Mangalia – politica locală

20 decembrie 2019

Lider PNL, despre partid şi guvernarea Orban: Îmi este ruşine

Filed under: Ştiri naţionale — lucian visa @ 15:48

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a afirmat, joi, pe Facebook, că îi este ruşine cu partidul din care face parte, deoarece îşi anulează propriile decizii, votează împotriva propriilor convingeri şi sesizează la CCR propriile legi. Ulterior, Olguţa Vasilescu şi filiala PSD Craiova au distribuit postarea.

„Îmi este rusine. Ne anulăm decizii (în campanie, am declarat că uşile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, după campanie, au devenit membri PNL), votăm împotriva propriilor convingeri (vezi alocaţia pentru copii), ne pregătim să sesizam la CCR legile noastre (reducerea TVA de la 19% la 16% , la produse alimentare de la 8 la 5) spunând <<Hei, noi, PNL în opoziţie am făcut legi neconstituţionale>>, acceptăm ca miniştri respinşi de comisiile parlamentare (într-o ţară în care se spune că Parlamentul reprezintă voinţa poporului şi nu Guvernul) să rămână miniştri, creând un precedent periculos, acceptăm asumarea pe buget, un precedent şi mai periculos, votăm incriminarea <<drogurilor>> într-un mod total aberant…e cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut şi asta pentru că nu mai gândim, ci ne supunem”, a scris Adriana Săftoiu, joi, pe Facebook.

Deputatul liberal a adăugat că viitorul pare îngrijorător, după modul în care se face politică.

„Îmi doresc din toată inima să fie sfârşitul unui asemenea mod de a face politică. Să te supui doar ca să îţi mai asiguri un loc pe liste?! Vai de aşa viitor”, a completat Săftoiu.

Telegraf 19.12.2019

3 Comments

 1. Ultimul paragraf e valabil pentru toate partidele. Și la nivel național și local.

  Populismul iresponsabil a tras mult în jos România și o grămadă de orașe. PNL-ul respinge azi ceea ce cereau în opoziție. E corect având în vedere situația financiară a țării, dar de n-a ieșit Orban înainte de a fi numit Prim-ministru să sancționeze derapajele unor populiști din PNL ? Doctrina liberală nu înseamnă reduceri de taxe și măriri de drepturi fără venituri suplimentare la buget. Dacă unii liberali cred altfel, înseamnă că și Viorica Dăncilă e liberală. S-a văzut în timp că reducerea unor taxe nu a generat nici scăderi de prețuri și nici o colectare mai bună.

  Și prostia iresponsabilă https://evz.ro/vistieria-guvernului-in-pericol-dupa-fratii-micula-rosia-montana-si-parcul-bordei.html

  Comentariu by lucian visa — 20 decembrie 2019 @ 15:49

 2. https://m.youtube.com/watch?v=KvbQEnGtpOs&list=PL8SWk_bTKPFca0hFdfB3VXQsPVCcuL-oB&index=2

  Comentariu by nabuco — 21 decembrie 2019 @ 23:30

 3. https://www.libertatea.ro/stiri/guvernul-discuta-desfiintarea-institutului-revolutiei-romane-2844081
  Daca vrei, poti!

  Comentariu by nabuco — 30 decembrie 2019 @ 21:39

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress