Mangalia – politica locală

12 iunie 2020

În atenția locuitorilor municipiului Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:14

A început turnarea primului strat de covor asfaltic pe strada Muncitorului, în cadrul proiectului cu finanțare UE, care prevede reabilitare a 17 străzi din orașul nostru. Lucrările au fost puțin întârziate, din cauza problemelor descoperite la fundația drumurilor, după decopertare: lucrări de mântuială, făcute acum 20-30 de ani, conducte RAJA sparte în foarte multe zone sau cabluri electrice îngropate peste tot, la voia întâmplării. Am fost nevoiți să remediem toate aceste probleme, să refacem fundația drumurilor și abia apoi am început asfaltarea. După str. Muncitorului, vom intra cu asfaltarea pe străzile Țepeș Vodă, Mihai Viteazul, Libertății și ulterior pe toate celelalte străzi cuprinse în proiect. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor!

FB Radu Cristian 11.06.2020

56 Comments

 1. Lucrările au fost întârziate pentru că nu a lucrat nimeni luni întregi. În total dispreț față de locuitorii Mangaliei.

  Un exemplu că nimeni nu verifică ce se lucrează în Mangalia.
  Când s-au început lucrările în Saturn s-a decopertat și intersecția între Rozelor și strada Greenport. Pentru navetiști, e vorba despre intersecția dintre Saturn și Mangalia veche sau intersecția de la piața lui Filip. Nici azi, după multe luni și după ce s-a turnat un strat de asfalt pe unele străzi din Saturn, acea intersecție e semidecopertată. Au pus puțin asfalt acum câteva săptămâni, dar parțial. Dacă era acum două mandate am fi zis că e model MCT, acum poate că e model RC. Mai mult, în acea intersecție s-a săpat și un șant tranversal pe prelungirea Rozelor, probabil pentru un cablu. E o plăcere să conduci pe acolo. Noroc că s-a închis liceul și grădinița.

  Dar despre proiectarea deficitară, spre proastă, din Saturn, în curând. Aștept să se mai lucreze ca să nu fac afirmații greșite. După părerea sunt erori destul de grave și vor trebui remediate după ce trece termenul prevăzut în contractul cu UE, timp în care nu trebuie să se intervină. Vă pot da un indiciu. E mereu coadă de mașini în zona Kaufland. Problema putea fi rezolvată, dacă cetățenii orașului erau consultați în mod real și aveau încredere în administrație.

  Comentariu by lucian visa — 12 iunie 2020 @ 16:24

 2. De aia nu a lucrat nimeni cu lunile … , ne-a prins vara cu janturi prin tot orasul si statiunile.

  Comentariu by eu — 12 iunie 2020 @ 22:43

 3. https://www.mangalia.tv/proiectul-dezvoltare-turistica-in-statiunea-saturn-in-dezbatere-publica/

  https://www.mangalia.tv/marti-15-noiembrie-dezbatere-finala-a-proiectului-dezvoltare-turistica-in-statiunea-saturn/

  Comentariu by Anonim — 13 iunie 2020 @ 0:29

 4. „lucrări de mântuială, făcute acum 20-30 de ani”. In spatele unor astfel de declaratii veti gasi intotdeauna si listen de cantitati suplimentare care vor mari valoarea contractului cu pana la 50%. Nu conteaza pretul licitat ci doar cat de bun platitor este constructorul la Primar. In cazul de fata se pare ca este o relatie buna Constructor-Primar, care sigur nu se va lasa si cu dosar penal, cum ar trebui in mod normal. Campaniile electorale costa. Democratia costa, nu toti si-o pot permite. Aviz candidatilor 🙂

  Comentariu by Reporter — 13 iunie 2020 @ 8:50

 5. Legea lui Berpulii. Primarul ales la Mangalia va fi întotdeauna mai rău decât cel dinainte. Așa că .. e simplu. Votăm Radu Cristian. Asta dacă nu cumva apare vreun candidat care să nu fi fost vameș sau polițist vamal, să nu fie venit cu pluta de prin Constanța sau Moldova și să fie născut-crescut în Mangalia. a, era să uit să nu fie nevastă-sa fostă șefă de loterie.

  Comentariu by Sile — 13 iunie 2020 @ 15:05

 6. Like #5
  https://m.youtube.com/watch?v=0sGKMMFeraU&list=PLoSxC4jneiN2o3Dr90sEZAZs6ldvdM91x&index=12

  Comentariu by nabuco — 13 iunie 2020 @ 15:10

 7. Oftică mare în taberele anti Radu.
  Termină tot de asfaltat și defilează în campanie.

  Comentariu by Anonim — 13 iunie 2020 @ 15:23

 8. Defilează doar dacă majoritatea votanților au Alzheimer. Am șters și înjurătura de la comentariul 2.

  Update comentariu 1, cu o poză de azi 13.06.2020. În prim plan se observă noul semn de circulație administrativă, cedează mandatul.

  Comentariu by lucian visa — 13 iunie 2020 @ 15:43

 9. Defilarea asta a voastră, știi unde se termină: la Poarta Albă. Vasilină!

  Comentariu by Lute — 13 iunie 2020 @ 15:44

 10. sa mi explice si mie cineva de ce sunt doua trotuare?delimitate cu bordura?si sa nu mi spuneti ca ala e rond de flori sau pista de biciclete.

  Comentariu by wow — 13 iunie 2020 @ 17:57

 11. Ptr 10 – da, pista ptr biciclisti…cum ajungi la ea?? Trebuie sa fii „arhitet”, ca sa pricepem.
  Daca la fiecare bordura, partea lui Radu cel Frumos e de un leu, veti intelege de ce sint delimitate pistele fata de trotuar cuborduri.
  Sint atit de multe curiozitati in oras : – cel cu circiuma de la muzeu, a mai bagat doua mese pe o treapta, spre cladirea muzeului, cu a cui aprobare,
  – Luca a mai extins „proprietatea” cu o terasa- cu a cui aprobare?
  – Aia cu cortul din port, au desfiintat banci si au „adaugat” trei mese pe domeniul public. Cu a cui aprobare?
  – la „el greco” e terasa sau restaurant? Nu verifica nimeni. Se fumeaza ca la nebuni.
  injurati cit vreti, dar raducu are cota parte.

  Comentariu by pop — 14 iunie 2020 @ 12:49

 12. Observ că mulți trăiți intr-o lume paralelă, iar intervențiile voastre sunt talibanice. Da, copii, nu s-a lucrat mai pe nicăieri în țară ori s-a lucrat cu capacitate limitată. Motivul? Pandemia. Poate vă resetăți memoria să vă aduceți aminte!

  Comentariu by nabucco — 15 iunie 2020 @ 8:59

 13. Pt.12
  Nabucco, cred ca este cazul sa- ti resetezi propria memorie si asta fara suparare! Pandemia nu tine de 8 ani! Iar referitor la ce observi tu, este doar observatia ta, nu generaliza, altii observa doar bataie de joc, incompetenta, si altele, asa ca simpli observatori! Vin si cu argumente dintr-o ” lume paralela”: sunt orase, chiar aici, la noi in tara in care o administratie de calitate, competenta, si care si-a dorit cu adevarat sa traiasca civilizat a transformat in doar cativa ani orasele respective, aducandu-le la nivel european. Da o simpla cautare pe google si ai sa te convingi! Fara sa faca praf un oras intreg si statiunile in plin sezon, ca, „vezi doamne” ne apucam, in sfarsit, de treaba, cu toate deodata, asa, la final de doua mandate.

  Comentariu by Anonim — 15 iunie 2020 @ 12:55

 14. Administrația Radu Cristian pierde alte fonduri europene.

  Comentariu by Mentalistul — 15 iunie 2020 @ 13:08

 15. Saturn-ul a fost frezat prin octombrie-noiembrie 2019. Apoi s-a sistat. Iarna n-a fost iarnă, iar de lucrat s-a lucrat doar în timpul pandemiei.

  Comentariu by lucian visa — 15 iunie 2020 @ 15:39

 16. Nabucco,sclav a fost,clav a ramas!

  Comentariu by doru — 15 iunie 2020 @ 15:51

 17. sclav a ramas!

  Comentariu by doru — 15 iunie 2020 @ 15:53

 18. Pentru Nabuco, Oradea este mun reședință de județ și fraierul ăla de primar stă la bloc într-un apartament de 3 camere. E vai de capul lui, abia la al III-lea mandat. In fiecare zi merge pe jos la primărie să vadă ce mai trebuie făcut, ce mai zic oamenii, nu fuge de ei, nu-i cearta, îi ascultă cu atenție.

  Comentariu by Lute — 15 iunie 2020 @ 19:32

 19. Din surse sigur, PSD il vinde pe Moroianu, Tase Ciobanel bat palma cu Stroe si Radu Cristian… Iorgus se pregateste sa candideze

  Comentariu by Info — 15 iunie 2020 @ 19:36

 20. Pt dl de la 9 . Mai lasă ne cu prosteala asta prietene . Moroianu este susținut de toți din PSD . Iorgus ni va candida

  Comentariu by Anonim — 15 iunie 2020 @ 20:47

 21. PNL+PSD= 15 consilieri, USR+ Pro România+ PMP,= 4 conslieri, ceilalti nu depun liste sau se predau, asta e structura viitorului CL.

  Comentariu by Fane — 15 iunie 2020 @ 21:53

 22. Bravo, felicitari ca ai atras fonduri europene de 50 milioane de euro… așa te lauzi…domnule primar Radu Cristian…o sa-i mananci exact cum ai mancat la sfarsitul anului 2019 …22 milioane de lei, aproximativ 4 milioane de euro.

  Nici tu domn primar nu stii pe ce i-ai dat?!

  Datoriile cand le platesti?! Gold therm, Raja, callatis therm, enel, polaris…si altii!
  Ai vaduvit bugetul Mangaliei de importante sume de bani prin prisma ideilor tale nefaste…daca erau banii tai personali nu mai faceai aceste jocuri proaste si nu pierdeai atatea si atatea procese …avocatul grimberg ce spune!? Lui i-ai dat banii?
  Noua agentilor economici din Mangalia ne vin popririle sa platim catre ei datoriile tale…zeci și zeci de procese pierdute ca urmare a unor decizii personale ale primarului la limita legii…credeti ca are bunul simt sa recunoască!!! Vindem toate terenurile sa plateasca datoriile și apoi rămânem cu nimic…
  Domnilor iesiti la vot…indiferent pe cine votați…numai pe acest mic despot …nu!!!
  Mic la stat…mic la cap…mare la învârteli… in afara de prostii nimic nu mai debitează coerent…este sub presiune și se pare ca naveta îl afectează…clar nu-i priește …are dubla personalitate!!!

  Comentariu by Veritas — 15 iunie 2020 @ 22:53

 23. Pt 20
  Esti prost informat inseamna, o sa vezi luna viitoare la sfarsit ca sursele spun adevarul. Vezi ca PSD Mangalia adica 3-4 insi nu se implica deloc, Ciobanel tase maganu si foleanu nu dau un comentariu sau un share, nimic 0 barat numai nicu si leo si iorgus pe partea lui. Miciile detalii fac diferenta

  Comentariu by Info — 16 iunie 2020 @ 0:54

 24. Georgescu „a batut” palma cu Maganu, care „ia cedat” citiva metri patrati de la balnear ptr un loc de joaca la hotel.
  Tot asa ia dat si radu trotuarul ptr a face parcare la hotel, plus parcarea de la policlinica.
  Incet ,incet hotelul msr are de toate.

  Comentariu by pop — 16 iunie 2020 @ 9:46

 25. Când am afirmat că Moroianu si Iorguș sunt pacălici in alianța lui Papuc Stroe, mi-au sărit iorgușiștii la gât. Practic, PSD a anihilat gruparea Iorguș pentru Radu. Pentru naivitatea asta nu am incredere în strategiile lor, pentru că, in toate calculele lui, Leo nu ia în considerare ce se va întampla, si-a facut calcule doar doar pentru ce s-a întamplat.
  Au calculat simplu: negociem ca Moroianu sa fie candidatul PSD, iorgușiștii fac campania cum știu ei agresiv, ne folosim de Iorguș să ne sprijine, ne folosim de electoratul traditional PSD (calculul pe parlamentare si prezidențiale nu este acelasi cu localele, altă greseală), adunăm electoratul PSD + electoratul Iorgus + electoratul ALDE si pentru ca votul va fi anti-Radu, oamenii vor vota cu Moroianu. Avand primarul, vor pune mâna pe PSD Mangalia. Cum PNL are guvernare proastă, PSD ar reveni la putere.

  Doar că… este o logică de nivel mediu si are marele necaz că este gresită:
  – cat timp a fost PSD la guvernare a existat un terorism politic, 3 ani, zi de zi, care a tinut tara intr-o stare de nemultumire. Char daca givernul PNL este dezastruos, acum e liniste si oamenilor le place linistea. Se stie ca daca ar reveni PSD la guvernare, ar incepe iar nebunia si terorismul politic. De aceea, PSD isi va reveni mai greu.
  – Iorguș nu mai are electoratul din trecut. Mor 600 de oameni pe an in Mangalia, in ultimii 4 ani am pierdut cca 2.500. In 2016 s-a vazut cat de multi au votat contra lui Iorguș.
  – partidele mici nu isi retrag candidatii, astfel ca singura sansa este să le lasi fără voturi pentru că exista un candidat care atrage toate voturile indecisilor.
  – cine nu voteaza PSD, si nici pe Radu, sunt peste 50%. Si au ce vota. Dacă nu pe mine, pe oricare din partide, ca la europarlamentare.
  – eu nu stau, spre deosebire de ceilalti fac campanie, chiar mai bună decat a PSD. Cu Radu nu ma compar, ce a fost de luat de la Radu am luat, nu mai trece de 4.000 de voturi nici daca ma mut eu în Ibiza si nu mai candidez.
  – PSD sabotează campania lui Moroianu.
  – Iorguș dacă se duce independent, se imparte votul pe care îl voiau adunat. Cum va fi clar că nici Moroianu, nici Iorgus nu au șanse, vor vota cu ei doar talibanii lor, restul vor da „vot util” celui cu sanse contra lui Radu.
  – primul moment de a face PSD nimic în Mangalia a fost cand PSD mi-a retras sprijinul politic. Vânzatorii Mangaliei din PSD au anunțat-o ca pe o victorie, dar in realitate nu mai au candidat propriu, nu mai au organizatie, nu mai au pe cineva sa atraga voturi. PSD nu-și mai revine 10 ani. In disperare, PSD a preluat organizatia ALDE. Cred ca ALDE erau mai castigati daca i-aș fi luat la ecologisti sau daca am fi facut impreuna un partid local. Daca ALDE se alia cu mine, PSD ar fi fost ingropat la Mangalia pentru 10 ani si Radu putea sa isi faca bagajele. Dar ca intotdeauna, gruparea ALDE a gandit oportunitatea de moment. Colac peste pupaza, Iorgus prins intr-o situatie deprimanta cu condamnarea pe fond, a fost cooptat de imagine sa arate ca sprijina noua vanzare a Mangaliei. S-a ridicat la masa cu un discurs impotriva grupurilor de interse de la Constanta, in timp ce la acea masa era chiar grupul de interese de la Constanta. A fost umilitor pentru Iorguș, sa pupe inelul celor care i-au tras-o in 2016, sa joace hora unirii cu Stroe, el care si-a bazat toată campania din 2016 pe „apa 1 leu”. Atunci mi-a fost milă de el. Iar pentru ca Moroianu nu aduce personal niciun plus de voturi, pentru ca nu e credibil, l-au pacalit pe Iorguș sa se folosească de notorietatea lui.
  Acum, daca Iorguș candideaza independent, este momentul 2 cand PSD poate sa devina nimic în Mangalia pentru următorii 10 ani. E clar pentru mine ca voi aduna majoritatea voturilor anti-Radu și anti-PSD, Iorgus va ramane doar cu talibanii lui, la un scor umilitor. Adica iese din scena politica de tot, pe viitor.
  – cea mai interesantă strategie ar fi sa vină Iorguș in alianță cu mine, în sprijinul meu. Mă vorbește de rău peste tot, că aș fi interlop si ce mai zice, dar nu a stat de vorba cu mine din 2016. A fost singura dată cănd am vorbit. Pot sa-l iau sub protectia mea, eu am respect fata de varatnici si am grijă de ei. Dar strategia ar lasa in fundul gol si pe PSD, si pe Radu. Este o problemă cu cei care urasc pe Iorgus, dar cu mine nu este pentru ca oamenii stiu ca eu nu sunt om care pot fi controlat de vreun Iorguș și primul gest al meu ar fi sa ma urc pe el, iar dansul sa fie destul de destept sa imi arate respect, pentru ca sunt mai bun ca el sau ceva de genul ăsta. Eu nu am nevoie, Iorgus ar avea nevoie sa nu moară politic. Daca nu candideaza, moare politic. Oricum Moroianu nu are sanse de castig. Daca se duce independent, moare politic pentru totdeauna din cauza rezultatului. Ar putea sa se mentina in joc doar daca merge cu câstigătorul. Asta e singura strategie buna pentru Iorguș.
  – am pus un sondaj online pentru 6.000 de persoane din Mangalia, din familii diferite. Momentan au raspuns cca 400, dar din experienta stiu ca rezultatul la primele 200 de voturi se pastreaza la fel pana la 2.000 de voturi, apoi se schimba putin in favoarea mea. Acum e asa:
  – Menabit PER – 343
  – Iorgus independent – 31
  – Altul – 7
  – Radu – 4
  – Moroianu – 1
  – Craciun – 1
  – Paris – 0
  Oamenii nu mai au teamă de Radu sau de iorgușiști, cu toate presiunile celor din urmă. Este adevarat, nu a inceput campania. Ce talibani are stie fiecare, dar talibanii nu mai pot convinge marea masa de votanti indecisi, care se pare ca merg in favoarea mea. Morianu fara Iorgus e zero, oricum va fi sabotat de PSD, lucru care va atrage si voturi de la PSD la mine. USR, Pro, PMP si Minca nu vor risipi mai mult de 1.500 voturi. Pe care le inlocuiesc cu faptul ca scoatem mai multi la vot, decat de obicei. Una e sa aiba Radu cca 4.000 din 15.000 si alta e sa aiba 4.000 din 20.000. La cati candidati sa se imparta 15.000 de voturi, incat sa ia toti sub 4.000? Doar daca mai sunt 5 candidati la acelasi nivel, de 3.000. Daca 1 din ceilalti 5 nu e la nivel de 3.000, diferenta se duce pe primul din cei 5 si il invinge pe Radu.
  Consider ca deja situatia politica nu mai poate fi schimbata orice fac Iorgus sau ceilalti candidati anuntati.
  Din lipsa de pragmatism, cei implicati in politica nu vor fi de acord cu mine, eu prezint situația cifrelor. Adevarul e in cifre. Daca adun 2-3.000 de familii care în mod public isi exprima intentia de vot pentru mine, chiar crede cineva ca exista vreo logica sa se expuna cineva si apoi sa voteze cu altul (de exemplu cu Radu, de teamă)? Cine se exprima public pentru mine nu isi schimba votul, dar cine se exprima lui Radu ca ar fi cu el, poate sa voteze altfel.
  Am planul B, am si planul C, orice vor incerca să-mi faca nu va schimba cu nimic faptul ca Radu pleacă.

  Cui i se pare eronat ce afirm, poate sa dea ochii peste cap de indignare, dar sa o facă cu argumente ar fi util. Fara argumente, confirmă ce afirm.

  Comentariu by Mentalistul — 16 iunie 2020 @ 14:38

 26. Vedeți că cel care semnează cu nabucco nu este nabuco, cel care a comentat mult pe aici. nabucco, cu doi c, nu poate avea IP-ul lui nabuco, cu un c.

  Încă ceva, s-a rotit cu 180 grade indicatorul din poză. Șanțul e tot acolo.

  Comentariu by lucian visa — 16 iunie 2020 @ 15:42

 27. Fratele nostru mai prost se vede iesit primar deja, cata manipulare toxica poate sa incapa intr un idiot… bai papagalule nu iei nici 200 de voturi. Primaria merge la moroianu. Prostii ca asta nu trebuie bagati dar serios ca trebuie batuti. Intri pe blog sa mai auzi ceva anunturi si apare un handicapat mintal d asta si iti strica ziua…

  Comentariu by Prajeala — 16 iunie 2020 @ 17:20

 28. Toți stim că Ozzy este nebun și fură curent dar acum chiar că a luat -o razna . Citiți cu atenție ce aberații scrie și o să vă cruciți . Acest om trebuie ajutat .

  Comentariu by Anonim — 16 iunie 2020 @ 18:33

 29. Da, da, citiți! :))

  Comentariu by Mentalistul — 16 iunie 2020 @ 21:02

 30. E prost rău de tot ….asta înseamnă să tragi liniuță după liniuță

  Comentariu by Anonim — 16 iunie 2020 @ 22:40

 31. Stati cuminti ca acum se urca pe Iorgus.Inteleg sa iti placa barbatii,dar asta saracul are si el o varsta,cauta si tu unul mai tanar.

  Comentariu by Anonim — 16 iunie 2020 @ 23:39

 32. Te-a durut ce am scris, dacă ai reacționat așa!
  Ia fă un exercițiu de imaginație: ce șanse are PSD cu Moroianu dacă Iorguș candidează independent? Câte voturi pierde PSD cu Moroianu?
  Pentru că Iorguș nu o să riște să i-o tragă Stroe în ultima clipă, ca în 2016. Mai degrabă i-o trage Iorguș lui Stroe în ultima clipă, răzbunare.
  Dacă Iorguș nu candidează și doar sprijină pe Moroianu, tot slab va fi rezultatul. Pe ce să câștige voturi? Aduc voturi Tase, Ciobanel, Foleanu (nici nu cred ca mai are loc pe eligibile), Maganu, Banceanu? Voturile pe partid? Ha!

  Primăria să meargă cu PSD? Angajații stiu ca va fi urgie de concedieri prin constrângere. Singura lor speranță este să câștig eu, pentru că sunt om bun. Radu a angajat sa i se dea votul de către familiile lor, dar toti stiu că jumatate vor fi dați afară după alegeri. Dar dacă nu se mai fură bugetul, va fi de treabă pentru toti. Cand e de treabă, nu mai e loc de răutăți, de presiune de la șefi de directii, care nu au ce face sau trebuie sa facă din rahat bici.

  Ia explică argumentat: cum va câștiga PSD mai multe voturi decât toți?
  Iată cum ieșirea mea din PSD nu a fost victoria celor care s-au vândut lui Radu, în realitate devine victoria mea.
  Dacă PSD ia 3 comsilieri, să zică merci. Cea mai mare umilință pentru PSD ar fi ca eu să obțin mai multe voturi.
  Dar te-ai gândit unde se duc celelalte voturi pentru consilieri? Iorgus independent nu va avea lista de consilieri. PNL va scoate mult mai puțini.

  Comentariu by Mentalistul — 16 iunie 2020 @ 23:47

 33. Ba sondajul arata asa :
  – B.U.N. 65%
  – P.N.L. 15%
  – P.S.D. 10%
  – U.S.R. 5%
  – Pro R 3%
  – Alții 2%
  Normal că l-am creeat eu pe pagina Blocului Unității Naționale, ce nu mai vameșul ăla să facă sondaje.

  Comentariu by Adi — 17 iunie 2020 @ 0:21

 34. Hai sa-ti dau eu o socoteala mai realista:
  Radu Cristian PNL-max 7000 de voturi
  Menabit Ozghiun PER-700-1000 de voturi
  Dan Moldovan PRO Romania- 300-1000 de voturi
  Dumitru Paris USR-max 500 de voturi
  Alti candidati( daca mai apar)-max 1000 de voturi
  Nicolae Moroianu-PSD,ALDE,PNT,PV Iorgus si altii – restul din 18.000 si cateva sute.
  Daca cu toata vrajeala ta reusesti sa scoti 2000 de voturi il faci primar pe Radu si mie mi se pare ca la asta lucrezi. Ca vad ca pe Radu nu il mai deranjezi dar ai luat la tinta pe Moroianu, Iorgus si PSD. Ce ti-a promis Radu?

  Comentariu by INS — 17 iunie 2020 @ 8:41

 35. Sau ce i-a dat. Ca se vede ca deodata a dat de bani.Asta nu avea ce sa manance el si a ajuns sa dea de mancare la altii gratis. Primarul nu l-a deranjat ba chiar l-a dat exemplu si s-a luat de Moroianu ca el de ce nu da de mancare la batrani. Adica cum face Ozzy. Cu ce bani ca venit nu are? Sau o fi facut economii ca au fost salile de pacanete inchise?

  Comentariu by Anonim — 17 iunie 2020 @ 8:54

 36. Adunatura de virgule de mai sus sprijinita puternic de Zanfir Iorgus s-a pus pe Ozzy.Va strica planurile ciorditorilor?Vreti sa il dati la o parte dae nu o sa va mearga.

  Comentariu by Anonim — 17 iunie 2020 @ 9:47

 37. Pt 36 tu esti unul din cei 3 lingai prosti ai lu tataru ( make doru zamosteanu) nu mai furati curent, e clar cine are cele mai multe sanse. Go Moroooo

  Comentariu by Aoleu — 17 iunie 2020 @ 10:36

 38. Dacă nu discutati serios si insistați cu delirul vostru, deveniti cei mai buni agenti electorali pentru mine.
  Eu discut pe cifre. Nu mă interesează ce-și imaginează cineva, cifrele spun adevărul. Nu mă interesează voturile altora, ma interesează intentia de vot pentru mine, eu asta număr. Dacă 2.000 de persoane din 2.000 de familii suațin că mă votează, in condițiile in care am intrebat doar 5.000, pentru mine este un eșantion concludent. Peste 3 luni vor fi mai mulți.

  Despre bani: Când veneau peste mine tovarășii de la PSD să facem alianță, aveau pretenția să sprijin candidatul PSD. Am intrebat: „Adică voi ce vreți, să mă înscriu PSD? Doar ce m-ați exclus din PSD pentru ca nu sunt hoț si pentru că nu mă vând ca voi.”. Atunci a venit vorba de bani pentru campanie. Vorba de bani pentru campanie a fost la multe discutii din ultimii 2 ani. Unul prăjit la creiere, care tot aberează pe aici cu liniuțe si ” legale”, stiind că eu nu obisnuiesc așa ceva, tot insista că este nevoie de 1 milion de euro pentru campanie.
  Mereu am raspuns că nu e problemă de bani, nu am trecut aiurea prin viață.
  Dar cine bagă 1.000.000 lei in campanie o face să scoată apoi cel putin de 10 ori mai mult.

  Bagă bani in campaniintotdeauna abili, care altfel nu pot obtine voturi. Cand este o contracandidatură intre mai multi incapabili, cel cu bani este avantajat.
  Dar când apare un candidat capabil, cel incapabil cu bani pierde.

  Nu bag bani in campanie. Eu traiesc obisnuit, muncesc pentru subzistența mea. Cu mintea. Stiu cum m-au privit toți din politică, de aceea îi lovesc surprizele.
  Dar intotdeauna când a fost nevoie, în toti anii, când au fost cheltuieli pentru caritate le-am acoperit. Nu am să investesc în campanie, dar investesc în proiecte care fac bine oamenilor.

  Numiti-mi pe oricine din politică, care poate să adune 2.000 de declaratii de sprijin, în mod public, cu nume si prenume vizibil.
  Cei care insulta si fac propaganda pe aici nu au curaj sa o faca cu identitate asumată, nu o fac in public cu numele lor, le este si rusine sa mentioneze PSD in mod public (in perioada Dragnea a fost singurul care nu m-am ascuns si am luat pe piept toate injuraturile anti-PSD, in timp ce pesedistii ma injurau ca nu-s pesedist).
  Dacă vă faceti campanie si propaganda doar aici, in mod agresiv, anonimi, imaginand aberații, chiar credeti ca veti castiga electorat astfel?
  Ce fel de persoană este aceea care se simte satisfacuta pentru ca in mod anonim m-a insultat pe mine pe aici? Ha!?

  In pandemie, in stare de urgenta si in stare de alertă, am considerat ca e moment de ajutat oamenii, nu de facut politică. Acolo unde am vazut ca primarul e un nemernic iresoobsabil, am facut public pe national cum achizitioneaza spectacole pentru Pasti si servicii organizare raliu, ca să-i oblig sa dea banii pentru spital. Am facut si petitie online pentru initiativa cetateneasca, am adunat semnaturile sa ii oblig daca nu ar fi alocat pentru echipamente de protectie pentru spital.

  Am fost singurul care a făcut opozitie mult timp. Am facut cu succes, pentru ceea ce mă intereseaza.
  M-am oprit pentru ca e timpul sa prezint planul concret pentru dezvoltarea economică a Mangaliei, în timpul acesta să vadă toti ce slabi sunt Moroianu, Iorguș si ceilalti contracandidati.

  Cât de ipocrit să fie cineva care pretinde că nu reprezint nimic si in acelasi timp mă acuză că nu mai fac opozitia contra lui Radu si de aceea va castiga Radu?

  Comentariu by Mentalistul — 17 iunie 2020 @ 15:09

 39. Pt. #36 #37
  https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gigi-becali-vrea-se-implice-iar-in-politica-la-usr-sunt-atei-si-satanici-vreau-sa-ii-distrug-601908.html

  Comentariu by nabuco — 17 iunie 2020 @ 15:13

 40. Mai clar de atat nu se poate. Te-ai oprit sa il ataci pe Radu și îl ataci pe Iorgus și Moroianu. Dar tu vrei de fapt sa plece Radu. Chiar ii crezi proști pe toti? Nu ai răspuns la niste întrebări . De unde ai avut bani sa dai de mâncare gratis la niste oameni? Si te-au mai intrebat unii pe aici ce studii ai si cand ai fost angajat ultima oara pe cartea de munca?

  Comentariu by Anonim — 17 iunie 2020 @ 15:45

 41. Pt. #40
  Ghiocel, nu are O2zy hartii de absolvent de cine ce studii dar macar arata cu degetul „realizarile marete” pe care voi le aveti in acesti ani de domnie a intereselor personale.

  Comentariu by nabuco — 17 iunie 2020 @ 17:26

 42. Ozzy este un mare mincinos și cred că nu trebuie să îl mai băgăm în seamă . Are o înțelegere cu Radu Cristian pentru o sumă nu prea mare ca să îl denigreze pe Moroianu și Iorguș . Tătarul este un sărăntoc fără muncă care trăiește din șantaj și din ce mai primește de la unul sau altul . Nesimțit

  Comentariu by Anonim — 17 iunie 2020 @ 18:00

 43. Se poate sa propunem candidati pentru primarie?
  Eu as vota cu Maganu

  Alte propuneri?

  Comentariu by Anonim — 17 iunie 2020 @ 20:19

 44. @40..piciu sau pasa

  Comentariu by wow — 17 iunie 2020 @ 21:52

 45. S-a tot zis pe aici că m-am inteles cu Radu și cand eram singurul care faceam o opozitie serioasa. Nu s-a schimbat nimic, tot in mine vă este speranța pentru o opozitie devastatoare pentru Radu. Altfel nu ați plânge pe aici.

  Primiți-o astfel: am ales perioada cât să-i las pe ceilalți candidați sa se desfasoare si sa arate cât de slabi sunt în a face opozitie. Ceea ce remarcati voi, remarcă si poporul. Apoi pornesc urgia contra lui Radu ca să remarce diferența.

  Comentariu by Mentalistul — 18 iunie 2020 @ 0:29

 46. Măi Ozzy tu ești vai mama ta față de Rc . Ce urgie pornești tu măi puturosule cîn rîde tot orașul de tine . RC nici nu te bagă în seamă măi prostule . Ești o sărăcie și vei ajunge pe străzi cît de curînd . Ești MASCOTA orașului .

  Comentariu by Anonim — 18 iunie 2020 @ 7:22

 47. Domnilor eu cred că acest personaj numit Ozzy este o comedie de om . Pînă la urmă puțină veselie nu strică . E bine să mai și rîdem puțin la aceste comentarii siropoase .

  Comentariu by Anonim — 18 iunie 2020 @ 7:49

 48. DE CE NU SE MAI VÂND LOCUINȚELE ANL
  – se vor reevalua la valori mai mari

  Fragmentul video este de la dezbaterea pe bugetul local 2018, când solicitam buget pentru evaluator, primăria să înceapă procedura dării în vânzare a locuințelor ANL.
  Primăria a promis atunci că s-au alocat fonduri pentru evaluator. Ultimele evaluări erau din 2010 si o evaluare este valabilă maxim 3 ani. Dar primăria nu a făcut nimic în acest sens, pentru că nu a vrut să le vândă, încălcând dreptul chiriașilor de a le cumpăra.

  Pentru că alegerile locale trebuiau să fie în iunie 2020, primarul a anunțat cu multe declarații de presă că s-au pus în vânzare cu un preț bun. De fapt a fost o țeapă de campanie, pentru că a fost calculat prețul după evaluarea din 2010. Momentul a fost ales ca procedurile sa dureze până după alegerile locale și chiriașii să stea agățați ca să îl voteze, iar după alegerile locale primăria să constate „cu stupoare” că nu se pot vinde, pentru că nu există evaluări recente.
  A venit pandemia, s-au amânat alegerile, a venit momentul când primăria „constată” că nu se pot vinde la acel preț, este nevoită să facă noi evaluări, iar prețurile cresc cu 10.000-15.000 euro. Dacă ați luat împrumuturi pentru avans, Radu Cristian v-a dat țeapă!

  Dacă în 2018 puneau în aplicare solicitările mele oficiale în calitate de consilier local, locuințele ANL ar fi fost vândute la un preț bun.
  Pe toată durata cât am fost consilier local am propus ce trebuie să facă primarul pentru binele cetățenilor Mangaliei, am dat soluții pentru fiecare problemă, dar a fost rea-voință din partea lui Radu Cristian.

  Fragmentul video dovedește că știau că nu le pot vinde fără evaluare. Dar primarul a ales să mintă chiriașii, să le promită un preț mic, în scop electoral.

  Comentariu by Mentalistul — 18 iunie 2020 @ 10:13

 49. Pt 46:
  Nu trebuie să mă bage în seamă Radu. Este de ajuns că mă bagă în seamă poporul.

  Comentariu by Mentalistul — 18 iunie 2020 @ 10:39

 50. ANL = Apartamente Nationale Licitate ?

  Comentariu by nabuco — 18 iunie 2020 @ 14:54

 51. https://www.impact.ro/exclusiv-testamentul-lui-ion-iliescu-cine-va-mosteni-intreaga-avere-a-fostului-presedinte-despre-cati-bani-este-vorba-53450.html

  Comentariu by nabuco — 18 iunie 2020 @ 15:08

 52. Apartamentele ANL trebuie vândute la prețuri corecte și nu la prețuri de pomană electorală.

  Comentariu by lucian visa — 18 iunie 2020 @ 15:36

 53. Da Ozzy poporul te bagă în seamă . Poporul de la la Prana Pizza ..drogații tăi Doru Marinescu și Make

  Comentariu by Anonim — 18 iunie 2020 @ 22:25

 54. Pt 52:
  Locuințele ANL trebuie vândute conform legii.
  Primarul fără scrupule a promis că le dă în vânzare, la prețuri cum i-au convenit lui, oamenii au facut împrumuturi pentru avans. Știa că nu le poate vinde astfel, a fost doar o țeapă. Scopul îl știm toți: de campanie.

  La fel și cu lucrările de campanie, o să aflăm toți că a pierdut fondurile europene.

  Comentariu by Mentalistul — 18 iunie 2020 @ 23:43

 55. Șanțul la care am făcut referire s-a asfaltat azi. Mijlocul intersecției a fost reparat parțial. Adică mai era nevoie cam o oră de muncă și încă o roabă de asfalt. Dar dacă se rezolva, mai eram români ?

  Comentariu by lucian visa — 19 iunie 2020 @ 16:26

 56. cont. @51
  https://www.cotidianul.ro/casa-fiului-lui-badalau-sparta/

  Comentariu by nabuco — 19 iunie 2020 @ 18:02

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress