Mangalia – politica locală

9 aprilie 2020

Au început lucrările de modernizare a Pieței Republicii din Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:36

Comunicat de presă

          Primăria Municipiului Mangalia a demarat lucrările de modernizare a Pieței Republicii din localitate, proiect cu finanțare UE, în valoare de aproximativ un milion de euro. Proiectul face parte dintr-un program transfrontalier româno-bulgar, care prevede reabilitarea tramei stradale din centrul orașului.

          Conform documentației tehnice, va fi creată o zonă de promenadă, se va interveni cu lucrări la terasamente, suprafeţe carosabile, trotuare, pavaje pietonale, spaţii verzi, utilităţi şi alte dotări. Pe platoul din fața Casei de Cultură, va fi amenajat un spațiu adecvat pentru desfășurarea evenimentelor. ”Acest proiect este o continuare a programului municipal de modernizare a zonelor centrale ale orașului, cu fonduri UE. Până la sfârșitul acestui an, când vom finaliza lucrările, Piața Republicii va arăta ca Aleea Teilor, vechea faleză a orașului, reabilitată acum câțiva ani, cu bani europeni”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian. El a precizat că, în cadrul proiectului, nu se va interveni asupra mozaicului din centrul piațetei, care însă va fi recondiționat, ulterior, din buget local.

        În prezent, Primăria Mangalia are în execuție șase proiecte cu fonduri UE, inclusiv cel menționat anterior. Alte două proiecte vizează modernizarea stațiunilor Neptun și Saturn, iar un altul prevede reabilitarea falezei Mangalia-Saturn. Tot cu bani europeni, se restaurează Biserica „Sf. Gheorghe” (monument istoric) și se reabilitează aproape 20 de străzi din mai multe zone ale orașului.

        Totodată, Primăria Mangalia a depus, la ministerele de resort, peste 10 proiecte aflate în diferite stadii de analiză și evaluare. ”Vrem să atragem, în continuare, bani europeni pentru construirea unui ambulatoriu modern, la spitalul municipal, construirea de locuințe sociale, baze sportive pentru tinerii orașului, transport public cu autobuze electrice, precum și pentru alte proiecte de reabilitare a infrastructurii turistice din stațiuni”, a mai spus  Radu Cristian.

mangalia.ro

76 Comments

 1. Distrugerea mozaicului ar fi un atentat la istoria orașului, indiferent de finanțator fie el și UE.
  Aștept părerea celor care au înființat ”Uniți pentru Mangalia”. Sunt uniți pentru Mangalia sau doar pentru voturile care duc la cașcaval ?

  Comentariu by lucian visa — 9 aprilie 2020 @ 17:33

 2. Nemernicii astia „navetisti” de dragul banilor [ %?, 😉 ], prin grija „aritectilor de casa” modernizeaza stergand totodata 70 de ani de istorie recenta a orasului.

  Comentariu by nabuco — 9 aprilie 2020 @ 17:06

 3. *
  https://en.wikipedia.org/wiki/O_tempora_o_mores!

  Comentariu by nabuco — 9 aprilie 2020 @ 17:17

 4. Asteptati mult si bine in case ! ca o sa va lumineze viitorul Radu Cristian.

  Comentariu by Anonim — 9 aprilie 2020 @ 17:39

 5. Pt. #3
  „UpM” aici pe dreapta:
  http://magazin.palatulvechiturilor.ro/image/cache/Feb19/IMG_20190215_122101%20(513×800)-800×800.jpg

  Comentariu by nabuco — 9 aprilie 2020 @ 17:43

 6. Care sunt termenele de finalizare a proiectelor ,stie cineva? Este foarte impotant.
  Pe acesti navetisti nu ii intereseaza nimic in afara banilor pentru care ar fi dispusi la orice.Ce este aia istorie recenta a orasului(a fost facuta de comunisti,de Iorgus sau altii) trebuie distrus si facut de ei.Apropo unde este Aleea Stelelor care era pe Aleea Teilor.Cand au fost prinsi cu picamarul si buldozerul in ea au spus ca o refac.Stie cineva pe ce strada este ,prin Colonisti,pe la Abator?
  Si inca ceva ,stie cineva care este datoria pe care trebuie sa o plateasca orasul la banci si alti creditorii?

  Comentariu by VUCEA DAN — 9 aprilie 2020 @ 19:24

 7. Un chix. Sa strici ceva frumos ca sa faci ceva atat de ordinar o sa coste. Mozaicul sa se reabiliteze.

  Comentariu by Dana — 9 aprilie 2020 @ 19:31

 8. se profita de distantarea sociala.de asta au dat startul. nu e mult lume pe strada.
  s ar fi putut face ceva cu unant uman.zilnic la aceleasi ore sase protesteze .televiziuni mass media.dar in conditiile actuale greu.
  cei care trebuie sa aiba grija de patrimoniul istoric ce parere au.nu era nevoie de un aviz de la ministerul culturii?

  Comentariu by wow — 9 aprilie 2020 @ 19:57

 9. @ Dana Dacă citeați și textul nu doar imaginea ați fi remarcat că nu se intră în mozaic (au fost mari discuții acum câțiva ani când proiectul era gata și voia să umble și la mozaic, să facă tarabe, dar a renunțat când a văzut reacția cetățenilor). Din păcate mozaicul se va reabilita altă dată, sub alt primar iar în timpul lucrărilor la partea actuală se va degrada și mai mult.

  Comentariu by Marian Vasile — 9 aprilie 2020 @ 19:59

 10. Mozaicul rămîne așa cum este acum . Se reabilitează restul pieței centrale . O să fie un proiect f frumos . Voi ce vreți ? Să nu facem nimic în oraș nu ?

  Comentariu by Anonim — 9 aprilie 2020 @ 19:59

 11. de promisiuni suntem satui.vreau sa vad proiectul u mozaicul intact.unde vezi tu ca nu se intra in mozaic?in desen si parcul never green aratafrumos.si faleza.pomii din parc sunt la stadiul unor bete.in desenul pe care tu l numesti proiect vad niste pomi falnici.cand vreodata?in desenul cu faleza apareau celeasi culori si aceleasi placi de ciment presat cu numele pompos de granit care la primul frig au crapat.
  si ce frumos e ..lipseste si spatiul verde din fata casei de cultura.l au reabilitat nu ?ce frumos

  Comentariu by wow — 9 aprilie 2020 @ 20:02

 12. „El a precizat că, în cadrul proiectului, nu se va interveni asupra mozaicului din centrul piațetei, care însă va fi recondiționat, ulterior, din buget local.”…Asta e o minciuna ca si altele cu care ne-a obisnuit ! Proiectul trebuie respectat,daca a fost aprobat,altfel totul va fi platit tot din bugetul local,la fel ca si in cazul celeilalte minciuni cu faleza ! Mariti imaginea si veti vedea cum arata proiectul in fata IGAF-ului ! Dupa cum declara ar reiesi ca dupa ce se termina lucrarea se sparge din nou si se reface mozaicul…cu bani din bugetul local.Referitor la mozaic va pot spune ca a fost facut de Boran-diriginte de lucrări la unele dintre hotelurile facute in stațiuni,de unde a „recuperat” materiale si facut acea lucrare.(tot el a făcut si stadionul într-o groapă de gunoi.Din Mangalia a plecat sef șantier la Voineasa la centrala subterana) In decursul anilor nu s-a avut în vedere că materiale de acelasi fel sa fie depozitate pentru mentenanță.Mai mult,cam toți primarii au dat onorul la drapel p’acolo,unde in prealabil „s-au preumblat” masini mari de armata,sau macarale care s-au proptit in mozaic.Pana si masini mari de pompieri-la incendiul de la IGAF.Pana si patinuarul a lasat urme.O altă problemă ar fi că în zona se află cel mai important brand al orasului asa cum a fost si sensul giratoriu) si anume :CAZINO- de care i-a durut in cur cam pe toti ultimii primari ! Pe asta o sa-l adunam…cu farasul!

  Comentariu by I.S — 9 aprilie 2020 @ 20:20

 13. https://media1.lajumate.ro/media/i/api_list/6/207/2074086_vedere-carte-postala-mangalia-restaurantul-cazino-1975_1.jpg

  Comentariu by nabuco — 9 aprilie 2020 @ 22:19

 14. Cu toate că întrebarea a fost adresată celor de la PSD, adică uniți între ei, am să răspund ce este cu proiectul acesta, pentru că sunt convins că nici primarul nu știe, darămite Tase, care este șăfu’ celor care sunt în unire între ei.

  Proiectul este despre crearea unui turism culinar, să se extindă sezonul restaurantelor și în primăvara și toamnă, cât timp tine vremea frumoasă. (A cine sună proiectul?)
  Lucrările nu sunt pe nebunia de proiect ratat cu Aleea Teilor – Piața Republicii, în care avea planificat să scoată mozaicul. Ci pe un proiect transfrontalier, pe care se organizează un festival internațional gastro-cultural, ales să se întâmple în … centrul vechi. Iar cum centrul vechi era lăsat în paragină de Radu, trebuie musai reabilitat.
  Proiectul are o valoare de 750.000 euro pentru Mangalia, accesat de Primăria Balchik (Administrația Radu e varză!), presupune realizarea unui platou din dale de la Orange până la Geamie. Am cerut atunci o sumă și din partea municipalității, să se reabiliteze mozaicul. Au zis ca da, că trebuie, dar au făcut că nu.

  Deci e alt proiect, nu se umblă la mozaic, decât dacă e Radu atât de …
  Era gândit să se întâmple după alegeri.
  Proiectul în găsiți aici:
  https://www.interregrobg.eu/ro/proiecte/our-soft-projectsr/axis-2r/2-categorie-principala/463-robg-422-cusyna.html
  Citiți-l și gândiți singuri.

  Comentariu by Mentalistul — 9 aprilie 2020 @ 23:10

 15. Proiectul suna a: pestele de la cap se impute!
  https://www.cookerybythebook.com/home/2019/8/5/black-sea-caroline-eden

  Comentariu by nabuco — 10 aprilie 2020 @ 0:58

 16. Primare, puneti dracu mana pe carte! Si tu si mareata ta echipa. Si pe aia de gramatica limbii romane, dar si pe aia care se vrea a fi de specialitate. Cu profesionalismul vostru ati distrus viata oamenilor acestui frumos oras, ati “mancat” viitorul nostru si al copiilor nostri.
  Apropos, asta este proiectul in care ati declarat ca este in regula cu situatia juridica a terenurilor afectate de viitoarea investitie?

  Comentariu by Anonim — 10 aprilie 2020 @ 8:43

 17. in balonul ala din fundal stau toti atarnache proclamati mangalioti care pentru un trei lei aruncati de echipa primarului nu isi mai dezlipesc buzele de fesele lor?sa va fie rusine va vindeti orasul pe nimic.

  Comentariu by anonim — 10 aprilie 2020 @ 9:34

 18. MApN-ul isi va impodobi balcoanele IGAF-ului cu coroana acelor pomi, dupa cum reiese din plansa-parte integranta a proiectului. Asa da avizare din partea forurilor abilitate, inclusiv ministerul in discutie.
  Si apoi, de ce atatia pomi, ca doar ce ai distrus vegetatia in oras? Ori si asta functioneaza pe principiul luam bancile montate la unele blocuri si le mutam la altele. Ehe…si cate si mai cate… Dar pe noi ne-a intrebat cineva? Ca am vazut cum faceti voi dezbaterile publice…

  Comentariu by Anonim — 10 aprilie 2020 @ 10:29

 19. onor primaria a postat azi pe fb un articol elogios cu realizarea reabilitarii hehe..
  este o plansa acolo din maretul proiect unde mozaicul ce sa vezi?lipseste cu desavarsire..fiind inlocuit de un ciment gri si negru…frumoase culori si de cativa tutari din primarie care se plimba bucurosi.nu pe mozaic.

  Comentariu by wow — 10 aprilie 2020 @ 12:23

 20. @14- Bravo Mentalistule ! Am facut o burta de ras ! Toti p’aci au pus trompa la minciuna lui Radu ca nu se atinge de mozaic…si dai si combate si critica ! Si o tine langa cu poze,cu copacei…Chiar asa de „varza” sunt cu toții acolo de încurcă proiectele într-o adevărată „salata bulgareasca”?.Apropo cu „varza” lor si cu castravetii si roșiile de la bulgari…au facut o salata bulgărească taman buna la proiectul culinar bulgaro-roman ! Uite aici un cadou pentru chestia asta : https://youtu.be/1DV5batPYxE

  Comentariu by I.S — 10 aprilie 2020 @ 13:03

 21. Un proiect urat, fara personalitate!
  Da, toata zona centrala trebuia refacuta, dar tinandu-se cont si de profilul orasului, de aerul de centru vechi: trotuare frumoase piatra, o alee centrala cu granit, felinare in fier forjat, cateva bancute de lemn, parca ar suna altfel, nu?
  Dar cine sa stie ceva despre acest oras? „Echipa” de la cultura???? Cum se numesc acum – analfabeti functionali, parca? Desi cred ca „functionali” ar fi cam suficient….
  Da, s-ar putea face proiecte importante, functionale, frumoase , dar…. cu oamenii potriviti la locul potrivit!
  Si da, Alianta pentru Mangalia AR TREBUI sa ai aiba CEVA de spus…
  Tema pentru domnul Iorgus: ce credeti despre Directia de Cultura? Dincolo de faptul ca avum este „cuibul puicutelor” de partid? Cum veti proceda, in perspectiva ca veti reveni (asta daca totusi veti iesi la lupta, din autoizolare….). Vedeti la ce s-a ajuns? Sunteti cel care a inceput, cu fata de peste Prut, a carei calitate este ca este amanta lui Mitica Cucoranu, alias „mama” neoficiala a lui Sorin Cucoranu. Pentru asta a fost oblogatoriu sa fie unsa doar cu functii de conducere (acum , evident, este la conducerea muzeului). Se va continua la fel, pe aceleasi competente?
  Haideti sa vorbim si de un alt proiect , de importanta cu adevart vitala pentru oras: proiectul scolii Gala Galaction. Din cate am auzit, se pare ca nu s-a srmnat contractul de finantare, proiectul s-a pierdut din cauza unei greseli a „echipei”. Poate ne poate da cineva detalii, dintre profesorii scolii? Chiar vrem sa stim, copiii mei invata in aceasta scoala si sufar cand vad conditiile. Multumim!

  Comentariu by Anonim — 10 aprilie 2020 @ 13:52

 22. cineva imi spunea ca, cei caresunt la departamnetul proiecte europene iau bani de la fiecare proiect.si nu putini.si sporuri.
  intrebarea e de ce mai iau saariu?de ce nu sunt platiti la realizari?de ce sa ia banii pe niste proiecte fanteziste?asta pe langa salariu.care nu e mic.
  poate nu e adevarat.mi ar placea sa nu fie.dar..

  Comentariu by wow — 10 aprilie 2020 @ 15:30

 23. Mai grav este ca nici ei nu stiu cand muncesc pentru proiecte si cand in cadrul atributiilor functiei pe care sunt angajati. Cert este ca se semneaza pontaje pentru sporuri de 50% la salariile pe care, oricum, nimeni nu stie cum au fost stabilite. Sa nu mai vorbim ca nici specialitatea nu mai conteaza. Adica sa desemnezi, de exemplu, un jurist pe post de responsabil tehnic in cadrul echipei… (?!?) Ce mai conteaza. Miroase a altceva aici. Si noi ne minunam de ce executa functionarii publici din primarie orice aberatie a piticului din fruntea urbei? De…bani! De toti banii! In aceasta situatie sunt aproape toti functionarii cu functii de conducere, adica cei care oricum au salarii mari.

  Comentariu by Anonim — 10 aprilie 2020 @ 17:31

 24. Pt. #21
  https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/53649937_2316665065244031_4688707525212635136_o.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=110474&_nc_ohc=pPnPMjeX_bgAX-y6PQr&_nc_ht=scontent-mxp1-1.xx&_nc_tp=14&oh=eea54d17573a38cb2728aa6ad6efb8c6&oe=5EB5D630

  Comentariu by nabuco — 10 aprilie 2020 @ 19:58

 25. Bani pentru proiecte europene nu iau doar cei de la departamentul proiecte sau cei angajați cu contract individual de muncă in afara organigramei, care primesc până la 50% din salariu ci și alții ca 3,14ticu sau viceprimnarul dar care primesc până la 25%. Nu iau pentru fiecare proiect dar iau pe toată perioada de implementare.

  Comentariu by Marian Vasile — 10 aprilie 2020 @ 22:01

 26. Pentru 20:
  Un bulgar bătea cuie în perete. Cu ceafa. Bate câteva cuie, iar la un momentdat se îndoaie cuiul. Mai încearcă o dată, iar se îndoaie cuiul. Se uită mirat după zid și vede că pe partea cealaltă Radu Cristian ținea contră. Cu capul. Pentru că este căpos.

  Comentariu by Mentalistul — 10 aprilie 2020 @ 23:55

 27. Un vames fura la greu la vama. Cerea spaga intr una. Pe urma a luat un sut in cur si a disparut. Invatat la bani si neplacandu i munca a intrat in politica

  Comentariu by Fane — 11 aprilie 2020 @ 2:35

 28. Pt 27:
  Hai să ne lămurim, escrocule!
  Pe mine nu m-a dat nimeni afară. Nu mă confunda cu alții. Și nu am fost vameș. Am „încetarea relațiilor de serviciu”. Pentru că cei din Ministerul de Interne au sperat să mă întorc, am o pregătire care se obține greu, de care statul romăn s-a folosit. Am o distincție de „polițistul anului” și o alta despre care nu e nevoie să știi. Am fost in schimb de experiență in multe țari, am fost la Bundespolizei, la Pol Fed Belgiana, am fost în Irlanda, am fost in USA la Custom & Border Protection, la US Secret Service, la FBI. Este o experiență pentru care Ministerul de Interne din România a ținut morțiș să mă păstreze, iar forțele guvernamentale ale altor state au vrut să atragă. Am primit oferte.
  Cine îl cunoaste pe Victor Popescu să îl intrebe despre perioada cat a fost loctiitor la BCCOC, poate să vă spună la ce masă m-a văzut prima dată și ce mi s-a oferit chiar la acea masă. Are H. Victory în Vama Veche si cand ne-am revazut prima lui intrebare a fost dacă mai țin legătura cu cel de la FBI pe Europa, care premia descoperirile de droguri destinate USA. Ca exemplu, șefii Poliției Române, șefii BCCOC ori alții care au avut descoperiri de succes, atunci erau premiați de prietenul Harry, atasat la ambasada USA, locuia la Marriott, dar mașina lui (ambasada are 2 masini blindate) era tot timpul parcată la restaurantul meu.
  Ca fapt divers, înainte să plec mi-am luat concediu 18 luni, să văd dacă îmi priește civilia. Mi-a priit.
  Nu poți să-mi anihilezi o experiență de 20 ani. Ultimii 8 ani i-am lucrat la aeroportul internarional București, acolo poliția de frontieră e într-un loc, în prima linie, iar vameșii sunt în alt loc, după terminalul de bagaje. Și nu trec mărfuri in avioanele de linie. Nu ai ce să furi.

  Dovadă că am o pregătire și o experiență cum nu ai putea măcar să o înțelegi, este că m-am afirmat și în politică în foarte scurt timp. Eu fac politică pentru locuitorii Mangaliei, atât am chef și atât îmi ajunge. Nu pentru partide, nu fac pe comentatorul la ce se întâmplă la nivel național, politica mea este Mangalia. Ce am făcut eu, modul meu de politică nu l-a făcut nimeni în ultimii 30 ani.

  Suntem în plină pandemie.
  Afaceri mor, oamenii sunt trimiși în șomaj tehnic, sezonul estival este compromis, până și alegerile locale s-au amânat. Poate fi mai rău, ori poate se va stinge treptat pandemia. Nu știm. În situație de pandemie izolarea ajută. Dar avem peste tot ignoranți și iresponsabili ca Radu Cristian. Ori escroci mincinoși și ticăloși precum cel de la punctul 27.

  Dar dacă scenariul scapă de sub control și ajungem la o pandemie în care se moare în fiecare zi cu sutele, dacă mor oameni dintre noi în fiecare zi, vă întreb la modul cel mai serios: în cine ați avea încredere că ar putea gestiona situația încât să genereze o siguranță în populație? Într-o izolare totală, cine credeți că ar putea gestiona situația încât să păstreze izolarea fără a isteriza populația Mangaliei? În Radu Cristian? S-a văzut cât de iresponsabil este, nu a respectat el legea. Mi-a făcut plangere penala și e atat de ignorant încat nu a realizat că a intrat în propria groapă. În Nicu Moroianu? Să fim serioși! În Iorguș? Ăsta a dispărut de când nu mai e primar, apare doar la alegeri să se bage în seamă, din rezultate nu înțelege că oamenii nu mai vor hoți. Iorguș primar bun? Poate in epoca comunistă.
  Când eu gestionam pe ture expunerea la SARS care a fost în 2002-2004, în România nici nu se știa că există. Imaginează-ți că am intervievat atunci majoritatea strainilor care veneau din Asia de Sud, puteam să duc familiei sau sa bag o pandemie în România, toată perioada am locuit la centrul de azilanti de langa aeroport. Ori in perioada febrei musca țețe, a toate pandemiilor pe care le-am prins. Aeroportul Bucuresti este principala poartă de intrare în țară, se urcă unul cu H1C1 în avion si îl aduce în România. H1C1 a ucis în jur de 500.000 de oameni, dar nu ați auzit în România decât că Febra Porcină a făcut statul să omoare porcii din ferme sau din gospodăriile oamenilor. Este vreunul dintre candidații anunțați mai conștient de situație. Ori pregătit pentru ea?
  Au fost persoane care m-au atacat pe facebook, pensionarii lui Radu, că de ce îl critic. Astăzi primesc ajutorul meu, pentru că primăria nu se descurcă. La fel ca atunci când eram consilier local, unii m-au insultat și m-au atacat, dar când primăria le-a făcut o nedreptate au venit să-mi ceară ajutorul, pentru că eu reușesc cumva să aduc lucrurile la îndeplinire.
  Ultimul exemplu: Am pus presiune să se aloce banii de la spectacole și raliu către Spitalul Mangalia. După ce primăria a alocat banii, spitalul l-a rechizitionat statul, a intrat în subordinea Ministerului Sănătății. Nu cred că a făcut transferul de bani, la următoarea rectificare vom vedea că se taie banii de pe bugetul spitalului. Să vezi atunci ce circ vor păți.
  Nici după atâta timp nu pot să înțeleg cu să ceară primarul donații de la cetateni pentru spital, dar în aceeași zi achiziționa raliu…? Viceprimarul cică a fost o greșeală. Dacă nu o dădeam presei greseala continua nestingherită.
  Altceva este mai idiot în tot consiliul local: eram în situație de criză, se cereau donații pentru spital pentru echipamente, iar primarul convoacă ședința pentru măsuri peste …3-4 zile?
  Pentru a aloca la borduri a fost ședința de îndată, în aceeași zi. Pentru Ordonanța 13, să fie consiliul local complice cu prejudiciatorii, a foat de îndată, în aceeași zi.
  Dar de pandemie nu mai există ședințe de îndată? Niciun consilier nu a cerut de îndată. Situația era gravă, dar nu i-a trecut nimănui prin cap?
  Am cerut public ședința de îndată, nu au voit. Atunci a trebuit să-i ard cu raliul.

  Comentariu by Mentalistul — 11 aprilie 2020 @ 8:40

 29. Astăzi țin în viață peste 70 de persoane vulnerabile, care nu știu cum să supraviețuiască altfel. În fiecare zi adaug pe listă, vin oamenii disperați. Nu dau o masă, o dată de Paște sau de 1 Decembrie. Ci le asigur hrană caldă în fiecare zi. Să mergi la 70 de persoane acasă în 30 minute nu este ușor. Ambalarea, logistica de distribuție, gestionarea cui și unde. Plus că sunt persoane care au voie doar anumite alimente. Primăria, cu toată armata de angajați, ni este în stare să facă ce fac eu. Dacă situația persista, o să ajung la 300-400 de persoane, despre care știu că au nevoie.

  《Astăzi mai intră pe listă:
  Poz 72- cancer operat recent singura
  Poz 74- bunică unui copil nerecunoscut de tata, mama in carantină, asigurăm măcar pâna vine de la ….
  Poz 75- fosta șefă a ….., singura, depresivă maxim, dureri mari de oase
  Poz 77-bătrâna singura , ii trimite nepotul prin Fan curier pâine, brânză
  Poz 79- operată de cancer, depresie

  VĂ MULȚUMESC ÎN NUMELE LOR!!

  Mulțumesc și echipei care muncește fără pauză, de la 9:00-22.00.》

  Conform Decretului și Ordonanțelor Militare, primăria trebuie să aibă grijă de acești oameni.

  Ba primarul a declarat în 23 Martie:
  „Pe toată durata stării de urgență, Primăria Mangalia va oferi o masă caldă, care va fi dusă la domiciliu, tuturor pensionarilor care au nevoie de sprijinul autorităților pentru a trece mai ușor peste această perioadă critică. Principala noastră grijă este să protejăm persoanele cele mai vulnerabile în fața acestui virus. Ajutăm toți seniorii orașului, aflați în izolare sau care nu se pot îngriji singuri, care nu au rude sau alte persoane apropiate, astfel încât să rămână în casă cât mai mult timp posibil, pe durata crizei.”

  Și atunci de ce mi se adună zi de zi pe lista persoanelor care au nevoie de hrană zilnică? SOLICIT primăriei să anunțe pentru câte persoane vârstnice asigură „masa caldă” din declarație!

  Am transmis neoficial directorului DAS pe What’s Up solicitarea ca Primăria aceste persoane cu masă caldă, așa cum a declarat primarul. Este posibil ca noi să ducem mâncare și unor persoane care primesc și de la primărie. A citit, de două zile nu am primit niciun răspuns. Am să transmit oficial.

  Sunt bătrâni de 75-90 ani. Sunt persoane bolnave. Sunt persoane cu dizabilități. Sunt oameni!
  Am să continui programul. Corect ar fi fost să se coordoneze și primăria cu mine. Știu că logistica este foarte grea, primăria se poate folosi de organizarea mea. Pot să urc și la 500 persoane, implicând toate restaurantele din oraș, implicând voluntarii instruiți pentru protecție, cu costuri mai mici decât cele pe care le plătește actual primăria, cu calitate mai bună a preparatelor, cu grijă pentru ce alimente au voie persoanele bolnave.
  E chestiune de omenie! Primăria nu poate și nu știe cum să dezvolte un sistem, dar poate să se folosească de cei care se pricep.

  Comentariu by Mentalistul — 11 aprilie 2020 @ 8:43

 30. Cine ii raspunde sau îl baga in seama pe Menabit e prost și mă-sa curvă!
  Am zis!

  Comentariu by Curtea scolii — 11 aprilie 2020 @ 10:29

 31. se vede ca tot in curtea scolii ai ramas.chiar dca banuiesc ca esti la varsta cand ar fi trebuit sa faci altceva.
  fa tu ceva
  o fi um o fi ozzy dar macar face ceva din banii si timpul lui.
  pupa i in cur pe aia care iti toaca banii si timpul tau.spre interesul lor
  asta dca nu esti unul dintre ei.pentruca sistemul a proovat numai d astia din curtea scolii.

  Comentariu by wow — 11 aprilie 2020 @ 10:55

 32. Atunci aplaudă faptul că a venit în Mangalia și nu a emigrat în SUA,datorită acestui fapt Trump e în depresie și nemaiavînd ce face a dat ordin să se facă zidul cu Mexic!
  Serios vorbind cel pe care îl aperi este un tip cu o inteligență nativă peste medie,fără realizări palpabile (dacă greșesc,vreau exemple)și în concluzie o copie palidă de Dan Diaconescu.
  Asta vreți…asta serviți!

  Comentariu by Curtea scolii — 11 aprilie 2020 @ 11:12

 33. M am saturat sa aud de pomeni si de mese calde, de oameni in nevoie, etc, etc…. operata de cancer, singura in depresie, bunica a unui copil nerecunoscut si alte aberatiii. Da , aberatii. Unde sint copiii acestor persoane? Cum isi pot lasa singuri parintii , daca sint in aceasta situatie? De ce nepotul care trimite branza ptin Fan curier nu este alaturi de familia lui? Si unde este fata care a facut copilul (probabil ca nu stie exact cu ce client) si I l a lsat maicasii sa l creasca????? De ce noi trebuie sa avem grija de aceste lipitori nevertebrate ale societatii, care nu au grija de propria mama???? Pe cine ajutam , de fapt????
  Cred ca asa trebuie sa punem problema.
  La citi se lauda ca duc mincare celor in nevoie (!) de cind a inceput criza , pai atunci sa facem un calcul simplu si o sa vedem ca aceste persoane asa zis in nevoie, daca sint pe toate listele – primarie, Ozzy, Murad – o duc mai bine decit ceilalti, care nu mai au salariu deloc sau iau o bruma de bani!
  Chiar asa , sub pretextul depresiei si al bolilor , trebuie toti sa le caram de mancare?
  Ce bun prolej de campanie , sub pretextul bunului samaritean!
  Cautat le familiile si faceti o lista a rusinii cu ei: acesti oameni nu au grija de parintii lor bolnavi sau in nevoie!
  Asa se va educa societatea , nu cu pomeni!

  Comentariu by Anonim — 11 aprilie 2020 @ 11:44

 34. Pt. #30
  https://www.ct100.ro/lavoare-cu-apa-si-sapun-in-zonele-aglomerate-din-constanta-cine-le-a-amplasat/

  Comentariu by nabuco — 11 aprilie 2020 @ 13:02

 35. Ozzy nu ma refeream la tine ci la Leonard dar am pus un pariu ca te simti cu prietenii Ha Ha Ha nici macar nu am zis politia vamala

  Comentariu by Fane — 11 aprilie 2020 @ 13:33

 36. nu l apar.doar am semnalat un fapt.face ceva.partea cu laudrosenia sau ce o fi e nesemnficativa.toti avem piticii nostri
  ca si comparatie, unde s candidatii la primarie?unde i opozitia?face ceva ?in afara de vorbe pe fb sau de a l injura pe ozzy?
  distinsul moroianu unde e?
  de make ala de constanta nu vorbesc ca e izolat la el in oras.adica in cta.si se vrea primar in mangalia.
  iar cel in functie..aceeasi situatie.v au placut mereu primari venetici.

  Comentariu by wow — 11 aprilie 2020 @ 13:47

 37. o tempora o mores
  citesc un articol in ziar.semnat..va dau cu copy paste:
  Av.dr. Dorel Constantin ONACA.

  Membru al Boardului de conducere al Agentiei Europene de Siguranta Maritima ( EMSA).
  ce ziceti de asta?
  meritocratie ??? analfabetism cras

  Iară noi? noi, epigonii?… Simțiri reci, harfe zdrobite, / Mici de zile, mari de patimi, inimi bătrâne, urâte, / Măști râzânde, puse bine pe-un caracter inimic; / Dumnezeul nostru: umbră, patria noastră: o frază; / În noi totul e spoială, totu-i lustru fără bază; / Voi credeați în scrisul vostru, noi nu credem în nimic!.

  Comentariu by wow — 11 aprilie 2020 @ 14:52

 38. @30
  Rău ai mai ajuns bazele. Cred că trebuia să semnezi WC-ul din curtea școlii unde ai făcut tu clasele primare.Când înveți ceva carte la bătrânețe iți rămân niște șabloane în topica frazei care te dau de gol ca amprentele.

  @ 33 Este clar că ai avut o copilărie nefericită și că acum, ca adult, te comporți cu alții, inclusiv cu cei din familie, așa cum s-au comportat alții cu tine. Din păcate astfel de oameni nu mai pot fi schimbați și doar moartea este cea care ne izbăvește de ei.

  Comentariu by Anonim — 11 aprilie 2020 @ 15:42

 39. Pt. #38
  De aici:
  http://www.lucianvisa.ro/2015/12/06/mesaj-de-la-un-cititor-2-continuarea-continuarii/#comment-106783
  se tin minte O2zy si „bazel09″ca in teorema „Pappus–Guldin”.

  Comentariu by nabuco — 11 aprilie 2020 @ 16:20

 40. Ați putea reveni la subiect ?

  Comentariu by lucian visa — 11 aprilie 2020 @ 16:25

 41. Pt. #40
  https://www.persee.fr/doc/mcarh_0076-5147_1962_num_8_1_1307

  Comentariu by nabuco — 11 aprilie 2020 @ 18:43

 42. Bai Ozzy tu esti sanatos? Chiar crezi ca din toata Mangalia singurul care poate sa ne salveze e un plutonier de politie care nu are o zi pe cartea de munca de 8 ani? Pai unde e un subofiter de politie si unde e un sef pe judet de garda financiara? Unul a primit ordine si unul a dat. R.C. e invatat sa conduca. Ca la Mangalia a durat ceva pana a filtrat oamenii e adevarat. Dar sa fim sinceri, Mangalia e plina de jigodii si de prosti greu gasesti niste oameni ca lumea. Fa publica cartea ta de munca nu povesti de adormit copii cu FBI si firme de milioane.

  Comentariu by Anonim — 11 aprilie 2020 @ 20:02

 43. Dacă e așa dăștept piticotul, ar trebui să ne bagi o istorie a studiilor pe care le-a absolvit și a examenelor pe care n-a fost în stare să le treacă! Să nu uităm că este produsul politic ideal al zilelor noastre: semidoct, îngânfat, răzbunător, curvar, panglicar, șmenar, instigator, fals, laș, obraznic. Mă opresc aici că mi se face silă….

  Comentariu by Păstorel — 11 aprilie 2020 @ 20:49

 44. Pt 40:
  Subiectul articolului s-a încheiat la comentariul 14, v-am explicat despre ce este vorba. Aveti și link cu explicații acolo, cât de varză e administrația Radu Cristian. Și că se laudă cu munca altora.

  Pt 42:
  Am pus 2 comentarii. Unul declanșator de emoție pentru ticalosi, siar în celălalt cu situația bătrânilor ce aveam de transmis. Acum fiecare alege, după cum este. Esti ticălos? Te iei de rahaturi. Esti bun, discuți subiectul important.

  Așa o poveste reală:
  Era 7 iunie 1926. Barcelona. Un batrânel de saptezeci si trei de ani pasea dus pe gânduri pe strada Gran Via de les Corts Catalanes. Era îmbracat foarte modest, ai fi zis ca este un cersetor care a dormit cu hainele pe el si care merge de dimineata spre o biserica unde poate gasi ceva de mâncare. De fapt, chiar se îndrepta spre biserica Sant Felip, pentru confesiune si rugaciune. La o intersectie, visatorul „om al strazii” este lovit de un tramvai. Ramâne la pamânt mai multe minute, nimeni nu voia sa aiba de-a face cu un astfel de personaj. În cele din urma, un politist îl duce la spital, unde moare dupa doua zile de chin. Pare de necrezut, dar asa a murit giganticul artist care a fost Antoni Gaudí.

  Să presupunem că este așa cum spui, că eu fac nimic. Carti de muncă nu mai există, ci doar contribuțiile la stat. Dar eu sunt un nimic care sunt în stare să fac cu mintea mai mult decât face primăria care cheltuie milioane de euro si face nimic.
  Am făcut personal ce nu a făcut nimeni. Am făcut cel mai mare eveniment din ultimii 4 ani, fără 1 leu de la primărie. Am făcut să se mai poată accesa fonduri europene. Am pus presiune să se depună toată acele proiecte pe unde trebuie, să obținem finanțare. Am pus presiune și am forțat lucrurile că să se aloce bani pentru spital. Acum își bagă unghia în gât Radu, pentru că imediat spitalul a trecut în subordinea Ministerului Sănătății? Am dezvoltat un sistem de a hrăni cu masă caldă pe cei care nu-și pot găti. Eu, nimicul.

  Dacă eu, nimicul, am putut să fac aceste lucruri…îți dai seama că cei pe care îi consideri minunați sunt capabili de mult mai multe lucruri?
  Dar iată că nu se văd acele mai multe fapte. După cum spui, ei pot, dar rezultă că nu vor. Păi ăsta e prima condiție: să vrei să faci.

  Au dreptul să dea cu pietre în mine doar cei care au facut mai mult. Restul nu au dreptul, este o ipocrizie să critici pe altul care face, când știi că nu ai facut nimic.

  Comentariu by Mentalistul — 11 aprilie 2020 @ 23:28

 45. Pt 33: Pentru a nu se mai întâmpla astfel de cazuri:
  https://focuspress.ro/caz-cutremurator-la-mangalia-batrana-grav-bolnava-descoperita-in-casa-langa-sotul-mort-de-cateva-zile/

  Comentariu by Mentalistul — 11 aprilie 2020 @ 23:52

 46. Sa lasam toate mizeriile la o parte. Menabit de ce l-ai batut pe ala la pizzerie ? tu crezi ca asa e in viata ? chiar asa de zmei suntem ? chiar nu poti sa iti vezi de viata ta asa ? prietenas o cauti binisor si nu stiu de unde o sa cada ceva.

  Comentariu by Anonim — 12 aprilie 2020 @ 13:05

 47. asta i scoala antenei 1, 2 , 3
  se repeta ceva la infinit ana chiar si ala nebatutu o safie sigur c a fost batut.ba chiar c a si murit.
  poate va terminati postacilor u idioteniile astea.daca era ceva omu era deja legat.punct.
  cum spuneam.postati ceva constructiv.sa traim mai bine.
  dar, capra vecinului…

  Comentariu by wow — 12 aprilie 2020 @ 13:37

 48. Ozzy mai minte ceva …

  Comentariu by Fane — 12 aprilie 2020 @ 13:47

 49. Mizeriile de genul interlopilor nu prind la mine.

  Comentariu by Mentalistul — 12 aprilie 2020 @ 15:24

 50. Mincarea de care zice Ozzy o face la Prana Pizza și o vinde cu 15 lei meniul . În nici un caz că se înparte gratuit . Găsiți o singură persoană care să zică că a primit o masă caldă de la tătar și atunci chiar că îl credem . El stă pe pensia părintelui dar ne minte pe noi că el este inimos ….un mincinos notoriu

  Comentariu by Anonim — 12 aprilie 2020 @ 15:47

 51. E bagat cu unul Doru Marinescu, dar tatarul face show, bate lumea, alea alea. E bazat.

  Comentariu by Anonim — 12 aprilie 2020 @ 17:04

 52. Sunt 3 drogați la Prana …îi știe tot orașul : Oz , Dor și Mak ….adică primarul, vicele și city manager …..

  Comentariu by Anonim — 12 aprilie 2020 @ 18:40

 53. @ 50,51 52
  Rău ai ajuns bazele, dacă te face 3.14ticu mop electoral. După ce trec alegerile din toamnă și rămâi fără umbrelă o să intri in izolare la domiciliu pentru mai multe luni și o să te plimbi cu bicla doar noaptea și cu pungă-n cap.

  Comentariu by Marian Vasile — 12 aprilie 2020 @ 19:46

 54. Deci… Sunt bătăuș, pe pensia mamei de 500 lei și sunt un drogat. Nu puteai să mă înjuri cu toate alea în aceeași frază? Văd că se simt bine să fie ticăloși.

  Ca fapt divers: cretinul pe care l-ai pus să-mi facă plângere penală, va trebui să suporte consecințele. Pentru că a mințit în plângere că aș fi eu implicat, martorii numiti de el au declarat că nu am nicio legătură. Pretenția de 20.000 lei este escrocare.
  Nu este doar o plângere de defăimare, escrocare și agresiune la parchetul militar. Am alăturat dovezile cum mă amenința pentru că nu am participat la mitingul lui Dragnea (la care bătăușul militar a participat), făcând o politică agresivă de intimidare și constrângere. Ori toate amenințările și înjurăturile de-a lungul timpului cât am fost consilier local, pentru că nu sunt cu „echipa”.
  Fără să am legătură cu bătăile lui, un ticălos l-a sponsorizat să facă plângere penală că eu l-aș fi agresat (chiar și doctorii din spital au confirmat că vătămările pe care le pretinde sunt de la impact, nu de la lovitură), cu poze din beția lui și cu copie a plângerii penale unde este specificat numele meu, umblă ticăloșii prin cartier să convingă lumea să nu mă voteze pentru că sunt interlop de-al lui Beinur, că duc femei la produs, că iată cum bat oamenii, că sunt un drogat și un parazit al societății.

  Spre deosebire de cei care mă denigrează astfel, nu am înșelat pe nimeni cum au făcut ei, să le ia banii unora și să-i înșele.
  Cei ai lui Radu s-au unit cu pesediștii într-o campanie comună de denigrare, pentru că unii o făceau în cartier, iar ceilalti in cealalta parte a orasului cu aceleași texte.
  Și aceeași expresie și la primar, și la pesediști: „În Mangalia, de la revoluție, au fost 2 forțe care s-au înțeles între ele. Te-ai băgat tu, să strici totul!”.

  Sprijiniți PSD și Moroianu de la PSD?
  De fapt sprijiniți pe Radu. Toți știți că Moroianu nu are nicio șansă. Doar dacă vreau eu.

  Comentariu by Mentalistul — 12 aprilie 2020 @ 19:58

 55. Pt 50:
  Încurci intenționat.
  Ceea ce se vinde la 15 lei este meniul zilei, pe care îl cumpără clienții.
  Ceea ce se oferă vârstnicilor sunt partea noastră, a voluntarilor.
  Astăzi 72 de persoane au primit hrană caldă din partea noastră. Pe contul meu de facebook o să vezi și mulțumirile vecinilor și altor cetățeni care au semnalat despre cei care sunt în situația grea generată de pandemie.
  Ți-e ușor să fii ticălos aici, sub anonimat, și să aberezi despre munca altora. Ieri dimineață am ajuns la spital la urgență de epuizare, cu tensiunea mare. Seara la fel.
  Ieși public să declari ce aberezi aici, cu identitate asumată, să le explici celor din program, care primesc zilnic hrană caldă, că eu le vând mâncarea! Nu ai curajul acesta, să spui aceleași minciuni pentru care să te urască Mangalia!

  Din ceea ce vand cu 15 lei fac mâncare și celorlalți, pe care îi sprijinim. Față de ceea ce primesc cei care comandă meniul, 15 lei e puțin, pentru că este artă acolo:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4223217357704413&id=100000485715789

  Și nu e doar despre mâncare. Faptul că cineva trece zilnic și îi întreabă de sănătate le dă curaj pentru ziua de mâine, nu mai au teamă că mor neștiuți în casă.
  Așa mi-e scârbă de oameni precum cel de la 50,51,52… încât ei sunt dovada că ceea ce fac eu este un lucru bun și util.

  Comentariu by Mentalistul — 12 aprilie 2020 @ 20:47

 56. Dl Ozzy cum se face că vă înjură tot orașul ? Știm cu toții că la Prano nu dv conduceți ci un anume Make iar dv mîncați gratis acolo și atît . Chiar azi am comandat o pizza acolo și am întrebat dacă dv livrați mîncare gratis la anumite familii din oraș . Răspunsul a fost un zînbet în zeflemea chiar de la prietenul dv Doru Marinescu …..Fiți mai onest vă rog și nu mai mințiți așa fără nerușinare ….

  Comentariu by Anonim — 12 aprilie 2020 @ 22:48

 57. Pt. #55
  Bravo pentru ceea ce faci.
  Uite de ce te ataca „politicienii” din partide:
  https://www.cotidianul.ro/video-cum-a-incalcat-un-fost-senator-starea-de-urgenta/

  Comentariu by nabuco — 12 aprilie 2020 @ 23:36

 58. Acum 2 zile cica tot la Pizza Prana, domnul Menabit a fost filmat cu un cutit in mana in timp ce ameninta pe cineva. Filmarea este disponibila.

  Comentariu by Anonim — 13 aprilie 2020 @ 7:55

 59. Citesc amenințări și alte asemenea. Cei care se simt lezați în onoare și demnitate, de ce nu depuneți plângere împotriva anonimului(anonimilor) care vă defăimează!? Se poate afla foarte ușor identitatea individului! Dacă faceți comentarii de amenințare doar pentru a provoca alte discuții înseamnă că sunteți la fel de jegoși. Ozzy, vreau să văd, să aud că depui plângere. Nu te scuza că ești călit și poți duce mizeria.

  Comentariu by nabucco — 13 aprilie 2020 @ 8:52

 60. Pt. #58
  Asteptam filmarea.
  Pana una alta, pentru voi „3,1415-ticii” sau „UpM”:
  https://m.youtube.com/watch?v=Chf8j5B-a70

  Comentariu by nabuco — 13 aprilie 2020 @ 8:57

 61. Dușmanul orașului este RC ….trebuue să ne concentrăm mai mult pe el . Se pare că RC și Moroianu se vor bate în finala pentru primărie . Ozzy a rămas bufonul din stradă așa că lăsațil să guițe cît vrea el și nu îi mai dați atenție

  Comentariu by Anonim — 13 aprilie 2020 @ 9:41

 62. DACA SPARGE SI PIATA NE PUNE CAPAC!!!

  Comentariu by IPSI — 13 aprilie 2020 @ 10:28

 63. Nu cred ca acest individ pe nume Radu Cristian are un contracandidat pe masura la primarie. Cu toate ca orasul trebuie sa scape de el, fiind zero din 2012. Tare imi este ca iar o sa iasa prin frauda primar. Asa o sa fie.

  Comentariu by Anonim — 13 aprilie 2020 @ 11:33

 64. @63 Interesantă strategie de determina lumea să nu mai iasă la vot dacă tot v-a ieși 3,14ticu prin fraudă electorală. Stai blând Colgiule că nu țin chestiile astea, câteva sute de voturi cumpărate (dacă veți mai avea bani in noiembrie) nu pot anula prezenta masivă la vot.

  Comentariu by Marian Vasile — 13 aprilie 2020 @ 12:13

 65. @64 cam bati campii cu Colgiul ala, esti frustrat ca piticul sincer Si tu si altii trebuie sa intelegeti ca orasul trebuie sa scape de acesti sugaci de bani precum Mincinosul, haita lui, Colgiu si toate scursurile precum Ciuraru care habar au ce inseamna politica.

  Comentariu by Anonim — 13 aprilie 2020 @ 17:11

 66. Pt. #61
  Dusmanii sunt aceia despre care vorbeste judecatoarea:
  https://www.cotidianul.ro/invierea-lui-nu-e-din-pacate-si-invierea-noastra/
  De aceea O2zy e periculos pentru … sistem.

  Comentariu by nabuco — 13 aprilie 2020 @ 19:20

 67. va ieși; va ieși; va ieși; va ieși; va ieși; va ieși;…marian vasile. 64, tot comentariul este agramat.

  Comentariu by nabucco — 13 aprilie 2020 @ 19:46

 68. like@66
  dar, suntem neam de masochisti

  Comentariu by wow — 13 aprilie 2020 @ 21:13

 69. Ha ha, ce idiot la 56 și 58!
  Poate vrei să întrebi: „De ce te înjuri în tot orașul?”. Nu știu care ți-o fi frustrarea.

  Pt nabucco: Am făcut stai liniștit. De data aceasta și la parchetul militar. Mai mult pentru că cei care fac astfel de fapte prind curaj și fac cu alții care nu sunt „căliți”.

  Pt 61: Bineinteles ca lupta finală este a lui Radu și Moroianu, dar ei uniți pentru că PSD Mangalia face campanie lui Radu la înțelegere. Împotriva mea.

  Candidatul Moroianu se va baza doar pe campania pe care o face ALDE, pentru că PSD îi va face campanie lui Radu, așa cum au sabotat propriul candidat în 2016.
  De aceea, la comun PNL și PSD duc o campanie de denigrare a mea. Dar nu pot să o facă în public, doar pe aici sub anonimat și apucaseră să umble puțin prin cartier înainte de starea de urgență. Iar Iorguș făcea anti-campanie împotriva mea în biserică. În opinia mea, nu cred că Iorguș a fost prostit, ci că s-a înțeles să facă parte din jocul acesta de a rupe voturile. Altfel nu intra in horă ținându-se de mână cu Stroe.

  În următoarele 6 luni această „împărțeală” a Mangaliei va fi la vedere. Și fără să fac ceva deosebit, ei singuri vor aduce cetățenii să nu aibă ce altceva să voteze decât pe cineva care nu este vândut grupurilor de interese de la Constanța.
  De aceea se străduie să mă denigreze și să îmi facă vreo cheie. Dar va fi surpriză, pentru că am și planul B, planul C și planul D.
  Cu mine sau fără mine, se va întâmpla: Radu va pleca! Cu siguranță că PSD nu va câștiga.

  Comentariu by Mentalistul — 13 aprilie 2020 @ 21:24

 70. Ozghiun, aștept să văd ziua în care vor fi chemați la parchet anonimii care te-au amenințat pe acest blog. Chiar vreau să văd dacă ai sânge în instalație.

  Comentariu by nabucco — 13 aprilie 2020 @ 21:47

 71. Pt 70:
  Nu mă refeream la anonimi care scriu pe acest blog. Nu sunt vreo primejdie, sunt doar niște idioți.
  Mă refeream la cei care m-au amenințat și m-au atacat fizic. Ori vin ei în persoană cu intimidări, apoi cu plângeri penale în fals etc.

  Doar Radu Cristian e atât de … nici nu știu cum să-l caracterizez, dar „ignorant” este cuvântul cel mai potrivit… să-l bage pe Cutare în comisia de disciplină a primăriei pentru că cineva a criticat pe primar pe acest blog și s-a semnat Cutare, aducând dovezi cu înscrisuri câteva print-screen la acest blog.
  Culmea, comisia de disciplină îl găsește vinovat pe respectivul.
  Oare dl. Vișa a dat ip-ul celui care s-a semnat „Cutare”, ori Radu și comisia desemnată de el sunt proști? Eu cred că varianta a doua. Zic altădată de ce.

  Dacă ar fi amenințări directe, adminul le șterge. Chiar dacă e părtinitor, tot trebuie să le șteargă. Consider că este părtinitor pentru că a ținut cu mine de fiecare dată, când ticăloșii mă insultă, zice ‘Nu-i băga în seamă!”. Când le-am răspuns agresorilor „verbali” cu aceeași monedă, brusc l-a apucat să fie moderator și să mă apostrofeze tot pe mine. Cum îi denigrează altcineva pe Radu și Iorguș, face pe adminul, că fără jigniri etc. Când îmi sunt aduse jigniri mie, a uitat că e admin, prin neîntervenție le încurajează. Chiar crezi că dl Vișa mi-ar da mie ip-urile celor care mă insultă? Dar a avut imediat imboldul să pârască pe Red John (cu toate că am anunțat să sunt tot eu, dar cu comentarii din alt unghi de vedere) că a scris de pe același ip cu Mentalistul…
  Ca să răspund: Nu e o prostie să faci plângere penală pentru că nick name-ul meu a fost insultat și denigrat de un alt pseudonim?
  Nu m-am tâmpit ca Radu!

  Comentariu by Mentalistul — 13 aprilie 2020 @ 23:27

 72. PSD cu PNL fac campanie de mult de pe vremea cand altii furau la vama. S a trezit acum kumite ca e agresat

  Comentariu by Fane — 14 aprilie 2020 @ 0:32

 73. Ozghiun, da…a început să-mi mult mai clar. In repetate rânduri te înjuri, îi înjuri și te jignești singur pentru a-ți prezenta agenda publică. Te folosești de modelul clasic de comunicare: victimizare; vina pe alții ca să-ți păstrezi ,,verticalitatea”.

  Comentariu by nabucco — 14 aprilie 2020 @ 8:01

 74. Pt 73 . Ai mare dreptate . Tătarul se critică singur după care tot el sare cu răspunsuri în favoarea lui . Este bolnav rău tătarul .

  Comentariu by Anonim — 14 aprilie 2020 @ 8:34

 75. https://www.replicaonline.ro/sorin-mihai-seful-inspectoratului-scolar-nu-se-pune-problema-inghetarii-anului-scolar-video-426805/

  Comentariu by Anonim — 14 aprilie 2020 @ 8:54

 76. cont. @41
  https://www.researchgate.net/profile/Alexandra_Teodor/publication/279228819_2D_topographic_data_management_a_case_study_on_Callatis_%27_general_site_plans/links/5c28f192458515a4c70292b8/2D-topographic-data-management-a-case-study-on-Callatis-general-site-plans.pdf

  Comentariu by nabuco — 14 aprilie 2020 @ 14:45

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress