si familia lui.

  Cu cat trec zilele si se apropie alegerile locale, oamenii incep sa realizeze ca tot trebuie sa voteze pe cineva. Acum peste 50% sunt nehotarati, sunt in confuzie, dar la vot tot trebuie sa voteze. Pe cine ar vota mai usor.

  Si cea mai importanta intrebare, care a fost de la bun inceput: o lupta in doi, Ozzy versus Radu, Radu pierde sigur. Motivul ca sa sprijin pe Iorgus ca sa plece Radu e o minciuna, pentru ca daca ma retrag eu, voturile mele nu merg la Iorgus, ci la USR, PMP, chiar si la Radu. Dar daca se retrage Iorgus, voturile lui se transfera la mine si Radu pleaca umilit in alegeri. Si atunci, de ce candideaza Iorgus? Din partea lui pentru este ahtiat sa candideze, iat din partea PSD sa castige macar Radu. Pentru ca fie Radu, fie Iorgus, cu amandoi Mangalia va fi devalizata in continuare de acelasi grup de interese de la Constanta.
  Dar stiti lucrul acesta, doar sunt unii care spera ca vor prinde si ei ceva firimituri, ceea ce nu se va intampla. A promis Iorgus aceeasi functie la 10 persoane diferite, i-a mintit ca sa ii foloseasca de propaganda pentru el. Si prostii cred. Ei cred ca Iorgus va conduce primaria prin ei, el fiind in etate si nu mai are energia sa conduca o primarie. Asa este, nu mai are, dar nici cu ei nu va lucra, ci tot cu firmele clientelei politice a lui Stroe.

  Comentariu by Mentalistul — 16 august 2020 @ 10:09

 10. Eratele sunt din graba cu care scriu.

  Comentariu by Mentalistul — 16 august 2020 @ 10:15

 11. IA zi Ozzy cum ai ajuns tu Consilieri Psd??? TU UN DROGAT, sa-ti spun eu minute seaca in urma unui santaj a lui Cautis,

  Comentariu by Andone — 16 august 2020 @ 10:19

 12. Intr-o confruntare Radu versus unu care nu a muncit de 15 ani fara scoala si mincinos chiar mai mare decat primarul, Radu castiga sigur. Din cauza asta e exclus sa te sustina cineva. Esti complet necalificat. Orasul nu merge condus cu minciuni pe facebook.

  Comentariu by Anonim — 16 august 2020 @ 11:30

 13. De ce nu spui că v-a dat Băsescu afară pe tine și Cauti când ați fost la București la sediul PMP?
  De ce nu spui că Băsescu a spus că se poate înțelege cu orice numai cu escroci nu? Sau asta nu se pune!
  Asta o fi surpriza?:-)))

  Comentariu by Zozo — 16 august 2020 @ 11:40

 14. Santaj cu Cautis, loc nemeritat pentru drogat, crede ca ne prosteste bai noi mangalienii nu suntem prosti sa votam puradei useristi angajati la primaria PSD Constanta sau tartauani cap de oaie scapatati fost vames hapsan actual drogat si pe greierele de Marinescu care canta ca nu ii place munca.

  Comentariu by Mangalezul — 16 august 2020 @ 13:27

 15. https://www.replicaonline.ro/tutuianu-intre-a-se-retrage-din-politica-si-a-reveni-in-mediul-privat-441812/

  Comentariu by nabuco — 16 august 2020 @ 15:29

 16. Ca la mai toate articolele postate, Ozzy incearca sa duca discutia spre un alt subiect, care oricum a devenit neintersant: el insusi, Ozzy. Draga Ozzy, ne este clar tuturor ca faci jocul actualului primar. Se vede si in oras, esti singurul care si-a amplasat corturi, desi se stie ca nu se poate „oricum”. Si, dincolo de asta, din toate comentariile tale, in care tu vorbesti despre tine, se mai vede foarte clar un lucru: ai nevoie de ajutor. Campania si alegerile se termina intr-o luna, dar tu TREBUIE sa mergi la un psihoterapeut.
  Dincolo de peroratiile lipsite de sens(din pacate) ale lui Ozzy, articolul postat e foarte important. Vorbeste despre un manager al unei institutii unde se trateaza oameni bolnavi. Un alt caz „spitalul municipal”. Acelasi simulacru de concurs, asa se ajunge pe functii publice. Ati remarcat comisia, personalitatile din comisie? Lipseste doar Filip, la validarea manageritei de la spitalul municipal a fost si el in comisie. Despre Nitoi, ce sa mai vorbim, s-au spus destule. Dar „organele” de la DSP, asta spune multe – printre altele, de ce nu se vorbeste despre focarul de Covid din Primaria Mangalia , cazurile poziyive s-au inmultit , si totusi, totul e sub tacere, cum s-a ordonat , ancheta epidemiologica zero, responsabilitati, zero. Sa ne rugam sa nu fie vreun deces, ca atunci va isbucni rau, nu-i asa, primarule inca in functie??? Si atunci va fi doar o gripa , pe care o iau prostii , ca voi umblati „printre alegatori” si nu aveti nimic – nu asa spuneti?
  Si mai am un mesaj pentru Iorgus: mars si fa campanie daca vrei sa faci ceva! Iesi, ca in 96, iti aduci aminte? Lasa nasu’ mai jos, sau nu ai invatat nimic in ultimii ani? Nu mai ai, Zamfire, notorietate, au trecut aproape 15 ani da cand esti pe tusa. Generatiole s-au schimbat, multi tineri au plecat din oras si nu te stiu, iar babele si mosii sunt aceiasi pe care ii plateai si tu, numai ca acum se vand la fel cum se vindeau la tine la alt partid, la Radu. S-a facut doar transferul de liste, iar pupila ta, Dana Constantinescu, care este platita de primarie desi nu a calcat o zi pe acolo, stie exact ce faceai tu si acum face la fel, da’ dincolo…
  Iesi, vorbeste cu oamenii, misca. Crezi ca oameni ca Murad, daca I se ordona, nu o sa-i mai dea valizele cu bani lui Radu, ca la campaniile trecute? Ba da! Deci misca.
  Crezi ca degeaba sta pe o functie calduta Dan Georgescu? Nu el impartea banii la spatele microbuzelor?
  Si uite, iti mai dau teme: noua organizatie patronala unde presedinte e Filip (are un nume ciudat) , dar vrea sa puna mana pe banii din taxa de promovare incasata la buget. contractele de condultanta cu Anca Nedea, cu Colgiu. Proiectele europene si apropriati primarului platiti prin ele , pavelele care au umplut orasul si care nu sunt in proiecte. Hai ca poate! Ai cu ce! Da misca!!!!

  Comentariu by Anonim — 16 august 2020 @ 15:52

 17. Murad candideaza la Primăria Mangalia?

  Comentariu by Anonim — 16 august 2020 @ 16:44

 18. Mai bag o fisa penteu fiecare minciuna a pesediștilor împotriva mea:
  https://www.ordinea.ro/iorgus-si-mazare-retrocedari-la-indigo-o-moarta-s-a-judecat-cu-primaria-mangalia-documente/

  Am anunțat și nu ați vrut să o luați în serios: Cine mă atacã mincinos si cu aberatii, va primi adevarul crunt despre candidatul lor.
  Pentru cã Iorguș minte despre mine la slujbele din bisericã, Mangalia va primi Adevărul.

  De ce nu-l mai iau în furci pe Radu? Mie îmi reproșați? Care am fost singur pe baricade 4 ani. Si asta se face inteligent: atunci cand trebuie. 4 ani am muncit si oamenii stiu adevarul despre Radu. Nu va fi votat, majoritatea il urasc. La fel cum a fost urât Iorguș, când Mangalia s-a luptat 2 mandate sa scape de el si mafia care il conduce.

  Și toatã agresivitatea aceasta arogantã a celor care fac propaganda lui Iorguș l-a facut sa piarda si bruma de electorat.
  Astazi subiectul oamenilor in oraș este: pe cine punem primar in locul lui Radu? Pe Iorguș sau Ozzy?
  Asta inseamnna ca au pierdut si Iorguș, și Radu.

  Comentariu by Mentalistul — 16 august 2020 @ 17:15

 19. @18
  Celestule,raspunde la întrebarea dacă ai fost la București la sediul PMP cu Cautis?

  Comentariu by Zozo — 16 august 2020 @ 17:34

 20. Despre Iorgu putem spune multe,Dar niciodată că ar fi cumpărat de Radu și navetiști lui!

  Comentariu by Amet — 16 august 2020 @ 17:37

 21. Nu vedeti ca saracu’Ozy se bagă în seamă!cum e programat așa se aruncă cu burta pe grenada!

  Comentariu by Liliana — 16 august 2020 @ 17:40

 22. Nu îl mai băgați în seamă și o să îl apuce apoplexia-))))
  Garantat!

  Comentariu by Liliana — 16 august 2020 @ 17:41

 23. Pt 19:
  Nu am fost la niciun sediu PMP de la Bucuresti. Dar l-am sunat pe Basescu și am vorbit la telefon.
  Apoi, la câteva zile, saptamana trecuta, m-a sunat Palaz să ne întâlnim. Va zic eu, sa nu credeti ca ati descoperit gaura din covrig.

  Pt 20 si 21:
  MANGALIA CU 3 IEZI

  „Trei iezi cucuieți
  Ușa mamei descuieți! ”

  -Să nu cumva să faceți pozna să deschideți, că-i vai de noi ! Asta nu-i glasul unui om bun. Îl cunosc de pe glas; glasul unui om bun nu-i așa de gros și de răgușit, că-i mai subțire și mai frumos! Este glasul lui Felix Stroe care a vandut Mangalia lui Radu Cristian, apoi au devalizat-o împreunã! E Felix Stroe, șeful mafiei politice de la Constanța, deghizat cu chipul lui Moroianu!

  Felix Stroe, auzind aceste, se duse la un ferar și puse să-i ascute limba și dinții, pentru a-și subția glasul până când s-a auzit accentul moldovean al lui Iorguș, ș-apoi, îmbrăcându-se cu chipul lui Iorguș, întorcându-se, începu iar :

  „Trei iezi cucuieți
  Ușa mamei descuieți! ”
  ….. ….. ….. …..

  Povestea mai departe o știți:
  Iedul inteligent a recunoscut lupul mafiot de la Constanța, care după ce s-a deghizat în Radu Cristian timp de 8 ani, acum vine deghizat și cu chipul lui Iorguș: oricui deschizi ușa, lui Radu sau lui Iorguș, aceeași mafie politică devalizează Mangalia. Ceilalți iezi proști și naivi, care nu au recunoscut lupul deghizat cu chipul lui Iorguș, au fost mâncați. Adică uciși, nu mai au viitor.

  Câți nu ați recunoscut pe cei de la Constanța, care au jefuit Mangalia prin Radu Cristian, iar acum se află și în spatele lui Iorguș?

  Pt restul iorgușiștilor:
  Schizo vostru este că aveți impresia că numai Iorguș și Radu există în Mangalia.

  Comentariu by Mentalistul — 16 august 2020 @ 18:07

 24. Vedeți ce fac drogurile din om . Cum tragi puțin mai mult începi să te visezi primar . Săracul de el a rămas și fară dinți în gură după atîtea prafuri . O să vedeți răspunsul lui …. sunt bolnav și din cauza medicamentelor nu mai am dinți . Adevărul este că un puturos ca el care nu a muncit de 20 de ani si care stă prin vamă cu liniuța lîngă el normal că dinții și creierul s-au prăjit . După un navetist acum ne trebuie un drogat ca primar .

  Comentariu by Anonim — 16 august 2020 @ 18:07

 25. A avut dreptate Băsescu!
  Puțin adevăr și restul cum vreau eu.
  Escroci!!

  Comentariu by Zozo — 16 august 2020 @ 18:52

 26. Pt. #23
  https://www.timpul.md/uploads/images/cerere.jpg
  |
  \|/
  https://editiadesud.files.wordpress.com/2011/12/dsc_9406.jpg

  Comentariu by nabuco — 16 august 2020 @ 19:16

 27. errata corrige:
  | /
  \ /

  Comentariu by nabuco — 16 august 2020 @ 19:24

 28. Felicitări Bogdan!!!

  Comentariu by Mihai Amu — 16 august 2020 @ 20:19

 29. Nu e Ozzy preferatul meu dar macar asta nu are dosar penal pt trafic de droguri!
  Pe cand Bogdanel….. a platit scump si a turnat sa scape de dosar!!!!!!
  Sa iasa sa spuna ca nu e asa!!!!
  Bogdanele mai tii tu minte cand ai baut si ai facut accident la Doraly dar cand erai beat pe Matei Basarab?????
  Drogatule…. ma bucur ca “ ai luat “concursul…. poate asa te vor vedea aia de la Ct sa vina sa te ia, k aici esti mana in mana cu toti borfasii de mitieni!!!! Tic tac drogatule

  Comentariu by Yalcin — 16 august 2020 @ 22:39

 30. Ia zi Bogdanel cate zile ai lucrat tu in privat???? Si ia mai zi ne cum e cu vila de la Limanu? Din i demnizatia cinstita de consilier nu????
  Bogdanele, Bogdanele o sa iti iasa in cale unul mic ce te va darama cand nu te astepti!!!
  Pana atunci spor la baute si la spaga!!!!!

  Comentariu by Yalcin — 16 august 2020 @ 22:42

 31. Pt.16
  Iorguș a ieșit și nu prea în campania din 1996. Dar eu și cu câțiva din PNTCD, am ieșit zilnic pentru el în campanie. Acum nu mai recunoaște și crede că a ieșit primar pentru carisma lui.
  Dar ai mare dreptate, stând acasă sau la sediul PSD, n-ai cum să câștigi alegerile. Iar Iorguș chiar crede că Mangalea nu mai poate după el. Iar Mangalia poate și fără el. Mândria e cel mai rău din cele 7 păcate.

  Referitor la întrebarea de la comentariul 1. PSD ar fi trebuit să dea un răspuns tranșant dacă nu face jocul lui Radu ca în 2016. Fără dubiu, Maganu îl susține pe Radu, iar PSD ar fi trebuit să se delimiteze de acesta. În campanie, adevărul e mai bun decât minciuna. Există vreo diferență la minciuni între PSD și PNL ?

  Comentariu by lucian visa — 17 august 2020 @ 17:30

 32. Dar iorgus poate fi numit PSD- ist? Ați uitat oare pe la câte partide s- a perindat? Fiecare alegător este liber sa aleagă ca primar pe cine vrea și la consilieri la fel! Eu sunt om de stânga dar nu- mi place de toți conducătorii stângii!

  Comentariu by Anonim — 22 august 2020 @ 10:19

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress