Mangalia – politica locală

5 octombrie 2019

Zanfir Iorguş, pus la zid de consilierul Sorin Mihai: Barăcile insalubre demolate la Mangalia erau focare de infecţie şi de infracţionalitate!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 10:11

Consilierul local Sorin Mihai comentează situaţia locuinţelor sociale care au fost demolate la Mangalia. Reacţia alesului local vine ca o replică la anumite afirmaţii făcute de fostul primar al Mangaliei, Zanfir Iorguş, care, susţine Sorin Mihai, l-ar fi acuzat că ar fi făcut un deserviciu municipiului prim aprobarea demolării.

“Dacă face referire la barăcile insalubre din zona ANL, poate fotografiile îi amintesc ce focar de infecție erau. Din fotografii nu reiese și focarul de infracționalitate, căci o mare parte erau votanții dumnealui, de aceea ani la rând le-a șters datoriile, le-a îngăduit furturile din Coloniști – cei din zonă știu mai bine – și le-a acceptat statutul de întreținuți, în scopuri electorale, majoritatea neavând locuri de muncă. Dacă face referire la ceea ce se numeau „adăposturi de noapte” – construcțiile improvizate vecine cândva cu biobaza -, îi amintesc că au fost demolate prin 2013, când nu eram consilier local. Aș fi fost de acord și cu demolarea acestora, căci erau tot focare de infecție, neavând niciun standard de locuință socială licențiată”, afirmă Sorin Mihai, care pune la dispoziţie o serie de imagini, ca dovadă la cele afirmate.

“Într-adevăr, primăria trebuie să se ocupe de cazurile sociale, dar în anumite condiții, legale și morale. În primul rând, trebuie să fie cetățeni ai Mangaliei. În al doilea rând trebuie să nu fie grupări infracționale, tolerate doar pentru că s-au dovedit masă de manevră la vot. În al treilea rând, trebuie să își achite datoriile la bugetul local. Acolitul din ultimul timp al domnului Iorguș, pe numele său Menabit, a făcut un adevărat circ atunci când s-a pus în discuție evacuarea unei familii care nu își achitase chiria modică de aproximativ 50 de lei pe lună. Datoria era de vreo 2000 de lei, așadar vreo 2 ani cu achitaseră nimic. În această situație, putem să ne gândim și că nu puteau achita nici cei 50 de lei. Dacă ai o asemenea problemă, vii până la primărie, expui situația și ceri ajutor. Nu aștepți ordin judecătoresc de evacuare – apropo, fostul consilier local PSD nici măcar atât nu a putut să înțeleagă: dacă ai o hotărâre judecătorească, o pui în aplicare, nu te jelești în fața porții”, a mai precizat Sorin Mihai, care face astfel referire şi la Menabit Ozghiun, fostul ales local PSD care acuză primăria că a lăsat pe drumuri familii cu copii.

“Pe scurt: sunt de ajutat cei care se încadrează juridic pentru asistență socială și cei care înțeleg că nu primesc pomană, ci sprijin din partea comunității. Iar locuințele sociale înseamnă cu totul altceva decât ceea ce se vede în fotografii. Trebuie ca pe locul acestora să fie construite unele care să îndeplinească standarde eligibile pentru licențiere”, concluzionează Sorin Mihai.

R.C., Replica 05.10.2019

29 Comments

 1. Sa mori tu Sorin Andrei ? lingau ordinar din vremea lui Iorgus. Nu ti-e rusine nesimtitule ? cu o Dacie in declaratia de avere.

  Comentariu by Anonim — 5 octombrie 2019 @ 11:36

 2. MIHAI SORIN BATE CÂMPII!! (ca de obicei)

  Penibil!
  Nu înțeleg cu ce ocazie mă asociază acest consilier mincinos cu Zanfir Iorguș. Nu am vorbit cu dl Zanfir decât o singură dată în viața mea, în 2016, și dintr-o dată am devenit „acolit”?
  Acum îmi pare rău că nu am vorbit mai des, măcar din curtoazie politică.
  Consilierul Mihai Sorin bate câmpii, ca de obicei.

  În urma „circului” meu, Consiliul Local a hotărât ca evacuările să se facă doar cu asigurarea unei locuințe sociale pentru familiile evacuate iarna în frig. Scopul a fost să eliminăm ghetoul, nicidecum să torturăm copiii unor familii cu probleme sociale.
  Consilierul mincinos consideră că am făcut ceva rău pentru că am fost uman?

  El a fost în stare să mute un liceu să învețe în ghetou, ca să le fure clădirea.
  Nu mai are simțul ridicolului!

  Comentariu by Mentalistul — 5 octombrie 2019 @ 12:34

 3. e vorba despre alt sorin.cel de la partidul lui lipoveanu,omul lui iorgus :)))

  Comentariu by anonimul — 5 octombrie 2019 @ 12:58

 4. ” dacă ai o hotărâre judecătorească, o pui în aplicare, nu te jelești în fața porții”. Ca daca nu o pui, plateste bugetul amenda ca asa a votat profesorasu. Ce ipocritu dracu

  Comentariu by Anonim — 5 octombrie 2019 @ 13:07

 5. O sa vada jegu asta ce inseamna „pus la zid”. tic-tac

  Comentariu by Anonim — 5 octombrie 2019 @ 13:13

 6. Sorin Mihai un om de nimic!

  Comentariu by Ana — 5 octombrie 2019 @ 16:20

 7. Vrăjeala asta a lui de cavaler al dreptății ține doar la cei minor(e)i!
  Să îl vedeți după ce pleacă navetiști cum o să plângă că nu a fost vina lui.
  La fel ca cei de la Nunberg:
  Așa a zis Hitler,el doar a executat!(Pt. un loc călduț în niște CA-uri)
  RUȘINE!!!

  Comentariu by Liliana — 5 octombrie 2019 @ 18:39

 8. Profesorasul asta zis si ”mare politician” crede ca o sa stapaneasca politica la Mangalia ca si hahalera de primar numit in functie.

  Comentariu by Anonim — 5 octombrie 2019 @ 19:02

 9. Ah, nu am vrut să mă iau de detalii.
  Dar a fost așa: Hotărârea judecătorească a fost pentru a fi evacuată numita Memet Sanie din locuința respectivă. În locuința respectivă locuiau conform contractului Memet Sanie și alte 2 persoane. Memet Sanie era moartă de 6 luni. Asta a uitat primăria să informeze instanța. Și dacă Memet Sanie nu mai locuia, au evacuat cele 2 persoane persoane pe care le-au găsit. Și copiii lor. Ceea ce este un abuz. De aceea, la plângerea împotriva executorului, au fost relocați in locuința respectivă.
  Apoi … conform legii locuinței, locuința socială este în gestiunea Consiliului Local. Care consiliu local nu a hotărât să fie dată în judecată Memet Sanie. Primăria nu a avut calitate procesuală și pârâta nu s-a putut apăra pe motiv că era decedată. Chiar dacă era în viață, executorul nu avea dreptul să evacueze decât pe Memet Sanie.
  Primăria, când a dat în judecată pe Memet Sanie, a făcut uzurpare de calități oficiale deoarece s-a erijat într-o în locul CL, singura autoritate care are actul de decizie ca o persoană care locuiește într-o locuință socială să fie dată în judecată.

  De aceea am intervenit, pentru că evacuarea am considerat-o abuz. Imediat un avocat de la Constanța a depus plângere penală și împotriva executorului, și împotriva celui care a dat decizia de dare în judecată în numele primăriei. De aceea acea familie, cu copii buni la învățătură, familie care nu a luat niciodată ajutoare sociale sau transport gratuit, locuiește astăzi în aceeași locuință.

  Comentariu by Mentalistul — 5 octombrie 2019 @ 19:38

 10. Vrem stiri cu Vladescu , lasati circarii astia de 2 bani.

  Comentariu by Panait — 5 octombrie 2019 @ 23:37

 11. Breaking news

  Vladescu e la birt.Bea doar in weekend acum de cand nu mai poate pleca din timpul orelor de program.

  Comentariu by Anonim — 6 octombrie 2019 @ 7:40

 12. Da dl Sorin Mihai sunteti alaturi de consiglierii dlui Primar salvatorii Mangaliei.Nici nu va meritam!Sa nu mai candidati ca nu se merita sa te sacrifici ptr. asa populime

  Comentariu by dr.justice — 6 octombrie 2019 @ 8:42

 13. PRIMARUL VREA SĂ DEPOSEDEZE MUSULMANII DE CIMITIRELE LOR
  – Scopul? Banii au fost mereu scopul.

  Care este scopul unei așa acțiuni? Primarul zice că pentru a face curat în cimitirele musulmane.
  Cimitirul Musulman este proprietatea Cultului Musulman Mangalia, conform autorizațiilor de construire și de recepție a lucrărilor. Primăria vrea să ia în administrare o proprietate privată. De ce nu ar lua Primăria în administrare proprietățile lui Radu Cristian, ale consilierilor, ale celor din conducerea primăriei, cu banii publici să li se îngrijească și să se întrețină acestea? De ce nu pot da o astfel de Hotărâre de Consiliul Local? Pentru că nu permite legea ca banii publici să fie cheltuiți pentru proprietatea altuia. Dar primarului nu-i pasă de ceea ce este corect sau nu.

  Care este scopul? Nu se poate administra proprietatea altuia de către primarie, astfel că primaria sa preia cimitirele în proprietate. Nu se poate prelua un cimitir, decât dacă proprietarul cimitirului dă faliment. Muftiul, în ignoranța lui (ori complicitate), a făcut o hârtie prin care declară: Cultul Musulman nu mai are bani pentru a-și întreține proprietatea. Primăria consideră acest lucru ca fiind declararea Muftiului că ar fi falimentat Muftiatul Cultului Musulman. Știm și noi că actualul muftiu a falimentat „de facto” Muftiatul, cu proastă administrare, dar falimentul este declarat de o instanță, nu de către Muftiu cu o scrisoare de „mea culpa”. Mai întâi: Rușine să-i fie Muftiului! Dar aceasta este o problemă internă.

  Conform legii, autoritățile publice locale sunt obligate să sprijine cultele. Așa cum alocă primarul bani la biserici, tot așa poate să aloce Cultului Musulman Mangalia. Așa cum BOR își administrează singur proprietățile, astfel și Cultul Musulman trebuie să își administreze singur proprietățile și bunurile. Dar nu, primarul Radu Cristian nu vede că fiecare cult trebuie tratat fără discriminare, așa cum prevede legea. În loc să aloce fonduri Cultului Musulman Mangalia, vrea să-i ia proprietățile în administrarea primăriei, lucru care nu se poate face decât dacă le trece in patrimoniul municipalitătii. De ce? Vă explic imediat.
  Dacă, așa cum este normal, ar aloca cultului musulman fonduri precum alocă bisericilor, prin Arhiepiscopia Tomisului, motivul pretins al primarului că vrea să ajute comunitatea musulmană ar fi atins cu respectarea legii.

  De ce toată această preluare?
  Primarul se grăbește să dea în administrare toate cimitirele municipalității către o firmă privată, care devine astfel operator de servicii de utilități publice. Aceasta firma să administreze cimitirele din Mangalia, iar Primăria să plătească cca 1.000.000 euro pe an pentru acest serviciu. Contract pe 20 ani.
  Dacă darea/luarea în administrare este de 5 cimitire, contractul poate fi 1.000.000 euro. Dacă le dă doar pe cele ortodoxe, suma se duce la 300-400.000 euro pe an. Cultul Musulman are alte rituri, administrarea unui cimitir musulman e mai costisitoare pe acte.

  Cu această strategie primarul vrea să asigure că banii din viitor ai bugetului local ajung tot la firmele lui prin interpuși. La fel a făcut contract pe termen lung și cu transportul public, la fel cu salubrizarea, la fel cu celelalte. Urmează gestiunea iluminatului public.

  Dar să nu uit un amănunt: Consiliul Local a aprobat alocarea de fonduri bisericilor din Mangalia. Aceste fonduri se varsă la Protoieria Mangalia, care este a Arhiepiscopiei Tomisului. Acești bani nu au ajuns la bisericile din Mangalia, Prea Înaltul Teodosie a ordonat transferul acestor bani către un centru monahal Sf.Apostol Andrei, unitate subordonată Centrului Eparhial. Și din bani au mai ajuns în proprietatea lui Teodosie de la Nazarcea.
  „Din încredințarea Înaltpreasfințitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului” se încheie adresa prin care dă ordinul de deturnare de fonduri.
  În opinia mea și conform documentelor, primarul este complice la această deturnare de fonduri. Este ordonatorul principal de credite și este responsabil pentru cum sunt deturnați banii alocați de către Consiliul Local pentru bisericile din Mangalia. Din ce mi s-a spus, știe de aceste deturnări de bani pentru că a întrebat dacă au ajuns unde trebuie. Că Teodosie și cu Radu Cristian ar fi făcut o delapidare a banului public, din care au dus șpagă unui magistrat pentru a-i scăpa de dosarele penale și de cele aflate deja pe rol în acțiuni de judecată.
  Sunt acuzații grave ce scriu eu aici, dar asta reiese din dovezile pe care le dețin și din ce mi-au declarat persoane care au fost în anturajul primarului, al arhiepiscopului.

  Cu Cultul Musulman nu se pot face astfel de deturnări de fonduri. Muftiul este prea slab, nu este de încredere primarului, ar ceda foarte ușor oricărui control.
  Spre exemplu, primarul a convins pe Muftiu să dea în judecată Primăria Mangalia pentru uzucapiune, privind terenul pe care se află curtea geamiei și geamia. Pe motivul că nu ar exista acte de proprietate în primărie, geamia fiind foarte veche. Ceea ce Muftiatul a făcut, după cum apare pe portalul justiției. Practic Muftiatul recunoaște în instanță că geamia nu este proprietatea Cultului Musulman, iar primarul vine lunar la geamie să convingă comitetul de bătrâni că Primăria nu poate investi în acest lăcaș dacă nu intră în administrarea municipalității, deci să o preia în proprietate. Am asistat accidental la o astfel de prelegere a primarului, la masa mare de la intrarea în geamie, neștiind că sunt în interior și a fost surprins. Primarul vrea să deposedeze Cultul Musulman de geamia Esmahan Sultan, citez primarul „Geamia este un monument istoric și este al orașului, nu numai al musulmanilor. De aceea primăria trebuie să o administreze!”. Nu am vazut nicio biserică în administrarea primăriei, biserica Sf. Mare Mucenic Gheorghe este monument istoric și nu este în administrarea primăriei, ci a Arhiepiscopiei Tomisului.

  Dar îi amintesc primarului că geamia Esmahan Sultan a fost reabilitată de un cetatean turc, Ministerul Culturii din Turcia și Ministerul Culturii din România. Fără documente în regulă, nu ar fi fost reabilitată. Ori câtiva ar fi fost la pușcărie, dacă geamia nu avea acte de proprietate. Un rand de acte ale reabilitării se afla la Direcția Judeteana de Monumente si Morminte, dacă Primaria Mangalia și Muftiatul se prefac că nu le mai găsesc.

  Totul se învârte în jurul banilor. Geamia Esmahan Sultan este cel mai vizitat obiectiv turistic din Mangalia. Vara sunt intre 300-500 vizitatori pe zi. Cultul Musulman Mangalia nu este sprijinit nici de municipalitate, nici de Consiliul Județean, nici de statul român. Cultul Musulman își întreține geamia prin grija hogilor, enoriașilor și din biletele încasate. De rușine, musulmanii nu încasează bilete tuturor, mai mult celor care servesc și un ceai sau o cafea în curtea geamiei. Dar primarul si-a facut calcule, ca daca ar mări biletul la 10 lei pe zi s-ar încasa mulți bani pe an. Dacă geamia o preia primăria si pentru administrare este contractată o firmă a lui prin interpuși, pentru 20 ani, ar controla încasările si cheltuielile.
  Iar cu administrarea cimitirelor ies alți bani din bugetul local

  Nu este nicio discriminare, pentru că același lucru vrea să facă și cu cimitirele creștine. Înființează acum un nou cimitir pe o suprafață de 4,5 ha. Cu un nou cimitir atât de mare se mărește și valoarea contractului pentru administrare, bani pe care îi va câstiga firma cu care va face contract, din bugetul local.

  Dacă nu ar fi adevarat ce declar și primarul ar avea în intenție doar grija pentru curățenie în cimitirele musulmane, atunci să aloce conform legii cultelor suma de 100.000 lei pe an. Este o sumă foarte mică pentru primarie, din care se pot angaja 2 gropari si un administrator. Media este de maxim 40 de înmormântari pe an la musulmanii din Mangalia. În celelalte 300 de zile acești 3 angajați pot întreține fără efort cele 2 cimitire musulmane și geamia.
  Este vorba doar de 100.000 lei/an. Problemă rezolvată, fără complicații pentru nimeni. Nu trebuie să fie deposedați musulmanii de cimitirele lor și de geamie.

  Altfel… de ce i-ai fura de ele?

  Comentariu by Mentalistul — 6 octombrie 2019 @ 11:36

 14. https://adevarul.ro/locale/constanta/video-conacul-gangsterilor-marea-neagra-prezentat-presa-britanica-terorizat-banda-romani-patru-regiuni-regat-1_5d9857e4892c0bb0c6472927/index.html

  Comentariu by nabuco — 6 octombrie 2019 @ 13:27

 15. A vorbit și Hogea Ozzy ….

  Comentariu by Anonim — 6 octombrie 2019 @ 21:06

 16. Ozzy tot cap de oaie ai ramas , nu vrei tu sa te ocupi de geamie de cimitire,prostanacule ,daca cauti de munca vezi ca primaria angajeaza la spatii verzi sau te ocupi de valuri le dai drumu cand vrei le opresti,

  Comentariu by Ainur — 6 octombrie 2019 @ 21:54

 17. Este o plăcere să văd frustrarea ăstora ai lui Radu care intră pe aici doar ca să mă înjure, fără a avea nimic ceva de zis cu privire la subiectele discutate.
  Au devenit catatonici.

  Comentariu by Mentalistul — 7 octombrie 2019 @ 17:58

 18. Ai draptate Ozzy …dar să ști că ar trebui să te duci la muncă pînă la urmă nu ? Cît mai poți trăi așa fară un venit Ozzy ? Știu că îți este greu acum cînd nu mai ești pe nicăieri și toată lumea rîde de tine dar asta este viața …..

  Comentariu by Anonim — 7 octombrie 2019 @ 22:18

 19. Ai furat destui bani Ozzy de la eveniment sa ai ce manca pana da cotul ierbii sa iesi la pascut Am auzit pe surse ca cauti bani pe plaja.

  Comentariu by Relu — 7 octombrie 2019 @ 22:35

 20. Cat de tembeli să fie ăștia ai primarului încât să intre pe aici doar ca să mă insulte pe mine? Și nimic despre subiectele discutate?
  Unul zice că sunt sărăntoc, apoi imediat altul zice că am făcut bani din evenimente. Hotărâți-vă și puneți-vă de acord, să nu vă mai contraziceți!

  Poți să mă întrebi direct. Îți răspund: Nu am ce sa fac cu o plajă. Dar mai vreau cel puțin o pensiune în Vama Veche. Poate cunoști pe cineva care vinde. Prin credit ipotecar.
  Nu-ți dă nicio bancă bani pentru a lua o plajă în concesiune.

  Comentariu by Mentalistul — 8 octombrie 2019 @ 11:03

 21. Vrem stiri cu Vladescu lasati gargara, ce mai face , cu cine umbla, unde mananca …

  Comentariu by Adi — 8 octombrie 2019 @ 21:45

 22. Pe cine …. ?

  Comentariu by Miha — 8 octombrie 2019 @ 21:48

 23. La PNL trei sferturi sunt oamenii lui iorgu.cat de prost sa fii sa nu iti dai seama ca 20% din astia ii dau raportul zilnic lui conu despre tot ce misca pe la partid.unii sint chiar din aia care injura pe iorgu ca sa castige increderea primarului.

  Comentariu by anonim — 9 octombrie 2019 @ 11:14

 24. latratul pe bani si la comana e la mda.intotdeauna m am intrebat cum un neica nimeni ca acest profesoras poate sa il critice pe iorgus.neica nimeni ca si verticalitate si moralitate ma refer.
  nu m ar mira ca daca maine iese iorgus primar sa schimbe tabara.
  ca majoritatea politicienilor lcali.gen griguta si altii.asta e o lectie bine invatata.o facem nu ca sa fim noi la putere ci spre interesul orasului.oare de la cine au invatat asta/.?

  Comentariu by wow — 9 octombrie 2019 @ 12:05

 25. OZZY MENABIT: Consiliere, hai sa te lămuresc, pentru că văd că nu te pricepi la nimic în administrație, în afară de aroganțe și făcut rău oamenilor.
  Dacă te referi la încercarea de dinainte:
  Sunteti 11 consilieri obedienți lui Radu.
  În proiectul ăsta ai atras-o și pe Alexandra de la PMP, pt ca este un proiectul pe care ai pacalit-o să semneze când aveați aceleași culori de partid. Deci 12 voturi.
  Aveai nevoie de 13 voturi, deci unul de la opoziție. Cum eu de fiecare dată am votat cum mi-a dictat conștiința, speranța să vă treacă prostia aia era în mine. Ceilalti din opozitie nu ar fi votat din politică. Am afirmat și în comisie, am afirmat și în ședință, că dacă se aduce la forma legală, eu o votez. Votul era al meu, deci a fost de ajuns să consider eu ca nu e forma legală. Nu mai avea dta impresia că am crescut pe balcon sau că sunt vreun incult. Până acum, probleme de logica ai dovedit dta, nicidecum eu.
  […] Nu poți să le schimbi peste noapte în locuințe de serviciu, să le dai cui vrei, până nu stabilești ce faci cu cine locuiește în ele și cine este afectat de o astfel de Hotărâre. La propunerea mea în 2 pași: După ce fiecare locatar își exercită dreptul să ia în închiriere, atunci se poate pasul 2: schimbarea în locuințe de serviciu pe cele rămase goale. Ce a fost greșit în ce am propus? Este calea normală.
  Ați vrut să schimbați 15 locuințe în „de serviciu” fără să vă intereseze că acolo locuiește cineva. E văd oameni când se iau hotărâri în CL, dta vezi hârtii și obiective politice de marcat.
  Am propus varianta, ceea ce s-a și votat mai tarziu.
  Cu noul Cod Administrativ e nevoie doar de 10 voturi. Sunteti 11 obedienți. Propuneți acum, o votați singuri!
  Cât de „mărunt” sunteți (așa m-ați numit, parcă!), să vă certați cu mine că am împiedicat eu ceva, când aveți votul în mână pentru un astfel de proiect?

  SORIN MIHAI: Neconsiliere, asta se va întâmpla. Voi propune din nou proiectul, iar faptul că nu mai ești consilier se va dovedi un mare beneficiu pentru învățământul din Mangalia (pentru care ai fost o pacoste și o pagubă). Nu știu pe unde ai crescut, dar dacă stabilești legalitatea după cum „vrea mușchiul tău” este bine că nu mai ești. Și nu mai minți ori citește ce am scris: nu era nimeni dat afară dacă era locatar de bună-credință.

  OZZY MENABIT: Cu asta ați dovedit că nici de mărunțiș nu sunteți. Codul Administrativ e în vigoare de 3 luni. Dacă nu vă sfătuiam în momentul acesta că vi-l puteți vota și cu 10 voturi, plângeați în continuare că sunt eu de vină. Aloo, sunteți 11 obedienți – e nevoie doar de 10 voturi!
  Dar asta cu învățământul de unde ai mai scos-o? Ce i-am făcut eu învățământului? Am votat eu tăierea bugetelor școlilor? Nu dumneata? Și ești profesor. Rușine!

  SORIN MIHAI: Meștere, am purtat deja discuții cu directori ai școlilor, cu executivul, nu ai inventat apă caldă.
  Am căutat soluții timp de 3 luni. Matale ai fost în partidul de guvernământ 3 ani și nu ai făcut nimic pentru Mangalia. Obedient ai fost matale și te-au mai și dat afară. Nu știi să lucrezi în echipă, de aceea ești un eșec total.

  OZZY MENABIT: Off, acum înțeleg eu de unde atâta răutate: din prostie.

  Comentariu by Mentalistul — 11 octombrie 2019 @ 13:29

 26. Hai sa pun și eu o întrebare pentru Mihai Sorin, ca să vedeți cît de jos pot fi oamenii de acest tip, lingăii, și pe cît de puțin se vînd: cum te simți consiliere local fonduri cînd o suni pe „șefa” de la ….urism ( a se citi femeiușcă la înaintare la gargara, miloaga-sponsorizari și propaganda electorală isterica) că să-ți aranjeze o cazare gratis la Sinaia??? De ce ai tu nevoie, consiliere, profesor, inspector, meditații cît cuprinde, de cazare gratis la Sinaia???? Aceste schimburi între instituții au fost gindite pentru angajați, pentru care nu se poate, nu se mai fac etc etc etc…. De ce trebuie sa existe, lingăilor, aceste privilegii pentru alde voi? Pentru că acum sunteți la Ciolan??? Și ceilalți trebuie sa avem ciocu’ mic???? Uite că nu avem, și știm că sunteți niște mincinoși murdari!
  Ba Mihai Sorin, ție nu ți-e rușine cînd intri in clasa, in fața elevilor? Nu ți-e jena cînd te uiți la tine in oglinda? Ce la „sefute” nu are rost să întreb, ele sunt in mocirla și li se pare că se scalda in lapte de măgăriță.
  Dar ție???? Profesooorrr? Inspector??? Meditații fara taxe declarate…. E bine, Ba, la Sinaia pe gratis? O duci bine????? Sa vorbească directoarea și la o terasa, un protocol ceva, un mic, o măslină, o afina, o aluna, zmeurica, să nu-ți fie foame , Ba, profesoare de limba romana…

  Comentariu by Anonim — 11 octombrie 2019 @ 16:10

 27. lasati mai omu in pace.e pe santer la constructia noii scoli unde in sfarsit va fi director.

  Comentariu by anonim — 11 octombrie 2019 @ 17:14

 28. Pt. #27
  Continuind asa profesorul da dovada ca a fost infectat cu „papilloma curus”.

  Comentariu by nabuco — 11 octombrie 2019 @ 18:43

 29. Hey! I just wanted to ask if you ever have any trouble
  with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no data backup.
  Do you have any solutions to protect against hackers?

  Also visit my web-site: hostess gift ideas dinner

  Comentariu by hostess gift ideas dinner — 16 octombrie 2019 @ 4:51

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress