Mangalia – politica locală

14 mai 2020

Se redeschid parcurile și instituțiile publice, la Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:40

Odată cu încheierea stării de urgență, în data de 15 mai, Primăria Mangalia anunta ca va redeschide parcurile, locurile de joacă și birourile de relații cu publicul, din cadrul instituțiilor administrației publice locale. Primaria mai anunta ca purtarea măștilor va fi obligatorie, mai ales în spațiile închise.

Instituțiile publice din Mangalia își vor relua programul normal în relația cu cetatenii, dar accesul în clădiri va fi limitat și permis doar cu măști de protecție. Se va permite, din nou, accesul în cimitire, iar din data de 23 mai se va redeschide târgul, după finalizarea lucrărilor la străzile din zonă. Poliția locală va supraveghea respectarea măsurilor de distanțare socială și purtarea măștilor de către comercianți și clienți.

editiadesud.ro

17 Comments

 1. Parcul Diana e deschis de la începutul stării de urgență. Ieri s-a jucat la greu tenis cu piciorul și baschet. Copii zburdau și ei. Ce măști sau distanțare socială ?
  Acum sunt doar câteva persoane pentru că vântul bate cam tare.

  Comentariu by lucian visa — 14 mai 2020 @ 15:44

 2. Un articol semnat de compartimentul massmedia de ? da asa e, Ramona Ganescu.

  Comentariu by Anonim — 14 mai 2020 @ 16:52

 3. Am aflat cu stupoare de datoriile extrem de mari ale Consiliului Local Mangalia și ale primariei Mangalia păstorită de navetistul Cristian Radu și așa am scormonit și am aflat ca este perfect adevărat …după îndelungi procese ce s-au derulat între primaria mangalia/ CL Mangalia și defuncta Callatis Therm SA ce au ajuns pana la ICCJ vezi link iccj:( https://www.scj.ro/1094/Detalii-dosar?customQuery%5B0%5D.Key=id&customQuery%5B0%5D.Value=3600000000040151 ) primaria a pierdut tot ce se putea cu aceștia vezi și link tribunalul Cta: ( http://portal.just.ro/118/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11800000000165972&id_inst=118 ) …ceea ce la o simpla socoteala ne duce la o suma deloc neglijabila de peste 20 mil lei adică peste 5 mil de euro…din ce va plati primaria mangalia…marea majoritate a agenților economici au primit deja poprirea pe suma datorata de primarie și anume puțin peste 8 mil lei…vedem ce va urma! Problema este ca CL Mangalia nu este informat de aceasta situație …iar primarul face tot felul de artificii ptr ascunderea adevărului…totuși acesta este un apel către consilieri ptr a face ceva concret și a cere dezvăluirea adevărului…și scăparea de insolventa care ne paste!!!!

  Comentariu by Veritas — 14 mai 2020 @ 23:48

 4. https://focuspress.ro/perchezitii-cum-s-a-fasait-elanul-investitorilor-imobiliari-din-sudul-litoralui-au-fost-prinsi-cu-muncitori-la-negru-si-sunt-anchetati-pentru-inselaciune-si-spalare-de-bani/

  Comentariu by Anonim — 15 mai 2020 @ 7:08

 5. https://www.replicaonline.ro/razboi-total-la-mangalia-pentru-padurea-comorova-430916/

  Comentariu by Anonim — 15 mai 2020 @ 7:55

 6. ptr 3 – care C L ? ciurarii care-i ling mina lui r c, ptr fel de fel de favoruri??

  Comentariu by pop — 15 mai 2020 @ 8:21

 7. Pt. #5
  http://www.lucianvisa.ro/2015/06/09/fabuloasele-cumetrii-de-interese-de-la-parcul-acvatic-colaboratorii-pnl-istilor-leo-tanase-si-cristi-dragan-au-pus-mana-pe-doua-hectare/

  Comentariu by nabuco — 15 mai 2020 @ 12:19

 8. Comunicat de presă

  A început asfaltarea străzilor din stațiunea Saturn, cu bani europeni

  În stațiunea Saturn, au început, recent, lucrările de asfaltare, în cadrul proiectului cu bani europeni, care vizează modernizarea mai multor străzi. În următoarele săptămâni, se va turna primul strat de covor asfaltic, pe toate arterele supuse reabilitării: Greenport, Henny Ignatie, Corneliu Coposu și Lavrion, astfel încât sezonul estival să se desfășoare în condiții optime. Concomitent cu asfaltarea străzilor, se va lucra la trotuare, apoi se vor instala stâlpii de iluminat stradal și la final se vor amenaja spațiile verzi și se va monta noul mobilier stradal. ”Încercăm să finalizăm întregul proiect înainte de 30 octombrie, a.c. – termenul stipulat în contract. Reamintesc că am început să asfaltăm și trotuarele din Coloniști, iar zilele acestea vor demara procedurile de asfaltare pe străzile din oraș, tot cu fonduri UE. În câteva săptămâni, vom intra cu asfaltarea și la Neptun, de asemenea, proiect finanțat din fonduri UE”, a subliniat primarul Mangaliei, Radu Cristian. El a mai precizat că, în prezent, Primăria Mangalia are în execuție șase proiecte cu finanțare europeană, inclusiv cel menționat anterior. Alte două proiecte vizează modernizarea stațiunilor Neptun și a falezei Mangalia-Saturn. Un alt proiect cu bani europeni prevede modernizarea centrului vechi al Mangaliei, dar și restaurarea Bisericii „Sf. Gheorghe” (monument istoric). Tot din fonduri UE, se reabilitează aproape 20 de străzi din mai multe zone ale orașului. Pe unele dintre aceste străzi au fost deja modernizate trotuarele și au început procedurile de asfaltare.

  Sursa: ramona.ganescu@yahoo.com; presa@primaria.mangalia.ro

  Comentariu by Anonim — 15 mai 2020 @ 16:06

 9. Sursa nu poate fi o adresă de email, decât dacă ești craker.

  Comentariu by lucian visa — 15 mai 2020 @ 16:58

 10. Locuitorii Mangaliei nu mai au scuipat în gură de la câte felicitări îi transmit lui Radu Cristian pentru ce fel de primar a fost.

  Comentariu by Mentalistul — 15 mai 2020 @ 21:29

 11. Si eu felicit vamesii aia care luau spaga si vor la ciolan acum

  Comentariu by Adi — 15 mai 2020 @ 22:49

 12. Ozy,Leo,Moro unde sunteti?A inceput si asfaltarile
  V-ati ascuns?

  Comentariu by Anonim — 16 mai 2020 @ 14:56

 13. Pt 12: Când remarc atâta prostie la susținătorii lui Radu, mă bucur că îsi fac singuri campanie contra lui Radu.

  Nu mă aștept să pricepi, mă aștept să dai dovadă de prostie și pe viitor.

  Comentariu by Mentalistul — 16 mai 2020 @ 20:17

 14. I-a luat 8 ani sa se apuce de asfaltari. Lumea il iubeste ca e frumos. Parce mai frumos ca inainte, nu stiu ce face da parca intinereste. Aia cu garajele sunt fericiti ca o sa le faca parcari in campania din 2024. Cred si eu ca s-au ascuns Moroianu,Ozzy si Leo la ce primar capabil avem. Si istet. Pai iti dai seama sa lucrezi toata viata la stat si sa fii multimilionar in euro? Asta e un geniu. Chibzuit si econom.

  Comentariu by Anonim — 16 mai 2020 @ 21:29

 15. Chibzuit si econom ca soacra-sa. A strans si femeia ban pe ban din pensie cateva milioane de euro.

  Comentariu by Anonim — 16 mai 2020 @ 21:31

 16. Ptr.12. Stati linistita, donsoara Adriana (ca acum sinteti iar domnisoara, asa se zice) , nu va agitati asa, ca va vedem , nu va faceti griji. Am vazut ca mai nou la Mangalica noastra s-a inventat strada pe o banda , inainte de proiecte aveau doua benzi, da s-au strimtat…
  Va vedem , cum va mai agitati pe salrile astea de bugetari din ptoiecte. Cu casa cum mai stati, e gata ? Dupa buget , coane Fanica. Miine care e meniul la mamica , la camin? Ce pofteste fetele, ceva bun? Da sefu, ce pofta are miine? Aveti grije sa fie bio , natural natural, ca el nu serveste orice, da?
  Vedeti ca va vedem? Si tot asa vrem sa va vedem si cind o sa plecati , cu mamica cu tot. Pe strazile mici, ce-i drept, da asfaltate . Hai , ca mai e putin.

  Comentariu by Anonim — 17 mai 2020 @ 19:56

 17. I always used to read piece of writing in news papers but now as I
  am a user of internet thus from now I am using net for articles, thanks to web.

  Feel free to visit my site; Internet hosting

  Comentariu by Internet hosting — 25 mai 2020 @ 16:32

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress