Politica locală

10 decembrie 2019

Concerte de Sărbători și pachete cadou pentru copiii Mangaliei

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:12

Comunicat de presă

Concerte de Sărbători și pachete cadou pentru copiii Mangaliei
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria Mangalia organizează, pe tot parcursul lunii decembrie, mai multe evenimente, pregătite special pentru copii, dar și pentru ceilalți locuitori ai orașului. La fiecare sfârşit de săptămână, în perioada 7 – 28 decembrie, copii, tineri, părinţi şi bunici sunt așteptați la concertele susținute pe scena exterioară a Casei de Cultură din localitate. Astfel, în fiecare sâmbătă, începând cu orele 15:30, vor avea loc o serie de spectacole în aer liber, susținute de trupe de teatru pentru copii, dar și interpreți îndrăgiți de publicul larg. Într-o atmosferă festivă creată de iluminatul ornamental din centrul orașului, animat de brazi împodobiți și Moș Crăciun, seria spectacolelor va fi deschisă în data de 7 decembrie de trupa de teatru pentru copii ”MiniRicii”, care a pregătit multe surprize pentru cei mici. Următoarea săptămână, pe 14 decembrie, este dedicată tot copiilor, când, pe scenă, va urca interpreta Bibi, care promite o prestație pe placul tuturor. Concertele de Crăciun continuă, în ziua de 21 decembrie, cu spectacolul susținut de îndrăgita artistă Andra Gogan, cunoscută mai ales în rândul adolescenților. Nu în ultimul rând, mult îndrăgitul Dorian Popa încheie maratonul muzical dedicat locuitorilor Mangaliei, sâmbătă, 28 decembrie, cu un show incendiar, plin de culoare și voie bună. Pe parcursul desfășurării concertelor, pe platoul din fața Casei de Cultură, va fi amenajat un patinoar, dar și un târg cu diverse produse tradiționale, obiecte hand made, dar și dulciuri. Cei mai încântați vor fi cei mici, întrucât au ocazia să se fotografieze, gratuit, cu Moșul, la căsuța acestuia ce va fi pregătită să își primească oaspeții, în fiecare sâmbătă, pe perioada concertelor. În plus, fiecare copil va primi câte o mică surpriză dulce din partea Moșului. Tot pentru copii, autoritățile locale au pregătit peste 4000 de pachete cadou, pe care le vor distribui la toate grădiniţele şi şcolile din oraş, dar și la creșa din localitate. ”În fiecare an, de Sărbători, dorim să facem cât mai mulți copii fericiți și să se bucure de magia sărbătorilor, pe care să le petreacă în liniște și armonie, alături de cei dragi. Tuturor, le urez un sincer ”La Mulți Ani”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

mangalia.ro

7 Comments

 1. E păcat să pierdeți mult visata întâlnire cu îndrăgita artistă Andra Gogan și cu mult îndrăgitul Dorian Popa. Succes și multe comunicate de lemn până în iunie 2020.

  Comentariu by lucian visa — 10 decembrie 2019 @ 17:15

 2. Oooooo bah esti nebun ? Dorian Popa ? ce super…asta cu ce se ocupa ? ce face maimutoiul asta ?

  Comentariu by Anonim — 10 decembrie 2019 @ 19:05

 3. Ca doar de sarbatori se pot bucura copii! Copii trebuie sa se bucure in fiecare zi de un oras curat, aerisit, cu locuri unde sa se poata plimba si juca linistiti, feriti de pericole, sa invete in unitati scolare spatioase, curate, sa aibe sosele asfaltate, si trotuare executate corect, nu sa balteasca apa in jurul scolilor ca n-are pe unde sa se scurga si multe altele. Dar, ce sa vezi, un domn care elogiaza atat administratia actuala, ne spune ca aceste spatii numite de el „locuri de joaca pentru copii” exista in oras si sunt functionale si nemaivazute, probabil ca cel de la Balnear! Se lauda cu lucruri marunte si normale, pe care oricine le face, si nu numai in pragul sarbatorilor. Va dati seama de ce minuni este in stare actuala administratie, n-ai sa vezi asa ceva nicaieri in lume!

  Comentariu by Anonim — 12 decembrie 2019 @ 11:27

 4. Corect.

  Comentariu by lucian visa — 12 decembrie 2019 @ 15:01

 5. „Corect” ! Nu e nimic corect aici ! Ala se lauda in comunicat cu un limbaj de lemn de pe vremea lui Ceausescu si se arata mare iubitor de copii,iar cel de la @3 il combate „in alta limba de lemn”, idilic,suprarealist intro tara saraca,in care edilii organizeaza „festivitati” dupa principiul 3 la tine 1 la mine ! Ce de ambulanti cu carnati afumati or sa fie p’acolo… Copiii(atentie cel de la@3 ca nu sunt copii la xerox!-asta apropo de faptul ca ti s-a spus „corect”) se bucura de sarbatori de lucruri mult mai simple si intrate in traditional ! Cand eram mai saraci se bucurau si pentru un trenulet care se invartea in jurul bradului ! Nu e un lucru rau ca se dau pachete la scoli si gradinite,dar impotriva „populismului” electoral,poate ca „mosul”(primarele) ar fi trebuit sa se „traga in poze” cu fiecare copil nascut in Mangalia in fiecare an in ziua lor de nastere…nu cu hodorogii inca buni de…vot ! Ajutoare parentale functie de starea materiala a parintilor ! Atentie ca am spus de copii nascuti in Mangalia,nu de cei pentru care mamelor le-a venit sorocul dupa ora 15 ! Pentru ei a avut grija primarul : Dumnezeu cu mila !

  Comentariu by I.S — 12 decembrie 2019 @ 17:17

 6. Pt.5
  Domnule, mi s-a spus „corect” la ceea ce am incercat sa transmit, ca s-au strecurat cateva greseli gramaticale, n-am nicio scuza, este adevarat! Dar daca m-ati corectat, din puct de vedere gramatical, se presupune ca dvs sunteti „toba” la acest capitol, ceea ce nu este cazul! In primul rand, aceeasi greseala ca si mine „copii nascuti…. ” si in al doilea rand, mai rau, ” intro tara”! Si apropo, nu suntem asa de saraci, incat sa nu avem scoli, gradinite, si locuri de joaca pentru copii, sunt lucruri absolut normale si pe care le avem in tara, in orase in care sunt edili cu coloana vertebrala. Nu exagerati, va rog!

  Comentariu by Anonim — 13 decembrie 2019 @ 10:39

 7. @6-Respect ! La copii n-am gresit,da’ la intr-o…mi-a sarit cratima din pantaloni ! Si pe mine ma agaseaza forma asta incorecta.Asa e cand te iei dupa zvonuri ! De fapt eu incercam sa va indemn catre „concret” si tare mi-ar placea sa mai colaboram intru critica la actualul primar,insa nu putem sa ne recunoastem.Poate daca puneti la anonim : 1 sau 2 sau n…https://pixabay.com/ro/illustrations/str%C3%A2ngere-de-m%C3%A2n%C4%83-privin%C8%9B%C4%83-coopereze-2009183/

  Comentariu by I.S — 13 decembrie 2019 @ 11:49

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress