Mangalia – politica locală

18 februarie 2020

Pensionară din Neptun, către administrația locală: ”Am ajuns pleava litoralului, copiii mei și-au vândut casa și au plecat!”

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:44

„Domnilor consilieri, Neptunul arată ca după cârtiță. PNL, PSD, din orice partid faceți parte, faceți ceva pentru Mangalia!” Acestea au fost cuvintele pe care o pensionară, locatară a Neptunului, le-a adresat Consiliului Local Mangalia.

Vârstnica a luat cuvântul chiar în deschiderea ședinței ordinare, ce tocmai s-a încheiat. „Am fost 17 ani președintă de bloc, fără niciun ban. Voi luați banii și nu faceți nimic. Ați început să faceți ceva, acum, în preajma alegerilor. Eu am fost zeci de ani bucătăreasă la Neptun, dacă nu găteam pentru miile de oameni la timp, îmi dădeau cu castronul în cap. Azi am ajuns pleava litoralului. Fata mea și-a vândut garsoniera și a plecat din Neptun, care a ajuns cea mai proastă stațiune. Dacă, până la 1 iunie nu puneți pe picioare Grădina de Vară, din pensia mea plătesc microbuzul și vin peste voi la fiecare ședință”, a mai spus pensionara.

Viceprimarul Mangaliei, Dragoș Angelescu, a asigurat-o că la vară „vom avea spectacole la Neptun”.

editiadesud.ro

13 Comments

 1. Felicitări doamnei ! Îi depășește total pe cei care se cred ”deștepții” Mangaliei și care tac, tac tac. Dar doamna n-are nasul pe sus.

  Comentariu by lucian visa — 18 februarie 2020 @ 16:48

 2. Să le fie rușine celor care tac în complicitate!

  Cică PSD e atât de mare partid la Mangalia încât nu au candidat și vor să meargă cu candidatul altui partid.

  Matematic: 11% vrea să facă alianță cu 4% si 0%, la ordinele lui Radu 20%, ca să rupă din votul anti-Radu. Înttebare: Pe cine vor vota ceilalți 65%? Este de ajuns un candudat care să întreacă 20% ai lui Radu.

  Mai sunt:
  PMP – Mihai Crăciun
  USR – Paris Dumitru

  Dacă eu mă retrag dintre candidați cum se vor împărți cele 65% voturi?
  La PSD-ALDE nu cred că se vor duce prea multe, vor fi mulți care preferă pe Radu decât pe PSD.
  Se mai duc la USR, chit că nu are nimeni încredere în candidat, dar unii vor prefera decât să dea votul lui Radu sau PSD-ALDE.
  Cele mai multe procente s-ar duce la Radu Cristian. Nu doar că nu l-ar ajunge pe Radu, acesta se va distanța și mai mult de următorul.
  De aceea, trebuie să existe alternativa pe care am creat-o. Cu planul B și planul C, 2 rezerve pentru candidat la primărie, pentru orice caz. Cu listă de consilieri, mai buni decât oricare dintre cei de la partide. Așa vom avea o luptă între Interesele Mangaliei versus Interesele Constanței.
  Iar campania o să vă surprindă. Nu mă interesează spectacolul (care de obicei e de distracție), ci rezultatul că obținem cele mai multe voturi. Oamenii judecă după ceea ce cunosc. Se pot întâmpla strategii pe care nu le cunoașteți. De sus în jos, concomitent cu de jos în sus.

  Ceea ce am făcut în ultimii ani a creat un resentiment în Mangalia față de Radu Cristian, oamenii au prins speranță. Am ținut flacăra aprinsă în bezna impusă de Radu, acolo la oameni, zi de zi. Dacă nu aș fi făcut asta ar fi fost cu muuult mai greu să bați pe Radu.

  Cei care au tăcut complici când trebuiau să vorbească pentru cetățeni au probleme de credibilitate. Dacă taceam toti oamenii se resemnau că așa sunt toți. Era beznă totala. Dar o mică scânteie arată că există și altceva în afară de beznă. Acum cei care au tăcut complici vor veni sa ceară votul, sa avem încredere în ei. Este clar că Radu nu mai poate crește prea mult. De aceea, merg „la rupere”, cum au facut cu mine în ultimii ani. M-am multiplicat și va trebui să adun intr-un loc voturile anti-Radu pe care cei care au tăcut până acum vor să le fragmenteze, ca să câștige Radu, pentru că asta este înțelegerea pe care au făcut-o.

  Depinde de votul cetățeanului, care de data aceasta vă fi informat și va vota în cunoștință de cauză. Am făcut și voi face tot ce este posibil uman.

  Este doar o informare a intențiilor mele. Voi face indiferent de orice vor spune haterii sau nemernicii (vezi DEX), este doar o informare. Le este de folos sau nu.

  Comentariu by Mentalistul — 18 februarie 2020 @ 19:44

 3. Gataaa Ozzy ….ai devenit mic mic de tot ……paaaa Ozzy

  Comentariu by Anonim — 18 februarie 2020 @ 20:20

 4. Huliganul vrea să demonstreze că poate să ne conducă…

  Comentariu by Chibiț — 18 februarie 2020 @ 20:56

 5. Ozzy tu du-te la muncă că devii penibili, lasă-ne pe noi cu politica că ne luptăm de mult cu ăștia , de pe vremea când o duceai bine la Vamă iar coana din Neptun poate să se supere și să plece acasă la Moldova că acolo stau numai venetici care ocupă apartamentele mangalioților …

  Comentariu by Adi — 18 februarie 2020 @ 21:03

 6. Trei postaci ai piticului în nici o oră. E groasă rău treaba. Apropo de postările de pe contul de facebook a lui nea Condrut. La câte suturi în fund, bine argumentate, luați de la cetățenii orașului de fapt îi faceți antireclamă piticului, iar când s-o prinde o să v-o cam luați.

  Comentariu by Marian Vasile — 18 februarie 2020 @ 21:44

 7. Bai scanteie sau Matrix ce te mai visezi tu daca faci 500 voturi esti mare de tot

  Comentariu by Anonim — 18 februarie 2020 @ 23:35

 8. Ptr.2 60% nu participa la vot. Deci?

  Comentariu by Anonim — 18 februarie 2020 @ 23:57

 9. Pt. 8:
  19.000 au fost la prezidențiale. La locale ies mai mulți.
  Nu ne mai povestiți dorințele voastre pe post de adevăr, nu au legătură cu realitatea.
  Sunt curios ce o să se întâmple cu ai lui Radu dacă vine ordin pe partide să sprijine un singur candidat. Care nu e în niciun partid. O să rămână USR, care dacă vrea consilier nu va avea de ales decât să sprijine Alianța. Și atunci le mai văd aroganța?

  Comentariu by Mentalistul — 19 februarie 2020 @ 1:07

 10. Bietii mangalioti din primarie.Ati umplut anl-urile sarakilor!

  Comentariu by 666 — 19 februarie 2020 @ 10:20

 11. Se intoarce Henny in mormant la ce calcule faci Mentalistule. Zi mai bine ca te-a platit Radu sa rupi din voturi.

  Comentariu by Anonim — 19 februarie 2020 @ 10:35

 12. O fac pe gratis, nu trebuie să mă plătească nimeni. Îi rup din voturi lui Radu. Doar nu o să las anti-pesediștii să voteze pe Radu.

  Comentariu by Mentalistul — 19 februarie 2020 @ 10:53

 13. Exact din voturile lui Radu rupi tu. Chiar crezi ca sint toti prosti? Ti-a dat bani de pacanele?

  Comentariu by Anonim — 19 februarie 2020 @ 20:55

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress