Politica locală

27 februarie 2020

Leonard Tănase, noul președinte al Organizației Județene a ALDE Constanța

Filed under: ALDE — lucian visa @ 16:33

La doar o zi de când senatorul Ion Popa s-a alăturat liberalilor, ALDE Constanța pleacă pe un nou drum cu un alt lider.

Leonard Tănase a fost votat, ieri, pentru a fi noul președinte interimar al Organizației Județene a ALDE Constanța. 

Leonard Tănase este consilier local din partea ALDE în Consiliul Local Mangalia. În această localitate, ALDE a obținut la alegerile locale din anul 2016 trei posturi de consilier local. Este vorba de Leonard Tănase (președintele filialei), Nicolae Moroianu și Dragoș Bociog. Formațiunea nu a avut candidat propriu pentru postul de primar la alegerile trecute, însă l-a susținut pe independentul Zanfir Iorguș. La alegerile locale din 2020, ALDE Mangalia participă în cadrul alianței electorale ”Uniți pentru Mangalia” alături de PSD și de Zanfir Iorguș. Candidatul Alianței este Nicolae Moroianu, un apreciat manager și antreprenor din turismul mangaliot. 

Revenind la Leonard Tănase, trebuie să mai spunem că anul trecut acesta a fost propus de formațiunea sa politică pentru a fi cooptat în cadrul Consiliului Județean Constanța și pentru a ocupa funcția de vicepreședinte, în locul lui Daniel Learciu, care a fost exclus din partid. În cele din urmă, întregul demers a fost blocat de Learciu, care a obținut o hotărâre judecătorească de suspendare a ordinului Prefectului privind revocarea sa din calitatea de ales județean. 

Mihaela Târpan, ordinea.ro 27.02.2020

116 Comments

 1. http://www.lucianvisa.ro/2016/05/18/program-electoral-alde-mangalia/#comment-133626

  Comentariu by nabuco — 27 februarie 2020 @ 16:54

 2. https://www.ordinea.ro/revolta-la-spitalul-din-mangalia-asistentele-trimise-fortat-si-neechipate-sa-faca-triaj-pentru-coronavirus-la-granita/

  Comentariu by anonimul — 27 februarie 2020 @ 17:12

 3. PSD+ALDE+PMP+PRO ROM+PNȚCD=RC pleacă acasă

  Comentariu by Anonim — 27 februarie 2020 @ 17:51

 4. Si apoi te-ai trezit din vis , te-ai spalat, te-ai îmbrăcat , ai mancat si te-ai dus la munca

  Comentariu by Anonim — 27 februarie 2020 @ 21:23

 5. Pt4 …dormi pe tine și îți tremură chiloții ….100% realizat

  Comentariu by Anonim — 27 februarie 2020 @ 22:00

 6. Radu este acasă. Moro … oare de unde o fi aterizat ?

  Comentariu by Fane — 28 februarie 2020 @ 0:05

 7. Radu a dat la o parte un doctor de la conducerea spitalului si a pus in locul lui parasuta care il satisface sexual. Uite cine conduce Mangalia. Huoooo!!! Daca ajunge epidemia de corona virus la noi nu stie sa ia cele mai bune masuri, cu pregatirea sexuala ce sa faci?

  Comentariu by Dana — 28 februarie 2020 @ 6:52

 8. Pt6.
  Nu, Radu nu este acasa! Daca era acasa, orasul ar fi aratat si el, macar atat cam cum arata vila lui de la Constanta! Dar, din nefericire, orasul arata ca un WC public. Fiecare isi lasa propria amprenta, pe acolo pe unde trece!

  Comentariu by Anonim — 28 februarie 2020 @ 10:13

 9. Pt.6
  Radu si parintii sai sunt din Prahova(patria hotilor),locuieste intr-un palat (de vreo 2 mil.euro)in Constanta pe un teren retrocedat ilegal de Mazare (pentru care plateste cu puscaria)facut dintr-un salariu de bugetar amarat.Copiii lui invata la Constanta ,pentru ca scolile de aici,din Mangalia sunt proaste si put ca asa le-a facut taticu.Moroianu este dobrogean ,Leo Tanase din Mamngalia,Foleanu din Albesti .Nu conteaza de unde esti ci ce faci pentru orasul tau.

  Comentariu by DAN VUCEA — 28 februarie 2020 @ 15:35

 10. Pt. #9
  http://editiadesud.ro/?p=11348

  😉 …

  „Nu conteaza de unde esti ci ce faci pentru orasul” in care ai domiciliul stabil.

  Comentariu by Anonim — 28 februarie 2020 @ 15:52

 11. poate gresesc dar unde i articolu cu spitalul mangalia?dle visa ai fost presat sa l scoti?doar ce ma gandeam sa ti apreciez comentariul.
  stii la ce ma refer

  Comentariu by wow — 28 februarie 2020 @ 16:41

 12. L-a scos că ..mai sunt și garaje cu etaj pe acolo.

  Comentariu by Sile — 28 februarie 2020 @ 21:27

 13. Stimabililor anonimi, daca nu va place conducerea orașului , a spitalului , a muzeului etc., De ce nu luați atitudine pe fata , cu nume și prenume , cu argumente? Dacă credeți că sunt curve , de ce nu le spuneți in fata? Îl jigniți pe dl Visa , dar va aruncați laturile pe blogul lui. Dacă sunteți ne mulțumiți de spital de problemele de acolo , de ce nu spuneți lucrurilor pe nume , cum a făcut acea asistenta pe facebookul ei?
  Atît timp cît discuțiile degenerează și nu se discuta fondul problemei , nu are rost sa pierdem vremea cu mizerii.
  Aveți curajul toți și asumati , spuneți pe fata că ajuns pe o funcție de conducere pe alte calități decit profesionale , justificați , arătați ce nu merge și faceți ceva concret pentru a îndrepta lucrurile.
  Dacă nu , va fi un articol a de care se va uita peste o săptămână , și lucrurile vor continua la fel. Da deh, nu mai aveți unde sa va vărsați laturile…

  Comentariu by Anonim — 29 februarie 2020 @ 14:13

 14. Văd unii care au tăcut 4 ani că își umflă mușchii pe aici. Dar nu conștientizează că sub conducerea lui Tase, Ciobănel și Maganu a ajuns PSD atât de nimic, încât nu au nici candidat. În realitate, PSD+… din ecuația lor este NIMIC+….
  Nimic pentru că nu vor fi prezenți în campanie, iar ca să distragă atenția de la neputința lor, au acceptat să se suie Iorguș și ai lui peste PSD Mangalia.
  ALDE nu mai are partid, iar Leo și Nicu vor să se folosească de electoratul PSD. Să repete ce au făcut în 2016, când ALDE avea șansă doar la 1 consilier și a scos 3 cu ajutorul lui Iorguș. Să repeți pe 2016 înseamnă să câștige iar Radu, din aceleași interese personale ale unora care se bat cu pumnul în piept pentru Mangalia, dar ceea ce fac de fapt este să vândă Mangalia pentru propriile interese.

  Iorguș a scos 32% sau cât a scos, pentru că nu am retinut exact la el, asta ar fi însemnat ALDE să scoată 6 consilieri. Dar a scos 2 și ceva. Ceea ce arată că oricât ar susține Iorguș pe ALDE, nu e acelasi lucru candidatura lui Moroianu cu candidatura lui Iorguș. Asta în condițiile 2016, când nu existau alternative mai bune. Cu situația schimbată, pierderea lor e mai mare. Plus faptul că în 4 ani au murit 2.400 de persoane în Mangalia, care mai știau cine e Iorguș.

  PSD a luat 3.300 voturi pe CL și 1.950 pe candidatul Maganu. Practic, cca 1.000 simpatizanți PSD au votat pe Iorguș, l-au rejectat pe Maganu sau au fost îndrumați să nu voteze pe Maganu. Aceeași politică masochistă a lui PSD, ca să câștige Radu, o vedem și acum.
  Între timp, PSD si-a pierdut din simpatizanți, dar nu pentru că așa este la nivel național, ci din cauza de Tase, Maganu și Ciobănel.

  În concluzie, alianța asta Iorguș+ALDE+Stroe o să rezolve pe Tase că nu are cu ce să facă o campanie, PSD nu va fi prezent în luptă. Simpatizanții PSD vot trebui să aleagă altceva, iar eu sunt convins că mai mulți vor fi cei care nu vor alege candidatul ALDE. Dacă unor pesedisti le-a plăcut de Ponta și au urât pe Dragnea, iată cum Ponta a obținut 10% în Mangalia la europarlamentare, fără să aibă partid. Dacă simpatizanții PSD din Mangalia iubesc un fost pesedist care s-a luptat pentru oraș, iar aceștia urăsc pe Tase si Ciobănel, chiar credeti ca vor vota Moroianu de la ALDE ori pe cel pe care îl simpatizează?

  Deci, din cauza de Tase Ciobănel Maganu, PSD a ajuns un nimic, fără candidat, fără oameni, fără organizații, dar își umflă mușchii pe aici cu aroganța că noi am fi proști și ei deștepți.

  De oamenii de la ALDE ce să zic? Că este ultima lor șansă să mai existe politic, s-au gândit să preia cumva din electoratul lui PSD, pentru asta cred că vor avea pe lista comună doar 1-2 consilieri pe locuri eligibile. Adică mai puțin ca acum. Iar Tase va obține mai mulți consilieri decât 1-2 la cât se pozitioneaza PSD singur, va obține pe munca lui Leo, Moroianu și pe fantoma lui Iorguș.

  Asta nu inteleg cei care au căpatat aceeași aroganță din 2016: dacă PSD ar avea 2.000 voturi și ALDE-Iorgus separat 2.000 voturi, o alianță PSD+ALDE+Iorguș nu adună 2.000+2.000 voturi, ci 2.000 în total, pierzând jumătate din voturi fiecare. Unde se duc voturile pe care ei le pierd?
  De ce se pierd? Pentru că unirea asta Iorguș cu Stroe nu inseamna ca a acceptat Stroe să facă apa 1 leu, ci că Iorguș a uitat brusc de apă. (metaforic exprimat)
  Din această cauză nu este niciun entuziasm pe alianța lor, mai mult pierd fiecare decât aveau separat. Iar entuziasmul s-a mutat pe „câțiva băieți în curtea școlii s-au gândit să facă politică”. Când o să prezentăm proiectul politic, care este de nivel național, oamenii vor prinde încredere. În plus, doar dacă pun în comparație lista de candidați pentru Consiliul Local pentru PSD, pentru PNL sau alor mei, nici nu cred că mai trebuie să facem campanie.

  Partea bună este că pe PSD nu îl mai interesează să aibă candidat la primar. A capitulat. Deci nu împiedică o susținere a mea dacă stau mai bine în sondaje înainte de alegeri. În campanie nu are cum să duduie Nicu pentru că va fi sabotat chiar de PSD, e de ajuns să nu-l ajute. Si nici Nicu nu cred că vrea să fie asociat cu PSD (dar va fi!), astfel că lipsa PSD din campanie e tacită, dar consecința este că în oricare situație, ca e PSD prezent în campanie sau nu, pierd voturi. Si intreb: unde se vor duce aceste voturi?
  Iar eu pot să candidez sau pot să nu candidez, în funcție de sondaj , spre disperarea lui Radu. Astfel că plecarea lui Radu este sigură dacă cei de la ALDE și Iorguș vor susține pe cel cu mai multe șanse, dintre mine și candidatul lor.
  Sigur o să-și umfle cineva mușchii că nu reprezint nimic. Dacă este așa, nu au de ce să mă bage în seamă, nici de ce să discute cu mine sau despre mine. În contradicție cu mușchii lor umflați cu aere, eu sunt convins că am un cuvânt important de spus în aceste alegeri locale.

  Comentariu by Mentalistul — 29 februarie 2020 @ 14:33

 15. Dl Ozzy se pare că aveți o problemă destul de gravă cu Tase Ciobănel și Maganu . Știm că ei v-au eliminat din joc iar acum vă tratează cu indiferență din simplul fapt că sunteți neînsemnat în această luptă electorală . Așadar cred că în condițiile actuale ați ajuns șeptarul din cărți .

  Comentariu by Anonim — 29 februarie 2020 @ 16:24

 16. Ai făcut pipi pe tine Menabit

  Comentariu by Anonim — 29 februarie 2020 @ 16:26

 17. Ai un cuvânt de spus în marja de 5-600 de voturi.

  Comentariu by Artistul — 29 februarie 2020 @ 16:29

 18. Ai pierdut lupta cu ei Ozzy ……nu ai forță și nu ești susținut de absolut nimeni. Ești mitoman și lumea nu mai poate crede toate manipulările tale . Munca înobilează omul domnule Ozzy . Voi tătarii aveți alte principii : minciuna , invidia ,manipularea oamenilor și trăitul pe spinarea altora .

  Comentariu by Anonim — 29 februarie 2020 @ 16:34

 19. Pt 17 ….ești foarte generos cu tătarul . Max 300 de voturi poate sttinge ….cu toate că si asa este mult

  Comentariu by Anonim — 29 februarie 2020 @ 16:37

 20. @ 15-19 Ce se întâmplă bazele? Te-a iuțit, cu cu un picior în pupa, Ali Baba de ai devenit foarte activ și pe facebook și aici. Tot cu mitocănisme de meșter te ocupi, dar dacă continui așa e posibili să apară niște detalii, reale nu inventate cum le faci tu, despre tine. Așa că luptă cât de cât onorabil, chiar dacă nu știi ce-i aia onoare. Este o curată nesimțire ca tu, un ceangău parvenit, să jignești comunitatea tătară.

  Comentariu by Marian Vasile — 29 februarie 2020 @ 17:11

 21. #18
  E foarte urât să te iei de o etnie! Sunt sigur că raportat la populație sunt mai mulți la români!
  Ozy are de arătat lucruri concrete,palpabile pentru a avea voturile pe care spune că le are!
  Toți avem milioane în cap,mai greu e să ne ajungă în buzunare.
  Părerea mea!

  Comentariu by Zozo — 29 februarie 2020 @ 17:16

 22. Fără jigniri domnilor . Avem doi candidați cu potențial : CR și NICOLAE MOROIANU punct . Restul apă de ploaie

  Comentariu by Anonim — 29 februarie 2020 @ 17:17

 23. #Sunt și român și naționalist !

  Comentariu by Zozo — 29 februarie 2020 @ 17:19

 24. Și revenind la problemele orașului,vă spun că astăzi am văzut un lucru grețos care vine să îi pună cruce(cătușe) celui mic!
  Doi din cercul intim al lui au venit cu un braț de hârtii din primărie pentru a le duce altcineva la DNA ,pentru că ei sunt de buna credinta ,dar se tem de răzbunarea celui mic !
  Culmea e că ei sunt printre fruntașii postărilor pro-mic!
  Curat murdar…

  Comentariu by Zozo — 29 februarie 2020 @ 17:30

 25. https://www.cotidianul.ro/semnal-de-alarma-despre-triajul-de-la-frontiera/
  „3,1415-ticul” face ce face si aduce orasu’ pe primele pagini.

  Comentariu by nabuco — 29 februarie 2020 @ 17:46

 26. Eu sper că un dialog pragmatic între tabăra Moroianu și Ozzy poate avea loc. Obiectivul comun este eliminarea navetiștilor.

  Comentariu by lucian visa — 29 februarie 2020 @ 17:48

 27. Exact ce am afirmat mai sus, că voi auzi frustrări că nu reprezint nimic.
  Și totuși, comentariile care au urmat au fost majoritatea despre mine.

  PSD mă insultă pentru că am spus un adevăr: dacă erau singuri în alegeri, cu candidat și campanie, erau nimic.

  Iorgușiștii mă insultă de sub anonimat pentru că am spus un adevăr: Iorguș candidat nu este acelasi lucru cu Nicu candidat sprijin de Iorguș.

  Obedienții lui Radu, trădătorii Mangaliei, sunt supărați că anti-pesediștii au unde să voteze, există o alternativă să nu voteze pe Radu. Asta înseamnă că îl țin pe Radu sub 25%. Și că la o adică nu am probleme să nu candidez, dar nici nu am vreo jenă să candidez. Practic ține de mine, nu ține de nimeni. Dacă PSD se sucește la Constanța și nu mai vrea cu Nicu, li se schimbă candidatul, ALDE și Iorguș își iau o mare țeapă. Existența mea este utilă, este o asigurare contra lui Radu Cristian.

  Eu am numărat câteva mii de oameni care cu nume și prenume au declarat public că votează cu mine. Dar până la cabina de vot mai e destul timp.
  Iar eu nu am stat degeaba, pana la alegeri se pot schimba multe.
  Dar cert este că existența mea ia mai mult de la Radu și ceilalti, decât de la PSD. Cu toate că și simpatizanți PSD sunt destui care vor vota cu mine. Așa cum au votat contra lui Maganu in 2016.

  Cei care insista ca nu am un electorat se mint singuri ori au impresia că pot minți pe alții. Dacă ar spune asta public si nu pe um blog sub anonimat ar fi văzuți de populație niște mincinoși și nu ar convinge pe nimeni să le voteze candidatul.
  Cei mai mari mincinoși sunt ai lui Radu. Eu chiar sunt curios: Ce mai poate spune Radu în campanie să nu jignească inteligența mangalioților?
  Să ducă o campanie anti-PSD, așa cum se face pe țară sau la Constanța? Dacă ar face-o voturile nu s-ar duce la el, ar munci pentru mine. Nici nu poate să facă o campanie anti-PSD eficientă, datorită înțelegerii cu Stroe. Să facă o campanie anti-Iorguș? Tot pentru mine ar lucra.
  O campanie cu ce a făcut? Râd și curcile. Existența mea incomodează pe Radu, plus că am dus o campanie eficientă anti-Radu.
  PSD-ALDE ce campanie poate să facă? Anti-Radu. Campania lor va munci pentru mine, pentru ca nu pot adăuga voturi pe PSD mai multe decât are natural.
  Va începe campania. A mea va munci, PSD+ALDE vor trebui să muncească, ai lui Radu vor trebui să muncească. Din toată munca adunată cine dintre candidați beneficiază cel mai mult?
  (Și) de aceea situația din ziua votului va suferi cu situația de astăzi.
  Între timp, îmi voi prezenta echipa, voi prezenta sprijinul politic si la momentul potrivit si alianțele politice pe care le-am facut, pentru ca PNL e doar PNL, iar PSD+ALDE sunt doar 2 partide, din care unul in moarte clinică la Mangalia, iar celalalt in agonie pe țară. La europarlamentare votul a peste 50% a fost în altă parte decât pe PSD, ALDE și PNL. Iar până la aceste locale electoratul local a devenit mai mic pentru aceste 3 partide, pentru că subiectul este local.

  Poate este adevarat, pana la alegerile locale sa am mai putine de 300 de voturi. V-ati intrebat unde se vor duce voturile celor care s-au expus public cu nume si prenume impotriva lui Radu? Ori a celorlalți care nu au vrut să voteze PSD la alegerile trecute?
  Dar dacă electoratul pe care îl conving este mai mare, de la cine iau acele voturi? De la PNL? De la PSD+ALDE? Ori de la PMP, USR, Pro România, etc.?
  Își fac un bine cei care doresc să nu am un electorat important? E mai important să nu am eu, decât că vor castiga adversarii lor dacă nu am?

  Comentariu by Mentalistul — 29 februarie 2020 @ 18:20

 28. Prea.24. Printre „hârtiile” pentru DNA erau și documente din proiectele cu fonduri europene , începute și Never-end??? Despre cei „plătiți” degeaba din primărie în aceste proiecte???? Despre un manager de proiect care a fost cercetat penal și este condamnat la 3 ani cu suspendare????

  Comentariu by Anonim — 29 februarie 2020 @ 19:00

 29. Pt 26:
  Pragmatică și corectă.

  Comentariu by Mentalistul — 29 februarie 2020 @ 19:16

 30. Omul este bolnav …doamne ferește

  Comentariu by Anonim — 29 februarie 2020 @ 19:29

 31. Pentru 28
  Cipriane ia zii, aveti frica in sin? A inceput barca sa ia apa? Si vrei sa schimbi gasca? Stai acolo fratica, cand vom venii sa iti dam un picior in dos. Sau esti unul din aia doi care cara hartii din primarie?…frica… de abia astept sa va dea iorgu afara.

  Comentariu by Anonin — 29 februarie 2020 @ 22:04

 32. https://www.facebook.com/groups/159370460826227/permalink/2804182706344976/

  Comentariu by Anonim — 1 martie 2020 @ 6:47

 33. http://www.lucianvisa.ro/2016/05/18/program-electoral-alde-mangalia/
  Ne va propune acest pret si din cadrul „Uniti pentru Mangalia” dat find faptul ca il are aliat si pe seful RAJA care il poate ajuta, sau se refera si acum la apa de la genunchi …

  Comentariu by nabuco — 1 martie 2020 @ 14:29

 34. Lasă-l pe Cipri că are treabă tătăroaica și mekedoanca. Îi trebuie bani că alea cer mult. Da poate se înțelege una din ele cu Ozzy că e tatar și fac … jumi-juma.

  Comentariu by Adi — 1 martie 2020 @ 15:42

 35. La ce să se înțeleagă cu unul cu 0,5 % ?

  Comentariu by Fane — 1 martie 2020 @ 16:03

 36. D-nule Visa cum de—ii permiteti la nr.18 sa jigneasca tatarii ,sa jigneasca pe ozy personal ,noi nu-l considerm tatari ,el s-a botezat , tatarii sunt musulmani, noi suntem loiali Romaniei.

  Comentariu by Beny — 1 martie 2020 @ 16:43

 37. De ceva timp sunt în negocieri cu o companie străină care are activitate internațională pentru a dezvolta turismul la noi. O parte a proiectului meu aduce turiști din aproape 50 de țări si republici autonome din RFR/CSI, minim 300 de turiști pe sejur din fiecare zonă cu petrol și gaze. Evenimentul din Septembrie 2019 pe care l-am organizat în Mangalia, 5.000 spectatori, a avut participanți din 22 de țări și zone (Kazakhstan, Uzbekistan, Tatarstan, Kyrgyzstan etc.). Următorul eveniment va avea 10.000 de vizitatori și delegațiile vor fi însoțite de agențiile de turism care se ocupă de un program pentru zonele producătoare de petrol și gaze, pentru angajații acestora.

  Ciudoșii nu pot contesta că acel eveniment a fost de succes, pentru că a existat și știm toți asta, pentru că asta spun reportajele de știri din țările respective, va pot da link -uri celor aflați în negație din motiv de … Chiar, din ce motiv? Pentru că este vorba despre Mangalia! Ciuda aceasta a distrus Mangalia, ciuda și ignoranță!
  15.000 turiști străini pe sejur, care vin cu avioane charter, înseamnă o aerisire a stațiunilor noastre, pentru că turiștii străini nu vin cu mașini.

  În plus, de ceva timp sunt reprezentantul pe România a unei companii care face Yacht Chartering, în sensul că mă ocup de formalități pre-sosire, vize și proceduri de frontieră, aprovizionare, banking, bunkering, contractare suport tehnic etc, adică mă ocup cu ceea ce au nevoie cei care au itinerariul prin porturile aflate în portofoliul meu.
  Pare pompos, dar practic nu fac decât să intermediez anumite servicii: compania mă contactează pe mine și eu asigur ce au nevoie, contactând autoritățile și firmele specializate.
  Ideea este că portul turistic Mangalia (ori Life Harbour dacă nu se va schimba nimic cu portul nostru, pentru că e jale!) va fi vizitat de yachturi cu turiști, ceea ce cred că va anima portul turistic, să redevină o atracție de vizitat și pentru turiștii din stațiuni.

  Am povestit aceste lucruri ca să rămână scrise, la fel cum multe au rămas scrise de mine și timpul a dovedit că s-au întâmplat.
  Și să înțeleagă și postacii de serviciu, care nu știu altceva decât să înjure, că nu am nevoie să fiu primar să fac ceva pentru Mangalia. Faptul că m-am reactivat și că Mangalia privește de ceva timp la cum reușesc să fac de la zero ceva de succes, înseamnă emotional pentru locuitorii Mangaliei mai mult decât insultele ticăloșilor de sub anonimat pe un blog sau de sub conturi anonime pe Facebook.
  Nu este important pentru mine să ajung primar, la fel cât este de important pentru politicieni și pentru cei cu atitudine de servitute față de aceștia, poate-poate se vor alege cu ceva. De aceea, orice insultă, orice zvon, orice atac împotriva mea de la ticăloșii de serviciu, toate sunt o muncă a lor în beneficiul meu politic.

  Decid singur cât de importantă este candidatura mea. Decid rațional, în baza cifrelor, în baza sentimentelor locuitorilor Mangaliei, cifrele spun adevărul.

  Comentariu by Mentalistul — 1 martie 2020 @ 17:55

 38. Ozzy tu ai muncă ? Tu ce venit ai acum ? Dacă tu nu ai realizat nimic pt tine pînă acum cum crezi că vei face ceva pt noi de acum în colo ? Te rugăm să nu îți mai bați joc de noi . Te trăiești întrun anturaj foarte dubios ( Make , Doru Marinescu , Căutiș ) toți cu creierul prăjit și vrei să ne conduci cu ei ? Fi serios Ozzy

  Comentariu by Anonim — 1 martie 2020 @ 18:32

 39. Pt. #38
  „Bazel09” a bagat-o pe maneca, nu era de ajuns Brexitu’ acum il dau astia afara si din primarie. Apropo Veronica-i merge la triajul pentru „Covir19” la punctele de trecere a frontierei ?

  Comentariu by nabuco — 1 martie 2020 @ 19:32

 40. Pt.36
  Boii sunt boi. Cine face comentarii rasiste sau de etni este din categoria de mai sus.

  Comentariu by lucian visa — 1 martie 2020 @ 21:03

 41. Încă nu este oficial, dar să nu se facă speculații după emisiunea de aseară de la B1:
  https://www.facebook.com/groups/1428436977473092/permalink/2542982489351863/

  Comentariu by Mentalistul — 2 martie 2020 @ 19:35

 42. https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/marius-postolache-vrea-sa-candideze-la-primaria-dumbravita-ii-cere-bani-lui-gigi-becali-ii-dau-inapoi-din-salariu-591704.html

  Comentariu by nabuco — 2 martie 2020 @ 19:45

 43. Ozzy ești cu Make la Prano ? Ai ceva bun și pdntru noi ? Ști tu ce

  Comentariu by Anonim — 2 martie 2020 @ 20:39

 44. @41- Asta-i partidul ala cu candidat cu contract cu alegătorii! Interesant ! Zic ei ca se pierde sustinerea ptr. încălcarea contractului ! Nu e clar,chiar dacă se semnează si demisiile in alb ! Si mai e ceva la aflarea celor din alianta,cred ca se pierde”carligul” !

  Comentariu by I.S — 2 martie 2020 @ 20:52

 45. Cu astia vrei tu sa castigi alegerile ?? Cred ca rade si cu fundul de tine, toti jucătorii politici !

  Comentariu by Anonim — 2 martie 2020 @ 21:04

 46. @45- Mai clar ! Cum e aia cu „jucătorii politici”.N-ar fi mai bine sa vedem întâi despre ce e vorba,fiind vorba de „locale”?!

  Comentariu by I.S — 2 martie 2020 @ 21:16

 47. Cine e Bazel 09 ?

  Comentariu by 46 — 2 martie 2020 @ 21:18

 48. @45- pana una alta văz la d-ta ca ei-„jucătorii politici” râde ca…e mai multi !

  Comentariu by I.S — 2 martie 2020 @ 21:21

 49. E o strategie și acolo.
  Pot să mai adaug alianțe pentru BEC.
  Puteți să mă ignorați, și-așa nu adun nici 300 voturi, zic unii.
  Și UNPR nu exista în Mangalia, dar a luat voturi aproape cât candidatul PSD în 2016.
  Nu sunt de luat în calcul, atunci de ce vă pierdeți timpul cu mine.

  Comentariu by Mentalistul — 2 martie 2020 @ 21:22

 50. @47- Sunteti nou venit in oras-probabil dintre navetiști si nu stiti ce aveti”in curte” ? Sau vreti sa-l puneti pe dl Visa să aducă iar vorba aia cu boii care…(asta ptr. ca prevăd si alt fel de „lamuriri” asupra persoanei-din partea unora)

  Comentariu by I.S — 2 martie 2020 @ 21:30

 51. @49- Dar nici ei nu exclud „candidatul unic” ! Sa intelegem ca urmeaza oarece negocieri ?

  Comentariu by Anonim — 2 martie 2020 @ 21:32

 52. @49-La 51 tot eu. Eu vreau sa aflu daca e o sumă de Funar,Vadim Tudor si PSD reformat sau nu- tot un drac !

  Comentariu by I.S — 2 martie 2020 @ 21:39

 53. Pt 51:
  Cu cine să negociez? Cu Tase și Ciobănel?

  Comentariu by Mentalistul — 2 martie 2020 @ 22:04

 54. Pt. 52:
  Tot un drac e. Dar e drac împielițat.

  Comentariu by Mentalistul — 2 martie 2020 @ 22:09

 55. @53-Nu neaparat ! Dar ma gândeam ca ar fi ceva nou sa-l vedem pe Iorgus cu un fel de struto-camila PUNR,Vadim Tudor…cu psd nu ar fi o surpriză,dar o mai fi o formațiune politică sa nu-l aibe „vecin” !

  Comentariu by I.S — 2 martie 2020 @ 22:13

 56. @53-Cum zicea Lipoveanu in editia de sud ca pe el il intereseaza linistea din oras,insa nu spune cum a ajuns „propitar” in Jupiter(si in felul asta o „balama”)

  Comentariu by I.S — 2 martie 2020 @ 22:27

 57. Pt. #55
  Se saluta astia inainte/dupa alegeri cu vorbele raposatului … Sandel: „Salut vecine!”/”Ia prinde-l pe ala ma!”

  Comentariu by nabuco — 2 martie 2020 @ 22:54

 58. Eu sunt curios de ceva:
  PSD-ALDE or să-și pună lista de candidați pentru CL.
  PNL or să-și pună lista lor. Care nu se schimbă față de ce au acum.
  Echipa noastră o să punem lista noastră.
  Numai dacă pun listele în comparație am câștigat din voturi.

  Iar la primar… să voteze lumea cu cine o vrea. Dacă noi ținem pe Radu sub 25%, nu are cum să câștige. Eu pot să-l țin sub 25% (4.500 voturi), dar PSD nu poate.
  Voturile se împart în 3 sau în 4:
  – Radu <25%
  – USR+PMP+ce-o mai fi50%
  Dacă Moroianu>25%, înseamnă că l-a bătut pe Radu.

  Dacă nu îl țin pe Radu sub 25% si prin absurd ar ajunge la 35%, Astfel că:
  Radu+USR+PMP+”care or mai fi”40%.
  În funcție de sondaj, pot să mă retrag sau poate să se retragă Nicu.
  Nu sunt convins că din intenția de vot pentru mine ar pleca la Nicu și nu la USR+PMP+”care o mai fi”, astfel că riscul este să rămână Nicu sub 35% și ar câștiga Radu.

  Dar cum sunt unii pe aici de părere că nu iau nici 300 voturi, înseamnă că Nicu ar avea deja 40% si bate lejer pe Radu. Cine e dispus să riște? Eu nu.

  Ce voturi atrag eu? Pe cei care nu ar vota pe PSD și nici pe Radu. Votanți care ar vota USR și PMP dacă eu nu aș exista candidat. Unii s-ar duce chiar spre Radu. Și atunci s-au dus șansele.
  Dar eu îl pot tine pe Radu la sub 25%, pentru că mă pricep. Dacă se pricepeau alții mai bine decât mine, îi vedeai azi la luptă, nu muți să-l lase pe Radu să se desfășoare. Probabil și ei tac pentru că vorbesc eu, iar de la mine e mai credibil.
  Scopul meu este să-l țin sub 25%. Apoi o să câștige altcineva, cine va fi votat.

  Comentariu by Mentalistul — 2 martie 2020 @ 23:03

 59. Vad ca am scris ceva și a apărut altceva:
  – Radu ținut sub 25%
  – USR+PMP+X-uri sub 25%
  – Moroianu + Menabit ajung la peste 50%

  Dacă:
  – Radu prin absurd la 35%
  – USR+PMP+X-uri sub 25%
  – Moroianu + Menabit mai mare de 40%, atunci im funcție de intenția de vot poate fi negociere. Dar nu sunt sigur că voturile pe mine s-ar duce la Moroianu dacă mă retrag. Nu se duc cumva la USR+PMP+X-uri și ia Moroianu sub 35%?
  Contează sondajul și campania.
  Dacă eu am puține voturi, cum zic postacii pe aici, nu-i nicio panică pentru „Jucătorii politici”: fie Radu ia peste 40%, fie Moroianu peste 35%. Merită riscul?

  Dacă Radu ia peste 40%, înseamnă că Mangalia își merită soarta.
  Oricum o dai, Radu pierde dacă exist, mai mult decât câștigă dacă nu exist.
  Marii perdanți sunt USR și PMP, care ar câștiga mai mult decât dacă nu aș exista. Și, bineînțeles, mai pierde Radu care va fi ținut sub 25%.

  Comentariu by Mentalistul — 2 martie 2020 @ 23:22

 60. https://www.cotidianul.ro/partiduletele-dau-din-coada/

  Comentariu by nabuco — 2 martie 2020 @ 23:28

 61. Iar ai tras ceva Ozzy . Dale dracu de legale că ți -au prăjit creerii

  Comentariu by Anonim — 3 martie 2020 @ 7:54

 62. Nu e panica, man ! Tu fa ce ai de facut in continuare , Vama este tot mai aproape pentru tine. Acolo ai marijuana, ai oale, ai si un acoperiș deasupra capului. O sa fugi mâncând pamantul. Bye bye

  Comentariu by Anonim — 3 martie 2020 @ 8:00

 63. Asta cu fumat marijuana o știți că nu-i vreo plăcere de-a mea. Am alte pasiuni.
  Dar întrebare de curiozitate: ce sunt alea „legale”? Există legale?

  Nu condamn, știu mulți „jucători politici” care fumează de relax câte un „cui”, probabil pentru ei este ca atunci când deschei gulerul cămășii după o zi de muncă. Cunosc artiști, politicieni, multinaționaliști etc., care obișnuiesc prin Vama Veche sau cei autohtoni, iar ei știu că eu sunt ca un nefumator între fumători. Nu a deranjat pe nimeni, așa cum nici ei nu m-au deranjat pe mine ce plăceri au. Mai mult mă deranjează bețivii, pentru că una e sa bei de gust o bere, un vin, un coniac, față de a se îmbăta mereu și nu te mai înțelegi cu ei, ori devin violenți.
  Dar să mă acuzi pe mine deja e o abjecție, mai ales când se știe că de caracter sunt unul care preferă să dețină controlul pe ce gândește și spune. Și nu-mi place gustul.
  Dar dacă tot veni vorba despre marijuana, prefer să se interzică alcoolemia în locuri publice, la fel ca marijuana, dar acasă la el să facă ce vrea fiecare.

  Așa cum nu beau alcool până la beție, nici nu fumez marijuana. Sunt prea orgolios, prefer să fiu atent la tot ce se întâmplă în jurul meu.

  Comentariu by Mentalistul — 3 martie 2020 @ 8:50

 64. Nu-ti place gustul ? Dar de unde stii ce gust are ?

  Comentariu by Anonim — 3 martie 2020 @ 10:09

 65. Va rog sa i dea cineva o pastilă de somn lui cap de oaie.Mai debilule cine dracu te voteaza pe tine nespălatule.Te bagi singur in sondaje.Te crezi vreun basescu de cta.Sincer ti au prajit drogurile si ultimii neuroni care i mai aveai neafectati.

  Comentariu by alina nicolae — 3 martie 2020 @ 10:09

 66. @ Alina Nicolae
  Incepi să ai probleme cu memoria Bazilică. Tu i-ai dat această poreclă, deci dacă vii și postezi acum cu numele de la unul din coturile tale false de pe facebook și crezi că lumea nu se prinde te înșeli.

  Comentariu by Marian Vasile — 3 martie 2020 @ 11:14

 67. Cica la Menabit, “ asa cum nu beau alcool pana la beție, nici nu fumez marijuana “ !!! Sa înțelegem ca fumezi dar cat sa nu te prăjești de tot ? Tot un drogat te numești, Ozghiun !! Cine vrea un primar drogat ?

  Comentariu by Anonim — 3 martie 2020 @ 12:23

 68. Astăzi la ora 9 dim Ozzy era în mașina lui Colgiu pe faleză …..au oprit la farul Genovez și au stat în jur de 30 min . Se pare că este un mare mincinos și cred că are o înțelegere cu RC .

  Comentariu by Anonim — 3 martie 2020 @ 12:34

 69. @ 68
  De fapt Colgiu vrea să schimbe tabăra știind clar că Ali Baba a pierdut deja și urmează ca pe el și pe hoții lui să-i agațe brațul legii.

  Comentariu by Marian Vasile — 3 martie 2020 @ 13:28

 70. pt 67:Drogul dragostei se pune?

  Comentariu by anonim — 3 martie 2020 @ 15:16

 71. Menabit Ozghiun, de drogat stim cu totii ca te droghezi, hai sa zicem ca momentan nu avem dovezi, dar de jucat la aparate, te mai joci ? Nu de alta dar am poze cu tine cand te jucai la aparate la City Slot. Cum ar da asta in presa si pe tot online-ul ?!

  Primar drogat si jucator de păcănele!

  Astept un raspuns

  Comentariu by Amadeus — 3 martie 2020 @ 15:21

 72. Nu cunosc dacă Ozzy joacă, dar alți primari nu joacă, dar câștigă.

  Comentariu by lucian visa — 3 martie 2020 @ 16:42

 73. @ 72 Chapeau bas!

  Comentariu by Marian Vasile — 3 martie 2020 @ 17:27

 74. Si nu doar primarii.Sunt si multi functionari din Primaria Mangalia care au facut bani buni din jocuri.

  Comentariu by anonimul — 3 martie 2020 @ 17:31

 75. Pentru ei sau pentru primar ? Moștenirile și jocurile par a fi la modă pentru spălarea banilor.

  Comentariu by lucian visa — 3 martie 2020 @ 18:03

 76. Pt. #72
  Albalux Slot/Bet ?

  Comentariu by nabuco — 3 martie 2020 @ 21:54

 77. Si totusi nu a raspuns “Mentalistul”

  Comentariu by Amadeus — 3 martie 2020 @ 22:36

 78. 1. Am jucat în viața mea și la Casino, chiar și în US. Am jucat și la bursă, îmi folosea mintea.
  2. Nu fumez marijuana sau altceva decât țigări normale. Închipuiți-vă că am încercat demult și nu mi-a priit. La indicație, am băgat de 3 ori timp de câte 18 zile otrăvuri în mine, de maniera citostaticelor, dar Taxa din seria Taxol. Sper că nu știe nimeni răul unui astfel de tratament, medicii din Germania mi-au recomandat sa mai amelioreze răul, dar probabil că mi-a fost prea rău și numai faptul că îmi amintește îmi displace.
  3. În contradicție cu legenda celor care nu pricep cu ce mă ocup, așa cum scrie pe site-ul primăriei am un contract de consultanță pentru 450 euro/lună. Suma fixă este doar pentru disponibilitate, asigur formalitățile pentru o companie de chartering și asigur ce mai au nevoie clienții. Mai sunt alte venituri în funcție de intervenție. Activitatea este mai intensă din Martie până în Noiembrie.
  4. Nu m-am întâlnit cu niciun Colgiu, altfel acum îl căutați prin mare. Nu pentru că i-aș fi făcut eu ceva, ci pentru că l-ar fi lăsat nervii si se arunca singur de pe dig. Dacă mai trăiește puteți deduce singuri că nu s-a întâlnit cu mine. Colgiu este respins de mine de la orice discuție, de ani. Odată m-a invitat Radu în birou la o discuție primar-consilier, pentru că nu am acceptat prezenta lui Colgiu m-am ridicat si am plecat.
  5. Chiar dacă m-aș întâlni cu Radu, nu înseamnă decât că m-am întâlnit cu Radu și atât, chiar îmi doresc ocazia să-i spun ce am pe sufletul Mangaliei. Dar la cum refuză să răspundă la salut de câte ori ne întâlnim accidental, nu cred că rezistă la o discuție cu mine. Nu e rezistent. A venit la primele ședințe de CL și după ce i-am pus câteva întrebări nu a mai participat 3 ani.
  6. Nu m-ați văzut jucând la casino în ultimii ani sau la pariuri sportive niciodată.
  7. După ce am fost numit nebun, bețiv, fără muncă (chiar fiind consilier local, deci cu o activitate știută, în folosul comunității), acum aflu că vreți să fiu un drogat și un jucător înrăit la jocuri de noroc. Ba au zis că sunt de la servicii, ba că sunt interlop, că sunt bătăuș, ori șpăgar vameș … au mai rămas criminal și pedofil ca să fie toate păcatele complete.

  Din această străduință de denigrare înțeleg că va e tare teamă.
  Mi-a spus cineva dintre „Jucătorii politici”: 《Întotdeauna au fost 2 forțe în Mangalia care s-au înțeles, te-ai băgat tu să strici totul!》
  Nu m-a afectat când unii consilieri luau șpagă de la oameni prin oraș cu promisiunea că le rezolvă ceva, apoi justificau că nu s-a rezolvat pentru că mă opun eu.
  Nu m-a afectat că primarul le-a spus iubitorilor de animale că acum este obligat să trimită hingherii să prindă pisicile pentru că eu am hotarat în consiliul local (oamenii nu stiu care e treaba cu consiliul și au venit sa mă intrebe dacă e adevarat).
  Nu m-au afectat toate bazaconiile care s-au pus în cârca mea în toți acești 4 ani, chiar credeți că mă impresionează aberațiile unora care nu au înțeles nici care e binele lor?

  Comentariu by Mentalistul — 4 martie 2020 @ 0:14

 79. https://www.replicaonline.ro/cadou-pentru-turisti-paragina-in-sudul-litoralului-video-420860/

  Comentariu by Anonim — 4 martie 2020 @ 0:34

 80. https://www.replicaonline.ro/cristian-radu-420852/

  Comentariu by Anonim — 4 martie 2020 @ 0:39

 81. Mentalistule, 3 Martie 2018 ora 03:45 erai la City Slot jucai la pacanele, la speciala. Am poze, cand va fi momentul le vei vedea , si nu doar tu ci toata lumea. Sa vada cu adevarat cine esti

  Comentariu by Amadeus — 4 martie 2020 @ 0:42

 82. Omul asta este mitoman …..la el este ca o boală minciuna

  Comentariu by Anonim — 4 martie 2020 @ 7:33

 83. @81
  Bre Ama-Colgiu, tu ai toate țiglele pe casă? De când a juca la aparate e o faptă reprobabilă? Deci cam asta faci tu la Goldterm, umbli cu telefonul in mână prin oraș și faci poze la posibilii opozanți ai lui ala micu, care declară oficial că a făcut avere de la păcănele, deși nu are poze și nici nu l-a văzut nimeni prin sălile de jocuri.

  Comentariu by Marian Vasile — 4 martie 2020 @ 9:07

 84. Nu stiu ce colgiu visezi tu , pozele exista si vor aparea in campanie. A juca la aparate denota ce fel de om esti. Ce ar mai fi sa joace si Trump … da voi astia vagabonti cu 10 clase fara studii superioare visati numai bani publici. Terminati cu astea ca nu tine, primaria nu e pt persoane drogate si vagabonti de aparate.
  Apropo, musca la miere ar vrea!

  Comentariu by Amadeus — 4 martie 2020 @ 13:24

 85. @84 Ce le întorci ca la Ploiești,domnu Doru! Așa e, vagabonzii cu studii superioare nu se amestecă cu cei cu 10 clase. Ei sunt primari, viceprimari, șefi poliție locală, directori la Goldterm. Deci tătarul nu are voie să joace la păcănele dar pi-ticu,care-i primar de 8 ani are voie să joace și să-și treacă sumele ” câștigate” în declarația de avere. Nu vine nimeni la miere că stupul primăriei are doar faguri goi, ați furat bugetul pe cei 8 ani și încă pe vre-o 2-3 ani in avans.

  Comentariu by Marian Vasile — 4 martie 2020 @ 13:35

 86. La jucătorii politici mitomania…este o calitate ! http://povestialtfel.ro/2017/12/26/de-ce-mint-politicienii-romani/

  Comentariu by I.S — 4 martie 2020 @ 13:54

 87. Bai nea Mariane :))) ma amuzi
  Nu votez nici pinochio nici tataru ala fara steag. Ma gandesc Paris sau Nicu.

  Comentariu by Amadeus — 4 martie 2020 @ 14:05

 88. Ar mai fi ceva venit tot de la jucatorii politici…de culoarea trandafirilor-care stiu sa joace doar table…in cluburile organizate pentru pensionari ! Voi stiti-ageamiilor ce inseamna MAZETA(folosit inca de pe vremea lui Caragiale!

  Comentariu by I.S — 4 martie 2020 @ 14:14

 89. @87- Din pacate de doua mandate…atat ne pune la dispozitie MOTANUL ! Pe Nicu l-am vazut cum se incurca si cu hartia in fata la lansare ! Daca nu reuseau sa faca diversiunea cu Paris si ar fi aparut un localnic capabil se duceau dracu si pnl-istii si psd-istii ! Cetatenii inca asteapta o noua optiune si sa vedeti ce ravagii face…votul negativ !!!

  Comentariu by I.S — 4 martie 2020 @ 14:35

 90. Dar nu mai apare Vucea ! Ce sa fie ? Nu cumva a fost retinut la ultima manifestare cu Iesi afara javra ordinara ? Cica l-au pus sa scrie si sa recite corect imnul si dureaza !

  Comentariu by I.S — 4 martie 2020 @ 14:54

 91. Nu știu care este City Slot, dar singura locatie in care am intrat este cea de la sens, de langa cinema Pescaruș. Nu există un alt loc să aștepți dimineata dacă uit cheile de acasă undeva.
  Dacă asta credeți că îmi strică imaginea, sunteți invitatii mei.
  Pai Radu Cristian are în declarația de avere 1 miliard lei vechi câștigat din jocuri de noroc, văd că nu dă nimeni ochii peste cap. Sincer, nici nu cred că era în 2018, dar să zicem că la Peco si la barul acela este singurul loc de unde poti lua tigari noaptea. Nu știu, am umblat peste tot în orașul nostru.
  Dar poză cu mine la mall in 2019 nu aveti? În capul vostru ar fi și asta o denigrare.

  Comentariu by Mentalistul — 4 martie 2020 @ 19:09

 92. Mai taci ma mincinosule, traiest intr o minciuna totala. Jucator de aparate care esti, o sa vezi pozele in care jucai pe miza mica. Nu o mai da cotita, erai beat si jucai la aparate. Stii foarte bine ca alt venit n ai cum sa ai , nu ne mai lua cu vrajeli cu 450 de euro pe luma cu cacaturi. Esti un om fara servici si incerci sa ajungi si tu putin la ciolan pe baza prostilor, “mentalistule” . Tu doar la prosti poti sa ataci, pe mine n ai cum sa ma fraieresti, te cunosc prea bine.

  Comentariu by Amadeus — 4 martie 2020 @ 21:27

 93. Ma gândeam de unde au ăștia bani de dat spaga-am auzit aici cui- Păi n-au mai cheltuit pe camere video de supraveghere si l-au angajat pe Amadeus sa tina evidenta la „jucători de aparate” ! Asta daca nu lucrează la o firmă de pază și face si el un ban de la ” jucătorii politici” !(O fi legal ?)

  Comentariu by I.S — 4 martie 2020 @ 21:56

 94. https://adevarul.ro/locale/galati/fotografia-unui-politist-prins-pacanele-starneste-val-urias-ironii-internet-omul-verificare-teren-fiindca-reclamat-aparatul-1_5b2cae8adf52022f75673889/index.html

  Comentariu by I.S — 4 martie 2020 @ 21:59

 95. În altă ordine de idei, o firmă a primit în urma cu cateva luni, într-o singură zi, 1.000.000 lei pentru „Mentenanță blocuri”. A văzut cineva în Mangalia vreo mentenanță la vreun bloc? La firmă au rămas 40.000 si restul de 940.000 lei s-au întors parandărăt.
  Ținând cont că ANL construiește un bloc cu 2.200.000 lei, s-a furat de-o juma’ de bloc.

  Dar nici firma respectivă nu a iesit pe pierdere, pentru că a mai primit un contract de 1.150.000 lei pentru turnat beton pentru 92 locuri de parcare la sol (de ce beton și nu bitum?), în timp ce pe comuna Prundu Bârgăului au costat-o 1.000.000 lei o parcare supraetajată cu 141 de locuri.

  O altă anecdotă este că nea X de la Goldterm s-a ocupat de lucrările de pus dale si borduri, dar i-a „vamat” Colgiu la parandărăt de 40%. În parandărăt erau 3 pioni, înțeleși pe o împărțeală în 3. Cum înțelegerea a fost 30% fiecare, ceilalți 2 si-au luat cele 30% și ăla de a împărțit a rămas cu ciu-ciu. Nah poznă!

  Ăștia fură Mangalia de orice viitor, dar mai important este pentru papagali dacă am luat vreodată bilet la loto.
  Încă o dată: primarul are in declaratia de venituri câștiguri din jocuri de noroc! Nu ți-e că poate îl urmăream pe primar?

  Comentariu by Mentalistul — 4 martie 2020 @ 22:22

 96. Erată: 60.000

  Comentariu by Mentalistul — 4 martie 2020 @ 22:23

 97. Vezi ca te abati de la subiect. Pe mine nu ma intereseaza de primar, ala oricum e mort. In schimb o sa iti arat adevarata fata si la prostime. Ai pus o cu mine, “mentalistule”. Ca sa fiu mai clar, pentru toate minciunile tale ( desi este posibil ca tu sa ai creierul prajit si sa crezi tot ceea ce spui fiindca traiesti intr un univers paralel) o sa te bântui pana in ziua alegerilor. Nu o sa ai cum sa fi primar niciodata, esti o roata de rezerva atat. Nu ma intereseaza ceea ce o sa scrii, texte de 20 de pagini cu cuvinte de doctor. Eu o sa iti spun in limbaj de strada, ai pus o…
  Deja ai depasit limita minciunilor si a aberatiilor , maine poimaine o sa treci in “bogatul” tau CV ca ai lucrat si pe la SRI director si alte cele.

  Tine mine, esti un prajit si tu si penibilul ala de Marinescu si nu o sa ajungi sa ai un loc de munca niciodata fiindca tu chiar ai impresia ca o sa fi primar dupa calculele tale penibile.
  Faci niste calcule si nu lasi pe nimeni sa te contrazica, tu chiar ai impresia ca suntem toti prosti ?

  Ps : sa imi aduca Marinescu pizza aia (ii las bacsis, doar cu bacsisul o sa ramana dupa alegeri ) pierdantilor

  Comentariu by Amadeus — 4 martie 2020 @ 23:29

 98. App, am gresit.
  Loc de munca doar bucatar, scuza ma pe mine.
  Fiindca la politician esti 0 barat. N ai cum sa fi politician din moment ce nu colaborezi cu nimeni si ai impresia ca tot ce spui tu este bine.
  Pai ce esti tu ma, ayatollah ?
  Si nu imi spune ca ai colaborare cu toti prostii care nu au nicio experienta politica, alde make si marinescu si alti 4 prosti de pe facebook.

  Ti am zis, esti 0 barat ca politician fiindca ai impresia ca tu esti cel mai cel si cel mai deosebit.

  Comentariu by Amadeus — 4 martie 2020 @ 23:33

 99. Desi iti dau cam multa valoare si nu ar trebui, iti mai spun asa, poate intelege creierul ala al tau prajit la ce ma refer pentru a avea o sansa de izbanda:

  “Capul plecat sabia nu-l taie”

  😉

  Take care, abia astept sa pun pozele cu tine pe facebook si sa le dau promovare sa vada tot orasul mare primar care va juca bugetul public la pacanele .

  App , cred ca ai ceva electorat, 30 de drogati

  Comentariu by Amadeus — 4 martie 2020 @ 23:36

 100. https://www.replicaonline.ro/dreapta-prinde-putere-si-alde-va-sustine-un-candidat-unic-la-constanta-421013/

  Comentariu by Alde — 5 martie 2020 @ 7:19

 101. @97-99

  Ai început să faci spume la gură Doruleț tată! Care-i durerea ta, de cetățean onest și integru, famelist convins și mic om de afaceri? Nu te interesează orașul, care de vre-o 15 ani se degradează și se depopulează, nu te interesează primarul care de 8 ani fură pe rupte din bugetul local, minte și efectiv a trecut la distrugerea fizică a orașului. Pe tine te interesează doar un viitor candidat la funcția de primar pe care ochiul tău vigilent la surprins la păcănele. E clar că nici un om normal nu se comportă așa și la fel de clar e că ești unui din postacii lui Ali Baba, Colgiu sau Ciuraru. Din toate comentariile tale mizerabile un singur lucru este clar, chestia cu primarul e mort. Să-și fie gura aurită!

  Comentariu by Marian Vasile — 5 martie 2020 @ 9:09

 102. Viitor candidat la primarie care recunoaste ca s-a drogat/ se droghează si ca joaca la păcănele. Care e distrus tot pe interior de nici dinti nu mai are in gura. Si un împuțit. El nu e in stare sa se îngrijească pe el si vrea sa ne conducă. Asta e viitorul ?

  Comentariu by Anonim — 5 martie 2020 @ 10:51

 103. Votați-l pe marele nostru pitic(mare mincinos), că el a reușit să vă aducă la stadiul de cotizanți ai găștii noastre! Pe cei care se vor împotrivi îi vom terfeli în cele mai mizerabile moduri fără nici un fel de remușcări. Doar știți cu cine vă puneți: mama bandiților!

  Comentariu by colgiu, ciuraru & co — 5 martie 2020 @ 11:12

 104. Pt Amadeus: Dacă aveam timp mă jucam puțin cu mintea ta.
  Apoi, cam multe comentarii pentru a mă ataca pe mine. De exemplu, noi știm că nu este candidatul Paris cu șanse și de aceea nu e discutat pe aici.

  Comentariu by Mentalistul — 5 martie 2020 @ 13:45

 105. Cum poate un drogat sa se joace cu mintea mea ? Ti s au prajit creierii de tot. Marijuana

  Comentariu by Amadeus — 5 martie 2020 @ 17:53

 106. Pt.90
  Ma gandisem sa nu mai intru sa bat campii pe aici mai Ilie .M-am saturat sa spun multe si nimic concret ca tine,dar vad ca te doare undeva de p..a.Eu incerc sa scriu imnul insa ma intreb daca tu stii cate strofe are (habar ai).Ilie stiid bine cine esti eu daca as fi participat la acea manifestare cu ,,iesi afar javra ordinara”asi fi fost mandru ca am participat la ceva impotriva unui TURNATOR(cea mai joasa speta umana) pe care unii il iubea (si tu si cei de categoria ta).Tu ce ai facut concret in viata ta ?Nimic.Ti-am mai spus ca este usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune.Apuca-te de altceva si fa ceva util daca stii si poti .Pe blog sunt multi viteji daca ai curaj hai in strada.

  Comentariu by Anonim — 5 martie 2020 @ 20:06

 107. @100-Ai vuvuzea ?/-N-am./Ai vuvuzea?/ Intreaba-ma inca odata si te impusc !/ Ai pistol ?/ N-am./ Dar vuvuzea ai !!

  Comentariu by I.S — 5 martie 2020 @ 21:37

 108. Am gresit andrisantul @107 Ceva util p aci e sa astupi vuvuzele !

  Comentariu by I.S — 5 martie 2020 @ 21:52

 109. @106- D-ta spui de imn ! Cred că-ți displace si titlul ! Probabil că-l stii p’ala vechi,deși sunt convins că dacă te intreaba cineva de ordinea culorilor,tot greșit o spui pen’ca asa te-a invatat propaganda partidului ! Intentia mea este sa te fac să „scri” cat mai mult,chiar dacă îmi aduci sudalmi ! Numai asa ti se aude „vuvuzeaua” !

  Comentariu by I.S — 5 martie 2020 @ 22:32

 110. #VUCEA DAN
  Sunt ființe care dacă nu sunt băgate în seamă suferă cumplit și mor,deoarece doar așa simt că trăiesc !
  Sunt viteji care duc războaiele de la balcon:”așa,ocolește,dă-i acum,tavăleștel,am învins,uraaaaa suntem eroi!”
  Alții în schimb luptă în tranșee!
  Nu vă cunosc personal,mi-ar face plăcere!
  Cu respect vă dau un sfat…lasa-tii

  Comentariu by Zozo — 6 martie 2020 @ 8:01

 111. #VUCEA DAN
  Sunt ființe care dacă nu sunt băgate în seamă suferă cumplit și mor,deoarece doar așa simt că trăiesc !
  Sunt viteji care duc războaiele de la balcon:”așa,ocolește,dă-i acum,tavăleștel,am învins,uraaaaa suntem eroi!”
  Alții în schimb luptă în tranșee!
  Nu vă cunosc personal,mi-ar face plăcere!
  Cu respect vă dau un sfat…lăsați-i să moară!

  Comentariu by Zozo — 6 martie 2020 @ 8:03

 112. pt.110,111
  Va multumesc pentru cele spuse si eu cred la fel.Nici eu nu va cunosc ,asi dori sa va cunosc pentru ca mie imi place sa cunosc si sa discut cu cat mai multa lume indiferent de tema.

  Comentariu by Vucea Dan — 6 martie 2020 @ 9:55

 113. pt.101
  Daca privesc bine pe toate comentariile(pe blog) vad ca sunt multi care scriu dar campionul esti tu IS care iti place sa te faci auzit insa nu spui nimic ,esti gol.Cat despre vuvuzea eu cred ca tu esti cel mai nimerit sa porti acest nume(cu toate ca ai mai mult de 1 m ,la inaltime ca la altceva esti mult mai mic) deoarece iti place sa faci mult,mult zgomot (de la vuvu).De azi tu vei fi VUVUZEAUA IS.

  Comentariu by Vucea Dan — 6 martie 2020 @ 10:04

 114. https://youtu.be/YYJGtnmxawI

  Comentariu by Anonim — 6 martie 2020 @ 11:03

 115. Radio Zozo ?!

  Comentariu by Anonim — 6 martie 2020 @ 11:16

 116. https://www.capital.ro/lovitura-crunta-pentru-tariceanu-este-vorba-despre-600-de-oameni-s-a-anuntat-acum.html

  Comentariu by nabuco — 8 martie 2020 @ 14:27

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress