Politica locală

7 decembrie 2019

Convocatorul ședinței de îndată a CL Mangalia din 09.12.2019

Filed under: Uncategorized — lucian visa @ 17:18

12 Comments

 1. unde se poate depune cerere pentru a obtine un loc la noul cimitir?

  Comentariu by Anonim — 7 decembrie 2019 @ 18:14

 2. Doar la Dumnezeu

  Comentariu by Anonim — 9 decembrie 2019 @ 9:39

 3. probabil, ca tot la dan georgescu. El raspunde de tot orasul, contra indemnizatii…

  Comentariu by pop — 9 decembrie 2019 @ 10:06

 4. „Dle Ivan, Spitalul Mangalia este în administrarea Primăriei, nicidecum a statului. Primarul a destituit directorul Spitalului Mangalia, un medic apreciat, și a pus director o fostă funcționară din primărie.
  Ați plâns moartea soției dvs., pentru că nu a avut șanse la Spitalul Mangalia. Dumnezeu să o odihnească!

  Cum v-ar fi fost atunci, dacă cineva comenta cum îmi spuneți dvs: „Mai lasă-ne, VI, cu postările tale! Nu mai critica Spitalul Mangalia!”?
  Eu am reținut ceea ce ați scris atunci, ați deplâns o situație, am reținut pentru a mă strădui să îndrept. Alte persoane nu știu ce vi s-a întâmplat, dar eu am reținut. Vreau să nu se mai întample, vreau să schimb starea actuală, nu mai vreau să treacă și alții prin suferința dvs., sigur mă veți înțelege. Cine nu a trecut prin ce ați trecut dvs., va înțelege? De aceea informez ce se întâmplă Credeți că dacă un altul vine și spune „Mai lasă-ne MO cu postările tale! Ne facem noi singuri o părere…” credeți că se schimbă cu ceva situația? Următorul bolnav de AVC va fi ținut la fel, 2-3 ore în ambulanță, până să intervină urgența spitalului?
  Dvs. știți câte ambulanțe funcționează în Mangalia, în realitate? Dvs știți că Primarul, după atâția ani de plângeri, nu a făcut nimic să existe gardă la Maternitate si daca îi vine sorocul dupa ora 14:00, ori în weekend, o trimite pe viitoarea mămică cu ambulanța la Constanța? Ambulanța de care este nevoie la o urgență cu AVC va lipsi, fiind plecată la Constanța. (De exemplu, în cazul soției dvs.) Avem o maternitate modernă, dar nu se mai naște natural în ea, din lipsă de gardă la Maternitate.

  Eu mă uit la cauza lucrurilor, dle Ivan. Și caut să le corectez.
  Am trăit cu junglă de buruieni în Manglia. Pentru că primarul a angajat o firmă din Eforie, din anturajul lui, pe care o plătea cu sume exorbitante, dar nici măcar nu tăia iarba. Am privit la cauza problemelor și m-am străduit să se corecteze. Primarul a ținut 5-6 ani contract cu firma căpușă. Am făcut tot posibilul să se termine contractul și astăzi se taie iarba cu cosași și lucrători în spații verzi, angajați direct la Primărie. Mai ieftin și mai bine, s-au creat 40 locuri de muncă. De aceea, în ultimele luni ați văzut că s-a tăiat iarba. Pentru că m-am străduit să corectez, pornind de la cauza lucrurilor, schimbând ceea ce are consecințe rele pentru oameni.
  La fel am făcut și cu iluminatul public, pentru că trăiam în beznă. Și pot povesti în continuare.
  Întrebați pe Primar, care este cel care deține Spitalul Mangalia în administrare, dacă știe ce s-a întâmplat cu soția dvs.! Nu știe, dle Ivan, pentru că nu îl interesează! Dar eu știu, dle Ivan! Știu și am reținut! În urmă cu un an mi-a murit tatăl, care a lucrat ani mulți pe ambulanță. Știu pentru că înțeleg prin ce ați trecut și nu am uitat. Știu, fără ca dvs. să știți că știu. Am înțeles durerea dvs. și consider că primul lucru de care trebuie sa aibă grijă un primar este spitalul, acolo ne naștem și acolo murim cei mai mulți.

  Dar ca să înțelegeți despre această emisiune, am să vă explic pe îndelete:
  Există oameni care au murit căutându-și dreptatea prin tribunale. Cineva pe funcție de putere a făcut abuzuri, oamenii au fost asupriți. Fiind foarte supărați, au căutat dreptatea prin tribunale. Instanța a dat dreptate omului și a obligat pe cel care a făcut abuzul să îl repună în drepturi pe cel păgubit sau pe cel asuprit de un nemernic pe funcție. Când cel care a făcut abuzul refuză să facă ce a hotărât instanța, primește pe numele lui o amendă judiciară. Este o măsură penalizatoare a instanței, cine refuză trebuie să plătească scump pentru refuzul său. Ca să îl determine să nu mai facă pe nemernicul.
  Primarul a avut nemernicia să își pună consilierii să adopte o Hotărâre de Consiliu Local, ca aceste amenzi judiciare, date de instanță nemernicilor pe nume personal, să fie plătite din Bugetul Local, adică tot de către cetățeni. Asta înseamnă că primarul și cei de pe funcții să facă abuzuri nestingheriți, să nenorocească oameni, fără să plătească nimic din ce hotărăște instanța că trebuie să plătească. Înseamnă că cetățenii plătesc amenzile judiciare în locul celor vinovați, este la fel cu o lege cu care cetățenii fac pușcărie în locul celor prinși cu corupție. Pentru că cetățenii i-au votat.
  Despre asta este vorba în emisiune, despre uciderea democrației și a justiției în Mangalia.

  Prefectul, care este reprezentantul statutului în județ, a atacat în instanță această lege dată la Mangalia, a dat în judecată pentru că ce a făcut primarul este o nemernicie.

  Cu stimă și respect,
  Al dumneavoastră,
  M.O.
  (așa cum m-ați numit!)”

  Comentariu by Mentalistul — 9 decembrie 2019 @ 10:16

 5. cine face informarea despre transportul local /?

  Comentariu by Anonim — 9 decembrie 2019 @ 10:45

 6. https://www.replicaonline.ro/copacii-din-mlastina-mangalia-defrisati-411230/

  Comentariu by nabuco — 9 decembrie 2019 @ 14:20

 7. Alina Netoi absolventa de Spiru Haret, pusa de pitic la conducerea Spitalului Municipal Mangalia, dar si amanta acestuia. In ce hal a ajuns acest oras condus de acest nemernic de primar zis si ”dictatorul”. E timp, si timpul le va rezolva, cu totii speram sa infunde puscaria acest borfas ordinar.

  Comentariu by Anonim — 9 decembrie 2019 @ 20:05

 8. Ludovic Orban a promis ca ii va da afara pe toti cei care au intrat pe usa din dos in administratie. Sa faca Ozzy o sesizare despre situatia referitoare la bataia de joc de la conducerea Spitalului. Cum a fost destituit un medic apreciat si in locul lui si-a pus amanta. Si nu este singura aberatie de genul acesta. Cine stie cunoaste!

  Comentariu by dana — 9 decembrie 2019 @ 20:36

 9. Orbetele asta ii da afara pentru a face loc oamenilor lui,nicio deosebire fata de PSD.

  Comentariu by doru — 10 decembrie 2019 @ 10:17

 10. ptr 7:lasa ca bate mami matanii la manastiri si i se iarta pacatele fetitei.

  Comentariu by anonim — 10 decembrie 2019 @ 12:24

 11. Pt.8
  Dar de ce să facă Ozzy o sesizare ? De ce nu o faci tu, un doctor sau mai mulți doctori din spital ? Castanele nu trebuie să le scoată doar cineva anume. Dacă nu punem umărul cât mai mulți, va fi și mai rău.

  Comentariu by lucian visa — 10 decembrie 2019 @ 16:48

 12. Orban, cu altă ocazie, a zis așa: „Avem și noi un primar de municipiu în județul Constanța și ați făcut o obsesie cu el.”

  Am răspuns că dacă tot fac ei pe stălpii dreptății (era împreună cu Rareș Bogdan și Siegfred Mureșan) și tot au venit cu lozinca „jos mafia lui Mazăre și Constantinescu” să afle că Radu Cristian a urcat de mână pe scenă cu Radu Mazăre.
  Dar normal că nu a mers. A mers alta: Rareș Bogdan fusese la 2 posturi TV și a dat exemplu de primari PNL capabili pe Radu Cristian, că a accesat în acest mandat 26.000.000 euro și cetățenii Mangaliei sunt fericiți și mulțumiți. I-am arătat mesaj de la Codrin Ștefănescu să-i trimit execuțiile bugetare pe ultimii 3 ani, unde se vede că Radu Cristian a pierdut 26.000.000 euro de la fondurile europene (nu le-a implementat) și a accesat în total 35.000 euro în 3 ani. Că m-a sunat de 3 ori să i le trimit și singurul lucru care m-a oprit este că nu-l plac pe personajul acela. Dar ar fi vrut să meargă la aceleași posturi TV și să-i decredibilizeze campania pentru europarlamentare a lui Rareș Bogdan.
  Nu știu dacă a însemnat ceva, dar Rareș Bogdan era proaspăt intrat și la lansarea candidaților pt europarlamentari de la Constanța primarul Mangaliei nu a mai fost lăsat să vorbească și a vorbit pe scenă primarul de la Ovidiu.

  Ideea este că Orban îi va ține partea lui Radu Cristian. Am citit azi că vrea să dea bani de funcționare primăriilor care sunt în faliment. Radu Cristian are ocazia să-i ceară bani pentru Mangalia.

  Lucrurile sunt negociate deja la partide. Ion Stelian de la USR a negociat sprijin de la PNL pentru primar la Constanța și a dat în schimb sprijin pentru PNL la Mangalia, Medgidia, Năvodari, Cernavodă cu candidați slabi.
  Se simte cu PSD Constanța a făcut înțelegere cu Radu Cristian în același sens, de-asta mi-au și retras sprijinul politic, știind că pe partea mea eu îmi doream acest lucru.
  Un candidat slab la PSD Mangalia va confirma că înțelegerea a fost făcută.

  De aceea am și făcut anunțul cu candidatura, pentru că în acest scenariu cu candidați doar de la partide, toți slabi, ar fi fost sigur câștigul lui Radu într-un singur tur. Măcar așa mai rămâne o flacără aprinsă. Dar dacă se fac alegerile în 2 tururi (nu cred că Iohannis ar face declarații să se facă de râs Orban sau să îl facă de râs Orban că președintele vorbește în vânt!), Radu deja poate să îsi facă bagajele. Și apoi să se bucure că are guvern PNL.

  Așa, după declațiile lui Orban, ar trebui să îl ia guvernul la puricat pe Radu Cristian și cu fondurile PNDL pentru canalizările pluviale din Dobrogea II și cu asfaltul care s-a topit la ploaie.

  Comentariu by Mentalistul — 10 decembrie 2019 @ 22:44

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress