Politica locală

2 decembrie 2019

Parcări în locul garajelor demolate, la Mangalia

Filed under: Uncategorized — lucian visa @ 15:55

În această perioadă, se lucrează la amenajarea parcărilor în locul garajelor demolate din Mangalia. Cu această ocazie, primarul Cristian Radu a transmis:

”În această perioadă, se lucrează la amenajarea parcărilor de reședință, în toate zonele unde au fost demolate garajele. În unele locuri, parcările sunt realizate prin turnarea unor platforme de beton, iar în alte cazuri, acestea sunt amenajate cu strat de piatră sau criblură compactată. Ulterior, vom turna și un covor asfaltic, însă, până atunci, toate parcările vor fi repartizate solicitanților, acestea fiind funcționale. Tocmai de aceea, am fost să discut cu cetățenii, la fața locului. Precizez că toate lucrările se fac din bugetul local și nu cu bani de împrumut, așa cum au dezinformat unii consilieri locali. Pentru lucrările ulterioare de asfaltare a parcărilor (amenajate, în prezent, cu criblură asfaltică), vom atrage fonduri guvernamentale nerambursabile, așa cum am reabilitat și străzile din Dobrogea II”, a transmis Radu Cristian, primarul Mangaliei.

Replica 02.12.2019

71 Comments

 1. bravo!de pus la rana micutul!

  Comentariu by anonim — 2 decembrie 2019 @ 17:50

 2. Nu va este rusine! Dupa 8 ani de mandat veniti cu mizeriile astea! Trasati cateva linii pe asfalt si cica, s-au amenajat parcari. Va laudati cu lucruri de nimic, bai, lucrarile astea nici nu trebuiau amintite. E o problema de normalitate sa pui ceva in locul la ce ai demolat. Va dati seama, cum reusesc ei sa modernizeze Mangalia, torni putina piatra, nivelezi, tragi doua dungi de vopsea si v-am scos ochii, uite ce frumosssssss! Dupa 8 ani de mandat, halal administratie! Mangalia pute si ei se lauda! N-au bunul simt macar sa taca dracu, sa se uite la vecinii lor, din jurul Mangaliei, Comuna Limanu, doar in trei ani si jumatate si uite lucrari de anvergura, trainice, solide, absolut necesare traiului de zi cu zi, prioritizate, gandite, nu kitschuri si alea prost lucrate! Si da, ca de obicei altii sunt de vina, nu incompetenta lor si faptul ca nu-i intereseaza decat propriile buzunare.

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 10:23

 3. Dobrogea II s-a asfaltat cu fonduri PNDL, care a fost al PSD.

  Radu Cristian nu a aflat că s-a schimbat guvernul? Guvernul nou are acest program de guvernare:
  https://media.stiripesurse.ro/other/201910/media-157191270498592700.pdf
  Nimic la Dezvoltare, nici PNDL, nimic altceva.
  Iar minte de îngheață apele!
  Primarul de la Limanu a asfaltat un drum de 4,5 km pentru 30 case, iar primarul Mangaliei nu este în stare să asfalteze niște parcări de 500 mp pentru sute de locuințe la bloc.

  Comentariu by Mentalistul — 3 decembrie 2019 @ 13:33

 4. Cel mai important este ca Mangalia sa scape de acest escroc de primar. Un mare mincinos.

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 14:19

 5. Dan Georgescu va fi primarul nostru ….ȘI ÎN MANGALIA SE POATE ……

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 15:25

 6. Dan Georgescu e cu primarul în aceeași echipă. Dacă primarul e bun, atunci de ce să-l schimbăm, dacă nu e bun să-l schimbăm cu unul din echipa lui ?

  Comentariu by lucian visa — 3 decembrie 2019 @ 15:45

 7. pt.5
  Ce a facut acest Dan Georgescu pentru Mangalia? Ocupa functie publica inca de pe vremea cand venise pe cai mari cu Tusac si ce a facut pentru orasul lui? Acum le tine trena astora de n-au facut decat sa ingroape orasul in datorii si sa-l lase in paragina si daramaturi. Ce face Dan Georgecu, te intreb, acum, ca este la butoane. Iti raspund tot eu, NIMIC! Las-o balta!

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 15:51

 8. pt.5
  Da, ai dreptate si in Mangalia se poate, dar cu o echipa profesionista si un primar gospodar, care sa iubeasca orasul si cetatenii si care isi doreste sa lase ceva, trainic si frumos. Sa-si doreasca sa traiasca civilizat si sa se respecte pe el in primul rand. Iar pentru asa ceva iti trebuie educatie, in primul rand si nu in ultimul rand ceva carte, lucruri esentiale care lipsesc cu desavarsire la cel care este cocotat pe scaunul de primar, iar de echipa ce sa mai vorbim….. cuvintele sunt de prisos.

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 16:09

 9. Cum ce a facut Dan Georgescu? Si-a tras un hotel, un jeep mercedes, niste terenuri si un sac de bani. Pai daca nici asta nu e intreprinzator?

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 17:05

 10. MĂI OAMENI BUNI ESTE VORBA DESPRE PRIMARUL DIN LIMANU ….GEORGESCU DAN …..nu de panarama care sta linga RC

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 17:41

 11. daniel gheorghe georgescu,primar de limanu, din mangalia.

  Comentariu by anonim — 3 decembrie 2019 @ 17:59

 12. Pt 10:
  În visul tău ți-l recomand pe primarul de la Oradea, să vină cu toată echipa lui. Problema este că nu vine la Mangalia.

  Comentariu by Mentalistul — 3 decembrie 2019 @ 18:00

 13. Apropo de primarul din Oradea, sta la bloc, nu izolat în vilă la C-ta sau alta localitate din apropiere și când urcă sau coboară, are contact cu urbea, prin vecini. Așa și la Mangalia, daca primarul nu sta la bloc, sau la casă în cartier, nu are pulsul localitatii nu știe nevoile, prioritățile celor care l-au ales, reprezintă doar interesele pupincuriștilor. ALEGE-TI PENTRU MANGALIA.

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 18:23

 14. In general asa se intampla cu oamenii cu bani. Sunt atatea exemple de oameni cu bani care au murit ca niste caini si nu au luat nimic cu ei. Sechelariu, Patriciu, Erbasu si lista continua.

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 18:36

 15. Dan Gheorghe Georgescu este din Mangalia la fel cum e si Radu Cristian. Pe declaratia de avere a sotiei scrie ca locuieste in Vama Veche

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 20:30

 16. Cam nasol pt pt Ozzy cind auzi de Dan ……îl spulberă pe RC…..de tine nici nu are rost să mai vorbim

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 21:01

 17. Vorbiți de PSDistul Georgescu de la Limanu?Cel care a reușit să obțină pentru PSD scorul de 21% la primul tur al alegerilor prezidențiale de acum 3 săptămâni?Păi el nu știe dacă mai ia la el în comună încă un mandat.

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 21:48

 18. Pt17
  Da, draguta, exact ai ghicit! De „PSD-istul Daniel Gheorghe Georgescu de la Limanu” Zici ca a reusit sa obtina pt PSD nu stiu ce scor, ce sa-ti povestesc, halal abordare! Dar ai deschis ochii sa vezi cate face pentru comuna pe care o reprezinta, cat munceste, ce echipa are, se compara cu ce este la Mangalia? PNL_istul Radu Cristian, cu consilierii PNL si o echipa pe masura au distrus un oras frumos, boem, civilizat transformandu-l intr-un catun mizer, trist si fara nicio perspectiva. Nu mai vorbesc de statiuni! Nu iti este rusine sa vorbesti fara sa gandesti? Doar in capul tau ” nu stie daca mai ia la el in comuna inca un mandat”, iti amintesc ca la locale se voteaza OMUL, GOSPODARUL, si mai apoi partidele, de care faci atata caz. Nu sunteti in stare sa va depasiti, partidul, partidul partidul, mai sunt si oameni deosebiti in partide care vor sa lase lucruri frumoase pe acolo pe unde trec. Si in cazul nostru se vorbeste de OM nu de partid, nu partidul transforma o localitate, ci omul, daca vrea si daca il duce mintea! Asa ca, abtine-te de la comentarii de gradinita!

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 22:24

 19. Pt.17
  Dar nu-i nici un bai, daca nu „mai ia la el in comuna inca un mandat”, fii convis ca ia la Mangalia, nu un mandat ci mai multe, ghinion pentru cei din comuna Limanu!

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 22:31

 20. Omul care poate schimba in totalitate fața orașului în bine este dl Dan Georgescu ( pr în Limanu actualmente ) . Se va crea o emulație imensă în jurul lui și îl va învinge pe acest navetist fără drept de apel . Dumnezeu să îi lumineze pe cei din PSD Mangalia …..doamne ajută

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 23:21

 21. “Dandy” primarul fandosit și plin de el în afară de drumul ăsta proaspăt asfaltat nu a făcut absolut nimic în cei aproape 4 ani.Străzile sunt un dezastru,haosul urbanistic din Vamă continuă,el se trage în poze.
  Na că era să uit,a făcut ceva: și-a “dat” toate terenurile ce mai erau libere prin Vamă.

  Comentariu by Jos PSD — 3 decembrie 2019 @ 23:26

 22. Ma lasi cu oparitul ala de Georgescu
  Limanu este praf la propriu!2 Mai la fel,iar de Vama No comment

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 23:30

 23. Pt 21 . Știm cine ești domnule …..nu vă mai scapă nici măcar un miracol …veți pierde primăria cu succez domnule RC …..comentariile pe care le fac aghiotanții dv nu mai pot schimba nimic . Așa că îi urăm succes lui DG .

  Comentariu by Anonim — 3 decembrie 2019 @ 23:40

 24. Chiar este o mișcare de succes dacă pr din Limanu candidează în Mangalia . Cînd își lansează candidatura RC își golește biroul și ascunde toate actele compromițătoare ….

  Comentariu by Jos RC — 3 decembrie 2019 @ 23:50

 25. Acum așa, o întrebare: dacă prin reducere la absurd candidează la Mangalia primarul actual de la Limanu, contra lui RC, care este primarul în funcție, și nu câștigă Georgescu, ce se mai alege de el?
  La Limanu e clar că are mai multe șanse, fiind primarul în funcție. Fiind o comună care se dezvoltă, iar Mangalia fiind într-o situație gravă financiară, care candidatură este mai atrăgătoare?
  Opinia mea este că nu va candida niciun Georgescu la Mangalia.

  Comentariu by Mentalistul — 4 decembrie 2019 @ 0:35

 26. Mai ușor cu pianul pe scări, s-a văzut ce a făcut Vrabie la Medgidia. Decât codaș la oraș mai bine fruntaș în cătunul tău.

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2019 @ 6:56

 27. pt.22
  „Oparitul ala de Georgescu” a inceput sa schimbe fata comunei dupa doar trei ani si jumatate, Limanu este ” praf la propriu, 2 Mai si Vama” ca asa le-a mostenit, iar el a incercat si a reusit, atat cat i-a permis timpul, sa schimbe ceva, si a schimbat. Si in continuare va reusi sa faca ceea ce este necesar pentru cetateni, chiar daca unii nu vor sa vada si sa aprecieze din varii motive: frustari, rea vointa sau ca sprijina anumite partide. Dar, stii ce? Nu este timpul pierdut, in rest doar vorbe goale fara niciun suprt!

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2019 @ 9:23

 28. ia spune ne tu concret ce a schimbat?
  in afara de ce spunea cineva mai sus ca si a luat tot ce mai putea prin vama si acolo si dincolo si p acolo, a mai pus o statuie in fata primariei si cam atat.
  sa ne spuna cei din limanu.o duc mai bine?au sttrazi asfaltate?aiu gaze?au liniste si siguranta?curatenie?
  nu prea..
  am vazut niste poze cu carciuma lui din vama cand s a construit si cum arata acum..a acaparat soseaua din fata si a facut tersasa si a mutat soseaua mai spre plaja.
  asa ca..lasati ne cu asta.si mai e si psd ist.
  echipa lui?spagarii care erau in primaria mangalia si n au mai avut loc de actualii spagari.aceleasi naravuri

  Comentariu by wow — 4 decembrie 2019 @ 9:40

 29. Gata ați intrat in panică dragi susținători ai lui RC ? Nici o șansă pt voi ……iar de Ozzy nu trebuie să mai vorbim că el săracul este bolnav și are probleme …..

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2019 @ 10:05

 30. gandire tipica.nu am intrat in panicca.doar as fi vrut sa vad ce cv de bun administrator are acest primar de limanu.sincer maine l as vota p ala de la oradea.
  deci sa auzim realizarile.nu alea in beneficiul personal.ci alea ptr comunitate.
  oricum are un mare handicap ca i psd ist.
  si nu nu sunt sustinator al lui rc

  Comentariu by wow — 4 decembrie 2019 @ 10:18

 31. Da este PSDist și va fi susținut de toată lumea din oraș …..cred că PSD va face cel mai bun lucru sustinînd omul DG…Adunînd votul politic + voturile omului DG cu siguranță anul viitor vom avea un primar care va lucra pentru binele Mangaliei . Acum RC chiar are o problemă

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2019 @ 11:15

 32. Georgescu nu va candida la Mangalia ! Reveniți la chestiune.

  În Saturn, acum două trei luni s-a frezat carosabilul. Acum se strică trotuarele.

  Comentariu by lucian visa — 4 decembrie 2019 @ 13:59

 33. Ce Vișa nu îți convine de DG ? Vrei nu vrei va fi și primarul tău …..

  Comentariu by Anti RC — 4 decembrie 2019 @ 19:06

 34. Like Dan Georgescu …cred că vei putea și în Mangalia

  Comentariu by Anonim — 4 decembrie 2019 @ 22:20

 35. Pt 32:
  Am primit informația de la județ că RC pierde iar fondurile europene. Bănuiesc că și cine lucrează știe, dar se ca întâmpla la fel ca la Opel Construct și Recon&Doje, și-au luat din Bugetul Local cu tot cu penalități. Iar lucrările din 2016 au ieșit de tot rahatul.

  Cât despre DG, ăștia care împrăștie aberatii sunt cei ai lui Radu, stupizenia de Ciuraru si nemernicul de Colgiu. Le-ar conveni să se fragmenteze votul. Gestul USR i-a luat prin surprindere și bănuiesc ei că un drăcușor și-a băgat coada să nu se mai fragmenteze votul.
  Cine este inteligent realizează de cine îi este frică lui RC cel mai mult: cel pe care îl înjură cel mai mult brigada lui de tolomaci. Teama este mai mare nu pentru o candidatură a mea, ci pentru că eu nu țin morțiș la ea, oricând pot susține pe cel cu cele mai multe șanse.
  Imaginați-vă următoarea strategie, pe care o avea în cap de 2 ani: RC de înțelege cu partidele importante să aibă candidați fără șanse (precum PSD in 2016, ori precum USR acum), dar astfel încât să se fragmenteze votul fiind lipsă un pol de atracție a votului. Dar iată că există un Menabit care nu depinde de partide, care poate atrage votul negativ, care este mai mare decât cel pozitiv pentru RC. Astfel că toată negocierea cu partidele la centru este inutilă pentru Radu. Partidele alungă votul cu candidații lor gen Paris, dar nu ajung la Radu. Partidele primesc ce au negociat, dar Radu primește ciu-ciu. Dacă prin luna Mai altcineva stă mai bine contra lui Radu, eu nu am ambiția decât să pice Radu.
  Dacă restul sunt gen Paris, undeva trebuie să se ducă voturile anti-Radu.
  Dacă se face în 2 tururi, Radu poate să își facă bagajele, va fi o luptă dreaptă.
  Problema mare pentru Radu sunt eu, pentru că ei bănuiesc deja ce campanie am pregătit și au aflat deja de cele 26 OSV pe care le-am organizat. De aceea sunt cel mai insultat. Cu cât mă insultă mai mult, panica e mai mare.
  Vă dați seama că dacă ar pune PSD candidat pe DG de la Limanu, vom avea candidați PNL, USR, PSD care nu sunt din Mangalia.
  Singurul care ar putea să rupă votul anti-Radu și care merge pe șantaj că nu dă înapoi este Iorguș. La care unii stau cu gura căscată dacă scapă de problemele lui și va putea să candideze. La o adică sunt convins că pot obține sprijinul votanților lui Iorguș, atât câți or mai fi.
  Sigur că Radu constată cât de mult îl urăște majoritatea orașului, astfel că nu poate obține voturi decât de la o masă de manevră care poate fi manipulată din poziția de primar, pe care se străduie să o țină cu zvonuri de genul; câștigă sigur, și-a cumpărat funcția (înțelegerea cu PSD), etc. Ii merge cu un procent prea mic, care nu este de ajuns să câștige.
  Dacă DG de la Limanu va fi obligat de PSD să candideze la Mangalia, foarte improbabil, înseamnă că Stroe de la PSD vrea să scape de el de la Limanu, să le mai taie lui Moga și Țuțuianu. Dar nu cred o astfel de execuție pe față, iar DG poate câștiga la Limanu din orice poziție, din orice partid, nu va hali o astfel de momeală.
  Singurul candidat care mai este o curiozitate este cel al PSD. La fel ca la USR, pot să vină cu un candidat din PSD Mangalia actual, ori cu unul adus din afară. Ambele situații îl duce pe PSD la un maxim 15%, candidatul va lua mai puțin decat partidul.
  Dar dilema lui Radu rămâne să fie o problemă: existența mea îl încurcă foarte mult și îi va fi fatală.
  Așa… o opinie.

  Cine mă insultă în continuare îi este vândut lui Radu, pentru că eu ajut la plecarea lui Radu. De ce să mă înjuri dacă eu fac campanie anti-Radu? Problema este la cei pe care îi interesează mai mult de poziția partidului lor decât să plece Radu.

  Comentariu by Mentalistul — 4 decembrie 2019 @ 22:30

 36. Ptr 35
  O spun cu certitudine: ai probleme foarte serioase la mansardă! Pozezi continuu in victimă fără ca să fii băgat în seamă. Îți inventezi roluri și jocuri doar pentru a putea transmite ceva public. Poate ai observat. Te-au parasit cam toți. I-ai plictisit. Numai mahalagisme și mixturi.

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2019 @ 10:42

 37. Iata cine este noul sef al Politiei Locale Mangalia:
  http://www.pna.ro/faces/comunicat.xhtml?id=2283
  Nu este doctor in stiinte agricole, ci rejectat de la garda.

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2019 @ 13:24

 38. Despre aceleasi personalitati :
  https://m.ziuaconstanta.ro/tag/laurentiu-zamfir.html

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2019 @ 13:27

 39. Opa. Pai asta vad ca a fost trimis in judecata pentru santaj impreuna cu Manuel Zaharia asociatul soacrei primarului. Ce combinatiile dracu mai rau ca la mafia siciliana.

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2019 @ 14:21

 40. Pt.33
  Cei care candidează la primărie pot face acest lucru fie dacă-mi place mie sau nu. Un amic al meu a vorbit cu Georgescu și i-a spus că nu va candida la Mangalia. Deci reveniți la chestiune, adică la puzderia de parcări din Mangalia.

  Comentariu by lucian visa — 5 decembrie 2019 @ 15:32

 41. si cuvantu cazier nu exista?
  daca vrei sa te agajezi ca femeie de serviciu la politia locala trebuie sa prezinti un cazier nepatat.
  ca sef cred ca e obligatoriu sa ai neste ,,facultati”nu?
  chiar daca nu are nimic in cazier…e penibil sa l numesti sef pe unul care in prima instanta a fost condamnat.
  chiar si cu suspendare.
  si imoral.
  poate si ilegal

  Comentariu by wow — 5 decembrie 2019 @ 16:35

 42. Dacă nu a fost condamnat definitiv, nu are cazier. Despre moralitate la Garda Financiară ? Porecla jumi-juma nu e venită din cosmos.

  Dar unul cu cazier, ca Dragnea, cum de fost atâta timp șeful Camerei ?

  Problema e la populație nu la politicieni. Populația n-ar trebui să tolereze imoralitatea în politică. Sunt curios câți din Mangalia, cu nume și prenume, vor avea ceva de comentat împotriva acestei numiri.

  Comentariu by lucian visa — 5 decembrie 2019 @ 16:48

 43. Pt.42
  Dragnea , numai el si vreo inca cativa (restul nu)erau PENALI.Ceilalti nu sunt.Cat despre Mangalia cred ai prea mari pretentii.

  Comentariu by VUCEA DAN — 5 decembrie 2019 @ 20:29

 44. Vucea ai sef nou.Nici prin vis nu sperai un asa noroc

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2019 @ 22:09

 45. A fost condamnat definiv pentru luare de mita. Preferatii primarului din astia cu experienta.

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2019 @ 22:26

 46. Și cînd te gândești că pina săptămâna trecută acest individ condamnat pentru luare de mită s.a. a fost șeful serviciului de achiziții din primărie… Gluma aia cu lupul paznic la oi e deja rasuflata…

  Comentariu by Anonim — 5 decembrie 2019 @ 22:48

 47. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3786571961368957&id=100000485715789

  Comentariu by Mentalistul — 6 decembrie 2019 @ 11:36

 48. Câți bani s-ar fi putut fura din 14 mil euro !!!

  Dar să revenim la situația din teren. Neptunul a ajuns ca Saturnul, ras și frezat. Atât. Nici aici nu se mai lucrează. Poate ne spune cineva când trebuie finalizate aceste proiecte europene. Nu de alta, dar să ne obișnuim cu faptul că Mangalia se va împrumuta iar ca să le finalizeze.

  Comentariu by lucian visa — 6 decembrie 2019 @ 15:38

 49. https://www.cotidianul.ro/neo-feudalii-care-corup-societatea/

  Comentariu by nabuco — 7 decembrie 2019 @ 11:30

 50. pt.44
  Dece noroc?Am sperat tot timpul ca o sa castig procesul (l-am castigat spre necazul la mai multi)pentru ca tot ce s-a facut era ILEGAL.Mai multe daca vrei iti stau la dispozitie.

  Comentariu by VUCEA DAN — 7 decembrie 2019 @ 15:59

 51. Nea Vucea, multora, nu la mulți. Ca să… românește, știi ce zic. Să nu râde Raim de tine, fratetele meu,nu?

  Comentariu by Anonim — 7 decembrie 2019 @ 18:47

 52. @51- Daca ati scapat cumva premiera anuala a filmului Hăum Alune (ce tocmai se difuza pe comentul de la @50)poftiti de va distrati,fara sa iesiti din contextul de mai sus !(seamana cu…si la propriu si la figurat !) https://www.youtube.com/watch?v=YUoYcmfayQA

  Comentariu by I.S — 7 decembrie 2019 @ 22:27

 53. Poate ai dreptate dar tot asa o sa spun ca ,,la mai multi nu le-a placut”si nu la multi.Vad ca studiezi cu atentie cum scriu eu si este foarte bine.Recunosc ca din repezeala(fara a ma corecta) mai fac greseli sau ,,gresele”.Dar nu vad la tine sa comentezi ce spun despre ilegalitatile expuse.Ori nu vrei,ori nu stii sau chiar nu poti .Indiferent de cauza este grav ,sa fii oare platit(sub o forma sau alta)si tu? .Am citit zeci de rechizitorii, texte din presa,documente in care sunt multe greseli de exprimare.In toate conteaza fapta si nu greseala de exprimare si in toate(rechizitoriile) s-au dat pedepse pe fapta si pe probe nu pe cum a scris procurorul.Pentru asta poti sa-l intrebi pe Raim.Cred ca a venit vremea(daca vrem sa facem ceva) sa ascultam cu atentie la ce spune lumea si nu la cum spune.Din pacate pentru a distrage atentia de la faptele principale ne folosim de fel de fel de tertipuri pentru a distrage atentia de la fapta principala.Asta face parte din strategia de manipulare.
  Cu respect.

  Comentariu by VUCEA DAN — 8 decembrie 2019 @ 9:59

 54. Cum sa pui sef la politie pe unul care a fost condamnat la 6 luni cu suspendare pentru luare de mita ? Ne meritam soarta

  Comentariu by Anonim — 8 decembrie 2019 @ 10:27

 55. Fapta principală este că unul cu pensie nesimțită nu avea ce căuta șef sau adjunct la poliția locală în detrimentul celor care au muncit și erau mult mai capabili pentru funcția ceea. Cam ceea ce s-a întâmplat cu Ozzy la PSD de s-a spart echipa. Măcar ăla e mai tânăr și îb pofida paranoiei are ceva potențial. Dar așa suntem noi mangalioții proști ne trebuie primar Paris din Constanța și sefi din altă parte sau moșnegi expirați.

  Comentariu by Axinte — 8 decembrie 2019 @ 10:29

 56. Mai Axinte dece nu ai venit tu sa dai CONCURS cu mine?.Dar asa se intampla cand vorbim pentru a vorbi.Cum poti ingradi tu dreptul CONSTITUTIONAL al cuiva de a participa la un concurs legal organizat ,fie el cine o fi.Asta se numeste discriminare..Si pentru cultura ta generala eu nu am pensie nesimtita ci am pensie militara de serviciu.La capitolul asta cu pensiile militarilor se vede de la distanta cat de ,,axinte” esti ca te lasi manipulat de catre toti idioti cu tema pensiilor nesimtite .Nu stiu care or fi acele(sunt ceva pensii care se pot numi asa) pentru ca pensiile militarilor sunt si au fost stabilite prin legii.Cat despre pensiile parlamentarilor au fost aprobate de guvernul Ciolos,in 2016, la ordinul UE pentru ca tot parlamentul si parlamentarii UE si ale statelor membre au asemenea pensii.In aceste conditii o mai fi sau nu buna UE?.Ce zici?

  Comentariu by VUCEA DAN — 8 decembrie 2019 @ 14:55

 57. Pt.55
  Ori este bolnav de paranoia si nu mai are nimic lumesc sau are potential.Boala paranoia este o boala psihica care o au in general cei care detin puterea sau o doresc .Nu sunt oamenii cu care se poate performa.Poti sa dai un exemplu de un paranoic diacnosticat care a obtinut performante excelente in vreun domeniu?.De fapt numai daca ai vedea numai definitia boli ti-a da seama fara sa mai studiezi comportamentul bolnavilor, ,,Nume generic pentru un grup de boli psihice cronice care se manifestă prin lipsă de logică în gândire, prin idei fixe, prin susceptibilitate, prin orgoliu exagerat, prin mania persecuției, prin halucinații etc”

  Comentariu by VUCEA DAN — 8 decembrie 2019 @ 15:03

 58. Pt. #47
  https://www.replicaonline.ro/sevil-shhaideh-eliberata-din-functia-de-consilier-de-stat-411139/

  Comentariu by nabuco — 8 decembrie 2019 @ 15:16

 59. Pentru nemernici: cancerul nu este o boală psihică. Am scăpat prin operație și tratament. Nu era într-un loc letal, mortăciune 14%. În 5 ani nu a revenit, ghinionul nemernicilor!

  Dacă ar fi să ne luăm după aberațiile de mai sus, toți politicienii care spun „am facut”, „voi face”, „votați-mă pentru că sunt cel mai bun” ar fi manifestări de paranoia. Acesta e regula jocului în politică: să convingi oamenii să te voteze.
  Arătați-mi în Mangalia un altul în afară de Iorguș, care are individual vreo capacitate politică. Toți ceilalți se bazează pe voturile pe care le atrage partidul, nu pe propria capacitate.

  Dacă aș de neluat în calcul nu m-ar fi amintit unii atât de des, nu ar fi făcut efortul să mă insulte. Cum ar veni, de data aceasta în Mai se numără bobocii. Din câte remarc din discuțiile cu oamenii pe care le port zilnic, deoarece am timp să umblu prin oraș, încrederea în ceea ce propun crește. Și propun: Să-l izgonim pe Radu Cristian!

  PS: Eu duc o campanie anti-Radu, mai prezentă și pe față decât a oricui partid din Mangalia. Declar oamenilor în fiecare zi că dacă va exista un altul cu mai multe șanse decât mine și se fac alegerile într-un singur tur, eu am să sprijin pe acesta. De aceea, oricine nu ține partea lui Radu Cristian ar trebui să se bucure pentru că țin flacăra aprinsă în timp ce restul tac. Ce fac eu le este de folos celor contra Radu . Consider că cei care mă atacă cu mizerii țin de partea lui Radu Cristian. Ar fi prea ignoranți să le fie mai importantă ciuda față de mine, doar pentru că am intrat in scena politică în timp scurt. Este logic că nu vor obține nicio credibilitate, tocmai pentru că se arată cât sunt de ignoranți și răi din fire. Dacă motivul este politic – să nu cresc în popularitate – chiar manifestarea în sine mă ajută, pentru că atacă pe cel mai urmărit opozant al lui Radu Cristian. Când zici despre un altul, felul în care o zici poate spune mai mult despre tine, decât despre cel care spui.

  PS2: Este „diagnostic”, nicidecum „diacnostic”.

  Comentariu by Mentalistul — 8 decembrie 2019 @ 19:41

 60. Pt. #56
  https://www.cotidianul.ro/cumulul-pensiei-cu-salariul-s-a-modificat-modificarea/

  Comentariu by nabuco — 8 decembrie 2019 @ 23:16

 61. Stie el prea bine a incasat si paralel auzi la el concurs cand se stia pentru cine e postul ..

  Comentariu by Geale — 9 decembrie 2019 @ 1:14

 62. Idiotul idioților! ,,Să ascultăm la ce spune lumea nu la cum spune”. Nu ți-e rușine, analfabetule? Cum poți să scoți așa ceva pe gura? Dobitoci ca tine au distrus țara și au dat peste cap valorile în societatea românească.

  Comentariu by Anonim — 9 decembrie 2019 @ 8:45

 63. ,,Inteligentii ” ca tine ,cand au terminat ,,bagajul de inteligenta „jicnesc .Asa este cand traiesti in cocina si te hranesti cu resturile altora..Din pacate acesti indivizi se cred ,,crema inteligentilor ” fara sa-si dea seama ca sunt lasi si nu au minimul curaj sa-si dea numele.Cu acesti ,,vitejii”care stau si barfesc ce a spus si cum a spus unul si altul am adus tara pe marginea prapastiei.Daca ai avea minimul curaj sa-ti dai numele te-as provoca la un test de cultura generala sau ce vrei tu ,,anonimule „.Dar cred ca nu vreau sa ma amestec printre laturi pentru ca ma mananca porcii.Nu stiu ce valori am dat peste cap dar un ,,dobitoc” ca tine sigur nu pentru ca valoare ta este O.

  Comentariu by VUCEA DAN — 9 decembrie 2019 @ 17:42

 64. Si inca ceva eu mi-am luat treapta din prima ,am absolvit un liceeu de prestigiu nu ca seful tau (cel care te plateste se pare) care nu a fost in stare sa-si ia macar treapta.Si inca o data in lumea asta nu conteaza ce spune cineva si conteaza ce face .

  Comentariu by VUCEA DAN — 9 decembrie 2019 @ 17:49

 65. Mentalistule,văz ca nu te simti „jicnit” că ti-au pus „diacnostic” exagerat ! Da’important e că facem front comun si ce „facem”si nu ce ne iese pe gura …e bun pentru tara asta ! Apropo ne poti spune cine „a dus tara pe marginea prapastiei” de 30 de ani incoace ,nu neapărat daca au luat treapta ci cum au ajuns pe functii de decizie !

  Comentariu by I.S — 9 decembrie 2019 @ 22:18

 66. Nene Vucea-Stii ce e comic ? Nu că ala de fu schimbat din fonctie te-a dat la fund si a ocupat postul ilegal,ci ca tot prin concurs-pe care-l invoci d-ta- ala micu’ l-a schimbat pe „Tanta” si l-a adus pe „Manta”-unu din tagma lui,mai specializat in alea „ilegale” ! Pui pariu ca la concurs a scris totul dupa lege ? Ce zici o fi scris corect gramatical si romaneste ?

  Comentariu by I.S — 9 decembrie 2019 @ 22:33

 67. Pt 65:
  Primarul a fost ales prin vot, astfel:
  1. Radu Cristian 7325 voturi
  2. Zanfir Iorguș 5754 voturi
  3. Maganu Bogdan 1976 voturi
  4. Mihai Sorin 1459 voturi
  5. Mincă Ion 559 voturi
  6. Bîrboră Constantin 514 voturi
  7. Moldovan Dănuț 387 voturi

  Așa a câștigat Radu Cristian: cu 7325 voturi din 17.974 voturi.
  În 2020 vor fi peste 19.000 la vot.

  Comentariu by Mentalistul — 9 decembrie 2019 @ 23:33

 68. Vucea, măgarule, faci de râs ,,liceeu” pe care l-ai absolvit!?
  Tu scrii jiCnesc. Dezacord la fiecare frază. Pui câte i-uri vrea muschii tăi. Semnele de punctuație le pui aiurea. Virgula între subiect și predicat. Ești ANALFABET, tipule!
  Cum naiba te țin ăștia intr-o funcție publică bine remunerată?

  Comentariu by Anonim — 10 decembrie 2019 @ 7:06

 69. Daca Iorgus iese invingator iar Orban nu are incotro si baga turul doi o sa avem multe kile de portocale sa le ducem la Poarta Alba conducatorilor iubiti.

  Comentariu by anonim — 10 decembrie 2019 @ 16:03

 70. Pt.68
  Ai dreptate in tot ce spui ,poti merge la caserie sa-ti iei banii pentru care ii meriti .Ce nu spui tu este dece esti carpa,las si lingau si cu ,,toata inteligenta ta” (pana la glezna broastei)nu ai si nu ai avut niciodata curajul sa-ti dai numele.Dece cine iti este frica ca omoara,dece iti este frica lasule?.Eu stiu cine esti si nu de acum ai comportamentul asta de carpa si cu mult inainte tot asa erai mi-au spus cei care te cunosc.Tu faci de ras rasa umana pentru ca printre noi(vertebrate) mai avem si ,,meduze”Cat despre remunerarea functiei mele ar fi cazul sa te abtii pentru ca iau salariul mai mic decat un agent de la locala din Bucuresti si din tara.

  Comentariu by VUCEA DAN — 10 decembrie 2019 @ 20:00

 71. Pt.66
  Dle.Ilie ce s-a petrecut in Politie in ultima perioada este de domeniul ridicolului si al ilegalitatilor.,,Tanta si Manta” nu au fost schimbati si numiti, ci au fost decapitati din functie si pusi in functie prin orice metode ,insa numai legale nu.Nu stiu daca o persoana condamnata pentru fapte de coruptie poate fi pusa in fruntea Politiei.Legal poate ar putea fi dar MORAL(ce o fi si asta?)nu este sigur.Astazi mi s-a dat sa semnez Codul de Integritate in care chiar se scria despre moral,moralitate.Dar numai scria ca de facut se face in alt fel.Eu pentru asta am dat, in 2017 ,primarul in judecata pentru a demonstra ca tot ce s-a intamplat cu mine si cu altii a fost ILEGAL.Acest lucru a fost stabilit si de instantele de judecata.Orice ai face ,cat de mult iti bati joc de lege se poate trece cu vederea,dar sa numesti ilegal in functie,prin dispozitie ,in fruntea Politiei Locale un individ condamnat pentru LUARE DE MITA si SANTAJ (in favoarea prietenilor lui Radu)este de NOAPTEA MINTII.Parca, acesti oamenii erau numiti de presedintele Romaniei ,PENALI.Prietenii pentru care a facut SANTAJ sunt:Adrian Stefan Vasilache ,directorul aeropiortului Tuzla si Manuel Zaharia,omul de casa a lui Radu si patronul firmei Perfect Tree din Eforie care s-a,,ocupat” de spatiile verzi ale Mangaliei.Este de notorietate prietenia lor cu Radu.

  Dle.Ilie eu in 2012 chiar am crezut in Radu (se mai inseala lumea nu?)si de aceea am acceptat sa dau concurs la Politia Locala si sa renunt si la pensia,,nesimtita”.Dar prin martie 2013 an inceput sa vad si sa inteleg ca ma inselasem insa am mai crezut ca se mai poate face ceva si pentru orasul asta.Insa prin 2014 cand am inteles ca este clar si nu ma mai puteam astepta la ceva bun.Atunci am inceput sa vad frica,teroarea,amenintarile si ilegalitatile in care lucrau oamenii.Inca de la inceput(prin febroarie -martie 2013) Radu se lauda (de fata cu mai multe persoane)cu relatiile sale cu procurorii si judecatorii si asta a dus la acel climat de frica si teroare.Spunea cineva de kg.de portocale pentru Poarta Alba iar eu cred ca se vor ridica camioane de documente si hartii cu plangerile si ilegalitatile comise.Acum cand am reusit sa arat oamenilor ca acest individ nu este infailibil ci este foarte gaunos, cred ca ar trebui sa fie privit,apreciat ,considerat in alt fel si ca nu ar trebui ca functionarilor publici sa nu le mai fie frica de el si gasca sa din Constanta dar,din pacate ,unii si din Mangalia.Dar mai sunt multe de inteprins pentru ca majoritatea sunt angajati de catre el si oamenii lui,merg cu capul in jos ,nu au curajul sa priveasca in sus.Eu de cand am revenit ma uit la oameni ca le este si frica (la unii)sa vorbeasca cu mine sa raspunda la salut sau sa salute.Asta se intampla intr-o primarie a amantilor si amantelor,intr-o primarie in care conflictele de interese sunt la ele acasa,intr-o primarie a divorturilor si combinatiilor ,intr-o primarie a ilegalitatilor.
  Intrebai,mai sus, pe cineva cine este de vina pentru cei 30 ani in care tara a fost adusa pe marginea prapastiei?Iti spun eu ,de vina suntem noi poporul roman care recunoastem ca PSD si PNL+PDL(mai mult sau la fel) au adus tara in situatia actuala.Este mai bine sa discutam si sa ne lamentam pe la colturi.Insa noi am votat ca in finala pentru prezidentiale sa votam tocmai pe reprezentantii acestor partide care au nenorocit tara ,PSD si PNL.Acest popor este un popor de masochisti(cu scuzele de rigoare pentru cei care au votat altfel).

  Comentariu by VUCEA DAN — 10 decembrie 2019 @ 23:02

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress