Mangalia – politica locală

14 octombrie 2019

Figurantul zilei : Daniel Georgescu

Filed under: PSD — lucian visa @ 15:19

S-a terminat visul unora! Primarul din Limanu, Daniel Georgescu, nu mai candidează la Primăria Mangalia! Că, dacă PSD nu mai e la putere… ce sens are? Ah, da! Aproape că am uitat: PSD face blat cu PNL la Mangalia, aşa că pe Georgescu îl păcăleau unii degeaba oricum.

Replica 14.10.2019

23 Comments

 1. STRATEGIA POLITICĂ DE TRIMIS PE RADU CRISTIAN ACASĂ, LA CONSTANȚA

  De ce ar fi candidat primarul comunei Limanu la Mangalia, împotriva unui primar în funcție, dacă poate candida de pe funcția de primar la Limanu? Nu ar fi avut nicio șansă de câștig să fie candidatul lui PSD contra Radu Cristian, pentru că PSD nu mai există la Mangalia.
  Daniel Georgescu este mai deștept decât cred ăștia ai lui Radu, care plătesc astfel de aberații.

  La alegerile europarlamentare PNL a obținut 24%, iar PSD a obținut 18%, la o prezență la vot de 48%.
  La alegerile locale, de data aceasta prezenta la vot se va apropia de 60%, adică 20.000 de votanți dintr-un total de 33.600 votanți.
  Radu Cristian nu are vot politic nici 10%, inclusiv simpatizanții liberali fiind supărați pe el.
  PSD nu are un candidat cu popularitate și inclusiv simpatizanții PSD sunt supărați pe PSD Mangalia. La alegerile locale contează omul.
  USR+Pro România+PMP+ALDE au obținut 58% la alegerile europarlamentare. Dar în Mangalia aceste partide nu au avut activitate, în afară de ALDE, oamenii le-au votat doar pentru a nu da votul către PSD și PNL. Au dus votul lor într-o Elvetia. Pe PMP au votat cei care au avut simpatie pentru Băsescu, dar Băsescu nu candidează la Mangalia. Pe Pro România au votat pesediștii care au dat vot anti-Dragnea, deci votanții PSD nu sunt loiali trandafirilor, dacă nu le place candidatul. Dovadă rezultatul mic pe primar la alegerile locale din 2016 și cvadruplu (37%) pentru CJC aceleași alegeri.

  Astfel că:
  Împreună PNL+PSD, chiar dacă inventează un fel de USL să susțină pe Radu Cristian, rezultatul va fi sub 18% adunat pentru ambele partide, iar PSD nu va câștiga decât 1-2 consilieri locali.
  Bătălia se dă pe restul de 58% de la europarlamentare, care se transformă în cca 75-80% la alegerile locale. Partidele au tendința să își pună candidat la Primărie, ca să asigure vot pentru lista de consilieri locali.
  Din USR, Pro România, PMP, ALDE nimeni nu poate câștiga de unul singur contra lui Radu Cristian, dacă își pun toți câte un candidat pentru primar, votul se va fragmenta.

  Din acest motiv înființez Alianța pentru Mangalia, un fel de partid local, al cetățenilor Mangaliei, care poate participa la alegerile locale cu candidat la primar și lista de consilieri locali.
  Cu un program clar, cu soluții pentru nevoile Mangaliei, nu avioane visate de unii care nici nu locuiesc în Mangalia sau nu au pricepere în administrație publică.
  Pentru că partidele locale au organizări, mici sau mari, le propun să își unească forțele în alianță, pe un algoritm stabilit matematic: la fiecare 1.000 de voturi aduse (sau 5%), partidul are câte un consilier. Alianță înregistrată la BEC.
  Alianța își stabilește un candidat unic pentru primar și 1 singură listă de consilieri locali, partidele vor obține locuri în consiliu la fel cum si-ar obține dacă ar candida separat.
  Campania și-o va face separat fiecare partid, să-și scoată cât mai multe voturi pentru consiliu. Primarul Alianței va implica proporțional partidele din alianță în administrarea municipiului. Si sunt multe-multe de făcut în Mangalia …

  Astfel nu mai contează dacă alegerile locale sunt într-un singur tur, Radu Cristian pierde sigur alegerile. Chiar și PSD dacă vine în alianță, are mai multe șanse de câștig.
  Dacă partidele insistă cu candidați proprii la primar, Alianța pentru Mangalia se va forma oricum și voturile pe care le va obține sunt anti-Radu, astfel că partidele din opoziție vor obține mai puține locuri de consilieri (ori deloc!), decât ar fi obținut dacă nuvar fi apărit în alegerile locale această nouă mișcăre municipalistă. Chiar și vechii simpatizanți PSD vor vota alianța, doar nu or să voteze cu Radu Cristian după ce l-au injurat 4 ani. Partidele cu candidați proprii pentru primar, fără șanse, de fapt sprijină pe Radu Cristian.

  Iar ca să aducă acum partidele nume noi care să capete notorietate, este prea târziu. După cum am organizat, Alianța pentru Mangalia va avea o campanie eficace și sprijinită de un număr important din populație. Ar fi păcat și pentru aceste partide să nu se folosească de această organizare, au de câștigat și nimic de pierdut, iar pe Radu Cristian îl trimitem acasă.

  Comentariu by Mentalistul — 14 octombrie 2019 @ 19:06

 2. Bai jegosule ce sa infintezi tu, mai bine cautati de munca, dar apropo ce sti tu sa faci cap de oaie, vezi CA I-ai invinetit buricul lui ciocosu de Leo, tu si alianta mai bine spalateca puti.

  Comentariu by Relu — 14 octombrie 2019 @ 19:45

 3. Deci dacă plângi, e de bine.

  Comentariu by Mentalistul — 14 octombrie 2019 @ 20:15

 4. Acum chiar cred că acest băiat are probleme foarte mari …..trebuie ajutat . Ozzy sa ști că nu trebuie să îți fie rusine de problemele tale

  Comentariu by Anonim — 14 octombrie 2019 @ 20:19

 5. Alianța pentru Mangalia e înființată de Condruț din 2004. Incearcă cu altceva.

  Comentariu by Dima — 14 octombrie 2019 @ 20:43

 6. Ozzy da-i bataie.E clar ca le e FRICA de tine si de majoritatea tacuta a acestui oras.Vezi cu cine te inconjori ,ptr. ca ai nevoie de OAMENI langa tine nu de lepre.Daca n-ai oameni in sectiile de vot patesti ca oleniuc in 2012…Numeste-o alianta callatis ca sa nu-i mai futa grija pe unii de nume.

  Comentariu by drjustice — 14 octombrie 2019 @ 20:55

 7. Toata Mangalia il asteapta pe Zanfir Iorgus sa revina.

  Comentariu by eu — 14 octombrie 2019 @ 22:08

 8. Da și eu cred că alianța Calatis sună f bine ….sediul trebuie să fie in restaurantul Calatis pe terăsa unde este gratarul de mici . Să nu uiți de Doru Marinescu și Căutiș să se ocupe de cărbunî și lemne pt grătar …..în rest totul este ok , voturi sunt grămadă …..toată lumea așteaptă ca Ozzy sa fie votat ca bucătarul nr 1 dim Mangalia ….

  Comentariu by Anonim — 14 octombrie 2019 @ 22:12

 9. De data asta Ozzy are dreptate, dar alianta e greu de realizat.
  Dar „nebunul” cum ii ziceti (eu prefer piesa de sah), joaca (zice) bine.
  Te rog ceva, nu face ca Foleanu sa accepti o rocada.
  In curand un pion din jurul primarului va fi sacrificat dupa in 6 „mutari” ai sansa la mat.

  Comentariu by Rzr — 15 octombrie 2019 @ 1:15

 10. Ghici, ghicitoarea mea 1, 3 / 84.
  O fapta penala poate?

  Comentariu by Anonim — 15 octombrie 2019 @ 1:31

 11. Alianta Pentru Mangalia e infiintata inca din anul 2004 de Condrut si Claudiu Nastase .

  Comentariu by cetatean — 15 octombrie 2019 @ 5:54

 12. Nu cred ca s-a pus vreodată problema candidaturii domnului Georgescu de la Limanu, la primăria Mangalia. La ,,figurantul zilei” ar trebui sa apara un primar oarecare dintr-un sat cu blocuri oarecare, nu dau nume ,, Mangalia”…

  Comentariu by Gogu mexicanu’ — 15 octombrie 2019 @ 10:16

 13. Nu contest ca au înființat ceva.
  Dar în Registrul Partidelor și Uniunilor nu este, deci se poate (re)înființa.
  Poate să se numească altfel, ideea contează. Sunt plătite 4 verificări de nume. Eu numesc ideea astfel.

  Mi s-a spus că este greu de realizat și când am afirmat că voi intra in consiliul local. La acel moment nu eram la niciun partid, nu eram apropiat de nimeni de la partidele din Mangalia. Doar că în 2015 am scris primul articol al PMP, referitor la Maternitate.

  Nu voi povesti ce va urma, dar să analizăm ce a fost, să o gândim matematic:
  Întâi asigur că nu țin morțiș să candidez, dar o vă anunț că o voi face și doar un singur lucru mă va face să mă retrag: să existe un candidat care are mai mari șanse de câștig. Cu o singură excepție – Zanfir Iorguș, pe care nu am să-l sprijin niciodată. Dar dacă oricine altcineva are mai multe șanse, îi vin în sprijin, dacă ne înțelegem că Mangalia trebuie să progreseze. Dar până nu văd unul cu șanse, voi candida. Asta va determina pe toți cei care vor să candideze să se apuce de campanie. Orice campanie împotriva lui Radu ajută la debarcarea lui. Singura lui șansă este să dezbine Mangalia.

  Am sediu, organizez 28 de OSV-uri, echipă de tineret, echipă de pensionari, etc. Iar campania… o să fie o surpriză.
  Mă vor ataca din toate pozițiile și pe toate căile, dar încă nu știu ce să atace în afară de persoana mea. Nu contează, pentru că vor exista varianta B și varianta C, în caz că reușesc să mă împiedice cumva. Dar nu au cu ce.
  Sunt convins că -sănătoși să fim!- nu a mai existat o astfel de campanie în Mangalia, așa cum vă fi în 2020.
  Deja Radu e în campanie, lucru care nu s-a mai întâmplat, să fie obligat primarul să intre în campanie cu 1 an dinainte.
  Opinia mea este că l-au lăsat nervii deja, iar din ianuarie îl strivim cu totul. Ce se întâmplă acum e doar de încălzire.

  Comentariu by Mentalistul — 15 octombrie 2019 @ 15:42

 14. Esti hazliu! Intai spala-te, barbiereste-te, da-te cu parfum, puneti dintii, calcati o camasa si pe urma , nu uita sa-ti iei medicamente. Apoi, poti sa iesi pe strada sa emiti pretentii. E doar un sfat!

  Comentariu by Anonim — 16 octombrie 2019 @ 12:34

 15. Un sfat prost. Fără dinți Diaconescu a luat peste 20%, fără parfum Sidere a câștigat, spălat este Ozy că apa este ieftină, iar de căștigat poate câștiga și în tricou. Fără medicamente nu ar avea curaj să candideze. Singura problemă este că a fost vameș și asta spune totul, dar dacă au votat garda de ce nu ar vota și vama. Mangalia e plină de proști.

  Comentariu by Mumu — 16 octombrie 2019 @ 19:13

 16. Amândoi greșiți. Banii contează ei votează iar Ozzy ioc șansa.

  Comentariu by Sulu — 16 octombrie 2019 @ 19:13

 17. La fiecare abjecție a voastră, vă mai dau câte un meme:

  UNDE SE AFLĂ FIEFURILE CONTURILOR FALSE
  – de manipulat oamenii pe grupurile de facebook (Mangalia)

  Primarul și echipa lui de propagandă au înțeles că trebuie să bage pumnul în gura oamenilor și pe facebook.
  Și-au organizat o brigadă de postaci cu zeci de conturi false, cu scopul de a manipula, de a intimida pe cei care îndrăznesc un comentariu de nemulțumire, de a ataca politic cu minciuni.

  Din ce am remarcat, postacii cei mai muncitori și care urmăresc totul pe facebook sunt la Casa de Cultură. Directia de Cultură și Sport are 40 de angajați, din care 14 sunt angajații muzeului, 2 la biblioteca municipală, 1 la biblioteca franceză. Restul de 23 de angajați sunt pentru Casa de Cultură, din care 8 la Sport și Agreement. Nu știu să existe cursuri pentru copii: de dans, de muzică, de arte, etc., care să fie ținute de angajații Casei de Cultură.

  Ce credeti că fac acei angajați care sunt și membri în partidul primarului?
  Sunt câte 5 fete în fiecare birou, ce credeți că fac toată ziua câteva dintre ele? Înainte se plimbau prin oraș, la o pauză de masă de 2-4 ore.
  Dar de când s-a dat ordinul să manipuleze facebook, parcă ar fi un centru SRI, au fost cumparate calculatoare de o sumă impresionantă (am uitat exact, am scris când s-au luat, de cca 50.000 lei). Și acum au misiune să urmărească toată activitatea pe facebook, să intervină acolo unde se postează nemulțumiri la adresa primarului. Cu conturi false, încearcă să manipuleze cititorii.

  Mai sunt Colgiu Dorinel, director la Goldterm, dar în realitate șeful de propagandă al primarului. Plus Ciuraru Valentin, consilier local PNL, care scrie și pe contul de facebook al primarului, cât și pe cel al PNL Mangalia. Nu au limită la ticăloșie, folosesc orice inventie, orice minciună mizerabilă, ori încearcă să intimideze oamenii. Ghinionul lui Radu că ăștia doi sunt proști că noaptea. Două din conturile false de mai jos sunt ale lui Colgiu (Colgate, te-am dibuit după caricaturile stupide pe care doar tu le folosești!). Am dat exemplu câteva, dar în total sunt cca 100 de conturi false sau anonime.
  Mai am in verificare alte 2 fiefuri, in afara de cel de la Casa de Cultură (condus de Lucian și Eliza), ori cel din sediul PNL.

  Cireașa de pe tort este că și primarul are un cont fals. Doh?!

  PS: Le „updatez” pe parcurs ce se bagă în seamă. La câteva zeci am dat block și nu le mai văd.

  Comentariu by Mentalistul — 16 octombrie 2019 @ 20:23

 18. doamne….. OZZY auzisem prin oras ca te-ai pensionat pe caz de boala, indirect spus, si nu credeam, dar citind parte din ce scrii sunt convins ca trebuie sa faci o vizita unor medici…. mai bine concentreaza-te pe tine, lasa fanteziile, revino cu picioarele pe pamant.
  ai sediu? organizezi echipe? cu ce ? tu nu ai acum nici macar loc de munca, te multumesti cu unul doua oase ce ti le mai arunca cei pe care ii sustii…. se vede dupa cat scrii pe aici ca tai frunze la caini….revino ti omule ca o iei pe aratura bine de tot. stiu vei zice ca nu e asa, dar stii ca atunci cand iti zic mai multi oameni ca ai probleme te duci sa te cauti…e grav omule

  Comentariu by ANUSH — 18 octombrie 2019 @ 2:10

 19. Tot ce se spune la 17 este perfect adevărat!
  Rușinos, trist, murdar, dar adevărat. Casa de cultura a devenit un club de partid, in care citeva fetițe angajate pe linie de partid – lipitoarele de afișe fac propaganda care li se dicteaza. Pentru asta au fost angajate , pentru asta sunt plătite. De la bugetul orașului , evident.
  Lor li se adaugă și cele doua consiliere de la cabinetul primarului , care figurează în organigrama primăriei , dar lucrează în sediul partidului – Constantinescu Dana Și Murtaza.

  Comentariu by Anonim — 19 octombrie 2019 @ 19:11

 20. lucreaza de li se rupe spatele.sunt cele care nu au reusit sa acceda la pozitia de amante oficiale,dar inca mai spera.

  Comentariu by anonimul — 20 octombrie 2019 @ 14:04

 21. Nu va luatzi de Murtaza k e prietenul lui Ozzy…. ala oricum k se duce la munca ca nu se duce tot aia, freaca menta pe uscat si se crede mare master sef
  Plus face excursii ca sa mai castige si el bani de o bere
  Iar daca va referiti la mama Murtaza… ea doar spala in urechi cu barfele din capul ei, cam expirata si ea
  Eu stau pe rozelor , ne a promis una alta, banci iluminat, adunat gunoi, dar …. ciuciu….

  Comentariu by Ionel — 20 octombrie 2019 @ 23:43

 22. Da, așa e, de subliniat – că la primărie se angajează in familie : Murtaza fiul lucrează la serviciul social ( un bețiv libidinos, face excursii in Turcia) , iar Murtaza mama e consiliera primarului , plătită de la buget și cu birou la partid. O japiță , de mahala , care umbla cu vorba. Adică ce i place șefului ei
  Daca a ajuns Murtaza sa „promită” bănci , pachete , locuri de munca , atunci suntem jos , foarte jos , in mocirla

  Comentariu by Anonim — 21 octombrie 2019 @ 19:12

 23. Da asa e! Mama murtAza de bairam a primit pachete de la nu stiu ce fundatie si le a impartit la 2/3 batrani din cartier restul le a bagat in frigiderul ei! Rusine sa ii fie a luat de la gura saracilor! Le are cu “jula” ca la fel a mai facut si cu banii de excursii ca asa a invatat de la fiu sau, la fel a facut si cu banii pe cate i am dat pr curatenie la cimitir. Mama mea i a dat bani pt cimitir si se pare ca s au evaporat!
  Libidinosul ala doar isi face clienti pt excursii in primarie! Face pe master seful prostiei si vinde peste si suberecuri fara nicio autorizatie, fereasca l sfantul de vreo intoxicatie alimentara a oamnilor
  Maica sa alearga toata ziua pe drumuri si dupa ii spala in urechi pe aia din primarie, dar mai rau e ca ori e surda ori e … ca spune ce si cum vrea ea, sa te fereasca Dzeu de gura ei.

  Comentariu by Asan — 22 octombrie 2019 @ 7:45

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress