Politica locală

6 mai 2020

Direcția Cultură și Sport Mangalia — Relansăm un reper al divertismentului estival din Neptun: Teatrul de Vară

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 10:11

Direcția Cultură și Sport Mangalia: ℹ️După ani de hârtii, situații juridice și alte probleme, ne pregătim să relansăm un reper al divertismentului estival din Neptun: Teatrul de Vară.

❌La peste 10 ani de când ultimul artist a coborât de pe scena Grădinii de Vară din Neptun, lăsând‑o pradă degradării și distrugerii, venim mai hotărâți ca niciodată să o redăm artiștilor și publicului.

🧹Chiar dacă pare greu de crezut și realizat, suntem determinați să o igienizăm, amenajăm și să atragem evenimente care să vă țină în priză în acest sezon estival, pentru că avem toată încrederea că evenimentele în aer liber vor fi permise, cu respectarea unor măsuri specifice.

🎭Vrem să o adaptăm nevoilor publicului de aceea în acest an o facem funcțională urmând ca investițiile ulterioare să vină mai mult în întâmpinarea solicitărilor voastre și mai puțin în satisfacerea unor viziuni arhitecturale neadaptate realității.

🌞Să ne pregătim de o vară incendiară, mai ales că această primăvară ne‑a învățat cât de importante sunt micile bucurii ale vieții, cum ar fi un spectacol, un concert, un stand-up, un teatru și alte evenimente pe care sperăm să le putem găzdui aici!

mangalianews.ro 05.05.2020

63 Comments

 1. Hai să facem și noi ceva că vin alegerile !

  Vezi și https://www.replicaonline.ro/mircea-dobre-prefectul-judetului-constanta-devine-groparul-litoralului-romanesc-429662/

  Comentariu by lucian visa — 6 mai 2020 @ 10:12

 2. „Ultimul artist a coborât de pe scena Grădinii de Vară din Neptun” ce abureala ieftina. Care artisti ? toti manelarii si toate panaramele. „Vara incendiara” ce minciuni, ce rahat de comunicat facut la comanda. Marsh ma cu prostiile tale, panarama de primar.

  Comentariu by Anonim — 6 mai 2020 @ 11:24

 3. Din cei zece ani de de degradare și distrugere opt ani ați fost voi la butoane.

  Comentariu by Marian Vasile — 6 mai 2020 @ 13:06

 4. Un Primar greu de batut la viitoarele alegeri. Cu Moroianu si Iorgus, sau Ozzy, sansele sunt zero.

  Comentariu by Reporter — 6 mai 2020 @ 13:30

 5. Singurul care ar avea sanse la alegeri impotriva lui Radu Cristian, este Iorgus. Atat. Restul gen Moroianu, Ozzy si alte nulitati nu au sanse.

  Comentariu by Anonim — 6 mai 2020 @ 14:35

 6. REMINDER…citeam in comentariile din ziarul Replica la articolul referitor la investițiile din piața din Mangalia și am aflat cu stupoare de datoriile extrem de mari ale Consiliului Local Mangalia și ale primariei Mangalia păstorită de navetistul Cristian Radu și așa am scormonit și am aflat ca este perfect adevărat …după îndelungi procese ce s-au derulat între primaria mangalia/ CL Mangalia și defuncta Callatis Therm SA ce au ajuns pana la ICCJ vezi link iccj:( https://www.scj.ro/1094/Detalii-dosar?customQuery%5B0%5D.Key=id&customQuery%5B0%5D.Value=3600000000040151 ) primaria a pierdut tot ce se putea cu aceștia vezi și link tribunalul Cta: ( http://portal.just.ro/118/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11800000000165972&id_inst=118 ) …ceea ce la o simpla socoteala ne duce la o suma deloc neglijabila de peste 20 mil lei adică peste 5 mil de euro…din ce va plati primaria mangalia…marea majoritate a agenților economici au primit deja poprirea pe suma datorata de primarie și anume puțin peste 8 mil lei…vedem ce va urma! Problema este ca CL Mangalia nu este informat de aceasta situație …iar primarul face tot felul de artificii ptr ascunderea adevărului…totuși acesta este un apel către consilieri ptr a face ceva concret și a cere dezvăluirea adevărului…și scăparea de insolventa care ne paste!!!!

  Comentariu by Veritas — 6 mai 2020 @ 14:37

 7. Iorguș eternul candidat.I-a trecut timpul lui tataie Zanfir.Poate era ceva de capul lui prin 2000 sau 2004.Au trecut fraților 20 de ani de atunci.

  Comentariu by Anonim — 6 mai 2020 @ 17:38

 8. @7este doar parerea ta. Eu as zice, Iorgus cel mai bun primar al Mangaliei.

  Comentariu by Dana — 6 mai 2020 @ 18:11

 9. Pt. #8
  Domnul Iorgus, ca doar nu va trageti de sireturi.

  Comentariu by nabuco — 6 mai 2020 @ 21:16

 10. Ce bine v-ați organizat navetiștilor, n-ati făcut nimic 8 ani și acum de coronavirus hai la spectacol. E la fel că ăia cu deschiderea hotelurilor fara restaurante și terase.

  Comentariu by Anonim — 6 mai 2020 @ 21:18

 11. Că unii (cei câțiva) care comentează pe aici cu comportamentul celor din galeriile de fotbal, care înjură pe oricine nu ține cu echipa lor, indiferent cât de prost le joacă echipa, asta înțeleg. În lume există și astfel de oameni.
  Dar să se apuce propagandiștii lui Radu, în acțiune comună cu propagandiștii PSD-ului în uneală cu Iorguș, că este josnic ce fac eu pentru vârstnici, postand aceeasi poza cu afișul „Grijă pentru Vârstnici”, își sapă singuri groapa candidaților lor. La câte huiduieli au primit de la cetățenii Mangaliei pentru că au făcut o astfel de ticăloșie, or să mai ia voturi mai puțin decât partidele mici.
  În fapt, este înjositor că îsi fac propagandă doar aici, in mod anonim, sa se încurajeze singuri. Și mai umilitor în ochii oamenilor este că nu-și dau seama că, cu aceste atacuri mizere asupra mea, de fapt îmi crește notorietatea.

  《Auci ,asta a durut deoarece sunt implicata direct, indirect, cum oi fi, luati-o cum vreti insa nu pot tăcea !! Pai draga domnule sau doamna care ai putut sa scrii asa ceva, daca as spune eu cum asteapta oamenii acestia mancarea aceea, cum ne așteaptă la poarta ca stiu ca venim, cum „doamna cu furtune” din bun simț si pt.a nu face risipa, ca asa s-a exprimat, a renunțat pt.2 zile ca venea sa ii aduca altcineva si se gandea sa ii dam altcuiva portia ei, sa se bucure si altcineva 2 zile, fetita cu handicap care face cu mana pana te indepartezi de poarta fericita ca i-ai adus ceva, doamna care ma roagă sa-i deschid punga pt.ca nu are cum sa o faca cu o mana si alte cazuri poate mult mai grave decat atat, daca dvs cel care ati scris asa ceva ati vedea toate astea ati putea sa mai cereti semnaturi si sustinere?? Si daca ar fi si asa, de ce nu faceti la fel, de ce nu intrati in bucatarie sa gatiti, sa puneti pt.fiecare in cutii, sa știți despre fiecare in parte ce il doare si unde sta, de ce nu faceti ?
  Nu am scris politic aici, am scris empatic ca m-a durut sa vad ca sufletul nu mai conteaza ci doar ce castigam…
  Il cunosc pe Ozzy poate mai mult sau mai putin decat altii ,dar nu pot sa spun decat ca il admir enorm pt.ce face ci nu politic pt.ca nu ma pricep, il admir pt.ca el sta acolo, el face asta pt oamenii aceștia. Ca este politic, bravo lui, asa tot sa faci politica…
  Luati exemplu de facut politica!!
  Hai sa fim responsabili!》
  – un voluntar de la „Grijă pentru Vârstnici” care a răspuns campaniei de denigrare a celor care mă atacă pentru ce fac, din motive politice.

  Comentariu by Mentalistul — 6 mai 2020 @ 22:47

 12. Unde a raspuns, la postarea contului ala fals de pe care iti faci singur reclama … aaa da parca am vazut si eu. Mai sunt vreo 10 care fac asta dar … nu se lauda, pentru ca nu vor la ciolan.

  Comentariu by Sile — 7 mai 2020 @ 0:16

 13. Pt. #12
  N-a mai umblat „3.1415-ticu” la ralenti?
  https://www.replicaonline.ro/alina-dan-spitalul-mangalia-a-lucrat-la-turatie-minima-429786/
  Pt. #11
  Cei care te hulesc ar trebui sa se documenteze si sa reflecteze asupra:
  https://www.lemonde.fr/idees/article/2020/05/06/non-a-un-retour-a-la-normale-de-robert-de-niro-a-juliette-binoche-de-joaquin-phoenix-a-angele-l-appel-de-200-artistes-et-scientifiques_6038775_3232.html

  Comentariu by nabuco — 7 mai 2020 @ 0:39

 14. Ești un mojic și un mincinos Ozzy . Ai dat gratis doar 3 meniuri pînă acum dar tu ne minți că ai 70 de oameni nevoiași în programul tău . FALS . Se fac livrări de la Prana contra cost de către Make dar tu filmezi în bucătărie cînd ambalează mîncarea după care postezi pe fb cum ar fi opera ta de caritate . MINCINOSULE ȘI IMPOSTORULE .

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2020 @ 7:39

 15. Iar incepeti cu acest individ Ozzy sau cum se scrie…in loc sa va focusati pe eliminarea lui R.C. din activitate. Am tot cautat pe internet si nu gasesc cine e Ozzy asta, de unde vine, plm. Tot nu intelegeti ca R.C. trebuie eliminat sub orice forma.

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2020 @ 11:14

 16. @15-Sa traiti- am inteles ! Ne incolonam si plecam la vot ! De unde ar trebui să înțelegem? Macar acela pe care nu-l cunosti mai arată p’aci de ce nu trebuie sa-l votăm pe Radu,lucruri concrete,credibile mai ales că mare parte sunt „date din casa” ! Tot el ne pune pe masa un program( e adevarat ca ni-l da cu taraita si-l ajustează mereu) Altfel pentru ce Parisul plm(ca sa te citez!) vrei sa ne indreptam optiunea ? Tot pe net-ul ala cautam si noi si ce vedem ? La Iorgus zice ca „sa avem grija de noi…da’si de el ! La N.Moroianu îl vedem pe sf. Gheorghe omorand balaurul ! Amândoi au pus-o p’aia cu trotuarele facute cu firma de la Calarasi ! E de ajuns- nu ? Aici ni se pun filmulete unde e un adevarat „scandal” cum ca nu si-a pus ala botnita bine si se invarte peintre „multii ingineri”…dar e in teren unde „se face ca…”,dar mai se face cate ceva ! Si el isi face campanie cu ceea ce da si care ar trebui sa spuna ca asta e o obligatie ! Zilele trecute a postat „o alta realizare din bani europeni” : parculet in spatele mormantului cu papirus !(aici n-are loc,pentru ca s-ar fi gandit cineva ca asta trebuia „perceputa” la realizari ! Ei si acolo au postat unii sub nume real critici si poze cu copaci ciuntiti de Dorel.Era acolo si o d-na arhitect care critica nu numai proiectul respectiv dar si faptul ca nu sunt consultați specialiștii din oras.Bineinteles ca au primit block imediat si au rămas pupincuristi !! Deci mai lasati-ne cu „ordinele” pentru prosti si postari la „caterinca” ! Intrati in concret,pragmatic,profesional si formați alte optiuni ! Altfel rămâne…Dana singură!

  Comentariu by I.S — 7 mai 2020 @ 13:49

 17. Pt.4
  „Greu de batut”, zici! „Ulciorul nu duce de multe ori la apa”, a fost impus, acum 8 ani, nu a fost o lupta cinstita, dar si asa, corect „il batuse” alt candidat. Acum 4 ani, la fel, aranjamente meschine, nu lupta cinstita, caci altfel, era mancat, nu „batut”. De data asta, lucrurile, cu siguranta, se vor schimba! Orasul este dator pana in maduva oaselor si nu se vede unde sunt banii, lucrari facute de mantuiala, lasate zone intregi ale orasului in paragina de ani de zile. Orasul asta nu a aratat mai rau niciodata, dar absolut, niciodata, fata de acesti ultimi ani de bataie de joc, din cauza unor habarnisti, adunati aici de te miri de pe unde, doar pentru foloase personale atat pentru ei cat si pentru cei care i-au „plantat” pe aici. Si, bineinteles, nelipsitii pupincuristi care se gudura pe langa „stapan”, bagand capul in pamant, sperand sa le fie bine ceva mai mult timp in detrimentul orasului in care traiesc ei si ai lor.

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2020 @ 14:47

 18. Exemplul de pupincurist si lingau este Valentin Ciuraru. Se da drept mare politician cu o vasta experienta! La fel si camatarul de Andrei Sorin. Pai cum fmm Ciuraru care pana acum cativa ani injurai PNL-ul si acum esti un mar erou in politic. Il pupati in cur pe dictatorul de pitic, ca altfel va executa.

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2020 @ 15:12

 19. Pentru ticăloși:
  Puteți să scanciti și să fiți ciudoși până faceți icter, tot degeaba.
  Am 5 echipaje pe zi, cu voluntari, cate 2 în mașină. Cca 10 voluntari pe zi. La fiecare 3 zile se schimbă voluntarii. În 30 de zile participă 100 voluntari. Suntem la a 37-a zi.
  Realizezi ca acești 100 de voluntari au familii, au prieteni cărora povestesc? Cănd mă ataci public, ataci și munca acestora, te vot face terci, atât ei, cât si familiile lor, prietenii lor…
  Apoi…, toți cei care au nevoie au fost semnalați de vecini, au sunat vecini și cunoștințe. Aceștia știu și văd, toți vecinii știu și vaď mașinile personalizate cu „Grijă pentru Vărstnici”, văd voluntarii cum duc mâncarea. Aici mai calculează câteva sute de persoane care vă înjură pentru că mă atacați mizerabil și pentru că mințiți. Dovada postarea de ieri, când în 10 minute v-au sictirit zeci de persoane, încât v-ați dat seama că mai mult îmi creșteți notorietatea și ați creat un subiect în favoarea mea.
  Oamenii realizează că ticăloșii din brigada PSD în cârdășie cu brigada lui Iorguș sunt la fel cu ticăloșii lui Radu. Cum or să voteze ei ceva care se dovedește astăzi că este un rău la fel cu răul lui Radu?

  Acum, pentru că v-am explicat că înseamnă să mă atacați cu ticăloșii, este la judecata voastră dacă să o mai faceti sau nu. Mie îmi este indiferent, am un câștig de imagine mai mare dacă mă atacați mințind abject.

  Comentariu by Mentalistul — 7 mai 2020 @ 15:24

 20. Lui ciuraru de ce nu I-au baramat garajul, o javra de on, CA si golgiu

  Comentariu by Ion — 7 mai 2020 @ 15:34

 21. Am înțeles din prima că îi ajuți pe cei nevoiași. Foarte bine, bravo ! Putem să comentăm despre altceva ? Eventual, despre articolul postat ?

  Comentariu by lucian visa — 7 mai 2020 @ 15:39

 22. i-a luat frica ca primeste Filip o tigaie in cap de la doamna revoltata pe care am vazut-o la sedinta din primarie, din cauza asta s-au apucat dupa 8 ani de Gradina de vara. Oricum, niste mincinosi, nu ne mai asteptam la nimic bun din partea lor, tot ce fac este doar prosteala electorala si inselatorie pentru voturi!

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2020 @ 16:30

 23. Si mai sint citeva, chia si in centru, spre CAZINO.
  – ciuraru e unul din cei ce linge mina primarului, ce sa-i ceri, fost miciman.

  Comentariu by pop — 7 mai 2020 @ 16:30

 24. @20 Detaliaza ce stii.

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2020 @ 16:52

 25. Bine drogatule am înțeles că ajuți oamenii nevoiași….dar mai lasăne dracu în pace că ne omori cu zile prostule

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2020 @ 18:21

 26. Dle Vișa, nu poți comenta despre subiect din ce motiv? Sanchi!

  Din 24 de comentarii, câte din ele sunt pe subiect. În vreo cateva mă înjură unii din frustrare, dar nu, d-ta de fiecare dată ai grijă să faci pe moderatorul doar cu mine. Nu-ți place că sunt subiect. Mare caracter! Să trăiești!

  La pct.11 am transmis un mesaj unot ticăloși care mint abject. Iei partea ticăloșilor? E intrebare, măcar știu pentru ce clică faci mercenariat politic, de nu te deranjează înjurăturile unor ticăloși, dar vrei să îmi bagi mie pumnul în gură. Văd că de la un timp te-ai trezit mare pesedist, la fel ca unii care mă înjurau pe aici pentru că eram la PSD. Iar acum aceeași oameni fac propagandă pentru PSD la alegerile locale. Câtă ipocrizie! De-asta a câștigat orice venetic, pentru că oferta politicienilor din Mangalia e de nevotat.
  Nu pot să înțeleg cum un neica nimeni, adus de la dracu-n paznic în 2008, l-a bătut pe Iorguș. Iar acum aveți nebunia să pretindeți că ar putea câștiga Iorguș (ori mai slab: Moroianu). Mai reveniți cu picioarele pe pământ? Sau o duceți așa din 4 in 4 ani, dintr-un eșec în altul?
  Mai dă-l în pustii și pe Radu cu grădina lui de vară, mare subiect ti-ai gasit să faci pe bolșevicul cu mine!
  Că există sau nu există blogul ăsta e totuna, e doar o troacă de porci, de înjurat sub anonimat. Hai pa!

  Comentariu by Mentalistul — 7 mai 2020 @ 18:35

 27. Nu te înțeleg domnule Mentalist. Sunt de părere că piticul botoxat, mincinos, curvar, frustrat fizic și mintal, nu mai poate avea nici o credibilitate. OK! Dar de ce să fiu eu obligat să cred în tine, tu care ne scoți ochii exagerat și iritant cu ceea ce faci? De ce să ne spui nouă, care urmărim acest blog, că suntem o „troacă de porci”. Nu crezi că exagerezi?

  Comentariu by Popa Nartea — 7 mai 2020 @ 18:51

 28. Bai voi realizati ca daca ajunge nebunul asta primar ar fi in stare sa va dea afara din oras doar daca il contrazice vreunul.
  Si mai are tupeul sa zica de Radu ca se comporta dictatorial

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2020 @ 18:54

 29. Da, se comportă dictatorial! Lasă-ne cu el! Dacă îți place piticul frustrat, pupă-l unde crezi tu că îi face plăcere dar nu ne deranja!

  Comentariu by Popa Nartea — 7 mai 2020 @ 19:05

 30. Pt. #18
  https://bazel09.files.wordpress.com/2018/10/dscf8758.jpg

  Comentariu by nabuco — 7 mai 2020 @ 19:37

 31. @30 Saracul Ciuraru,e dus. Cine stie ce cauta acolo, niste firimituri de la seful lui botoxat.

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2020 @ 20:11

 32. De supărare Ozzy sa dus la Prana să tragă ceva bun pe nas cu Make și Doru Marinescu .

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2020 @ 20:55

 33. Pt. #31
  Ghiocel a fost toata viata lui in politica.
  Pt. #16, #19
  https://www.replicaonline.ro/ion-minca-oricine-din-mangalia-poate-spune-ca-e-vecin-cu-iorgus-110005/

  Comentariu by nabuco — 7 mai 2020 @ 21:19

 34. @33m-am vaz’t acolo una mai tare cu Alinuta de la spital care e pe ” turatie mică „

  Comentariu by I.S — 7 mai 2020 @ 22:14

 35. @33- Iote: https://www.replicaonline.ro/alina-dan-spitalul-mangalia-a-lucrat-la-turatie-minima-429786/ …Ce credeti când Alina zice ca e pe turatie „mica”…inseamna ca reclama pe…oarecine?!

  Comentariu by I.S — 7 mai 2020 @ 22:20

 36. @33 …sau o fi o problema cu „constanta” ! https://www.calculat.org/ro/arie-perimetru/cerc.html

  Comentariu by I.S — 7 mai 2020 @ 22:38

 37. Pt. #35
  E veche, dateaza inca de la #13

  Comentariu by nabuco — 7 mai 2020 @ 22:39

 38. Extraordinar ! Ma scuzati ca n-am vazut-o mai sus.Va cedez cu drag intaietatea !(imi pare bine ca ne potrivim…însă trebuie să recunoașteți că eu am zis-o mai „pe sleau” !

  Comentariu by I.S — 7 mai 2020 @ 23:01

 39. https://i.postimg.cc/s2Vyz3z7/litoralul-romanesc-din-perioada-comunista-58.jpg

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2020 @ 9:53

 40. Sa vada si Radu Cristian stirea asta. Poate e interesat.

  https://www.ebihoreanul.ro/stiri/oradea-a-fost-declarata-statiune-turistica-de-interes-national-156277.html

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2020 @ 10:43

 41. Pt.26
  De mai multă vreme comentez foarte puțin. Faptul că am îndrăznit să te deranjez este doar pentru simplu fapt că bați câmpii la greu. Nu e prima dată și am și eu limitele mele. Te rog să mă scuzi.
  Tu nici nu mai trebuie să candidezi. Ești deja primar, dar într-un spațiul de tip Matrix. Și ca să ieși de acolo e nevoie de multă terapie. Mai a dracu decât cea intensivă.

  Și încă ceva. Eu nu susțin PSD-ul și niciun alt partid.

  Comentariu by lucian visa — 8 mai 2020 @ 16:17

 42. Eu nu ma pot abtine fara sa nu postez asemenea poze. Ca sa vada si sarlatanii care conduc Mangalia, cum era orasul odata.

  https://i.postimg.cc/zXp7fp9W/79006701-2521530961465042-1567686513561436160-o.jpg

  https://i.postimg.cc/wjvVRLpr/79244728-2521530051465133-5373046500098048000-o.jpg

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2020 @ 17:10

 43. #41
  RESPECT!

  Comentariu by Zozo — 9 mai 2020 @ 19:07

 44. Mangalia 1964

  Sa vada si Radu Cristian si prietenii sai. Cum era odata sa ai verdeata. Acesti sarlatani care au distrus orasul.

  https://i.postimg.cc/J0h4S14z/10582868-704554292925168-2723266778461263780-o.jpg

  Comentariu by Anonim — 10 mai 2020 @ 8:32

 45. Pt.40
  Si daca vede Radu Cristian stirea, crezi ca il intereseaza? Mai rau, crezi ca intelege ceva? Aiurea! El a venit aici cu dedicatie, de fapt,
  i s-a impus, in alte scopuri, nicidecum sa construiasca ceva! Oricum, nu era in stare! Ca doar astia nu apelau la cineva inteligent si cu dragoste de frumos, de oras, de oameni ca ……. ala, nu statea la mana lor! Asa, au stiut foarte bine ce persoana trebuie adusa aici si cum sa-i manipuleze pe unii, creduli, ca fac cea mai buna alegere dand votul lui RC. Si chiar si asa, tot nu a castigat RC, astfel incat au recurs la planul B, reluarea alegerilor, ca sa aibe castig de cauza! Si iata rezultatul? Acum, in prag de alegeri tot orasul se asfalteaza, s-au pus lalele, cand in 8 ani de zile, nimeni nu a vazut o floricica in tot orasul, mizerie, balarii cat casa si intuneric pe strazi si faleza in plin sezon estival. Si crede ca ingrasa porcul in ajun! Comentariile sunt de prisos!

  Comentariu by Anonim — 10 mai 2020 @ 15:58

 46. Pt 28:
  Cum să fiu de acord cu unul care mă înjură cu minciuni, zevzecule?
  De un lucru te asigur: Voi scoate toate hoțiile și le voi face publice, cu toți care au furat Mangalia, nenorocind-o. De la Iorguș încoace, și pe timpul lui Tusac, și pe timpul lui Radu Cristian. Pentru că de-asta vă e teamă. Sunt pregătite, le am gata de lansare.
  Ăsta o să fie unul din sloganurile mele în campanie: O să fac publice toate hoțiile din primărie și mă voi lupta în calitate de primar pentru returnarea prejudiciilor! Dacă tot vă luptați cu mine, să știți pentru ce: Nu doar că nu mai veți fura, dar va trebui să aduceți și banii înapoi, dacă asta va hotărî instanța.

  Dacă cei de la PSD fac campanie lui Radu, dacă Iorguș și Moroianu&Leo au acceptat schema lui Stroe ca să câștige Radu, doar nu o să primesc iubire de la acoliții lor. S-au înțeles pe procente cum să împartă între ei (Radu și PSD) bugetul local, iar Mangalia va ajunge o Valea Jiului.
  Auzi la unul din conducerea PSD Mangalia: „Ce a făcut Radu în 2 mandate nu a făcut Tusac în 1 mandat.”
  Lăsând deoparte că nu are logică ce spune, campania pentru Radu arată înțelegerea electorală dintre PSD și Radu. Nu are cum să nu știm toți din oraș, iar Moroianu&Leo să nu știe că ai fost folosiți de păcălici.

  Schema le merge doar dacă cei de la PSD mai iau voturi care m-ar vota, de aici si schema cu Moroianu inscris la PSD si prezentat candidat, de aici și cu Iorguș care își îndeamnă electoratul să voteze pe cei conduși dd grupurile de interese de la Constanța.
  Iar țugulanii au halit-o! Cei ai lui Radu în alianță cu cei ai PSD, toți în alianță cu cei ai lui Iorguș, au o singură politică: să mă atace pe mine, deoarece oricât ar face pe aroganții, am un electorat mai mare decât al Iorguș și al lui Radu, luați la un loc. Șansa lor era să confuzeze electoratul. Dar un electorat confuz va vota o opțiune clară. De aceea am devenit inamicul lor nr.1.

  Aici sunt mai mulți, pentru că doar aici au tupeu să facă pe politicienii. În public ei o fac doar anonim, cu minciuni abjecte, poate mai pune botul un prost. Pe blogul acesta scriu maxim 15 persoane, unii de mai multe ori, cu stil diferit, sa pară că-s mai mulți. Dacă nu-i întărât să își verse frustrarea aici, ei o iau razna pe public.
  În public nu au curaj să iasă cu aceste aberații, pentru că oamenii își vor simți inteligența jignită dacă cineva ar începe cu astfel de mizerii.

  Dar tot nu-mi vine să accept că unii, care pretind cu aroganță că se pricep la politica Mangaliei – se fac părtași la folosirea lui Iorguș&Moroianu pentru a câștiga Radu. Nu o să câștige Radu, dar intenția este dezgustătoare.
  Oricât ar insulta Vișa și încă unii din ambele tabere, sunt singurul care îl poate bate pe Radu. Fără ajutorul lui PSD, în fapt tocmai de aceea, pentru că cine candidează de la PSD nu va avea sprijinul nici al PSD-ului în campanie.

  Comentariu by Mentalistul — 10 mai 2020 @ 16:45

 47. @45 Lumea va fi naiva si tot pe acest sarlatan de R.C. il va vota. Si daca nu, tot o sa iasa iar prin fraudarea alegerilor. 100% o sa iasa iar asta primar din nefericire. Cartile cica sunt facute de sus. Atata timp cat Lepra Galbena e la guvernare, totul e de prisos. Singura salvare a orasului ar fi o revolta impotriva lui, sunt si alte posibilitati de eiliminare a acestui nemernic. Banii deschid portite in viata.

  Comentariu by Anonim — 10 mai 2020 @ 16:46

 48. @ 45 Interesant mod de a-i face reclamă mascată lui 3,14ticu sub o aparentă dezavuare, e clar că tu ești Doru, păpușarul care trage sforile edilitare prin Mangalia. Mare parte din mangalioți s-au cam vindecat de naivitate și voi ați fost vaccinul eficace. Se va ieși masiv la vot, așa că vreo câteva sute de voturi plătite (nimeni nu mai mizează pe un cal olog)nu ajută cu nimic iar cei de sus nu mai pot face nici o carte, mai ales că nici ei nu se simt prea bine. O revoltă împotriva lui, acum, în an electoral și in restricțiile impuse de coronavirus nu e posibilă și o încercare v-ar ridica mingea la fileu. Referendum nu se mai poate în an electoral, se putea când l-au demarat cei de la ALDE, dar au dat înapoi, așa că Moroianu nu prea va avea voturi. Și nu e vorba doar de 3,14tic ci și de consilieri PNL și lipoveni pentru că oamenii știu că fără ei nu se putea fura și distruge orașul în halul ăsta. Banii deschid unele portițe în viață dar de multe ori în loc de o portiță nimerești o Poarta Albă.

  Comentariu by Marian Vasile — 10 mai 2020 @ 17:44

 49. Marian Vasile, cred ca ai vrut sa raspunzi la pct.47 nu la pct.45.
  Placa aia de la pct.47 o tot aud de ceva timp si a ragustit de tot.Mai lasa-ne cu prostia asta, gata , a mers o data si a doua oara, dar nimic nu tine o vesnicie. Gata gargara, oamenii au devenit mult mai vigilenti!

  Comentariu by Anonim — 10 mai 2020 @ 18:28

 50. Pentru Mentaldificilul Dacă blogul e vizitat de 15 oameni, tu, super candidatul Mangaliei, de ce te mai obosești? N-are sens. Du-te pe alte bloguri mult mai vizitate și cu mult mai multă influență electorală!Nu te consuma! Nu mai jigni oameni care nu au nici o legătură cu tine! Dacă e să scăpăm de tembelul pitic mincinos – de ce am alege un infatuat, îngânfat, care jignește tot ce nu e cu el? Chiar dacă oamenii nu au nimic împotriva ta? Ești normal?

  Comentariu by Păstorel — 10 mai 2020 @ 21:01

 51. Ce!? Scriu maxim 15 persoane!? Fugi de aici, măi! Maximum 7-8 persoane. IS este campion la ,,disimulare”…așa crede el . Frustrat și frustrare maximă.

  Comentariu by Nabucco — 10 mai 2020 @ 21:48

 52. Pt. #46
  https://adevarul.ro/news/eveniment/ce-magistrat-mason-trebuie-solutioneze-dosarul-unui-coleg-loja-1_5907692d5ab6550cb8b5ec92/index.html

  Comentariu by nabuco — 10 mai 2020 @ 23:48

 53. Pt.46
  Eu nu jignesc pe nimeni, nu stă în caracterul meu. Dacă unul e bou sau eu cred că bou, așa îi spun și nu consider asta o insultă.

  Comentariu by lucian visa — 11 mai 2020 @ 16:33

 54. @51 Prietenas ce conteaza cati scriu aici, ca e este 1 sau 18 persoane ? schimba situatia orasului cu ceva ? inseamna ca nu intelegi esenta. Romanul in general e hater in mediul online. Intra pe Reddit prietenas si vezi ce inseamna oamenii din ziua de azi.

  Comentariu by Anonim — 11 mai 2020 @ 19:23

 55. Apropo Nea Visa, uneori nu functioneaza hostingul bine la site, extrem de greu incarca pagina. Nu prea sunt ok Nexloc.

  Comentariu by Anonim — 11 mai 2020 @ 19:27

 56. Iar a tras ceva pe nas tătarul .

  Comentariu by Anonim — 11 mai 2020 @ 20:29

 57. https://www.replicaonline.ro/babu-a-scapat-de-sanctiune-din-partea-partidului-430481/

  Comentariu by nabuco — 12 mai 2020 @ 14:10

 58. De ce nu vorbeste nimeni despre mascatii care erau la saturn la noul El Dorado al lui Matasaru?

  Comentariu by CIOBANEL — 12 mai 2020 @ 15:17

 59. I-au uitat pe cei din „Mangalea” in frunte cu „3,1415-ticu”:
  https://www.replicaonline.ro/la-piovra-primarilor-cu-mai-multe-mandate-430625/

  Comentariu by nabuco — 13 mai 2020 @ 0:10

 60. Mdea, PSD face campanie lui Radu.
  Este ca și cum evreii i-ar face campanie lui Hitler.

  Comentariu by Mentalistul — 13 mai 2020 @ 16:40

 61. Sau oamenii cinstiți unor vameși ….

  Comentariu by Fane — 13 mai 2020 @ 21:03

 62. https://focuspress.ro/perchezitii-cum-s-a-fasait-elanul-investitorilor-imobiliari-din-sudul-litoralui-au-fost-prinsi-cu-muncitori-la-negru-si-sunt-anchetati-pentru-inselaciune-si-spalare-de-bani/

  Comentariu by Anonim — 14 mai 2020 @ 9:01

 63. @61
  Cine te cinstește, dom’ Fane?
  Mai are nevoie de oameni că aș veni și eu?

  Comentariu by Marian Vasile — 14 mai 2020 @ 9:18

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress