Mangalia – politica locală

19 decembrie 2019

Maşina lui Moroianu, INCENDIATĂ!

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 15:33

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină marţi seara, 17 decembrie, în jurul orei 23.15, în localitatea Neptun, pe strada Olimp. Un autoturism a luat foc, fiind distrus în proporţie de 40%.

Este vorba despre autoturismul lui Nicolae Moroianu, iar conform datelor preliminare, incendiul a fost pus cu intenţie, fiind folosită o brichetă. A fost întocmit dosar penal.

Autoturismul era parcat în apropierea casei lui Moroian, într-o zonă nesupravegheată video şi neiluminată.

A.C., Replica 19.12.2019

Update

Nicolae Moroianu :

„Bănuiesc că acest lucru s-a întâmplat datorită faptului că m-am opus unor ilegalități săvârșite de către actuala administrație întrucât am primit amenințări în acest sens, precum și faptului ca am purtat unele discuții în care mi-am arătat intenția de a candida pentru funcția de primar.

Dacă cei ce au recurs la asemenea metode își imaginează că astfel mă vor intimida, sau mă vor opri, se înșală. S-a ajuns prea departe! Mangalia nu este, și nu trebuie să devină, o feudă a mafiei, care folosește astfel de metode pentru a-i elimina pe cei care luptă pentru respectarea legii.”

Vezi tot articolul https://evz.ro/reglare-de-conturi-politice-cu-amenintari-si-incendieri-am-primit-amenintari.html


33 Comments

 1. Acum 30 de ani a fost unul care a ordonat să fie împușcați oameni. A murit peste câteva zile.

  Fiind o problemă politică, probabil Parchetul și Poliția o să spună că a fost un scurtcircuit. Consilierii opoziției ar trebui să-și facă asigurare CASCO, pentru că altfel ar putea avea probleme la bateriile mașinilor lor.

  Comentariu by lucian visa — 19 decembrie 2019 @ 15:35

 2. Masina ti a fost incendiata de cei care au interes sa treaca acel puz la olimp.Stii foarte bine cine sunt cei care au recurs la acest gest dar o dai in politic.Ai copiat stilul mentorului tau iorgus.Este josnic la fel cum este de josnic ce ti au facut derbedeii ăia.Daca tu crezi ca esti o amenintare pentru radu atunci da mi voie sa te fac naiv si incă un păpusar controlat de iorgus.Tu stii foarte bine cine este in spatele atacului dar o arunci pe radu.

  Comentariu by alina nicolae — 19 decembrie 2019 @ 18:42

 3. https://www.replicaonline.ro/pnl-ar-putea-merge-la-consiliul-judetean-constanta-pe-mana-unui-primar-din-judet-412229/

  Comentariu by nabuco — 19 decembrie 2019 @ 20:21

 4. Bă ești prost?Cum căcat să își bată capul un ditamai primarul cu un papagal ca tine și să se lege la cap cu o infracțiune și pentru ce???Un Audi de 6-7000 euro?
  Sau tu vrei asigurarea și ai făcut o mică escrocherie?

  Comentariu by Anonim — 19 decembrie 2019 @ 20:51

 5. Moroianu de unde a lutat terenul si si-a facut casa, acolo era parcare, domeniu public, {sfantul} mai are put in si ajunge popa.

  Comentariu by Ion — 19 decembrie 2019 @ 22:03

 6. Pt.4
  Nu stiu ce valoare si ce asigurare are (numai un idiot poate sa gandesca asa).Atat de prost esti incat recunosti ca are o valoare mica si atunci de unde asigurare,dar asa se intampla cand scrii la ordin.Problema sa o pui altfel daca ti-ar tie da foc la casa ce asigurare are?

  Comentariu by Anonim — 19 decembrie 2019 @ 22:17

 7. Si eu i-am dat în cap cu toporul lui John că era consilier la PRM și nu vota cum vrea Tusac. Acum nesimțiții au apelat la serviciile altuia că eu cică am îmbatrânit. Las că le arat eu lor.

  Comentariu by Soare — 19 decembrie 2019 @ 23:05

 8. Și în mandatul Tusac s-au tăiat niște cauciuri. John n-a fost singurul consilier.

  Comentariu by lucian visa — 20 decembrie 2019 @ 14:58

 9. Și mașina lui Tusac a fost vandalizată ….

  Comentariu by Anonim — 20 decembrie 2019 @ 16:16

 10. Era Iorguș, care după ce strica toate centralele termice din Mangalia, vandaliza mașina lui Tusac. A doua zi centralele erau reparate, dar căldură ioc.

  Comentariu by lucian visa — 20 decembrie 2019 @ 16:34

 11. Este bun Iorguș cînd îți dă teren la km 0 în Neotun ….așai dl Vișa cel drept ?

  Comentariu by Anonim — 20 decembrie 2019 @ 17:24

 12. I la Dat mama natura

  Comentariu by Ion — 20 decembrie 2019 @ 19:57

 13. https://www.replicaonline.ro/o-noua-avarie-cet-ce-zone-raman-fara-caldura-si-apa-calda-412391/

  Comentariu by Visa — 20 decembrie 2019 @ 20:01

 14. Ai uitat repede dle visa frigul din mandatul in care ai fost consilier local

  Comentariu by Casa de cultura — 20 decembrie 2019 @ 20:03

 15. N-am uitat, erau minus 20 grade și eu stăteam ca și acum, la bloc. Consilierii n-au avut nicio vină. Tusac a fost responsabil 100 %. Când a realizat că riscă viitoarele alegeri, a vrut să repare ce se mai putea, dar Filimon era la comandă (primar interimar). Și cu toate că banii de ajutor de la Guvern erau de două săptămâni în Trezoreria Mangalia, Filimon nu i-a virat la Callatis Therm. Căldura a venit în seara de 21 februarie 2012. În ziua aceea fusesem ales viceprimar, chiar cu sprijinul lui Tusac, clientul meu de critică politică. Am avut și sprijinul lui Iorguș, care n-a vrut pe altcineva din partea PNL-ului. Cu alte cuvinte a fost un compromis între o parte din PSD, PDL și PNL, ca să-l schimbăm pe Filimon și să restabilim căldura. Dar tot Tusac rămâne responsabil de lipsa căldurii, întrucât i-a alungat pe cei de la Rompetrol și a adus o firmă fără capital suficient pentru un stoc suficient de combustibil. Cel care trebuia reținut atunci de Parchet trebuia să fie Tusac, nu administratorul de la Callatis Therm.

  Comentariu by lucian visa — 21 decembrie 2019 @ 16:36

 16. Si tu trebuia să te duci la pușcărie cînd ai prăduit terenul de la km 0 din Neptun . Sau măta mare s-a născut în centrul la Neptun ? Ai rămas aceeași hahaleră din trecut

  Comentariu by Anonim — 21 decembrie 2019 @ 19:24

 17. Salvatorul Mangaliei visa ! Ha ha ha …..nu spui ca țineați lumea in frig sa nu il mai voteze pe tusac sa preluati voi primaria ” in acea zi am fost numit viceprimar ” ce mai realizare

  Comentariu by Casa de cultura — 21 decembrie 2019 @ 23:19

 18. Terenul de la Neptun l-a obțiunut la schimb. La fel ca terenul de lângă el pe care Beinur l-a obținut l-a schimb cu cel de lângă Raim de pe 30. Pe care l-au luat alții cu japca de la primărie acum 8 ani. Probabil Dl. Vișa e scârbit să mai răspundă încă o dată la atac. Dacă toți moldovenii pripășiti pe aici, toți interlopii , infractorii au luat teren de la primărie , o merita să ia și un inginer electronist cu facultate făcută pe bune pe care chiar și eu l-am votat în 96 și m-am bucurat că l-au pus vice în locul lui Stamate care se dădea prea rotund.

  Comentariu by Gore — 22 decembrie 2019 @ 0:58

 19. Da ce incisivi au devenit çoteii piticului. Ciurarule, Colgiule… și alți trepăduși….. vremea voastră a cam apus. La anul pe vremea asta fiecare dintre voi va fi scris zeci de declarații în care vă turnați unii pe alții.

  Comentariu by Marian Vasile — 22 decembrie 2019 @ 9:06

 20. Da chiar trebuie sa îi gonim pe navetiști din oraș dar dl Vișa tot o hahaleră PNListă rămîne . De ce nu a primit la schimb un teren în Dobrogea 1 ? Doar pt că era inginer ? Nuuuuu ….pt că era o slugă a lui Iorguș a primit acel teren .

  Comentariu by Anonim — 22 decembrie 2019 @ 9:17

 21. Dacă era o slugă nu ar fi candidat independent după 4 ani.

  Comentariu by Gore — 22 decembrie 2019 @ 10:45

 22. Pe vremea aia Dobrogea 1 era unitate militară.
  Prostule, se vede ca nu ești din Mangalia.

  Comentariu by Pentru 20 — 22 decembrie 2019 @ 11:27

 23. @20
  Colgiule, te dai singur de gol, că Ciuraru știe care-i treaba cu Dobrogea 1. Plus că el se antrenează cu bicicleta să nu-l prindă alegătorii.

  Comentariu by Marian Vasile — 22 decembrie 2019 @ 12:57

 24. Pt.17
  Revenirea căldurii a fost meritul a 10 consilieri, nu al meu personal. 2 PSD, 3 PNL și 5 PDL.

  Pt.20
  Ce ai să-mi reproșezi la activitatea mea din mandatul 1996-2000 ? M-am ocupat de gospodărirea Mangaliei. E mai bine astăzi ?

  Hai mai bine să revenim la subiect.

  Comentariu by lucian visa — 22 decembrie 2019 @ 13:18

 25. Pt. #19

  https://www.cotidianul.ro/romania-sufocata-de-bugetarii-speciali/

  Comentariu by nabuco — 22 decembrie 2019 @ 13:27

 26. RADU CRISTIAN ÎȘI PREGĂTEȘTE FUGA!

  Fie că vor fi alegerile locale într-un tur sau în două tururi, Radu Cristian a conștientizat că are puține șanse să mai câștige un mandat, deoarece cetățenii Mangaliei efectiv îl urăsc pentru cum i-a obligat să trăiască în ultimii ani: beznă pe străzi, junglă de buruieni, batjocura primariei asupra cetățenilor.

  De aceea, și-a negociat funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, dacă nu mai câștigă primar. Guvernul actual amenință cu alegeri electorale în 2 tururi, dar si schimbarea modului în care se aleg președinții consiliilor județene. Legea actuală prevede că pentru președintele CJ se depun candidaturi precum la primari. Dacă se va schimba legea alegerilor locale în 2 tururi de scrutin, se va reveni și la alegerile președinților CJ dintre consilierii județeni, cu vot în plenul ședinței CJ, între partide. În caz de 2 tururi, Radu Cristian pierde sigur, poate să își facă bagajele de pe acum. De aceea își depune candidatura și pentru Consiliul Județean, propus de PNL pe loc eligibil. Apoi alianța de dreapta (probabil si cu ajutor USR, PSD, PMP) să îl aleagă președintele Consiliului Județean.
  În caz legea rămâne cu 1 tur, președintele CJ se alege cu depunerea candidaturii precum la primar și este ales nominal, de către alegători, persoana care candidează. In acest caz, Radu Cristian nu poate candida la primar și la președinte CJ, în același timp. Nu-i rămâne decât să câștige alegerile pentru primar la Mangalia, lucru care este sub un mare semn de întrebare, deoarece propria politică de a face ințelegeri cu partidele de la Constanța – acestea să își pună candidați slabi – s-a întors ca un boomerang împotriva lui, deoarece nu a predicționat (cu Iorguș scos din schemă cu o condamnare) că va apare o altă persoană independentă de politicile de la Constanța, de vânzare a Mangaliei, care poate să coaguleze votul anti-Radu. Nu a luat în calcul că Mangalia se poate uni într-o mișcare politică locală.
  Aroganța cu care zvonea că va câștiga cu siguranță era în baza acestor înțelegeri cu partidele de la Constanța, care numesc candidații partidelor pentru Mangalia. Dar noi l-am bătut în jocul lui politic, pentru că ne-am unit. Iar acum îsi pregătește fuga la Consiliul Județean Constanța, în caz că pierde. Un om sigur de câștig nu își pregătește fuga!

  Să se ducă unde vrea el, și teoctist dacă îl primește biserica pe Satan, important este să scape Mangalia de el, prea mult am suferit.

  Comentariu by Mentalistul — 22 decembrie 2019 @ 15:07

 27. Pt. O2zy,
  https://www.replicaonline.ro/directorul-sri-mesaj-la-30-de-ani-de-la-revolutie-libertatea-ta-se-termina-acolo-unde-incepe-libertatea-celuilalt-412572/

  Comentariu by nabuco — 22 decembrie 2019 @ 16:16

 28. Dacă tot suntem la declarații cu citate:
  „Sclavul care se supune a ales să se supună.” – Simone de Beauvoir

  „Libertate ai câtă poți să exerciți.” – Ozzy Menabit.

  Comentariu by Mentalistul — 22 decembrie 2019 @ 16:54

 29. @-28-Ai ales primul citat valabil pentru romanii de dinainte de ’89 si pe al doilea l-ai inventat…tot in „ciuda” romanilor ! Asa e ai libertate „cacalau”…sa mananci „boc” despre toate furturile care se petrec sub ochii nostri-mai ales cele facute de cei care-și spun „politicieni”,ba chiar sa faci plângeri din alea „de jure”-penale- …In „fapt” rămâi tot un BOU ! Pentru ca legea in romanică a rămas tot asa cum o stiam si înainte de ’89 : Legea este un zid,peste care trec „leii”,pe sub care trec „cateii” si de care se lovesc cu capul…Boii !

  Comentariu by I.S — 22 decembrie 2019 @ 18:30

 30. @28- Maine vom afla daca guvernul „pus sa inlocuiasca si sa-i acopere pe cei de dinainte” vor lua in discutie propunerea senatoarei USR Florina Prisada cu alegerea primarilor in doua tururi ! Asta da,ar fi un semn ca am intrat in democratie ! Vorbeai de „libertate” ! Pai romanii-acum la 30 de ani dupa ce erau impuscati pentru ca strigau „alegeri libere”…inca nu le au !!

  Comentariu by I.S — 22 decembrie 2019 @ 18:41

 31. @28- Apropo- pen’ca te vaz „liber” ,de ce nu duci pana la capat informatia cum ca la restaurantul lui Michi-ginerele lui Popa Fl. care s-a saturat de facut „aplecarea” la afacerea aia- chiar si cu furtul energiei- si l-a instrainat altui „guguman” bun de „jumulit” si sa prinzi de guler pe Stamate Claudiu si sa-l duci la tabloul electric(din dreptul barierei) pentru că de acolo se lua curent in vara (nu de la iluminat public,asta fiind o prostie !) Ei sunt mai „destepti” si incarcau factura la ambarcatiuni,probabil d’aia se duc la Limanu- E mai „ieftin” !

  Comentariu by I.S — 22 decembrie 2019 @ 18:56

 32. https://www.riseproject.ro/articol/stapanii-plajelor-cluburile-coruptiei/

  Comentariu by nabuco — 22 decembrie 2019 @ 19:08

 33. Dle I.S., mă cerți de parcă eu aș fi primarul Mangaliei. Și mă cerți pe detalii, că nu era bască, era șapcă! Nicidecum pe idee.
  Nu mai știi cine e primarul Mangaliei?
  Și Stamate, din câte știu eu, e șef la Asistență Socială. Cred că te-ai referit la alt guler din primărie. Ia ceartă-l dumneata pe primarul Mangaliei, este destinația corectă.

  Comentariu by Mentalistul — 23 decembrie 2019 @ 10:48

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress