Politica locală

26 mai 2020

Verdict final!: Cât trebuie să plătească Mihai Claudiu Tusac Primăriei Mangalia!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:28
 • Judecatorii au decis obligarea lui Tusac să achite Primăriei Mangalia  419.833,25 lei cu titlu de prejudiciu.
 • Decizia de ieri este definitivă.

Curtea de Apel Constanța a anunțat ieri decizia finală în dosarul în care Mihai Claudiu Tusac, fostul primar al municipiului Mangalia, a fost chemat la judecată de Unitatea Administrativ Teritoriale (UAT) a Municipiului Mangalia!

Ieri, judecătorii Secţiei I civilă din Curtea de Apel Constanța au decis obligarea lui Mihai Claudiu Tusac să achite Primăriei Mangalia suma de 419.833,25 lei cu titlu de prejudiciu. Decizia judecătorilor este definitivă.

Amintim că în primă instanță, Tribunalul Constanța a decis obligarea lui Mihai Claudiu Tusac să achite Unității Administrativ Teritoriale (UAT) a Municipiului Mangalia suma de 7509047,6 lei reprezentând „contravaloare prejudiciu“.

Prin cererea de chemare în judecată, Municipiul Mangalia prin Primar a solicitat în contradictoriu cu pârâtul Mihai Claudiu Tusac să se dispună obligarea celui din urmă la plata unei sume de bani, sumă actualizată cu rata inflației reprezentând „contravaloarea prejudiciului cauzat prin executarea cu rea credință și prin eludarea legii a obligațiilor ce îi reveneau în calitate de primar la Municipiului“, conform datelor oficiale.

În motivarea acțiunii, Municipiul Mangalia prin Primar a arătat că la data de 29.12.2016 Primarul Municipiului Mangalia a emis Dispoziția nr 273 prin care s-a dispus constituirea comisiei și nominalizarea membrilor care urmează a stabili întinderea prejudiciilor semnalate ca urmare a acțiunii de verificare privind auditul financiar și contul anual de execuție bugetară pe anul 2012 efectuat de Curtea de Conturi.

La data de 10 ianuarie 2017 comisia a emis Raportul nr 1082 prin care a stabilit persoanele vinovate și prejudiciile încercate anume: subvențiile aferente energiei termice livrate populației (…) lei, ajutorul acordat lui (…), închirierea și plățile efectuate în baza contractului de publicitate și serviciile de asistență juridică.

Ziua de Constanța 26.05.2020

40 Comments

 1. Iar UAT Mangalia trebuie să-i plătească lui Tusac 15.000 lei cheltuieli de judecată reduse.

  Dacă știe cineva cât a fost onorariul avocatului primăriei ? E peste cât trebuie să plătească Tusac ?

  Comentariu by lucian visa — 26 mai 2020 @ 16:31

 2. iar prejudiciile cauzate de catre actualul primar, la ce suma ajung? Curtea de Conturi a stabilit, cred ca ar trebui judecat mai repede, ca sa ajunga sa plateasca prejudiciile care depasesc cu mult pe cele cauzate de catre Tusac

  Comentariu by Anonim — 26 mai 2020 @ 17:28

 3. Tusac a fost pistol cu apa pe lângă navetiști. Vor trece cel puțin 4 ani să intrăm în normalitate. Când nu ne-a dat căldură era suspendat, când a dat terenuri apropiaților era activ. Asta ne-a furat constant, fără suspendări. Așa că decideți voi cu cine mergeți următorii 4 ani.

  Comentariu by Anonim — 26 mai 2020 @ 21:04

 4. S-au repezit la presa pentru ca Tusac trebuie sa plateasca 420.000 lei(nota bene).Pe buna dreptate a fost actiunea in instanta insa Dl.Radu a uitat sa faca acelasi lucru cand el a platit ilegal 80.000 euro lui Colgiu si peste 3 milioane euro la avocati.Acest lucru a fost constatat de Curtea de Conturi si consfiintit de Tribunalul si Curtea de Apel Constanta.Prejudiciiul este de aprox.37 de ori mai mare decat a lui Tusac in cazul lui Radu si banii sunt din buzunarele locuitorilor
  Mangaliei.Si apropo sunt de acord cu dl.Visa si intreb si eu cat sa fi fost onorariul pentru avocati.Intreb asta deoarece in cazul lui Grimberg se platea sume de zece ori mai mari decat prejudiciul.
  Intodeauna hotul striga hotii.

  Comentariu by VUCEA DAN — 26 mai 2020 @ 21:53

 5. Pe astea cine le plătește?
  http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000348698&id_inst=2

  Ori pe cele cu Callatis Therm?
  Mi-e lehamite să le mai amintesc pe toate.

  Dar vreau să întreb altceva pe Stamate, pentru că Radu e prea laș și l-a trimis purtător de cuvânt pe Stamate: la cât se ridică suma imputată ENEL pentru pagubele făcute cu ultimele lucrări? Informează-ne corect, suma e colosală.
  Municipalitatea accesează proiecte pe fonduri europene, iar tăntălăii pierd mai mult cu execuția. La fel ca în 2016.
  Dar de ce nu s-a dus Radu la ENEL? Aaa, fac ăia mișto că l-au prins că fură curent la propriu, pe adresa de pe buletin, cu cablu interceptat înainte de contor?
  Primar care fură curent la propriu!- să vezi titlu în ziare…

  Ah, și să nu uit încă un cuvânt cheie: Inna. Dar asta altădată. Fata nu are vină, de aceea am considerat că nu trebuie să apară titluri de publicații cu un scandal.
  Păi, măi ticăloșilor, în plină pandemie nu v-ați oprit din furat? Asta nu se iartă! Starea de Urgență este în caz grav: război, calamitate națională, pandemie… Să furi pe timp de război sau de pandemie este crimă împotriva propriului popor, mai ales când în același timp ceri contribuția cetățenilor pentru necesitate. Iar tu furi, pramatie? Furi când e caz de viață și de moarte?
  O să te urmărim cu asta oriunde! O să scriem pe cer, o să închiriez avioane. O să scrie pe fiecare scară, pe fiecare stradă. Că în caz de calamitate și dezastru, ai fost un primar care în loc să organizeze ajutorul te-ai apucat să furi.
  Cine credeți că mai votează un astfel de nemernic?

  Comentariu by Mentalistul — 27 mai 2020 @ 1:11

 6. Iar ai tras ceva Ozzy ? In nici un caz nu vei fi votat domnule DROGAT . Pe cine crezi tu că manipulezi mincinosule ?

  Comentariu by Anonim — 27 mai 2020 @ 8:06

 7. Pt.5
  Despre ce proiect european e vorba ?

  Comentariu by lucian visa — 27 mai 2020 @ 15:02

 8. „Callatis- Istorie la malul Mării Negre”.
  Atât au reușit să ia de la fonduri UE, a trebuit să dea municipalitatea înapoi.

  Aceasta bloca accesarea de alte fonduri europene, iar cum voiam să fie construită școala pentru care proiect muncisem, am vorbit cu președintele CJC să plătească datoria, să ne deblocăm:
  https://www.replicaonline.ro/bani-de-la-cjc-pentru-mangalia-tutuianu-au-conturile-blocate-erau-in-pericol-sa-piarda-proiecte-europene-362645/

  Unii or să mă înjure că am deblocat primăria de la accesarea de fonduri europene, altfel nu se mai lăuda Radu cu nimic, dar eu am dorit binele Mangaliei și calculasem că nu reușeste nimic până în iunie (nu finalizează nimic), dar pandemia a amânat alegerile locale.

  Problema e alta acum: din cauză că este incapabil de a termina un proiect fără pagube, Mangalia va plăti la fel ca în 2016.

  Comentariu by Mentalistul — 27 mai 2020 @ 17:00

 9. Pt. #8
  http://www.lucianvisa.ro/2020/05/20/primarul-mangaliei-cristian-radu-80-90-de-hectare-instrainate-din-padurea-comorova-sunt-acum-in-proprietatea-fostului-primar/#comment-779669

  Comentariu by nabuco — 27 mai 2020 @ 17:17

 10. Ozzy ai ceva de calitate azi ? Trec pe la Prana azi să iau o liniuță bună . Mersi metre

  Comentariu by Anonim — 28 mai 2020 @ 8:17

 11. Minti Ozzy. Nu ai vorbit tu cu nici un presedinte CJC. Nu ai deblocat tu nimic. Doar te lauzi si minti.

  Comentariu by Anonim — 28 mai 2020 @ 9:11

 12. Rastalmaciti politic,diversionist,manipulator si unii si ceilalti ! Mai are importanta cine minte…când acolo se face afirmația asta : Sunt anumite probleme în cadrul UAT Mangalia, am înțeles că au conturile blocate, riscau să piardă proiecte de milioane de euro. Și atunci am luat această hotărâre, pentru a aloca 1,3 milioane de lei pentru a debloca situația de la Mangalia și pentru a putea să-și ducă la îndeplinire proiectele pe fonduri europene”, a adăugat președintele Marius Țuțuianu.

  Comentariu by I.S — 28 mai 2020 @ 10:24

 13. Pe de altă parte si Tutuianu nu „manevreaza”banii județului după cum „vrea mușchii lui politici” ! Tot guvernamental se dispune.Este încă o confirmare la acel sprijin primit de asa-zisul liberal de la motanul Felix- de care ne tot miram de ceva vreme !Bag mana in foc ca va urma o alianta psd-pnl si sa nu va ganditi ca prin vointa politica de a schimba constitutia( cele 2/3 necesare in parlament) – Nu ! Este vorba de o alta „matraseala” de banet si nu putin.E vorba de 30 de miliarde de euro ! Se vor imprieteni întru salvarea natiei !(da’ tot conform înțelegerii de 30 de ani !)

  Comentariu by I.S — 28 mai 2020 @ 10:47

 14. Pt 11:
  1. Vezi suma pierdută prin hotărâre judecătorească și suma plătită de CJC. Este aceeași.
  2. Vezi declarația lui Țuțuianu.
  3. Suma a fost plătită direct la Min Dezvoltării, „pentru că o cheltuie prostul”.
  4. Relația lui Horia cu Radu era „Dacă îl prind pe piticul ăla mă dezbrac de caracter și îl bat…”
  5. L-am sunat pe Horia să-mi dea jokerul înapoi. În 2016, obținusem bani pentru reabilitarea căminelor de la pod, să se mute Galaction. Drept pt care Radu și escrocul Mihai au adunat directorii de școli. Ciobănel poate să intrebe pe nevastă-sa (dacă mai e a lui), atunci le-a venit ideea sa mute Colegiul Economic. Eu am aflat că pe norme nu se putea învăța acolo, așa că i-am zis lui Horia că îi dau jokerul și o să-l cer înapoi cândva. I l-am cerut când am venit cu construcția școlii și am aflat la Stănescu că nu putem accesa pt ca Mangalia are datorii la UE.

  Și cu școala, a fost o țeapă, a venit viceprimarul în ședință și se ruga să rezolv cu proiectul Saturn. Vă dau ședința video, cea în care Tase se exprimă ironic „Cu asta trebuie să vorbiți cu Ozzy!”. A condiționat Radu construcția școlii de proiectul Saturn. Fără să spună de datorii. Știam că dă țeapă, dar am făcut ce era de făcut. Nimeni nu poate avea încredere în Radu, nici nemernicii care îl susțin, nici prietenii, nici tatăl lui (i-a tras-o și lui tat-su cu rutele), nici soția, nimeni…

  Comentariu by Mentalistul — 28 mai 2020 @ 10:52

 15. Pentru cine este interesat:

  CONSULTARE GRATUITĂ PENTRU ACCESARE DE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE
  – în Mangalia!

  Pentru lunile August și Septembrie voi organiza un Centru pentru Accesarea Fondurilor Europene și de Stat, cu consultanți specializați, care timp de 2 luni vor organiza actele pentru cererile de finanțare. În mod gratuit!
  Consultanții vor asigurați de Asociația „NOI SUNTEMMANGALIA”

  Unul din proiectele mele pentru funcția de primar este înființarea CENTRULUI MUNICIPAL pentru FONDURI STRUCTURALE – MANGALIA, care are același scop: să ajute cetățenii și societățile comerciale din Mangalia să obțină fonduri europene și de stat, nerambursabile, pentru dezvoltarea orașului nostru.

  Timp de 2 luni aveți ocazia să beneficiați de acești consultanți, deoarece nu mai am răbdare până la alegerile locale și consider că Mangalia trebuie să se dezvolte în antreprenoriat.

  În fotografii vă dau exemple pentru apelurile deschise sau pentru cele care se vor deschide. Catalogul de Finanțare pentru luna Mai cuprinde mai multe domenii, nu doar cele date exemplu de mine.

  Comentariu by Mentalistul — 28 mai 2020 @ 10:59

 16. @14- O parafrază la pct.3 : O fi el prost…da’e prostul nostru ! …Parca suna mai realist,mai pragmatic ! Singura politica valabilă este „negocierea parandaratului” ! Tugulanul de rand trebuie intaratat sa iasa dracului la vot…după care se vor realinia !

  Comentariu by I.S — 28 mai 2020 @ 11:13

 17. Pt 16:
  Și ce este de făcut?
  Să voteze candidații PNL sau PSD care vor menține același parandărăt? În Mangalia va continua să lucreze clientela politică a celor de la Constanța, care îi controlează pe acești candidați.
  Cât timp în Mangalia nu va lucra Mangalia, nici nu se va dezvolta.

  Eu cred în democrație. Avem candidați pentru primar, oricine poate candida în condițiile legii. Candidez pentru că vin cu soluții să se dezvolte economic Mangalia, propun un program concret de dezvoltare. Nu am vazut la niciun alt candidat. Nu doar de acum, ci din toata istoria postdecembristă a Mangaliei. O să-mi fac treaba de a promova acest program, să fie cunoscut până și de copilul de grădiniță. Mai departe este treaba locuitorilor Mangaliei, să aleagă cum cred ei că este mai bine. Dacă aleg hoții, de hoți vor avea parte! Dacă aleg să se dezvolte economic Mangalia, vor avea mai mulți bani în buzunare.
  Am văzut că și primarul, și contracandidații îmi fură subiectele.

  Auch, mi-am amintit ceva: Dar bine, măi Nicule, cine te-a învățat să faci astfel de copilării? Cum vine asta?
  Ce declaratie e asta de genul „Dacă fac o binefacere o fac in liniste, pentru că e urât să te lauzi, dar ia uite ce am făcut eu de pandemie pentru copii: Am pus pe Iaia să învețe doi copii să picteze!”. A făcut Iaia sau ai făcut tu? E mai bine să te lauzi cu treaba altuia? Eu spun ce fac, nu alterez adevarul, nici cu laudă, nici cu modestie. Asta cu „Nu spune că faci Bine!” este mentalitatea celor mediocri sau incapabili, folosit ca mecanism pentru a dezavantaja spiritele talentate și puternice.
  Binele trebuie să devină exemplu, nu să fie ascuns, altfel nu mai există decât Răul și Răul devine firescul comunității.
  Dar lăsând filosofia Binelui, nu mă aștept să-l fi citit Nicu pe Platon (care citează pe Socrate in toată „Republica”), am să mă refer la logica greșită de copil de grădiniță:
  Cum să pretinzi că nu spui ce faci în timp ce spui ce faci? Bombing for peace? Fcuking for virginity?
  Nu realizezi că în sinea lui, cine citește înțelege ce iti poate mintea?
  Slab, foarte slab! Închis paranteza.

  Oricât mi-ar fura unii candidați ideile, nu pot concura cu cel care le-a inventat. Este ca și cum cineva care a învățat să cânte piese de Mozart pretinde că știe să cânte Mozart mai bine decât Mozart.

  Ah, mi-am amintit alta: S-a apucat in interviu sa acuze primarul Radu pe Moroianu că nu a dus mancare la varstnici, impreuna cu directia de asistenta sociala, pentru ca Moroianu e consilier local. Cat de slab e si Radu! Că minte, ca nu a dus primaria mancare, asta e la ordinea zilei. Dar sa acuze primarul pe altul, ca nu face ce fac eu, asta chiar e o ipocrizie. Nici el, primarul, nu a făcut ce acuză pe altul ca nu face. A văzut cineva pe primar că duce mâncare celor vulnerabili? Eu am dus din banii mei 80%, ei nu au dus nici din banii publici, fiind datoria primarului sa se ingrijească. Slab, Radule, slab!

  Din cauza acestor candidați slabi m-am hotărât să candidez. Nu am fost 12 ani primar, nu am fost niciodata primar, dar in scurt timp am obținut o notorietate mai mare decat a lui Iorguș. De Radu nici nu mai mentionez, oamenii își amintesc de el doar înjurându-l. Cu fiecare an, cu fiecare zi, notorietatea lui Iorguș scade. A mea crește. Cum credeți că în 6 luni cineva ar putea câștiga alegerile locale bazându-se pe notorietatea lui Iorguș, care acum e mai mică decât a mea, iar zi de zi a mea crește, în timp ce a lui scade?
  Asta așa, dacă vreți să priviți adevarul în față și nu vă mai mințiți singuri.
  A fost o vreme când toată Mangalia zvonea că Radu iese sigut, ca si-a plătit urmatorul mandat. Acum nu mai tine zvonul, 80% sunt siguri că Radu pierde alegerile. 80% din cei care votează.
  Nu există contracandidat care sa ma bată peste 6 luni! Sa fim noi sănatosi!

  Comentariu by Mentalistul — 28 mai 2020 @ 13:40

 18. Tu ești vai de capul tău măi drogangel dar zici că o să fi primar nu ? Ŕîd și curcile de tine măi tătărel drogangel . Țuțuianu nici nu te cunoaște iar RC nu te bagă în seamă la fel fac și PSDiști din CL . Tu o să fi primar la Prana Pizza cu colegii tăi de liniuță .

  Comentariu by Anonim — 28 mai 2020 @ 15:47

 19. Notorietatea lui Ozzy este de max 3% în Mangalia dar este negativă . Ozzy nu penetrează la public și din cauza asta nu este băgat în calcule . El poate să scrie non stop pe fb ssu unde vrea el dar rezultatul este 0 . În ultimul timp multă lume a aflat că se ocupă și cu alte prostii cum ar fi drogurile pe care le consumă cu Doru Marinescu și patronul de la Prana Pizza . Trist penttu el

  Comentariu by Anonim — 28 mai 2020 @ 15:55

 20. Tătarul ăsta ne ia la mișto de la o vreme ….dute la muncă măi puturosule și lasa dracu drogurile ălea că ți sa prăjit creierul și ai început să te visezi primar . Nu te-ai săturat să ceri bani și stai la mila altora măi tătare ? Dute dracu și angajeazăte pe undeva că nu este rușinos să muncești .

  Comentariu by Anonim — 28 mai 2020 @ 16:54

 21. Nu sunt fan Ozzy dar dacă cretinii ăștia o țin langa cu drogul și jignirile – voi reanaliza. Poate ca mine vor zice mulți: votez tătarul drogat, cu proiecte bine croite și mă … pe pitic și propaganda voastră idioată. O chestie e clară: vă tremură izmenele când auziți de drogat și asta e o plăcere pentru majoritate!

  Comentariu by Păstorel — 28 mai 2020 @ 20:03

 22. Pt 21 . Chiar te rog să votezi cu Ozzy . Puteți sta și la povești fumînd o legală de calitate ….succes

  Comentariu by Anonim — 28 mai 2020 @ 21:10

 23. @22 Măi ciurarilor, colgiilor și alți trepăduși, vă scremeți ca niște constipați să discreditați un om, dar de fapt vă discreditați chiar pe voi și pe piticul care vă birjărește.

  Comentariu by Marian Vasile — 28 mai 2020 @ 23:00

 24. Sunt discreditați de 8 ani, dar de ce le-ar păsa când un oraș întreg privește impotent și în tăcere cum ei își bat joc de viitorul orașului. Asta suntem și asta merităm…

  Comentariu by Anonim — 29 mai 2020 @ 8:19

 25. Câtă suferință pe ei!
  Mi s-ar face milă dacă nu aș ști cât sunt de escroci.

  Ca să sufere și mai mult: astăzi asigur hrană caldă pentru zeci de vârstnici și pentru persoane vulnerabile care altfel nu pot supraviețui perioadei post-pandemice.
  Din munca mea.

  Înființez și o patrulă ecologică, să învățăm turiștii conduita de a păstra curățenia. Astfel să determin și primăria să facă și să mențină curățenia. Angajez peste 30 de tineri în Mangalia, cca 100 pe tot litoralul, proiectul pe Mangalia devine național.

  Apoi, deschid un Centru de Consultanță pentru Accesarea de Fonduri Nerambursabile. Timp de 2 luni consultațiile și studiile de fezabilitate vor fi gratuite.

  Încă un lucru: de la a aduce medici specialiști pentru consultatii gratuite la domiciliu, am dezvoltat un proiect pentru a înființa o clinica gratuită pentru vârstnici. Pe fonduri nerambursabile.

  Mai am pregătite multe până la alegerile locale. Îi invit pe contracandidați să facă în competiție cu mine, pentru Mangalia. Dacă ar face mai mulți, nici nu mi-ar păsa de alegeri, pentru că s-ar schimba Mangalia în bine.

  Să nu-mi ducă nimeni grija! Am din ce să trăiesc. Dacă îmi permit să dau de mâncare zilnic la zeci de persoane, ori dacă îmi permit să ofer gratuit consultanți pentru ca oricine din Mangalia să poată accesa fonduri europene dacă vrea să se dezvolte personal, sunt dovezi că fac nu doar pentru mine, ci fac mai mult pentru oameni.

  De 10 luni supraveghez 4 afaceri inființate cu fonduri europene: o pizzerie, un coafor, un serviciu de livrări la domiciliu, un cabinet stomatologic. Cu fonduri Start Up Nation, Start Up POCU, Start Up Innovation. Cele 4 afaceri au angajat peste 20 de persoane, care în 10 luni au plătit impozite pe salarii către bugetul local de valoarea impozitelor pentru 160 de apartamente: peste 60.000 lei. Afacerile se dezvoltă, vor fi mai mulți angajați. Căștigă Mangalia locuri de muncă, câștigă primăria venituri fiscale, câștigă și antreprenorii.

  Cu Centrul Municipal pentru Fonduri Structurale, care să funcționeze în colaborare cu Agenția de Dezvoltare Locală, se pot dezvolta 500 de afaceri doar în prima etapă.
  Instrumentele de finanțare propuse de mine sunt:
  1.fondurile europene nerambursabile
  2.fondurile de stat nerambursabile
  3.granturi municipale cu obligativitatea returnării către bugetul local sub forma impozitelor pe salarii, impozitelor pe profit, cote defalcate de TVA etc., în primii de 2 ani de activitate.
  4. garanții bancare pentru împrumuturi rambursabile, cu obligativitatea respectării consultanței până la returnarea creditului.

  Sunt convins că astfel Mangalia se va dezvolta economic pe producție și asigurare de servicii, să reținem în UAT cât mai mare parte din încasările de la turiști. Din 130.000.000 euro pe un sezon, firmele din Mangalia au încasat doar 23.000.000 euro, restul banilor s-au dus pe produse și servicii vândute de alții. Stăm pe o mină de aur pe care ne-o folosesc alții pentru profituri.
  La fel ca bugetul local, e cheltuit pe străini, nu mai lucrează Mangalia în Mangalia. Iar câte firme din Mangalia mai lucrează cu primăria, nu sunt plătite.

  Nu are nimeni altvineva un plan concret pentru dezvoltarea economică a Mangaliei. Nu este de ajuns să punem flori în oraș sau dale de milioane de euro împrumutate. Degeaba, dacă oamenii nu mai au bani în buzunare!

  Altă chestiune: Radu Cristian a pierdut proiectul si banii pentru cogenerarea termică. La iarnă se scot subvențiile pe căldură, cine a plătit la Goldterm 300 lei pe căldură, va plăti 800 lei/lună. Sa vezi atunci debranșări, va falimenta Goldterm.
  Ca o soluție, am să montez la sfarsitul verii pentru exemplu 5 centrale ecologice cu motoare electrice (produc căldura și energie electrică, pe stilul cogenerării termice), care pot furniza căldură unui bloc cu costuri reduse și fără pierderile pe care le are acum pe transport. O centrală la un bloc, una la o vilă, una la un restaurant, una la o societate comercială și una în show room. Să vadă oricine și să analizeze oricine costurile. Am o soluție să nu afecteze populația orașului intrarea în vigoare a L 196/2016, nici pe Goldterm, care se poate reprofila.
  Patentul este din Coreea de Sud și va fi fabricat la o uzină de roboți industriali din Oradea.

  Astea pot să le dau „din casă”, mai sunt multe planificate, dar trebuie să fie și ele făcute pe rând.
  Dacă în Septembrie am reușit fără bani din bugetul local sa fac un eveniment la care au participat cca 10.000 de persoane, dacă de pandemie am reusit sa fac ceea nu poate să facă nici primăria cu 500 de angajați (nici nu are rost să amintesc de Iorguș/Moroianu ori de alți candidați de figurație), să nu fiți surprinși de ceea ce voi face până la alegeri, apoi după alegerile locale.

  Cu atâta treabă, chiar nu am timp de scăncetele celor care suferă că exist.

  Comentariu by Mentalistul — 29 mai 2020 @ 13:15

 26. În afară că stai pe telefon și inventezi tot felul de prostii ce treabă mai faci dl puturos ? Îți spun eu ce faci . Te duci dim la Make să îți dea o cafea și după prînz o ciorbă după care stai cu Doru Marinescu și mai inventezi proiecte cu care speri să mai prostești vreun alegător . Tu nu ești în stare să faci bani de un pachet de țigări dar supraveghezi proiecte europene nu ? Măi minciunică pe cine crezi tu că păcălești ? Faci patrule , faci proiecte , faci pe dracu să te ia de mincinos . Ești un muritor de foame care are și un hoby de șmecher : liniuțele trase pe nas . Sictir mincinos ce ești

  Comentariu by Anonim — 29 mai 2020 @ 16:42

 27. Zi-mi si mie cum ai dat tu de mancare la batrani? Le-ai facut de mancare acasa? Eu cred ca a fost actiunea unui patron de restaurant si tu doar te lauzi cu ea. Ca nu esti tu patron la restaurantul care a dat de mancare. Cel mult esti bucatar acolo dar cred ca nici macar. Asa te umfli cu toate. Asa te lauzi si cu festivalul tataresc pe care nu l-ai organizat tu. Doar ai vandut suberek acolo si te-ai bagat in seama pe facebook. si cu proiectele, daca a ajuns un tablagiu fara scoala si fara munca care pana la 50 de ani sau cati oi avea tu nu a realizat nimic decat povesti sa ne scoata din rahat chiar ne crezi nebuni. E adevarat ca locuiesti cu parintii la varsta asta? Nu ai casa, masina si nici macar carnet? E adevarat ca nu ai nici un venit? Cand ai lucrat ultima oara pe cartea de munca si ce studii ai? Raspunde la asta si pe urma vino si cu proiecte.

  Comentariu by Anonim — 29 mai 2020 @ 18:37

 28. Am verificat pe REVISAL dacă acest Menabit Ozghiun este angajat pe undeva iar rezultatul este 0 . El minte cu nerușinare și ne crede proști . Sau primește ceva la negru și nu știm noi . Adevărul este că supărarea lui pornește de cînd a fost alungat din CL și venitul lui a revenit la 0 lei . A mai supraviețuit cîteva luni din cei 2000 de euro pe care i-a primit de la vicele Angelescu iar acum sta la mîna lui Make de la Prana Pizza . Oricum noi știm că și Make s-a săturat de el și nu mai vrea să îl vadă pe acolo .

  Comentariu by Anonim — 29 mai 2020 @ 19:03

 29. https://www.dezvaluiri.ro/caracatita-avocatii-de-la-primaria-lui-radu-cristian-tinuta-in-brate-de-procurori/

  Comentariu by Anonim — 29 mai 2020 @ 19:19

 30. https://flux24.ro/caracatita-galbena-de-la-malul-marii-dna-acopera-jaful-de-5-ani/

  Comentariu by Anonim — 29 mai 2020 @ 19:52

 31. Cuma să fie angajat dacă nu îi place munca ? Tu crezi că un vameș obișnuit cu șpăgi grase pentru țigări va mai munci vreodată pentru 500 de euro lunar ? Nu îi vezi pe toți că vor la ciolan ?

  Comentariu by Garide — 29 mai 2020 @ 20:22

 32. pt.25
  vezi ca ti-au luat-o inainte
  https://www.facebook.com/Federatia-Asocia%C5%A3iilor-de-Promovare-Turistica-din-Rom%C3%A2nia-FAPT-1379129298978712/?__tn__=kC-R&eid=ARCEWG8YgoRIRfqK_1sSNt59MmejYGJw28jCnZv_uMLPdF6nuzIXRE318c5m-U8jW4Dz2392mtAsx7zo&hc_ref=ARQn64-jh7SPAwoXoVdy8lJTRzU0MWlDgzZcGE7ZLRT-_bW9ocAzjAEyf-xHBbGzap8&fref=nf&__xts__%5B0%5D=68.ARAcuwjog_8m9ht-8UQpWwls9Pi0s5LgCZK9HuU_Bd8lsvHnCBIk5V9VSYPiGJ32JQmzK4GD2VM40yQdTCcyv0tsPt6C_PNBL1xmCWOOP4tC-zVzj0qFndSKFqj72_1yKswdB7VzeLCKsWchUABj1AMJPIMeX_hDeZ-LY_N3_9dtRq9kA7DmG_nI6VgtOcBCu6NM6Yv-OyCiB1D1dYqH0qObBnsbhjNSD9BBFh3skeWy14ejK2dQwbC1GRWOI-9NTSwamNgJT9ibEIujM2SGM-28RFK1gbKQga594yjURlhZhoNazicgxkPZA8FRi0bkIYt6LdWsG1y-JuVVBxbf1t0E8T3m8bj7hSSgqE63ltCADpJTJilI3pqkvB4

  Comentariu by Anonim — 29 mai 2020 @ 22:26

 33. A început să îmi placă cum scâncesc de ciudă. Ținuți în ceață, inventează povești. Poveștile acestea le dezvăluie frustrarea.

  Cât de umilitor să fie ca un sărăntoc ca mine, puturos și drogat, reușește în plină stare de urgență să facă ce nu au fost în stare nici primarul Radu (care are atribuția să o facă), nici Iorguș, nici Moroianu, nici nimeni altul dintre cei anunțați candidați la vreun partid. Nici măcar Murad nu a făcut, oricât s-a lăudat! Azi s-au împlinit 59 de zile de când duc hrană caldă celor în nevoi.
  Fiecare porție, fiecare cheltuială, le-am plătit. Am plătit medicamentele pe care le-am dat. Am plătit și pe cei care au muncit. Nu am plătit voluntarii care au livrat, am avut până acum peste 100 de voluntari.
  Eu, cel sărăntoc și puturos, am făcut asta… Cu atât este mai umilitor pentru politicienii pe care îi sustineți, pentru că nu le-a păsat de oamenii din Mangalia, pentru că au uitat în vremurile grele să ajute oamenii de la care vor voturile.
  Dacă „sărac și cerșetor” am făcut, voi ăștia „bogați” de ce nu faceți?

  Știu că există un mister în ceea ce mă privește și mă amuză cum vă roade, cu toate ca am facut public din 2016 ce am facut in viața mea și ce fac acum. Dar ati luat-o la mișto, vă e prea greu să pricepeți.
  Sunt convins ca va puneti intrebarea: de unde bani? Când acuzati ca nu am din ce trăi, mai fac câte una de nu mai întelegeti nimic. Ba aduc Craciunul pentru tot orașul, ba le platesc in 2017 datoriile la intretinere celor amenintati cu evacuarea, ba le iau scutere electrice celor cu dizabilitati, ba fac un eveniment de zeci de mii de euro, ori dau de mancare in plina pandemie la toți cei care au solicitat. Sa mai spun că luna trecută am adus un camion de alimente, am dat si la orfelinat, si la internatul de baieti, ori pachete de Ramadan? Astea nu aveti cum sa le stiți, le-am făcut în liniște.
  Eu, cel „sărac și puturos”. Și pentru că sunt sărac, ziceți că sunt prost. Voi sunteti bogați, de ce nu sunteti deștepți?
  Ajută pe altcineva „bogăția” voastră? Iată că „sărăcia” mea a ajutat un oraș întreg, pentru că majoritatea au gândit că în caz de nevoie au la cine să apeleze.
  Toată frustrarea asta de care dau unii dovadă pe aici este o satisfacție, este cea mai bună răzbunare față de ticăloși. Nu vă puneți întrebarea de ce cei care au puterea, la fel cu cei uniti intre ei, nu reușesc să țină pasul cu mine? Nici nu am început campania! Dar să fim sănătoși și o să vedeți o armată în campanie.

  Comentariu by Mentalistul — 30 mai 2020 @ 0:20

 34. Da Ozzy și Murat este invidios pe tine . Ești mare măi bărbate . Așteptăm armata de ieniceri care va cucerii orașul în frunte cu Menabit Cuceritorul .

  Comentariu by Anonim — 30 mai 2020 @ 8:33

 35. Pt. #34
  Stai linistit o sa plecati voi singuri inainte de turul 2 …

  Comentariu by nabuco — 30 mai 2020 @ 12:13

 36. Nu avem cum să plecăm pentru simplul motiv că … nu suntem acolo unde crezi. Noi încercăm de mult să scăpăm de mafie dar nu vrem să o înlocuim cu altă mafie gen vameși frustrați sau milițieni îmbuibați, cum se întamplă de obicei. Adică demascăm lupii în piele de oaie, chiar dacă unii sunt mai greu de demascat întrucât au … cap de oaie.

  Comentariu by Anonima — 30 mai 2020 @ 13:02

 37. Pt. #36
  https://altex.ro/vaselina-grafitata-kent-400ml/cpd/AUT34946/
  @
  https://www.google.it/maps/@43.8294029,28.5800786,3a,35.9y,31.84h,79.59t/data=!3m6!1e1!3m4!1sFYAIUun4q5aqcI7a9FzZ9A!2e0!7i13312!8i6656
  Drum bun !

  Comentariu by nabuco — 30 mai 2020 @ 14:32

 38. @ 36 Nevasta lui anonim
  Așa este nu sunteți la primărie ci la sediul Goldterm. Ca o minciună să fie credibilă trebuie ca cel puțin cel care o spune se o creadă.

  Comentariu by Marian Vasile — 30 mai 2020 @ 15:57

 39. Pentru pct.36, pe limba nivelului său:

  An-tan-te,
  Dize mane pe,
  Dize mane compane,
  An-tan-te.

  Ia-o și du-te! Oricum te rătăcești.

  Comentariu by Mentalistul — 30 mai 2020 @ 17:54

 40. Vedeți cum un nebun vrea să fie primar ? Doamne ferește

  Comentariu by Anonim — 30 mai 2020 @ 18:23

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress