Politica locală

21 iulie 2020

Radu Cristian. În atenția locuitorilor municipiului Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:46

Din păcate, avem încă un caz de infectare cu coronavirus în rândul angajaților Primăriei. Conform protocoalelor sanitare, am restricționat accesul publicului în incinta Centrului Informare Cetățeni (Registratura, intrarea B), pentru următoarele două săptămâni și am dispus igienizarea și dezinfectarea tuturor birourilor, în special a spațiilor destinate relației cu publicul. Toate solicitările din partea cetățenilor vor fi preluate telefonic sau prin mijloace electronice de comunicare. Accesul publicului este, în continuare, permis, la Direcția Taxe și Impozite, care are intrare separată, precum și la Direcția Socială, care funcționează în str. Delfinului.

Sursă FB 21.07.2020

14 Comments

 1. La taxe și impozite e musai, că e singurul compartiment care mai aduce bani la bugetul, gol, al orașului.

  Comentariu by Marian Vasile — 21 iulie 2020 @ 18:52

 2. Probabilitatea sa apara saptamanal cate un caz in primarie este una in reala crestere. Astfel, vom avea in maximum o luna tot personalul primariei, fie in izolare, fie in carantina.

  In atare conditii, cum se poate face administratie locala in continuare? Noi suntem totusi in plin sezon estival!

  Dar alegerile locale cum vor putea fi organizate?
  Destul de convenient acest Covid pentru unii, as zice.

  Comentariu by Reporter — 21 iulie 2020 @ 19:35

 3. https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/institutii/harta

  Comentariu by nabuco — 21 iulie 2020 @ 21:22

 4. Era aproape normal sa se intimple, din moment ce in primarie nu s-au respectat si nu se respecta regulile de protectie. Multi dintre angajati favoriti vin chiar cu copii la servici , in plina pandemie ! Se aduce mincare gatita la caminul de batrini , si se maninca chiar so la sala de sedinte. La chiolhanuri participa si primarul , alaturi de favorite : Gheorghev Ana maria, Capraru Adriana , Dragan Elena , secretarele , Alina Nitoi.
  Confirmata cu Covid este Bari Andrea , a fost adusa si angajata in primarie de Capraru Adriana. Bari este , stie toata lumea , cel care manevreaza zeci di chiar zeci de mi de euro pe zi , afaceri cu Pasa , Simpa etc. Iar nevasta este angajata la primarie de 2 ani, pe salariu maxim , adica ia cam la cit se ajunge dupa 10 ani de vechime in munca. Buna afacere . Acum da la toti Covid . Ce sa faci , asa se fac angajari in primarie , daca a adus o Capraru , bun si un covid. Sufera toata lumea.

  Comentariu by Anonim — 21 iulie 2020 @ 22:15

 5. https://m.ziuaconstanta.ro/stiri/justitie/de-ce-a-fost-achitat-zanfir-iorgus-fostul-primar-din-mangalia-724564.html.html

  Comentariu by Ana — 22 iulie 2020 @ 7:42

 6. Pt.5
  De fiecare data aici se ajunge cand se fabrica dosare la ordin.

  Comentariu by VUCEA DAN — 22 iulie 2020 @ 11:43

 7. Mancarea nu e gratuita doar se prepara gratuit esti dezinformata. Ce a adus Adriana munceste continuu ce au adus altele stau acasa 4 ani si 2 luni la munca, nu au cum sa dea covid.

  Comentariu by Selena — 22 iulie 2020 @ 13:24

 8. Când o să vin eu (mai așteptați o lună). Nu o să mananc de la camin. Sunt atatia patroni care trebuie sa dea platouri moca plus in fiecare seara o vizita de lucru pe la restaurante Incepand de la pescaria din Olimp si pana la Pirati faceti socoteala ce rar o sa le vina randul iar chiolhanele o sa le tin la mine la hotel tot acolo o sa se faca si probele pentru angajari (pentru femei).

  Comentariu by Viitorul Primar — 22 iulie 2020 @ 13:28

 9. Apariția unui caz de covid la un funcționar de la registratură, care lucrează direct cu publicul, arată un alt fenomen pe care îl regăsim la multe instituții ale statului. E vorba de lucru cu hârtiile și nu online. Eu văd două cauze principale împotriva schimbării, incompetența și șpaga. Poate criza sanitară va obliga autoritățile să rezolve problemele cetățenilor online. Evident printr-o lege, că altfel în niciun caz.

  Pt.2
  S-ar putea să vedem că orașul va merge mai bine fără jupân(i).

  Pt.4
  N-are nicio vină Adriana Căpraru că s-a îmbolnăvit angajata de la registratură. Dacă se îmbolnăvea un funcționar angajat în mandatele unor primari anteriori, înseamnă că de vină era acel fost primar ? Ancheta epidemiologică poate ne va da ceva indicii.
  Am auzit că și familia ei este bolnavă. N-o cunosc nici pe ea nici pe soțul ei, dar îi doresc multă sănătate și sper să nu ajungă la terapie intensivă. Iar când va fi bine și dacă va afla că a luat virusul din primărie, atunci să se gândească foarte bine dacă merită să se mai reîntoarcă la muncă. Spun asta în condițiile în care are din ce să trăiască. Copiii ei, acum și ei pozitivi, sunt mult mai prețioși decât un post și un salariu la primărie, de care nu are neapărată nevoie.

  Pt.6
  Nu e adevărat. Sentința inițială la Curte a fost 1-1. Deci e clar că un judecător a mers pe acuzația DNA și nu pe probe. Noroc că al treilea, cel nou venit, a fost corect. Dacă nu erau cazurile gen Portocală, Iorguș era condamnat. Poate că Radu a înțeles și el că legea îl va ajunge din urmă.

  Comentariu by lucian visa — 22 iulie 2020 @ 14:58

 10. https://adevarul.ro/locale/constanta/salvamar-injurat-bruscat-amenintat-turist-avertizat-s-a-indepartat-mal-tu-stii–1_5f1a9eac5163ec42714fa4e5/index.html

  Comentariu by nabuco — 24 iulie 2020 @ 14:14

 11. „XY. Din neatentia lucuitorilor municipiului Mangalia”
  https://www.replicaonline.ro/lupte-grele-pentru-controlul-zonei-in-care-se-vand-droguri-la-mangalia-439218/

  Comentariu by Anonim — 24 iulie 2020 @ 17:13

 12. dupa ceva timp am ajuns prin zona bulevard.acolo am vazut o mostra de…nu de prostie sau de altceva ci de dispret fata de locuitorii zonei.
  in timp ce toata lumea fuge dupa o bucata de verdeata administratia locala distruge si ce a mai ramas.un spatiu verde e macelarit pentru a face loc unei sosele.si poate parcari.
  nu domnilor cetateni, administratia locala nu va vrea binele.nu vreti sa sstiti spaga primita pentru fiecare pietricica si gram de asfalt pe care l toarna pe spatiile verzi.
  parca demolarea garajelor era solutia pentru parcari.acum ce mai e de zis??

  Comentariu by wow — 24 iulie 2020 @ 20:58

 13. Buna ziua,

  As dori sa reamintesc tuturor ca publicarea numelui si a diagnosticului uni pacient este ilegala:

  Legea Nr. 46 din 21 ianuarie 2003
  Legea drepturilor pacientului
  CAP. 4. Dreptul la confidentialitatea informatiilor si viata privata a pacientului

  ART. 21
  Toate informatiile privind starea pacientului, rezultatele investigatiilor, diagnosticul, prognosticul, tratamentul, datele personale sunt confidentiale chiar si dupa decesul acestuia.

  ART. 22
  Informatiile cu caracter confidential pot fi furnizate numai in cazul in care pacientul isi da consimtamantul explicit sau daca legea o cere in mod expres.

  ART. 25
  (1) Orice amestec in viata privata, familiala a pacientului este interzis, cu exceptia cazurilor in care aceasta imixtiune influenteaza pozitiv diagnosticul, tratamentul ori ingrijirile acordate si numai cu consimtamantul pacientului.

  Internetul este un loc public in care putem fi trasi la raspundere pentru ceea ce declaram. Nu este nici Poiana lui Iocan, nici crasma de pe faleza.

  Multa sanatate si intelepciune tuturor!

  Comentariu by Anonim — 25 iulie 2020 @ 14:02

 14. Buna seara tuturor!
  Va invirtiti in jurul cozii! Ce ai fi vrut, sa se musamalizeze tot, asa cum face primarul? Sa fie trecut totul sub tacere? Sau mai bine nu se spunea nimic, si persoana respectiva ar fi venit nestingherita la serviciu? Persoana respectiva este un functionar public , care a venit cu o boala contagioasa intr-o institutie publica, unde a avut contact cu colegi din toata institutia si cu persoane din afara ei. Avem dreptul sa stim , sau nu? Suntem in stare de alerta, sau nu? Hai s-o luam si pe
  partea cealalta, cu raspindirea bolilor infectioase , ce zici , domnule primar?
  M-am intilnit cu fosti colegi din primarie si toti spun un singur lucru : in primarie nu se aplica legea. Primarul MINTE pe sanatatea tuturor. Primaria nu e in carantina , toata lumea e la servici. Au fost trimisi acasa , pe proprie raspundere, doar cele 4 persoane din biroul Registratura , plus 1 persoana care lucreaza la etajul 2 al institutiei.
  Realizati ce se intimpla?
  DSP ? Ancheta epidemiologica? Testari ? Jumate din personal acasa, jumate la serviciu, cum sint procedurile?
  NIMIC!!!!
  Stimati candidati la primar si la functiile de conducere din primarie, decit sa latrati degeaba pe fb si pe situri, iata, puteti face ceva concret!
  Aplicayi legea si aveti grija de sanatatea tuturor.

  Comentariu by Anonim — 25 iulie 2020 @ 18:46

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress