Mangalia – politica locală

2 aprilie 2020

Primăria Mangalia pregătește un pachet de măsuri sociale și facilități fiscale pentru sprijinirea populației

Filed under: administraţie publică,Uncategorized — lucian visa @ 10:14

         

Comunicat de presă

Primăria Mangalia pregătește mai multe măsuri cu caracter social și facilități fiscale pentru persoane fizice și juridice, cu scopul sprijinirii tuturor cetățenilor orașului, afectați economic de criza epidemiologică, manifestată la nivel global. Primarul Radu Cristian a declarat că aceste măsuri vor avea în vedere atât scutiri la taxe și impozite, dar și amânări la plată, fără penalități, pentru anumite categorii de contribuabili. „În perioada imediat următoare, vom avea discuții cu reprezentanții mediului de afaceri, în special cei din domeniul turistic pentru a stabili împreună ce tipuri de facilități fiscale putem oferi, cu acordul ministerelor de resort”, a explicat edilul Mangaliei.

          Referitor la persoanele fizice, Radu Cristian a spus că municipalitatea va sprijini în special persoanele în vârstă, cele defavorizate și afectate direct sau indirect de criză. „Luăm în considerare scutiri și amânări la plata taxelor și impozitelor locale, suspendarea executărilor silite, precum și alte tipuri de ajutoare acordate celor care au avut de suferit din cauza situației critice prin care trecem, cu toții”, a mai spus Radu Cristian.

          Primarul Mangaliei a precizat că va solicita și autorităților guvernamentale un plan de măsuri concrete pentru susținerea sectorului turistic, care va fi grav afectat de criză, în sezonul estival 2020. „În plan local, vom face tot ce depinde de noi pentru a ajuta mediul de afaceri și populația. Totodată, vom cere și sprijinul de la nivel central pentru a ajuta economia locală să supraviețuiască, atât pe durata crizei umanitare, dar și după aceea, în cazul unei crize financiare și economice, la nivel mondial”, a mai spus Radu Cristian.

mangalia.ro

5 Comments

 1. Un parlamentar englez spunea acum 300 de ani : ”La câte lucruri bune ai făcut, ai stat deja prea mult în funcție.”

  Comentariu by lucian visa — 2 aprilie 2020 @ 10:15

 2. Din 2012 de cand a fost numit primar, a tot facut pentru oras, adica nimic. Minciuni si pupat in cur pensionarii, ei sunt viitorul orasului. Ce sector turistic ? cat mm poti sa minti ma nenorocitule ? un oras mort, fara economie, industrie, turism, zero.

  Comentariu by Anonim — 2 aprilie 2020 @ 10:23

 3. Fără jigniri !

  Comentariu by lucian visa — 2 aprilie 2020 @ 10:30

 4. In alte tari UE taxele au fost suspendate pana in septembrie, la noi ?
  https://www.cotidianul.ro/premiu-de-la-anaf-pentru-toti-cei-care-isi-mai-pot-plati-impozitele/

  Comentariu by nabuco — 2 aprilie 2020 @ 12:44

 5. https://www.replicaonline.ro/spitalul-mangalia-va-fi-dotat-cu-echipamente-si-aparatura-medicala-pentru-patologii-complexe-425902/

  Comentariu by nabuco — 8 aprilie 2020 @ 22:26

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress