Mangalia – politica locală

7 octombrie 2019

Iată ce schimbări vor surveni în urma preluării, de către primărie, a cimitirelor musulmane

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:20

Postat numai pe site-ul primăriei Mangalia, fără a fi fost remis și presei, cum ar fi normal din partea unei administrații ce se declară „transparentă”, un anunț de dezbatere PUBLICĂ, pe marginea unui HCL (datat 24 septembrie a.c.), ne anunță că se dorește preluarea în administrare a cimitirelor musulmane. Dezbaterea va avea loc miercuri, la orele 10.00, la sediul primăriei.

Tot pe site-ul oficial al primăriei au fost atașate hotărârii și motivele care au stat la baza acestei decizii a administrației locale. Astfel, se arată în preambulul HCL-ului, cele două organizații care reprezintă musulmanii din Mangalia (UDTTMR și UDTR Mangalia) au solicitat, în ianuarie 2018, preluarea, de către primărie, a cimitirelor situate pe strada Oituz și strada Demetrios Callatianul. La mai bine de an, cele două organizații, sub semnăturile președinților lor, au cerut, din nou, preluarea locașurilor de cult, astfel că primăria s-a conformat în cele din urmă și a încropit un HCL, supus dezbaterii publice.

Conform Legii 489/2006, privind libertatea religioasă și potrivit Regulamentului de Organizare și Funcționare a Cimitirelor Musulmane din 2012, cimitirele musulmane sunt controlate de Consiliul Sinodal și conducerea Muftiatului Cultului Musulman. De aceea, spune primăria, a fost solicitat acordul muftiului, care și-a dat consimțământul în martie 2018.

Odată adoptat proiectul de hotărâre, musulmanii din Mangalia trebuie să știe că, acesta vine, la pachet, cu datorii și obligații, atât din partea lor, cât și din partea administrației cimitirelor, precum și cu sancțiuni, în cazul încălcării prevederilor legale. Totodată, sunt stipulate și taxele ce urmează a fi plătite, la primărie, aceleași ca în cazul cimitirelor creștin-ortodoxe.

Taxele de concesiune sunt, pentru 7 ani – 130 de lei, pentru 25 de ani – 370 de lei, pentru mormânt copil – 130 de lei, taxa de săpat groapa – 240 de lei, taxa anuală – 37 de lei, taxa de eliberare adeverință – 15 lei, taxa de eliberare autorizație de construcție – 15 lei.

 

editiadesud.ro 07.10.2019

58 Comments

 1. https://www.libertatea.ro/stiri/80-000-de-lei-din-bani-publici-pe-festivalul-toamnei-de-la-mizil-cu-un-singur-spectator-2765268

  Comentariu by nabuco — 7 octombrie 2019 @ 19:38

 2. https://www.cotidianul.ro/rasturnare-de-situatie-nu-i-rectificare/

  Comentariu by nabuco — 7 octombrie 2019 @ 19:59

 3. Cimitirele musulmane sunt proprietatea Cultului Musulman Mangalia, entitate cu personalitate juridică.
  Poate primăria să emită Regulament de Organizare și Funcționare prin HCL pentru proprietatea altuia?

  Ești proprietarul casei tale. Vine primarul și inițiază HCL ca să fie administrată casa ta de către primărie. Și îți face și un Regulament: când să te uiți la tv, când să mănânci, când să te speli și cât trebuie să plătești ca să stai în propria casă.

  Este legal?

  Comentariu by Mentalistul — 8 octombrie 2019 @ 5:38

 4. Pentru puturoși DA

  Comentariu by Anonim — 8 octombrie 2019 @ 10:33

 5. Ozzy : un tătar puturos și mincinos care este expulzat din asociația tătarilor din Mangalia . Oare de ce ? Dacă nici ei nu il mai vor atunci despre ce mai vb ?

  Comentariu by Anonim — 8 octombrie 2019 @ 19:21

 6. Ozzy daca cimitirul a fost la muftiat pana acum ce s a intamplat?
  Mizerie este, dezordine este, fiecare si-a inmormantat ruda dupa cum a vrut….
  Nu s a facut nimic, oamenii nu fac curatenie decat pe mezaruri!
  Administrarea de catre primarie e cea mai buna varianta!

  Comentariu by Erdin — 8 octombrie 2019 @ 20:02

 7. Dacă s-ar putea ca primăria sa îi dea lui Ozzy niște bani ca sa facă curătenie in cimitir era foarte bine și nu mai facea atîta scandal . El nu este in stare sa se spele pe el dară mite să se ocupe de cimitir …sictir epava societăți …

  Comentariu by Udttmr — 8 octombrie 2019 @ 20:31

 8. La UDTTMR era un ciolan de ros l-a vrut Ozzy dar Facredin i-a luat-o inainte si s-a pus sef. Se pregatesc de campanie.

  Comentariu by Amet — 8 octombrie 2019 @ 21:43

 9. https://www.replicaonline.ro/targul-recoltelor-de-sezon-la-mangalia-405019/

  Comentariu by nabuco — 8 octombrie 2019 @ 22:04

 10. Tătarii vitează cu Radu mai puțin cel mai prost dintre ei ..Ozzy puturosul

  Comentariu by Anonim — 9 octombrie 2019 @ 1:08

 11. Ptiuuu, dar cât de disperați sunt ăștia ai lui Radu…

  Luați, cu dedicație:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3590433264316162&id=100000485715789

  Comentariu by Mentalistul — 9 octombrie 2019 @ 8:59

 12. Ozzy nu mai dezinforma oamenii! Noi te stim foarte bine, ne-am saturat de gogosile tale!
  Daca tu nu stii sa citesti o hartie asta nu inseamna ca noi nj putem

  Comentariu by Ionel — 9 octombrie 2019 @ 10:00

 13. Și să-i lămuresc puțin pe troglodiții lui Radu:
  La UDTTMR nu am fost candidat, am refuzat. Am fost președinte interimar 6 luni, perioadă în care am organizat alegerile. Organizând alegerile, aveam atuu-rile. Dar la ce nemernicii am văzut și acolo, nu mi-a păsat de o uniune care a pierdut fondurile de la stat cu ilegalitățile lui Gelil, UDTTMR nu mai reprezintă tătarii, mai are 500 de membri. Dovadă că am avut dreptate să nu mă bag într-o mizerie, astăzi UDTTMR a pierdut statutul de utilitate publică, conducerea este dezinvestită de către instanță, curtea de conturi (la solicitarea mea!) a constatat că toți banii de la stat au fost furați, iar ANAF a sechestrat bunurile imobile ale UDTTMR.
  În schimb, evenimentele mele sunt facute in cadrul Uniunea Democrată Tătară, în colaborare cu Comitetul de Reorganizare, unde mă puseseră în capul listei și am cerut să mă scoată. Deoarece eu nu pierd energie să mă lupt cu o bandă de mafioți care se țin de ciolan, care au distrus uniunea și … ceea ce m-a supărat: au izgonit toți intelectualii, profesori universitari, scriitori, oameni de cultură, medici specialiști, etc. Pentru ce să mă lupt? Le-am desființat uniunea cu totul și am făcut altă care să reprezinte tătarii. Uniunea Democrată Tătară (U.D.T.) este o organizaţie etno-confesională a tătarilor, înfiinţată în 2008, care acum își ia statutul de utilitate publică. Are la activ mai multe evenimente și acțiuni decât UDTTMR, de 10 ori mai mulți membri, iar evenimentul Kurultai, care a fost cel mai mare făcut vreodată de către tătari, a fost organizat și finanțat prin Uniunea Democrată Tătară. Cum ar veni, am rezolvat și tătarii, am construit ceva nou și funcțional.
  La Mangalia, de exemplu, pănă să mă implic nu au fost proiecte pentru tătari cu fonduri alocate de CL și nici evenimente municipale.
  Am avut așa:
  1. Ziua Limbii Tătare – luna Mai – Spectacol cu artiști din Crimeea – Eveniment cu fonduri private
  2. Festivalul interetnic – luna Iunie- eveniment municipal.
  3. Ziua Geamiei Esmahan Sultan – luna August- eveniment municipal.
  4. Festivalul Kurultai – luna Septembrie – eveniment finanțat de Consiliul Județean
  5. Ziua Tătarilor – luna Decembrie – eveniment municipal.

  Mă refer la tătari, pentru că am inițiat și pentru toți cetățenii Mangaliei, de exemplu Orășelul Copiilor (Nu e vina mea că primarul l-a furat si ne-a batjocorit cu monstruozitatea aia gonflabilă pe platoul de la IGAF) .
  Si nu am fost de partea puterii, dar tot am reușit acele acțiuni. Cu toată sabotarea lor, le-am realizat.

  M-am decis să nu mă opun la ce vrea primarul cu cimitirele musulmane. Dacă se adoptă HCL am să-l atac. Dar si dacă rămăne în vigoare, când or să fie obligați să platească primariei pentru locurile de inmormantare (370 lei) si celelalte taxe, pentru ceva ce este in proprietatea lor, musulmanii vor avea interesul să voteze un primar de care sunt siguri că va fi corect cu drepturile si intetesele lor.
  Ce face primarul cu cimitirele musulmane îmi ajută să îmi întregesc electoratul din randul musulmanilor.

  Acum Radu a intrat intr-o situatie mai rea: în loc să rupă din votul musulmanilor din Mangalia, îi aduce la vot pentru mine, chiar și pe cei cărora nu le păsa de alegerile locale. Dacă dă înapoi cu intenția, câștig eu. Dacă o face, câștig eu. Dacă începe și nu finalizează, e considerat prostul scolii si castig eu.
  Oricum o dai, au halit momeala.

  Deci… Chiar credeți că m-ar fi ajutat cu ceva să îmi fac eu firmă de curătenie la cimitire? Sunteți limitați, Răducule & Co!

  Comentariu by Mentalistul — 9 octombrie 2019 @ 10:18

 14. Toți sunt hoți , proști și vai mama lor numai tu ești cel mai bun ,deștept și frumos nu ? Băi hahaleră puturoasă și mincinoasă chiar ne crezi proști ? Dute la muncă om de nimic ce ești…..sictir

  Comentariu by Anonim — 9 octombrie 2019 @ 12:33

 15. Eu nu înțeleg balada voastră cu munca. Imi căștig traiul din ce muncesc. Voi îl căștigați din jaf organizat.
  1. Radu Cristian era șomer când a candidat la primăria Mangalia. Garda Financiară era în desființare.
  2. Colgiu Dorel – zice Curtea de Conturi că a furat primăria. CL trebuia să se constituie în parte civilă păgubită si era la pușcărie.
  3. Filip Dumitru unde muncește? Are afaceri și e pensionar? Aham. După aceeași mentalitate cu care mă atacați nici el nu munceste. Dar Curtea de Conturi spune că a dat bani aiurea la persoane fizice, din banii contribuabililor, când era director la Turism și Evenimente.
  4. Ciuraru Valentin – stupidul Mangaliei? Pensionar. Zic foștii colegi că a furat motorina de la armată. Oricum, eu nu am ucis pe nimeni. Dacă mai continuă cu nemerniciile să abordeze despre viața mea privată, am să scot niste adevăruri. Cine e mizerabil, își va primi ce merita! Dar pe adevăr, nu pe minciună ca ei.
  5. Andrei Sorin? Afaceri. După mentalitatea proștilor de mai sus, nu munceste.
  6. Linica Stan? La fel.
  7. Nicoleta Griguță? Hanul și un ONG. Dar nu dă la sapă, deci muncește după mintea troglodiților lui Radu.
  Si pot continua…
  Dar mie nu mi-a fost jenă să muncesc munca de jos, să fac gătesc, să servesc oamenii la mese, să fac cazez turiști, să fac în curățenie după turiștii de pe urma carora fac bani, să fac evenimente, să fac consultanta de vânzări pe contracte, să câștig din lucrări scrise (istorice), etc. Am făcut munca de jos să știu ce să cer altora. Din nimic, fără investiții, doar cu inteligență și muncă, am dezvoltat afaceri. Pentru mine și pentru alții.
  Și încă ceva: am fost angajat în poliția de frontieră de la 19 ani. Asta inseamna munca respobsabilă la controlul în punctele de control la trecerea frontierei. Unii urlă că aș fi luat șpagă la vamă, ceea ce ar însemna că în 15 ani am acumulat ceva, dacă ar fi să-i credem. Dar imediat continuă scâncetul că aș fi un sărac. Păi ori curvă, ori urâtă, hotărâți-vă!
  Mi-am dat demisia de la stat ca să construiesc o afacere. Compania funcționează și acum, la nivel național, fiica mea și fosta soție sunt proprietarii ei. Chiar credeți că nu am acces la fonduri, dacă am nevoie? Grupul de firme a făcut 1,7 milioane euro anul trecut. În continuare consiliez și le supraveghez activitatea. Dar sunt chestiuni personale.
  Dacă voi aveti impresia ca bogăția înseamnă inteligență, vă înșelați. Așa devin proști oamenii, după ce se rup de realitate. Cel care face avere devalizând banii contribuabililor cum poate înțelege pe cetățenii obișnuiți ai Mangaliei, dacă e rupt de realitate? Va duce orașul ăsta din rău în mai rău.
  În calitate de consilier local am fost prezent oriunde a fost o problemă. Am raspuns oricui om care a avut nevoie de ajutor. Adică am muncit și am ajutat. Am donat scutere și scaune electrice pentru cei cu dizabilități. Am făcut pe banii mei evenimente pentru oraș, pentru profesorii pensionari, pentru copii, etc. Am plătit bătrânilor datorii la Primărie, când primarul îi amenința că îi evacuează la începutul iernii.
  Ăia care mă înjurați că sunt de rahat pentru că nu sunt bogat si că fac și munca de jos când e nevoie, ce ați făcut comparativ cu mine? Ăsta care mă acuzi că nu aș munci, ai pus vreun ban la cei cu dizabilități. Ai contribuit la acțiunile cu profesorii pensionari? Ai contribuit la bradul pe care l-am adus și l-am împodobit când Radu Cristian a furat banii pentru Sărbătorile de Crăciun?
  Dacă să arăți că deții avere înseamnă (pentru mintea troglodiților) că ești inteligent, atunci voi de ce nu sunteti inteligenți? Pentru că bani aveti, i-ați furat din combinatii cu primăria. Atunci de ce nu sunteti inteligenți?

  De fiecare dată când mai urlați prostiile voastre, am să dau copy-paste acestui text. Până când zic oamenii „Stop!”.

  Comentariu by Mentalistul — 9 octombrie 2019 @ 13:53

 16. Ok Ozzy ….acum spune din ce trăiești ? Care este sursa ta de venit ? Hai zi odată …..suntem foarte curioși ……haiiiii odată

  Comentariu by Anonim — 9 octombrie 2019 @ 16:34

 17. Lăsațil în pace ……e vai capul lui …..nici bani de țigări nu mai are de cind l-au gonit psd îștii

  Comentariu by Anonim — 9 octombrie 2019 @ 16:36

 18. Ozzy cap de oaie azi de ce nu ai fost la dezbatera publica pe regulamentul cimitirelor musulmane ,nu l-ai avut pe Cautis cu tine sa vorbeasca in locul tau hahalera sictir sa nuai vorbesti de musulman ghiaurule care manaci carne de porc, spurcatule musulmanii vor vot cu cine cred ei ca le va fi mai bune.

  Comentariu by Nelu — 9 octombrie 2019 @ 16:46

 19. intrebarea e cine l a pus pe facredin reprezentantul tatarilor.pe altcineva mai reprezentativ si cu scoala n ati gasit?oricum bag seama ca pe fb ii tot scrie cineva postarile.prea s corecte.
  in ce l priveste pe ozzy nu inteleg care i problema.sta pe banii si timpul lui.dar in bunul stil maso supus al romanilor preferati mai bine niste consilieri care stau si sunt platiti pe banii nostri.si care mai fac si averi din banii tuturor.sa dau exemple?

  Comentariu by wow — 9 octombrie 2019 @ 16:53

 20. Ozzy a scris o abureala mare dar treaba e simpla: a vrut ciolanul dar nu avea vechime conform statului si l-a luat altul. Ca el vrea sa vrajeasca in stilu-i paranoic e alta treaba. In timpul asta muncea ceva ca se cere mana de lucru prin oras.

  Comentariu by Stan — 9 octombrie 2019 @ 18:08

 21. Ozzy asta mi-a luat locul, nici loc de nebun paranoic nu mai gasesti in orasul asta de rahat. Cred ca trebuie sa-mi plateasca licenta ca s a luat dupa mine asa faceam si eu cu Iorgus. Apropos daca nu reuseste sa puna mana pe vreo organizatie sa se bage in seama ii las asociatia pentru dovedirea abuzurilor ca m am cam plictisit de ea.

  Comentariu by Sandu Vlaicu — 9 octombrie 2019 @ 18:10

 22. Hai Ozzy hai odată spune unde lucrezi sau de unde ai bani de cheltuislă ? Chiar ne lași așa în așteptare măi dl viitor primar de Hagieni …..aratăne fluturașul muncitor de frunte ce ești tu !!!!

  Comentariu by Anonim — 9 octombrie 2019 @ 18:53

 23. Vezi pe site-ul primăriei, la declarația de venituri. E act oficial.

  Off topic: Încă un bonus, Mangalia la „România,TE IUBESC!”, Duminică la ora 18:00. Promo aici:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157107965867935&id=195024862934

  Comentariu by Mentalistul — 9 octombrie 2019 @ 19:02

 24. Văd că ați luat-o razna cu denigrarea lui Ozzy. Nu faceți altceva decât să îl creșteți electoral.
  Reveniți la subiect cu argumente, nu cu idioțenii. Mă văd obligat să încep să restricționez o parte din comentarii. Și nu ăsta e scopul meu. Nu sunt fan Ozzy. E ultimul avertisment. Titlul blogului este Mangalia – politica locală ! Dacă aveți ceva util de spus, bine, dacă nu, la revedere. Nu glumesc. Am avut suficientă răbdare, dar gata. Nu mai tolerez golăniile. Accept doar păreri argumentate, chiar dacă nu sunt de acord cu ele.

  Comentariu by lucian visa — 9 octombrie 2019 @ 19:22

 25. DUPĂ 30 ANI DE LA REVOLUȚIA DIN ’89,
  ÎN MANGALIA SUNTEM SUB UN REGIM TOTALITAR
  ■ Drepturile cetățenești au fost abrogate

  Este cel mai grav act împotriva cetățenilor Mangaliei! Ponoasele primarului, ale consilierilor locali si ale funcționarilor publici – adică amenzile judiciare – sunt plătite tot de către cetățeni, printr-un act normativ adoptat de o șleahtă complice primarului.

  Să presupunem că primăria îți zidește un zid în fața ferestrelor. Să nu mai vezi lumina zilei. Ceri dreptate în instanță, împotriva abuzului. Instanța hotărăște ca primăria să dărâme zidurile, dar primarul refuză să pună în aplicare hotarârea instanței; atunci primarul primește amendă judiciară. Primarul continuă refuzul, drept urmare primește o amendă judiciară și mai mare.
  Iar când se adună sume mari cu amenzi pe numele lui, primarul organizează să i se adopte o Hotărâre de Consiliu Local care prevede ca aceste amenzi să fie plătite tot de cetățeanul căruia primarul i-a proptit un zid în fața ferestrelor, să nu mai intre lumina soarelui în casa omului. Să îl țină ca într-o pușcărie, fără iluminat pe străzi, cu junglă și mizerie (nu uităm anii de batjocură!), cu un regim de biruri și opresiune din partea primăriei, toate făcute de primar cu aroganță, pentru umilirea cetățenilor Mangaliei.
  Cu viclenie, „aleșii locali” care și-au trădat cetățenii de la care au primit votul s-au vândut și s-au făcut complici la ruinarea Mangaliei. Când nu a mai fost nimic de devalizat, au furat și banii din viitorul Mangaliei, prin împrumuturi.

  Eu văd așa: este un jaf organizat al unui regim totalitar, în care „aleșii” se cred grofi, iar pe cetățeni îi consideră iobagii lor.
  Este un atac la drepturile și libertățile cetățenilor. Libertatea presupune ca cel vinovat să își plătească amenzile judiciare. Altfel, abuzul de a construi ziduri, între care să ne închidă, va continua nestingherit. Ce rost mai are să îți cauți dreptatea în instanță? Abuzul asupra cetățeanului va fi mai accentuat dacă cei vinovați nu suportă nicio sancțiune penalizatoare hotărâtă de instanțele de judecată.

  Nu este acesta un regim totalitar?
  Totalitar = care aplică dictatura unui grup, majoritatea populației fiind lipsită de drepturi și de libertăți.
  Este un atac arogant și batjocoritor la drepturile și libertățile cetățenești!

  Eu am prins Revoluția din ’89 și m-am bucurat când a căzut regimul totalitar. În acea zi m-am cățărat pe copertina de la intrarea în Primărie, împreună cu Gabriel Sidere, și am fluturat steagurile decupate pe care le luasem de la Casa de Cultură. De jos unele femei ne strigau cu basmaua la gură: „Dă-te, maică, jos! O să te împuște milițienii!”. Când aflasem că a fugit Ceaușescu eram la scara lui Chima Paul, împreună cu acesta și cu Cornel Petcu. Ne-am dus în casă la televizor și bunica lui Chima Paul a început să plângă cu lacrimi. „De ce plângi, mamaie? Putem să avem libertate, e o bucurie, dictatorul a fugit!”. Între sughițuri mamaia ne-a spus: „Sunteți tineri, dar nu știți că la război aruncau cu păpuși. Iar când le luau copiii, acestea explodau și mulți au murit sau au rămas schilodiți pe viață! Nu știți de ce sunt în stare să bage teroarea în oameni!”. Eram tineri, poveștile mamaiei ne păreau că sunt legende. Am considerat că nicio ființă umană nu este în stare de asemenea monstruozitate. Bombele ucid la fel, cine ar avea scopul să le deghizeze în păpuși? Nu am înțeles atunci că teroarea și regimul totalitar se instaurează implementând un sentiment de neputință în oameni.
  M-am cățărat pe copertina primăriei și, în timp ce fluturam steagul, i-am arătat degetele țuguiate lui nea’ Cosma, milițianul care în vara lui ’89 m-a luat cu duba, m-a adus la camera 23 din Miliție, m-a pus să țin degetele țuguiate și m-a altoit cu bulanul peste ele. Pentru că mă iubeam cu o daneză și în acele timpuri era interzis să „fraternizezi” cu occidentalii. Nu m-a durut că m-a altoit la degete, cât m-a durut ce înseamnă lipsa libertății de a iubi și umilința regimului totalitar. (Nu am înțeles atunci că de fapt mă salvase de dosar la securitate, care era mai grav ca un dosar penal. Poate pentru că aveam doar 17 ani.)

  După 30 ani de la Revoluție văd cum libertățile și drepturile cetățeanului sunt anihilate la Mangalia cu acte normative, în mod oficial. Acest regim totalitar impus de primar m-a făcut să simt umilința din camera 23 de la Miliția Mangalia.
  Am de ales să plec din oraș sau să lupt ca să schimbăm acest regim. L-am prevăzut încă din anul 2016, atunci păreau basme sau declarații politice, dar acum toți suntem conștienți că aceasta este realitatea Mangaliei: au fost în stare să impună un alt fel de Ordonanța 13.

  Comentariu by Mentalistul — 9 octombrie 2019 @ 19:46

 26. Deja intrat toată echipa de fluierași în acțiune. Frica-i mare. Dar cum stilul nu se schimbă se știe clar care-i Ciuraru, care-i Colgiu, plus inginerul.

  Comentariu by Marian Vasile — 9 octombrie 2019 @ 19:47

 27. Scuze, nu m-am abținut să nu postez un text mai lung. Peste 2 randuri, subtitrarile de filme fiind tot ce au citit, îi ia amețeala.

  Comentariu by Mentalistul — 9 octombrie 2019 @ 20:00

 28. Apropos, va fi Duminică, la „România, TE IUBESC!”:
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157107965867935&id=195024862934

  Comentariu by Mentalistul — 9 octombrie 2019 @ 20:33

 29. https://www.cotidianul.ro/razboi-deschis-cu-olanda-a-mers-prea-departe/

  Comentariu by nabuco — 9 octombrie 2019 @ 21:08

 30. După filmul zilei de astăzi, piticului începe sa-i ticăie ceasul in sensul ca, daca maestrul Stroe va fi mazilit, șansele ca înțelegerile de la mesele copioase sa se ducă pe apa sâmbetei . Ca sa nu mai vorbim despre alegerile primarilor in 2 tururi . Hai, Iorgus, se poate . Fa-l muci pe piticul pitiponc si scapă orașul de haita navetista si lingăii autohtoni . Nu uita nici o clipa de Mihaela, dragostea multora . Disperatul asta e capabil sa-si doneze si propria groapa de veci, numai sa nu vina cineva care sa scormoneasca prin documente si sa vadă cum ne-a vândut orașul . Tic-tac…..

  Comentariu by Anonim — 10 octombrie 2019 @ 20:23

 31. Chestia cu două tururi la primar e țâță de mâță. Ha, ha, ha! Micuțul mincinos cel fără de ciorapi și nema bun-simț va capota. Ne vom bucura în nevergreen și vom bea șampanie pe Aleea Teilor. Să vină alegerile!

  Comentariu by Păstorel — 10 octombrie 2019 @ 20:53

 32. Pai sampanie beti de fiecare data, ati baut si in 96 si in 2000 si in 2004 si in 2008 si 2012 in 2016 nu prea ati baut. Daca nu ati observat ca urmatorul e mereu mai rau o sa va mai demonstrez odata. Prost sa fii noroc ca votezi. Norocul nostru bineinteles.

  Comentariu by Viitorul Primar — 13 octombrie 2019 @ 13:20

 33. Asa omule fa-i sa l regrete pe Radu esti tare. Dar pe langa cotinetele de garaje pe care banuiesc ca le vei adce inapoi sa mi dai si mie statia de betoane sa ii mai cimentez un pic pe fraierii de pe Portului ca faceam bani nu gluma.

  Comentariu by Fratila — 13 octombrie 2019 @ 13:22

 34. Lasa ca i-a dat piticu lu Cocoranu finu. Monopol pe betoane la Mangalia

  Comentariu by Anonim — 13 octombrie 2019 @ 14:56

 35. https://www.replicaonline.ro/cine-sunt-proprietarii-ambarcatiunilor-care-au-ars-in-portul-turistic-tomis-405559/

  Comentariu by nabuco — 13 octombrie 2019 @ 17:17

 36. Emisiunea asta „l-a rupt” pe Radu:
  https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3835005

  În 8 luni o să se i se împotrivească tot universul, la câte alte mizerii vor apare. Va fi prăpăd! Va fi personaj negativ pentru toată România.
  MANGALIA NU UITĂ ȘI NU IARTĂ ANII DE BATJOCURĂ!!

  Comentariu by Mentalistul — 13 octombrie 2019 @ 22:06

 37. Paradealaaa pt piticanie . Si pe merit pentru toată mizeria pe care ne-a servit-o el si gasca, 8 ani . Nimic nu rămâne neplătit . Si este doar începutul sfarsitului. Nu scăpați jigodiilor

  Comentariu by Anonim — 13 octombrie 2019 @ 23:01

 38. Pai mai Ozzy tu pui emisiune despre Stroe????
  Pai daca pica Stroe, iti pica si tie prietenul… tu nu mai poti sa pici ca deja ai picat de mult timp!
  Am si eu o curiozitate: in afara de a toci tastatura calculatorului altceva ce mai faci?
  Ca te tot intreaba lumea ingrijorata din ce platesti pensia alimentara?

  Comentariu by Mihai — 14 octombrie 2019 @ 10:43

 39. M-a ros curiozitatea si m-am uitat in declaratia de avere a Tocitorului de taste!
  In ultima declaratie a aratat ca are un venit de aproximativ 18.500 lei, deci vreo 1500 lei/luna!
  Viata grea: 1500 lei/luna, pensie alimentara de platit, Impinge tava la Callatis costa de asemenea….
  Greu nene greu
  Acum inteleg de unde atata frustrare

  Comentariu by Mihai — 14 octombrie 2019 @ 10:49

 40. Declarația de venituri este de venituri. Care venituri sunt ce primesti după ce ți se scad toate.
  Și mai spune ceva legea: contractele individuale sub valoare totală de 500 euro nu sunt obligatorii în declarația de venituri.
  Ți-am răspuns.

  Dar chiar așa slabi sunteți? De-asta s-a ruinat orașul, pentru că am eu venituri mici declarate? Păi nu-mi trebuiesc mai multe, am tot ce îmi trebuie. Nu mă interesează bogățiile și nu sunt genul „Noi muncim, noi nu gândim!”. Din contră, eu muncesc cu mintea, pentru folosul comunității și în ajutorul celor pe care doresc să-i ajut.
  Si vezi că ai omis alte venituri din declarația pentru 2018.

  Comentariu by Mentalistul — 14 octombrie 2019 @ 12:01

 41. Pt.39:
  Mentalitatea ta de trepăduș nu o să înțeleagă niciodată ce fel de persoană sunt, chiar dacă stai și mă privești de 4 ani. Eu nu am avut și nici nu am o relație de obediență cu Felix Stroe. Cu nimeni. Cât am lucrat în sistem militar am acordat respect supeeiorilor ierarhice așa cum este prevăzut în regulamentele militare, nu am fost niciodată un lingușitor și un servitor.
  Nu confunda respectul cu obediența umilitoare. Îți acord același respect pe care îl ai față de mine. Valabil și pentru Felix Stroe, valabil pentru oricine, din partea mea.

  Iar pentru logică: Emisiunea nu o să dispară dacă nu o distribui eu. Felix Stroe nu e vreun neajutorat, știe să primească, cine este în politică atrage și astfel de subiecte. Ce ar însemna acum să intru în depresie, la cât mă insultă unii de pe conturi anonime?
  Emisiunea este despre Radu Cristian, în ceea ce mă privește pe mine și pe Mangalia. Iar pe mine mă interesează să fie mai bine Mangaliei!
  Dar în mintea ta de lingușitor care se vinde pe 2 lei nu ai să pricepi niciodată diferența între lup și cățeluș. În politică, relația mea cu Stroe a fost de la egal la egal. Nu mă înrolasem în vreo armată, ci am intrat doar în politică. În politică sunt lupi și cățeluși. Eu nu sunt un cățeluși care se gudură ca să primească ceva. Îmi iau singur. Ține dd puterea interioară a fiecăruia.

  Comentariu by Mentalistul — 14 octombrie 2019 @ 12:51

 42. Ozzy tot cap de oaie ai ramas ,nu intelegi ca tatarilor le este lehamite de tine nu ai inteles nimic cu cimitirile musulmane ,la cimitirul cel nou trebuie investitie , primaria este dispusa sa investeasca ,utilitati,alei trotuare,casa martuara , paza si altele.ozzy tu esti greu de cap nu ai sa intelegi ce inseamna investitii .

  Comentariu by Ainur — 14 octombrie 2019 @ 13:08

 43. Da ai dreptate în privința lupilor …..tu ești un cățeluș neajutorat ca să nu zic mai mult ( să nu te jignesc ) .Tu cu Stroe de la egal la egal ? Un lup cu un cățeluș ?

  Comentariu by Anonim — 14 octombrie 2019 @ 13:10

 44. Când o să fie anchetat jumi/juma și va da pe goarnă inclusiv manipulatorii de opinie publică, plătiți din banii primărie, o să fie vai de capul vostru, slugilor umile ale lui Radu. Mai ales aia care nu sunt navetiști și vor mai locui în oraș.

  Comentariu by Marian Vasile — 14 octombrie 2019 @ 14:22

 45. Lasă că o să se investească după alegeri, când o să iau primăria și majoritatea în consiliu.

  Comentariu by Mentalistul — 14 octombrie 2019 @ 17:42

 46. Bai jegosule ce sa ajungi la primarie ,tu puti si in poza jegosule ,mai bine cautati de munca panarama,tu nu ai avut grija de copilul tau ozy.

  Comentariu by Ainur — 14 octombrie 2019 @ 18:35

 47. Are grijă mamă-sa, pentru că așa e legea.

  Comentariu by Mentalistul — 14 octombrie 2019 @ 19:08

 48. Și încă o chestie, că să nu vă faceți iluzii. Puteti sa ma atacați oricât vreti, eu pot la fel de bine să sprijin, nu sa fiu în față, și tot la masă o să fiu. Dacă musulmanii vor să rezolve problemele lor, vin în sprijinul meu.

  Comentariu by Mentalistul — 14 octombrie 2019 @ 20:19

 49. Aveam impresia de Ozzy ca e băiat deștept,dar constat pe zi ce trece ca ceva nu este in regula cu el.Prea le știe pe toate,prea toti Greii județului sau ai țării se învârt in jurul lui.

  Comentariu by Anonim — 14 octombrie 2019 @ 20:34

 50. Cam multa bagare de seama pentru un fost vames adunator

  Comentariu by Ilie — 14 octombrie 2019 @ 20:53

 51. Toata Mangalia il va vota pe Ozzy ca pe o alternativa la Radu Cristian.

  Comentariu by Radu — 14 octombrie 2019 @ 22:23

 52. Deci… la fiecare atac la persoană, dau câte una:

  Consiliul Local Mangalia a alocat bani pentru bisericile din Mangalia. Dar acești bani au ajuns la Nazarcea sau la așezamântul monahal Sf.Ap. Andrei.
  Primarul este ordonatorul principal de credite și este responsabil pentru cum se cheltuie banii publici.

  Dovezile au ajuns la Parchet pentru recursul lui Teodosie.

  Comentariu by Mentalistul — 15 octombrie 2019 @ 16:35

 53. Eu zic sa le dai pe toate cu dovezi.ce sa mai pierzi timpul.

  Comentariu by anonimul — 15 octombrie 2019 @ 17:09

 54. La Parchet deja sunt.
  Pentru public, când va fi momentul potrivit.

  Comentariu by Mentalistul — 15 octombrie 2019 @ 22:30

 55. Urmăresc cu mare interes ce se intampla cu Mangalia. Constat că în continuare sunt persoane cărora le place circul.
  Nu au nici o legatura cu realitatea și cu scopul acestui blog.
  De ce vă ascundeti? De ce nu semnati cu nume si prenumele? Nu cred că asta ți ai dorit tu Lucian când ai deschis acestă pagină
  Punctual:
  Îl cunosc pe Moroianu de peste 30 de ani. Nu este un bețiv! Este un om bun care a muncit, a performant, a reprezentat agentii economici din turism.Incearca să facă ceva și pentru oraș. Nu stiu daca e bine sau rau dar încearcă. De ce aruncati cu noroi in el?
  Ozzy : ofiter superior, profesionist.Nu au multi scoala câta vacanță a avut el.Ce problemă aveți cu viata lui privată?
  Sorin Cucoranu: Antreprenor , serios. Și dacă face firma lui parcarcarea ? E foarte bine. Angajătii lui sunt din Mangalia. Banii circula în oraș.
  În sfârșit o firmă din oraș
  De ce atata ură și atâta inversunare împotriva celor care au o altă părere decât a dumneavoastra ? Adeverarul este relativ
  Important este să respectăm părerea celuilalt și să purtăm un dialog constructiv.

  Comentariu by Angela Manea — 16 octombrie 2019 @ 1:44

 56. Am tot respectul pentru Dragos Dima, Sorin Cucoranu și Daniel Săvescu.Acesti tineri au continuat și dezvoltat afacerile părinților.Cinste lor!

  Comentariu by Anonim — 16 octombrie 2019 @ 1:56

 57. Sigur că mai sunt și alții.

  Comentariu by Anonim — 16 octombrie 2019 @ 1:57

 58. Pt. #55
  https://www.google.ro/search?q=angela+manea+mangalia&ie

  Comentariu by nabuco — 20 octombrie 2019 @ 15:15

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress