Mangalia – politica locală

31 ianuarie 2020

Hotelierii din Saturn și Neptun, exasperați de șantiere! Administrația locală promite că totul va fi bine…

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:38

Dezastrul din stațiunile sudului litoralului Saturn și Neptun îi îngrijorează și, de ce nu, îi exasperează pe hotelierii din zonă, care, de la an la an, numără un profit din turism din ce în ce mai mic, în parte și din cauza infrastructurii perimate. La ora actuală, în cele două stațiuni, este refăcută trama stradală – la Saturn, câteva luni bune lucrările au bătut pasul pe loc, fiind reluate, anemic, de câteva zile, iar la Neptun a fost decopertată o întreagă stradă, cea ocolitoare, ce trece pe lângă Stadion.

Veștile nu sunt deloc îmbucurătoare: potrivit administrației publice locale, lucrările la Saturn vor dura cel puțin până la jumătatea lunii mai, asta în condițiile în care activitatea se va mai înviora, pentru că, la ora actuală, șantierul este aproape părăsit. „Vom avea cel puțin un strat de asfalt până la jumătatea lunii mai”, ne dă asigurări viceprimarul Dragoș Angelescu. „Este posibil să nu avem lucrările finalizate, dar străzile vor fi funcționale, la fel și iluminatul”, mai spune alesul urbei.

Când vine vorba despre Neptun, viceprimarul nu mai pare la fel de optimist: „Șantierele au pornit abia acum pentru că acum s-au finalizat procedurile impuse de UE. Termenul de finalizare este de 18 luni”. Șantierul de la Neptun, care pornește de la Stadion și până la Haltă, va fi stopat pe parcursul verii și reluat în toamnă.

editiadesud.ro

13 Comments

  1. A văzut cineva vreun hotelier exasperat ? Să ne spună și nouă cineva cine e acela.
    Din punct de vedere al administrației publice, e nesimțire crasă. Dar de ce nu și-ar permite când cetățenii Mangaliei sunt mulțumiți. Are ceva împotrivă vreun partid din Mangalia ? Poate în birourile lor, dar n-am văzut să se manifeste public. Deci e bine. Tot înainte, continuăm împreună !

    Comentariu by lucian visa — 31 ianuarie 2020 @ 16:40

  2. Domnul Visa, mai sunt 5 luni pana la alegeri. Singurul candidat puternic pana la aceasta data 31.01.2020 este Radu Cristian – PNL. Nu cred ca mai sunt alte partide in satul Mangalia. Asta este adevarul!

    Comentariu by Anonim — 31 ianuarie 2020 @ 19:54

  3. Toata lumea stie ca va fi primar tot Radu Cristian.

    Comentariu by Anonim — 31 ianuarie 2020 @ 19:56

  4. De ce?

    Comentariu by Anonim — 31 ianuarie 2020 @ 21:01

  5. Daca acest individ va iesi iar primar, il omor. Ma sacrific pentru Mangalia.

    Comentariu by Anonim — 31 ianuarie 2020 @ 22:57

  6. @5- Taliban tampit ! V-au dotat si cu centuri cu dinamita ? De puterea votului vi s-a bagat ceva in cap ?

    Comentariu by I.S — 1 februarie 2020 @ 8:37

  7. Pt.2
    Ai dreptate. Dar de ce e singurul candidat puternic în contextul în care și-a bătut joc de Mangalia ? Pentru că suntem un oraș de curve. În special masculine.

    Comentariu by lucian visa — 1 februarie 2020 @ 16:42

  8. Așteptați pînă pe 15 feb .

    Comentariu by Anonim — 3 februarie 2020 @ 7:26

  9. nu e vorba de puterea votului.e vorba despre puterea ochilor albastri. al nostru are o nuanta mult mai aprinsa fata de altii.

    Comentariu by anonim — 3 februarie 2020 @ 8:58

  10. pt.9
    Puterea ” ochilor albastrii” o dau tot cetatenii prin neprezentare la vot. Daca prezenta ar fi mare, asa cum ar trebui sa ne pese, de noi, de urbe, de tara, de natura si de tot ce inseamna o viata civilizata, „ochii albastri” ar ramane doar colorati si atat. Asa ca vrajeala asta ca tot Radu, asta, ce sa spun, ramane pe veci, aici, asa zis primar, sunt povesti. Daca vor fi candidati seriosi si oamenii ies
    masiv la vot, si cantaresc foarte bine pe cine voteaza si nu se duc asa ca oile cu capul inainte, se va putea schimba ceva in bine si pt localitatea noastra.

    Comentariu by Anonim — 3 februarie 2020 @ 13:50

  11. Pt.8
    De ce, pana pe 15 februarie? Iese vreun porumbel din joben? Oricum, n-avem incotro, trebuie sa asteptam pana la alegeri.

    Comentariu by Anonim — 3 februarie 2020 @ 13:57

  12. Primarul din Limanu va fi candidatul PSD pt Mangalia ..,.astăzi sa hotărît …sa închis jocul

    Comentariu by Anonim — 3 februarie 2020 @ 21:46

  13. These are genuinely wonderful ideas in on the topic of blogging.
    You have touched some fastidious points here.
    Any way keep up wrinting.

    Comentariu by fleck 5600 water softener parts — 12 februarie 2020 @ 13:11

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress