Mangalia – politica locală

3 februarie 2020

O femeie din Mangalia s-a trezit că nu mai poate construi: proprietatea ei a fost transformată în spaţiu verde

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 15:58

O femeie care deţine două terenuri în Mangalia a ajuns cu reclamaţia sa împotriva Primăriei până la Parlamentul României. Femeia se simte nedreptăţită şi are de gând să meargă până în pânzele albe, în instanţă şi oriunde se mai poate adresa, pentru a-l determina pe primarul Mangaliei, Cristian Radu, să îi permită să construiască un imobil.

Alexandra Paula Mârza a depus la Parlamentul României, la Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupţiei şi pentru Petiţii, un înscris prin care arată că este co-proprietara a două terenuri din Mangalia (în staţiunea Saturn), pe strada Greenport din anul 2011. În 2017, Mârza a obţinut de la Primăria Mangalia certificate de urbanism care îi atestau că deţine terenuri încadrate în categoria „curţi-construcţii”. Numai că, în data de 26 iulie 2019, la iniţiativa primarului, Consiliul Local Mangalia a votat un nou Plan Urbanistic General care reglementează situaţia terenurilor din municipiu. Potrivit acestui PUG, terenurile la care face referire Alexandra Paula Mârza, au fost încadrate la „spaţii verzi”. Prin urmare, femeia nu va mai putea construi, aşa cum plănuia, iar momentan nu se întrevede nici un schimb convenabil de terenuri cu municipalitatea, care să-i ofere posibilitatea să investească în turism.

Petiţia a fost analizată de Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, care a transmis Primăriei Mangalia să ia măsuri. Răspunsul primarului Cristian Radu, prin intermediul colegilor săi a fost: „Sub nici o formă nu se va construi în acel perimetru. Este spaţiu verde. Suntem interesaţi să dezvoltăm parcuri şi nu sacrificăm un spaţiu verde pentru un hotel. Acela a fost dintotdeauna spaţiu verde, fusese încadrat greşit drept curţi-construcţii”.

A.C., focuspress.ro 02.02.2020

49 Comments

 1. Terenul doamnei este chiar în parcul Diana. Dacă primarul era corect, atunci trebuia să facă o plângere penală consistentă despre cum a ajuns terenul în posesia doamnei. Acolo a fost cimitir grecesc și nici comuniștii nu au deranjat zona, blocurile din jur fiind construite dincolo de morminte. Sigur au fost acte false. Tusac, cumătrul lui Iorguș, ce mai faci ? Îți mai aduci aminte și de parcarea din fața liceului economic ? Restaurantul din portul turistic și o grămadă de alte terenuri închiriate noaptea, te mulțumesc sau te bântuie ?

  La Constanța s-a putut demonstra falsurile, de ce nu și la Mangalia ?

  Comentariu by lucian visa — 3 februarie 2020 @ 16:02

 2. https://www.youtube.com/watch?v=rdiyjZHCh9o

  Comentariu by nabuco — 3 februarie 2020 @ 18:23

 3. Actuala proprietară a osemintelor greceşti din Parcul Diana a fost martor în procesul de divorţ din 2007, dintre Nicolae Badea şi fosta sa soţie, Liliana, fiica lui Ion Dincă, unul din oamenii de bază ai regimului Ceauşescu. Badea este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România, fostul preşedinte al clubului Dinamo …Si hotelul din zona e tot al MI. Daca se rascoleste serios prin actionariatele astora si sotiile lor dai si de Blejnar si cum s-a luat UPC local si terenuri de la IHR Marea Neagra si pe la Limanu (unde retrocedarile frauduloase s-au oprit de oameni cinstiti care au pus la timp frana in istanta) D-le Visa,hartii bine protejate s-au perindat in primarie inca din 2003…asa ca nu stiu cum e cu nasu si cu finu !

  Comentariu by I.S — 3 februarie 2020 @ 19:09

 4. PS Orice functionar public stie cum se face o arhivare corecta-dealtfel stabilita prin lege…cu raspunderi,ca sa nu mai spun de arhivar. De ce uitam ca accesarea noului program de arhivare…s-a defectat,sau cand Palaz a purces cu Maria Andrei in arhiva…sau cand Tusac si-a incarcat in faptul serii masina cu acte.S-or fi facut ceva anchete printre cei mai mici…insa fara de care…! Asta seamana cu ultimul proces in care este pus la zid Zgonea,dar de la el in jos pupincuristii sunt exonerati(printre care si Ciolacu)

  Comentariu by I.S — 3 februarie 2020 @ 19:38

 5. Pt. #2
  Dar harta prin care terenul „Galeriile Maria” are iesire direct in Stefan cel Mare unde o mai fi (la CRUTA/ISPIF nu le da cu virgula la … dreapta).

  Comentariu by nabuco — 3 februarie 2020 @ 22:39

 6. Primarul a încercat să facă ceva dar nu avea dovezi strânse. Ceruse ceva chiar … prietenei celui care comentează la punctul 1. Probabil dacă s-ar întoarce în timp în anii în care a fost viceprimar și ar aduna niște hârtii… multe capete ar cădea acum. Probabil că nu și-a imaginat în ce hal o să se facă măgăriile.
  P.S. Se face confuzie între categoria de folosință a terenului și zona din P.U.G. Doar că nu se poate construi orice. Dați o geană pe planșele de pe site și o să înțelegeți.

  Comentariu by Sidereatul — 3 februarie 2020 @ 23:34

 7. Ia zi tu mai concret ce poate construi dacă ești așa deștept.

  Comentariu by Mustafa — 3 februarie 2020 @ 23:38

 8. Pt.6
  Mă miram să nu fiu eu de vină !

  Comentariu by lucian visa — 4 februarie 2020 @ 10:12

 9. @1
  like.big like

  Comentariu by wow — 4 februarie 2020 @ 10:56

 10. DE UNDE A AVUT ACEASTA FEMEIE OCOLO A FOST CIMITIR GRECESC IAR LA LOTUL DE LAGA DIANA A FOST UNITATE MILITARA IN ANUL 1966=1967. EU A VIZITAT MANGALIA SI CIMITIRUL SI UNITATEA MILITARA ERAU,IAR JOS PE PLAJA ERA PESCARIE.

  Comentariu by ION — 4 februarie 2020 @ 15:32

 11. Si daca pe 1 decembrie se construieste o ” mansarda” la acel bloc ” bagat” intre…nu exista panou, nu zona imprejmuita, nu indicatoare..
  Se aude in primarie???

  Comentariu by Pop — 4 februarie 2020 @ 15:47

 12. Pentru Mentalist

  Stimate Domn,
  Sunt multi ani de cand ocazional citesc acest site. Recunosc, ma bucura sa vad ca exista cineva cu sange in instalatie, hotarat sa se puna in contra hotiei generalizate ce a invadat orasul nostru.
  Sunt sceptic insa cand vine vorba despre atitudinea concetatenilor nostri. Sunt lasi. Toti, gramada. Sau, luati asa, la intamplare, unul cate unul. Mai mult decat comentarii pe la colturi nu o sa vezi. Nu stiu de ce. Dar asa sunt ei. I-am vazut, cu niste ani in urma. Cred ca e vorba si despre efectul devastator al inculturii ce se generalizeaza rapid. Si al lipsei verticalitatii, a principiilor. Al non-valorilor cocotate peste tot.
  Dumneata esti revoltat de unii precum Nichita sau Ciuraru sau cati si mai cati. Pai, astia saracii nu au scoala nici cat au avut unii vacanta. Ce sa le ceri? Atata stiu ei, atata pot. Si pentru cativa arginti sunt in stare sa-si vanda si sufletul.
  Mai nou am dat peste articole mai vechi, pe care nu le vazusem. Printre care si cel cu scandalul in care erai transformat in Chuck Norris 😀 Pai, la ce te asteptai? Sincer, iti dau dreptate. Uneori e nevoie si de un spirit justitiar, iar daca noi cetatenii ne lasam calcati in picioare, e bine ca macar pietrele (in cazul de fata, gresia) ne dau un exemplu si iau atitudine.
  Politia? Hahaha! Pai aia niciodata nu si-au facut treaba pentru care au fost platiti. Altfel nu se poate explica valul de „bagabonzi”, pesti, interlopi si altele, cate le gasesti la tot pasul! Iar mai nou, e vizibila doar la pranz, ca sa incurce circulatia in sens. Okay, cand nu o fac ei, vin ceilalti, cei cu trei clase si fac ordine in oras sub titulatura de politie locala. E de ras, daca nu ar fi de plans.
  Or sa vina alegerile in curand. Eu iti doresc succes! Dar, ai grija la cateva aspecte. In orasul acesta sunt multi fosti militari. Unii, oameni in regula. Dar multi, prea multi, cu un caracter indoielnic. Marea majoritate fosti maistri militari. Astia sunt cei mai periculosi. Uite, un exemplu „la intamplare” e si Ciuraru. Pensionati devreme, s-au visat sefi si au frustrari. Pana la urma, sunt si de inteles. Vreo 20 de ani, cat au fost in campul…era sa zic al muncii, au tot primit ordine de la ofiteri. Iar acum a venit in sfarsit vremea lor si se cred buni organizatori. Au si mult timp liber. Aia mai ageri acuma invart… chestii pe la asociatiile de proprietari / locatari, etc. Si in loc sa-si vada de treaba pentru care oricum ne suprataxeaza, incearca sa influenteze „masele”. Pentru bani, astia isi vand si mamele. Fereste-te de ei. Parearea mea.
  Si grija mare la numaratoarea voturilor. Ca trecutul ne-a aratat ca nu prea conteaza cum voteaza lumea. Un fost sef al politiei, un om mic si de nimic, cu gura lui a spus-o, ca sub ochii lui (mda, el era pus sa pazeasca, dar nu putea pentru ca avea un dosar deschis pe numele lui) s-au schimbat niste saci cu voturi. Si uite (si) asa, ne-am ales cu acest primar si gasca lui.
  Okay, cred ca m-am luat cu vorba si or sa se enerveze unii ca i-am pus sa citeasca fraze. Iti doresc multa bafta!

  Comentariu by Profiler — 5 februarie 2020 @ 0:38

 13. Ozzy, iar te-ai apucat sa compui sub pseudonimul prietenului tau imaginar ? Te-ai drogat si te-ai dedublat la ora aia ?

  Comentariu by Anonim — 5 februarie 2020 @ 8:59

 14. doua partide care teoretic ,care dupa istoric si doctrina ar trebui sa fie inamice se aliaza.de ce?
  pur si simplu pentru a nu scapa fraiele puterii care le da posibilitatea sa ne jupoaie in fel si chip.dar ei sa castige.
  opozitia?opozitia este cvasi innexistenta.sau daca exista o face doar pentru a obtine ceva.pentru a si creste pretul la o eventuala vanzare.sau tradare.asta ne e neamul.si gena.
  apropo, se mai aude ceva de opozitia din mangalia?au disparut si vocalii din anumite partide si din cl, au disparut si nemultumitii angajati in primarie.
  totul are un pret.si totul e de vanzare.inclusiv onoarea.
  exceptie face ozzy.pana acum

  Comentariu by wow — 5 februarie 2020 @ 9:06

 15. @13 Te-ai simțit atins dom Ciuraru? O să te tot simți până la alegeri dar și după.

  Comentariu by Marian Vasile — 5 februarie 2020 @ 10:08

 16. Mai sunt cateva minute pana cand se va vedea rezultatul motiunii ! Si la Mangalia daca nu trece motiunea va fi doliu pentru actualul primar ca si pentru cei care ne tot dau cu capul de „gresie” p’aci,dar si pentru usr-ul „local” cu Parisu lor! Imediat vor apare candidati pentru care cetatenii,cu Democratia in mana vor putea sa discearnă si sa hotarasca soarta orasului ! Daca moțiunea trece o vom lua de la capat cu o altă formă de USL…dispusă în parlament de fostul ales la Grivco ! Asa ca mai lasati-ne cu praf in ochi si cu Ciurari care oricum vor apare mereu…la ordin !

  Comentariu by I.S — 5 februarie 2020 @ 12:24

 17. Pt 13:
  Până acum ai aflat care mi-e stilul de scris. Dar pentru prestația de ticălos ți s-a părut util (pentru sclavia ta!) să mă ataci pe mine.
  Nu am mai scris pe aici de multe zile, era amuzant să aud scâncetele vânduților, dar se apropie alegerile locale și toată perioada aceasta de până acum a fost util să credeți altceva decât este în realitate.
  Încă mai sperați, dar realitatea este că Radu pleacă. În oraș există un consens: Radu și ai lui trebuie să plece. Într-un 1 tur sau 2 tururi, nu mai contează.
  Ca să nu se întâmple accidente, mă asigur de toate. Acum se rezolvă și schimbarea conducerii la PSD, ca să înțeleagă mai mulți.
  Sunt 2 posibilități, ambele agreate de mine:
  – să fie propus la PSD primarul lui Limanu, care nu cred că vrea să vină, dar în caz de acceptă condiția este să dispară Tase, Ciobănel, Maganu etc.
  – să nu vină și să pună PSD un candudat precum Paris la USR.
  Am amintit, pentru că este ultima necunoscută: Cine candidează de la PSD!
  Spuneam în trecut că toți acei care mă înjurau că eu eram la PSD, dar erau anti-Rafu, vor ajunge să dorească un primar de la PSD. Lucrurile s-au schimbat ironic: Pe Radu și pe Paris nu poți vota, trebuie să fii tare prost dacă o faci; mai rămâne să alegi între mine și PSD. Eu măcar sunt stăpân pe mine și cine e stăpân pe sine nu are alt stăpân. Cu mine îi este bine oricărui mangaliot, fie că este de la USR, PSD, PNL, OZN…
  Este o grea alegere: să votezi hoții și nu se schimbă nimic, ori mă votezi ca să-ți fie bine? Ce îți este mai important: Ciuda sau Binele?

  Dacă am avut forța asta să mă lupt singur împotriva nemernicilor, imaginați-vă cum îi voi izgoni pe nemernicii care au ruinat Mangalia, având alături mai mult de jumătate din Mangalia.

  Cei bazați nu ar băga în seamă ce am scris. Dar cei panicați vor sări imediat cu insulte și înjurături. Dați-i drumul, vreau să văd cât de mare vă este panica!

  Comentariu by Mentalistul — 5 februarie 2020 @ 12:35

 18. Ozzy- cel de la @12 a pus-o p’aia cu „gresia” ! E adevarat ca n-am mai auzit-o de cateva zile…dupa cum spui ! In rest cu „analiza” d-tale pot fi de acord( cum pot fi de acord si cu minciuna politicienilor…numai sa ne minta frumos si inteligent !) Candidati cu „carlig” la cetatenii Mangaliei…inca nu au aparut !

  Comentariu by I.S — 5 februarie 2020 @ 12:51

 19. Măi Ozzy tu trebuie să intri în programul social O MASĂ CALDĂ PENTRU PUTUROȘI ….acolo este cel mai bine tine .

  Comentariu by Anonim — 5 februarie 2020 @ 15:47

 20. https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/78078248_10220356599082232_3710810954439589888_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ohc=X1N3dAwqv68AX_HyJpe&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=a9fa2d54b348634ef73c57be340bab9f&oe=5E9D9CD3

  Comentariu by I.S — 5 februarie 2020 @ 16:41

 21. https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2019/11/pnl-psd-nicu-rosu-640×400.jpg

  Comentariu by I.S — 5 februarie 2020 @ 16:43

 22. Oare un om fară căpătîi , fară muncă , fară casă , fără să facă ceva în viață măcar pentru el , fără susținerea familiei și să trăiască pe spatele unuia și altuia poate să fie primar în orașul nostru ? Categoric NU …

  Comentariu by Anonim — 5 februarie 2020 @ 19:40

 23. Vă dau așa, câte una de amuzament. Ca să vedeți de cine este condusă primăria și cât de idioți sunt cei care îi susțin, însultându-mă pe aici cu abjecții.
  În acest moment, comisia de disciplină a primăriei are mare caz de judecat, drept pentru care membrii ei mai iau ceva peste salariu: cazul Vucea Dan.
  Sesizarea vine de la actualul șef al poliției locale: Cum că numitul Vucea Dan a adus atingere instituției la care lucrează, criticând pe primar pe un blog de socializare, pe site-ul lucianvișa.ro, cu numele său Vucea Dan. Pentru care aduce dovezi cu înscrisuri: și sunt câteva print-screenuri cu ce a scris cineva pe aici cu numele Vucea Dan.
  Că mi se pare o tâmpenie pentru un director de poliție locală e una. Dar mai mare este nemernicia tuturor din comisie care decid că Vucea Dan este vinovat.
  Iar îi dă Vucea în judecată, iar obține niște bani. Dar nu-i intereseaza, pentru că sunt banii contribuabililor, ei în schimb îl scot pe bară până la alegeri.

  Iar acești oameni mă înjură pe mine, cum că sunt sărac și horopsit, iar ei sunt niște oameni de calitate, care susțin un om și mai de calitate pentru un nou mandat: cel care a distrus Mangalia.

  Am amintit pentru că iată cât de important a ajuns acest blog, încât a ajuns probă cu înscrisuri.
  Dacă cineva scrie blasfemii despre România sau despre Primăria Mangalia și se semnează aici cu Radu Cristian – Primarul Mangaliei, comisia de disciplină trebuie sesizată și cu aceleași legi și principii cu care „judecă” pe Vucea, trebuie să propună suspendarea primarului.
  Pfuah, noaptea minții!
  Recomand lui Vucea să facă plângere penală pentru defăimare și abuz.

  Ori poate doriți să știți căror angajați a făcut primarul plângeri la DNA, ca să scape el?

  Ori vreți să știți cum l-au băgat și pe Vlădescu cu stupizenii în comisia de disciplină? Motivul: pentru că nu a scris într-un raport cum vor ei, „refuzând sistematic să scrie că a încălcat…”, prin urmare ei consideră că nu si-a scris raportul de activitate pentru că a scris raportul său, și nu cum au vrut ei.

  Anunț pe cei care copiază tot ce se scrie aici că ceea ce am enunțat am dibuit prin ghicitul în cafea și abia aștept să mă întrebe cineva de unde am zațul.

  Ah, să nu uit… un alt exemplu, dar de achiziții: cei 200 de copii au fost transportați astă vară în tabere cu 600.000 lei (3.000 lei/elev), cu Metropolitan. Dublu cât au costat taberele, probabil.

  Hai, mai aștept insulte! Am pentru fiecare tabără care au în program să mă denigreze.

  Comentariu by Mentalistul — 5 februarie 2020 @ 21:34

 24. https://www.replicaonline.ro/ipj-constanta-va-incepe-sa-efectueze-perchezitii-informatice-416993/

  Comentariu by nabuco — 5 februarie 2020 @ 22:00

 25. Ce ne poți spune de dosarul penal deschis pe numele tău .Ai băgat un om în spital huliganule .

  Comentariu by Anonim — 5 februarie 2020 @ 23:10

 26. @24- Bani cheltuiti degeaba ! N-au reusit SRI-ul care a fost lasat surd si orb si vor face astia rahatul praf ? Cel mult o colaborare cu care ne-am obisnuit ! Ce n-a reusit Dragnea si si juristii cu cascheta mare (ruseasca) a facut unul dintr-o miscare,rezultata din schimbul lui de experienta pe la Moscova ! (DORNEANU)https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/ccr-decizie-socanta-interceptarile-obtinute-de-sri-pe-mandate-de-siguranta-nationala-nu-mai-pot-fi-folosite-ca-probe-in-instanta-1255187

  Comentariu by I.S — 5 februarie 2020 @ 23:53

 27. https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/ccr-decizie-socanta-interceptarile-obtinute-de-sri-pe-mandate-de-siguranta-nationala-nu-mai-pot-fi-folosite-ca-probe-in-instanta-1255187

  Comentariu by I.S — 5 februarie 2020 @ 23:56

 28. Am fost acuzat pe aici de multe: bețiv, drogat, spăgar la vamă, nebun, parafrenic, împuțit, leneș, laș pentru că am fost înjurat în ședință, corupt, interlop, traficant de țigări, bucătar, etc, acum huligan. Au mai rămas criminal, violator si pedofil.
  Să fim serioși, deodată am ruinat și Mangalia. Și vai, am dosar penal? Pentru ce? De când? De la fostul șerif local? Nu creeed! Poate invers și de-aia o fi suspendat pe perioada cercetărilor?

  Comentariu by Mentalistul — 6 februarie 2020 @ 0:07

 29. Si ce? Ai fost acuzat pe nedrept? Ai fost persoana publica, iti ies toti scheleții din dulap.

  Comentariu by Anonim — 6 februarie 2020 @ 8:51

 30. În acest moment, comisia de disciplină a primăriei are mare caz de judecat, drept pentru care membrii ei mai iau ceva peste salariu: cazul Vucea Dan.
  Sesizarea vine de la actualul șef al poliției locale: Cum că numitul Vucea Dan a adus atingere instituției la care lucrează, criticând pe primar pe un blog de socializare, pe site-ul lucianvișa.ro, cu numele său Vucea Dan. Pentru care aduce dovezi cu înscrisuri: și sunt câteva print-screenuri cu ce a scris cineva pe aici cu numele Vucea Dan.
  Că mi se pare o tâmpenie pentru un director de poliție locală e una. Dar mai mare este nemernicia tuturor din comisie care decid că Vucea Dan este vinovat.
  Iar îi dă Vucea în judecată, iar obține niște bani. Dar nu-i intereseaza, pentru că sunt banii contribuabililor, ei în schimb îl scot pe bară până la alegeri.

  Iar acești oameni mă înjură pe mine, cum că sunt sărac și horopsit, iar ei sunt niște oameni de calitate, care susțin un om și mai de calitate pentru un nou mandat: cel care a distrus Mangalia.

  Am amintit pentru că iată cât de important a ajuns acest blog, încât a ajuns probă cu înscrisuri.
  Dacă cineva scrie blasfemii despre România sau despre Primăria Mangalia și se semnează aici cu Radu Cristian – Primarul Mangaliei, comisia de disciplină trebuie sesizată și cu aceleași legi și principii cu care „judecă” pe Vucea, trebuie să propună suspendarea primarului.
  Pfuah, noaptea minții!
  Recomand lui Vucea să facă plângere penală pentru defăimare și abuz.

  Comentariu by Mentalistul — 6 februarie 2020 @ 11:50

 31. Dan Vucea nu mi-a confirmat și nici infirmat că a comentat aici. Putea să fie oricine altcineva.

  A critica primarul e una și a face treabă pentru administrația publică, e cu totul altceva. A nu avea voie să vorbești despre jupân ne trimite cu gândul în altă epocă. Rușine locuitorilor Mangaliei. Somnul rațiunii a născut deja.

  Comentariu by lucian visa — 6 februarie 2020 @ 12:10

 32. Și aici e praf în ochii prostimii. Omul e înțeles cu jupânii. Dacă ar fi vrut, l-ar fi făcut cu adevarat atunci când încasa și pensie și salariu ilegal, până la schimbarea legii. Ori când nu facea nimic în legătură cu atribuțiile avute, unele de importanță capitală. Capetele de acuzare sunt însă puerile pentru ca Moș Teacă să câștige procesul.

  Comentariu by Gore — 6 februarie 2020 @ 14:21

 33. PT.32 lui Gore
  Pentru inceput vreau sa te intreb mai CÂNŢI?Vezi ca stiu cine esti si pentru faptul ca afirmi ca m-as fi inteles cu ,,jupanii”pentru a lua banii te pot actiona in instanta.Pentru ca este valabil pentru toti ,,cantareti” ca atunci cand afirmi ceva despre o persoana ar trebui sa ai probe pentru ca altfel ai putea sa platesti.Deasemenea vezi ca fals este si afirmatia ca am luat si pensia si salariul pentru ca imediat ce am fost angajat am facut cerere precu ca RENUNT la pensie(se poate dovedii la MAI si la primarie).Cat despre ce faceam eu respectand atributiunile functionale stau proba plangerile penale facute de mine impotriva primarului.Am adus la cunostinta instantelor cum se fura banii in primarie ,cum se dateau ilegal (fara concesiune) terenuri ,cum se plateau si chiar acum se platesc ILEGAL avocatii (cam vreo 1,5-2 milioane euro pe an)si multe alte constatarii ilegale facute de mine si politisti locali erau aruncate le cos de catre factorii de raspundere care ar fi trebuit sa faca plangeri penale.Inclusiv paza scolilor am prezentat situatii din care reiesea cla ca valoarea contractelor ar fi redusa la jumate daca paza s-ar fi facut cu personal contractual din cadrul Politiei Locale.Probabil ca erau firme carora primarul le era dator.Eu inca le mai am si o pot dovedi ca ceea ce spun este adevarat.Aici ar fi multe de spus dar este greu sa intelegi cand te ocupi de cantat.Iar daca stii ceva despre proces si cati bani voi castiga te rog sa-mi spui si mie pentru ca sa iti multumesc.Despre cati bani mi s-au dat era dreptul meu dar ce nu s-a respectat din hotararea judecatoreasca este ca trebuia platit de PRIMAR si nu din bugetul local ,din banii populatiei si in aceast caz am demarat procedurile legale pentru ca banii sa fie platiti din banii PRIMARULUI,insa sa vedem ce vor hotarâ consilierii locali .Sunt multe pe care le-am facut inca din 2015 dar nu trebuie sa dau socoteala si sa ma justific in fata cuiva.Daca totusi vrei sa afli mai multe iti stau la dispozitie personal si nu prin intermediul blogului.Te astept daca esti asa informat si curajos.
  Aici an scris eu Vucea Dan si chiar imi asum raspunderea pentru faptul ca asi putea aduce (oare??????)aduce atingere imaginii primariei pentru ce cele afirmate de mine sunt sustinute cu probe.Astept o noua citatie la Comisia de Disciplina a primariei

  Comentariu by DAN VUCEA — 7 februarie 2020 @ 19:20

 34. Pt. OZZY
  Pe blog a fost scris ,sub semnatura mea,(fara a fi dovedita)despre amantlacurile si amantii din primarie(nu s-a scris despre divorturi si alte incarligaturi) si despre cum se fura(in ani trecuti) banul public din primarie.Nu stiu daca unele sunt penale dar cert sunt IMORALE.Nu stiu in ce consta tampenia acelui director in comparatie cu alte tampenii emise de multi (chiar si de tine ). Referitor la faptul sa-i actionez in instanta te rog sa lasi la latitudinea mea si fii sigur ca fapta nu va fi lasata nepedepsita.Nu vad atingerea adusa imaginii primariei si daca a fost scrisa de mine.Chiar daca nu a fost scris de mine eu totusi voi dovedi ca cele scrise sunt reale,adevarate si deci nu aduc atingere imaginii primariei.Comisia de disciplina (este public, stabilit in sedinta) este compusa din Calin Didi George( sotia sa fost mentionata in materiale ,sunt probe in acest sens),Ana Maria Gheorghe(se pare ca si ea facea parte din categoria amantilor,amantelor si sunt martori in acest sens) si Dragan Elena.Plangerea a fost semnata de directorul executiv a Politiei Locale Mangalia,PENALUL(nu il pot numi domn pentru ca l-asi contrazice pe Iohannis si eu il respect pe presedinte,fara penali in functii publice)Zanfir Laurentiu care este un fapt unic in analele Politiei Locale ca fiind singurul director executiv numit in functie de primar ,fara examen, dupa ce a fost comdamnat penal definitiv pentru fapte de corutie(LUARE DE MITA) si alte fapte penale.Normal si legal era ca pe timpul cat directorul executiv lipseste functia este preluata de directorul executiv.Ast cu conditia ca acesta sa nu se numeasca Vucea Dan care nu mai face parte(a fluierat in biserica si a cazut turla) din gasca sa Te rog sa stai linistit pentru ca eu am facut si o sa-i mai fac plangerii penale donului primar, cu toate afinitatile unor procurorii(dna.Rugea,ea si familia ei au primit bani de la primarie si nu sunt consemnati in declaratia de avere)) fata de dansul.Important este ca toti care stiu despre ilegalitatile primarului si a tovarasilor lui sa faca acelasi lucru(plangeri penale)si asta este o cale (nu singura)de a scapa de acest individ.Asta numai daca se vrea .

  Comentariu by DAN VUCEA — 7 februarie 2020 @ 21:17

 35. Tot pentru OZZY
  Sa stii ca inclusiv unor procurori si judecatori le-am facut plancere la SIIJ si ghinionul lor este ca nu se va mai desfiinta.De asemenea ele vor aparea si pe la TV in emisiuni de maxima audienta pentru a se vedea ilegalitatile primarului PNL.

  Comentariu by DAN VUCEA — 7 februarie 2020 @ 21:25

 36. Pt. #27
  https://www.cotidianul.ro/judecator-catre-iohannis-v-as-suspenda-ieri/

  Comentariu by nabuco — 7 februarie 2020 @ 21:35

 37. D-le Vucea, dar de ce te cerți cu mine? Eu am insistat că este o tâmpenie și un abuz ce a făcut actualul șef al poliției locale. Și ce a făcut comisia.
  Inițial, chiar denunțătorul era parte din comisie, dar s-au prins de conflictul de interese. Dar nu au realizat că este în continuare conflict de interese dacă în baza sesizării a obținut funcția celui pe care l-a denunțat în fals.

  Pe mine poți să mă insulți pentru alte lucruri, nu pentru ceva similar, pentru că nu fac parte din primărie.
  Asta dacă ții neapărat să mă insulți. Nu eu i-am făcut campanie lui Radu, cum i-ai făcut dumneata, dar tot nu te-am insultat vreodată. Care e problema dumitale cu mine? Ești ciudos pe ceva?
  Nu am vreo funcție publică, nici măcar vreuna de partid. Și atunci? Faci politică? Așa? Care-i faza?

  Comentariu by Mentalistul — 8 februarie 2020 @ 11:40

 38. Pt.37.
  Nu am nimic cu tine ti-am raspuns la ce ai scris.Daca ai inteles altceva scuze.Ca am facut campanie lui Radu este de notorietate si o recunosc.Tu nu recunosti ca prin martie-aprilie 2016 cand eu eram impotriva lui Radu tu si inca un prieten incercati sa-i intrati in gratii lui Radu(vezi Clubul Nautic ,sunt imaginii).Eu nu fac politica si nu am pupat papucul nimanui sa ajung consilier local la PSD.Te rog sa te abtii ca nu vei reusi sa-ti faci bine in ceea ce vrei sa faci si in obiectivul pe care ti l-ai propus.Tu cu Radu ai lupta (daca ai?)nu cu mine.

  Comentariu by DAN VUCEA — 9 februarie 2020 @ 22:12

 39. Nene Vucea, da’ suparat mai esti! Am o marunta curiozitate, ca tot ai adus vorba de notorietatea cu care ai facut ce ai facut: pe la alegerile alea cand credeai ca se mananca tot ce zboara, combateai pe aici sub semnatura ‘Bau!’? Ca mie asa imi pare. Te intreb asa, pentru adevarul istoric.

  Comentariu by Profiler — 10 februarie 2020 @ 20:08

 40. Asa mai Ozilică?Ai avut intalniri cu Radu Cristian si daca nu ti-a mai dat ai inceput sa il ataci???
  Pai atunci era bun si acum nu mai e?Cum vine asta mai mincinosule?

  Comentariu by Bobi — 10 februarie 2020 @ 22:32

 41. Pt 40:
  Chiar nu aveți inspirație nici cât o găină?
  Te pomenești că „mi-a dat” Radu Cristian ca să-i fac opoziție din prima zi de când a început actualul mandat? Doh?!

  Comentariu by Mentalistul — 11 februarie 2020 @ 10:48

 42. Gura păcătosului, adevăr grăiește !

  Comentariu by Anonim — 11 februarie 2020 @ 12:58

 43. Pt.39
  Nu ,niciodata nu am scis cu ,,Bau” iar daca este o gluma pot sa spun ca cu ,,HAU”

  Comentariu by DAN VUCEA — 11 februarie 2020 @ 16:28

 44. Pentru ca suntem pe un articol despre USR si avand in vedere „criza politica”,tin sa atrag atentia acum ca in sfarsit avem un parlament „prezidential” ! „Blatul” va duce la cele 2/3 din parlament care vor produce principala „reforma” care poate repune pe sine tara asta ! Modificarea Constitutiei ! O noua regionalizare ! Reforma administrativa ! Impunerea „meritocratiei”fata de politic si sustinere larga a acesteia ! Cei care se opun sunt baronii locali ! De ce au putut sa faca asta ? Pai pentru ca atat PSD cat si PNL sunt „putrede” si la mana lor ! Cel mai bine se vede asta aici langa noi- in Constanta ! Mazarei,Motani si unu’ ca Dumitrache cu o avere declarata cat bugetul de investitii al Bucurestiului ! Din 2012 si pana acum au pierdut pana si „sustinerea” celor care aruncau cu caschetele(uniforma statului) peste gard la Cotroceni strigand : Iesi afara javra ordinara ! De aceea cred ca „intentia” este tinuta la secret ! Astia cu constitutia lui Iliescu…inca pot da foc la tara !

  Comentariu by I.S — 11 februarie 2020 @ 20:22

 45. Pt.44
  Suntem pe un articol despre o femeie care nu poate construi in Mangalia.

  Comentariu by VUCEA DAN — 11 februarie 2020 @ 22:45

 46. Am vaz’t nene Vucea.D’aia l-am trecut dincolo !Scuze !

  Comentariu by I.S — 11 februarie 2020 @ 23:01

 47. Pt.46
  Mi-am permis sa fac o gluma .Continutul conteaza oriune ar fi .

  Comentariu by DAN VUCEA — 12 februarie 2020 @ 17:07

 48. Pt. #47
  https://www.slideshare.net/grammarly/a-guide-to-emoji-grammar
  vs.
  https://www.youtube.com/watch?v=a1n5ANem1WY

  Comentariu by nabuco — 12 februarie 2020 @ 19:43

 49. Cine are mii de metri pătraţi în buza mării şi nişte hectare din Comorova, nu este doar „o femeie din Mangalia”…

  Comentariu by Beveriţa — 18 februarie 2020 @ 2:12

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress