Politica locală

24 octombrie 2019

Primăria Mangalia înființează mai multe locuri de joacă pentru copii

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:56

    Primăria Municipiului Mangalia a demarat proiectul de înființare a unor locuri de joacă, în mai multe zone ale orașului, printre care B-dul Callatis, Parcul Diana și Parcul Balnear. În acest sens, se lucrează deja la amenajarea terasamentului, în vederea montării componentelor locurilor de joacă. Conform proiectelor tehnice, în fiecare dintre zonele menționate se va turna covor cauciucat, iar apoi se vor fixa leagănele, toboganele, balansoarele și alte jucării pentru cei mici. Totodată, vor fi montate și aparate de fitness, destinate adulților iubitori de mișcare în aer liber. „Pentru copii avem cele mai multe surprize: corăbii, căsuțe și diverse alte elemente care îi vor bucura, cu siguranță. Desigur că ne-am gândit și la cei mari, tocmai de aceea vom instala și aparate de fitness. Suprafețele ocupate de aceste locuri de joacă și spații de recreere sunt destul de generoase, astfel încât va fi loc pentru toți”, a precizat Radu Cristian, primarul Mangaliei. El a mai spus că, în această perioadă, se lucrează și la extinderea Parcului Evergreen, în urma solicitărilor venite din partea locuitorilor din zonă.

     Primăria Mangalia mai are în vedere amenajarea unor locuri de joacă și spații de recreere, dar și parcări de reședință, pe locul unor construcții abandonate, care urmează să fie demolate, în perioada imediat următoare. Consilierii locali din Mangalia au aprobat, recent, documentațiile tehnico-economice privind demolarea unei foste centrale termice și a coșului de fum al fostului crematoriu dezafectat, din apropierea Spitalului Municipal. În ambele locații, după finalizarea procedurilor de demolare și aducerea terenului la starea inițială, se vor amenaja parcări, spații de recreere și locuri de joacă. „Aceste imobile erau demult ieșite din uz și depășite din punct de vedere tehnico-economic. Am decis să le demolăm pentru a elimina focarele de infecție din zonele respective, dar și pentru a amenaja spații de recreere, locuri de joacă și mai multe parcări de reședință”, a precizat edilul Radu Cristian.

23 octombrie 2019

mangalia.ro

2 Comments

 1. A inceput campania electorala…promite mincinosul de toate, numai sa mai prinda un mandat.
  Daca in ultimul mandat „sa imbogatit” cu 315000 lei din „jocuri de noroc”, cit o fi cistigat in primul??
  Stiti cum e asta? Aranjeaza cu cei de la pariuri , sa zicem, si cistigurile de la casa respectiva sint trecute pe numele lui, contra unui comision.
  De unde are primarul banii?? Pai daca e primar la Mangalia..

  Comentariu by pop — 24 octombrie 2019 @ 20:04

 2. din mosteniri. zici ca a mostenit tronul moldovei la cati bani are.

  Comentariu by Anonim — 25 octombrie 2019 @ 12:53

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress