Politica locală

14 octombrie 2019

“Vreau să le mănânc ficații!” Primarii din Mangalia și Hârșova acuză echipa ”România, te iubesc” că face reportaje la comandă

Filed under: Uncategorized — lucian visa @ 16:00

https://stirileprotv.ro/romania-te-iubesc/vreau-sa-le-mananc-ficatii-primarii-din-mangalia-si-harsova-acuza-echipa-romania-te-iubesc-ca-face-reportaje-la-comanda.html

28 Comments

 1. Diabolic si sinistru acest personaj numit primar. Mangalia merita cu totul altceva, chiar are potential dar nu cu astfel de ciuri-buri.

  Comentariu by Anonim — 14 octombrie 2019 @ 17:44

 2. Primar huligan cu reporterii ProTv.
  Și-au luat-o navetiștii la greu.

  Comentariu by Mentalistul — 14 octombrie 2019 @ 17:44

 3. In sfârșit,au văzut haznalele din stațiuni! Cam la fel pute si orașul…dar în birou, lîngă fetițe secretare, directoare etc miroase altfel… In general, in lumea lor, e totul verde, curat, iar rahatul a fost de fapt pus de adversarii politici!

  Comentariu by Anonim — 14 octombrie 2019 @ 18:02

 4. Doamne…… ce s-a mai dat el de ceasul morții că nu a putut împiedica PRO TV-ul să-l arate așa cum e: maimuțoi mincinos cu căutătură satanică, care aruncă vina pe toată lumea. Nu e în stare să justifice dezastrul din oraș și bogăția în care se lăfăie. Apare libidinos, fără ciorapi, etalând obrăznicia celor care au câștigat banii ușor. Frumoasă creatură!

  Comentariu by Popa Nartea — 14 octombrie 2019 @ 18:24

 5. DAN MIHĂESCU, umoristul care a scris texte memorabile pentru Toma Caragiu şi Tămara Buciuceanu Botez a lăsat o scrisoare de adio, înainte de a pleca dintre noi …

  „Stimate nene Iancule,

  Ambetat de tristeţe şi turmentat de scumpiri bezmetice, îţi compun această misivă tristă şi de adio, întrucât ce mă enervează când vine vorba despre opera matale, este gogoriţa că satira îşi păstrează actualitatea, că personajele seamănă leit cu cele din zilele noastre, poltroni,tembeli, pungaşi, mahalagii, hahalere, bagabonţi etc.

  Să avem rezon, coane Iancule, tălică ai scris pentru copii, scenarii de desene animate. Eşti mărunt, neicuşorule!

  Ia hai, să te cocoşez cu niscaiva exemple.

  Matale ştii cât ar costa acum o masă la „Iunion”?

  Şi câtă verzitură îi lipeşti pe frunte manelistului minune, care ţine acuma locul lui I.D. Ionesco? Şi să te văd eu dacă ai corajul să vii pe jos de la „Iunion” acasă, noaptea. Că te dezbracă lotrii cu ranga. Heavy metal!

  Dacă ai vedea cine-i acuşica în fruntea bucatelor, te-ai închide la „Gambrinus” şi nu te-ai trezi din beţie decât să te închini.
  Suntem o ţară penală, meştere!

  De la parlament la govern, toate mangafalele cu foncţii sunt în libertate condiţionată. Nu ştii cum şi cât se fură. Răcnesc gazetele de vuiesc Carpaţii! Şi toate oalele sparte le plăteşte poporul acesta de coate-goale, care nu mai visează castele în Spania. Visează căpşuni.

  S-au înmulţit nesimţiţii şi proştii şi vorba matale: „Cu prostia te poţi lupta, dar ea întotdeauna învinge!”

  Zicea Nae Ipingescu: „Să nu mai mănânce nimeni din sudoarea, bunioară, a unuia ca mine sau ca dumneata şi să şază numai poporul la masă, că el e stăpân”. Mai mult de jumătate din popor e în mare mizerie şi tot atâta ar vrea să-şi lase ţara. O să zici că le crapă obrazul aleşilor? Ei, aş!

  Unde este Rica Venturiano cu al lui „Angel radios”? E timpul cocotelor. Ziţa, Veta, Joiţica, Didina sau Miţa Baston au fost sfintele-sfintelor. Paraşutele au acuşica golaveraj la televizor. Să vezi chestii deochiate, nene Iancule! S-a uitat şi Bubico al meu la o emisiune şi de atunci nu mai latră. Guiţă!

  Domnul Goe e ticsit de droguri şi mamiţa vorbeşte la telefon, la linia fierbinte. Conul Leonida şi soaţa şi-au depus pensia la pubelă, de unde şi mănâncă, Tipătescu este Naşul mafiei judeţene, Dandanache face tocşouri de seară, jupân Dumitrache zis „Titircă Inimă-rea” e primar şi milostiveşte cu parcuri moca toate rubedeniile.

  Se face Capitală până la matale la Ploieşti , numa’ borduri şi mijlocul rămâne aşa cu gropi, cu mahalale fără apă şi canal, fără buleftrică.

  Caţavencu combate la gazetă contra marilor corupţi, el fiind curat, deoarece până şi banii lui au fost spălaţi. Ghiţă Pristanda e finanţist acu’, din negoţul cu maşini furate, alte fapte necurate ca şi şpăgi nenumărate. Până şi frizerul Nae Girimea se minunează câtă prostime s-a umplut de mătreaţă şi câţi politicieni de valută. O soţietate fără prinţipuri morale şi cinste, care va să zică.

  Madalin Voicu vorbeşte romanes, la televizor, cu fraţii şi surorile lui, la care s-a dat dezlegare să belească Europa. Fericiţi că au un de-al lor care îi înţelege, fiind apropiat de ei ca nărav şi poftă de viaţă. În ţară, băieţii deştepţi la matrapazlâcuri au strâns averi din care să se îndestuleze toate loazele lor, până la două mii paş’opt. Se fac mafioţi unii pe ăilalţi şi mă jur pe cursul valutar că au dreptate toţi. Dacă nici ei nu s-or şti între ei?…
  Altminteri e „criză teribilă, monşer”. Dacă ai cunoaşte Parlamentul de acum i-ai dedica „Năpasta”, promisiunilor guvernului schiţa „1 aprilie”, Justiţiei „Lanţul slăbiciunilor”, vieţii noastre politice – „D-ale carnavalului”, scrisoarea către FMI şi Consiliul Europei este „Scrisoarea pierdută”, iar viitorul nostru poate fi asemuit cu „O noapte furtunoasă”. Bravos naţiune! Egzistă nişte unii care zice că suntem „Ţara lui Caragiale”. Ei, aş! Moravurile de pe vremea matale erau parfum.

  Şi atunci, eu cu cine votez? Aceasta-i întrebarea! Cică dă-i, Doamne, românului mintea de pe urmă şi pe urmă el votează la fel. Într-un singur loc ai avut dreptate, nene Iancule. Atunci când ai zis că românul s-a învăţat să aibă din toate câte nimic.
  În fruntea soţietăţii s-au aburcat mitocanii şi nu le poţi bate obrazul, întrucât (tot matale ne-ai învăţat) mitocanul se naşte jignit. Încolo, frică ne e că ne-am născut în România şi o să murim în Becalia!

  Dar să fim optimişti, că dacă nu murim o să fie şi mai rău!

  Un matze-fripte, coate-goale,

  Ce-i este dor de matale !…”

  Comentariu by nabuco — 14 octombrie 2019 @ 20:55

 6. Pe la Saturn se mai lucreaza ceva sau au oprit lucrarile???

  Comentariu by Klaus — 15 octombrie 2019 @ 12:34

 7. pt 4:si langa el Fester de bucuresti,aka baiatul cu procentele.

  Comentariu by Anonim — 15 octombrie 2019 @ 12:53

 8. Știe cineva de ce se judecă primarul cu banca de la care ia împrumutul de 60.000.000 lei?
  http://portal.just.ro/301/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30100000000621539&id_inst=301

  Comentariu by Mentalistul — 15 octombrie 2019 @ 16:04

 9. Să nu ne mirăm că într-o bună zi, Radu Cristian se va judeca cu primarul actual al Mangaliei. Depinde de onorariul avocatului.

  Pt.6
  Poate se vrea ca lucrarea să se facă cu bani de la bugetul local și nu cu fonduri europene. Sau poate așteaptă să se întâmple și la Saturn la fel ca la Neptun sub pasarelă. O administrație devotată Mangaliei ! Mai trebuie aleasă câteva mandate.

  Comentariu by lucian visa — 15 octombrie 2019 @ 17:20

 10. Bravo pentru cine a chemat protv. Poate se mai sesiseaza si altii dupa emisiunea asta.

  Comentariu by Anonim — 15 octombrie 2019 @ 22:42

 11. Depinde de cat le face plata sa se … sesizeze.. Ozzy e in urma rau

  Comentariu by Dan — 15 octombrie 2019 @ 23:49

 12. Cand ati fost in Paris nu ati vazut cacati si sobolani sub podurile de pe Sena ? Cand atu fost in Roma nu v-a izbit mirosul de pisat ? Dar in Viena ? Barcelona ? Ce mancati atat cacat cu reportajul asta de 2 lei ?

  Comentariu by Anonim — 16 octombrie 2019 @ 8:51

 13. de ce nu ai ramas pe acolo?scapa mangalia de un agarici.

  Comentariu by anonim — 16 octombrie 2019 @ 9:41

 14. Slugile astea ale lui Radu au devenit mai ridicole decât erau. Erau dezgustătoare, dar au trecut într-o fază foarte umilitoare, văzută de ceilalți, de slugi îndobitocite.

  Li se pare atât de normal jaful organizat, încât nu au realizat subiectul principal din emisiune, privind Mangalia. De la consecință (mizerie și disteugere) s-a mers la cauză, iar aceasta din urmă s-a dovedit că este jaful organizat asupra banului public, exact de către cel care a fost ales să îl administreze. Jaf organizat cu legi date pentru sine (Eduard Martin), care a avut nevoie de un complice (Radu Cristian). Fără complicitatea lui Radu Cristian nu ar fi avut ce contract să semneze amândoi în 2015, pentru 17 ani.

  Comentariu by Mentalistul — 16 octombrie 2019 @ 9:45

 15. ok, sunt adevarate cele afirmate de tine! dar, in plus, exista o sumedenie de obiective turistice care umbresc aceste neajunsuri.
  pe cand in mangalia, rahatul, mizwria, debandada….etc…etc..sunt definitorii!
  misca-ti fundul prin oras si vei fi la fel de surprins ca si vicele tau

  Comentariu by pentru 12 — 16 octombrie 2019 @ 10:28

 16. acestia sunt oamenii lui radu de la cta si sunt mirati de ce este pe teren,Doru Colgiu ce cauta in reportaj ? poate are treaba la gold term de unde ia bani f multi ,vine iarna ,poate invata si doru cum e cu gigacaloria

  Comentariu by lica — 16 octombrie 2019 @ 13:56

 17. – acele ghene ingropate, de ce nu mai sint golite?? A fost platita o suma colosala ptr ele si acum zac „ingropate” definitiv.
  A se vedea cea de pe 1 decembrie, cea din parcul de la balnear. De ce trebuia in parc ghena dintraia ??
  A se vedea „indicatoarele rutiere” facute in bataie de joc, parcarea de la posta veche cu gura de canal iesita cam 15 cm, etc.

  Comentariu by pop — 16 octombrie 2019 @ 17:05

 18. Pt.12
  Mangalia n-a fost în acest hal de mizerie morală și fizică, NICIODATĂ. Numai un porc ca tine poate să stea în căcat și să fie mulțumit.

  Comentariu by lucian visa — 16 octombrie 2019 @ 18:26

 19. @18. Big Like. Foarte bine punctat.

  Comentariu by Anonim — 16 octombrie 2019 @ 19:06

 20. Pt. 18
  De ce jignesti? Doar am expus ca in orase cu un aflux mare de turisti se intampla la fel ca la noi. Nu e ceva nemaivazut. Dar, asa suntem noi, romanii! Jignim inainte!

  Comentariu by Anonim — 17 octombrie 2019 @ 5:09

 21. Pt 21:
  Adică voi vă bateți joc de Mangalia și nu vreți să existe o revoltă a omului nemulțumit? Este noua politică a nemernicilor lui Radu, ei mint de ne jignesc inteligența și apoi încearcă să se ascundă in spatele cuvintelor pe care le primesc, când li se spune pe numele faptelor lor?
  Escrocilor, ticăloșilor, tâlharilor, nemernicilor, hoților, porcilor!!
  Slugi dizgratioase!! Ati distrus orașul nostru! Ați furat copilăria celor care împlinesc azi majoratul, i-ați obligat să stea în case, nu un cinema, nu un loc pentru activități extrașcolare! V-ați folosit de bursele lor ca de o bancă fără dobânzi! Ne-ați obligat la beznă pe străzi, la junglă de buruieni, la mizerie și la nicio oportunitate în orașul ăsta. Ați distrus economia locală, din 12.000 de angajați în mediul privat mai sunt 8.400.

  Huooo, nemernicilor!! Vreți să vi se spună cuvinte drăguțe când ați făcut să sufere un oraș întreg? Toate slugile grețoase care au fost și sunt în complicitate ar trebui să fie huiduite când ies pe stradă, să le fie rușine pentru ce au făcut. Să simtă umilința atatia ani cât ne-ai umilit. Paranamele naibii, vreti cuvinte drăguțe când faceți de porc și vă spunem că e de porc! Nemernicilor! Porcilor!

  Comentariu by Mentalistul — 17 octombrie 2019 @ 9:31

 22. Pt 21:

  Adică voi vă bateți joc de Mangalia și nu vreți să existe o revoltă a omului nemulțumit? Este noua politică a voastră, a nemernicilor lui Radu? Mințiți jignindu-ne inteligența și apoi vă ascundeți în spatele cuvintelor și le reproșați, când vi se spune pe numele faptelor voastre?
  Escrocilor, ticăloșilor, tâlharilor, nemernicilor, hoților, porcilor!!
  Slugi dizgratioase!! Ati distrus orașul nostru! Ați furat copilăria celor care împlinesc azi majoratul, i-ați obligat să stea în case, nu un cinema, nu un loc pentru activități extrașcolare! V-ați folosit de bursele lor ca de o bancă fără dobânzi! Ne-ați obligat la beznă pe străzi, la junglă de buruieni, la mizerie și la nicio oportunitate în orașul ăsta. Ați distrus economia locală, din 12.000 de angajați în mediul privat mai sunt 8.400.

  Vreți să vi se spună cuvinte drăguțe când ați făcut să sufere un oraș întreg? Toate slugile grețoase care au fost și sunt în complicitate ar trebui să fie huiduite când ies pe stradă, să le fie rușine pentru ce au făcut. Să simtă umilința atatia ani cât ne-au umilit ei pe toți locuitorii Mangaliei. Paranamele naibii, vreti cuvinte drăguțe când faceți de porc și vă spunem că e de porc? Nemernicilor! Porcilor!

  Comentariu by Mentalistul — 17 octombrie 2019 @ 9:41

 23. Ozghiun, eu stiu ca esti bolnav de aceea iti inteleg jignirile. Atat poti, atat faci. Oi fi avand tu inteligenta peste medie dar comportamentul tau nu poate fi luat drept un exemplu. Tu nu esti in stare sa ai grija de tine si vrei sa ai grija de un oras? Si ce , daca am o parere contrara tie sunt tot regnul animal pe care l-ai expus? Daca nu sunt cu tine sunt dusmanul de clasa? Asta inseamna democratia? Nu stiu care din noi doi este mai nenorocit. Vai de steaua ta! Iti doresc sanatate mentala maxima!

  Comentariu by Anonim — 17 octombrie 2019 @ 11:46

 24. Lucrurile bune nu le vedeti in alte orase. Doar mizeria o copiati. Ai ajuns sa compari Mangalia cu Parisul. La rahati. Cat de idioti puteti fi ?

  Comentariu by Anonim — 17 octombrie 2019 @ 12:50

 25. Si asta nu e jignire. Cand spun ca sunteti idioti sunt chiar bland.

  Comentariu by Anonim — 17 octombrie 2019 @ 12:51

 26. Ala de la 12 doar oligifenul de Ciuraru poate sa fie. Umblat prin lume.

  Comentariu by Anonim — 17 octombrie 2019 @ 12:53

 27. Pt.26
  Ai dreptate ca poate fi Ciuraru ca ala numai la si cu cacat umbla.Mai umbla el si cu motorina(fura) dar acum nu mai are acces la furat.

  Comentariu by Anonim — 17 octombrie 2019 @ 17:55

 28. Pt. # 26 , #27
  Bine ca era ocupat cu „logistica”:
  http://www.lucianvisa.ro/2015/12/08/1984/
  ca altfel le manca lebedele alora pe unde si-a plimbat-o pe Veronica.

  Comentariu by nabuco — 17 octombrie 2019 @ 18:31

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress