Politica locală

21 martie 2020

Covid-19: Iată care sunt CENTRELE de CARANTINARE din Constanța!

Filed under: Ştiri judeţene — lucian visa @ 14:59

În județul Constanța, conform datelor oficiale, au fost puse la dispoziție patru spații de cazare pentru cetățenii ce trebuie să stea în carantină. Acestea sunt: Hotelul Flora din Mamaia, Hotel Dunărea din Eforie, Hotel Majestic din stațiunea Jupiter și Sanatoriul Balnear Techirghiol.

Peste 1.500 de români vor ajunge din Italia în Constanța și vor sta aici în carantină cel puțin 14 zile. Pentru a le face loc, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a decis actualizarea spațiilor de carantină la nivelul județulul, după cum urmează: hotel Flora, stațiunea Mamaia – 355 de locuri, hotel Dunărea, Eforie – 700 de locuri, hotel Majestic, Jupiter – 356 de locuri, Sanatoriul Balnear Techirghiol – 800 de locuri. Ordinul este semnat de prefectul Constanței, George Niculescu.

Vă reamintim faptul că sâmbătă, 21 martie, pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” vor ajunge aproximativ 1500 de români din zonele roșii din Italia. Aceștia vor trece printr-un triaj epidemiologic în cadrul aeroportului, urmând ca apoi, cei cu simptomatologie, să fie trasportați către centrele de carantină din județ.

Replica 21.03.2020

76 Comments

 1. Toate scursurile vin acum. Cea maii proasta guvernare de dupa ’89 marca Iohannis. Cel mai prost primar pe care Mangalia l a avut vreodata. Toate mizeriile din Italia ne vin.

  Comentariu by Anonim — 21 martie 2020 @ 15:55

 2. Orasul e plin de masini de Italia. Unde mm e politia ? Fmm cu primaria matii cu cine v a pus acolo. Unde e politia ?

  Comentariu by Anonim — 21 martie 2020 @ 15:56

 3. Primarul e de vină că nu s-au închis granițele? Poate ia consultații de la contracandidați că majoritatea au fost pe la vamă..

  Comentariu by Adi — 21 martie 2020 @ 16:39

 4. Pt 3:
  Majoritatea, adică unul singur.
  Si da, primarul ia consultații de la mine de vreo 7 zile,face copy-paste la solicitările mele.
  DE obicei așteaptă 24 ore să vadă reacția cetățenilor la ceea ce propun.

  Comentariu by Mentalistul — 21 martie 2020 @ 17:05

 5. In atenția locuitorilor municipiului Mangalia

  Acțiunile de dezinfecție au loc in toate cartierele orașului. Străzile și trotuarele se dezinfecteaza dimineața devreme și seara, după orele 21:00. Cel mai important este însă ca oamenii sa rămână in case pentru a evita răspândirea virusului. Colegii de la Poliția locală patrulează pe străzi și transmit oamenilor sa stea in casa și sa renunțe la deplasările inutile. Pe aceasta cale, rog toți cetățenii de buna-credință ai orașului nostru sa respingă știrile false promovate de unii politicieni locali, care își fac campanie electorală pe spaima oamenilor. In loc sa dovedească simt civic si sa dea o mâna de ajutor, in aceasta perioada critica pentru omenire, acești politruci iresponsabili instiga lumea împotriva concetățenilor noștri întorși acum din străinătate și autoizolați la domiciliu. Mulți locuitori ai Mangaliei au rude care au revenit in țara și s-au autoizolat. Este datoria noastră, ca și comunitate, sa avem grija de acești oameni, cu respectarea stricta a regulilor de izolare sau carantina. Dragi concetățeni, sanctionati orice derapaj verbal al politicienilor care stau pe Facebook și panicheaza populația. Va mulțumesc pentru înțelegere!

  Comentariu by Anonim — 21 martie 2020 @ 17:09

 6. „Autoizolati la domiciliu”- verifica…fratele lui Dan Spătaru! Coronavirusul se răspândește fără să țină cont daca „s-a lipit” de un smenar borat,sau de un primar ! Astia au dat declaratii la intrare in tara prin care consimt sa se autoizoleze,insa informati-va cum arata acel formular (oficial- intocmit de un militian cu minte creata !) In formular nu exista nici-o intrebare referitoare la persoanele unde smecherul a consimtit sa se autoizoleze !(domiciliu) si cum unii nu sunt chiar idioti,pentru a nu-si pune in pericol rudele si prietenii,umbla 14 zile aiurea pe la cunoscuți!(s-au inchis si hotelurile !) Vom avea o răspândire haotică a virusului fără o posibilă anchetă epidimiologica asa cum s-a angajat Comitetul ptr. situații de urgență la art.5 din decizia pe care au luat-o ! Acolo la art.5 e vorba de cei de la evidenta populatiei si ferească sfântul sa apara unu’ flotant pe un domiciliu,care trebuie dus la spital,in urma testului…si la domiciliu respectiv sa se constate că…sunt zeci de flotanti,pen’ca ne pregăteam si de alegeri !(SIC !)

  Comentariu by I.S — 21 martie 2020 @ 17:44

 7. Pt. #2
  Pai daca mai era Vucea Dan la politia locala mai miscau astia cu mastini de IT?

  Pt.#3
  https://www.replicaonline.ro/bomba-vaccinul-dezvoltat-de-china-a-avut-succes-total-pe-maimute-423505/

  Comentariu by nabuco — 21 martie 2020 @ 17:45

 8. Pt. #5
  Sunt si veniti de pe navale de croaziera si in autoizolare ?

  Comentariu by nabuco — 21 martie 2020 @ 17:51

 9. Prima dată am fost si eu tentat să cred ca e vorba de politica opozantilor…dar NU ! Este adevarat si ii vad si eu facand curse in mare viteza prin oras ! S-a pierdut total controlul pe timp de zi ! Seara si noaptea am văzut politie…ziua se odihnesc !(Este adevarat ca am văzut si multi greci care ies noaptea in oras din șantier!)

  Comentariu by I.S — 21 martie 2020 @ 18:04

 10. atentie!aceasta postare nu este si nu se vrea un mesaj care sa incite la ura.e doar o analiza.
  se intorc cei din tarile straine.multi dintre ei nu au prestat vreo munca legala acolo.
  deci nu taxe nu impozite.si nu prea multa asistenta medicala.ca n au platit
  vin in romania.
  aici au drepturi.au dreptul de a fi tratati intr un sitem medical subfinantat.la care nu au contribuit cu nimic.si nici nu vor cntribui.dar vor sa fie tratati. tot acesti concetateni ignora in mod ostentativ sa se supuna cerintelor actuale in ce priveste pandemia.dar vor sa fie tratati in caz de boala.tratatati in spitale subfinantate, platite de cei caare muncesc aici pe un salariu minim. de cei care respecat hotararile legate depandemie.
  dar ei au drepturi.nu si obligatii.
  frumoasa e democratia asta originala nu?
  pe ceasusescu l ati impuscat .genocid cica.
  ce ati face cu alde iliescu si urmasii lui care iata unde ne au adus?
  e doar o analiza.zic si eu

  Comentariu by wow — 21 martie 2020 @ 22:10

 11. Pt. #10
  „Ca cam ai dreptate” si sunt si altii:
  https://www.cotidianul.ro/revolta-unui-medic-la-nadlac-despre-asta-vorbim-si-stiti-bine/
  dar acestia sunt cei care se inghesuie la vot in strainatate sa decida cu sa traiasca cei de acasa…
  https://www.cotidianul.ro/un-cititor-zice-lumea-e-impartita-in-doua-grupuri/

  Comentariu by nabuco — 21 martie 2020 @ 22:27

 12. Din păcate legislația UE și cea internațională ne obligă să-i repatriem atunci când statele în care trăiesc îi consideră indezirabili.

  Comentariu by Marian Vasile — 21 martie 2020 @ 22:57

 13. Cu refetire la pct.5:
  Primarul ăsta e cu capul?
  „In loc sa dovedească simt civic si sa dea o mâna de ajutor, in aceasta perioada critica pentru omenire, acești politruci iresponsabili…”
  Toată România și toate autoritățile sunt cu #stămîncasă și zevzecul ăsta invită la ieșit din casă? Plus că o dă în politică…
  „Dragi concetățeni,…” – Care concetățeni, pentru că locuiește la Constanța!
  Primarii din toate localitățile ies public să liniștească populația, iar botoxatul stă ascuns instituțional în păpușoi. După ce l-am tras de urechi că tace ca bolovanul cu privire la repatriații care erau planificați pe litoral, a ieșit si el de imagine cu o declarație.
  Se vede că nu este în stare! Să delege pe cineva care e capabil să gestioneze pentru Mangalia în situația care suntem.

  Comentariu by Mentalistul — 21 martie 2020 @ 23:56

 14. https://www.replicaonline.ro/noi-masuri-si-interdictii-se-inchid-si-mallurile-423518/

  Comentariu by Anonim — 22 martie 2020 @ 7:51

 15. @13 Am auzit de nenumarate ori si la TV folosirea cuvantului „politruc” folosit gresit. Voi v-ati uitat in Dex sa vedeti ce inseamna ?

  Comentariu by Anonim — 22 martie 2020 @ 7:57

 16. Pt.15 Ai date dracului!!!!!

  Comentariu by doru — 22 martie 2020 @ 9:05

 17. Hai să încercăm să nu jignim pe nimeni. E vina unora din românii care au venit din afară, din zonele de risc, că nu se autoizolează. Dar e și vina autoritălor că nu iau măsuri. Lege au, e stare de urgență, deci la lucru. Poliția locală a trecut și ea la cea națională, deci sunt un pic mai mulți. Deasemenea administrația locală trebuie să ia legătura cu cei autoizolați, pentru a verifica dacă respectă legea și unde e cazul, să asigure o masă la pachet. După criză trebuie dezbătute unele din problemele de mai sus, dar acum hai să ne concentrăm să nu terminăm țara.

  Comentariu by lucian visa — 22 martie 2020 @ 11:13

 18. @17-Problema e ca lista cu cei autoizolati la domiciliu,am fost anuntati abia aseara prin noua ordonanta militara – deabia acum a fost comunicata! Prefectii au tinut-o la dos…chipurile sa nu produca panica ! Acum trebuie adunati de pe strazi si dusi in carantina la Jupiter !(grav este ca au apucat…sa se plimbe !)

  Comentariu by I.S — 22 martie 2020 @ 11:51

 19. Pt. #18
  https://www.cotidianul.ro/document-catre-prefecti-de-ce-nu-trebuie-sa-stim-adevarul/

  Comentariu by nabuco — 22 martie 2020 @ 12:58

 20. Pt 17:
  Dacă unul care trebuie să se autoizoleze nu o face, îl lași să dezbați după ce trece criza sau acționezi să reduci riscul de răspândire? La fel si cu declarațiile iresponsabile ale unui primar care decredibilizează importanța situației, încurajează populatia unui municipiu să nu ia in serios, penteu că nici primarul nu o ia în serios. De aceea TREBUIE să i se atragă atenția!
  Asta cu „Hai să ne concentrăm” funcționează pe ceea ce trebuie să ne concentrăm, nu este util dacă folosești expresia de genul „Hai să ne distragem atenția de la asta!”, fiind unul din cele mai importante lucruri: să nu mai transmită populației pe invers, că sa iasă din casă chemați la „simț civic și să dea o mână de ajutor”, când de fapt trebuie să stea în casă și să păstreze distanța socială.
  Cred că nu conștientizăm la fel.

  Cât despre repatriați, nu cred că se referă la mine pe drept, pentru că eu si acum consider că măsura de a-i duce la Mamaia, unde e marea pe dreapta și ghiolul pe stânga, e una bună. Marea reduce deja jumătate din răspândirea pandemiei în formă de cerc, iar granița cu Bulgaria și granița cu Ucraina blochează deplasarea virusului numai într-o direcție. Din 4 directii o restrângi pe una.
  Dar cum mi-a făcut plângerea penală în fals, doar de imagine, la fel e si acuza aceasta că bag panică. E atat de tampit incat masura guvernului (de fapt a grupului strategic) o declară că bagă panică in populatie. Să mă acuze că am informat populatia pentru ce masuri a luat guvernul, nu face decat sa acuze guvernul.
  În astfel de momente prostia in decalratii dauneaza mai mult decat virusul, pentru ca daca nu aduci oamenii la virus nici nu se imbolnavesc. Daca discreditezi masurile, daca incurajezi populatia sa le incalce, este o vinivatie. Mai ales in calitatea functiei pe care o are.
  Nu sunt medic sa lupt cu boala sa salvez pacienti, dar „mă concentrez” sa nu existe pacienti mai multi din prostia altuia. Asa ajut medicul, cat si pe om.

  Comentariu by Mentalistul — 22 martie 2020 @ 13:18

 21. Ascultațil pe Ozzy pt că el va distruge virusul daca îi promiteți că îl votați primar . Băi nenorocitule de tatar nu mai comenta și da tu sfaturi măi drogatule ….îți faci campanie si acum cînd avem atîtea probleme măi știrbule….marș în casă pastilatule

  Comentariu by Anonim — 22 martie 2020 @ 18:02

 22. Pt. #21
  http://www.crj.ro/romania-suspenda-temporar-prin-derogare-aplicabilitatea-conventiei-europene-a-drepturilor-omului-fara-sa-si-anunte-cetatenii

  Comentariu by nabuco — 22 martie 2020 @ 19:37

 23. @21-„Tu n-ai nici capacitate de intelegere si nici rabdare sa citesti acolo(la ce a postat nabuco)( In schimb dl Visa poate si ar trebui să ia măsuri împotriva unor tembeli ca tine !) pana la capatDe asemenea, Comisarul atrage atenția statelor semnatare că trebuie să ramână vigilente cu privire la acțiunile de tip rasist, xenofob ori cu privire la cele care stigmatizează anumite grupuri. Cu alte cuvinte, cu atât mai mult, în vremuri de criză, statele trebuie să fie mult mai energice în combaterea acestor fenomene”

  Comentariu by I.S — 22 martie 2020 @ 19:59

 24. Daca tot nu a fost consultat primarul cu prvire la carantinarea din Jupiter, ci doar a fost informat, sa ne spuna atunci ce solicitari punctuale a facut catre guvern pe urmatoarele subiecte de interes local:
  1. In caz de inbolnavire, in ce spitale urmeaza sa fie dusi acesti oameni? A solicitat paturi suplimentare pentru spital, paturi destinate strict acestor carantinanti?
  2. Sansele ca acesti oameni sa ajunga la spital inaintea populatiei locale este cu siguranta foarte mai mare. In acest caz localnicii care vor avea nevoie de paturi in spitale mai tarziu, le vor gasi pe toate deja ocupate, si nu vor mai putea fi tratati Este corect asa domnule primar?
  3. A solicitat guvernului un spital militar pentru a fi amplasat in zona si folosit strict pentru cei veniti in carantina?
  4. Care sunt echipamentele de protectie suplimentare solicitate de primar guvernului, astfel incat cetatenii Mangaliei sa fie mai bine protejati in fata unui risc crescut de contaminare?
  4. Daca tot nu a fost consultat, ci doar informat, a cerut guvernului ca pe viitor sa fie consultat inainte de a aloca si alte unitati de cazare suplimentare in statiuni? In caz contrar ne putem trezi ca va fi informat ca in zona vom ava cateva mii de carantinati, lucru mai mult decat ingrijorator.

  Este greu sa pui interesele locale deasupra celor de partid, domnule primar?

  Comentariu by Jupiter — 22 martie 2020 @ 20:15

 25. @24 S-a dispus deja montarea de către armata a încă unui spital pe terenul unde ar fi trebuit să facă PSD-ul unul din multele si marile spitale regionale promise !

  Comentariu by I.S — 22 martie 2020 @ 21:18

 26. https://www.g4media.ro/un-spital-militar-de-campanie-pentru-tratarea-pacientilor-infectati-cu-covid-19-va-fi-amplasat-la-constanta.html

  Comentariu by I.S — 22 martie 2020 @ 21:25

 27. Vă rog să i dea cineva niste haş mentalistului că a intrat in delir total.De la spălător de vase la Prana pâna la scaunul de primar este cale lungă.Mai usor cu etnobotanicele copile că si asa ai creierul prăjit.
  PS.Mister Nabuco alias Fofoleanu.Ai preluat stilul de campania a lui iorgovan.Intoxicari,minciuni si dezinformări.Sincer, nu te ai saturat sa fii pampersul lui.Slugă si turnător ai fost toată viața dar mai usor cu dezinformările.Te sfatuiesc sa nu mai inciti spiritele pe fb ori sa instigi panică in comunitatea nostră.Nu de alta dar sa nu ti bată intr o dimineata berbecul la poartă si sa ti petreci urmatorii 5 ani in celulă cu Sile Camataru.Cică si a pus recent 6 bile.Rulment de Volvo, punte fată.

  Comentariu by Beny — 22 martie 2020 @ 21:39

 28. @25 „Sistemul medical local era subdimensionat de mulţi ani şi în situaţia acestei epidemii este crucial să ne asigurăm că toată lumea poate beneficia de îngrijire medicală adecvată, în cazul în care situaţia o impune”, a declarat George Niculescu

  Asta face referire la populatia locala din judet si nicidecum la cei carantinati la ora actuala.

  Chiar este nevoie de continuati cu propaganda comandata la partid?

  Comentariu by Jupiter — 22 martie 2020 @ 21:43

 29. @22 -D-nul nabuco o daduram dracu ! Dvs sunteti Foleanu si eu coleg de partid cu Ciuraru ! Ptiu fir-as al dracu- mare-i gradina…coroidiotilor !

  Comentariu by I.S — 22 martie 2020 @ 22:00

 30. Scuze eu am scris covidioti…si telefonu’…

  Comentariu by I.S — 22 martie 2020 @ 22:03

 31. Voi nu puteti ieși din campania electorală nici macar acu in momentele astea grele ? PUPA-V-AS VII…dacă reușim să trecem de impas !

  Comentariu by I.S — 22 martie 2020 @ 22:18

 32. Pt. #29
  Mai bine ma injura cel de la #27 asa cum o facuse unul si d-nul Visa a sters comentariul decat sa ma confunde cu Foleanu, nu am un asa „CV”:
  https://www.cotidianul.ro/grupare-pdl-pentru-falimentarea-neptun-olimp-sa-ii/

  Comentariu by nabuco — 23 martie 2020 @ 0:20

 33. @27 Alo slow down. Faci infarct de atata scris.

  Comentariu by Anonim — 23 martie 2020 @ 11:37

 34. Pt.20
  Mai mult scrii decât citești. Logic ar fi invers.

  De citit și acest articol. https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/deschidere-editie/centre-de-carantina-din-judetul-constanta-cine-le-administreaza-cat-costa-o-camera-si-cine-o-deconteaza-cum-au-fost-create-si-cui-sunt-destinate-documente-715318.html
  Cineva citat în articol, întrebă de ce statul n-a folosit hotelurile sale, adică cele de la SRP, armată, MAI, SRI sau alte ministere ?

  Update din Cuget Liber

  „Suntem doar informaţi, nu consultaţi!”

  Și edilul din Mangalia, Cristian Radu, s-a poziționat față de situația creată și a cerut ca în localitatea pe care o conduce să nu fie aduse persoane întoarse din străinătate și obligate să stea în carantină.

  „Referitor la românii aduși din Italia pe aeroportul M. Kogălniceanu, locațiile unde aceștia sunt ținuți în carantină sunt stabilite de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Noi, primarii, suntem doar informați, nu consultați. Personal, consider că trebuie să le acordăm tot sprijinul acelor oameni, atât spre binele lor, cât și pentru siguranța noastră. Este bine că sunt aduși în mod organizat, dar cred că este important să fie ținuți în același loc, nu împrăștiați prin tot județul. Dacă primii au fost cazați într-o locație, ar trebui ca tot acolo să fie pregătite mai multe hoteluri pentru a-i caza pe toți. Astfel, jandarmii și medicii vor avea un perimetru de acțiune restrâns și bine delimitat. Pe această cale, solicit Comitetului județean pentru Situații de Urgență să aprobe, în cel mai scurt timp, cazarea acelor persoane în același loc unde au fost cazați primii sosiți. Trebuie să-i ajutăm, dar, repet, în opinia mea, cazarea lor în aceeași zonă ajută mai mult la îngrijirea și supravegherea acestora. Sunt permanent în legătură cu prefectul pentru a afla ce se întâmplă și vă voi ține la curent cu noutățile despre Mangalia. Până atunci, nu uitați: stați în casă, dacă vă pasă!“, a fost mesajul transmis de edilul Cristian Radu.

  Comentariu by lucian visa — 23 martie 2020 @ 11:53

 35. Pt 34: Avem logici diferite. Si experiențe diferite. Si o matematică diferită.
  Fără să mai dezbatem cine are dreptate, contradictia dintre măsura guvernului și „opiniile” primarului, arată că cel puțin unul dintre cei doi (guvern și primar) e un prost. Acum nu-i mai rămâne primarului decât să demonstreze că guvernul e prost. Ori dacă guvernul aduce repatriați în stațiunile Mangaliei, ori bolnavi la Sanatoriu, demonstrează că primarul e un prost când are el opinii personale pe declarații oficiale.
  Primăria nu se conduce cu opinii, ci cu decizii fundamentate pe lege.

  Comentariu by Mentalistul — 23 martie 2020 @ 13:32

 36. Tot pentru 34:
  Încă o chestie, dle Vișa! Avem opinii, pentru că de-asta discutăm idei. Doar tampitii înjură oamenii pe aici. Catatonic și ticălos. Nu vă asemuiesc cu ei.
  Dacă nu vă asemuiesc cu ei, de ce vreti sa va asemuiți dvs? Alăturați o opinie contrară, dacă asta va este opinia. Ce rost are sa faceti aprecieri asupra mea sau asupra altei persoane? Discutați idei sau insultați oamenii ca metoda de impunere a propriei opinii?
  Am făcut referire la cu totul altceva, decât v-ați gândit dvs. Nu mai săriți așa la gâtul omului, nici nu sunt în vreo contradicție. Am expus un alt subiect în legătură cu acel subiect.

  Comentariu by Mentalistul — 23 martie 2020 @ 13:47

 37. Pt 21 și pt 27:
  Pentru pesediști, pentru nemernicii lui Radu și pentru cei câțiva iorgușiști:
  O să câștig alegerile după ce trece pandemia. Primul lucru pe care am să-l fac este sa declar stare de criză economică și toate hoțiile, ale tuturor, o să le scot la suprafață!
  Este o promisiune!

  Comentariu by Mentalistul — 23 martie 2020 @ 14:03

 38. Domnule Ozzy cu tot respectul dar nu puteți fi primarul nostru . Nu sunteți o persoană care sa prezinte încredere ca să nu zic mai mult . Sunteți un om de can can și cam atît . Nu sunteți susținut , nu aveți un trecut așa cum trebuie să aibe un candidat și se pare că nu ați realizat nimic pînă acum pentru dumneavoastră . Atunci cum puteți să faceți ceva pentru noi pentru un oraș ca Mangalia dacă pt dv nu ați putut să realizați ceva ? Unde sau cu cine stați ? Unde lucrați în momentul actual ? Ati muncit în ultimi 5 ani pe undeva ? Etc etc …..fiti serios și răspundeți fără să mințiți

  Comentariu by Chibiț — 23 martie 2020 @ 14:55

 39. Mangalia va avea un primar DROGANGIU . va declara criză de pastile si de iarba verde ….Doru Marinescu și Căutiș ce zic ? Jelesc cu tine prin vamă la Boita nu ?

  Comentariu by Anonim — 23 martie 2020 @ 15:01

 40. @32 domnule nabuco alias fofoleanu :)))
  si daca domnii din conducerea neptun olimp au fost dovediti excroci au patit ceva?unu a candidat la primar altu e un vesnic viitor consilier si afacerist cinstit.
  boala tarii asteia.neseriozitatea.daca l ai dovedit de ce mai e liber ?
  de ce nu i confisti vilele si masinile facute din salar de bugetar amarat?
  cainii latra ursu merge.

  Comentariu by wow — 23 martie 2020 @ 18:34

 41. Ursu’ merge pas cu pas …

  Comentariu by nabuco — 23 martie 2020 @ 18:43

 42. https://www.cotidianul.ro/a-mai-pocnit-una-strategia-unor-idioti/

  Comentariu by nabuco — 23 martie 2020 @ 18:45

 43. Bai taceti din gura ca vine diaspora, adica curvele pestii ciorditorii cersetorii si traficantii, cum ar venii votantii lui Ozzy. Daca mai vin 3 avioane sigur ajunge primar.

  Comentariu by Fane — 23 martie 2020 @ 23:13

 44. Eu o să fac să dispară virusul am găsit un vaccin de pe vremea când furam la va…. ăstaaa când antrenam agenții Mosad CIA și KGB în 3 luni de când depun jurământul veți uita de virus și ăăă ââââ băi care mai ai niște iarbă ?

  Comentariu by GĂOzzy — 23 martie 2020 @ 23:35

 45. http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/imobiliare/hotel-de-patru-etaje-ridicat-de-un-cetatean-chinez-in-statiunea-saturn-715401.html
  Stadiul constructiei ajuns la la parter, inceputa de cateva luni.

  Comentariu by anonim — 24 martie 2020 @ 8:35

 46. In lupta pentru primărie candidatul cu mari șanse, sprijinit de mai multe partide și mai ales de tătucul Felix este Moroianu. Totuși slugile prea plecate și umile ale PI ticului nu-l slăbesc o clipă pe Ozghiun. Chiar așa le-a băgat tătarul frica in oase?

  Comentariu by Marian Vasile — 24 martie 2020 @ 9:54

 47. Nu le-a bagat dar dupa cum vezi te lauzi singur cu pseudonumul Marian Vasile de multa vreme. Asta este o boala psihica definita clar medical. De altfel intelectul mediocru nu iti poate permite sa discerni efectul Brutus, chiar usr ul a realizat tarziu ca atacurile de la europene veneau de la pnl nu de la psd cum credeau. Cum principalul contracandidat e Moroianu (cel putin din vorbe), singura sansa a lui Radu este ca Ozzy si altii sa rupa mai mult din voturile psd deci probabil acum postacii lui te lauda.

  Comentariu by Gerula — 24 martie 2020 @ 11:38

 48. @ 47
  Asata-i de antologia umorului ca un ceangău să-și ia ca nickname pseudonimul Gerula. Cred că l-ai confundat cu Bastus. Dacă nu ar durea și nu ar lovi la momițe, unde doare rău, nu ai reacționa.

  Comentariu by Marian Vasile — 24 martie 2020 @ 12:28

 49. Clar că Ozzy are o înțelegere cu RC…este simplu …..candidezi și rupi din voturi ca să îl pot bate pe Morianu care se pare că este susținul foarte tare de multe partide , de Iorguș și de populație . La schimb ptimește prin Colgiu o sumă frumușică . După alegeri dl Ozzy dispare din peisaj definitiv . Se duce în Vama Veche la Căutiș și încep amîndoi șantajul la Dan Georgescu ….simplu dar adevărat

  Comentariu by Anonim — 24 martie 2020 @ 12:36

 50. Pt.35
  Matematică diferită chiar avem. Eu am absolvit facultatea de Electronică, unde se preda cea mai tare matematică din Politehnică. Același lucru era valabil și la Automatică. Și eu am avut rezultate foarte bune la matematică, inclusiv olimpiade, dar nu m-am lăudat public.

  Pt.38
  Bun comentariu. Și la fel ca tine, nu vreau să-l jignesc pe Ozzy.

  Pt.40
  Nabuco n-are nicio legătură cu Foleanu și nici cu Neptunul.

  Pt.43
  N-are rost să-i etichetezi pe toți care vin în țară în acest fel. Dacă era așa, înseamnă că în România, înaintea crizei, eram toți super deștepți, cinstiți, muncitori … Ce să mai zic de primari, toți sunt excepționali pentru că au fost votați de inegalabilii locuitori români care nu munceau afară ?

  Comentariu by lucian visa — 24 martie 2020 @ 13:47

 51. Ati luat-o razna ! Pentru interesul șefilor politici care va împing de la spate pentru a le face campanie…o țineți langa,mai ales în aceste zile ! Sunteti cinici…dar si idioți! De maine persoanele peste 65 de ani nu mai au voie afara ! (adică vasul vostru electoral manipulabil !) Ia sa va vad cum va mișcați pe la casele lor sa-i întrebați de necesități! Pentru cel de la primărie devine sarcina obligatorie însă voi ce o sa faceti ? O s-o țineți langa ca isi face campanie electorala ?(ordonanta nu s-a dat încă- va intra in vigoare de maine seara- asa ca treceți la treaba si lăsați politica de doi bani pe care o faceti p’aci !

  Comentariu by I.S — 24 martie 2020 @ 13:51

 52. Fira-ti ai dracului cu politica voastra ! Ascultați si politica noastră daca tot am intrat in carantină totală: VREM TESTE nu „TECXTE” !!!

  Comentariu by I.S — 24 martie 2020 @ 14:02

 53. La politică nu e încă carantină. Dacă se ajunge acolo, atunci vom fi în dictatură.

  Comentariu by lucian visa — 24 martie 2020 @ 14:04

 54. Scuze TEXTE.Si oricum încercați si alte minciuni ca suntem batuciti de voi si mai ales de cei pe care-i adulati p’aci !

  Comentariu by I.S — 24 martie 2020 @ 14:05

 55. Intrebare de 10 puncte ! După 30 de ani de rapt national :Cui trebuie sa-i fie mai mult frica de DICTATURA ?

  Comentariu by I.S — 24 martie 2020 @ 14:18

 56. https://www.replicaonline.ro/covid-19-sporeste-veniturile-hotelierilor-curg-ofertele-pentru-carantinare-423856/

  Comentariu by lucian visa — 24 martie 2020 @ 15:15

 57. @56- Daca primește si Nicu.M o „repartizare” schimba motanul catindatul ?! Eu îl aștept- ca si consilier cooperant (după cum am văzut pe contul său de facebook) sa vina la usa mea sa-l trimit sa-mi achite factura la enel! Pe Iorgus l-aș trimite sa-mi aduca dezinfectante(asta pen’ca mi-am adus aminte ca la o campanie elect. ne-a distribuit dezodorizante de baie cu numele lui pe ele!).Pe Ozzy l-aș trimite după tigari ( pen’ca sevrajul e mai al dracu…decât coronavirusul- si la 10 pachete…i-as lasa si lui unu’) Pachetele de mancare de la Radu le refuz- mai bine mananc paine goala decat puii imputiti dati de el !

  Comentariu by I.S — 24 martie 2020 @ 15:38

 58. Rup voturi, nu rup voturi, oricâte ar fi, sunt pe potența mea. Cine zice ca sunt zero, să se contrazică cu cei care zic ca rup voturi de la PSD. Asta e și culmea, să rup de la PSD? Care are un electorat fidel? Daca rup eu de la PSD, votanții care simpatizează PSD dar mă votează pe mine, asta înseamnă că are PSD un candidat atât de convingător, încât i-a gonit din fidelitatea față de PSD.
  Din punctul meu de vedere, Radu Cristian e terminat. Va pierde alegerile la scor rusinos. De aceea pesediștii și iorgușiștii sunt cu insultele su minciunile în gură, în ceea mă privește. Să umble ei prin cartier și să spună tuturor care întreabă de mine ca sunt omul lui Beinur, ca duc femei la produs, ca iau taxă de protecție din oraș, nu prea sună că sunt neimportant pentru ei. Dacă eu am fost corect până acum, dacă eu am insistat de la început că cine are șanse mai multe să mergem cu el, dacă eu am dat tonul la alianță, de ce sa fii abject cu mine? Am spus de la început că pot să fiu candidat sau la fel de bine pot să nu fiu. De asemenea, pot să nu mai fiu om bun cu cei care joacă mizerabil. E de ajuns să nu-i bag în seamă, nu trebuie să mă razboiesc cu ei. De ajuns să îmi văd de drumul meu. E voie să candidez, dacă sunt zero nu e nicio problemă pentru nimeni.

  Aceeași oameni afirmau aici că sunt zero, ca nu iau nici 200 de voturi… Din cauză celor 200 voturi plâng ei acum? Ori nici ei nu cred ce au afirmat? De ce ar mai crede cineva matematica lor?
  Ati aflat cine are mai multe intenții de vot? Moroianu sau Menabit? Momentan PSD rupe de la mine, nu eu de la PSD.
  Dacă mai aud că mă atacă un pesedist sau iorgușist, mă apuc de Moroianu și marile somități care conduc PSD Mangalia, Iorguș included. Să vă amintesc cine este dusmanul Mangaliei, e Radu Cristian, nu eu. Nu am auzit critici asupra lui Radu cate insulte mi-ați aruncat în decursul a 4 ani!
  A naibii treabă, Radu acum vrea să am voturi și PSD vrea să nu am voturi. Cei care mă înjurau pe aici de pesedist, acum fac campanie pentru candidatul PSD.. De-asta nu mai sunt credibili politicienii lui pește! S-a înfrățit „apa 1 leu” cu RAJA! Cum are tupeu cineva să mă convingă că unul care s-a făcut preș la Stroe este mai bun decăt mine, care am avut o relație cu Stroe de la egal la egal, iar atunci când a vrut de la mine ceva contra Mangaliei, i-am dat funcția de consilier local înapoi! De aceea am obținut electoratul meu, mai mult decât ar avea Iorguș acum, fără ca eu să fi fost primar 12 ani, fără să am partid în spate, doar pe propria minte și munca mea. Nici nu am inceput campania! În campanie nici nu or să mai poată percepe ce se întâmplă. Se poate schimba situația și într-o noapte! Nu trebuie să câștig eu, neapărat. Este de ajuns să câștige cine vreau, ca să se aplice tot planul meu pentru dezvoltarea Mangaliei.

  De ce mă mai înjură cei care știu ei că nu mă votează nimeni? Mai sunt USR,PMP, Pro România… Nu i-am auzit că ar rupe voturi pentru Radu.
  Până acum, timp de 4 ani, PSD a fost complice prin tăcere cu Radu Cristian, iar acum s-au trezit că rup eu voturi? Nu le rup eu, le-au pierdut ei. PSD crede că dacă eu nu mai candidez, se duc voturile la PSD? Sunteți stupizi? Se vor duce la USR, la PMP, ba chiar și la Radu Cristian, dar la PSD nu se vor duce. Acum nu e ceva pe care să dai votul. Dacă ar fi intre mine si Nicu, nici nu l-aș aminti, ar fi de ajuns sa fac campanie negativă pentru cine conduce PSD la Mangalia, cu ce au facut in ultimii 4 ani. Asta așa, pont gratuit pentru Radu. Pedeapsă pentru denigrarile cu minciuni. Si pentru minciunile lui Iorguș despre mine, alea spuse în biserică oamenilor veniți la slujbă.

  Nemernicii lui Radu (vezi DEX: venetic) să nu se bucure, Radu Cristian a pierdut alegerile. Nu ia nici 11%.

  Comentariu by Mentalistul — 24 martie 2020 @ 15:52

 59. Pt. #57

  Ex deputatu’ o sa distribuie foloase cu imsemnul „Salut vecine !”

  Comentariu by nabuco — 24 martie 2020 @ 16:57

 60. @59- Cu parere de rau asa am trecut si de fascism si de comunism ! Vor veni oare vremuri cand vom putea sa iesim din starea de „pamfletari” ? Dar iata un exemplu care ne arata…de cand dureaza :

  O POEZIE GENIALĂ pentru recitit
  găsită prin arhivele statului (degeaba) scrisă de Camil Petrescu ȋn care găsim „PORTRETUL“ naţiei noastre !!!
  Scrisă, probabil prin anii ’50, ne face să ȋnţelegem că românii, de atunci și pâna astăzi, nu s-au schimbat prea mult!

  ZEFLEMEAUA, de CAMIL PETRESCU
  { Motto: „Românii e deştepţi!“}

  Cînd va veni sfîrşitul lumii
  Românii nu vor fi atenţi
  Isus a spus: „Talita kumi“
  Dar nu pentru inconştienţi.

  Iar Ziua Domnului, ca hoţul
  În miez de noapte va sosi
  Femeia va dormi, iar soţul
  Reviste porno va citi.

  N-avem conştiinţa tragediei
  Şi totul luăm „à la légere“
  Noi, campionii băşcăliei
  Am compromis orice mister.

  Avem o scuză de faţadă:
  „Lasă, că merge şi aşa!“
  Trădăm la primul colţ de stradă
  Şi-apoi încălecăm pe-o şa.

  Senzaţia e de plutire
  De infinit paraşutism
  Noi am făcut mişto subţire
  Şi de marxism, şi de fascism.

  Ce Decebal şi Burebista?
  Ce patriotul cărturar?
  Trăiască Miţa Biciclista
  Şi berea rece la pahar!

  Mitică veşnic să trăiască
  Şi noi pe lîngă el, noroc!
  Filozofia chelnărească
  E tot pe loc, pe loc, pe loc!

  Întreaga drojdie se scurse
  Din mahalale de Fanar
  Şi-n loc să fim un roib de curse
  Noi am ajuns din cal – măgar.

  Pe primul loc e-njurătura
  Ea pentru toate e un leac
  Simţi cum îţi umple toată gura
  O moştenim din veac în veac.

  Noi „facem“ şi „băgăm“ de-a valma
  Noi suduim neîncetat
  Iar la acest popor, sudalma
  E o religie de stat.

  La treburile serioase
  Noi nu ne concentrăm destul
  Avem o somnolenţă-n oase
  Şi-o zeflemea de prost fudul.

  Si doar la reluări de faze
  Parcă ne mai trezim puţin
  N-avem profil de kamikaze
  Tiparul nostru-i byzantin.

  Apocalipsa furtunoasă
  Îi sperie pe pămînteni…
  Pe noi nu ne-o găsi acasă –
  Vom fi la meci, sau la pomeni.

  Aceasta, poate, ne e soarta
  S-o tragem şi pe asta-n piepţi
  N-aveţi decît să-nchideţi poarta
  Dacă tot face ea pe moarta…
  Hai, că românii e deştepţi!

  -Camil Petrescu
  Camil Petrescu (n. 22 aprilie 1894 — d. 14 mai 1957) a fost un romancier, dramaturg, doctor în filozofie, nuvelist și poet.

  Comentariu by I.S — 24 martie 2020 @ 17:32

 61. Pt. #60
  http://www.haios.ro/rezumate.php?id=25&sct=5907

  Comentariu by nabuco — 24 martie 2020 @ 17:56

 62. Are dreptate Ozzy …el nu rupe voturi pt că nu are voturi….văd ca PSD , MOROIANU și alți nu prea îl bagă în seamă dar el tot vorbește de ei . E de rîsu plînsu acest individ . Vă recomand să îl neglijați total ….nu se merită

  Comentariu by Anonim — 24 martie 2020 @ 18:01

 63. @62- Daca nu era un Ozzy,normal,ciclic ar fi trebuit să apară un altul ! Voi psd-isti ar trebui să gândiți de ce se intampla asta ! Nu pentru că lui i-a plăcut matematica in copilărie,după care a lasat-o in papusoi…va spun ceva adecvat : Edward Lorenz, în 1960. Savantul spunea:
  „Un fenomen care pare a se desfășura la întâmplare, are de fapt un element de regularitate ce ar putea fi descris matematic.”

  Comentariu by I.S — 24 martie 2020 @ 19:18

 64. E valabil si la coronavirus pen’ca omenirea are multi cu gandirea de psd-isti!

  Comentariu by I.S — 24 martie 2020 @ 19:22

 65. Dealtfel Motanul& comp. in ideea pe care am spus-o mai sus Teste nu TEXTE,vine in sprijinul cetățenilor din Mangalia si da un anunț: Tuturor cetățenilor din Mangalia le venim in sprijin pentru teste,fără să mai iese nimeni din casa,sau sa se deplaseze la spital ! Este deajuns sa se trimita o probă de scaun la sediul central din Stefan Cel Mare (langa frizerie centrala)

  Comentariu by I.S — 24 martie 2020 @ 19:40

 66. Pt. #65
  http://editiadesud.ro/?p=15576
  vs.
  #51

  Comentariu by nabuco — 24 martie 2020 @ 20:27

 67. @66 Si iaca cum i s-a tăiat craca lui Nicușor…cu o singură toba,la fel cum a pățit „sosia” dvs- Foleanu! Sa-i vedeti p’astia mai de sus cum o s-o cânte p’aia cu Nicușor avea o toba…

  Comentariu by I.S — 24 martie 2020 @ 20:45

 68. Iaso vecine !!!

  Comentariu by I.S — 24 martie 2020 @ 20:46

 69. @66 Ati spus că n-aveti CV lui Foleanu! Aveti pen’ca ati reusit sa ma „pacaliti” si pe mine…d’apai pe covidiotii de mai sus !

  Comentariu by I.S — 24 martie 2020 @ 21:06

 70. Acum 11 ani …
  https://holban.wordpress.com/2009/11/14/cu-masca-fara-masca/
  &
  https://2009-2017.state.gov/t/avc/rls/162447.htm

  Comentariu by nabuco — 24 martie 2020 @ 21:12

 71. @70 Eu am incercat sa va tin „isonul” da’nu se face sa „rostogolim” p’aci…coronavirusul! Mi-ati adus aminte când toți se zbateau p’aci cu sustinerea unor catindati,( nu va „dibuisem încă!) si dvs ati aruncat-o p’ala cu sustinerea soferului-rector in pădure!

  Comentariu by I.S — 24 martie 2020 @ 21:43

 72. Pt. #71
  Imi cer scuze fata de cei care ii plictisesc cu „off topic”-ul nostru dar te rog sa detaliezi: „ati aruncat-o p’ala cu sustinerea soferului-rector in pădure!”
  Chiar nu-mi aduc aminte, mai ales ca nu am fost si nu sunt unul care sa agreeze „emanatii” indiferent de ce parte a esicherului politic se afla.

  Comentariu by nabuco — 24 martie 2020 @ 22:10

 73. @-72 Păi inseamna ca la vremea aia mai era unu’ care semna in locul lui nabuco si-l susținea pe Emil B. -rectorul din padure

  Comentariu by I.S — 24 martie 2020 @ 22:50

 74. @-73 Dar sa reintram in on topic unde va atentionez asupra unui lucru interesant din ultima ordonanta militara si anume „verificarea electronica” a autoizolatilor ! Interesant va fi ca odata descarcata memoria telefoanelor celor intorsi de la „produs” se vor afla multe lucruri despre „spargerile la pont”de pe acolo sau de p’aci,legăturile cu mafia d’acolo dar si cu cea locala ! Masura asta „dictatoriala”(impotriva drepturilor omului) nu se putea „accesa” fără o stare de urgenta…de protecție împotriva coronavirusului !

  Comentariu by I.S — 24 martie 2020 @ 23:02

 75. Pt. #73
  Te-ai dus dupa fenta unui „jihadist politic” care dorea sa-l discrediteze pe „nealiniatul” , iar administratorul blogului l-a atentionat subliniind ca eu ma semnam asa de mult timp.
  Eu am si argumentar de ce acest pseudonim:
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Joaquim_Nabuco

  @74
  Era si cazul sa o faca, prea o luase lumea razna cu drepturile omului uitand intentionat ca avem si indatoriri care se sinterizeaza prin respect fata de tara si onoare personala.
  E adevarat ca toti avem un pret dar parca prea ieftini devenisem.

  Comentariu by nabuco — 24 martie 2020 @ 23:51

 76. Asta da performanța! 75 de comentarii făcute de 5 prenume: Ștefan, Lucian, Gheorghe, Marius, Ozzy.

  Comentariu by Anonim — 27 martie 2020 @ 8:58

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress