Mangalia – politica locală

1 noiembrie 2019

Ședință cu scântei la primărie: s-au cerut lămuriri în privința abandonării investiției din Coloniști, dar și a realizării unui trotuar spre niciunde, la ieșirea din Mangalia!

Filed under: administraţie publică,Consiliul Local — lucian visa @ 16:17

Reuniți în ședință extraordinară la sediul primăriei, consilierii locali din Mangalia au aprobat mai multe proiecte de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului, actualizarea DALI și a indicatorilor tehnico-economici aferenți proiectelor „Sistematizare pe verticală a Municipiului Mangalia, zonele II și III”, organigrama și statele de funcții ale aparatului de specialitate al primarului și Serviciului Public Comunitar Local de Evidența Populației.

Primele scântei între reprezentantul administrației publice locale, viceprimarul Dragoș Angelescu și opoziția din Consiliul Local – alesii PSD, ALDE si PMP – au apărut la cererea lui Leonard Tănase de a face publice sumele cu care au fost plătite serviciile de pază la cele două blocuri cvasi-abandonate din Mangalia și care nu au fost date în folosință nici până azi: cel din cartierul Barăci și cel din Dobrogea I. „Cele două blocuri au fost repartizate de patru ani de zile, deși nu au nici apă și nici curent electric. Le-ați repartizat în campania electorală, iar oamenii nu s-au mutat nici azi în ele”, a declarat Leonard Tănase. Viceprimarul Angelescu a replicat că documentația cerută de ENEL pentru branșarea blocurilor, precum și faptul că blocul de pe M.I. Dobrogeanu ar fi fost construit pe o linie de medie tensiune, au dus la întârzierea în asigurarea utilităților. Edilul a înaintat și o dată la care oamenii se vor putea muta în apartamentele repartizate – o lună, maximum două, în funcție de durata achiziției centralelor termice ce vor asigura căldura în blocuri. Cât privește valoarea contractului de pază, aceasta a fost făcută publică tot de Leonard Tănase: aproximativ 2.5 milioane de lei. Tot consilierul local a mai solicitat, din nou, o dată precisă a acordării burselor elevilor din Mangalia: „După rectificarea de astăzi vom avea și banii necesari acestor burse”, a spus Dragoș Angelescu, care a recunoscut că elevii nu și-au intrat în drepturi … din cauza penuriei financiare prin care trece primăria!

Deși are datorii enorme la firmele de pază, primăria renunță la acestea: angajează „guarzi” la Poliția Locală!

O noutate anunțată în această seară în cadrul ședinței de consiliu: firmele de pază la școli sunt istorie! Locul agenților de pază va fi luat de polițiști locali, denumiți guarzi, care vor fi angajați special pentru a păzi instituțiile de învățământ. Declarațiile viceprimarului au stârnit îngrijorarea unei părți a consilierilor, care s-au arătat sceptici în ceea ce privește capacitatea logistică a Poliției Locale de a face față unei probleme atât de sensibile, cea a siguranței copiilor. Mai mult, consilierul local Paul Foleanu, membru în CA-urile a două școli, a declarat: „Am înțeles că se va face o economie la bugetul local. Dar, ar trebui să încheiați onorabil acest contract cu firmele de pază, la care aveți datorii enorme și care se vor îndrepta împotriva primăriei pentru recuperarea lor…,” a conchis alesul local.

Tot din zona opoziției a fost ridicată și o altă problemă: cea a finalizării investiției în trotuare din Cartierul Coloniști. Consilierii au arătat că zona a fost cu totul abandonată de autorități și de constructor, că părinții nu pot să își ducă bebelușii în cărucioare, copiii umblă direct pe carosabil, iar vârstnicii aproape că nu mai ies din curți: „Știți că aici au avut loc și două sau trei accidente mortale?”, a întrebat consilierul local Neculai Tănasă. Mai mult, consilierii l-au întrebat pe viceprimar de ce primăria a preferat să amenajeze un trotuar într-o zonă deloc circulată a orașului – zona de vizavi de poliție, spre Dacia Service – în loc să finalizeze investiția începută de un an de zile și abandonată de peste 6 luni. Dragoș Angelescu a dat vina pe constructorul ce realizează investiția din Coloniști, afirmând că acesta nu a avut toate documentele conforme pentru a beneficia de plata serviciilor.

editiadesud.ro 31.10.2019

58 Comments

 1. SI CLANUL CIURARU NU A COMENTAT???
  „Lovituri” date pe sfirsit de mandat, bine ca-i merg pariurile primarului, ptr a-si rotunji veniturile.
  De ce nu insistati sa vina piticul la sedinte si sa raspunda ptr matrapazlicurile facut, si ptr trotuarul ce „duce la Piatra Neamt”???

  Comentariu by pop — 1 noiembrie 2019 @ 18:06

 2. M-am saturat de jegurile astea de ani de zile care pozeaza in consilieri. Niste incompetenti, niste nimicuri. Toti niste hoti in frunte cu nemernicul ala de primar. Fmm

  Comentariu by Anonim — 1 noiembrie 2019 @ 20:13

 3. Sa mearga si mincinosul de primar sa vada alte orase civilizate gen Brasov, Cluj, Oradea cum arata. A distrus tot nemernicul. Ca dupa razboi arata. Mai nasol e ca sunt atatia prosti care cred in el, atatia lingai de clasa. Cum mm sa castige licitatia la parcari Cucoranu, nasul de botez. Asta ca un exemplu. Fmm

  Comentariu by Anonim — 1 noiembrie 2019 @ 20:19

 4. Ofticatilor sa va pregatiti ca tot pe el il veti avea primar!
  Ca poate!

  Comentariu by Forta Radu Cristian — 1 noiembrie 2019 @ 23:52

 5. Cu pututul Alinutza se cam plinge.

  Comentariu by Anonim — 2 noiembrie 2019 @ 10:36

 6. https://www.facebook.com/spunenucoruptilor/videos/715135485656778/UzpfSTEwMDAwMzcxNzI0MzUyMjoxNzMxODU2NzcwMjgxNTQ4/

  Comentariu by I.S — 2 noiembrie 2019 @ 11:39

 7. @4 Ulciorul nu merge de multe ori la apa. V-ati obisnuit cu fraudele, cu masluirea alegerilor, lumea s-a cam prins si ies masiv la vot. Ce mai poate in cazul asta primarul actual? Fortza este a cetatenilor.

  Comentariu by dana — 2 noiembrie 2019 @ 11:55

 8. Ce fraude?Ati înnebunit?Oamenii au văzut ca este un om de cuvânt si ca a rezolvat cele mai importante probleme ale orasului.

  Comentariu by Anonim — 2 noiembrie 2019 @ 12:44

 9. @ 8 Dacă postez un comentariu ca al tău, unde trebuie să merg ca să primesc banii?

  Comentariu by Marian Vasile — 2 noiembrie 2019 @ 13:58

 10. La jocuri de noroc.
  Sint din plin în tot orașul, nu le puteți rata!

  Comentariu by Anonim — 2 noiembrie 2019 @ 14:30

 11. Ce probleme a rezolvat?

  Comentariu by gogu mexicanu’ — 2 noiembrie 2019 @ 15:29

 12. Ciuraru ? salvatorul orasului, ce parcari sunt astea ? pe banii nasului de botez, escrocilor. Mocirla peste tot. Haos, nu mai ai unde parca.

  Comentariu by Anonim — 2 noiembrie 2019 @ 20:36

 13. Cum ce probleme a rezolvat? Avea 2 milioane de euro datorii si le_a achitat. Pai daca nici 2 milioane de euro nu sunt problema, atunci nu stiu care mai sunt. Plus ca a mai avut ceva probleme cu niste dosare si le_a rezolvat si pe alea. Tot vreo 2 milioane.

  Comentariu by Anonim — 2 noiembrie 2019 @ 21:34

 14. Ati ramas 7-8 ofticati ce tot comentati pe peste tot.Va propun sa faceti mai repede partidul ala de care tot vorbea atotstiitorul Ozghiun.
  Presedinte se stie Ozghiun
  Vice Leo Tanase
  Secretar general Vucea Dan
  Trezorier Doru Marinescu
  Il puteti denumi Miscarea Vamesilor Hamesiti sau Partidul Necastigator

  Comentariu by Anonim — 3 noiembrie 2019 @ 12:07

 15. Si Michael Jackson primar.

  Comentariu by Anonim — 3 noiembrie 2019 @ 14:04

 16. 7-8 ofticati. Da sutele alea care ti-l muiesc pe primar pe contul lui de fb si tot le stergeti comentariile ce sunt? Ca nu sunt de alde Ion Nicolae si Cristian Popescu conturi false de ale lui Ciuraru. Chiar asa de idiot esti Ciurarule ? 7-8 ofticati ca restul toata Mangalia e multumita de jaful vostru.

  Comentariu by Anonim — 3 noiembrie 2019 @ 16:02

 17. Maiastrul soldat cu cravata este superior minntal si emotional piticului mincinos. Asta macar a terminat o scoala recunoscuta. Micul handicapat, retardat si plin de ifose, rau de sperie babele se babazeaza pe tot felul de semidocti sau genii inchipuite, care sa-l laude de cat de frumos e el, asa fara ciorapi si fara creier. Alegerile vin si pre multi vom popi!

  Comentariu by Popa Nartea — 3 noiembrie 2019 @ 17:54

 18. Alo! Domnu’ Daniel Vladescu! Merge prin orasel vestea ca te-au cumparat baietii. Poate nu e asa, poate barfeste lumea aiurea cand spune ca fiecare are pretul lui iar tu ai negociat pozitiv. Oare sa fie adevarat?

  Comentariu by Păstorel — 3 noiembrie 2019 @ 18:04

 19. Nu e vorba despre cumpărat. Vlădescu n-are niciun interes să se războiască cu administrația locală, ci doar să fie lăsat în pace. Ea a arătat un cartonaș galben și semnalul că la o adică, pac la războiu. Bănuiesc că are ceva muniție. Poate că a fost înțeles. A folosit acest blog, pentru că e monitorizat permanent de administrație. Deși nu sunt fanul lui, dacă l-am ajutat indirect, mă bucur pentru el pentru că e unul din puținii funcționari publici competenți din primărie.

  Reamintesc că în 2012, când trebuia să fiu ales viceprimar de CL, atunci când a fost scandalul cu lipsa căldurii și trebuia rezolvată urgent, Vlădescu s-a îmbolnăvit subit și a intrat în concediu medical, iar Dana Duzinschi, cea care îi ținea locul, a plecat să mânânce. Probabil că i s-a făcut rău și n-a mai venit.

  Comentariu by lucian visa — 3 noiembrie 2019 @ 18:19

 20. https://www.declic.ro/petitii-active
  O petitie la Mangalea?

  Comentariu by nabuco — 3 noiembrie 2019 @ 20:17

 21. Pt.14
  Te oftici?

  Comentariu by VUCEA DAN — 4 noiembrie 2019 @ 10:30

 22. Pt8.
  Asa e, oamenii care au votat un asemenea specimen ( mare parte dintre ei)au vazut, in sfarsit, cum a „rezolvat” toata Mangalia, punand orasul pe butuci si reusind performanta de a avea cele mai mari datorii din tara. Asta, da performanta, ceea ce spune foarte mult despre motivele pt care acesti indivizi au fost pusi pe functii, incepand cu primarul si pana la ultimul trepadus……..! Asa ca lasati vrajeala asta ieftina, ca de data asta nu va mai iese!

  Comentariu by Anonim — 4 noiembrie 2019 @ 11:29

 23. Pt.14
  Indraznesti sa vorebesti despre castig? De ce, consideri ca acest individ caruia ii spui primar a castigat vreodata cinstit scaunul de primar? Voi ar trebui sa va numiti „gasca de habarnisti, mincinosi a kitschurilor, incepute si neterminate”!

  Comentariu by Anonim — 4 noiembrie 2019 @ 11:43

 24. Vladescu a reusit ceea ce si-a propus. Sa scape de munca.. pardon de rezolvarea unor dosare. La fel si Vucea, bani pentru nemunca , cum este obisnuit. La fel si Tanasa, vine campania si trebuie sa para ca e contra si nu un pion al lui Felix motanul. De fapt astia sunt mereu sus si voi postacii mereu jos. Au trecut 30 de ani si tot nu v ati dat seama cum merge treaba in ,,democratie”. Hai la vot !

  Comentariu by Fane — 4 noiembrie 2019 @ 12:52

 25. Mentalitatea de sclavi a celor care îl susțin pe Radu este umilitoare pentru ei înșiși. Este dezgustător să vezi niște oameni care și-au făcut stindard din caracterul lor mizerabil. Nici măcar nu se umilesc pentru ei, ci pentru un altul.
  Nu susțin în fața noastră că Radu e bun, nu susțin că Radu este o soluție pentru dezvoltarea Mangaliei, tot ce fac ei este să înjure pe cei care arată că hainele regelui sunt o schizofrenie a lingăilor și îl văd pe primar așa cum este: un om gol, urât la priveliște si dăunător Mangaliei.

  Dar sclavii aceștia – care nu au vreo capacitate de a deveni a fi cineva – îl ling în fund pe un altul și apoi îl laudă că acesta are puterea de a avea lingăi. Ca să arate că ling în fund ceva important, se apucă să înjure pe cei care nu acceptă răul făcut mangalioților de către un profitor, care fără existența unor asemenea caractere jegoase nu ar fi avut de cine să profite.
  Nu Radu e vreun capabil, ci cine i se pune capră nu-și cunoaște un altă utilitate.

  Comentariu by Mentalistul — 4 noiembrie 2019 @ 13:18

 26. sunt aceiasi care l-au preaslavit pe Iorgus si cu care radu si-a facut echipa.

  Comentariu by anonimul — 4 noiembrie 2019 @ 13:59

 27. Probabil ca din pupincuristii lui Iorgu si-a facut asta micu, semidoctu’-mincinosu’, echipa. Lingaii sunt aceiasi in toate regimurile. Spre exemplu mimoza d-na cacalin, fosta andrei. Cei care au facut treaba cu adevarat au plecat de multicel.

  Comentariu by Păstorel — 4 noiembrie 2019 @ 19:36

 28. Confunzi lingăii cu oportuniștii. Mihaela spre deosebire de alții mai face și treabă. Are în subordine cea mai grea direcție (pentru că dacă nu știți și ăia de la personal și-au făcut direcție) este tot ceea ce însemna A.D.P.P. plus alte servicii , urmăriri de contracte, autobuze e.t.c. Ceea ce se vede prin oraș este datorită ei.
  P.S. În echipa lui Radu găsești mai mulți Tusaccieni decât Iorgușiști.

  Comentariu by Adi — 5 noiembrie 2019 @ 0:03

 29. Nu prea am văzut-o pe Mihaela să lingă pe Fb sau prin alte canale de socializare. Probabil e la muncă.

  Comentariu by Gina — 5 noiembrie 2019 @ 0:05

 30. ptr 28.carnea de tun de pe strada care umbla cu ziarul lui colgiu in brate e 100% a lui iorgus.inclusiv consilierii lui dintre care unii ii raporteaza lui iorgu in fiecare zi tot ce misca.

  Comentariu by anonim — 5 noiembrie 2019 @ 9:06

 31. @28. Prin oras se vede numai mizerie si furt. Eu credeam ca e datorita primarului.

  Comentariu by Anonim — 5 noiembrie 2019 @ 11:05

 32. Nu este nevoie sa iasă public, o face direct cand ies la mese in familie si in concedii tot mai dese . Mihaelooo, te-ai băgat in c…pana peste cap . Te face piticu la rotisor daca mai dai din casa pe la coafor, pe la shopping . Știe ea Ciocana de ce te urăște .

  Comentariu by Pt#29 — 5 noiembrie 2019 @ 13:29

 33. Citesc și mă minuneze.Barbatii cu camasi albe și au găsit persoană în care să lovească
  Mihaela Călin. Păi nu vă e rusine lasilor? Loviți într o femeie care spre deosebirea de fufele din primărie chiar munceste.O atacați că o cheamă Calin ? Voi care stați pe marginea și nici măcar nu aveți curaji să semnati real.Daca Radu ar mai fi numit și alte persoane care să își fi facut treaba cum o face Mihaela altfel ar fi stat lucrurile. Din pacate nu conduce el.Este prea las
  Da nici cu voi nu sunt de acord. O să mă gândesc la ce postati când o să aveti curaj să vă semnati

  Comentariu by Angela Manea — 7 noiembrie 2019 @ 16:26

 34. Pt.33 dar si pentru altii.
  Lasati-o mai moale cu Mihaela, ca se omoara cu munca,ca este corecta si cinstita ca daca va spun eu cateva(unele deja le-am ,,povestit” cu probe) s-ar putea sa ajunga prin alta parte si este pacat ,dar fiecare cum isi asterne asa doarme.Cat despre faptul ca nu conduce Radu va inselati amarnic, ,,saracul”stie si face tot ce misca in primarie de la portar si femeia de serviciu la primar.

  Comentariu by VUCEA DAN — 7 noiembrie 2019 @ 17:48

 35. Pt.24
  Vucea nu ia bani pentru ne munca ,Vucea ia bani fiind platit pentru ambitiilor bolnave si ilegale ale unui primar care va plati mult mai mult.Pacat este cu plateste din buzunarul sau si plateste din banii orasului.
  Pentru cultura ta generala eu nu am furat motorina ca altii ci eu chiar am muncit.

  Comentariu by VUCEA DAN — 7 noiembrie 2019 @ 17:54

 36. Ptr cei interesati – avind in vedere situatia financiara a primariei, ar fi frumos sa nu va aventurati la „inchiriat” locuri de parcare , trasate pe unde auu gasit locuri.
  Acest pitic cu gasca lui de „ciurari” nu au fost in stare in 7 ani sa faca parcarea de la billa…darmite in oras.
  Nu mai au bani si au inventat „locurile de parcare”

  Comentariu by pop — 7 noiembrie 2019 @ 20:37

 37. Pt 33- Hic ! Hai trăiască Mihaela ta ca tare mult o mai iubești, hic. Pai cum dracu’ daca Didi îți trimite clienți pe banda rulantă, sa nu sari la gatu’ hic…. golanilor ăștia care o foarfeca pe Miha ? Hai Angelo, las-o mai la vale ca mai știm si noi cine, ce, cum, cand, de ce… Fii cuviincioasă si nu ne subestima ca nu suntem chiar toti, sclavii piticului mincinos sau a găștii imbecile . Hic, te cam pup, te mac pup, in fine înțelegi tu. Hai, noroc

  Comentariu by Vodka Absolut — 7 noiembrie 2019 @ 20:52

 38. Din pacate ești într o mare eroare. Eu nu mai profesez de 2 ani așa că Didi nu are cum să aducă acte pe banda.

  Comentariu by Angela Manea — 8 noiembrie 2019 @ 8:44

 39. Asta înseamnă să fi habarnist și doar să arunci cu pietre.

  Comentariu by Angela Manea — 8 noiembrie 2019 @ 11:47

 40. pt.38
  Cine este Didi?

  Comentariu by VUCEA DAN — 8 noiembrie 2019 @ 20:47

 41. Da, Vucea cine este?

  Comentariu by Angela Manea — 9 noiembrie 2019 @ 12:03

 42. Vucea este un nene ce a lucrat la vama si de cativa ani sef la politia locals.L-a dat afara primarul si de ais tot urla pe peste tot.Un spagar ordinar

  Comentariu by Anonim — 9 noiembrie 2019 @ 16:28

 43. Mulțumesc pentru informație

  Comentariu by Angela Manea — 9 noiembrie 2019 @ 16:40

 44. Vucea Hahaha.Întreabă de el prin stațiuni și să vezi distracție.Vucea cu Ioniță plus ăilalți de ii dăduse Radu afară taie și spânzură!

  Comentariu by Anonim — 9 noiembrie 2019 @ 18:30

 45. Daca nu ai probe opreste-te ca te va costa scump.Si eu pot spune multe despre tine(stiu cine esti)dar ma abtin deocamdata am alte procese cu primaria pe care le-am castigat si acum vreau sa execut primaria.Nu am timp de pitici ca tine care atunci cand eu fumam tu erai scrumiera.

  Comentariu by VUCEA DAN — 9 noiembrie 2019 @ 21:55

 46. Pt.41
  Vucea este cel care te-a luat de pe strada si te-a dus la spital cand erai beata si dezbracata in pielea goala .Atunci urlai pe strada impotriva cuiva.

  Comentariu by VUCEA DAN — 10 noiembrie 2019 @ 2:37

 47. Îți răspund Vucea ca să incetezi să mai dezinformezi.
  Da eram pe strada.
  Da bausem.
  Da tipam.
  Dar nu eram dezbrăcată și în niciun caz nu m-ai luat tu.
  Cât de mic ești!

  Comentariu by Angela Manea — 10 noiembrie 2019 @ 10:32

 48. Reveniți la subiectul articolului.

  Comentariu by lucian visa — 10 noiembrie 2019 @ 12:45

 49. Pt.47
  Mic dar treaz si eu am pus oamenii sa te ia .Vezi cum si cine te-a dus la spital.Eu o fi mic si nu m-am considerat mare niciodata insa mai incet cu catalogarile ca daca ma apuc eu de catalogat nu stiu cat de mare vei mai fi.Asa ca …ciocul mic.
  Pt 48
  Cine ataca va primi intodeauna o replica din partea me.In rest scuze daca am spus ceva ne la locul sau insa minciuni nu am spus.

  Comentariu by VUCEA DAN — 10 noiembrie 2019 @ 15:25

 50. ne la locul

  BĂ DA PROST MAI EȘTI

  Comentariu by Anonim — 10 noiembrie 2019 @ 16:00

 51. Angela este o femeie de treaba dar probabil a avut un soc atunci cand Manea a trecut la alta. Karma de , era de asteptat că și ea îi suflase barbatul Aidei. Vucea e si el un tip de treabă. De șpăgi nu prea mai avea el loc de alții, probabil vreun zgârgit patron de terasă l-a dat în gât la șef că o fi indrăznit să manânce moca de 2 ori din ciorba expirată și cârnatul întărit. Având o pensie căt 5 din ăia amărășteni nu depinde de nimeni și își permite să se războiască. Mă întreb ce ar fi fost dacă juma de Mangalie aveau suma asta lunar. Însă dintre cei dați afară este singurul baiat bun, care a muncit să ajungă acolo în campanie. Nu a venit luând locul altuia, impus de clientela politică pe relații sau trimis de careva cu dedicație. Amândoi sunt oameni care au făcut ceva în viață, nu sunt interlopi , nu cerșesc și nu stau în loc de părerea nimănui. Păcat că se ceartă.

  Comentariu by Gore — 10 noiembrie 2019 @ 19:45

 52. Scuze Lucian! Când am intrebat de Vucea nu a fost ironic dar chiar nu stiu cine este. Oricum nu oamenii platiti de el persoană privată m-au dus la spital. Așa este în viața totul se întoarce.
  Multumesc 51 pentru aprecieri. Eu m-am certat o singură dată și plătesc si acum consecințele.Cu dobândă mare. Nu vreau să mă cert cu nimeni.

  Comentariu by Angela Manea — 11 noiembrie 2019 @ 11:36

 53. Pt.52
  Vucea este cel care era in birou la Romulus Dumitrana ,prin anii 2013-2015 cand iti datea unele ,,oferte’pentru biroul notarial,cred ca iti mai aduci aminte? .Nu am spus ca am platit oamenii sa va duca la spitat,de unde ati mai scos-o si pe asta,crde ca nu aveti propietatea cuvintelor.Te-a deranjat ca am intrebat cine este Didi cel cu care ,,lucrati ” dvs.Stiu mult mai multe decat crezi ca pot stii pentru ca nu am imbatranit degeaba in primarie si alte locurii .

  Comentariu by VUCEA DAN — 11 noiembrie 2019 @ 12:14

 54. Domnule Vucea, eu după revoluție mi am condus afacerile proprii. Mai bine sau mai rau. Nu am luat nici un ban de la stat. Este foarte adevarat că am avut o relație civilizată cu administrația locală indiferent de cine a fost condusă. Și nu pentru mine Angela Manea. Pentru clientii mei. Sunt amica cu Romulus, sunt prietenă cu Tusac, am o relație de respect reciproc cu familia Iorgus dar sunt sigura ca nici unde dintre ei nu ți au cerut părerea dacă să colaboreze cu biroul meu sau nu. Raspunsul e unul simplu:
  Tu mă cunoști pe mine;
  Eu nu te cunosc și mi se spune că nu am pierdut nimic.
  Au dreptate.

  Comentariu by Angela Manea — 11 noiembrie 2019 @ 15:21

 55. Pt.54
  Faptul ca te-am cunoscut din relatii de ,,serviciu”asi spune chiar trafic de influenta ,nu inseamna ca te cunosc ,te stiu(este o mare diferenta).Faptul ca te stiu nu este imporatnt ba chiar ma lasa rece pentru ca nu trebuie sa ma falesc cu cineva care face trafic de influenta.Nu trebuie sa ti se spuna trebuie sa analzezi tu .Avand in vedere comortamentul tau nu trebuie sa-mi ceara parerea nimeni in legatura cu biroul tau(este foarte cunoscut ,dupa cozile de la usa biroului).Cat despre Romulus, nu vorbeai cu el despre agricultura,fotbal sau crosetat ci ii cereai ,,de lucru” pentru ca altfel il termini pe primar si pe el(asa se comporta amicii si sunt doi martorii care au asistat la discutie).Romulus ne-a spus dupa plecare sa ,,nu o bagam in seama ca este…..nelinistita”.Sa fim seriosi nu suntem de ieri in Mangalia care nu este vreo metropola si chiar ne stim intre noi.Ai dreptate nici pentru mine nu este o pierdere mare ca nu te cunosc ba din contra este chiar un castig enorm.

  Comentariu by VUCEA DAN — 11 noiembrie 2019 @ 20:43

 56. De ce nu discutați voi personal și nu public ?

  Comentariu by lucian visa — 11 noiembrie 2019 @ 21:40

 57. Cu cine sa discuti Lucian?

  Comentariu by VUCEA DAN — 11 noiembrie 2019 @ 22:30

 58. Pt. #56
  https://www.youtube.com/watch?v=7FLYgrPr3Ow&feature=emb_logo
  vs.
  https://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/un-nou-dosar-penal-notarul-din-mangalia-angela-manea-internata-la-palazu-mare-502108.html

  Comentariu by nabuco — 12 noiembrie 2019 @ 0:18

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress