Mangalia – politica locală

15 ianuarie 2020

„Cioplit”, anul trecut, cu buldozerul, Cinematograful ”Pescăruș” va fi reabilitat cu finanțare de la CNI

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:19

Cinematograful ”Pescăruș” din Mangalia va fi reabilitat și modernizat, în baza unui proiect finanțat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții. Recent, ministrul de resort a inclus cinematograful din sudul litoralului pe lista de sinteză a obiectivelor de investiții care urmează să fie finanțate de CNI, în cadrul programului „Săli de cinema”.

Aflat în proximitatea falezei, Cinematograful „Pescăruș” a fost inaugurat în anul 1982, fiind cel mai frecventat așezământ cultural din sudul litoralului, până la jumătatea anilor 1990.

Primăvara trecută, administraţia Radu a găsit de cuviinţă să-l demoleze parţial, clădirea “ciobită” fiind lăsată să “decoreze” zona centrală a Mangaliei de atunci până în prezent.

Iniţial, s-a vorbit despre o reabilitare, după care s-a vehiculat ideea amenajării unei parcări. Cum această din urmă intenţie a stârnit revolta cetăţenilor, administraţia Radu a revenit şi a înaintat proiectul în vederea finanţării astfel ca cinematograful să fie modernizat.

editiadesud.ro

Un comentariu

  1. https://www.riseproject.ro/filiera-schweighofer-blocata-in-port/

    Comentariu by nabuco — 19 ianuarie 2020 @ 21:08

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress