Mangalia – politica locală

18 mai 2020

VIDEO! Neptun îşi aşteaptă turiştii printre buruieni, stuf, șerpi şi mult DEZINTERES

Filed under: Uncategorized — lucian visa @ 18:14

În vremuri de pandemie de coronavirus, timpul s-a oprit în loc pentru unele stațiuni de la malul mării. Buruieni, stuf și mizerie învăluie Neptunul, una din stațiunile ce odată, demult, era printre cele mai iubite și vizitate stațiuni de la malul mării.

Cu toate că unii solicită și caută rezolvări din toate puterile ca turismul să fie repornit, iar în stațiunile de la malul mării să fie primiți turiștii ce an de an vin de la mii de kilometri pentru a-și petrece aici sejurul, unii primari par să nici să nu-i aștepte. De exemplu, stațiunea Neptun, una din frumoasele stațiuni, zace acum în mizerie. Imaginile apocaliptice te fac să ocolești această stațiune și nici să nu îți dorești să mai revii.

Parcul de pe malul lacului Neptun II arată neîngrijit

Iarba, stuful și boscheții par de parcă nu au mai fost tăiate de anul trecut din plin sezon. Pe malurile ambelor lacuri sunt ambalaje și diverse obiecte adunate de vânt sau aruncate de oameni fără scrupule. Imaginile au intrigat opinia publică, mai multe persoane afirmând faptul că efectiv le este frică să mai meargă pe acel mal al lacului din pricina buruienilor crescute foarte mult dar și pentru că nu demult ar fi întâlnit în această zonă și șerpi.

Să sperăm că edilul Cristian Radu va lua act de acest aspect şi va curăţa staţiunea. Sau aşteaptă deschiderea sezonului estival?!

Diana BERECHET, Replica 18.05.2020

34 Comments

 1. Eu am citit și asta despre … AUR partidul lui Ozghiun
  https://www.replicaonline.ro/video-un-politician-a-organizat-miting-la-constanta-desi-adunarile-publice-sunt-interzise-431235/

  Comentariu by Fane — 18 mai 2020 @ 22:07

 2. Nu am semnat cu AUR.
  Nu ne-am potrivit.
  Am semnat cu ecologiștii.
  Consider că e mai cool.

  Comentariu by Mentalistul — 18 mai 2020 @ 23:47

 3. Sunteti 2 candidati la ecologisti ? Pai si Iorgus e pe acolo.

  Comentariu by lili — 19 mai 2020 @ 7:08

 4. Un drogat ecologist ….cool….rîd și curcile de tătarul puturos și mincinos

  Comentariu by Anonim — 19 mai 2020 @ 7:25

 5. Uite, așa, despre unii.

  UN PRIMAR MINCINOS

  Pe perioada celor 2 luni de Stare de Urgență am asigurat hrană caldă vârstnicilor singuri sau în nevoi, persoanelor vulnerabile. Pentru
  că Primarul s-a lăudat atunci că duce hrană caldă acestor persoane, așa cum îl obligă Decretul de instituire a Stării de Urgență și a mințit. Dacă ar fi dus, nu ar mai fi fost nevoie de efortul meu și al voluntarilor.
  Am dus 3.000 de prânzuri până pe 15 Mai, am hotărât să continuăm cu persoanele care altfel vor suferi de foame.

  Am ascultat ieri un interviu al primarului, care acuză pe altcineva că nu s-a implicat să ducă hrană vârstnicilor.
  Înainte să acuze pe altul, nu l-a văzut nimeni pe primar să facă ceva în perioada de panică, doar că a încercat să devalizeze bugetul cu achiziții ilegale de evenimente, în timp ce spitalul avea nevoie de echipamente de protecție.

  Toți vârstnicii cu care am vorbit mi-au spus că Direcția de Asistență Socială a Primăriei a trecut și i-a luat în evidență pe cei vulnerabili, au promis că vor ajuta cu hrană caldă, dar au dispărut, nu i-a mai văzut nimeni.
  PRIMARUL MINTE CU NERUȘINARE!

  Să întrebe primarul pe directorul Stamate despre persoana de 48 ani, care are handicap din copilărie pentru că a căzut de la etaj, care nu poate munci și nu poate vorbi coerent, care de când i-a murit mama nu mai are nimeni grijă, care a slăbit precum prizonierii de Auschwitz, care trăiește din mila vecinilor și de la un timp din ce îi ducem noi. A fost directorul Stamate în persoană, a promis că îl ia în evidență cu asistență socială și a uitat de el. Dacă nu-i duceam mâncare pe perioada Stării de Urgență, azi era mort.

  Să întrebe primarul pe cei de la Asistență Socială de domnul Petru, ori de doamna de la CM, care are mâinile sucite și nu se poate deplasa, care nu are aparținători și locuiește în chirie, care nu poate să-și ia nici medicamentele, ori să mănânce dacă nu-i dăm noi. De cateva luni, Primăria o chinuie să vină la sediul DAS al Primăriei, în loc să vină inspectorii sociali acasă la ea, să o ajute cu actele. Femeia a lucrat 40 ani in turism si la patiserie.

  Ori să întrebe primarul pe „Pas cu pas”, postacul lui mincinos, cum o rudă a sa este angajata primăriei cu funcție de asistent personal pentru o vecină bătrână, pentru care ia salariu și folosește indemnizația bătrânei, că ar trebui să o îngrijească, să îi facă de mâncare, dar a apelat la noi pe perioada pandemiei să ducem mâncare bătrânei, pe motiv că nu are ajutor, dar îi lua ea mâncarea. Nu stiu dacă mâncarea a mai ajuns la bătrână. Poate să întrebe primarul pe oamenii lui de ce sunt atât de ticăloși și mincinoși? Oportuniștii sunt aidoma primarului.

  Să întrebe primarul pe Stamate de bătrânul care locuiește în casa părăsită, care nu se putea deplasa, care era să moară de inaniție, iar de câte ori îi ducem mâncarea plânge pentru că își amintește că acum ar fi fost mort.
  Au fost cei de la primărie și i-au luat datele, are CI pe Mangalia, cu „lipsă locuință”. Dar e în Mangalia de 30 ani. L-au luat în evidență la începutul Stării de Urgență și apoi nu a mai fost nimeni pe la el. Îi place să citească, dar nu are cărți, a citit o carte de 30 ori.
  Astăzi s-a întremat și poate să se deplaseze șchiop, șontâc-șontâc, dar nu a murit.

  Să întrebe primarul pe cei de la Asistență Socială cui a dus mâncare primăria și de câte ori. Eu văd pe achizițiile pe SICAP. În 2 luni de pandemie, primăria nu a achiziționat alimente și ingrediente mai mult decât achiziția mea pentru o singură zi. Mai are primăria cantină socială? – să întrebe primarul.

  Primarul este un mincinos. Și un om rău. Nu a făcut nimic pentru toți acești oameni care sunt în agonie de foame, care suferă singuri, știuți de Direcția de Asistență Socială care nu le-a oferit vreun ajutor.
  Este primar, nu este un oarecare! Dacă eu, fără vreo funcție publică, am reușit să asigur hrană atâtor oameni, funcția de primar are un cuvant mai greu, ar fi putut mai mult.
  Nu sunt primar. Nu sunt bogat în bani și terenuri, pentru că nu am furat cât timp am avut funcție publică. Sunt bogat altfel. De aceea pot să dau 3.000 de prânzuri gratuite. Ori un camion de alimente. 5.000 de iaurturi cu cereale pentru dimineată. 2.500 de batoane. Toate organizate în timp scurt, pentru că am fost luați din scurt cu izolarea la domiciliu.
  Imaginați-vă câte lucruri poate realiza un primar, dacă eu am reușit.
  Primarul Radu Cristian ori nu vrea, ori nu se pricepe, rezultatul e același.

  Dar minte. Minte cu nerușinare. E rău. E o persoană care emană doar răutate. Și eu consider că a devalizat Mangalia, a furat până și de la gura copiilor, le-a furat Orășelul Copiilor, s-a folosit de bursele lor ca de o bancă fără dobândă. Le-a furat viitorul, pentru că nu a creat oportunități pentru tineri. A lăsat bătrânii să moară părăsiți în case și a furat copilăria copiilor.

  Acum, ca un soț violent, care în 8 ani de căsnicie a cheltuit toți banii pe amante, vine cu flori înainte de divorț, încercând să ne păcălească că pe viitor va fi numai iubire și cu grijă de casă. Dacă 8 ani și-a bătut joc de noi, ne-a asuprit cu taxe și impozite exorbitante, ca să fure mai mult, mai crede cineva în aceste minciuni de om ticălos?

  Comentariu by Mentalistul — 19 mai 2020 @ 10:21

 6. Cât despre Iorguș, Radu presează cu subiectul dosarului de la DNA cu Comorova. Subiect deschis de… Moroianu, sub bagheta lui Iorguș. Își face singur probleme.

  Ce scriam în 2016 este încă valabil:

  POVESTEA ORAȘULUI MANGALIA – CINE I-A FURAT VIITORUL

  Primul mandat al lui Iorguș a fost oarecum ok, pana s-a prins cum să fure zeci de milioane de euro. Aveam o regie autonomă care făcea curățenie in oraș, se ocupa de salubrizare, producea energie termică, etc.
  Orașul era curat, eram pe drumul bun.
  Apoi exact primarul de atunci al orașului i-a distrus viitorul bun pe care l-am fi putut avea.
  Pentru fiecare stradă pe care a acoperit-o cu bitum s-a remunerat pe sine cu câte un hotel sau câte un teren de milioane de euro. Cât a furat si ce a furat, o sa scriu altădată, o sa ne cada parul din cap la câte sunt, vorba lui Nea Nelu.
  Dar ma refer la alte fapte mai daunătoare, la distrugerea viitorului orașului. Prin desființarea GOLD RA si însușirea către sine a toate serviciilor publice. Sute de miliarde vechi pe an.
  Asta a facut- după alungarea sa prin vot – să devină primăria dorită de toți jepcarii, dorită de mafia politică, toți dinăuntrul si (mai ales) dinafara orașului au pus ghearele pe bugetul local și pe capacitatea lui de îndatorare.
  Și încă cu mentalitatea sclavului catatonic, o parte (mică) din oraș dorește revenirea celui care ne-a distrus orașul generației noastre, ne-a lăsat o moștenire grea: haosul juridic cu multe procese de despăgubire, care executorii silite însumate bagă orașul în insolvență (doar că nu s-a declarat), plus distrugerea regiei cu care ne autogospodăream.

  Pe scurt:
  1991- GOLD RA preia toate serviciile publice + 16 centrale termice (clădiri și utilaje, rețele termice).

  HCL 127/01.10.2002 și HCL 11/29.01.2003 – serviciile de la Gold RA (a primăriei) trec la URANUS SA (privat Iorgus prin Toia).

  (HCL) 134/27.06.2003 – Uranus SA preia activitățile de ambiental (inclusiv salubrizarea)

  Uranus SA primește anual pentru salubrizare cca 100 miliarde.

  Uranus cumpara un apartament de la Zanfir Iorgus cu 5 miliarde.

  Uranus cumpara de la primărie un teren de 1300 mp cu 20.650 $.

  HCL 156/26.10.2002 – termoficarea de la GOLD RA către Rominterm (acționar Iorgus prin interpuși).

  Ipotecă nr. 333/03.02.2005 pentru 50.000 de mp teren Comorova in favoare Romintern – primăria pierde din cauza neplății unor servicii.

  GOLD RA datorii 2003 către bugetul de stat: 689.361.047 lei vechi
  – de încasat de la Primăria lui Zanfir Iorguș suma de 5.695.308.173 lei.
  – deci Gold RA : 5 miliarde vechi pe plus. Totuși falimentată de Iorguș.

  2005, Finanțele Mangalia sechestrează și scot la vânzare bunurile GOLD RA.
  Achiziționate la preț de nimic de apropiații lui Iorgus Zanfir.

  Dosarul Gold RA a intrat prin 2009 în atenția DNA Constanța, iar în 2013 a fost cerut și de DNA București.

  Comentariu by Mentalistul — 19 mai 2020 @ 10:27

 7. http://m.timpul.info/articol/22866/mangalia–coalitia-vectorilor.html#.XsO50rjV1IM.facebook

  Comentariu by Anonim — 19 mai 2020 @ 14:24

 8. Pt. #7
  http://m.timpul.info/articol/17464/la-mangalia-noduri-in-papura-contra-urechii-de-elefant.html

  Comentariu by nabuco — 19 mai 2020 @ 15:17

 9. In ziarul Replica la articolul referitor la investițiile din piața din Mangalia și am aflat cu stupoare de datoriile extrem de mari ale Consiliului Local Mangalia și ale primariei Mangalia păstorită de navetistul Cristian Radu și așa am scormonit și am aflat ca este perfect adevărat …după îndelungi procese ce s-au derulat între primaria mangalia/ CL Mangalia și defuncta Callatis Therm SA ce au ajuns pana la ICCJ vezi link iccj:( https://www.scj.ro/1094/Detalii-dosar?customQuery%5B0%5D.Key=id&customQuery%5B0%5D.Value=3600000000040151 ) primaria a pierdut tot ce se putea cu aceștia vezi și link tribunalul Cta: ( http://portal.just.ro/118/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11800000000165972&id_inst=118 ) …ceea ce la o simpla socoteala ne duce la o suma deloc neglijabila de peste 20 mil lei adică peste 5 mil de euro…din ce va plati primaria mangalia…marea majoritate a agenților economici au primit deja poprirea pe suma datorata de primarie și anume puțin peste 8 mil lei…vedem ce va urma! Problema este ca CL Mangalia nu este informat de aceasta situație …iar primarul face tot felul de artificii ptr ascunderea adevărului…totuși acesta este un apel către consilieri ptr a face ceva concret și a cere dezvăluirea adevărului…și scăparea de insolventa care ne paste!!!!
  Am sa scriu despre acest lucru…pana când un consilier local va avea curajul sa trateze acest subiect cu interes…in defavoarea prostirii in fata pe care o face primarul pamblicar…Cristian Radu…Cel mai mare mincinos care s-a perindat la Primaria Mangalia…au incasat la sfarsitul anului trecut peste 22 milioane de lei…ce au facut cu ei?! Parchetul Judecătoriei Mangalia verificati situatia…DNA Constanta verificati contractele primariei…sunt probleme cât casa!!!

  Comentariu by Veritas — 19 mai 2020 @ 17:23

 10. Pt. #9
  CL Mangalia este compus din:
  Nume | Prenume | Partid | https://www.integritate.eu/Files/Files/Formulare/101%20FormularEDITABIL_DeclaratieAvere_Legea176_2010_Anexa1.pdf


  asteptam lista (celor doua mandate) sa-i „cunosaca” lumea

  Comentariu by nabuco — 19 mai 2020 @ 18:47

 11. # pt. 10
  Structura consiliului local mangalia

  Primar Cristian Radu

  Consiliul local mangalia
  http://mangalia.ro/index.php/2016/11/11/structura/

  Sper sa se trezească domnii primar, viceprimar și consilieri de la toate partidele …macar sa nu mai fure dl. Radu…el pleacă cu sacii plini și prostii rămân sa plateasca…
  Întrebați-l ce a facut cu cele 22 milioane și de ce a strâns datorii de zeci de milioane la polaris, raja, enel și callatis… apropo la gold term câți bani ptr subvenție are datorie primaria …am auzit ca in jur de 5 milioane de lei…ii omoară și pe ei …cel mai slab pregătit primar pe care l-a avut mangalia …macar aia dinainte chiar daca mai făceau prostii știau sa vorbească cu personalul…trebuie sa vina autoritățile ANAF, Antifrauda și curtea de conturi…plus DNA…sigur sunt maldăre de prostii făcute de aceasta gaska de hrăpăreți….

  Comentariu by Veritas — 19 mai 2020 @ 19:54

 12. Sunt curios dacă a citit careva ce a scris tătarul pînă la final . Pariu că nimeni . Poate doar drogangiul de Marinescu

  Comentariu by Anonim — 19 mai 2020 @ 21:14

 13. Chiar nu îmi vine să cred că un drogat vrea să fie primar în Mangalia . În loc sa fie internat într -o clinică specializată el este liber pe străzi și răgnește că vrea să fie primar de municipiu ….noaptea minții oameni buni

  Comentariu by Anonim — 19 mai 2020 @ 21:59

 14. @ 1,4, 12 și 13
  Ce treabă ai tu bazele cu oamenii buni? Oi fi făcut parte cândva din acestă categorie dar acum ești doar slugă umilă și plecată.

  Comentariu by Marian Vasile — 19 mai 2020 @ 23:25

 15. Pt 13:
  Mergi cu mine să fac analize de sânge? Și dacă nu am folosit droguri în viața mea, umbli cu căcat pe tine prin oraș? La propriu?

  Pt 14:
  Nu e bazel ăsta, e din ceata de 8 oameni PSD-Iorguș. O perioadă am crezut că e Ciobănel, care pune pe altul să scrie, pentru că el nu stie sa scrie si îl recunoști imediat.

  În tandem atacă Maganu de pe nu stiu cate conturi false pe facebook, iar aici anonim. Maganu și ignorantul „pumnii mei minte nu are” pe care l-ai trimis cu mușchii umflați, amândoi știu că eu nu consum droguri, nici măcar un cui la sărbători, nimic. Dar din ticăloșie li se pare lor că ar prinde bine să mă atace cu abjecții. Așa e in tenis! Dar dacă așa e în tenis, să primească serva înapoi:
  Deci dacă ei mint, eu sunt obligat să spun adevărul. Cine, drogat și beat, a făcut accident, de era să lase 4 familii fără tați? Acum umblă cu mașina instituției. La fel de drogat și la fel de beat. Dacă face cineva reclamație la poliție că o masina cu nr. …. (masina lui personală) a lovit un om pe trecere, s-a dat jos și l-a aruncat în portbagaj și a plecat, sunt curios de unde mai scoate el masina să o arate poliției. Cum explică dispariția mașinii? De făcut rău e usor sa faci, Răzeșule! Doar că, nefiind adevărate ale voastre, rămâneți doar cu vorbele; ale mele fiind adevărate, te duci la pușcărie și – te-am mai întrebat – ce face familia ta? Ori vrei să discutăm din ce motive ai pierdut contractul cu CASS, care au fost neregulile constatate?
  Terminați cu prostiile! Nu sunt dintre cei pe care i-ai păcălit să intre în locul tău in ilegalități, te-ai folosit de ei, le-ai falsificat falsificat semnăturile ca să intre la puscarie in locul tau. Numai că nu merge așa.
  Mai tii minte cand te-am salvat, când interlopii te-au oprit la judecata ta și ți-am facut culoar de fugă? Pentru că le-ai luat cate 2-3.000 euro pentru campanie și le-ai dat la m… când l-ati exclus pe Pașa in mod fraudulos, cu falsuri in semnaturi. Ai zis „Daca va aduc acum 25.000 euro suntem chit?”.
  Ți-au răspuns: „Nu suntem chit. Noi ti-am dat banii si tu ne-ai tras-o. Vii cu banii si stai capră sa ti-o dam fiecare la găoz, asa vom fi chit.”. Te-am salvat, zevzecule, pentru familia ta, iar tu faci mizeriile astea cu mine? Ți-ai prăjit creierii si nu mai știi cine sunt și ce pot?
  Deci termina cu prostiile, să îți fie rușine de tatăl tău!
  Acum primești o atenție, dar dacă mai vii cu abjecții de-astea din ticăloșie, o să afli ce înseamnă să se știe adevărul despre tine și despre cei pe care i-ai băgat în belele, intentionat și cu nemernicie.

  Pot să îl iau pe fiecare în parte dacă vreți să jucăm jocul ăsta. Si de la PSD, si de la PNL, si de unde vreti voi. Nu imi place politica mizeră cu minciuni si atacuri abjecte la persoană, dar daca insistati sa ma dezbrac de caracter pot sa scot la lumina faptele murdare ale celor care mint despre mine. Dau adevar pentru fiecare minciună.

  Radu? Radule, vrei sa pleci învins sau vrei să pleci distrus? Văd că nu te duce capul, hai să te luminez puțin: dacă Ciuraru, Stamate, Nichita și sclavii ăia care mint abject atacă oamenii, către cine crezi că se întorc loviturile? Către ei sau către tine? Tu pierzi, te duci in zeghe sau trebuie să explici copiilor ce ar ieși public. Pe când ticaloșii vor ramâne la fel, la lins fundul altuia care va fi la putere.

  Iorguș? Nea Iorguș, nu vrei tu să îți vezi de pensia matale? Vrei să mă apuc de tine? Termină cu abjecțiile si minciunile spuse la biserică despre mine, nu ne-am tras de șireturi să îti permiți să pretinzi că stii despre viața mea. Fă ce vrei, dar nu fii ticălos, pentru că voi expune public toate mizeriile tale, de va trebui să te muți din Mangalia. Dacă nu cumva te ajung alte sentințe din urmă.

  Nici nu mă interesează cine sunt anonimii. Pentru fiecare atac mincinos voi scoate un adevăr despre cei pentru care mint ei.
  Dar nu oricum, în presa națională, cu promovarea care merită.
  Eu nu am nimic de pierdut. Dar ei au de pierdut foarte mult.

  Cum va fi campania asta depinde de ce joc aleg ei să facă.

  Comentariu by Mentalistul — 20 mai 2020 @ 17:30

 16. Omul e nebun direct de dus la Palazu Mare.

  Comentariu by Anonim — 20 mai 2020 @ 18:40

 17. Ozzy tu declari ca i-ai rezolvat lui Maganu problemele cu interlopii?
  Numai si pentru asta tu nu ai ce cauta intr-o functie aleasa sau de demnitate publica!!!

  Comentariu by Anonim — 20 mai 2020 @ 19:23

 18. #15
  Știu că nu poți procesa datorită infatuării si zonei Matrix în care te aflii,dar scriu pt celorlalți doar să îți arăt măsura!
  Iorguș a terminat studii superioare și a avut funcție de raspundere in SNM când nu mergea doar pe competență!
  Menabit ce studii a terminat?
  Iorguș a avut 12 ani în care și Tusac și 3,14 au întors primăria încercând să îi găsească ilegalități să îl înfunde,au inventat ilegalități și tot nu au reușit!
  Menabit ar trebui să iasă din zona Matrix și să arate că e mai tare decât ceilalți doi!
  Iorguș a făcut din Mangalia cel mai frumos oraș din România 4ani la rând!
  Menabit a afumat gratarele în Vamă ani la rând!
  Iorguș a adus toți (3)presedintii României din mandatele sale la Mangalia și pe majestatea sa regele Mihai la Mangalia și câștigători de premii Nobel!
  Menabit a adus salvarea lui Maganu!
  Am un singur cuvânt pt tine:
  Sictir!

  Comentariu by Zozo — 20 mai 2020 @ 20:19

 19. Ozzy este în delir . Acum vă puteți da seama cine vrea să fie primar în Mangalia .

  Comentariu by Anonim — 20 mai 2020 @ 20:27

 20. De nervi a luat o supra doză și acum este prăjit rău de tot . Amenință tot ce prinde viitorul primar drogat

  Comentariu by Anonim — 20 mai 2020 @ 20:29

 21. Cît de nerușinat este acest Menabit să jignească și să amenințe atîta lume așa fără un motiv . Cum vrei domnule să fi primar cînd tu vorbești ca la ușa cortului . Să îți fie rușine

  Comentariu by Anonim — 20 mai 2020 @ 20:49

 22. Cum adica Ozzy nu are doctorat?Nici masterat?Nici macar o amarata de facultate particulara pe la Spiru sau ceva de genul?

  Comentariu by Anonim — 20 mai 2020 @ 23:57

 23. A fost cățelar prin vamă pînă s-a apucat de droguri . El minte că a fost bolnav și a plecat de la pctf dar adevărul este că a fost prins afumat de multe ori și a fost concediat . De la droguri a rămas și fără dantură .

  Comentariu by Anonim — 21 mai 2020 @ 6:38

 24. Ozzy este drogat de două zile la Prana . Se ceartă cu asociații lui pe marfă ……se aude că a fost bătut de Marinescu

  Comentariu by Anonim — 21 mai 2020 @ 14:21

 25. Lăsați-l pe Ozzy în pace și reveniți la articol.

  Comentariu by lucian visa — 21 mai 2020 @ 14:51

 26. @18
  Ceilalți, pentru care scrii, nu prea cad în fund când aud de unul cu studii superioare mai ales de când se fac și prin pădure pe la Neptun cu dom profesor/rector Bodnăraș. Referitor la cariera de primar a inginerului Iorguș nu-i relevant că Tusy și 3,14ticu au căutat ilegalități ci că nu au putut să le dezvăluie pentru că cei implicați i-ar fi mâncat cu tot cu afacerile lor. E suficient să te plimbi prin fosta curte a spitalului Mangalia, prin pârloaga pe unde trebuia să fie oborul sau prin fosta pădure Comorova, să discuți cu foștii angajați de la Gold și o să-ți trebuiască un kil de lămâi pentru a potoli greața generată de conu Iorgu.
  Eu nu am nici un cuvânt pentru tine dar mi-a trebuit o jumătate lămâie și după comentariul tău, că Iorguș, Tusac și 3,14ticu s-au folosit de oameni ca tine, ca să poată călări și jefui acest oraș.

  Comentariu by Marian Vasile — 21 mai 2020 @ 20:17

 27. Pt. #26
  Like !
  Pt. #18
  „Iorguș a terminat studii superioare și a avut funcție de raspundere in SNM când nu mergea doar pe competență!”
  Dar pe ce altceva mergea ?

  Comentariu by nabuco — 21 mai 2020 @ 22:34

 28. #18
  Ce căcat a făcut Iorguș in 12 ani? Nimic!
  In afara faptului că arunca banii Mangaliei pe spectacole, plachete și dale pentru lătrători, punea anual bitum de 1 cm pe trotuarele în valuri ale orașului.
  Da, la capitolul terenuri omul a reușit să devină proprietar pe zeci de hectare cu complicitatea camarilei din spatele lui, pe care i-a omenit cu firimituri de 500-1000 mp să tacă din gura.
  Dar orașul și localnicii sufereau. Până-n 2003 a fost cumplit în fiecare iarnă. Se primea căldură cu portia. Incidente cu apa și canalizările orașului se petreceau zilnic. După 2003 plătea caldura pentru populație cu terenurile orașului și-și adăuga la avere alte terenuri din combinația cu combustibilul.
  Chiar nu vreau să mai aud numele lui rostit public.

  Comentariu by nabucco — 22 mai 2020 @ 8:32

 29. Ozzy joac-o p-asta:
  Toate produsele duse amaratilor erau in prag de expirare,iar cele expirate le folositi la prepararea mancarii!!!
  Tic-tac,tic-tac

  Comentariu by Anonim — 22 mai 2020 @ 9:18

 30. Pt. #28
  http://www.lucianvisa.ro/2016/04/29/ion-minca-mesaj-catre-leo-tanase-independentul-zanfir-iorgus-este-un-client-frecvent-al-procurorilor-dna/#comments
  „Déjà vu”

  Comentariu by nabuco — 22 mai 2020 @ 10:06

 31. @29
  Măi nesimțitule, ”amărâții”, de care vorbești cu scârbă, sunt cetățeni ai acestui oraș. Au ajuns pauperi și bolnavi datorită unor jeguri umane de talia ta. Un produs alimentar în prag de expirare este un produs consumabil. Acele alimente au fost distribuite de voluntari deci sunt zeci de tineri din acest oraș care te contrazic. Rău ați ajuns, dacă vă coborâți la astfel de mizerii.

  Comentariu by Marian Vasile — 22 mai 2020 @ 10:08

 32. Partidul cotrocenilor! Panimaete ? https://www.libertatea.ro/opinii/pastele-dubla-doi-la-constanta-in-regia-lui-ips-teodosie-a-invatat-de-la-cei-mai-buni-radu-mazare-si-nicusor-constantinescu-3008281

  Comentariu by I.S — 22 mai 2020 @ 21:58

 33. Scuze- partidul dobrogenilor

  Comentariu by I.S — 22 mai 2020 @ 21:59

 34. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4380371861988961&id=100000485715789

  Comentariu by Mentalistul — 23 mai 2020 @ 8:08

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress