Mangalia – politica locală

25 martie 2020

Deputatul Pro România, Mircea Dobre: Pe ce criterii au fost alese hotelurile pentru carantină de pe litoral?

Filed under: Ştiri naţionale — lucian visa @ 14:36

Sute de români au ajuns pe litoralul românesc, în hotelurile din Mamaia, Eforie, Techirghiol, pentru a fi carantinaţi. Această decizie a stârnit indignarea constănţenilor, dar şi nemulţumirea unor politicieni, care consideră că pandemia de coronavirus umflă buzunarele patronilor unităţilor de cazare desemnate să fie centre de carantină. Pe ce criterii au fost alese acestea, este una dintre întrebările pe care deputatul Mircea Dobre o adresează Executivului, în speranţa că va primi şi un răspuns cert.

“Cine face afaceri cu pandemia, în România? Guvernul se împiedică în decizii, dar probabil nu are timp să conceapă un plan bun de acțiune, pentru că e mult mai solicitant planul pentru salvarea unor afaceri privilegiate. Ce altceva am putea înțelege din următoarea situație: peste 60.000 de români s-au întors în țară, dar numai pentru cei 1.500 care au aterizat sau vor ateriza în perioada următoare pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, de la Constanța, s-a oferit cazare în unele hoteluri de pe Litoral. Doar unele hoteluri! Pe ce criterii au fost alese hotelurile? În baza căror acte normative?”, se întreabă Mircea Dobre.

Mircea Dobre vorbeşte, în acest context, de o afacere pe baza pandemiei de coronavirus din acre au de câştigat patronii unităţilor de cazare şi în extrasezon. În condiţiile în care Statul are propriile hoteluri. “Statul român oferă 230 de lei pentru cazare și 70 de lei pentru trei mese pe zi, de persoană. Iată cum hotelurile alese pentru carantină vor încasa 300 de lei pe zi, pentru fiecare persoană cazată în carantină, timp de 14 zile, nu doar în extrasezon, ci și într-o perioadă în care celelalte hoteluri sunt închise. Dacă vor fi cazate două persoane într-o cameră, hotelurile alese pentru carantină vor încasa 600 de lei pe zi pentru o cameră. Foarte bună afacere! De ce nu a explicat nimeni pe ce criterii au fost alese hotelurile de pe Litoral pentru 1.500 de români repatriați, care nu sunt din județul Constanța, ci din toate zonele țării? De ce a trebuit să aterizeze doar pe aeroportul Kogălniecanu și nu la București, la Cluj, la Iași, la Timișoara, la Oradea, la Craiova sau pe orice alt aeroport, pentru a fi cazați la hotelurile de acolo? Nici măcar nu se poate spune că aeroportul de la Constanța e unul mare sau măcar mediu.

De ce se folosește doar Sanatoriul Techirghiol? De ce nu sunt folosite toate unitățile de cazare deținute de statul român? De ce nu sunt împărțiți pacienții pe mai multe județe și trebuie sufocat județul Constanța?” a mai susţinut Dobre.

Dobre: Dacă banii din bugetul statului se vor folosi în continuare pentru a umple buzunarele clientelei politice vom avea de suferit

Societatea de Tratament Balnear si Recuperare a Capacitatii de Munca S.A. deține hotelurile:

Hotel Ceres *** – Statiunea Baile 1 Mai (Judetul Bihor) – 460 locuri cazare De la aeroportul din Oradea sunt doar 16 km.

Hotel Silvana ** – Statiunea Buzias (Judetul Timis) – 200 locuri De la aeroportul din Timisoara sunt doar 44 km.

Ministerul Justiției deține unitatea de cazare Flamingo din Eforie – 360 locuri

Ministerul Afacerilor Interne – Hotel Meridian (Mamaia) – 640 locuri

Ministerul Afacerilor Interne – Hotel Diana (Saturn) – 434 locuri

Regia Autonoma „Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat” – Complex Doina(Neptun) – 450 locuri

Sanatoriul Balnear Mangalia – 200 locuri.

“Cerem Executivului să vină urgent cu explicații! Dacă banii din bugetul statului se vor folosi în continuare pentru a umple buzunarele clientelei politice, în plină criză, noi toți vom avea de suferit mult mai mult decât ne putem aștepta, în cel mai negru scenario”, a conchis Dobre.

Mirela PASCAL, Replica 25.03.2020

42 Comments

 1. Este pe cale si urmeaza sa se deschida sezonul estival la mare,cate zile o mai fi.Nu urmeaza sa se deschida sezonul la munte unde si acolo sunt foarte multe locuri de cazare.Pe litoral sunt hoteluri apartinand MAI,Ministerului Justitiei,SRI,STS,SPP si altor institutii de stat pentru care nu s-ar fi platit atatia bani.Sau poate asta este scopul sa se plateasca unor persoane bani fara proceduri si care nu va trebui sa justifice banii(este situatie de urgenta).Clientela politica,la fel ca si in cazul mastilor de protectie trebuie platita.Afaceri ,afaceri si iar afaceri.
  Eu am o intrebare :dece nu s-au dus aceste persoane la Sibiu(nici in cazul refugiatilor nu era in plan) unde statul roman a alocat fonduri imense (cele mai mari din tara)?????.Acolo mai aveau si vreo sase case.

  Comentariu by Anonim — 25 martie 2020 @ 17:18

 2. Eu sunt la 1.

  Comentariu by DAN VUCEA — 25 martie 2020 @ 17:18

 3. Cauta pe youtube „Moştenirea Clandestină” productie TVR (libera), sunt o gramada de episoade si in consecinta … de explicatii.

  Comentariu by nabuco — 25 martie 2020 @ 17:53

 4. @1- Nene Vucea-pentru ca ai formulat:” Eu am o intrebare :dece nu s-au dus aceste persoane la Sibiu(nici in cazul refugiatilor nu era in plan) unde statul roman a alocat fonduri imense (cele mai mari din tara)?????.Acolo mai aveau si vreo sase case.”- Plan exista inca de pe vremea guvernului Dăncila parafat împreună cu „iubitul” matale-ala cu n’spe case, cu americanii ! Da – fonduri imense- cele mai mari din țară,E vorba de peste 3 miliarde de euro-investiție ce se face…chiar acolo unde au aterizat avioanele.Plan exista si probabil ca si miscarea asta cu dotările si întărirea spitalelor de pe litoral.Chiar si nordul Mamaia s-ar putea sa treaca in alta forma de organizare ! N-o mai lungesc…e vorba de strămutarea bazei militare de la Incirlik ! Din perspectiva asta- d-ta ca fost militar,cred ca poti intelege cum e cu”planul”.Ca sa te mai „intarat” oleaca iti mai spun ca „pretenul” Trump in ultimul moment a retras contributia lor de 22 milioane de dolari si a dus-o la zidul cu mexicanii…asa ca a ramas toata povara pe noi. Personal cred ca nu-i rau,chiar si asa ! Acu revenind la articolul pus in discutie,preluat de la un coleg de partid cu Ponta,ma determina sa spun ca „initiativa” aducerii celor de afara la Kogălniceanu a avut-o prietenul lui Ponta : secretarul de stat Arafat ! – după cum vezi si cu casele ăluia aduse pe litoral…n-ar fi fost deajuns !…A dracu’politica nu ne lasa,mai ales pe noi ăștia mai mici,din organizațiile de cartier !

  Comentariu by I.S — 25 martie 2020 @ 20:06

 5. @1- Daca ai fi avut răbdare să vezi serialele acelea pe care le-a indicat nabuco,ai fi tras si o concluzie personală si anume ca in permanenta tara noastra l-a avut pe Hanibal(Putin) in fata portii ! Si cum esti predictibil- si ca d-ta multi altii care înjură americanii,o iau inainte de a te porni cu sudalmile si te invit sa vezi un filmuleț mai”scurt” : https://vimeo.com/105788896?ref=fb-share

  Comentariu by I.S — 25 martie 2020 @ 20:52

 6. Nu avea cum să organizeze asta la Sibiu. E ca și cum Hitler ar fi pus Auschvitz ul în Berlin sau mă rog prin Austria unde s-o fi născut. Arafat s-a supărat că oamenii lui au făcut praf elicopterul lui Nicușor și i-a trimis lui Mazăre la Flora ciumații. E drept ca nu gratis dar banii pentru situații din astea durează mult până sunt virați. Radu are timp să aștepte pe lângă ciocoii celalți care i-a fi vrut rapid …

  Comentariu by Fane Covidu” — 26 martie 2020 @ 12:09

 7. Pt.I.S
  Avea dreptate o persoana care imi scria pe blog ca sunt unele persoane care scriu de dragul de a se baga sau a fi bagate in seama.De spus nu spun nimic concret.Decat sa scrii niste prostii referitoare la niste filme(sunt filme totusi,facute de cateva persoane si nimic altceva)mai bine ai fi comentat dece nu sunt cazati la stat (sunt spatii),fara sa mai dea statul roman bani unor afaceristi(cine or fi acestia).Acum in aceste timpuri trebuie luata atitudine ferma impotriva celor care jefuiesc(din pacate legal)bugetul si impotriva celor care nu au luat masuri ,sau au luat masuri tardive si mor si vor murii (din pacate si mai multi).Daca se luau nasurile ce se impuneau si se infiinta o celula de criza(care sa ia niste masuri reale, concrete si la timp) inca din 24.01.2020(cand au fost instiintati asupra pericolului de catre OMS)nu se mai ajungea aici (si daca ar da Dumnezeu sa fie numai atat).Dar cine sa le ia pentru ca ,,iubitul” nostru Presedinte ,Guvernul si alti factori de decizie erau ocupati cu alegeri anticipate.Asta era important pentru ei si nu viata romanului.Cred ca a venit vremea sa lasam filmele (sunt niste fictiuni totusi),scenariile si sa vedem ce este de facut ,cel putin aici la noi.

  Comentariu by DAN VUCEA — 26 martie 2020 @ 14:43

 8. pt.6
  Sa fi transformat nazistul asta(urmas)Constanta in Auschvit?????

  Comentariu by DAN VUCEA — 26 martie 2020 @ 14:46

 9. @7- 1. https://www.national.ro/dezvaluiri/alerta-la-kogalniceanu-se-inchide-baza-de-la-incirlik-675637.html/ 2 De la stat nu se încasa taxe si impozite,care sa-ti asigure tie pensia + salariu @8 …la punctul asta cred ca ar trebui sa-ti răspundă administratorul blogului…sau sa te laude daca e comisar sovietic !

  Comentariu by I.S — 26 martie 2020 @ 15:07

 10. https://focuspress.ro/prefectul-niculescu-despre-cei-1500-de-romani-repatriati-din-italia-si-cazati-pe-litoral-decizia-a-fost-luata-la-propunerea-dr-raed-arafat/

  Comentariu by I.S — 26 martie 2020 @ 15:35

 11. https://global-def.com/2019/09/25/ce-se-ascunde-in-spatele-cheltuirii-a-25-miliarde-de-euro-pentru-modernizarea-bazei-de-la-kogalniceanu/

  Comentariu by I.S — 26 martie 2020 @ 15:40

 12. @7 Uite „nazistii” : https://financialintelligence.ro/guvernul-a-aprobat-ieri-o-investitie-la-baza-aeriana-kogalniceanu-de-12-miliarde-de-lei-bani-de-la-buget-pentru-urmatorii-20-de-ani/amp/#aoh=15852307405141&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=De%20pe%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Ffinancialintelligence.ro%2Fguvernul-a-aprobat-ieri-o-investitie-la-baza-aeriana-kogalniceanu-de-12-miliarde-de-lei-bani-de-la-buget-pentru-urmatorii-20-de-ani%2F

  Comentariu by I.S — 26 martie 2020 @ 16:16

 13. @7unii se baga in seama dar poate mai si inteleg ce citesc.
  daca ne uitam bine si cu atentie pe nota aia vedem ca are numar de intrare in martie.deci daca ea a intrat in martie in minister pe cine acuzam?e adevarat conferinta aia a oms ului a fost prin ianuarie februarie…la noi concluziile au ajuns in martie.asa ca..sa nu dam cu piatra.citim .intelegem.gandim.scriem.asta
  daca putem parcurge etapele astea in ordine.daca nu…

  Comentariu by wow — 26 martie 2020 @ 16:20

 14. https://www.constantadeazi.ro/murad-anunta-ca-va-pastra-cel-putin-90-dintre-angajati-si-va-deschide-doua-centre-de-ajutor-social/

  Comentariu by lucian visa — 26 martie 2020 @ 16:34

 15. @7 -Avem 30 de ani de „impliniri” a venit si scadenta !Avem si o grămadă de „propagandisti” ascunși în toate felurile de partide ! (Avem si guristi care „lupta” intru apararea lor! Imi pare rau…da’ esti p’acolo!)Uite aici-iti fac plăcerea sa-i regăsești si pe cei din adm. locala actuala :https://www.podul.ro/articol/ziua-scadentei-9844.html

  Comentariu by I.S — 26 martie 2020 @ 16:38

 16. Pt. #15
  Sa „bag batul prin gard”
  ?
  https://www.cotidianul.ro/oda-lui-iohannis-pentru-sri/
  !

  Comentariu by nabuco — 26 martie 2020 @ 17:08

 17. cont. @16
  am sa trag batul din gard, nu sa mi-l bag undeva cum se vor grabi unii sa-mi sugereze ci sa reflectam impreuna:
  https://www.youtube.com/watch?v=LK9b5uKZJkM

  Comentariu by nabuco — 26 martie 2020 @ 17:17

 18. Pt.
  IS .Tot vorbre goale care nu au nicio relevanta cu articolul.Dar sunt obisnuit cu tine care te comporti ca un comisar al poporului(spunea orice numai referitor la realitate nu).Asta esti si esti greu de schimbat la varsta asta.
  Nu inteleg ce relevanta au cele 12 mld.lei alocati in in 2019 de guvernul Dancila cu ce au alocat ,,nazistii”.Cred ca ti-a pierdut orientarea in timp si spatiu.

  Comentariu by DAN VUCEA — 26 martie 2020 @ 17:21

 19. Pt. #18
  http://www.ziua.ro/display.php?data=2001-03-31&id=61254
  Ministrul Rus de la ce partid facea parte?

  Comentariu by nabuco — 26 martie 2020 @ 17:30

 20. Pt.IS
  Si inca ceva ,pe Iohannis nu eu l-am numit nazist ci el s-a autointitulat in baza unei hotarari judecatoresti.Referitor la ce ai spus la p.15 sunt total de acord cu tine.Insa ai uitat sa mai mentionezi o categorie foarte importanta care sta pe ,,gard” aplauda,voteaza si apoi barfesc fara ca la timpul oportun sa spuna ceva(lasitatea este o caracteristica a multor romanii).Cred ca in categoria asta te afli si tu.

  Comentariu by DAN VUCEA — 26 martie 2020 @ 17:31

 21. Băi ia nu ne mai jigniți , dacă nu ne faceați voi românii de rahat la Cotu Donului și îmi continuam experiențele acum nu mai exista nici o bacterie in viață. Și nici ciorile care l-au tâlhărit pe Luci Negrea cum zicea pe facebook.

  Comentariu by Mengele — 26 martie 2020 @ 17:57

 22. @19-De mult cazuram amandoi asupra adevarului de aici : https://2daynews.ro/amp/externe/noam-chomsky-principii-manipularea-maselor-5485.html Referitor la bagarea batului-asta mi-ar mai trebui ! Pai daca ar fi dupa nenea…ar infiinta din nou inchisoarea de la Pitesti unde ar trimite toti „lasii” ca mine !

  Comentariu by I.S — 26 martie 2020 @ 18:26

 23. Pt. 19.
  Ai (articolul are )dreptate .Asta s-a facut in 2001 de catre SEFUL CONTRABANDISTILOR col.Neagu Aurel la acea vreme nou numit in functia de sef al IGPF.Se intampla fix la vreo doua saptamani dupa ce reusisem sa retin vreo trei tiruri cu tigari de contrabanda facuta pe ruta Giurgiu-Negru Voda-Vama Veche de catre oamenii lui Neagu Aurel.Aceste schimbari in functie s-au facut in toate Inspectoratele Judetene ale PF.Acest nenorocit de Neagu a tinut sa-si numeasca in functii toti oamenii lui cu care facea contrabanda(pot da sute de exemple)pe la Giurgiu,prin port Constanta,s.a. (asta era circuitul tigarilor de contrabanda).In 2003 am reusit sa demonstrez acest lucru inclusiv implicarea lui Neagu insa era prea tare ancorat in MAI (prieten la catarama cu secretarul de stat Toma Zaharia) .Sunt MANDRU ca am fos schimbat din functie in 2001 de unul care conducea mafia din politia de frontiera.Daca vrei amanunte iti pot da 1000 de file pentru ca nu imi place sa justific niste chestii pe care le consider abuzuri.Cat despre ministrul Ioan Rus care nu a avut nicio contributie la aceste magarii si pe care l-am considerat un,,ardelean inganfat si gol”a avut o importanta insemnata la negocierile pentru aderare la UE privind activitatea internelor.

  Comentariu by DAN VUCEA — 26 martie 2020 @ 19:02

 24. Pt. IS
  Te rog sa ma scuzi dle.,,dezident politic” nu esti doar las esti si o persoana care se crede ,,victima a regimului” si ar trebui,,reeducata” la Pitesti.Vezi ca ai uitat sa faci referire la polenizarea gutuiului care are o legatura stricata cu articolul.Si inca ceva eu stiu cine esti ,tu stii cine sunt dece dracu te mai ascunzi dupa niste initiale ,de cine iti este frica lasule.

  Comentariu by DAN VUCEA — 26 martie 2020 @ 19:19

 25. cont. @19
  ” … Vucea a spus ca a preluat olograf mai multe informatii importante din documentele institutiei pe care le-a pastrat la locuinta personala.” = interNET ?

  apund
  https://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/eveniment/comisarul-vucea-de-la-politia-de-frontiera,-audiat-de-judecatori.html?print

  😉

  Comentariu by nabuco — 26 martie 2020 @ 20:08

 26. @25- Adica cum ? Si-a dat pe goarna-vuvuzea- sefii ? https://blogdemoldovean.files.wordpress.com/2010/06/vuvuzela.jpg

  Comentariu by I.S — 26 martie 2020 @ 21:10

 27. @25- Cred ca dupa aia l-a dat în judecată si pe „lasul” ala de ziarist,care plin de „deontologie”…si-a dezvăluit „sursa” !(el era „nevinovat” si a incercat „indirect”…las a fost ziaristul !)

  Comentariu by I.S — 26 martie 2020 @ 21:35

 28. Pt.25
  Corect erau date olografe luate din documentele politiei de frontiera despre fapte de coruptie.Acestea sunt ,,documente secrete” in aceptiunea unora?????.Este si un document de la UM o962(DGIPI) in care toate documentele pe care le invoca procurorii sunt documente publice(cand intra in tara un tir ,cand iesea,unde descarca erau fapte de contrabanda).Poate il gasesti si pe acela.In acel dosar am fost acuzat pentru instigare la luare de mita(intr-o zi de luni) si peste trei zile (joi)am fost scos de sub urmarire pentru fapta de dare de mita(??????).Scopul fusese atins ,compromiterea mea o practica veche si actuala a DNA care acuza pe cineva si apoui este gasit nevinovat.In urma acelui dosar ar fi trebuit ca PNA(DNA) sa-mi plateasca daune,dar am renuntat.
  Pt. I.S daca esti pe langa subiect vezi ce scrii ca spui prostiii mai mari ca tine .Nu ma mira deoarece,, cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia”

  Comentariu by DAN VUCEA — 26 martie 2020 @ 22:34

 29. pt. I.S
  Dca vrei ceva de senzatie incearca cu altceva nu cu dosare expirate si pierdute de unii.Acele dosare imi sunt favorabile si toti cei implicati de atunci din PF o stiu.S-ar putea ca ,,ziaristul” sa te dea pe tine in judecata si chiar daca esti las si nu iti publici numele o sa-l dau eu si nu stiu pe unde scoti camasa pentru unele insinuari.

  Comentariu by DAN VUCEA — 26 martie 2020 @ 22:48

 30. pt. I.S
  Dca vrei ceva de senzatie incearca cu altceva nu cu dosare expirate si pierdute de unii.Acele dosare imi sunt favorabile ,ma mandresc cu ele si toti cei implicati de atunci din PF o stiu.S-ar putea ca ,,ziaristul” sa te dea pe tine in judecata si chiar daca esti las si nu iti publici numele o sa-l dau eu si nu stiu pe unde scoti camasa pentru unele insinuari.

  Comentariu by DAN VUCEA — 26 martie 2020 @ 22:49

 31. Prin 96 97 98 se cam urmareau camioanele cu tigari … cei care ați fost la secu ar cam trebui să știți. Ce mai aparatură nene, de noapte infra tot, P.F. ul a primit din astea ceva mai tarziu, așa că Vucea s-ar putea să aibă dreptate. Cam așa a fost scos la pensie și Directorul Oneață (D zeu să îl ierte) din DMH că îi încurca la furat pe ceilalți…

  Comentariu by Se stie — 27 martie 2020 @ 0:45

 32. IMPARATUL E GOL. asta o tot striga un pusti nebun pe fb si nimeni nu vrea sa deschida ochii.
  Ozzy ca despre el e vorba demonstra cum si in criza pe unii nu i intereseaza interesul general.se continua niste achizitii aiuriotare si inutile in cazul de fata.
  Din pacate , unii se ratoiesc la el.ca asta ii roade pe el acum.cand e stare de urgenta.
  nimeni nu urla la cei ce arunca banii pe geam.tot in situatie de criza.
  sa nu uitam ca o parte din vina , destul de mare, o au si angajatii din sistemul medical.pana acum n au stiut ca nu au si ca nu s dotati?stiau.dar in buna traditia romaneasca au mers pe las o ma ca merge asa si noi castigam.
  achizitii cu parandarat, prime si salarii frumoase.in rest nu ne deranjati.are bugetul bani.
  am dat de greu?pai nu i vina noastra.
  donati.voi astia care si pana acum ati sustinut sistemul.
  ce sa astepti de la o tara ai carei locuitori apaluda cand aterizeaza avionul?
  bugetarilor din sistemul de sanatate.pentru asta sunteti si ati fost platiti.situatii de criza. pe care ar fi trebuit sa le gestionati.nu sa va plangeti ca n aveti, ca nu mai puteti .
  vad ca se multumeste pe fb celor care au donat.de curiozitate cati bugetari se afla pe lista aia a donatorilor??????
  inca o data.situatia de acum vi se datoreaza in mare parte.
  IMPARATUL E GOL!
  poate acum deschideti ochii.
  nu spun ca nu exista si oameni dedicati si cinstiti in sistemul medical.dar sunt prea putini

  Comentariu by wow — 27 martie 2020 @ 9:50

 33. Pt 32- Aveti dreptate Împăratul nu mai are nici izmene-n cur si organizăm chete ! Guvernanții fac ședințe populiste,ca pe vremuri in COM unde hara hara,buru buru mai păpăm pe cate unu si pentru că mai e putin până la Paste l-au pus pe Mielu Tataru ! Si pentru că i-ati amintit pe bugetari umbla coronavirusul pe rtv cum ca ar urma un mare somaj tehnic printre ei ! Unde-i frica si cum se păzește bostanul !

  Comentariu by Anonim — 27 martie 2020 @ 11:14

 34. Pt.32
  Nu vreau sa vorbim de oamenii cinstiti sau nu din sistemul medical dar si din alte sisteme.Trebuie sa vorbim de incompetenta care ucide.Cum sa vii tu prim -ministru si sa spui ca s-au luat masuri si medicii nu au nici masti,manusi si halate de protectie.Ce masuri s-au luat ca in spitale printre medici,asistentente,infirmiere etc. sunt cei mai multi bolnavi?Intradevar administrativ cele mai multe spitale se subordoneaza primariilor dar din punct de vedere al sanatatii,medical se subordoneaza MS.Despre aceasta pandemie se stia oficial din ianuarie iar ne oficial(Pe caile serviciilor) ar fitrebuit sa se stie cu mult inainte).Este clar aici multe persoane cu functii mari de conducere(incepand de la presedinte si pana la ultimul serviciu) nu si-au facut datoria din nepasare,cu stiinta sau nestiinta sau poate ca erau ocupatii cu anticipatele.Nu vreau sa ma gandesc la ce va urma.Dupa aceasta pandemie cineva va trebui sa plateasca la greu pentru a nu mai fii expusi unor astfel de situatii si pericole.Ia ganditi-va la un razboi care ne va prinde nepregatiti si in care in 3 zile va muri un milion de oameni.Asta este incompetenta care ucide si nu coruptia (care poate fi eradicata daca se va dori)cum fals s-a vehiculat,tocmai pentru a ascunde ca incompetenta este cel mai mare pericol al tarii.

  Comentariu by DAN VUCEA — 27 martie 2020 @ 13:02

 35. cu tot respectul iar faceti ca discutia sa alunece .satul de sistem paralel si alti acari pauni pe care dam mereu vina.e simplu.sitalul din mangalia nu are de nici unele pentru ca asa s a complacut in ultimii 30 de ani.totul pleaca de jos.ala mic nu si a facut treaba.ala mare nici atat.automultumirea si lasa ma sa te las guverneaza.
  se intra pe spagi si nepotism se traieste pe spagi si nepotism.de jos pana sus.incompetenta e la putere.
  dar strigam ca nu avem de niciunele in al 12 lea ceas.si ca altii sunt buni de plata.
  si ma scuzati aia cu somaju tehnic pentru bugetari pe cine sa sperie?va sta nea bugetaru acasa pe 75%din salar.
  paguba n ciuperci
  dar cei privati ?de unde 75% ?
  imm urile?

  Comentariu by wow — 27 martie 2020 @ 15:09

 36. Pt.35
  Totul ,dar chiar totul pleaca de la incompetenta.

  Comentariu by DAN VUCEA — 27 martie 2020 @ 15:45

 37. Asa e incompetenta- mai ales la ăștia de veniră acu ! Pe Sorina Pintea…o uitaram repede.Cu cata competenta ar fi pus ea la teschelea cel putin 3-4 milioane…din achiziții!

  Comentariu by I.S — 27 martie 2020 @ 17:08

 38. Iote aci un ministru…din vechime,a carui declaratie am sa mi-o amintesc ori de cate ori se vorbeste de greaua mostenire,sau ca aia furau mai mult decat „ai nostri” ! https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/gabriel-sandu-sustine-ca-si-a-platit-functia-de-ministru-in-guvernul-boc-reactiile-fostilor-lideri-pdl-350455

  Comentariu by I.S — 27 martie 2020 @ 17:28

 39. ,,Toți managerii au primit, din ianuarie, dispoziții în acest sens, să își crească stocurile. Și, la începutul lunii martie am blocat orice export paralel.”
  ministrul sanatatii dixit.
  si ei n au…

  Comentariu by wow — 27 martie 2020 @ 18:41

 40. Pt. #36 si #38
  https://www.integritate.eu/HOTARARI-DEFINITIVE-SI-IREVOCABILE-ALE-INSTANTELOR-DE-JUDECATA/INCOMPATIBILITĂȚI.aspx
  FPF … „prietenii stiu de ce!”

  Comentariu by nabuco — 27 martie 2020 @ 21:27

 41. Pt. 40
  Care este legatura inte o hatarare de instanta si incompetenta?Daca mai spun unii adevarul(vezi la 38) raman asa ,depinde de cine apartii(vezi PDL) si cui i-ai dat banii.In acea perioada si justitia se facea dupa interese.

  Comentariu by VUCEA DAN — 27 martie 2020 @ 22:06

 42. Pt. WOW
  Daca este adevarat este foarte grav ,chiar penal.

  Comentariu by DAN VUCEA — 27 martie 2020 @ 22:08

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress