Mangalia – politica locală

16 aprilie 2020

Țuțuianu, către Cristian Radu: „Doar ce ne-a spus că este DEGEABA de opt ani la conducerea Primăriei Mangalia”

Filed under: Ştiri judeţene — lucian visa @ 15:12

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, solicită Consiliului Județean Constanța să distribuie măști și mănuși tuturor vârstnicilor județului, în contextul deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), care obligă populația să-și acopere nasul și gura la fiecare ieșire din casă, pe toată durata stării de urgență. Acesta a punctat miercuri faptul că „reprezentanții CJC ar fi trebuit să asigure tuturor locuitorilor Constanței măști de protecție, înainte de a se emite decizia CJSU”.
„Dacă nu se pot cumpăra măști pentru toți locuitorii județului, ar trebui să ne concentrăm pe categoriile defavorizate. Unele primării se pot organiza mai bine, altele mai puțin. Consiliul Județean trebuie să colaboreze cu toate administrațiile locale să le asigure acestor oameni măști și mănuși, pentru a-i scuti de anumite cheltuieli, dar mai ales pentru a evita situațiile neplăcute și riscante, în care bătrânii și persoanele cu dizabilități se înghesuie prin unele farmacii pentru măști și mănuși la un preț mai mic”, a explicat Radu Cristian.
Declarațiile lui Cristian Radu l-au iritat pe președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, care ne-a precizat că primarul Mangaliei nu cunoaște noțiuni elementare de… administrație.
„Dacă aș avea timp liber aș putea să fiu atent și la toate bazaconiile, cum sunt cele ale domnului primar (Cristian Radu – n.r.). Există o diferență între Consiliul Județean și Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU). Acest CJSU este condus de fostul – mai degrabă – actualul său coleg de partid, care a stabilit și că se pot folosi eșarfe, nu doar măști… În fine, dacă zice că unele primării se pot organiza mai bine și altele mai puțin, el unde se consideră? La mai bine? Dacă da, ar trebui să se apuce de treabă și să lase sfaturile, proaste ce-i drept. Dacă se încadrează la „mai puțin”, doar ce ne-a spus că se află degeaba de opt ani la conducerea primăriei Mangalia”, a spus Țuțuianu, pentru TOMIS NEWS.

Marius Florian, tomisnews.ro 15.04.2020

78 Comments

 1. La răul care l-a făcut Mangaliei, nu a fost degeaba opt ani primar.
  ”Mulțumesc” încă odată consilierilor PNL. Fără ei n-ar fi fost posibil.

  Comentariu by lucian visa — 16 aprilie 2020 @ 15:17

 2. Se mananca intre ei precum cainii. Asta e Romania.

  Comentariu by Anonim — 16 aprilie 2020 @ 16:59

 3. Si avea ceva de munca in acesti ani:
  https://www.replicaonline.ro/omul-lui-murad-si-prietenul-lui-iorgus-somati-sa-si-demoleze-constructiile-ilegale-3293/
  vs.
  https://www.replicaonline.ro/hotelul-riva-din-mamaia-ramane-fara-terenul-de-sub-constructie-427093/

  Comentariu by nabuco — 16 aprilie 2020 @ 17:21

 4. De astăzi Simpa Trans prin patronul Guță Marian zis și Pașa a semnat un contract de susținere a primarului RC la următoarele alegeri locale . Din partea primăriei a fost de față Colgiu Doru , iar de partea firmei Simpa a fost și directoru general Roșcănianu zis și Piciu …Le urăm succes

  Comentariu by Anonim — 16 aprilie 2020 @ 18:04

 5. @4 Mult succes. Ei sunt viitorul orasului.

  Comentariu by Anonim — 16 aprilie 2020 @ 20:17

 6. Tare știrea cu Simpa . PNL Mangalia sa întărit cu două persoane extrem de inteligente ….yuhuuuuuuu

  Comentariu by Anonim — 16 aprilie 2020 @ 21:29

 7. r c nu are bani, ptr ca deconteaza „chiriasii” lui maganu, cu cota parte..

  Comentariu by pop — 17 aprilie 2020 @ 15:55

 8. Pt.4
  Cum o să-l susțină Simpa ? Va căra pe cei cu vize de Mangalia la secțiile de vot ?

  Vezi și https://www.replicaonline.ro/cristian-radu-427154/

  Comentariu by lucian visa — 17 aprilie 2020 @ 16:49

 9. https://i.pinimg.com/originals/6c/1d/7b/6c1d7bc95527e8836ae787ce9946f655.jpg

  Comentariu by nabuco — 17 aprilie 2020 @ 17:48

 10. De fapt nu cred că Simpa va ajuta cu ceva . Doar dacă o să cadă netul și telefoanele mobile atunci aduce Pașa porumbeii lui și o sa îi folosească la trimis mesaje electorale pe bază de bilețele …..

  Comentariu by Anonim — 17 aprilie 2020 @ 18:17

 11. Momentan toți adversarii lui Radu sunt muți.Proiectele sunt în grafic,iar amânarea alegerilor îi da răgaz sa le termine.Va defila din nou in campanie.

  Comentariu by Anonim — 17 aprilie 2020 @ 21:55

 12. Din declarația primarului de astăzi:
  „Celor care ne-au solicitat, le ducem acasă mese calde sau pachete cu alimente. Dacă mai sunt persoane în vârstă sau defavorizate, care au nevoie de noi, vă rog să mă sunați, la orice oră (0756201202). Aceste acțiuni umanitare le desfășurăm împreună cu reprezentanții Bisericii și ai unor organizații neguvernamentale, din orașul nostru.”

  Nota mea: Dacă tot zice primarul că face asta – oare cum s-a trezit să se laude chiar acum cu asta? – bucuros le dau lista mea de persoane aflate în nevoie, pentru că este treabă primăriei să se ocupe, nu a mea, conform Decretului și Ordonanțelor Militare. Chiar am trimis un mesaj lui Stamate, dar se face că plouă.

  Ieri s-a întâmplat cu o persoană înscrisă în programul meu. Au fost „cei de la ajutoare” (cum sunt numiți cei din echipa mea) și o bătrână nu a raspuns. Al meu a sunat la vecină, a lăsat pachetul și informația că nu răspunde, vecina a sunat o rudă, ruda a intrat pe fereastră în casă și a gasit-o fără cunoștință, înecată cu propria vomă, are probleme medicale. A luat-o ambulanța la spital, am inteles ca a început să vorbească.
  Nu este doar despre hrană caldă, ci despre faptul că se simt mai bine acești bătrâni pentru că trece cineva și îi întreabă de sănătate. Iar mâncarea pe care ei o primesc se face după indicațiile medicale.

  Un mesaj pentru Iorguș și pentru PSD: Dacă nu vă astâmpărați cu prostiile și cu mizeriile, în 6 luni vă îngrop politic! Nu aveti un Radu cu care să vă luptați? Daca cereți un război cu mine, o să-l primiți și nu vă mai spală toată Marea Neagră! Nea Iorguș, dacă mai aberezi despre mine la biserică și mai vorbesti minciuni prin oraș despre mine, o să îmi fac timp să scot adevărurile despre cum ați ajuns păcălicii lui Tase, Ciobanel, Maganu & Co. Cine câștigă din faptul că v-au luat de păcălici? Cine câștigă din vreun sprijin pe candidatul PSD? Câștigă PSD un numar de consilieri pe care nu-i merită.
  Câștigă Iorgus sau ALDE ceva? Câștigă jocul lui Radu, Tase, Ciobănel și Maganu? Chiar și dacă prin reducere la absurd câștigă Moroianu sau Iorguș primăria (Nu au nicio șansă!), va fi primar PSD, sub jugul lui Stroe si a clientelei politice de la Constanța. Iar în consiliu PSD ar face pe buricii! Ce prostie, să vrei să scapi de dracu’ prin a te încuscri cu tat-său! Mă rog, fiți păcălici dacă nu înțelegeți care e combinația, treaba voastră! Nene Iorguș, lasă biserica să fie pentru credința, nu huli și nu minți în interiorul bisericii. Nu mă cunosti, m-ai intalnit de 3 ori în viața ta, din care de 2 ori au fost doar „Bună ziua!”. Dacă nu mă cunoști, nu huli!

  Comentariu by Mentalistul — 17 aprilie 2020 @ 23:37

 13. Pt. #12
  http://m.cugetliber.ro/stiri-politica-rasturnare-de-situatie-la-mangalia-vechii-consilieri-psd-l-au-tradat-pe-iorgus-234847
  vs.
  https://m.facebook.com/ZanfirIorgus/photos/a.1330475736969550/2638164802867297/?type=3

  Comentariu by nabuco — 17 aprilie 2020 @ 23:54

 14. https://www.replicaonline.ro/alina-dan-managerul-spitalului-mangalia-avem-teste-pentru-covid-cumparate-din-banii-nostri-427355/

  Comentariu by Anonim — 18 aprilie 2020 @ 7:29

 15. Pt.13
  Stirea este pe jumate falsa.Consilierii PSD si-au dat demisia din PSD pentru al sustine pe Radu Cristian.In 2015 unii au revenit .

  Comentariu by VUCEA DAN — 18 aprilie 2020 @ 9:07

 16. Nu aș vrea să vb urît în săptămîna mare dar mai dute dracu măi drogatule nespălat și mincinos ce ești ……ai ajuns să îl ameninți tu pe Iorguș măi puturosule ce ești ? Un huligan ca tine vb de PSD măi păgînule ? Marș jeg mincinos

  Comentariu by Anonim — 18 aprilie 2020 @ 9:10

 17. Se vede că suferă mult Ozzy că a fost executat de Tase și Ciobănel din PSD . Te agiți ca un fraier dl Ozzy ….chiar nu vezi că ei nu te bagă în seamă și cred că rîd de tine cînd văd cît de ofticat ești ? Ești prea mic pentru jocul ăsta

  Comentariu by Anonim — 18 aprilie 2020 @ 9:20

 18. Pt.11
  Și Tusac a finalizat câteva proiecte importante și degeaba. În momentul acesta alegătorii au deja o părere conturată despre actuala administrație. Important dacă opoziția mișcă sau nu.
  Și mai ține seamă de un lucru, anul acesta e puțin probabil să mai avem turism. Poți să le dai alegătorilor tichie cu mărgaritar, dar dacă n-au ce mânca …

  Comentariu by lucian visa — 18 aprilie 2020 @ 12:32

 19. au alegatorii o parere formata dar atata timp cat opozitia este dar lipseste cu desavarsire, tare mi e teama.
  in afara de ozzy nimeni nu e vocal.bine..cin sa fie cin sa fie?moroianu.
  dar, si aici e un mare dar, inca nu se stie daca e doar o diversiune.
  la cum se comporta tind sa cred ca opozitia, ma repet, in afara de ozzy nu exista.
  ala , paris ala e o cantitate neglijabiila.
  va aparea si un moldovan, un minca, eternii candidati fara sanse dar rupatori de voturi si cam atat..
  sumbru nu?

  Comentariu by wow — 18 aprilie 2020 @ 13:30

 20. Moroianu alături de PSD și cu ajutorul lui Iorguș va cîștiga primăria ….dl Vișa are drepate

  Comentariu by Anonim — 18 aprilie 2020 @ 14:33

 21. Singurul care spune(a) lucrurilor pe nume:
  https://www.podul.ro/articol/usl-traieste-detaliile-de-culise-ale-blatului-facut-de-pnl-cu-psd-pentru-a-si-imparti-orasele-mangalia-si-navodari-6748.html
  apropo de cei care „fluiera” in biserica.

  Comentariu by nabuco — 18 aprilie 2020 @ 15:37

 22. Radu Cristian nu are rival,fie ca va convine,fie ca nu.Cu proiectele terminate nu mai are cine si ce sa ii reproseze.Fiti realisti!

  Comentariu by Anonim — 18 aprilie 2020 @ 17:17

 23. Prin „proiectele” terminate se intelege si refacerea „fatadei” proprii in Italia plus relatia „institutionala” cu managerul de la spital ?

  Comentariu by nabuco — 18 aprilie 2020 @ 17:26

 24. Pt 21 …Cred că ești unul din cei care așteaptă una din cele 70 de porții de mîncare pe care zice Ozzy că le înparte…dar se pare că nu există acele porții de mîncare decît dacă plătești 15 lei . O ciorbă chioară tătărească și un orez fiert cu gust de oaie .

  Comentariu by Anonim — 18 aprilie 2020 @ 17:31

 25. Paște fericit și liniștit tuturor !

  Comentariu by Anonim — 18 aprilie 2020 @ 17:57

 26. Pt. #24
  https://s12emagst.akamaized.net/products/740/739833/images/res_94db2264483bfa0bce46162bb45edf81_full.jpg

  Comentariu by nabuco — 18 aprilie 2020 @ 18:07

 27. Proiecte terminate inseamna 45-50% minim la alegeri.

  Comentariu by Anonim — 18 aprilie 2020 @ 18:55

 28. Tuturor prietenilor dar si dusmanilor mei (slava Domnului sunt destui)va doresc clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Paște fericit!”Hristoa a Inviat!

  Comentariu by VUCEA DAN — 18 aprilie 2020 @ 20:03

 29. Paște fericit !

  Comentariu by I.S — 18 aprilie 2020 @ 21:33

 30. Un Paste fericit !

  Comentariu by nabuco — 18 aprilie 2020 @ 23:23

 31. Hristos a inviat, tuturor!

  Comentariu by Nicu Moroianu — 19 aprilie 2020 @ 0:38

 32. Paște fericit alaturi de cei dragi sufletului!

  Comentariu by Zozo — 19 aprilie 2020 @ 1:46

 33. https://m.youtube.com/watch?v=87-ZFjLfBAQ

  „Suma totală a nenorocirilor care încă nu ni s-au întâmplat se numește fericire” – Romulus Dianu

  Comentariu by nabuco — 19 aprilie 2020 @ 12:51

 34. Pt 17: Mai du-te și pune mâna pe o carte, poate ți se dezvoltă logica, acum e pe la nivelul ghetourilor de la barăci. Eu nu am nimic cu niște bandiți de cartier de la PSD, ci am cu slăbiciunea și impotența lui Iorguș de a se face cârpa celor care l-au executat în 2016. Cum să spui ti la masă, ridicat în picioare, discursul meu din ultimii 4 ani cu grupurile de interese de la Constanța, iar la final să faci horă exact cu grupurile de interese de la Constanța, la masa cărora te-ai așezat? Ori Moroianu, cum să citești de pe hârtie toate gândurile care ti-au venit noaptea, de am avut senzația că îi crește brusc un coc? Tase, Ciobanel, Maganu sunt cantitate neglijabilă, tocmai de aceea fac mișto (dar sarcastic, pentru că e tragic politic) că ne îndeamnă niște naivi și ignoranți, plini de aroganță, să susținem pe Stroe și grupurile de interese de la Constanța, ca să subjuge Mangalia.
  Naivii, ca să nu le zic proștii, care susțin ideea asta de Iorguș și Moroianu conduși de Stroe & Răducu, fac exact jocul „calului mort” candidat contra primarului actual.
  Cum să mă îndemni pe mine să susțin pe Radu și pe ăștia care vând orașul?!? Nu mă refer la ticăloși, aia își fac jocul lor, ci la pretenții gen Vișa, gen cine mai zice de Moroianu sau Iorguș, mințindu-se singuri că nu văd că ăștia pentru interesul lor au vândut Mangalia. Încă o dată. Moroianu poate doar din prostie, Iorguș poate doar din aroganță și ipocrizie. Dar ăștialalți..? Cei care vă dați pricepuți în politică și vă pretindeti stalpii dreptății… Ce v-am luat mințile? Chiar nu vedeti cat de păcălici sunt cei fraieriți că sanchi unire de swingeri pentru Mangalia, cand de fapt nu este decât o uneală contra Ozzy. Le-a intrat morcovu la toți, că nu le ies schemele! De aceea amenințări la adresa mea, de aceea intimidări și bătăuși, de aceea plângeri penale, începând de la primar până la ultimul „pumnii mei minte nu are”, care cred că mă impresionează dacă vin ei cu război. Nu mă impresionează, dar i-a călcat trenul. Când o să auziți că pe cineva l-au mătrășit când a deschis ușa cuiva, nu vă mai hliziți că aș fi victima, eu sunt cel care sună la ușă. Sunt din Mangalia, nu parvenit de pe undeva…
  Zice 17 ca sunt prea mic pentru jocul acesta… Eu sunt mic sau mare, dar sunt. Pe cand tu nu ești deloc, ești nimic. Și tu, și cei pe care îi susții. Sunt la o distanță de cel puțin 2 biblioteci. Iar politic? Ai măsurat pe PSD? Ai mădurat pe Moroianu? Undeva în apropiere de Mangalia. Dar combinația Moroianu de la PSD: asta nu trece de Fruviileg!

  Comentariu by Mentalistul — 19 aprilie 2020 @ 15:25

 35. Pt 18:
  Dle Vișa, dacă dumneata încă mai debați despre șansele lui Radu de a rămăne primar sau de a pleca, deja te descalifici politic în ochii mei și nu îți mai ofer nicio credibilitate. Deja cu primul pas în care ai susținut varianta candidatul Moroianu de la PSD, un Nicu condus de Tase și Ciobanel, care la randul lor conduși de Stroe si Moga, m-am întrebat dacă este naivitate păguboasă sau ai vreun interes să rămână Radu. Dar sa stai să mai debați ceva ce nu mai există și nici nu trebuie să existe, am să consider că te-ai dovedit slab în politică, decât să o consider vânzare.
  Așa se vinde Mangalia către străini, către bandiți și către grupurile de interese. Așa, cu „naivități” de-astea. Vi le spun de Paști, poate sunteți mai buni și mai toleranți, poate așa vă dă prin cap să analizați și să decideți să nu mai fiti părtași la distrugerea Mangaliei, doar pentru un interes obscur sau pentru o loialitate greșită, cu rezultat greșit. Din toată lună, doar astăzi e singura zi în care sunt mai linistit, să vă spun pe șleau. Înainte să mă denigrați, gândiți dacă nu cumva am dreptate. Și cine e cel care prin greseala dăunează Mangaliei, ori cine este cel care poate îndrepta Mangalia. Nu trebuie decât să ne unim, dar pe bune. Nu actorii politici, vor deveni nimeni, ci să se unească cetățenii Mangaliei pentru propriul oraș, pentru propriul trai, pentru viitorul copiilor lor.

  Comentariu by Mentalistul — 19 aprilie 2020 @ 15:37

 36. Pt 24:
  Frustrarea te macină. Cuvintele tale le voi folosi în campanie, să aleagă lumea ce fel de oameni vor să conducă Mangalia: cei răi și ticăloși – după cum te prezinți sub anonimat, ori de cei care spun adevărul și fac ceea ce spun?
  Meniurile pe care le critici, iată-le aici:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4240032876022861&id=100000485715789

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4223217357704413&id=100000485715789

  Comentariu by Mentalistul — 19 aprilie 2020 @ 15:43

 37. Ca să se umfle și mai mult oftica în cel de la pct.24, asta au primit de Paști.
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4244690762223739&id=100000485715789

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1388404294684538&id=100005449418753

  De Marți ridic la 130 de persoane, în 3 săptămâni o să dezvolt programul la 500 persoane, dacă e nevoie.

  Urmează un alt program care cumulează câteva sute de locuri de muncă.
  De exemplu, 50 sunt în „Patrula Ecologică” pe care o înființez. Finanțată de 2 corporații.

  Asta așa, să ai un Paște Fericit!

  Comentariu by Mentalistul — 19 aprilie 2020 @ 15:47

 38. Bravo O2zy, continua !
  https://m.youtube.com/watch?v=pgEP8teNXwY

  RC sau NMbyZI nu gandesc umanitar in portii de mancare cand ai nevoie ci in mii de euro sau hectare la praduiala.

  Comentariu by nabuco — 19 aprilie 2020 @ 17:24

 39. Ozzy mentalistule cu iertsre dar cred ca esti diliu

  Comentariu by Anonim — 19 aprilie 2020 @ 19:16

 40. Pt 39:
  Sclavul zicea ca libertatea este ceva rău. Când s-a abolit sclavia în America, mulți sclavi s-au sinucis. Nu au putut să trăiască cu panica. Foștii stăpâni au trebuit să-i angajeze pe nimic, ca să nu se mai sinucidă sclavii eliberați.

  Nici tu nu poți percepe altceva decât prostiile pe care le crezi. Universului nu-i pasă ce crezi tu. Nici bașkeților mei.

  Comentariu by Mentalistul — 19 aprilie 2020 @ 19:51

 41. Diliul se crede atotstiutor si mare conducator in universul lui pana isi ia pastila.Te rog mergi si ia medicamentatia,revino la normal si scuteste-ne de fantasmagoriile tale.

  Comentariu by Anonim — 19 aprilie 2020 @ 20:10

 42. Tătarul este în delir ….este drogat rău de tot dacă scrie non stop și în źi de Paște . Lăsațil în lumea lui de vis și nu îl mai băgați în seamă că omul a luat o supra doză și este cam rău .

  Comentariu by Anonim — 19 aprilie 2020 @ 20:39

 43. Aveți grija ce scrieți ca va dă pe mâna Mossad și FBI.

  Comentariu by Anonim — 19 aprilie 2020 @ 22:19

 44. Chiar că este în delir acest Ozzy . Nu rîdeți că este greu să scapi de viciul ăsta …..măcar dacă trăgea ceva de calitate dar cum el nu are muncă este cam greu cu banii ….folosește numai chimicale ieftine care îi prăjesc creierii și îi macină dantura ….uitațivă ka el dacă aveți vreo ocazie . O să vă speriați

  Comentariu by Anonim — 19 aprilie 2020 @ 22:54

 45. Primare, ai trei zile, începând cu data de 21.04.2020 să ne publici contractul pe care l-ai încheiat cu firma care asigură paza parcului EVERGREEN. Și să ne înțelegem:cred că nu mai ai tupeul să invoci nu știu ce impedimente, să lași dracu golăneala și să-ți educi oamenii.
  Dacă cumva vei avea tupeul să-mi povestești despre vremurile pe care le trăim, vreau să-ți spun că, pe lângă banii mulți pe care îi dai, serviciul pe care îl plătești este împotriva cetățenilor Mangaliei, iar legea cu pricina nu are suspendate efectele prevederilor imperarive pe care le conține. Acei paznici, pe lângă faptul că nu știu să vorbească, își arogă dreptul de a interzice libertăți în legătură cu care nu știu nimic (doar că așa le-a comunicat primăria) și asta fără a respecta propria obligație ce le revine legat de purtarea măștii.
  Adică, pe românește, a spune unei femei că îi dă p..a să o sugă, că așa vrea mușchiul lui, el, ăla care, pe lângă faptul că este un porc plătit din bani publici, are tupeul să îmi apară în față fără mască și să se manifeste foarte agresiv, dar fără a-și cunoaște atribuțiile,cred că este chiar ultimul lucru pe care ar trebui să-l accept, Nu, nu vreau să tolerez ieșirile unor oameni neinstruiți care vin să-mi râdă în nas, abuzând de o funcție, cum nu vreau să girez implicarea lui Corneanu în această acțiune. De asemenea, nu vreau să ascund faptul că tu, știind că nu poți să realizezi investiția constând în realizarea parcului, în termen rezonabil, ai forțat funcționarii publici să semneze acel contract de execuție lucrări (în septembrie, când finalizarea lui trebuia să aibă loc la 31.12.2016).
  Primare, reține un singur lucru! Când ți-am spus că o să mă țin de capul tău, nu am glumit. Orașul arată precum ești. Păi tu ce crezi că dacă intervii în sprijinul cetățenilor (chipurile) ca poliția să fie mai blândă în aplicarea legii, crezi că ești demn de respect sau de luat în considerare? Greșit! Oamenii legii își fac datoria, iar tu ești un nimic, în afara unor mari „calități” pe care le subliniezi tot timpul- infracțiune, infracțiune, infracțiune… Aaa, pardon, te-ai mai luat și de Țuțuianu, dar ai înțeles măcar de ce? Sau așa ți-a comunicat Doru?
  Crezi că toată lumea trebuie să suporte capriciile tale de copil neterminat,care, în aprecierea unei false puteri totale, face și desface, chiar și în privința sănătății și vieții unora dintre noi?
  Ooooo, nici nu știi cât de greu te va lovi, pentru că acest manifest va pleca și către presa națională și asta ca să vedem și noi cine te susține pe tine și, mai ales , până când.
  Cert este că, nimeni nu poate să-mi nege dreptul de a mă răzvrăti împotriva primarului orașului în care eu trăiesc și o fac în cunoștință de cauză, apreciind că începând cu anul 2012, de când ai venit și, ulterior, de când l-ai adus pe Didi, ai reușit să-ți pui planul în aplicare.
  Primare, dacă tot a venit vorba, fă publice toate datele ce privesc contractul de execuție lucrări privind Parcul (N)evergreen, așa cu tot tacâmul, respectiv cele două firme pe care le-ai tot amețit să obțină o hotărâre judecătorească.
  De valoarea contractului și de faptul că ai amețit-o cu plata, nu mai insist, pentru că trebuie să simți picătura chinezească.
  Asta este, dacă în zi de mare sărbătoare trebuie să spun asta, înseamnă că așa trebuia…iar tu, cel dintâi primar care se vrea a fi un fiu al Mangaliei (și se vrea doar pentru că nu este născut aici), ar trebui să explici lumii, cum dracu de ai ajuns așa de bogat. Lasă-le pe alea cu Crăciunescu, cu Manu, cu socrul lui Manu, cu fosta mamă-soacră, zi cu …toată gura!
  Ahhh, parcă ai încercat o dată… prin muncă, parcă așa te-ai manifestat. Rușine să-ți fie! Și ție și acoliților tăi care cred că lumea se termină cu ei și își permit să facă tot felul de abuzuri! Viața ne-a învățat:vine și vremea voastră…
  Te aștept să te manifești în privința contractului cu firma de pază angajată pentru parc și asta pentru că, negând nu știu ce competențe și plângându-te că nu ai bani în buget (că deh, i-ai păpat pe toți și asta probabil și cu concursul profesionștilor care au înțeles ce înseamnă pentru tine echipa), ai îndrăznit ca fără să-ți plătești creditorii, să faci alte angajamente de același gen, pe sume enorme.
  Să nu crezi că nu știu cum ai omis să prevezi bani penru executările silite și cum ai efectuat plăți din conturi neafectate destinației respective! Să nu-ți sune a suficiență faptul că, dacă tu stai într-o cupolă de „cleștar”, așa cum vrei tu să crezi, ești apărat de furia maselor pe care le-ai mințit, le-ai răzvrătit împotriva unor oameni care nu au legătură cu proasta ta pregătire și pe care le-ai tratat cu dosul în diferite ocazii!
  Că ești slab pregătit, pe lângă ceea ce se vede, lumea trebuie să afle că mentorul tău, distinsul Doru, este cel care îți spune cum să vorbești, ce să vorbești și când să vorbești…
  Vai de voi, începuți și neterminați … temporari prin lume, care se vor, de fapt, dăinuitori.
  Cât despre Doru, poate vă gândiți să restituiți acei bani bugetului nostru. Eu am înțeles că încerci să învinuiești firma prestatoare care …mai e, nu mai e, și așa, poate, scăpați și voi. Greșit! Răspunderea lui Doru o vrem și, bineînțeles, pe a ta!
  Cât timp crezi că mai ai? Și asta te întreb fără să încerci să-ți declini răspunderea în pofida altor persoane apropiate ţie și fără a lua în considerare situația actuală de prorogare a mandatului.
  Cum crezi că l-ai impus lumii politice pe Angelescu Dragoș, care are o ambiție majoră de a deveni cineva în politică?
  Cum crezi că a acceptat fratele lui așa-zisa suspendare a raportului de serviciu, cu înregistrări nu tocmai ortodoxe ale înscrisurilor doveditoare?
  Cum l-ai impus pe penalul Zamfir, fost subaltern al tău la Garda Financiară Constanța?
  Cum de l-ai nimerit pe Didi – the best all carry boy – de la căratul pantalonilor și a servietei, la conducerea unor direcții majore în cadrul primăriei:juridică și de achiziții-investiții-proiecte europene?
  Cum de te-ai înconjurat numai de persoane care sunt în stare să-ți confirme că ai dreptate indiferent de realitatea înconjurătoare?
  Vreau să cred că, începând cu acest manifest, soarta Mangaliei se schimbă, indiferent de ceea ce vrei tu, de ceea ce înțeleg postacii tăi a manifesta și, mai ales, de ceea ce, ar putea să-ți insufle distinsul Doru, de care, mă voi ocupa altădată.
  Este trist că, în așa zi de măreață smerenie (și asta nu cu referire la ceea ce însemni tu pentru comunitatea din care fac parte), trebuie să mă răzvrătesc, dar înțeleg să-mi prezint scuzele celor care, citind rândurile mele, vor înțelege că așa nu se mai poate.
  Hristos A Inviat!

  Comentariu by Anonim — 19 aprilie 2020 @ 23:00

 46. @45 Amice ai gresit usa. Primarul nu sta sa iti citeasca tie romanele aici. Ai ceva de zis ? mergi la primarie si spunei. E ca si cum ai vorbi cu peretii aici.

  Comentariu by Anonim — 20 aprilie 2020 @ 8:08

 47. Pt.46.
  Stai linistit ca citeste tot sau i se citeste tot.Obligatoriu trebuie sa mergi si la primarie dar trebuie facute si public pentru ca altfel raman,,ingropate ” acolo(primar).Datele enumerate de 45 sunt stiute de catre primar dar nu ia nicio masura ,ba mai mult incearca sa le musamalizeze,de aceea ele trebuie aduse si la cunostinta locuitorilor Mangaliei pentru a vedea cum sunt ,,folositi judicios” banii lor.

  Comentariu by VUCEA DAN — 20 aprilie 2020 @ 10:43

 48. Cel de la 45 este Dan Vladescu fostul secretar al Primariei din mandatul lui Tusac.Era pe la politia locala se pare pe faras sau dat afara ceva de genul si face tamtam acum dupa modelul colegului Vucea.

  Comentariu by Zorro — 20 aprilie 2020 @ 11:56

 49. Pt. 48. Probabil că așa este. La modul cum se exprimă pare să fie el. În acest caz, pe făraș sau nu, veți avea ceva probleme. Chestia cu parcul e o mică glumă din ce poate da fostul vostru prieten. Să-i dorim curaj și să vă trimită și pe la parchete nu numai la mass-media națională. Succes!

  Comentariu by Popa Nartea — 20 aprilie 2020 @ 12:09

 50. Stați așa, eu lucrez la Pasha și de ani de zile mănânc rahat pe Fb împotriva lui Radu. Lămuriți-mă și pe mine, acum trebuie să schimb macazul și să îl pup în fund pe Radu ?

  Comentariu by Rosu M — 20 aprilie 2020 @ 13:28

 51. Respect @45. Sa nu ii slabiti, ii vrem in puscarie! Trebuie sa puna capat cineva jafului organizat.

  Comentariu by Dana — 20 aprilie 2020 @ 14:12

 52. Dana de obicei ceea ce dorești altuia ți se întoarce ție,iar cum tu ești un băiețel o sa fii cam spart in bostan acolo unde tot speri sa ajungă alții.

  Comentariu by Anonim — 20 aprilie 2020 @ 14:58

 53. Cand Radu Cristian a fost numit primar in 2012, pentru ca a fost frauda la alegeri, circula vorba prin primarie, ca majoritatea angajatilor din vremea lui Tusac, au fost colegi de liceu cu Radu Cristian, toti laudandu-se cu el: Oooo Radu ? da sam fost coelgi de liceu, numai asta auzeai prin primarie. Dar incet incet acest individ frustrat si plin de o rautate inimaginabila i-a executat pe toti, in special pe barbati.

  Comentariu by Anonim — 20 aprilie 2020 @ 17:12

 54. @47 Sunt de acord domnule Vucea.

  Comentariu by Anonim — 20 aprilie 2020 @ 17:14

 55. @52, tu cat paraindarat dai ca sa-ti mearga bine? Cred ca viteazul de la 45 o sa va incalece in mod decisiv, stie el ce stie si mai stie si cum sa v-o……indarat, penalilor. Valea, mars acasa!

  Comentariu by Dana — 20 aprilie 2020 @ 17:44

 56. Pt. #54
  „2nita” si eu sunt de acord.
  😉
  https://ro.wikisource.org/wiki/Domnul_Vucea

  Comentariu by nabuco — 20 aprilie 2020 @ 17:45

 57. @55 Ia uite Dana ce latra…

  Comentariu by Anonim — 21 aprilie 2020 @ 12:30

 58. Latra degeaba. Nu suntem atat de prosti sa punem botul la un vames. Am mai pus si la comisar ce e drept dar acum ne-am deșteptat.

  Comentariu by Fane — 21 aprilie 2020 @ 12:39

 59. Pt.52
  Nu-i doresti „altuia”, unui oarecare, ca si cum te-ai juca in fata blocului, ci unuia care a fost impus ” Primar” prin FRAUDA si de atunci a abuzat de putere si a lasat praf in urma lui din toate punctele de vedere, nu numai ca orasul l-a ingropat in datorii, dar, mai rau, arata ca dupa bombardament. Asa zisele proiecte terminate sunt toate niste kitsch-uri si astea facute de mantuiala. Crezi ca n-o sa iasa la suprafata tot ce-au mai scris unii pe aici, care sigur cunosc situatia cu subiect si predicat? Ba o sa iasa, bai, ba o sa iasa mai devreme sau mai tarziu! Si vezi ca s-ar putea sa fie „spart in bostan acolo” exact acela sau aceia la care nu te astepti, ca s-au mai vazut cazuri!

  Comentariu by Anonim — 21 aprilie 2020 @ 15:24

 60. @59 La care „bostanarie” te referi ? Da,s-au mai văzut cazuri…si ce s-a întâmplat? S-a lăsat cu oarece…suspendare ! Ete scart ! De mult timp se chinuie unii sa măture de pe jos ochii pe care si-i scot hotii unii altora,electoral…cu un singur scop : sa iesim la vot ! Tot ei vor fi,schimba blana,scaunele si „idiotii utili”,necesari in campanii electorale !!

  Comentariu by I.S — 21 aprilie 2020 @ 16:10

 61. Pt. #60
  https://www.romaniacurata.ro/plata-pensii-alocati-sare-ochi/
  vs.
  https://www.rd.com/wp-content/uploads/2011/06/8-Amazing-Carved-Watermelons-01-sl.jpg

  Comentariu by Anonim — 21 aprilie 2020 @ 17:20

 62. @61

  Comentariu by nabuco — 21 aprilie 2020 @ 17:20

 63. @62 Cand am postat pepenele ala p’aci,cu aluzie clară la „bostanaria” unui politician,dl Visa l-a mărit cat pagina ! Alte vremuri ! Acu n-ar mai face lucrul asta,pen’ca ar insemna sa fie de acord cu critica pe care i-o face Ozzy,căruia…nu-i raspunde !

  Comentariu by I.S — 21 aprilie 2020 @ 17:39

 64. I-a auzi’o pe aista:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3627003170659171&id=100000485715789

  Comentariu by Mentalistul — 21 aprilie 2020 @ 18:11

 65. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3687569524602535&id=100000485715789

  Comentariu by Mentalistul — 21 aprilie 2020 @ 18:18

 66. @64-Habar n-ai ! Intraba-l pe „iubitul” tau Ciuraru care te va lamuri ca ” prețul corect al unor lucrari” este cel „contractat” cu o societate comercială!(adică fiind aprobat de primar,inseamna ca un consilier „iubitor” de șef cum e el,trebuie sa ne lămurească pe toti…ca asa trebuie să fie ! Punct !

  Comentariu by I.S — 21 aprilie 2020 @ 18:29

 67. @65 Ce te mira ? Ai vaz’t a învățat si „turceste” : ” aceste infratire” !

  Comentariu by I.S — 21 aprilie 2020 @ 18:35

 68. Ciuraru poate prinde si el niste firimituri de la maestrul in administratie publica Radu Cristian, linge la greu. Un adevarat expert in politica marele Ciuraru.

  Comentariu by Anonim — 21 aprilie 2020 @ 19:41

 69. Nu mă interesează bazel, e istorie.

  Comentariu by Mentalistul — 21 aprilie 2020 @ 20:14

 70. Comunicat de presă

  Primăria Mangalia va oferi măști de protecție tuturor locuitorilor orașului

  Primăria Mangalia va oferi măști de protecție, gratuit, tuturor locuitorilor orașului, în contextul obligativității purtării acestui accesoriu, la nivel județean, dar și pe plan național, după data de 15 mai, conform declarațiilor președintelui României, Klaus Iohannis. „Până la Sărbătorile Pascale, am dat măști și mănuși vârstnicilor pentru că sunt cei mai vulnerabili, în fața virusului. Acum facem demersurile necesare pentru a oferi măști de protecție și celorlalți locuitori ai orașului nostru, mai ales că purtarea acestui accesoriu va fi obligatorie și după 15 mai”, a afirmat primarul Mangaliei, Radu Cristian.
  El a precizat că, în zilele următoare, va informa cetățenii când și cum vor fi distribuite măștile, pe plan local. „Este datoria noastră, ca autorităţi locale, să protejăm populația și să luăm toate măsurile de reducere a infectărilor cu coronavirus. Tocmai de aceea, am început distribuirea echipamentelor de protecție mai întâi către persoanele în vârstă și cele defavorizate. Ajutăm bătrânii la cumpărături și medicamente, le ducem pachete cu alimente, mese calde și orice mai au nevoie, astfel încât să iasă cât mai puțin din case, pe durata stării de urgență”, a mai spus edilul.
  Radu Cristian susține că, de săptămâna viitoare, angajații municipalității vor trece, din nou, pe la domiciliile tuturor vârstnicilor din oraș pentru a le oferi un nou set de protecție. „De data aceasta, le vom da măști reutilizabile, dar și soluții dezinfectante. Sunt permanent în legătură cu cetățenii orașului pentru a le oferi tot sprijinul necesar, pe durata stării de urgență”, a completat edilul.

  Comentariu by Anonim — 22 aprilie 2020 @ 18:19

 71. Daca s-ar pune și conturile false de fb și nick urile de pe blog , Ozzy asta ar intra sigur în consiliu

  Comentariu by Guvid — 22 aprilie 2020 @ 22:07

 72. Da dar si seful tau ar castiga detasat ..

  Comentariu by Hamsie — 22 aprilie 2020 @ 22:10

 73. Nu contează. Poate să se pună orice, câștigă cine trebuie.

  Comentariu by Rechinul — 22 aprilie 2020 @ 22:14

 74. https://www.replicaonline.ro/doua-asistente-de-la-spitalul-mangalia-confirmate-cu-covid-19-427732/

  Comentariu by Anonim — 22 aprilie 2020 @ 22:42

 75. Pt. 70

  „De data aceasta, le vom da măști reutilizabile, dar și soluții dezinfectante.”

  Poate ca edilul nostru voia sa spuna ca le vom oferi, sau le vom pune la dispozitie. Chiar asa, mai tzarane, sa spui ca LE VOM DA, ca si cum le dai din averea lui taica’tu sau a soacra’tii! Nesimtitule! Nu am nevoie de nici o masca de la tine!

  Comentariu by Anonim — 23 aprilie 2020 @ 1:04

 76. cont. @9
  https://ro-ro.facebook.com/florincalinescuoficial/videos/229708921610130/

  Comentariu by nabuco — 23 aprilie 2020 @ 1:22

 77. cont. @76
  https://www.oranoua.ro/emil-constantinescu-piata-universitatii-azi/

  Comentariu by nabuco — 23 aprilie 2020 @ 12:00

 78. @75, hai sa le luam și sa votăm cum știm, numai cu el nu.

  Comentariu by Anonim — 23 aprilie 2020 @ 18:47

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress