Mangalia – politica locală

11 decembrie 2019

Mangalia. Parcarea dintre Casa Tineretului și Gară a fost FINALIZATĂ

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:58

Primăria Mangalia a finalizat lucrările la parcarea dintre Casa Tineretului și Gară. Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Radu. ”Am terminat lucrările la parcarea dintre Casa Tineretului și Gară. Am început să trasăm locurile de parcare, iar în perioada următoare le vom repartiza locatarilor blocurilor din zonă, în funcție de solicitări. Lucrările la parcările de reședință continuă în celelalte zone ale orașului, pe locul fostelor garaje. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor!”,a transmis edilul.

M.P., Replica 11.12.2019

30 Comments

 1. ■ Radu Cristian a făcut 94 locuri de parcare prin a turna beton la sol cu 1.145.117 lei (dintr-un împrumut la CEC Bank?)

  ■ Comuna Prundu Bârgăului a făcut parcare SUPRAETAJATĂ pentru 144 locuri de parcare cu 885.000 lei.

  Comentariu by Mentalistul — 11 decembrie 2019 @ 21:21

 2. https://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/gica-popescu-si-ilie-nastase-iertati-de-klaus-iohannis-comunicatul-emis-de-administratia-prezidentiala-585183.html

  Unde-i lege nu-i tocmeala
  intr-o Romanie normala …

  (n-am gasit alta rima)

  Comentariu by nabuco — 11 decembrie 2019 @ 21:36

 3. Alooo Palazu Mare.Luați nebunul ăsta din Mangalia

  Comentariu by Anonim — 11 decembrie 2019 @ 23:11

 4. CUM VOR FI REPARTIZATE PARCĂRILE PE CRIBLURĂ?

  În municipiul Mangalia primarul a întins criblură și ne minte că a făcut parcări.

  Mai spune primarul că se vor repartiza locuri de parcare solicitanților, adică cei care solicită parcare de reședință vor primi repartiție contra cost, conform Regulamentului Parcărilor.
  Cum va delimita Primăria locul de parcare? Va trage dungi pe criblură?

  Dacă o singură parcare betonată la sol (94 locuri) l-a costat pe primarul nostru dublu față de o parcare supraetajată (144 locuri), cu ce am greșit noi, mangalioții, să fim batjocoriți pe banii noștri?
  7325 din 17.964 votanți au greșit când l-au votat. Câți dintre acești 7325 îl mai vor primar pe Radu Cristian?

  Comentariu by Mentalistul — 12 decembrie 2019 @ 10:51

 5. @4 cum ți-ai dat t seama că ăia 7 mii au greșit? cu ce ești tu mai presus de ei și cum îți permiți sa faci astfel de afirmații?

  Comentariu by Adrianooo — 12 decembrie 2019 @ 11:27

 6. Nu ma n-au gresit. Aia 7000 au vrut sa faca primaru parcarile cu firma lui finasu la pret triplu.

  Comentariu by Anonim — 12 decembrie 2019 @ 12:13

 7. Din cei 7325 votanti vreo doua mii au fost cu viza de flotant. Deci nu au votat doar mangaliotii.

  Comentariu by dana — 12 decembrie 2019 @ 16:02

 8. Pt 7:
  Doar 336 au fost pe liste suplimentare.

  Pt 5:
  Mi-au spus ei.
  Voi, ăștia nemernici ai lui Radu, nici nu realizați că cel mai mult deranjează pe oameni ipocrizia și agresivitatea voastră.

  Comentariu by Mentalistul — 12 decembrie 2019 @ 16:21

 9. stai calm ca nu sunt de-a lu Radu, nici măcar nu l-am votat

  Comentariu by Adrianooo — 12 decembrie 2019 @ 18:06

 10. Mai rău. Te-ai dovedit.

  Comentariu by Mentalistul — 12 decembrie 2019 @ 20:23

 11. CAP DE PORC LOCURILE CU GRIBLURA NU VOR FI REPARTIZATE

  Comentariu by AINUR — 12 decembrie 2019 @ 21:02

 12. Cap de porc e ăla care s-a trezit mințind.

  ● Radu Cristian: „În această perioadă, se lucrează la amenajarea parcărilor de reședință”
  ■ Nota mea: Bravo! După 8 ani s-a trezit că e primar!
  □ Precizare: Rezervarea de loc in parcarea de reședință se face contra cost.

  ● Radu Cristian: „În unele locuri, parcările… sunt amenajate cu strat de piatră sau criblură compactată.”
  ■ Nota mea: Ce dezamăgire! Îmi retrag pe „Bravo!”. S-a trezit că e primar, dar un primar de un sat sărac. Unde au dispărut 160.000.000 euro?

  ● Radu Cristian: „[…] toate parcările vor fi repartizate solicitanților, acestea fiind funcționale.”
  ■ Nota mea: Deci le consideră funcționale… Iar solicitanții sunt taxați conform Regulamentului Parcărilor.
  Întrebare: Cum trage dungile pe mizeria aceea de criblură?

  Comentariu by Mentalistul — 12 decembrie 2019 @ 21:36

 13. cred ca traim intr o lume paralela cu a lor.
  primaria mangalia a primit premiul de excelenta in regenerare urbana a spatiilor publice. a fost premiata pentru accesarea celor mai multe proiecte cu fonduri ue la nivel regional.
  accesare inseamna finalizare?
  cred ca realitatea noastra nu corespunde cu a politicienilor.
  ce parere aveti?

  Comentariu by wow — 13 decembrie 2019 @ 11:55

 14. @12-O sa-i cheme pe cei de la Eforie,care o sa faca brazde cu grebla in criblura si …mai incarcam un deviz pe spatii verzi !

  Comentariu by I.S — 13 decembrie 2019 @ 12:09

 15. @13- https://www.ted.com/talks/brett_hennig_what_if_we_replaced_politicians_with_randomly_selected_people/transcript?language=ro#t-5472

  Comentariu by I.S — 13 decembrie 2019 @ 12:26

 16. @13- Stiti cum a fost ales CPUN la Timisoara(Cand s-au declarat”liberi”) ? Au fost chemati toti cetatenii la primarie-cu buletinul- unde fiecare au trecut pe liste cate o persoană pe care-l considera capabil să rezolve problemele orașului! S-au adunat opțiunile si in ordinea nr. mai mare de voturi s-a completat nr. prestabilit !(sa zicem ca la noi-21 de aleși care ar putea alege „conducatorul”) Initiativa lor a băgat in”frisoane” toata clasa politica europeană!

  Comentariu by I.S — 13 decembrie 2019 @ 12:56

 17. TATĂL MEU ESTE INMORMÂNTAT ÎN CÂMPUL MANGALIEI, NU ÎNTR-UN CIMITIR!
  DIN CAUZA LUI RADU CRISTIAN!

  – cum a înșelat primarul Radu Cristian pe musulmanii din Mangalia să își înmormânteze rudele decedate pe câmp.

  Conform prevederilor HCL 99/2012, Cultului Musulman Mangalia i se atribuie în folosință gratuită un teren cu suprafața de 2,5 ha, în vederea înființării unui cimitir musulman.
  În anul 2013, terenul este încadastrat și intabulat în proprietatea Municipiului Mangalia.
  Nici după 7 ani, primarul nu a pus în aplicare prevederile acestei HCL, care în art.3 prevede expres că primarul Mangaliei este mandatat să încheie contractul de comodat între primărie și Comunitatea Musulmană Mangalia, pe o perioadă de 25 ani, cu posibilitatea de prelungire.

  În anul 2014, Primăria Mangalia eliberează o autorizație de construire a cimitirului către Cultul Musulman Mangalia, dar fără a exista un contract de comodat pentru folosința terenului. Practic, Primăria a eliberat o autorizație de construire cuiva care nu are un act juridic cu dreptul de folosință al terenului municipalității. În prevederile legii, reprezintă o faptă penală. Autorizația de construire nr. 27/29.01.2014 a fost semnată de:
  – Radu Cristian, primar
  – Calotă Răzvan, arhitect șef al municipiului
  – Boiță Petrina, secretarul municipiului

  În 16.01.2017 se face Recepția a 40% din construcție, conform Procesului-Verbal de Recepție Stadiu Fizic 40% – nr. 1768 din 16.01.2017.

  Imediat este eliberată autorizația de construire nr. 27/02.02.2017, pentru continuarea lucrărilor, pe același teren al municipalității, fără să se încheie contractul de comodat sau alt document juridic prin care Cultul Musulman Mangalia să aibă drept de folosință al terenului. Deci, tot o ilegalitate din partea primăriei. De data aceasta semnează:
  – viceprimarul Angelescu Dragoș pentru Primar
  – Enache Paul, arhitect șef al municipiului
  – Boiță Petrina, secretarul municipiului

  În urma Recepției de 40% a construcției, primarul asigură conducerea Cultului Musulman Mangalia să înmormânteze în noul cimitir, deoarece în cimitirul musulman vechi nu mai sunt locuri.
  Un cimitir se înființează cu aprobări de la DSP, Mediu, Cultul Religios, Primărie etc.
  Nu am văzut în documentațiile furnizate de Primăria Mangalia vreun document cu care s-a înființat cimitirul musulman. Nu s-a înființat legal niciun cimitir pe acel teren. Nu există legal niciun cimitir pe care vrea să îl ia în administrare primaria, cu o nouă HCL inițiată de primar!

  „De jure”:
  – astăzi nu există un alt cimitir musulman înființat, în afară de cel vechi. Terenul unde trebuia să fie înființat cimitirul musulman nou este în continuare în proprietatea municipalității, tatăl meu a fost înmormântat pe câmpul primăriei, nu într-un cimitir.
  – Primăria Mangalia nu poate prelua în administrare ceva ce nu există.
  – primarul Radu Cristian, cel care din rea voință sau din incompetență nu a întocmit contractul de comodat conform HCL 99/2012, a inițiat un alt HCL prin care să abroge dreptul de folosință gratuită al terenului, de către musulmani. Această acțiune este pentru a scăpa de consecințele penale pentru eliberarea unei autorizații de construire, către o entitate care nu are vreun drept juridic de a folosi terenul.

  Tatăl meu este înmormântat pe un câmp împrejmuit, nu într-un cimitir. Statutul de cimitir este foarte important, deoarece protejează împotriva profanării de morminte și asigură continuitatea existenței mormintelor.
  Ca primarul Radu Cristian să șantajeze comunitatea musulmană la alegerile locale, în vederea obținerii voturilor, a refuzat punerea în aplicare a HCL 99/2012, astfel s-a ajuns la consecința că vrea să mușamalizeze faptele penale care au urmat, de a elibera autorizații de construire pe domeniul municipalității unei entități căreia i-a refuzat să-i întocmească contractul de comodat pentru folosința gratuită a terenului. De aceea vrea să abroge un drept legal al musulmanilor, prin a abroga chiar HCL 99/2012. Tot prin fals, primarul inițiază o HCL nouă de preluare a unui cimitir musulman care, juridic, nu există. Printr-o nouă ilegalitate vrea să mușamalizeze altă ilegalitate. Noaptea minții!!
  Urmare a acestui demers de mușamalizare, musulmanii vor pierde dreptul de folosință gratuită al terenului pe care se află înmormântați morții lor, iar primăria va percepe taxa de concesiune pe fiecare mormânt, de 370 lei. Ritul musulman este diferit de ritul ortodox, fiecare decedat își are mormântul lui și morții nu se deshumează, avem morminte vechi și de peste 100 de ani.
  Strabunicii, bunicii, părinții, frații, surorile etc, au fiecare mormântul lor și fiecare familie de musulmani are de plătit concesiune pentru cel puțin 7-8 morminte.

  Toate aceste ilegalităti le-a facut pentru a șantaja musulmanii pentru voturi.
  Primarul a inițiat o HCL pe care consilierii să o voteze, aceasta prevede retragerea unui drept dobândit prin lege, iar consecința este că fiecare familie de musulmani va fi obligată să plătească între 3.000-5.000 lei, dacă dorește să mai aibă rudele lor morminte. Este un șantaj!
  Și este o inducere în înșelăciune, deoarece dacă știam de la inceput despre aceste condiții de păstrare a mormintelor, îl înmormântam pe tata la Albești. Și la fel și ceilalți musulmani, au fost înșelați, iar acum sunt șantajați să plătească pe noile condiții.

  Dacă acest HCL va fi aprobat, voi face plângeri penale, mă voi adresa Uniunii Minorităților Naționale din Comisia Europeană pentru că suntem discriminați, mă voi adresa Guvernului și Parlamentului României!
  Solicit consilierilor locali să studieze cu atenție acest proiect HCL, să identifice dacă cele semnalate de mine sunt conforme cu documentațiile.
  Solicit fiecărui consilier local să judece ce prevede acest HCL: să fie luat în administrare un cimitir care nu există?
  Să clarifice de ce s-a ajuns la această situație, apoi să o remedieze solicitând primarului să respecte HCL 99/2012.
  Dacă această nouă HCL va fi aprobată, voi fi obligat să mă îndrept cu plângeri penale și asupra consilierilor locali care au votat. Nu este o amenințare, ci este un îndemn la dreaptă judecată!

  Comentariu by Mentalistul — 13 decembrie 2019 @ 16:57

 18. @17-Interesanta situație! Imbarligata rău si cu „competenta” maxima ! Totusi pentru a ne forma o parere ar trebui să ne mai dai niste date.De exemplu : 1 .înainte de autorizația pomenita ar fi trebuit să fie eliberat un certificat de urbanism unde trebuia specificată starea juridică a terenului.2.Si pentru desființare se da tot o autorizație de c-tie. EXISTA? In lege sunt prevăzute niște termene…inclusiv pentru desființare,altfel administrația va trebui sa-l legalizare după un timp.3.Administrare ? Regulament,obligatii stabilite si nerespectarea?

  Comentariu by I.S — 13 decembrie 2019 @ 18:01

 19. Am specificat că nu există, iar dta mă trimiți să caut dacă există.
  Apoi, dacă nu există legal un cimitir înființat, cum să desființezi ceva ce nu există? Sau cum să iei în administrare ceva ce nu există? Exact asta e problema, că este ceva ilegal.
  Apoi… eu acuz că primarul nu a respectat HCL prin care se acordă dreptul de folosință gratuită a 2,5 ha, pentru 25 ani, cu dreot de prelungire, unde la art. 3 scrie clar că „Este mandatat primarul Mangaliei să încheie contractul de comodat”, lucru care nu s-a făcut nici pănă în ziua de azi. Au trecut 7 ani.
  Vă rog să citiți cu atenție ce am scris, ca să puteți exprima opinii pe subiect, nu pe lângă subiect.

  Cert este că am îngropat tatăl pe un teren al municipalității, împrejmuit cu gard, care nu este dat în folosință nimănui, nici pentru cimitir și nici pentru altceva. Trebuia să existe, dar primăria nu a respectat HCL. Ca să mușamalizeze acele ilegalități, acum face o preluare a ceva ce nu există, ca să poată să existe de acum încolo și sa nu îi mai judece nimeni că nu există. Nu poate musamaliza decat daca abrogă un drept al musulmanilor, câștigat prin lege, cu consecința că îi arde la buzunar.

  Comentariu by Mentalistul — 13 decembrie 2019 @ 18:47

 20. Ori nu crezi ce afirm eu și vrei dta să vezi documente?

  Comentariu by Mentalistul — 13 decembrie 2019 @ 19:00

 21. @20-Te cred d-le in privinta faptului că nu se vrea încheierea contractului de comodat.Insa chiar d-ta ne spui de niște autorizații de ctii eliberate, iar eu incerc sa-ti spun ca înaintea acestora s-a emis certificat de urbanism,unde la starea juridică a terenului cred ca e trecuta acea hot. de CL.Deci vorbim de un obiectiv care EXISTA pentru care s-au făcut recepții de lucrări.Cu acel contract e alta problema.Cum sa fie inmormaintati acolo oameni pe terenul nimănui…si înconjurat cu gard ! Terenul asta îl administrează cineva,o firmă eventual,sau a rămas de 7 ani tot in administrarea -cel puțin pecuniara- a primăriei? Chestia cu plata pentru fiecare membru de familie mi se pare si mie aberantă,fata de noi ceilalti care la 7 ani mai avem o posibilitate de continuitate.Si pe 25 de ani „cu posibilitate de prelungire”…In Dobrogea sunt morminte musulmane de…500 de ani !

  Comentariu by I.S — 13 decembrie 2019 @ 20:35

 22. Dacă ai doar un HCL, care zice ca să ți se dea 2,5 ha să construiești un hambar, poti primi certificat de urbanism și autorizație de construcție în baza acelui HCL? Cum faci, te duci pe câmp, îți alegi 25.000 mp unde vrei dumneata și te apuci de construit?

  Eu știu așa: Pentru emiterea certificatului de urbanism nu este necesară prezentarea titlului asupra imobilului sau a altui act care să ateste dreptul de proprietate.

  Dar știu așa referitor la aur. de construire, că este obligatoriu: actul doveditor al titlului asupra imobilului, care să îi confere solicitantului dreptul de execuție a lucrărilor de construcții (în copie legalizată).
  Este HCL un act doveditor? Sau ai nevoie de contractul de comodat, sa fii in legalitate?

  Ok, ok, … Și te-ai apucat de făcut hambarul. L-ai construit fără contract de comodat. Poate primăria și să-ți ia hambarul in proprietatea primăriei cu HCL?
  Ah, stai, în proiect scrie „preluarea în administrare”… Poate sa iti ia hambarul în administrare, prin HCL?
  Dar casa, poate să ți-o primăria prin HCL și să se îngrijească de ea?

  Comentariu by Mentalistul — 14 decembrie 2019 @ 0:34

 23. Discuție la Palazu între doctori :
  – Ce avem aici ?
  – Un nebun care a lucrat la vama unde se fura cum știm toți, și acum e în depresie că nu mai are cașcaval .. L-a pus unul pe lista la un partid pe loc eligibil datorită șantajului, dar a luat locul altuia care a muncit până atunci și mai este și karma..
  – Pai sunt mulți din ăștia, mai e rokerul, fotbalistul, Moș Teacă ăla de era șef când treceau țigările, ei de ce nu sunt aici ?
  – rokerul a rămas în oraș , are o afacere de succes, este încă consilier, fotbalistul s-a apucat de muncă, iar Moș Teacă are pensie nesimțită plus ce a adunat cât a fost șef și a mai câștigat și un proces, nu e așa disperat, doar se răzbună.
  – A… deci nu îi mai rămâne decât munca.. e clar dă-i un rudotel.
  – Mai are o șansă acum în iunie îi dăm o permisie, 915 proști nu sunt chiar așa greu de găsit în municipiul ăla amărât, poate își revine și mai latră 4 ani amânăm …

  Comentariu by Caca Ragiale — 14 decembrie 2019 @ 11:08

 24. Acum am inteles…ce anume n-ai inteles d-ta ! De la inceput iti spun un principiu pe care l-au respectat pana si comunistii : TERENUL bate CASA ! Spui ca la obtinerea certificatului de urbanism trebuie obtinute niste avize(DSP,Mediu,Culte) iar in cazul acesta se impun niște condiții minimale cum ar fi : paza,igienizare,administrare acces . Din experienta mea iti spun ca si eu am fost nevoit să refac gardul de plăci din beton de la vechiul cimitir musulman…pentru ca acolo era un dezastru,o părăsire totală…in afara de câini,multi câini! Tot in acea perioada am plătit celor din șantierul naval gardul metalic de la geamie(facut de aceeasi oameni care,in acea perioada au facut si gardul de la parcul Diana) Atentie ca dupa aceea musulmanii din oras stiau ca gardul de la geamie s-a facut in urma unor sponsorizari.Fals ! Noi ceilalti in sambata morților mai mergem p’acolo unde aprindem o lumânare…dar si igienizam locul si mai punem si cate o floare. Mai spui de „hambarele” pe care nu ti le poate lua primaria(pen’ca sunt pe terenul tau,sau pe terenul atribuit tie) dar ti se poate da amenda pentru disconfortul produs,poate igieniza locul si te pune si la plata.Avem asemenea „hambare” si prin stațiuni. Asta ca sa lămurim puțin cum e cu „preluarea in administrare” ! Politica de campanie : ala spune „Da’ mie ce-mi iese?” Si d-ta „melodrama” cu „santaj” la musulmani!

  Comentariu by I.S — 14 decembrie 2019 @ 11:22

 25. cum spuneam ..lumi paralele
  aia cu fotbalistu s a apucat de munca e mareata.
  nici aia cu afacerea de succes nu e mai prejos da fotbalistu si munca e epica
  ce face frica din postaci.

  Comentariu by wow — 14 decembrie 2019 @ 11:49

 26. explicati le analfabetilor din psd incepand cu dancila si pana la footbalist ca ,,patinuar” nu exista in dex.
  ca tot asasineaza un psd ist limba romana pe fb.
  si aia cu noi muncim noi nu gandim nu mai merge. ca nici nu ganditi nici nu munciti.doar furati.
  oare marea realizare,,patinuarul” cu care se lauda pe fb e ok?te poti da e gheata sau e piscina?
  si nu mai dati vina pe caldura.ca daca in mall ul din dubai pe unde va plimbati in fiecare an va uitati si dupa altceva decat dupa chilipiruri vedeati si zapada de pe partie.
  amatorilor.
  analfabetilor

  Comentariu by wow — 14 decembrie 2019 @ 16:22

 27. Dacă unii nu au ce să mârâie, inventează idioțenii.
  Radu Cristian era șomer când a candidat la Primăria Mangalia, Garda Financiară era în proces desființare.

  În capul celui care își arată prostia cu fabulații idioate văd că universul lui se învârte doar în jurul banilor.

  Eu am lucrat la Poliția de Frontieră, ceea ce este diferit de vamă. În primul rând pentru că porți armament în timpul serviciului, imaginează-ți că cei care erau la principala poartă de intrare în România – aeroportul internațional București Otopeni – erau temeinic verificați și dacă nu aveai un coeficient de inteligență necesar nu aveai ce căuta acolo. Pentru că este exact ca la o ambasadă, primul om pe care îl întâlnește un străin – fie el oficialitate, ori refugiat, ori traficant, ori om de afaceri, ori turist…- este polițistul de frontieră. Si dacă ai o funcție de a decide cum se rezolvă problemele pe care le au cei din filtru de control al pașapoartelor, ori cum se rezolva problemele pe controlul vamal, trebuie să fii mult mai capabil.
  Ca să ajungi la US Secret Service sau pe unde am fost, m-au verificat și alții: americanii, nemții, belgienii, irlandezii, etc. Am primit o dinsticție de la MI pe care a primit-o și Berbeceanu, am primit scrisori de mulțumire de la șeful FBI, ori directorul US Custom & Border Protection, ori de la US Secret Service. Fii convins că am fost verificat înainte să intru în Federal Rezerve Bank N.Y., în seiful central nici cei de la FBI care m-au însoțit nu au avut voie să intre.
  Poate ție ți se par filme, pentru mine a fost viață trăită și nu am să permit unui escroc ticălos să batjocorească viața mea.

  Cum crezi că sună aberațiile tale pe lângă ceea ce pot dovedi, unde am fost și ce am făcut? După ce am fost în maximă atenție autorităților românești, americane, germane, UN Security etc., s-a trezit un frustrat, ajuns în Mangalia cu rata, să comenteze despre „nebunia” mea.
  Am o vorbă: În lumea proștilor, înțeleptul le pare că este nebun.

  Dacă tot te-ai apucat să „povestești” istoria mea politică, nu poți să contești asta: Am ajuns consilier local în 48 ore. Ziceai că am luat locul nu știu, care a muncit ani de zile pentru locul ăla. Mie mi-au trebuit 48 ore, dar de fapt 2 luni de când m-am hotărât. Si in sedinta de constituire am fost propus viceprimar de către opoziția formată din 3 partide. De nebun? Pai pentru tine sunt nebun, pentru că am refuzat să mă vând. În concepția ta stricată este o nebunie.
  Am fost consilier local timp de peste 3 ani, timp în care am fost destul de tare să fac politică după propria conștiință. Tu ești agățat de un partid sau de Radu Cristian, eu am reușit fără ajutorul vreunui partid, am reușit pe propriile puteri să am o popularitate pe care nu o ai nici tu, nici altul care se frustrează anonim pe aici. Nici nu mă sui în corcoduș, dar nici ticăloșia pe post de politică nu am să o tolerez. Asta înseamnă că la fiecare mizerie pe care o faci, am să-ți fac candidatul una cu pământul. Pentru că am capacitatea asta, pentru că am credibilitatea asta.
  Astăzi cum se laudă sclavii primarului cu ceva, atrag instant peste 100 de înjurături. Iar de dincolo, de la PSD-ul lui Tase și Ciobănel, nici măcar nu trebuie să-i bag în seamă, pentru că îi înjură propriul fost electorat.

  E un text lung, ca de obicei, pentru că îmi place să pierd inculții pe drum.
  MANAGALIA NU UITĂ ȘI NU IARTĂ ANII DE BATJOCURĂ!

  Comentariu by Mentalistul — 14 decembrie 2019 @ 18:02

 28. E interesant asta cu ,,Mangalia nu uită anii de batjocură”. Mai ales când vine din partea unuia care a intrat în partid pe lista PSD , unde era primarul care ne a ținut în frig o iarnă. Așa este Mangalia nu uită.

  Comentariu by Frozen — 15 decembrie 2019 @ 12:07

 29. Cum e asta:
  Ca aia nazistă în care toți evreii trebuie uciși pentru că niște bancheri evrei au falimentat Germania.
  Ori ca aia că toți peneliștii sunt criminali pentru că în 1907 au ucis mii de țărani. Ar fi o prostie o astfel de mentalitate.

  Nu îl cunosc pe Tusac, nu l-am întâlnit în viața mea. Cum să îmi transferi mie o vină a altuia dintr-un an (Tusac era suspendat atunci!), fără măcar să îl cunosc. Dar 7 ani Mangalia a suferit in beznă, cu junglă de buruieni, cu batjocură a primarului față de cetățeni, primarul actual. Vrei sa te dai drept sprijinind un asemenea nemernic, pe care îl înjură tot orașul? Pentru că alt motiv nu ai să mă ataci, atâta timp cât eu fac doar o campanie anti-Radu, nicidecum o politică pro partide.

  Am intrat în PSD din motive pentru Mangalia. E ușor să înjuri pe dinafară. Eu am avut tăria să intru în PSD și cât am fost consilier local PSD nu s-a intamplat nimic împotriva Mangaliei din partea PSD.
  Degeaba îți explic, pentru că ai un comentariu politic, din teamă că îl alungăm pe Radu Cristian și toți navetiști lui din Mangalia, dar am scris ca să fie scris.

  Comentariu by Mentalistul — 16 decembrie 2019 @ 13:46

 30. There is certainly a lot to learn about this issue. I really like all the
  points you’ve made.

  Comentariu by mobile legends hack for fun — 17 decembrie 2019 @ 17:27

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress