Mangalia – politica locală

11 august 2020

De prin cartier

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 17:00

Un cititor mi-a trimis imaginea de mai sus și textul următor.

Așa arată strada Gen. Boierescu și întreg cartierul Coloniști. S-a împlinit 1 an și două luni de când au fost începute lucrările. Observați cum se intră în curte la oameni, pe un placaj, la o adâncime de aproximativ 35-40 cm. Când plouă e jale mare!

27 Comments

 1. Să vină la vot el și majoritatea celor din Coloniști !

  Comentariu by lucian visa — 11 august 2020 @ 17:02

 2. „3.1415-ticul & Co” vor promite ca in cel mai scurt timp se va rezolva … nu cu panta spre casa.
  Celorlalti candidati le ramane sa promita „ajutoare”:
  https://www.ironplasticwood.com/barriers

  Comentariu by nabuco — 11 august 2020 @ 17:48

 3. Presupun ca primaria crede ca aia din Cartier sunt mai saraci cu duhul fata de cei din centru.Ca au memoria scurta si d aia le va termina lucrarile pe 26 septembrie.

  Comentariu by anonimul — 12 august 2020 @ 17:20

 4. După iepurașul călușar,iepurașul prăfuit o să apară și iepurașul naționalist….PRIȚĂ!:-)))

  Comentariu by Verde — 13 august 2020 @ 8:36

 5. Așa, o precizare, sã știți la ce sã vă așteptați:

  Pentru că ați scos sabia, îi ucid politic pe Iorguș, deopotrivã cu Radu Cristian.
  Pana acum am fost linistit, cu o campanie pozitivă. Pentru toate atacurile asupra mea am să rãspund cu bombe.

  Numai uitati-va la campania lui Zanfir Iorgus, la tiganeala si la cati bani baga in ea. V-ati intrebat vreodata cati bani mai are Zanfir Iorgus, daca e bogat dupa atata furt? Atat de prost, incat a furat pentru altii, a intrat in tot felul de obligatii politice si combinatii, a distrus viitorul Mangaliei dupa 2001 pentru aceiasi mafie politica despre care ne vorbeste ipocrit acum ca sa luptam. Cu cine? Vorbeste despre împotriva intereselor Constantei tinandu-se de mana cu Stroe la masa. V-ati prostit?
  Am fost si eu cu Stroe pana la un punct: cand s-au apropiat alegerile locale si am refuzat interesele Constantei, voia sa schimbe doar păpușa, din Radu Cristian in Menabit Ozghiun. De aceea m-am despartit de Stroe si PSD (de aceea am si intrat între ei, ca să nu se mai întâmple), pentru ca nu am acceptat acelasi jaf organizat, la care s-a inrolat Iorgus. Ati uitat cum ma înjurați ca sunt omul lui Stroe? Acum, aceeasi care ma injurati din cauza de Stroe, sprijiniti politica lui Stroe de a mentine jaful asupra Mangaliei, facand propaganda agresiva in stil mafiot păpușii lui Stroe si a intereselor de la Constanta. Iar Iorgus, cum s-a eliberat locul de pãpușã pe care l-am refuzat fiind decis sa lupt contra acestor interese, s-a dus sclav la Stroe pentru propria frustrare de a mai candida, de a mai fi in joc. Si pentru a se fura Mangalia prin el, in locul lui Radu.
  Nu ajungea ca ma lupt cu nemernicii lui Radu Cristian, acum au apãrut altii, dar autohtoni.

  Așa cum am luptat si lupt impotriva lui Radu Cristian, voi lupta si impotriva lui Iorgus. Pentru ca nu degeaba pleaca dracu daca il pui pe tat-sãu. Pentru toate atacurile pe care le fac asupra mea cei care sustin mafia-politica economica de la Constanta, tinuti de mana cu Stroe, o să mã apuc de Iorguș mai abitir decat de Radu, pentru ca Radu oricum pierde.

  Mizeria si agresivitatea voastra, de genul ca „daca nu esti cu noi, esti cu Radu” este o dovada a ipocriziei ca numai Iorgus și Radu ar exista in Mangalia. Mai mult de 60% nu mai vor nici pe unul, nici pe cellalat, de 20 ani Mangalia suferă devalizată de interesele mafiei politico-economice. Iar dupa ce o sa o sa fac campanie cu adevarul (nestiut) despre Radu si Iorgus, nu o sã-i mai vrea mult mai mulți.
  Când era Iorguș primar PD-L, ce cauta firma SZD a PD-L sa administreze iluminatul public în Mangalia? Prejudiciu 3,5 milioane euro scrie in raportul curtii de conturi. Si tot asa, tot bugetul Mangaliei devalizat. Aceleași politici de devalizare le-a preluat Radu Cristian.
  Atunci când vine un primar are de ales: fie este puternic el însusi ca om, fie are nevoie de mafia politica sa fie puternic. Dar daca esti puternic doar combinat cu mafia politica, orasul sufera, este devalizat, oamenii sunt batjocoriti si asupriti. Cu cine a fost si este combinat Radu Cristian? Cu Felix Stroe, „tãtuța” județului, care prin strategii de a cumpara pe firimituri autohtonii a pus primar in servitutea lui. Ati uitat ca pe Radu Cristian l-a urcat Radu Mazare pe scena si l-a facut primar in Mangalia?
  Cu cine se tine de mana acum Iorgus pentru candidatura lui? Cu Felix Stroe, capul mafiei politice care devalizeaza localitatile din judetul Constanta.
  Pot afirma, pentru ca am fost printre ei, am invatat tot sistemul lor, m-am opus la a mai fi devalizata Mangalia pe viitor, de aceea nu stiau cum sa scape de mine.
  Ce au putut sa imi faca? Nimic, pentru ca sunt un om puternic. În afară de a face propagandã cu minciuni despre mine cei ai lui Radu Cristian, acum preluate de cei care sunt alaturi de Iorguș, sunt inofensivi în ceea ce mã privește.

  Cu toatã atitudinea pe care o au Iorgus si ai lui fata de mine, pentru toate minciunile si aberatiile, ati reusit sa îmi schimb campania si sã-l expun pe Iorgus. Cei din jurul lui Iorguș sunt mai periculoși decât cei din jurul lui Radu, susțin acelasi grup de interese, dar sunt autohtoni înfometați pentru că Radu stiindu-se sustinut de Constanta nu a impartit nimic cu ei. Pe Iorgus pot sa il bag in programul meu, „Grijã pentru Vârstnici”, si poate trai linistit la seniorat. Nu are forța sã se opunã acestor interese, ba chiar s-a înrolat a fi pãpușa lor, la fel ca in ultimele doua mandate ale sale.
  Cu mine nu le-a mers pentru ca m-am impus si în fata lui Stroe, si fata de toti aservitii politici a acestei mafii politico-economice.
  Ce o sa se intample daca asevitii politici ai Constantei nu castiga? Or sa uite de Mangalia 4 ani, or sa se preocupe cu devalizat localitatile pe care le castiga, iar Mangalia are sansa sa se dezvolte.
  Exista un alt candidat destul de puternic incat sa alunge aceasta mafie din Mangalia? Cine sa o faca, Paris de la USR, care este angajatul primariei Constanta, condusa de PSD? Am dovedit ca ma tin pe picioarele mele si ca nu accept ca mafia aceasta sa mai devalizeze Mangalia. Nu au avut ce sa-mi faca si cum sa ma constranga cat timp am fost consilier local, iar ca primar îi voi alunga din Mangalia.
  Ca votezi Radu Cristian, cã votezi Zanfir Iorguș, votezi aceleasi interese ale lui Felix Stroe.

  Comentariu by Mentalistul — 13 august 2020 @ 10:25

 6. Ozzy e sponzorizat de Radu sa asparga votul lui Iorgus se vede. Pune corturi neautorizate fara sa il intrebe de sanatate careva , a dat de bani de fapt asta era si scopul ,,revoltei” militianului de frontiera. Bine ca si-a dat arama pe fata ca prostii se prind mai greu.

  Comentariu by Kalu — 13 august 2020 @ 11:11

 7. Bai Boule de Ozzy nu Stroe te-a impus pe lista mai nesimtitule ? Ti-a facut buletin la urgenta a depus lista peste program, nici acte nu aveai l-a santajat Cautis cu articolul ala asa nesimtit esti sa il vorbesti acum de rau asta e caracterul tau de vames tartauan nenorocit.

  Comentariu by Felix Motanul — 13 august 2020 @ 11:13

 8. Stai linistit au mai aincercat si altii cu de astea nu intra in consiliu o sa ia vreo 300 de voturi nu a intrat Tanase Leonar in 2008 cu 600 de voturi care e mult mai corect si cerebral si intra un vames infometat.

  Comentariu by Sile — 13 august 2020 @ 11:14

 9. Pt. Ozzy
  Chiar te rugăm să scoți sabia precum Sf. Gheorghe și să-i răpui politic pe cei doi balauri. Dar vezi, să lovești echidistant. Ideea că Iorguș e mai rău decât Radu sugerează altceva.

  Comentariu by lucian visa — 13 august 2020 @ 16:29

 10. O2zy o sa fie primar de „23 Aprilie” in mandatul de deputat al ginerelui lu’ https://forebears.io/surnames/babusca : 2024-2028.

  Comentariu by nabuco — 13 august 2020 @ 18:03

 11. Sabia cu minciuni si paranoia

  Comentariu by Kalu — 13 august 2020 @ 19:31

 12. Pt 9:
  Votul anti-Radu se datoreaza proastei administratii in parte si mie in cea mai mare parte. Eu am facut opozitie cand Iorguș și PSD au tãcut.

  Pt 7:
  Deci ești de acord cu mine ca stiu ce hram poarta Felix Stroe.

  Comentariu by Mentalistul — 13 august 2020 @ 23:10

 13. Dar acum pe bune… chiar crede cineva ca am sa sprijin PSD Mangalia dupa toate ce s-au întâmplat?
  Credeti ca o sa mai sprijin vreodata candidatul PSD Mangalia?

  Ori pe Radu? S-a mai mințit cã m-am vândut lui Radu când eram consilier local și s-a dovedit ca nu.

  Eu sunt pe drumul meu si mi-l aleg singur.

  Comentariu by Mentalistul — 13 august 2020 @ 23:19

 14. Tu ești pe drumuri de 15 ani!
  Nu ai pic de rusine ai ajuns să cerșești țigări și zici că vrei să te lași de fumat. Dacă îți amintești de ieri

  Comentariu by Amet — 14 august 2020 @ 7:05

 15. Nu s-a dovedit deloc ca nu te-ai vandut lui Radu. Ai luat 2000 de euro de la Angelescu sau nu? Diploma de studii si cartea de munca? Vad ca tot eviti sa raspunzi. In presa te dai investitor in turism, asociat si partener dar in declaratia ta de avere si interese nu e nimic. Minti in declaratie sau in interviu?

  Comentariu by Anonim — 14 august 2020 @ 8:44

 16. Nu avea nici un ban si nici un venit acum un an si de cand s-a apucat de campanie sa ii faca jocul lui Radu a devenit investitor. Pai de unde sunt banii, ca investitor inseamna sa bagi bani? Ghici ghicitoare

  Comentariu by Anonim — 14 august 2020 @ 8:50

 17. Eu nu am bani nici acum.
  Nu am ce să fac cu ei.
  Cui îi trebuie, sa spunå!
  Îi trimit prin Money Gram.
  Ofertă serioasã!

  Comentariu by Mentalistul — 15 august 2020 @ 2:01

 18. Iar fumași ceva nașpet
  Și te lauzi ca târtanul
  Nu ai cum să ai bănet
  Până nu iți dau eu banul..

  Comentariu by Doru — 15 august 2020 @ 9:48

 19. in tot circul asta se pot identifica tipologiile asa zisilor politicieni locali
  -cel are vrea sa para drept nu prea face compromisuri si piere pe mana lui, din pacate o rara avis la noi
  -cei fara coloana vertebrala, manati de ani de zile de un papusar sau un tatuca caruia nu i ies din cuvant oricate bobarnace si ar lua
  -curvele politice date afara pe geam dar care se intorc pe sub usa, si care ling acolo unde au scuipat fara prea mari remuscari.
  gresesc?mai sunt si altii?

  Comentariu by wow — 15 august 2020 @ 12:40

 20. ptr. 5. Mi se pare sau răzbunarea este arma prostului? Ca să fii credibil spune ce vrei să faci, cu cine şi cu ce bani şi poate lumea te crede. Cu răzbunări şi atitudini ostile nu dovedeşti că ştii şi meriţi să fii primar.

  Comentariu by Anonim — 15 august 2020 @ 12:44

 21. DE CE ZANFIR IORGUȘ ESTE UN RADU CRISTIAN, DAR MAI VÂRSTNIC

  Exemplu 1:
  Prin contractul de Vânzare-Cumpărare autentificat sub nr.421 din data de 06.02.2003, Municipiul Mangalia reprezentat de primarul Zanfir Iorguș, care a dat mandat de vânzare dlui Diaconu Cristian, a înstrăinat un teren în suprafață de 85.100 mp (8,5 ha) situat al malul mării cu prețul echivalent de 538.683 USD.
  Acest teren a mai trecut printr-o mână și a fost vândut lui Astra Imobiliare (omul de afaceri Adamescu) cu 8.053.650 USD, cu contractul nr. 2856 din data de 30.09.2004.

  Vânzarea s-a făcut fără Hotărâre de Consiliu Local și fără Raport de Evaluare.

  Un tun de 7.500.000 dolari.

  Mangalia a fost astfel înstrăinată pe bucăți. În loc să se dezvolte Mangalia cu aceste terenuri sau acești bani, apetitul pentru putere al lui Zanfir Iorguș a avut consecința că Mangalia a fost devalizată de clientela politică a celor care l-au pus candidat.
  Cine îl conduce acum? Aceeași mafie politico-economică.

  Comentariu by Mentalistul — 15 august 2020 @ 16:16

 22. Dacă era așa, acum Iorguș era condamnat și arestat. Fără hotărârea CL notarul nu făcea actul. Că evaluarea nu a fost reală, e posibil. Să nu uităm că atunci erau alte prețuri pe mp de teren. Nici eu nu sunt de acord cu înstrăinările de terenuri, fără licitație, făcute de Iorguș.

  Foarte bine că ai adus în discuție acel contract. Așteptăm și un contract din mandatul lui Radu. Asta pentru a fi echidistant. Iar titlul comentariului trebuia să se încheie astfel ”… ȘI MAI ÎNALT”

  Comentariu by lucian visa — 15 august 2020 @ 16:29

 23. Am dat zeci de contracte ale Radu, inclusiv cum au ajuns terenurile din Portul Turistic la vanzare pe OLX.
  Momentan sunt in cercetare penalã, cuprinde chiar si ceva falsuri de semnaturi. Dar nu v-a interesat.

  Cum Maganu si Angelescu si-au impartit cate un teren, adica s-a impartit Portul Turistic intre PSD candidat Iorguș si PNL candidat Radu Cristian.

  De Radu stim toti ca e un nemernic.
  Dar daca tot sunt impotriva celor ca Radu, trebuie sa fiu si impotriva lui Iorguș, pentru ca Radu acum a facut ce a facut Iorgus, asa a invatat sa faca.

  Radu e gata, e terminat. Și-a asat ca pleaca.
  Trebuie sa isi asume si Iorgus că trebuie să stea in banca lui, din puscarie nu poate conduce primaria.

  Hint: 800.000 lei platiti de municipiulangalia pentru cauțiune si 375.000 lei pentru timbrul fiscal. Dacã se platesc atatia bani in vremurile acestea, incepe ceva serios. Nu doresc astfel de rau nimanui, eu doar sunt cu informatia.

  Daca tot pleaca Radu, Mangalia merita un primar capabil si cu energie de munca, nu un alt hoț. Iorguș are obligatii politice pe care le-a avut si Radu, orasul ar fi iar devalizat cu firme de aiurea.
  Sa ne amintim iluminatul public prejudiciu 3,5 milioane euro cu SZD, firma PD-L-ului (Boc)?

  Cine il conduce pe Iorgus, care acum membru PSD? Stroe Felix. Cel care numea „fratele meu”, pana si expresia m-a pus in alerta pentru ca nu m-a intrebat de frãție.
  Ia sa vedem cine face reparatii de tevi la Goldterm, platite cu 40.000 lei interventia, care in realitate nu costa nici 4.000 lei? O firma care vine cu lucratori cu salopete RAJA Constanta, salariati la RAJA.
  Cu Iorgus pus de Stroe sa candideze credeti ca se va schimba ceva in primarie? Va fi mai rău!!

  Comentariu by Mentalistul — 16 august 2020 @ 9:07

 24. De ce nu spui că v-a dat Băsescu afară pe tine și Cauti când ați fost la București la sediul PMP?
  De ce nu spui că Băsescu a spus că se poate înțelege cu orice numai cu escroci nu? Sau asta nu se pune!

  Comentariu by Zozo — 16 august 2020 @ 10:54

 25. Zozo, nu am fost la niciun Basescu.
  Nu stiu ce filme imaginezi, dar nu joc in ele.

  Comentariu by Mentalistul — 17 august 2020 @ 3:19

 26. Astăzi am văzut nemernicia autorităților locale! Orașul blocat!!! Ai o urgență , trebuie să ai nervi de oțel. Zi de luni in care vin turuștii, semafoarele pt școala de șoferi merg și ele, străzile M . Viteazu și Oituz blocate, pe varianta zeci de camioane și tiruri de mare tonaj care in sensurile giratorii încurcă și mai mult traficul. Străzile noi asfaltate sunt acum pline de gropi( Gurile de canalizare). Dispăreți odată din oraș incapabililor!!

  Comentariu by Spuriduș — 17 august 2020 @ 10:46

 27. Pt. #26 (O2zy)
  https://www.replicaonline.ro/tutuianu-ramane-in-psd-a-batut-palma-cu-stroe-pentru-postul-de-vicepresedinte-al-consiliului-judetean-video-441973/

  Comentariu by nabuco — 17 august 2020 @ 15:56

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress