Politica locală

8 august 2020

Scandal la Mangalia: banner cu Iorguş, amplasat fără aviz de la primărie. Poliţia Locală a dat amenzi

Filed under: Sudul litoralului,Uncategorized — lucian visa @ 15:36

Se anunţă o campanie electorală dură pentru Primăria Mangalia, în condiţiile în care va candida şi Zanfir Iorguş, şi este de notorietate adversitatea dintre acesta şi actualul primar, Cristian Radu. Pentru cei care au uitat: Iorguş şi Radu s-au mai confruntat în alegeri; a câştigat Radu, dar Iorguş a acuzat că i-au fost „furate” voturile.

Zanfir Iorguş pare determinat să câştige primăria, iar imediat după validarea candidaturii sale cu sprijinul PSD, fostul edil a organizat o conferinţă de presă în cadrul căreia a anunţat o serie de măsuri pe care ar urma să le ia dacă este ales – vouchere pentru pensionari, despăgubiri pentru cei cu garajele demolate ş.a.

În cursul zilei de vineri, susţinătorii lui Zanfir Iorguş au montat şi un mesh cu imaginea acestuia, pe o clădire a unei persoane fizice. Nu este vreo problemă, chiar dacă suntem în precampanie, cu o singură menţiune: susţinătorii lui Iorguş aveau obigaţia ca pentru respectivul mijloc de publicitate să fie depusă, la primărie, o solicitare de emitere a avizului pentru publicitate temporară. Avizul nu a fost obţinut nici de către proprietarul clădirii, nici de executantul lucrării de amplasare. În condiţiile date, la faţa locului s-a prezentat, vineri, Poliţia Locală, care a somat proprietarul clădirii şi firm care a montat mash-ul să îl dea jos şi să intre în legalitate, prin solicitarea şi obţinerea acelui aviz.

Pentru că Poliţia Locală este în subordinea Primăriei, iar în prezent primar este Cristian Radu, susţinătorii lui Zanfir Iorguş au transformat situaţia într-una de conflict electoral, “şicanare” din partea administraţiei. La faţa locului s-au deplasat consilierul Nicu Moroianu, Paul Foleanu şi proprietarul clădirii pe care era expus materialul de propaganda electorală. Ei şi poliţiştii locali sau filmat reciproc în timp ce se certau, fiecare susţinându-şi punctul de vedere.

În discuţie, dar în mediul online, a intervenit şi fostul consilier local Menabit Ozghiun, care a ţinut să sublinieze că legea este pentru toată lumea, iar legea obligă la obţinerea avizului mai sus menţionat.

De cealaltă parte, susţinătorii lui Iorguş au motivat că, în condiţiile în care Radu este primar, ei n-ar fi obţinut oricum acel aviz.

Ca o concluzie, poliţiştii locali au aplicat câte o amendă proprietarului clădirii şi firmei care a montat mash-ul (amendă cuprinsă între 30 şi 50 de mii de lei).

Reamintim că şi în 2012 la Mangalia a fost o campanie tensionată – la acel moment susţinătorii lui Iorguş s-au luat la bătaie cu susţinătorii candidatului PSD, iar motivul a fost tot un material publicitar.

Precizare: ce spune legea referitoare la amplasarea materialelor publicitare:

Legea 185/2013 Art.6 Pentru amplasarea mijloacelor de publicitate care nu necesită fundații utilizate în cadrul unor campanii publicitare și/sau activități de promovare ce nu depășesc 30 de zile, care se desfășoară(…) ori pe proprietatea privată a persoanelor fizice și juridice, (….) autoritatea administrației publice locale poate emite avize pentru publicitate temporară, la cererea solicitanților. Art.49 alin. 1 Constituie contravenții următoarele fapte: a) amplasarea mijloacelor de publicitate fără aviz pentru publicitatea temporară ori cu nerespectarea prevederilor acestuia și a documentației tehnice care a stat la baza eliberării avizului; (2) Contravențiile prevăzute la alin. (1), săvârșite de persoanele fizice sau juridice, se sancționează după cum urmează: a) cu amendă de la 30.000 lei la 50.000 lei cele prevăzute la lit. a), b) și e).

A.C. focuspress.ro 07.08.2020

56 Comments

 1. Polițiile locale nu pot fi echidistante, ele vor fi mereu un instrument al primarilor împotriva adversarilor politici sau împotriva celor cei critică. La Iași, caz național notoriu, ei urmăreau amanta primarului !!!
  De aceea ele trebuie desființate. Poliția națională, nesubordonată direct primarilor, cu toate hibele ei, poate avea păreri împotrivă bazându-se pe litera legii. Polițiile locale, nu. Cine nu respectă ordinul primarului, out. Vezi cazul Vucea.

  Revenind la cazul în speță. Poate legea e de partea poliției locale Mangalia. Prima măsură nu trebuie să fie amenda, ci un avertisment cu termen de intrare în legalitate.
  La incidentul din 2012, amintit în articol, PDL-ul și Iorguș au câștigat în instanță că au amplasat legal un banner pe blocul din fața primăriei

  Noi, alegătorii, trebuie să ne gândim serios și la varianta unor proteste publice, aprobate sau nu. Am mai făcut-o în acea iarna sinistră 2011-2012. Și rezultatul a fost pozitiv. Tusac a plecat, căldura a revenit.
  Democrația trebuie să revină la Mangalia, indiferent cine va fi noul primar. Și asta depinde de noi. Dacă dormim liniștiți, nu o să se întâmple.

  În articol se prezintă și poziția online a candidatului Menabit, care e de acord cu acțiunea Poliției locale. De parcă ne-ar fi interesat. Mai este vreun dubiu că acest nou Sorin Mihai e un pion al actualului primar ?

  Comentariu by lucian visa — 8 august 2020 @ 17:08

 2. http://timpul.info/articol/2525/petrisor-cruceanu-a-preluat-conducerea-organizatiei-miscarea-populara-de-la-mangalia.html
  +
  https://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/petrisor-cruceanu-intreg-biroul-politic-al-pmp-de-la-mangalia-si-toti-ceilalti-colegi-vor-deveni-membri-ai-544143.html
  QED

  Comentariu by nabuco — 8 august 2020 @ 18:31

 3. @2- Conu e tare preocupat de „intarirea dreptei in Mangalea ! Are „promisiuni” vechi facute in acest sens !(vezi ce facu cu pntcd !) Cui a promis ? Iote : https://www.facebook.com/groups/297999641059224/permalink/658418868350631/

  Comentariu by I.S — 8 august 2020 @ 19:18

 4. Menabit s-a vîndut pe un pumn de arginți lui RC . S-a dovedit încă odată că de la bun început a fost iepurașul primarului . Are ordin să dea în PSD și în Iorguș pentru a rupe din voturi . Sper să înțeleagă lumea că acest tătar mincinos este omul lui RC . Votăm IORGUȘ și gonim navetiști .

  Comentariu by Anonim — 8 august 2020 @ 19:49

 5. Pt. #3
  Are dreptate fostul arbitru si fostul udmr-ist, mai ales ca la sustinut „pe dreapta”:
  http://asapteadimensiune.ro/cum-a-racolat-primari-organizatia-infractionala-cu-acronimul-psd.html

  Comentariu by nabuco — 8 august 2020 @ 21:39

 6. cont. @5
  https://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/politic/protocol-de-colaborare-pentru-sustinerea-la-fotoliul-de-primar-a-lui-zanfir-iorgus.html?print

  Comentariu by nabuco — 8 august 2020 @ 21:41

 7. Acestea sunt amenzile prevazute de Legea 185/2013 republicata in 2018 si valabila incepand cu 11.04.2018.
  Articolul 49
  (1) Constituie contravenții următoarele fapte:
  a) amplasarea mijloacelor de publicitate fără aviz pentru publicitatea temporară ori cu nerespectarea prevederilor acestuia și a documentației tehnice care a stat la baza eliberării avizului, precum și montarea panourilor publicitare cu structură proprie și elemente de susținere care necesită fundație, fără autorizație de construire;
  b) nerespectarea de către proprietarii mijloacelor de publicitate a tipurilor și dimensiunilor mijloacelor de publicitate admise, în conformitate cu prevederile regulamentelor locale privind amplasarea mijloacelor de publicitate;
  c) folosirea mijloacelor de publicitate sonore care pot tulbura liniștea publică, a vehiculelor publicitare care nu au obținut aviz pentru publicitate temporară sau a mijloacelor de publicitate luminoasă care pot perturba traficul auto și pietonal;
  d) nerespectarea obligației de a readuce amplasamentul și mediul înconjurător la starea inițială, inclusiv prin înierbare sau asfaltare pentru mijloacele de publicitate amplasate la nivelul solului;
  e) nerespectarea obligațiilor privind întreținerea mijloacelor de publicitate și afișarea permanentă a unor mesaje în cadru;
  f) amplasarea de afișe publice, a anunțurilor de mică publicitate în alte locuri decât pe panourile special destinate acestora;
  g) nerespectarea de către autoritățile administrației publice locale a obligației de a instala panouri speciale destinate afișelor publicitare pentru evenimente, spectacole și concerte și a anunțurilor de mică publicitate, precum și de a identifica amplasamentele destinate pentru mijloacele de publicitate temporară și pentru proiectele publicitare speciale.
  (2) Contravențiile prevăzute la alin. (1), săvârșite de persoanele fizice sau juridice, se sancționează după cum urmează:
  a) cu amendă de la 1.000 lei la 10.000 lei, cele prevăzute la lit. a), b) și f);
  b) cu amendă de la 1.000 lei la 20.000 lei, cele prevăzute la lit. c), d) și g);
  c) cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei, cea prevăzută la lit. e).
  De unde dracu au scos amenzile de 30.000 si 50.000 lei cei de la focuspress?Poate o fi vreo alta lege.

  Comentariu by VUCEA DAN — 8 august 2020 @ 23:28

 8. Ozzy daca isi face campania corect si merge pe linia lui nu numai ca are sanse de viceprimar,ci deja se instaleaza cu sanse mari la urmatoarele alegeri cand cel mai probabil Radu nu va mai candida.

  Comentariu by Anonim — 9 august 2020 @ 0:46

 9. Deodată am devenit vândut pentru ca nu accept sa fure Iorguș, la fel cum nu accept să fure Radu?

  Comentariu by Mentalistul — 9 august 2020 @ 1:32

 10. Pt 1:
  Am scris asta:
  „Adica eu sa muncesc sa obtin aprobare si sa platesc taxa de panotaj, iar altii sa se apuce de eludat legea? Nu Consiliul Local a adoptat taxele si impozitele? Nu am fost de acord cu ele, dar au fost votate. Le respect, precum toti agentii economici si toti locuitorii Mangaliei.
  Ma simt furat, pentru ca respect legea, iar voi o eludati si sunteti tot cu gura mare.
  Cereti-va scuze fata de contracandidatii care respecta legea si fata de cetateni. Ati promovat eludarea legii, asta vreti sa fie Mangalia? Sat fara câini?”

  Comentariu by Mentalistul — 9 august 2020 @ 1:52

 11. De cînd este alimentat cu bani pt campanie dl Ozzy este foarte vehement contra lui Iorgus . Campania lui este platita de primar prin Colgiu cu care se vede mai mereu in Vama Veche la Căutiș acasă . Un vîndut ieftin și un mincinos fară scrupule .

  Comentariu by Anonim — 9 august 2020 @ 6:51

 12. Săracu Ozzy s-ar putea nici să nu știe. N-ar fi pentru prima dată când prietenul Cautis se foloseste de el.

  Comentariu by Anonim — 9 august 2020 @ 8:24

 13. Ozzi te-ai vandut ca la piata de animale! Ai intrat in gasca lui Radu Cristian si esti compromis. Tu crezi ca te mai voteaza cineva daca te pupi cu Colgiu?
  Cand erai etichetat “nebun” imi parea rau, acum cand te-ai vandut imi dau seama ca esti excroc!
  Pacat de energia pe care ai depus-o pana acum si de oamenii pe care i-ai pacalit ca esti vertical!
  Cine a avut incredere in tine sa stie – Esti papusa lui Radu Cristian!!!

  Comentariu by Florin — 9 august 2020 @ 9:41

 14. Iata, din nou, iese la iveala disperarea acestui individ care ocupa nemeritat functia de primar si a echipei neputincioase din jurul sau. Cu conturi false, care mai de care, posteaza tot felul de articolase fabricate despre un contracandidat, de asemenea, comentarii rautacioase, mincinoase, ca sa nu mai vorbim de vesnicele laude aduse de consilierii locali PNL. Laude pentru lucruri absolut normale pe care o administratie locala trebuie sa le asigure populatiei, nu sa te lauzi! Auzi, asfaltare, minunatele parcari, adica, dungi trase pe asfalt, curatenie, care lasa de dorit etc. Nu mai vorbim de calitatea lucrarilor executate, cele de pe faleza de sus, parcul, daca se poate numi, parc, numai cu trei pietre , betoane si trei copacei uscati, si nu mai are rost sa descriu ca imi este sila. Suntem orasul cu cele mai mari datorii din tara si unul adus la sapa de lemn, care arata ca dupa bombardament. Este normal sa fie disperati, atat au putut, nu au cu ce sa iasa in fata, doar cu vesnicele mizerii, minciuni, denigrari, ceea ce ii caracterizeaza! Daca erau stapani pe ei, mergeau cu fruntea sus, mandrii, fara sa le pese de cine le face concurenta in campanie. Dar de unde, daca nu e?

  Comentariu by Anonim — 9 august 2020 @ 11:28

 15. Un banner pus pe o cladire ne arata cat de stramba este aceasta asa zis democratie in care traim. Ce se permite lui Ovis trebuie permis si lui Bovis. Cati metri patrati de panotaj are la ora actuala RC? 1,000 -2,000- 3000? Chiar nu mai conteaza cifra. Fara nici un fel de autorizatie si restul candidatilor ar trebui sa fie in masura sa panoteze pana la acel numar de metri patrati. Altfel ce facem, ocupam 80% din total spatiu publicitar (pentru ca ne permitem), si restul candidatilor trebuie sa se multumeasca sa imparta intre ei cei 20% ramasi disponibili? Pai asta se mai poate numi egalitate de sanse? Nu, este dictatura cu acte in regula.

  Comentariu by Reporter — 9 august 2020 @ 11:43

 16. NENEA DAN VUCEA DE CE NU NI SE DAU NORMA DE HRANA SI PENTRU UNIFORMA ,NE_AI TARAT PRIN MITINGURI IN BUCURESTI PENTRU DREPTURIE POLITISTILOR ,IAR ACM POLITISTII NATIONALI NE_AU ABADONAT.

  Comentariu by POLITIST LOCAL — 9 august 2020 @ 15:28

 17. „Aşa-s oamenii: luptă pentru înlăturarea dictaturii unora şi apoi instalarea dictaturii lor. Deşi toţi se bat cu pumnii în piept că fac democraţie!”

  Comentariu by nabuco — 9 august 2020 @ 17:36

 18. -5% Iorgus in urma acestei actiuni

  Comentariu by Anonim — 9 august 2020 @ 20:07

 19. 5% Iorgus, Colgiule, ce fumezi?

  Comentariu by Anonim — 9 august 2020 @ 21:39

 20. – NU VOTAȚI OZZI SI PE MOLDOVAN.
  EI S-AU INSCRIS LA POSTUL DE PRIMAR PENTRU A LUA VOTURILE NECESARE PENTRU A IEŞI CONSILIERI; PENTRU A FORMA MAJORITATEA IN CONSILIUL LOCAL .

  RADU CRISTIAN NU VA MAI OBȚINE UN MANDAT, E DISPERAT !

  FIȚI ATENȚI LA NUMARAREA VOTURILOR ŞI ÎNTOCMIREA PROCESELOR VERBALE ÎN SECȚIILE DE VOTARE !

  TRĂIASCĂ P. S. D. !

  VICTORIE P. S. D. !

  Comentariu by 001 — 9 august 2020 @ 21:41

 21. Pentru toți cei care bat câmpii de unde am bani de campanie:
  Am menționat de mai multe ori că sunt pregătit și ați fost în negație tot timpul. Pe forțele proprii și a echipei mele.
  Chiar și acum, fac opoziție mai multă decât toate partidele la un loc.
  Pe Iorguș doar l-am mângâiat, în comparație cu cum îl trântesc și îl voi trânti pe Radu Cristian. Și nici nu am început campania, o încep de pe săptãmâna viitoare.

  Dacã ae fi rãmas candidat Nicu Moroianu, s-ar fi împartit voturile anti-Radu, pentru ca votanții anti-Radu ae fi fost în dilemã: pe cine sa voteze?
  Candidatura lui Iorguș a împins pe toți anti-Radu cu „vot util” cãtre mine. Plus ca am sa acaparez din zona lui Radu fiecare profil de votant.

  Am încã o șansã în plus: nici Radu, nici Iorguș, nu pot conduce primaria din pușcărie. La cât au furat și la câte dosare penale au, existã o mare probabilitate sã pãțească precum Mazăre.
  Nu doresc un astfel de rãu nimãnui, dar daca existã posibilitatea, trebuie sa am un raspuns.

  Se pare ca duceti dorul la cât de eficace faceam opozitie, am marit in 4 ani voturile anti-Radu. Pe voturile acestea vrea sa le obtina Iorgus. Nu o sa fure munca mea. Nu o sa il las sa mai fure nimic, nici macar campania. Mi-a furat discursul, mi-a furat proiectele pentru Mangalia, dar nu e acelasi lucru sa spuna Iorgus ca va face Grija pentru Pensionari la fel cu a spune Menabit ca va dezvolta programul Grija pentru Varstnici la nivel de municipiu. La fel si cu parcările supraetajate, ori dezvoltarea economiei locale.
  Radu Cristian se bazeaza pe o singura idee, pt ca nu poate altceva: ca va continua ce a inceput. Il cred doar cateva sute de pensionari, in rest e hulit. Si acestor pensonari am sa le deschid ochii si toată minciuna se va intoarce impotriva lui.

  Comentariu by Mentalistul — 9 august 2020 @ 23:06

 22. Esti prea prost ßi vìndut măi Ozyy …..eşti un manipulator ieftin . Deja tot orasul stie ce hahalera esti . Faci jocul lui Radu Cristian .

  Comentariu by Anonim — 10 august 2020 @ 10:36

 23. Colgiu + Ozzy = frăţie pe lovele

  Comentariu by Anonim — 10 august 2020 @ 10:37

 24. Ozy e schizofrenic,rău!
  Dacă piticul cu tot aparatul primăriei au trebuit să falsifice probe pentru ai face rău,ce poți face el ?

  Comentariu by Liliana — 10 august 2020 @ 11:13

 25. https://www.ordinea.ro/secretul-lui-radu-cristian-ii-tranzactiile-fictive-prin-care-terenul-retrocedat-de-mazare-a-ajuns-la-soacra-primarului-din-mangalia/

  Comentariu by Anonim — 10 august 2020 @ 12:06

 26. Dacă sunt votat in loc sa fie votat Radu Cristian, de unde deducția asta irațională că fac jocul lui Radu Cristian?

  Cei care mă votează pe mine nu votează pe Iorguș, nici pe Radu. Altfel nu m-ar vota si i-ar vota pe ei. Sunt mulți în Mangalia care nu mai vor hoți în primărie.

  Agresivitatea celor cu care sunt inconjurati Radu sau Iorgus sunt dovadã pentru ce fel de primari ar fi acestia.

  Comentariu by Mentalistul — 10 august 2020 @ 14:32

 27. https://www.cotidianul.ro/liviu-mihaiu-15-motive-pentru-care-romania-este-intr-un-mare-mare-rahat/

  Comentariu by Anonim — 10 august 2020 @ 14:55

 28. Pt. #25
  LIKE**2!
  Pt. #27
  am propus-o acum 36h:
  https://www.lucianvisa.ro/2020/08/08/convocatorul-sedintei-extraordinare-a-cl-mangalia-din-11-08-2020/#comment-780667
  dar talibanii lu’ „3,1415-ticu'” si ai lu’ „Vecinu’ din Mangalea” prefera sa taca cu rahatul sub nas!

  Comentariu by nabuco — 10 august 2020 @ 15:21

 29. Nabuco,
  Scrie clar despre ce este vorba, care terenuri, in ce zona, etc, lumineaza-ne si pe noi, daca stii ceva concret! Asa, doar cu subintelesuri sau pareri personale,……, sunt doar pareri. Spune tu realitatea daca o stii sau o intuiesti si lasa ” talibanii lu` si lu` sa taca cu rahatul sub nas”!

  Comentariu by Anonim — 10 august 2020 @ 17:38

 30. Pt. #29
  Il las placerea lu’ O2zy sa te/ne informeze, ar trebui sa fie documente publice.

  Comentariu by nabuco — 10 august 2020 @ 19:28

 31. În funcție de pe cine supără adevărul, ai lui Iorguș și ai lui Radu urlă că m-am vândut lui Radu sau lui Iorguș. Bineințeles că sunt minciuni.
  Adevăr contra minciună.

  Comentariu by Mentalistul — 11 august 2020 @ 10:40

 32. Un fel de Mihai Sorin. Doar ca nu esti profesor. O sa faci exact ca ala dupa ce am ramas cu Radu pe cap 4 ani din cauza lui. Si-a luat banutii, a bagat capu intre umeri, a inghitit toti scuipatii si a votat toate jegurile lui piticu. Acum o sa il vedem iar pe lista PNL. Locul lui l-a luat Ozzy.

  Comentariu by Anonim — 11 august 2020 @ 16:30

 33. Ozzy era in Vama cu Colgiu . Erau ascunsi la Boiță în restaurant . Se adeverește că candidează pentru al ajuta pe Radu C . Avea dreptate dl Vișa că este la fel ca Sorin Mihai acum 4 ani .

  Comentariu by Votant — 11 august 2020 @ 18:28

 34. Am înțeles cã este politica celor lui Iorguș să mintă astfel și tot or să bage SF-ul acesta toată campania, dar mă surprinde lipsa de inspirație. E bine pentru mine că se dovedesc slabi, e rău pentru plecarea lui Radu pentru ca sunt slabi. Speranta mea sa plece Radu a rămas să o fac eu, alttfel nu o face nimeni.

  E plin de minciunã Conu’, atât de vizibilă, încât dezgustă locuitorii Mangaliei. A tot zis ca nu candideaza, a asigurat pe toti, Nicu Moroianu era ferm convins, ca a vorbit el cu Iorguș si sa am incredere, iata ca nu am avut incredere in judecata lui Nicu si s-a dovedit ca Iorgus a fost mizerabil ca intotdeauna. Și-a batut joc de Paul, si-a batut joc de Moroianu, iar acestia nici acum nu inteleg ca nu vor fi considerati barbati cat timp vor arăta servitute fata de Iorgus.

  Daca pe Iorgus il interesa doar sa plece Radu, daca nu avea intentia de candidatura, in momentul cand si-a aratat sprijin cuiva putea sa nu o faca pentru PSD, ci sa vina toti, cu Leo, cu Moroianu, cu Iorgus in Alianta pe care o pregatisem. PSD e teeminat pe urmatorii 10 ani la Mangalia, eram doar Alianta impotriva lui Radu si acum era Radu cu bagajele fãcute. Nici nu trebuia sa fiu eu candidatul, cine era mai bun, ori chiar un nume nou si de incredere. Paris cal mort la USR era deja anuntat, restul nu mai contau, era o lupta 1 versus 1, castigam noi cu 80%.
  Dar nu, conu Iorgus a realizat ca e un nimeni dpdv electorat, singur nu poate atrage atat electorat cat am atras eu, i-a trebuit electoratul PSD ca sa fie la nivelul meu de atunci, pentru ca bateam singur pe PSD, astfel ca a urmat propriul egoism, preferand sa omoare strategia care era sigur castigatoare. Practic, prin resuscitarea PSD, care nu avea candidat si nici organizatii, Iorgus a dat sansa lui Radu Cristian. A gandit-o, a stiut-o, nu l-a durut nici in fund de Mangalia, mai importante ii sunt orgoliul si setea de putere. Vrea sa fie el regele sau in rest potopul. Nu am încredere în astfel de oameni, nimeni nu ar trebui sa aibă încredere în astfel de om, care calcă pe cadavre si pe apropiati pentru propria sete de putere si de bani.
  Apoi, dupa încercarea de resuscitare a PSD, s-a deberasat de Nicu. Acum Nicu e vazut ca un cățeluș. Dupa ce o perioada de timp eram asigurati ca Nicu este ce are nevoie Mangalia, acum tot ei ne spun ca nu Nicu e ce are nevoie Mangalia, ci Iorguș. Oamenii se scârbesc in sinea lor pentru minciuni: cand ati mintit pesedistilor, cand ati zis ca Nicu Moroianu e bun sau cand ziceti acum ca Nicu Moroianu e prost?
  Singura alianta posibila cu care sa scapam de Radu este ca Iorgus & Co sa vina in sprijinul meu, pentru ca voturile lui Iorgus s-ar aduna cu ale mele, dar daca eu ma duc sa sprijin pe Iorgus, voturile mele nu se duc la Iorgus si din dezamagire ca le ucid speranta vor vota Radu sau nu se vor duce la vot. De ce nu sprijina Iorgus un candidat care il alunga sigur pe Radu? Pentru ca nu-i pasa decat de el.

  Dar întreb pe subiect altceva: de la cine credeti că iau voturi mai multe? De la Radu sau de la Iorguș? Cei care l-au votat pe Radu în 2016 și nu îl mai votează acum, chiar credeți că ar mai vota vreodată pe Iorguș? Cei care au votat Mihai Sorin in 2016, ca sa nu voteze nici pe Radu, nici pe Iorguș, credeti ca ar vota pe Iorgus pe care nu l-au vrut? Ar vota si pe Paris dacã nu aș candida eu, doar ca sa nu voteze pe Iorguș.
  Cui credeți cã ajută minciunile lui Iorguș despre mine? Lui Radu sau lui Iorguș?
  Îi ajutã lui Radu, pentru că îl întăriți daca va si crede cineva.

  Initial am crezut ca e strategia celor ai lui Radu sa incerce un zvon fals ca m-am vandut lui, sa il intareasca. Dar nu au ei coeficientul acesta de inteligenta. Și stilul e iorgușist, fac aceleași prostii ca in 2016, care fac oamenii sa nu aibă încredere în ei. Din partea mea, continuați, dar tineti minte ca se intareste Radu, va fi vazut puternic daca ar putea sa ma cumpere. Uff, dar prosti mai sunteti!

  Încă ceva: ce ar vrea pesediștii să fac? Să sprijin candidatul PSD? Nu pesediștii m-au vândut? Dar acum vir sa sprijin eu PSD?

  Aceste minciuni și atacurile cu aberații le consider sabie scoasă împotriva mea. indiferent din ce zonă vine. Consider deschise ostilitatile: am sa lupt cu minciuna având armă adevărul despre Radu și Iorguș. Să constatați apoi dacă v-ați atins scopul.
  Pentru PSD nu Radu e inamicul, de un an pe mine ma ataca si de aceea Iorgus a preferat sa linga unde a scuipat, sprijinind PSD, pentru ca i-a unit pericolul pe care il reprezint pentru ei, ca as putea sa pun la plata ce au furat Iorgus, PSD si Radu, in ordinea aceasta.

  Întreb de curiozitate: pe cine vreti sa voteze oamenii? Pe consilierii PSD? Pe Tase, pe Ciobănel, pe Maganu…? Locurile 1-6 sunt ale PSD.

  Dacă pe Moroianu l-ar fi votat câțiva, candidatura lui Iorguș prin batjocura executiei lui Moroianu i-a impins pe toti spre mine. O avea Iorgus 300 de talibani, dar a pierdut alianta PSD-Alde voturile a peste 1000 care si-au decis votul spre mine. Nici electoratul care voteaza PSD traditional nu mai voteaza Iorgus, le sunt un fel de Ponta, pt ca am fost la PSD si am fost bun, fata de fotbalisti, agramati si Iorgus.

  Dpdv al plecarii lui Radu, candidatura lui Iorgus a marit pericolul sa castige Radu cu votul a 2 din 10 cu drept de vot, de aceea acum Mangalia se indreapta spre mine cu votul, pentru ca am ramas singura speranta sa plece Radu.
  Aroganta celor ai lui Iorgus, modul agresiv si minciunile, toate atacurile abjecte sunt in folosul candidaturii mele. M-au intarit.
  Intentia nu a fost asta, dar aceasta este consecinta. Sa isi puna intrebarea cei care propaga minciunile acestea: cine se intareste cu aceste minciuni ca m-as fi vandut lui Radu? Iorgus sau Radu? Ori eu?

  Comentariu by Mentalistul — 12 august 2020 @ 8:00

 35. Ozzy este sageata lui Radu si noi stim asta . Degeaba incearca sa ne minta . Ii face jocul primarului pentru niste bani . Iorgus va cistiga si fara ajutorul lui . PSD a gonit un tradator si un mincinos si bine a facut .

  Comentariu by Anonim — 12 august 2020 @ 12:28

 36. Acest Ozzy este IUDA in campanie . El nu are sanse ca si consilier dara mite ca primar . Un jeg de om .

  Comentariu by Anonim — 12 august 2020 @ 12:30

 37. Vai ce cântec de sconcs!

  Comentariu by Mentalistul — 12 august 2020 @ 13:36

 38. pt VOTANT 33, DUTE DRACULUI !

  Comentariu by ION@yahoo.com — 12 august 2020 @ 14:08

 39. Toti cei care a dat in voi cinstea si corectitudinea veti avea o MARE DAR FOARTE MARE SURPRIZA !
  Cineva care a tot tacut va iesi public cu dezvaluiri incendiare despre toti candidatii care-si dau ghes la ,,tronul primariei,,.
  Vor fi subiecte intresante bazate pe probe si care vor forma o parere corecta a alegatorilor despre CANDIDATII INGERI care nu stiu cum sa mai iasa in fata cu tot felul de slogane CU CARE AR TREBUI SA LE FIE MARE DAR MARE RUSINE !

  Comentariu by ION@yahoo.com — 12 august 2020 @ 14:20

 40. Vreo mangaliță la Antena ?

  Am văzut în oraș, pe lângă bannerele lui Radu, pe cele ale lui Moldovan. Am mai văzut și un cort al lui Menabit. Probabil că restul candidaților nu vor primi nicio aprobare de afișaj electoral, cu excepția panourilor. Ar fi interesant să vizionați filmul No (2012). A fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin. E vorba despre o campanie electorală reală desfășurată în condiții inegale.

  Comentariu by lucian visa — 12 august 2020 @ 16:00

 41. Bai Ozzy mai lasa-ne cu povestile astea idioate. Tu esti sanatos? Cum sa vina ma Iorgus sa te sustina pe tine? Cum sa vina Moroianu sa te sustina pe tine? Cine esti tu si ce ai realizat in viata ta? Facultate n-ai. Casa n-ai. Loc de munca n-ai de 15 ani. De jucat la pacanele joci. Ca ai prostit tu niste oameni cu miciunile tale, recunosc, imaginatie ai. Dar cati prosti crezi ca sunt in Mangalia? Pentru tine un cuvant e definitoriu: RATAT. Cati crezi ca or sa voteze un RATAT primar al Mangaliei si sa-si dea viitorul pe mana lui? De unde ai dat de bani in ultimul timp, tu care nu aveai bani nici de tigari? De ce singurele materiale de propaganda electorala acceptate de primar sunt ale tale si ale lui Dan Moldovan? Posteaza public diploma ultimei unitati de invatamant absolvite( nu cursuri pe la politia de frontiera)si cartea de munca. Pana atunci, pana cand poti dovedi ca tu chiar poti fi primar, esti doar un micinos RATAT si care ii face jocul lui Radu.

  Comentariu by Anonim — 12 august 2020 @ 16:07

 42. Am auzit că o să-l susțină și un sobor de preoți creștini.

  Comentariu by lucian visa — 12 august 2020 @ 16:14

 43. @34 cred ca postarile astea le faci ca sa ii motivezi pe tanatalaii aia de au pus botul la vrajeala ta. Sa nu se prinda ca te-ai vandut

  Comentariu by Anonim — 12 august 2020 @ 16:31

 44. Campania este a lui PER. In toate localitatile sunt aceleași materiale promoționale. Vedeti si la candidatul Constanței aceleasi tricouri, aceleasi corturi etc.

  Pe PSD nu am cum să sprijin, PSD m-a exclus pentru că s-a vândut lui Radu Cristian. Ori nu mai țineți minte? Aveți memoria scurtã?
  PSD ar fi putut să mă țină și să pățesc ce a pățit Moroianu, să mă retragã înainte de alegeri si sa pună alt candidat, pe Iorguș de exemplu. Am mirosit-o și mi-am dat reconfigurare traseu.

  Din nimicul care ziceați că sunt, brusc am ajuns cel care înclină balanța? Nu ați abera înverșunați cu vânzarea dacă ați fi siguri de victoria lui Iorguș. M-ați lăsa în pace să îmi fac campania.

  Chiar credeti că pe Tase, Ciobãnel si pe cine mai are Iorgus pe lista de consilieri, toti de la pozitiile 1-6 fiind PSD, vor fi votati? Și dacă ar câștiga Iorguș, fără consiliu o sa facã ciu-ciu. Cine se va vinde? Eu? Sau o sa aveti o frăție cu PNL?
  Iorguș primar o sa fie la mâna PSD (Stroe, Tase…) si la mâna PNL. Ar fi acelasi rahat ca si pana acum. Ar continua blestemul Mangaliei. Credeti ca il mai primesc la vreo masã a negocierii dupã atatea minciuni spuse despre mine?

  Ori credeti că îl iert eu pe Radu Cristian pentru ce a facut Mangaliei?
  Cetățenii Mangaliei ma cunosc acum, au si o alta optiune decat Radu sau Iorgus. Știți că pierde Iorguș si v-ati apucat să justificati de ce?
  Așa se înțelege de la apucăturile pe care le aveti.

  NU, nu m-am vândut nimănui! Dar cei de la PSD da.

  Comentariu by Mentalistul — 13 august 2020 @ 0:11

 45. Ozzy și Dan Moldovan candidează pt al ajuta pe RC . Trebuie să avem grijă ca aceste două jeguri umane să nu fie votați . Trebuie să gonim navetiști . VOTăM IOrGUȘ .

  Comentariu by Anonim — 13 august 2020 @ 6:30

 46. Pt 45:
  Pentru că ați scos sabia, îi ucid politic pe Iorguș, deopotrivã cu Radu Cristian.
  Pana acum am fost linistit, cu o campanie pozitivă. Pentru toate atacurile asupra mea am să rãspund cu bombe.

  Numai uitati-va la campania lui Zanfir Iorgus, la tiganeala si la cati bani baga in ea. Pana si eu am bagat mai mult decat Iorgus. V-ati intrebat vreodata cati bani mai are Zanfir Iorgus, daca e bogat dupa atata furt? Atat de prost, incat au furat altii, a intrat in tot felul de obligatii si combinatii, a distrus viitorul Mangaliei dupa 2001 pentru aceiasi mafie politica despre care ne vorbeste ipocrit acum ca sa luptam. Cu cine? Cu Stroe la masa, vorbeste despre împotriva intereselor Constantei tinandu-se de mana cu Stroe la masa. V-ati prostit?
  Am fost si eu cu Stroe pana la un punct: cand s-au apropiat alegerile locale si am refuzat interesele Constantei, voia sa schimbe doar păpușa, din Radu Cristian in Menabit Ozghiun. De aceea m-am despartit de Stroe si PSD, pentru ca nu am acceptat acelasi jaf organizat, la care s-a inrolat Iorgus. Ati uitat cum ma înjurați ca sunt omul lui Stroe? Acum, aceeasi care ma injurati din cauza de Stroe, sprijiniti politica lui Stroe de a mentine jaful asupra Mangaliei. Iar Iorgus, cum s-a eliberat locul de pãpușã pe care l-am refuzat si am decis sa lupt contra acestor interese, s-a dus sclav la Stroe pentru propria frustrare de a mai candida, de a mai fi in joc.
  Nu ajungea ca ma lupt cu nemernicii lui Radu Cristian, acum au apãrut altii, dar autohtoni.

  Așa cum am luptat si lupt impotriva lui Radu Cristian, voi lupta si impotriva lui Iorgus. Pentru ca nu degeaba pleaca dracu daca il pui pe tat-sãu. Pentru toate atacurile pe care le fac asupra mea cei care sustin mafia-politica economica de la Constanta, tinuti de mana cu Stroe, o să mã apuc de Iorguș mai abitir decat de Radu, pentru ca Radu oricum pierde.

  Mizeria si agresivitatea voastra, de genul ca „daca nu esti cu noi, esti cu Radu” este o dovada a ipocriziei ca numai Iorgus și Radu ar exista in Mangalia. Mai mult de 60% nu mai vor nici pe unul, nici pe cellalat. Iar dupa ce o sa o sa fac campanie cu adevarul (nestiut) despre Radu si Iorgus, nu o sã-i mai vrea mult mai mulți.
  Cu toatã atitudinea pe care o are Iorgus si ai lui fata de mine, pemtru toate minciunile si aberatiile, ati reusit sa îmi schimb campania si sã-l expun pe Iorgus, pe care ar trebui sa il bage cineva in programul meu „Grijã pentru Vârstnici”.

  Comentariu by Mentalistul — 13 august 2020 @ 9:45

 47. Pt. #46
  Mai concret, pana acuma numai gloante oarbe …

  Comentariu by nabuco — 13 august 2020 @ 10:28

 48. Tatarul este in delir …… se da la Iorgus ca sa justifice banii primiți de la Colgiu . Acum vedem adevaratul Ozzy cel care il sustine pe RC . Dupa cum se vede din răgetul lui este disperat sa il ajute pe RC sa ramână primar . Sictir TRADATORULE

  Comentariu by Anonim — 13 august 2020 @ 10:44

 49. Ce hahalera acest Ozzy . Spune ca a bagat banii mai mulți in campanie pina acum decit Iorgus nu ? Pai si normal daca RC il finanteaza masiv . Pai pina acum nu avea nici bani de o legală iar acum hodoronc tronc au aparul lovele la tatar . Bravo RC prontru prosteala cu Menabit . RC , Menabit si Dan Moldovan sunt groparii orasului nostru

  Comentariu by Anonim — 13 august 2020 @ 10:52

 50. Se stie Ozzy e arma lui Radu . Deci votul se concentreaza pe Radu si pe Iorgus. Dupa campanie probabil Ozzy o sa ii ridice osanale lui Radu.

  Comentariu by Baronul — 13 august 2020 @ 11:17

 51. Vad ca o tii cu povestile inainte dar mucles despre studii si cartea de munca. Mucles si de pacanele. In schimb ai pus tunurile pe Iorgus iar pe Radu doar il mai mangai asa un pic. Curat murdar coane Ozzy. Pacat ca iti bati joc de oamenii de langa tine.

  Comentariu by Anonim — 13 august 2020 @ 12:21

 52. Ozzy era astăzi în biroul lui Colgiu la Gold Therm . Era ceartă intre ei pentru că Colgiu tipa la el rau de tot .

  Comentariu by Anonim — 13 august 2020 @ 14:17

 53. Era sclavete supus la Doru ca altfel nu are cum. Vor sa il faca pe Iorgus de aia l au pus si useristii pe puradelul ala pesedist sa mearga voturile spre Radu. Adevarul e ca Radu e baiat destept de asta il votez si eu cu familia.

  Comentariu by Adi — 13 august 2020 @ 19:33

 54. Pt. #53
  https://www.replicaonline.ro/a-aparut-o-petitie-pentru-legalizarea-canabisului-441519/

  Comentariu by nabuco — 13 august 2020 @ 21:06

 55. Daca Ozzy este intr-adevar de bunacredinta nu va face jocurile nimanui.Dar daca este vandut asa cum se spune va trebui sa se uite in ochii copiilor de pe strada si a tinerilor pe care ii va trimite in alte orase daca a ales tabara lui radu cristian.Furaciunile vor continua la nasfarsit.

  Comentariu by anonim — 14 august 2020 @ 10:06

 56. Ozzy se uită prima oara la buzunarul lui ….. la cit a suferit tătarul de foame pina acum cu siguranta nu il va trada pe Radu Cristian . Nu ar fi pacat sa piarda el niste lovele acum pe pandemia asta ? Îi pacaleste pe copiii care il ajuta și înparte cu Cautis ce ramîne . Cu Doru Marinescu scapa usor ….e prea prost ca sa isi dea seama ca a fost pacalit

  Comentariu by Anonim — 14 august 2020 @ 15:57

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress